Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/27/gyurcsany-ferenc-dk-polip-beszelgetes Gyurcsány nem akar tanulni a mú... (2024.04.28. 08:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.09.01. 08:31 Fabius

SkiccPalit kizárták az alaptörvényből?

Címkék: fidesz alkotmány alaptörvény asztala

 Tovább folytatódik pártunk és kormányunk Nemzeti Giccs programja. Megalakul az Orbán Viktor Pártalkotmányát Terjesztő Nemzeti Hálózat, amin keresztül a kedves drága, szeretve tisztelt Állampolgár hozzájuthat az Új Világ Legcsodálatosabb Vívmányához, az új alaptörvényhez. Aláírva, naná, Kövér László által.

 
Ez most az a pillanat, mikor a nyájas olvasó szemét az égre emelve elrikkanthatja magát amúgy paliklacisan: de hová tűnt SkiccPali? Mi az, hogy a Nemzet Tolla, a törvényhozás motorja, az alkotmányosság őre (muhaha) , az egyetlen ember akit a puszta aláírásáért foglalkoztat a magyar állam nem veheti ki részét a csudálatosságból, és egy ilyen strómannal, mint Kövér kell becses személyét - és aláírását - helyettesíteni?
 
Ínhüvelygyulladást kapott talán? Vagy kormányunk esetleg abban sem bízik, hogy a nevét sokszor egymásután le tudja írni hiba nélkül? Miért nem lehet ő az eladó a Nemzet Giccspiacán?
 
A gépnarancson megtaláljátok a pontos végrehajtási utasítást, nézegessük kicsit. Ugye először is tűnjön föl, hogy nem mindegy hová kerül az ALAPTÖRVÉNY ASZTALA, mint kirakodó hely. Olyan helyiség kell neki, ami elbírja a generált ügyfélforgalmat, ami a kormányzati hurráoptimizmus szellemében az önkormányzati irodától a falutábláig fog érni. Vagyis célszerű külön helyiségbe rakni, gondolom a kifüggesztett NENYI alá. Nyomtatott nagybetűvel legyen tacepaózva mindenhol, legyen nemzeti színekben pompázó dekoráció, legyen mellé szék - a nemzeti színűre átkárpitoztatott ülőlapért és háttámláért egy bónusz Orbán mosoly nyerhető - legyen mellérendelve egy írni olvasni tudó munkatárs, aki legfőbb feladatának érezze az igénylő adatlap olvasható kitöltését.  Én javasolnám még a kalocsai vagy matyó népviselet előírását is, mert nemá', hogy semmitmondó ruházat rontsa az összképet. Javasolnám, hogy legyen a helyiség zárható, hogy maradéktalanul megfeleljen a többcélú közösségi alkalmazás alapelveinek:
 
1: aki úgy érzi, hogy beleőrül a kormányzati  marhaságokba lassan, de biztosan, az használhatja gumiszobának.
 
2: aki erre izgul, az a recskajegyzék kitöltése után eltölthet egy magányos félórát a kihelyezett alaptörvénnyel kettesben. A papírtörlő hozzájárulást Magyarország kormánya állja. 
 
Ezzel a kialakítással hazánk kétségtelenül lezárja a múltat, és a haladás útjára lép.  Ilyen hálózata nincs, és nem is lesz soha egyik haladó államnak sem. Remélem a kormány levédette az ötletet, és az Orbán Gondolatait Elrablók Közössége jól pofára esik, ha ezt is ingyen akarná majd lemásolni. 
 
 

191 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr903194843

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az alkotmány asztala: boldogok a lelki szegények, mert övék a NENYIknek országa 2011.09.02. 11:51:00

A Nemzeti Összefogás Kormányának Tévedhetetlen Vezére a zOrszág Alaptörvényének hús vét hétfőjén való dicsőséges elfoglalása elfogadása utána, még annak új évi embörfényesítő életbe lépése előtt kívánja a birodalm... zOrszágával megismertetni a Tákol....

Trackback: Alaptörvény, mint munkahely-teremtő 2011.09.01. 19:43:19

Nem értem a fanyalgókat. Ez az Alaptörvényezésdi szerintem nagyon jó dolog. Gondoljunk csak bele, amíg világ a világ (és még + 4 évig) minden önkormányzatnál foglalkoztatnak plusz egy főt, aki vigyáz az asztalra, hogy el ne lopják az Alaptörvény mintap...

