Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.09.26. 05:20 Fabius

Fideszes képviselő egy fillérről sem mond le

Címkék: fidesz zugló közpénz lmp várnai lászló

Újabb fejezettel színesedett a zuglói import önkormányzat működését felvázoló kifestőkönyv. Igen, mi zuglóiak olyan hülyék vagyunk, hogy nem találtunk a kerület vezetésére alkalmatlan helyi hülyét, hanem importáltunk magunknak. Meg segédbohócot is mellé, naná. Aztán csak pislogunk, mint ecceri önkormányzati képviselő a közgyűlésben, - aszongya nebassz gecc, azt is megszavazzuk ami a bizottság előtt elbukott? - hogy az importáltak a kerület pénzét sajátjuknak érzik, de valahogy mégsem a kerület dolga az első.

Csoda, ha ebben a nihilben (képviselő testület összetétele: 15 kormánypárti-6 mindösszes ellenzéki) van aki azzal szórakoztatja magát és a szemlélődőket, hogy időnként belefingik a nullás lisztbe, és a lehulló ködben aztán olyan kérdésekkel vegzálja őket orvul, mint tanácsadói szerződés. Amitől aztán rémült arcot vágnak, mint a guillottin felé sétáló, arcukról megkövült rizsport hámló Tizenhatodik Luí és MáriaTojalett. Az LMP-s Várnai László nem lett kedves NERtárs, nem a kedvéért állítottak rovásírás táblást, és nem a kedvéért lett Wass Albert tér sem a Pákozdiból. Az ilyen NERellenségeknek a tökére lépni szokás, ahogy jő az alkalom. Ami meg ugye sokáig nem késik az ilyen kekec manuosok esetében.

A zuglói önkormányzat sacc/kb 2-2,5 milliárdos hiánnyal küzd, ezért indokolt a spórolás. Várnai úgy gondolta, hogy ha már a bölcsődéknek, óvodáknak, iskoláknak meg kell spórolni saját magukon 973 milliót összesen, akkor esetleg a mesterségesen felduzzasztott, mindenféle önkormányzati cégeknél lévő felügyelő bizottsági tagok bérezésén is lehetne spórolni némi aprót. Főleg, mert a helyeken önkormányzati képviselők melegednek  fizetéskiegészítésért. Megszületett az indítvány, ami a tiszteletdíjak 50%-os csökkentésével 16 milliót hozna a kerületnek.

Kitaláljátok, vagy elmeséljem a történet folytatását? Az előterjesztést a fideszes többség nem találta tárgyalásra alkalmasnak, de a lehetőséget meglátta benne Várnai helyretételére. Felzokogott a Zuglói Megélhetési Kórus, szólót énekelt benne a Vagyonkezelő felügyelő bizottsági elnöke, és máris lehetett a pénzügyi anorexiáról vizionálni.A támadás abszolút jogos, nem is értem hogy képzeli ez a pernahajder Várnai, hogy 27%-os áfa és kétkulcsos adó mellett majd lemondanak egy fillérről is? Ekkor kapcsolódott az előadásba polgármesterünk balkeze, A Helyi Támasz néven elhíresül alpolgármester, Rozgonyi Zoltán. Ő legkedvesebb mémje az itteni törzsgárdának, minden alkalommal röhögve emlékezünk meg márciusi vitézségéről, mikor kommentben küldte el a picsába a saját választóit. Na, azóta semmi nem változott, még mindig az ő feladata felszárogatni a könnyeket a derék Papcsák Ferink arcáról, mikor valaki őttet'bánccsa.Most is a tőle megszokott határozottsággal lépett a tettek mezejére. Olyan gyorsan írt két javaslatot Várnai két önkormányzati bizottságból való visszahívására, hogy SkiccPali szerintem azóta telefonon zaklatja a receptért. Végülis igaza van. Semmi keresnivalója ott egy ilyennek, ahol az unortodox szociális érzékenység eluralkodásával a "Volt, aki jött az én fogadóórámra, és tényleg nyomor eszi ki a fejét, hogy így éljek, de azt mondta, hogy nem képzelem, hogy ő elmegy feketemosogatónak. Hát akkor haljál éhen." - szemléletet hangsúlyozza a fent említett FB elnök asszony. Ennek ellenére mégis támadt némi zavar az erőben, a Humán Bizottságból visszahívták, az Ügyrendiben benne hagyták Várnait. Lehet, hogy a magukért is kiállni képtelen helyi fideszesek fejében felrémlett, hogy az eljárás mégis csak furcsa üzenetet hordoz, ha végigviszik? Link
Az mindenképpen érdekes, hogy a kormánypártiak megszorítani csak addig akarnak, amíg nem a saját zsebükre megy a játék. Azt sem unalmas figyelni, hogy a közpénz herdálását sokat firtatókat hogy kezelik a NERben, számukra mit is jelent az együttműködés és az önkormányzatiság egészen pontosan.