Trackback: Elválni agytól, asztaltól 2011.09.01. 11:43:44

Kálmán levelét megírá Dr. Szabó Erika asszonynak, ama bizonyos asztal kapcsán....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Boli: a képeket keresem én is... a TEK lefoglalta őket? ugyan mik voltak? azért emailben terjeszthető?
Ritka undorító egy írás. Gratulálok Fábius! Előbb v. utóbb de hányni is fogunk tudni írásai után!
@Spéter46: Schmitt úr! Maga ilyen későn fekszik vagy ilyen korán kel?
@márta)):Mártika!A lénzeg,hogy a köcsög csendőrőkőn jól álljon a köcsög-kalap!
Már megint az asztalosok járnak jól!
Egy kicsit több lelkesedést emberek! A következő indítvány az lesz, hogy minden háztartásban oltáron kell elhelyezni a még hatályba sem lépett alkotmányt + legmagasabban kvalifikált Vezetőnk képét a Jobbkezével együtt. Népi kezdeményezésül pedig javasolom, hogy az üvegasztalokra az alkotmány mellé /Panaszkönyvet/ Vendégkönyvet is kötelező legyen kihelyezni.
A legjobb helye a női, férfi wc-k mellett lenne. Közel az olvasni való...meg persze, ha elfogy a papír...
A wc-s néni is többfunkciós lehetne. Intézné a kikölcsönzést, wc-t takarítana, nyomtatványt töltene ki, felolvasna. Csak azt sajnálom, hogy szegénynek így is, úgyis szarral kellene foglalkoznia.
@namitirok: Berlusconi nálunk átlagos gazdag emberként élhetné az életét. Tévéje, lapjai nem lógnának ki a HírTv, Magyar Nemzet kánonból, ő jelenthetné a választékos mérsékelt hangot. Itt senki nem vonná felelősségre mások megalázása, korrupció, törvénytelenségek miatt, ellenkezőleg az őt perlő vonulna börtönbe. Imádná ezt az országot!
Nem értem, hol van a fizetett narancs kommandó hogy hurrázzanak ezen 5let mellett?
Ez már ennyire védhetetlen?
@Spéter46: Te meg egy ritka idióta vagy, ha ennek az ötvenes éveket idéző dolognak tapsolsz.
Csak azt szeretném tudni - NÉV SZERINT - melyik állat találta ezt ki a kormányban?
Talán maga Szeretett Vezérünk?
Hány naposcsibét lehetne juttatni a szegényeknek ebből pízbűl?
@namitirok: Ezt úgy kell érteni, hogy Berlusconi végleg leszokik a borotválkozásról? Vagy lehunyt szemmel fog ülni a borbélynál?
@Olbrin Joachim: NEM! Ideköltözik a focista haverjához, ahol Tokaj vesszein elméláznak hétvégente, egy-egy sikertelen Vidi, vagy Felcsúti Ba.delőre meccs után. Viktor gazdasági tanácsokkal látja el, ő meg anekdotázik az unga-bunga partikról... :)
@Spéter46:

Palikám, ez az írás nem jöhetett volna létre, ha nincs a fidex korlátlan hülyesége.
Az egész egy nagy átverés.
Ki a fasz az a Kövér?
A nemzet golyóstolla nélkül érvénytelen.
@Spéter46: ne báncsátok Palli bát csak benézett hogy örömet szerezzen szeretett Népének...

pl a tahótlanító gombot meg tudom nyomni... köcce
@márta)):" A Matolcsy-féle gazdaságpolitika) azt a társadalmi csoportot sújtja legjobban, kik eddig is a legnagyobb vesztesei voltak a többségi kormány intézkedéseinek. "

Na és mi ebben a baj? A Fidesz nem ígérte a választások előtt a többségnek, hogy majd nekik jobb lesz, csak azt ígérte, hogy valakinek jobb lesz! Valaki tényleg jobban is járt, tehát nem hazudtak.
@Boli: Rosszabbul élünk mint négy éve.
A jóléti társadalom felszámolva, itt a rosszléti társadalom.
A bankárkormányt leváltotta a brókerkormány.

:)
@nandras01: "...hej, amikor ez a szabó erika még szdsz- es ogy képviselő volt..."

Élni kell, élni tudni kell, jól élni még jobban tudni kell!

Ugye milyen szép nyelv a magyar!
@namitirok: "Továbbra sem értem, miért üvegből van, talán alulról kell szemlélni? "

Deértetlen vagy! Hát alulról lehet látni, hogy ki van a seggünk a gatyánkból!
@a szív fészkei: "- mégis Kövér kellett ide, akitől be lehet szarni."

Nem teccik tudni a kötelet mikor teszik ki?
Egy valami nem hagy nyugodni engemet: az igénylőlapokon levő adatokat vajon mire használják? Tudni fogják, ki az a hű ember, akinek kellett alkotmány... névvel, címmel. ez a nem mindegy. Kubatovot üdvözlöm. Erre mondják: OKOS!
@-gyaloggalopp-: Aki nem ad le igénylő lapot, az kapja a "kötelet", kirúghatják, mint nem hithű hivatalnokot stb.
Nemzeti T(r)oll
Az üveglap a légyszar ellen kell (lásd Svejk vs. Ferenc József).
@(Fülke)Forradalmi Nagyon-Paraszt Kormány:
...vagy Dániel Péter ellen véd, ki tudja?:-)
Miként a közszolga is. Javaslom hajdú(k) bevetését is, ha már az Őrezredet feloszlatták..
És mi van, ha éjjel jön rám a szükség, mármint az alaptörvény-olvasás szüksége? Vajon lesz-e ingyenesen hívható segélyvonal és kinyitják-e akkor a termet? Vagy hívjam a 112-t? Vagy 0-24 nyitva lesz?
Ha napokig akarom olvasni, biztosítanak kosztot-kvártélyt?
Azért vannak itt még tisztázatlan kérdések.
@menőmano: "Vagyis célszerű külön helyiségbe rakni, gondolom a kifüggesztett NENYI alá."

Elképzeltem!
Mint régen a pottyantós budiban a Kincses Kalendáriumot, egyik sarkán átfúrva és madzagra fűzve, 100-as szögre akasztva...
@Mehet_a_Menet: Nem B+, akkor írsz egy kérvényt 103/J-s bizonylaton 3 példányban benyújtva és a <s>vogon</s> kötél laci küld neked 1-et ingyen, aláírva. Azt aztán ott olvasod ahol akarod.

Tényleg! Mindkét vagy csak 1 oldalra nyomják a szöveget? A gyerekeknek elfogyott az A4-es papírjuk amire rajzolni szoktak...
Én befűztem az alkotmányba néhány fake pornóképet Skicc Paliról Turós Dórával, IQ1 Gabielláról stb. A strandon egy (camping) asztalon 20 Ft-ért meg lehet nézni. Napi 4-5 sörrevaló összejön.
Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért van az, hogy az új munkahelyemen 117ezret fogok keresni bruttóba és az összes bérkalkulátor az szja mértékét 24ezer forintnak írja, pedig a 117ezer 16% csak 14ezer forint?
@Nem Moby: :)))) a 16% az pontosan 21%, + supermennek szuperbruttó

javaslom gazdasági ügyekben konzultálj smicpalival vagy matolcsynéval...
Ha így haladunk, nem lesz olyan ember sem, aki el tudja olvasni! Megérteni meg pláne!!!
@namitirok: Szuperbruttó + számolgató gép, esetleg soroban (esetleg счёты) a +oldás!:-)
@mezga-aladar: 117*0,16= 18,72.
Mindez Matolcsy előtti számítgatási mód szerént (megjegyzés: A szuperbruttó nem-nemzetikomenista tanálmány:-)!
Rohadnának meg az hogy lehet hogy nagy hanggal adót csökkentenek és akkor a 16 az 21%! Valóban elszámoltam, mert a 16% az 18 ezer lenne, ha valóban annyi lenne az szja! Szuper
Az Orbán-alkotmányos szobát 0-24 óráig nyitva kell tartani és mellette felolvasó embert is foglalkoztatni. A szoba falán Orbán képet kötelező tartani, amint Orbán morzsolgatja a búzát a búzaföldön.
@Nem Moby: azért még egy szóra... remélem fides re szavaztál tavaly... ugyanilyen számítási alapon.... azaz benézted azt is?
@Nem Moby: egyébként szomorkodjon a szíjjártó, havi 3millás fizetésénél ez az 5százalék különbség már jelentős... 150 ezer forint KÜLÖNBSÉG a 16 és 21% között