Mert ezek alapján a példák alapján fogjuk eldönteni mindannyian, hogy folytatódjék-e ez az egész a következő ciklusban is.

 

74 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr43256849

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mégis mi a dolga egy képviselőnek? 2011.09.26. 18:49:17

A parlamentbe a legtöbbjük csak vendégségbe jár, hisz a közvetítésekből látszik, hogy szinte mindig üresen tátong a patkó nagy része. Mást meg nem nagyon csinálnak, mint ahogy az alábbiakból kiderül: Győr, 2011.08.10.Három győri szakszervezet szer...

Trackback: A szocik ajándéka Magyarországnak 2011.09.26. 09:01:44

Avagy miért két egymást kizáró fogalom az “MSZP” és a “jövő”, és miért ünnepelhet emiatt mindenki szerte e hazában....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Semmi jelentősége az egész bohóckodásnak. A fideszeseknek sem lett kevesebb a pénzük, és Várnai egy bizottsági tagságért is ugyanazt a pénzt kapja, mint kettőért, csak kevesebbet kell dolgoznia :)
Ezek miért ilyen kövér-tokásak mind?
@Fabius miért éppen nálatok legyen jobb? ;)
Igaz a xx.-ker ehhez képest szanatórium a xv.-ker meg cseber-veder :D
@Kis ember:
a kövér-toka egy betegség.
akkor alakul ki, amikor hallgat egy beszédet, és közben folyamatosan bólogat. Ez megterheli a nyaki izmokat, és megerősíti, míg az áll alatti bőr folyamatos mozgása pedig ellazítja azt, redőszerű képződés alakul ki. Ezt súlyosbítja a pártkongresszusok alatt fellelhető svédasztalok magas zsírtartalma, ami lerakódik az áll alatt. a tokának még ezenfelül fontos szerepe van abban, hogy amikor a tulajdonos hosszirányú folyamatos mozdulatokat végez egy segg fölött, akkor a 'toka' puhán nekicsapódik a segg tulajdonosának tökeinek, ezzel mérhetetlen örömet okozva neki.
A folyamatos bólogatás (janus bologatus), és a nyalás (anus cleanus) együttesen okozza ezt. Melléktünetek:
képviselői, kormányzati székben előfordulhat gerincsorvadás, nemritkán teljesen eltűnhet
szemhéjmerevedés, így szemrebbenés nélkül tud akár órákat hazudni (pinochius maximus toditus, és gondolea reversiblo)
kettős vállvonogatás, feltett kényes kérdések esetén a szervezet védelmi reakciója (last8year effectus)
feltűnési viszketegség, TV-kamera láttán tör elő (magamutogaticus megmondos)
@Secnir:
"Most már nem volt kérdéses, hogy mi történt a disznók arcával. Az állatok a disznókról az Emberekre, az Emberekről a disznókra, aztán a disznókról megint az Emberekre néztek, és már nem tudták megmondani, melyik az Ember, és melyik a disznó."
@Secnir: another classic by Secnir.

1000 pontos komment, jót röhögtem, köszi!
:D
@Cirbi:

Talán mert Feri, az univerzális gumiököl, mikor megérkezett elordította magát: a vazelines kád fölött nagyterpeszben testüreg motozásra sorakozó! Most minden más lesz, a mutyinak vége!

Aztán azóta kiderült, csak új neve lett a régi gyereknek.
@Fabius: bakker, leestem a székről, elvizualizáltam a képet az eseményről :D
Ajjaj bajság közeleg :D

www.portfolio.hu/gazdasag/delutan_ismet_megszolal_matolcsy_gyorgy.155878.html

Délután ismét megszólal Matolcsy György
2011. szeptember 26. | 11:02

Délután 1-kor kezdődik a parlament kétnapos ülése, ahol többek között Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter is felszólal. A tárcavezető (az interpellációk és kérdések után) többek között az idei költségvetési elcsúszás kezeléséről, így az általa benyújtott jövedéki adóemelésekről beszél.