szerencsétlen szíjártó...
anyni vigasza van csak, hogy a te+hasonlók szja ádból teszik össze a zemberek az ő 3milkáját
@mezga-aladar: Nem egy másik olyan pártra, akiket manapság szégyenleni kell!(mszp) Mondjuk nagyon megijedtem volna, ha vmi csoda folytán megnyerik egyszerűen nem akartam 2/3-ot a fityisznek
@Nem Moby: Ők legalább hazavitték és azzal növelték a népgazdaságot, míg a mostaniak ilyen färokságokkal csökkentik a munkanélküliséget és az államháztartási hiányt!!:-D
Lehet, hogy igénylek egy díszpéldányt ha már ingyen van, címként Orbán budai kastélyát tüntetném fel. Nem tudja valaki a címet?
vajon ki fogja az asztalkakat csinalni? valamelyik fidesz droid nem tudja? tolgyes? varur? alamio? hol vagytok?
@nu pagagyí: Magyarország fővárosa,Buda, Orbán-hegy, Harcos-Munkás ősz-köz 1, a testőrök közt egyenesen előre, majd a szolgálati bejárat felé...
@pirosfeherzoldezamagyarfold:
"Erzsike egy malomban őrlünk.
Válasz: Én nem dolgozom"

Asztalos a beírkálók közt? Nooormális, Margit!?:-P
@nu pagagyí: Buckingham Palace, London SW1A 1AA - itt berel egy szobat. a beszedek meg dvd-n jonnek, mint kadafitol
Orbán tényleg ennyire meg akarja szépíteni és fel akarja értékelni Gyurcsány Ferenc országlását? Mert mindent megtesz érte.
Inkább nézzünk mesefilmet!

Csipike, az óriás törpe
(1984)

Csipike, a kedves, de olykor morcos, és kicsit öntelt törpe úgy gondolja, hogy tőle függ az erdő sorsa. A saját kárán kell megtanulnia, hogy bizony nem minden úgy van, ahogy ő gondolja, és nem biztos, hogy nagy szerepe van az erdő működésében. Megtanulja, hogy jobb, ha tisztában van az ember, ez esetben a törpe azzal, hogy milyen szerepe van a közösségben.

www.filmkatalogus.hu/Csipike-az-orias-torpe--f27014

Fodor Sándor művéből készült bábfilm.
hu.wikipedia.org/wiki/Fodor_S%C3%A1ndor
@namitirok: nem hinnem, hogy asztalosok lennenek, azok ertenek valamihez, de hatha tudjak, ki a cimbi aki kapja a melot
Tényleg, hogy eltűntek a pár hónapja még annyira aktív narancsdroidok... hol van Tölgyes, Wmiki, Malacz69, Várúr..?

Elnyelte őket a nenyi, vagy már nekik is ég a pofájuk és kussolnak, mint szar a gazban?
@IgazMagyar: tudtad, hogy ez a konyv romaniaban irodott es ott csipiket caucescuval azonositottak?
@Lófasz Hadnagy: nekem tolgyes volt a kedvencem a magazodassal, mint valami looser foiskolai tanar valami noname fizetos kurzusrol
@Nem Moby: érdekes 1,5 év után beszélni erről...

ha ma lenne lehet elmennék fides re szavazni, hogy legyen 2/3 és minél hamarabb essünk túl rajtuk... sajnos ez az eleve elrendelt út...

türelmetlen vagyok... de nagyon sokat és gyorsan fejlődik a társadalom a fides alatt...
@mezga-aladar: Ez a "minél rosszabb, anál jobb" technika?
Minden hatalmat a fidesnek?
Miért ne egyből Viktatúrát?:-(
@mezga-aladar: Én akkor úgy gondoltam és megmondom őszintén, hogy látva a 1.5 évüket megint az mszp-re szavaznék, csak most már azért, hogy nyerjenek is! Csalódtam a fideszben azt gondoltam, hogy tényleg van elképzelésük arról hogyan kéne kivezetni az országot a bajból!
@pirosfeherzoldezamagyarfold:

Jaja, megtestesítette azt a modoros fölényességet, amit Pártunktól és Kormányunktól folyamatosan tapasztalunk. Igazi vérnarancsos.
Miért nem Schmitt Pál írta alá? Mert féltek, hogy elbassza a nevét is.
az egész blogra nincs egy "tahótlanító" link? a gazdájával együtt mehetne a levesbe...
@Nem Moby: az mszp nek van? ... lóf@szt

sajnos tisztalap csak összeomlás után esélyes... sajnálom

@namitirok: igen ez van most... CSAK-A-FIDES természetesen nem kellett szavazni mennem hál'isten nélkülem is megvoltak elegen hozzá...

szerintem a felelősség egyértelmű... bár ők próbálkoznak terelni... de ez nehezen fog menni ;)
@thinker_: figy. téged kinyom mindenki és akkor ugyanaz a hatás... az árok másik oldalán leszel... tahó
@mezga-aladar: nagy az Isten állatkertje... de, hogy miért pont ide rakott ennyit közülük :)
@thinker_: szevasz paraszt, vegre egy fideszes. mar olyan keves van beloletek, kihalo allatfajhoz tartozol. szerencsere...
@pirosfeherzoldezamagyarfold: Igen, ismerem,még gyerekkorból :-) Csak akkor nem gondoltam, mennyire komoly munka ez és mennyire lefedi a történelem összes tahóját.
Igazi REMEKMŰ.
@Halihó: már elbaszta. Azért nem Schmidt.
@thinker_: Na mégegy Királyi Pénisz Tisztító.
Figyu ez megoldja a problémádat: "format c"
@thinker_:
THINK!
Ha mar ez a neved...vagy terdelj az asztal melle es ...es..tapsikolj.
Attol, mert fenyesre nyalatjak, meg szar marad.
Ettől a kecsapterorristától simán elvenném az kamarai tagságot, egy jogász ne köpködje már a jogszerűen az ellenzék teljes távolmaradása mellett elkészült alaptörvényt.
Amúgy meg nem mindeki ilyen liberálkommer netgyökér vannak emberek akiknek igenis ki kell nyomtatni. A törvény nem ismerete nem felmentő körülmény, úgybár?
Attól még elég fura dolgokat csinál mostanság pártunk s kormányunk. Majd lehet beugatni 2014ben sutyikáim.
@B-rocker: "A törvény nem ismerete nem felmentő körülmény, úgybár?" Igaz, jómagam is a Közlönnyel (Nemzeti) fekszek-kelek, párnára sincs gondom..
Másrészt: 2006-ban valami ilyesmit mondtak kormányon a szocik oszt majd' népfelkelés lett belőle.
Inkább pofázzunk, mint gyújtogassunk, nem?
A rendszerváltás utáni legundorítóbb kormány a mostani. Ezzel az alkotmányszobával pedig felrakják az i-re a pontot. Nem kell ehhez nagyon mit hozzátenni, nem kell túlfigurázni: mocskos, galád, szemtelen, pimasz, gőgös, ostoba akarnok hatalom. Sicc!
@B-rocker: hát... aszt kérdem: minek arra a pár hónapra betonba önteni?

szerintem a debilek MAGUK fogják változtatgatni havonta...
ergó kitörölheted vele a seggedet ténylégesen...

sajnálom debil nép debil kormánya...
@B-rocker: rokker? te vagy a de(ák) bil?
@B-rocker: Jogszerűnek jogszerű, de attól még egy mocskos hatalom mocskos pártalkotmánya marad. Orbánnal együtt menni fog a levesbe.