Na meg Csányi mester is dörzsölgeti serényen a vezényló tábornok nemesbik szervét, mint Aladin a lámpást a csodás szellemi áldásért ;)
/én is fertőzést kaptam, talán kinövöm még :D/

www.napi.hu/magyar_gazdasag/cafeteria_csunyan_rafizethetunk_a_kormany_terveire.496714.html

Ráfizethetünk a kormány cafeteria-terveire
A három piaci szereplő kiebrudalásával az állam akar az utalványos piacon egyeduralkodóvá válni
Kíváncsi leszek Várnai meddig fogja bírni a gyűrődést. A testületi közutálat szerintem lepereg róla, blogját nézve néhányan támogatják, de messze még a ciklus vége.
@Cirbi: az ilyen gyurimegszólal bejelentések alkalmával lehetne itt egy bróker, aki megmondja ma éppen mit vegyünk vagy adjunk el gyorsan :-D
@néma bárány: nem bróker kell, ő is csak tippel, a naribrancsból kell egy bennfenn lévő :D
oops nem is, elírtam, íme a válasz:

Az ember, akire Matolcsy hallgat
JM
2011. szeptember 26., hétfő 11:02
|
A nem konvencionális gazdaságpolitikát Matolcsy György már egészen fiatalon magába szívta, mestere Kopátsy Sándor a mai napig tanácsadóként segíti. A kilencvenéves, különc közgazdász gondolatai rendre előtűnnek a nemzetgazdasági miniszter ötletei mögül, kérdés, hogy őket igazolja-e majd az utókor.

index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/26/kopatsy/
@Cirbi:
„Orbán Viktor soha nem szerette a közgazdászokat, nagyívű terveinek rombolóit látta bennük. Bármit kigondolt, mindig csak azzal jöttek, hogy ezt ezért nem lehet, azt meg azért. Egy idő után már inkább nem is kérdezte őket. Jobban szerette a Matolcsy típusú embereket, az olyanokat, akik mernek elrugaszkodni a valóságtól, szeretik a nem tankönyvszerű megoldásokat” – mesélte egyik, a miniszterelnököt közelről ismerő forrásunk. Matolcsy mellett aztán még az első Fidesz-kormány idején a sok minisztériumot megjárt Kopátsy is Orbán közelébe került, a kapcsolat azonban hamar megromlott, Kopátsy nem volt elragadtatva a miniszterelnök vezetési stílusától, és különösen nehezményezte, hogy a párt Torgyán Józsefékkel lépett koalícióra.

A 2002-es választási kudarcról szóló könyvében így ír: „Orbán nem teljesítményt, hanem alázatos engedelmességet várt el minisztereitől, a Fidesz-vezetőtől és még a képviselőktől is, vagyis nem kaphatott tévedései alkalmával figyelmeztető tanácsokat. A Fidesz-fiúk kis képességét a közvélemény egyre jobban, Orbán tévedéseit azonban egyre kevésbé látta. Pedig neki is látnia kellett volna, hogy a miniszterei közül csak azok ütötték meg a mértéket, akik nem is voltak Fidesz-tagok, akik nem tartoztak az alapítók közé: Martonyi, Dávid Ibolya és Matolcsy. De még ezek sem tűntek ki az önálló véleményükkel... Matolcsy növekedéspártoló gazdaságpolitikájával és ügyeskedésével annyi pénzt varázsolt elő, amivel nem lett volna szabad elveszíteni a választásokat.”

Én nem értem, hogy mit nem értetek ezek után, ebben az országban... :(
ezek a mai gubcsi-mártírok, majd lesz mire könnyes szemel emlékezniük... papcsákot importálni,az tényleg überelhetetlen. őt kéne kirovásolni valahová, ember-nemlakta övezetbe...

de hallom, hogy a vár ura, dr. nagy gábor tamás meg a giccsparádé déryné szoborra bassza el a pénzt meg mögé horváth-kertbe valami betonbunkert építtetett x sokért: értelme semmi,de ott alszanak a hajlékonyak, hogy haszna is legyen.

öreg mamákat látogatja öt percre nyomában sajtóval, de ápolást, kajahordást azt nem szervez nekik, minek? arról nem írnának, csak segítene... pokorni szépen lassan kiárulja a svábhegyet, a természetvédelmi parkot is bérbeadták, ki is írtották ezután. felelős sehol.
@Boli: hehe, kb én is ezeket másoltam volna ki, de meghagytam értelmezni az egészet, az eszüket használóknak ;)
Ez sem piskóta, ráadásul az egész üzleti világ felé elég nagy jelzés értékkel bír:

"Mivel Magyarország már nem szavatolja a befektetések jogbiztonságát, a befektetők elfordulnak Magyarországtól és az Erste Group az üzleti fejlesztésekre szánt forrásokat nem Magyarországon fekteti majd be – nyilatkozta Andreas Treichl, elnök-vezérigazgató a Napi Gazdaságnak. A lap hétfői számában Andreas Treichl elmondta azt is, hogy a régiós befektetések rövid távon inkább Csehországba, Romániába vagy Szlovákiába vándorolnak."

hvg.hu/gazdasag/20110926_napi_gazdasag_erste_bank

Egyébként pedig éljen a Párt! Csak a Fidesz!!!
@Cirbi: :) Ebben az országban? Narancskomcsi elvtársainknál? Neee..... Csúnya vagy!
IQ tesztre amúgy se kéne költeniük! :) Negatív lenne...
Szavazzunk, de minek, úgy is az lesz amit ők akarnak, kicsiben is meg nagyban is....

Továbbra is tilos kukázni a VIII. kerületben
2011. szeptember 26., hétfő 11:40 InfoRádió / MTI

Kinyomtatom Elküldöm Betűméret + -

Nem fogja visszavonni a kukázás tilalmáról szóló rendeletet a VIII. kerület, és helyi sajátosságokkal kiegészítve be fogja vezetni az életvitelszerű közterületen tartózkodás tilalmát - jelentette ki Kocsis Máté (Fidesz-KDNP), a városrész polgármestere hétfői sajtótájékoztatóján.
Wazze, ezt az elmebeteget!
Komolyan kezeltetni kéne Viktorkát, talán még nem késő. Lehet, hogy ha leszedálnák, még egyszer felépülhetne...
"Magyarország megkezdi azt a "nagy menetelését", amellyel megkísérli, hogy egy bajba jutott európai gazdasági rendszertől, annak válságövezetétől minél messzebbre juthasson. Ez a feladat szokatlan megoldásokat is igényel - emelte ki. "Ez a kormány a konzultációk kormánya, nekünk erőt ad, hogy ha az emberek véleményét megismerhetjük" - mondta, hozzátéve: azt szeretné, ha minden magyar idős ember úgy érezhetné, van hangja, törődnek vele."

A kínai nagy menetelés mintájára?
Kínai nyugdíj is lesz hozzá! Hajrá! Viktor, otthon vannak nálatok?
Vajon, minek nevezik el azt a szörnyet, ami ellen harcoltak nem is olyan régen, és ezt is olyan könnyen beeszik a naridroidok, mint eddig mindent, csak mer vityátor mondá és lőőőn????

Újra jöhet a vizitdíj Magyarországon?
Az intézményrendszer struktúrájának átalakítására és a társadalombiztosítási csomag szűkítésére van szükség − mondja Kaló Zoltán, az ELTE Egészség-gazdaságtani Kutatóközpontjának programigazgatója.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujra_johet_a_vizitdij_magyarorszagon.496737.html

!!!!!!!Az államosítás kérdése mellett a fő probléma a humánerőforrás- bomba,
ami az év végével, az orvosok felmondásával felrobbanhat!!!!!!!!!!!!!

Ezek után jön majd, a nyugdíj bomba, az oktatási bomba, a munkahely bomba, az éhséglázadás bomba, a megélhetési bűnözés bomba, stb-stb
A "szokatlan megoldásokat is igényel" mondat, no meg a mindenki hozzon áldozatot című dolog elég hiteltelenül hangzik olyanoktól, akik egy büdös vassal nem veszik ki a részüket a nemzeti össztermék előállításából!
Azok a pofátlanul magas és az ország teherbíró képességét messze meghaladó képviselői juttatások tovább hiteltelenítik csak a politikusok állandóan szajkózott "olcsóbb állam" c. fals dumáját!

Ettársak!
Sokba kerültök, mocskos nagyképű suttyó parasztok, kretének is vagytok, loptok, csaltok, hazudoztok, hiteltelenné is váltatok, hibát-hibára halmoztok... ahogy falun mondanák, hogy TI is megértsétek:
"KIS F@SZOM NEM KÉNE?"