Ha megkapom postán ezt az alkotmánynak felminősített papírhulladékot, beviszem a helyi Fidesz irodába és megetetem az első ajtót nyitóval.
@mezga-aladar: B-közép rokker. Ide csak igazmagyarok, madzsar névvel irogányolhatnak, nem?:-P
@B-rocker:

Kiskancsó, fáj, hogy báncsák a Vezírt?
@parttalan:
Na, ezzel azért óvatosan! Mi van ha épp én jövök kifelé, miután a sajátomat feltoltam ott valakinek? :)
@Cartman (ex Cartman): Akkor a biztonság kedvéért: hova valósi vagy? :)

Egyébként gyűlik a paletta: megvan még a nemzeti konzultációs kérdőív, kaptam deutchtomi-naptárt, úgyhogy ezt is csatolom, és így együtt tervezem személyes úton visszaszolgáltatni a feladónak.
@Cartman (ex Cartman): @parttalan: meg kellene jelölni az ellen NER eseket, az ellenforradalmárokat...

kontra fides = áthúzott narancs? vagy egy banán lesz a jelünk?
@parttalan:

Én a konzultációs izékkel lepucoltam az ablakomat. Sajnos már kidobtam, nem tudom visszaküldeni.
Engem zavar az, hogy megint irgalmatlan, kapitális baromságnak látok valamit, amitől mások, még nagyobb áhítattal néznek egy őrültre.
@Lófasz Hadnagy: Állítólag csak azok kapják meg az alkotmányt, akik ezt kérvényezik. De szerintem lesznek olyan hülyék, hogy mégis kiküldik majd mindenkinek. Ha a nemzeti konzultációra tudtak annyit költeni, amennyit: ugyanannyi alkotmányfecni legyártása sem okozhat nehézséget.
@mezga-aladar: A banan jo! Szimbolizalja azt az oralis aktust, melyre partunk es kormanyunk nap mint nap kenyszerit...szopunk mint a torkosborz...
@parttalan:

Teljesen nyilvánvaló. Hamár kenyér nincs, hát annyival több a cirkusz.
@parttalan: @Lófasz Hadnagy: talán a cirkusz berlépőt lehetne kenyérre nyomtatni....

vinnék mint a cukrot az ingyen alkotmányt, ha egy friss ropogós CBA-cipóra nyomtatva adnák...

vagy ha egy baráti cég póLóra nyomva is gyártaná...
@Lófasz Hadnagy: Nekem popoca hiányzik. Vajon kimúlt? Vagy kirúgták?
@mezga-aladar: Te bolond vagy, hogy ezt állítód,
@Nem Moby: Miből gondoltad, hogy van elképzelésük- semmi konkrétat NEM mondtak. Mintha a FIDESZ vezetését az állatkerből engedték volna ki.
Egy kormány akkor válik alkalmatlanná és hiteltelenné, amikor folyamatosan nevetségessé válik és minden egyes megmozdulásával hülyét csinál magából.
A fidesz zrt. gyakorlatilag elérte ezt a pontot, de nekik ez nem elég, ők még a békát is le akarják pipálni.
Menni fog.
Schmitt Pál köztársasági elnök arra biztatta a Semmelweis Egyetem elsőéves hallgatóit, hogy a várható nehézségek ellenére is tartsanak ki Magyarországon, és azzal hálálják meg taníttatásukat, hogy boldogságukat nem a "könnyebb élettel kecsegtető külföldön, hanem a szülőföld rögösebb útján" próbálják elérni.

Bezony, kicsit savanyúbb, kicsit xarabb, de itthun az igazi a nélkülözés!
@B-rocker "A törvény nem ismerete nem felmentő körülmény, úgybár?"

Ez így igaz, csak az alaptörvény nem olyan törvény, mint a többi, ezt az államnak kell betartania. Ebben ugyan is a parlament meghatározta azokat az elveket, amelyek mentén kell az államnak a parlamenten keresztül, az állampolgárok életét keseríteni.Magyarul az állampolgár hiába megy a bíróságra, hogy az a törvény az alaptörvénnyel ellentétes, a bíró is kénytelen a ( z esetleg tényleg alaptörvény ellenes ) törvényt alkalmazni.

A kihírdetett törvényt pedig ugyebár, az AB rúghatná valagon, ha már a köztársasági elnök nem teszi meg.
@namitirok: "...a várható nehézségek ellenére is tartsanak ki Magyarországon,..."

Aki ennyire hülye lesz, azzal én nem szívesen gyógyíttatnám magam.
jézus, én ezzel most szembesültem, pedig....
kérdésem: a nemzet ánuszát hol lehet habosra nyalni, mert szerintem arra még lenne igény.
süti beállítások módosítása