Remélem egyszer, majd a zárka magányában elgondolkodtok ti is, hogy mit kellett volna netán másképp. Ne féljetek, vigyázni fognak rátok.
@Boli:
"Az atlatszo.hu megszerezte a rendőrségi jegyzőkönyveket, és igen, megvannak a "bűnösök"!
Több hónapnyi feszült nyomozás után, melyet a korrupciós bűnözés elleni osztály folytatott, elkapták például Fegyverneki Ferenc nyugdíjas tűzoltót! Szerencsére egész nyáron nem volt sehol semmilyen korrupciós ügy az országban, így nagyon ráért a korrupciós bűnözés elleni osztály ...

" ... több tűzcsapot, egymással szándékegységben, indok nélkül (nem rendeltetésszerűen) kinyitottak, melynek következtében nagy mennyiségű víz megsemmisülve az utcára ömlött. Ön a rendelkezésre álló adatok szerint részt vett a fent jelzett cselekményben olyan módon, hogy jelenlétével a tűzcsapot megnyitó demonstrálókat a cselekmény elkövetésére buzdította, mellyel az elkövetők szándékerősítő hatását eredményező pszichikai bűnsegélyt nyújtott." - részlet a rendőrségi jegyzőkönyvből."

atlatszo.hu/2011/09/26/tunteto-tuzoltok-utan-nyomoz-a-brfk-korrupcios-bunozes-elleni-osztalya/
@Cirbi: Már olvastam! Egy vicc!
Ezek tényleg ilyen hülyék, vagy csak tettetik? Hihetetlen egy országban élünk...
gombház sejh, ha leszakad, egy helyébe ezer is akad... csak a pofájuk em szakad le: mit nekik ilyen veszteség, hvg.hu/gazdasag/20110926_mol_plakett_eladas keresni biztos magánzóként kerestek rajta.

papcsákék máshol és másokon hozzák ezt be. ők az anti ludas matyi-tézis: döbrögik, akik háromszázszor verik ezt le. fatva kiadva rájuk.
@Boli: szerintem kéne nekik, ne nagyon ajánlgasd!!! vinni fogják.
@Boli: ehhh, nem is mondok semmit, néha azt érzem ez csak egy rossz álom, amiből lassan csak felébredünk, de nem és nem akar az ébredés megtörténni
@Cirbi: pedig a teli bilibe már vállig lóg mindkét karunk....
Lassan haza sem találok, tényleg lehet ezt is akarják????

Gundel út lesz az Állatkerti útból
Lesz Hamvas Béla sétány, a Dugovics tér újra Korona tér lesz, teret kap Pongrátz Gergely is.
@Cirbi: azt ne higgyétek ez csak a fővárosra jellemző.

Egy órája szembesültem vele, hogy itt nálunk Földes Ferenc vált népellenséggé, és a róla elnevezett gimit át akarják keresztelni hallatlanul kreatívan Szent Istvánra.

Földes bűne, hogy 39-42 között publikált a Népszavában, szervezője volt a Történelmi Emlékbizottságnak, és az 1942 március 15-i háború ellenes tüntetésnek. Amúgy kutúrával és filozófiával foglalkozott, a légynek se ártott, és 43-ban a fronton hősi halált halt.
@néma bárány: ja, minden egyenes ági rokonom nevélen aláírtam a gimisek tiltakozó petícióját, Kriza meg bekaphatja tövig, bőnyállal.
@a szív fészkei: kő a piz a szép kártyás csányikának, valahogyan be köll fognyi a száját ebben a tőzsdeesőben :D
@néma bárány: ez nagyon jónevű suli, ugye? ahogy látom: tavaly a 31. volt a gimik között.

a wiki írja: "[..]A rendszerváltás óta igen gyakran felmerül az iskola nevének megváltoztatása különféle, az iskolától független szervezetek részéről. Az 1990-es években az egyik jogelőd névadója, Fráter György nevének felvételét szorgalmazták, de ezt a nevet később felvette egy másik miskolci gimnázium, így a névváltoztatás kérdése lekerült a napirendről. 2011-ben a Széchenyi '56 Emlékbizottság nevű szervezet vetette fel az ötletet, hogy az 1956-ban pár hétig viselt Széchenyi István nevet vegye fel az intézmény, és az ötletet a helyi Fidesz és Jobbik is támogatja, de az intézmény dolgozói, diákjai és a város lakosságának túlnyomó többsége ellenzi."

na akkor meg dafke.
@a szív fészkei: Ha szépen kérik, akkor szobor formájában felajánlom a képviselői irodaházba!
Bár sokkal nagyobb f.szok vannak ott, két lábon... :)
@Boli: fidesz szépen kér?? hol éltél te az elmúlt 22 évben????????????

amúgy van egy szobrász, ortutay tamás artportal.hu/lexikon/muveszek/ortutay_tamas/, aki már csinált fallosz szobrot - azt hiszem töltényhüvelykből. elég nagyot, de sehol nem állították fel. ;-)
@a szív fészkei: Na, na! Valahol csak felállt...
Bár, ennek az impotens politikusi rétegnek?Viszont utasításra nem adom! Akkor marad nekik a lóé! Nem azért, hogy élvezzék hanem, hogy beleszakadjanak!
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Papcsák féle csúszómászó, illetve ettársai szerintem már vállalhatatlanok a pofátlan rablóakcióikkal. Nincs egy fideszes ismerősöm sem már, aki felvállalna mellettük bármit.
Sőt, egy része arra sem emlékszik már, hogy egyáltalán ezekre a férgekre szavazott volna. Nem akarnak emlékezni. :) Értem én...
@a szív fészkei: válaszok: nem tudom, nem emlékszem :D
/amúgy bekaphatják, kérdezzék az ftc-s főcsapatert/
Aggodalomra semmi ok. A Nézőpont intézet a jövő héten is lehozza, hogy az ovi-kormány támogatottsága 2/3. A törpedúcse balkeze a szájtátó csak annyit fog mondani: -Hogyhogy csak kétharmad, Semmi fejlődés? Miért nem 3/4 vagy 4/5? Mire a töpörty: Lesz az még tized is! És lőn...
Félelmetesen undorító, bolsevik csürhe ez a fidesz.

Épp ma beszélgettem egy régi (amúgy jobboldali kötődésű - nem jobbikot kell érteni alatta!) barátommal a helyi közgyűlésből, és ő mondta, hogy iszonyú gusztustalan tisztogatás ment / megy minden szinten.

Nem elég, hogy az apparátus csúcsára csak igazi hívő kerülhet, ameddig csak elér a kezük, mindenkit ellehetetlenítenek, aki nem az ő emberük. Az ellehetetlenítést úgy értsétek, hogy nem elég, hogy kirúgják, hanem "utána is nyúlnak", hogy ne kaphasson állást máshol se...
@wanekus: Tévedsz! Már a múlt héten is 3/2 volt! (ja, nem az a Matolcsy ettárs vót) Na, mindegy, csak az ellenfülkeforradalmárok terjesztik az ellenkezőjét!
Éljen a Párt! Csak a Fidesz!!! :)
@Cartman (ex Cartman): Azok a "boldog" '50-es évek...
A fiatal janicsárok mindent egy lapra tettek fel, semmi sem számít alapon, most kell összelopniuk mindent!
Azért ennek meglesz a böjtje. Szopni fognak, mert egy ország utálja meg most őket úgy, hogy ...
Hogyan is volt a mondat: "Inkább nézzenek buzinak, mint fideszesnek..." :))
@Boli: éljen a párt! (meg a fideszből- tagdíjak,egyebek - SEMMI MÁSBÓL!!!)
@Cartman (ex Cartman):

Ellehetetlenítenek.

"Ha válasz úthoz érsz,
jobb egy őszinte ellenség,
mint egy jóbarát aki holnapra elhagy"
www.youtube.com/watch?v=hN4yOK3BWTM

Lefordítva narancsra:
Ha hatalomba érsz,
jobb egy őszinte ellenség,
mint egy szövetség ami holnapra elfogy

Egyébként hasonló tartalmú beszélgetéseket folytattam nemrég én is.
@Cartman (ex Cartman): eztleírta egy nő a tarlós oleg kosevoj machinációi kapcsán. önként, kéjjel öltek lelket, önérzetet azoknál, akiktől szabadulni akartak. sokáig szemétkedtek velük a kicseszésükig egy alagsori kreclibe zavarva le mindet... egyenlito.blog.hu/2011/08/11/hogyan_zajlott_a_fideszes_tisztogatas
@a szív fészkei: Tarlós azért remélem majd porig alázva végzi, lesz annyi ellendrukkere, hogy valakinek csak sikerül valamit róla "elmentenie"... Remélem megtapossa majd valaki!
@Boli: ilyen fejjel vegetálni is elég alázás... na jó, arról ne tehet, de amilyen belül olyan kívül. remélem, 100 %-ban igazad lesz! minél előbb mindegyiknél!
@a szív fészkei:
Ezt én is olvastam anno. Gyomorforgató.

De gondolj bele, hogy felénk ezt ugyanúgy végigcsinálták (persze, nem ilyen hosszú procedúrával), de azután is odafigyeltek, nehogy a kirugdalt emberek máshol munkához jussanak. (Szerencsére nem ér el mindenhova a kezük... :) Hozzáteszem: _még_ nem ér el. Viszont emiatt is nagyon fontos, hogy minél előbb eltűnjenek, és _soha többet_ ne kerüljenek a hatalom közelébe ezek a semmirekellő véglények.)
@néma bárány: Kedves bárány, aki ahhoz képest, hogy néma, elég szószátyár alkat!
Elfelejtetted a lényeget: Földes FERENC!
Itt van a probléma, ha Ödön lenne teszemazt a lelkem, akkor tán maradhatott volna..
@Boli: Ó, a történelem látott már ilyet. Egymást fogják taposni végül. Nagyon gusztustalan lesz, egyben szórakoztató is. Ahogy egymás torkának ugranak. Rogán üti Tarlóst, közben sáncol... :-)
@Boli: pontosan erre rímel orbán mai beszédének egyik mondata:
"...Magyarország megkezdi nagy menetelését, amellyel megkísérli, hogy egy bajbajutott európai gazdasági rendszertől minél messzebbre jusson..."
azt hiszem, nem mi távolodunk európától, hanem európa dob bennünket messzire, mint schmittpál a hejjesírássi szótárt...
és mintha azt is mondta volna valamikor, hogy
"van élet az eu- n kívül is"
azért az már jelent valamit, hogy végignézve a blogokat, az index fórumot, egyre kevesebb a fideszhívő kommentelő.
néhány magányos bozótharcos még le- lead egy- egy lövést, de aztán gyorsan odébb is áll.
visszahúzódtak az akolmelegbe, a manem, stb. oldalaira, ahol egymást bátorítják, mint a sötét erdőben, éjszaka, hanegosan fütyürészve kóborló vándor, és egyre ismételgetik "nem süllyedünk, nem süllyedünk..."
azt hiszem, van remény :-)
@namitirok: hú, ez jó! és oviskánk tényleg eme agyrémén múlik sok minden.
@raindog:

"A közvetlenül a hatósághoz érkező, jogszerű bejelentést követően, az NMHH felkéri a jogellenes tartalmat tároló szerver gazdáját, hogy távolítsa el a kifogásolt állományt. "

Kuruc, zsidó.
Kovács Balázs, a 16. kerületből importált alpolgármester így vesz ingatlant az önkormányzattól:
1. kinézi
2. szól a haveroknak, hogy bagóért bérelhesse
3. hósszú kemény 1-2 hónapos bérlet után vételi kérelmet nyújt be
4. szól a haveroknak, hogy jó kevésre értékeljék
5. bagóért megveszi.
6. komoly felárral eladja

Vajon mit szólna ehhez Budai Gyula?
@Fabius: Üdv! Ezt érdemes lenne megnézned!

Az idei, új költségvetés alapjai, 1993-ból
Hofi látta a jövőt!

Érdemes végignézni, de a végén nem kaptam szikrát, 9:30-nál!

www.youtube.com/watch?v=OxLl8cl4sBw&feature=related

Leírta, hogyan készül a magyar költségvetés! ÁLLAT!!!
@Boli:

Hofi nagy varázsló volt a jövőbe látást illetően :-) Sok időtlen aranyköpése és társadalomról szóló igazsága van, ami a mai napig megállja a helyét. :-)
@Fabius: Van sajna egy másik opció. Semmit se változtunk azóta. Sőt...
itt az újabb Papcsák cikk
az a helyzet, kedves Varánus, hogy a fideszen belül hasad Zugló, a többi képviselő nem számít, tehát, ha eredményt várunk, a dezertőröket kellene támogatni, Fredinandyt, aki helybéli és nem akarja elvenni a bölcsisektől a vécépapír pénzt
íme a friss újság ezügyben
hvg.hu/itthon/20111005_zuglo_sarc_oktatas
süti beállítások módosítása