Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: naphire.hu/cikk/ukrajna-kormany-konzuli-szolgaltatas-katona-felf%C3%BCggesztes Hogyan tud egy áll... (2024.04.23. 14:59) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.08.11. 05:57 Fabius

Szittya big bang teória

Címkék: magyar sziget toroczkai lászló hvim betyársereg

Valahogy minden évben sikerül többet megtudni a Magyar Szigeten történtekről, mint ami feltétlenül érdekelne. Év nem múlhat el újságírók ostorral nevelése vagy külföldi szélsőjobbos oktondik harsány zikkájlozásos lebukása nélkül. Közben meg kialakul az emberben a kép, minek is járnak össze minden nyáron Verőcére: ők minden évben itt félnek együtt, egymás társaságát élvezve. Ez biztos ilyen ősi szittya szokás lehet, hogy a vezérek összegyűlnek, és együtt befosnak aktuálisan valamitől.

Tavaly éppen egymástól féltek, ijedtükben szegény fradi szurkolót is megverték becsülettel, és Fankadeli lett a radikálisok Gerébje. Pedig róla köztudott, hogy már az oviban is kettős kereszttel áthúzott NagyMagyarország volt a jele, és hamarabb írt rovásírással, mint beszélt folyékonyan. Idén a változatosság kedvéért megint a zsidóktól féltek, ami nem meglepő, az újdonság az, hogy mégsokkaljobban féltek tőlük, mint eddig. Ha másra nem, erre jó a Betyársereg, mert így befosatni a radikálisokat nem könnyű feladat. A hanganyagok és beszámolók szerint Tyirityán főbetyár színesítette az eddig használt szókészletet, és a körülötte lévőkből párolgó félelemszagtól betépve vetítette a víziót:

„Mikor az izraeliek ide fognak jönni Merkava harckocsikkal vagy Lopakodó bombázókkal, bennük meglesz az a morális kérdés, hogy lakóházat szétlőjön?”

Érted? Már nem megvesznek kilóra és kimérnek a kóser húspiacon, lófaszt. Egyenesen tankkal jönnek, csapatostól, lerohannak minket, és morális gátlásukat levetkőzve nekiállnak szétlőni a házainkat.

De csüggedni nem kell, van megoldás: majd lesz valaki, aki meghúzza az elsütőbillentyűt, ha másabb bőrszínt lát. Na, ez a  valaki nem Tyirityán vezér lesz, hogyisne. Ő apostol lesz bazmeg, majd ez a Dér Zsolt nevű meghúzza, ő úgyis volt tökéletes katona a délszláv háborúban, aki csak az izevégett is öldösött Boszniában. Kúl lesz ez, meglátjátok.

Na, ezt már az országos zsebkuruc, Toroczkai sem állhatta meg szó nélkül. És ugye, ha szólni kell akkor licitálni is kell, úgyhogy előjött a még sokkal sokkolóbb és borzongatóbb ötlettel: tán'bizony magát Gyurcsányt kéne lelőni, - esetleg Orbánt, ha Fletó nem érne rá - vagy legalább beszélni kéne róla, mert az ojjan szittyamód izgalmas, a közönségben meg talán oldódik a zsidó invázió látomásától kapott ánuszgörcs.

 

Miután ezeken kiborzongták magukat nekiláttak a mostanában divatos Hogyan Határolódjunk El Breiviktől programpont kitárgyalásának. Azért ezt elképzelni nem túl nehéz.

- Monnyuk azt, mi nem vagyunk őrültek!

- Mi? Te megőrültél?

- Télleg? Akkor ne mondjuk!

- Monnyuk, hogy mi másféle zenét hallgatunk!

- Hülye! Saga ihlette meg Breiviket, és mi csápoltunk rá itt a szigeten!

- Akkor monnyuk, hogy mi nem írunk könyvet!

- Toroczkai írt! A címében még a "véres út" is szerepelt, ómájfaszom!

- Na várjál...tudod mit? Mondjuk azt, mi azért nem vagyunk Breivikek, mer' nem vagyunk szőkék! Azok biztos nem vagyunk, nem?

...és ebben maradtak aznapra, majd a harcos legények hazaszédelegtek a szorgos hétköznapokba. Toroczkai a közpénzen ilyen-olyan képviselőknek fenntartott kényelmes és biztonságos akolmelegbe, mert az államot utáljuk, de a pénze az fasza, a betyárok meg a puszta közepére várni az inváziót, ami egyszer úgyis, úgyis de úgyis megérkezik lánctalpakon dübörögve.

Ha arra jártok ne szóljatok nekik, hogy amit néznek az a szürkemarha fingfelhővel kergetőzve táncoló délibáb a róna fölött.

 

35 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr153145072

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Oktatási vészhelyzet 2011.08.11. 17:03:35

A Tankönyves Vállalkozók Országos Szövetsége úgy döntött, hogy nem szállítják ki a tankönyveket azoknak az iskoláknak, ahol az önkormányzatok nem rendezték tavalyi tartozásukat. Na, de, hogy lehet tankönyv nélkül tanulni? Sehogy! Még tankönyvvel sem eg...

Trackback: A nem akarásnak vége 2011.08.11. 14:35:12

„Nem akarásból, úgy látszik, lelkileg élni nem lehet; valamit nem akarni megtenni, tartósan nem jelenthet élettartalmat: valamit nem akarni, és egyáltalán semmit sem akarni, tehát a parancsoltat mégis megtenni, talán túl közel van egymáshoz, semhogy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát már mivel üssék agyon az időt, ha nem egy kis zsidó rettegéssel? Vagy egymás izélgetésével. Zsidó fesztivál is van, nem? Az meg olyan cuki, ahogy azok az izmos felsőtestek egymáshoz feszülnek... Hááát, végül is ízlések és pofonok...
Végül is anno, a nagy példaképük (aki egyébként kiváló katona volt az első VH-ban) Ernst Röhm, barnainges vezér is a melegséget és a fiúkat kedvelte. Igaz fiúkák...???
Nézd Fabius! Van aki erre izgul fel! Most miért zavar ez téged! Nem lehetsz ennyire antiliberális! Igazán lehetnél egy picikét megértőbb és belátóbb! Az izraeliek pedig igen is jönnek, mint azt a sok zsenitől tudjuk, több ezer kóser lakás áll készen a lakóparkokban nekik, ahol alattuk ott a harckocsigarázs is - hoppá... Anno a 18 hónap katonaságnál sikerült 2 hónapot Ócsán, a Zalka harcászati gyakorlópályáján, 1-et pedig Csornapusztán eltöltenem. A mostani hírek tükrében (konteo?) nekem komoly gyanúm merül fel, hogy tulajdonképp mi is készül Ócsán akkor? Lehet, hogy titokban az izraeli megszállás része ez is? De komolyan! Na! Az első Bukott Devizahiteles (igazából szerintem ez lesz a megszálló erők főhadiszállása) Lakópark alatt lehet majd az irányítóközpont és a lőszerraktár! A Merkavák nem itt lesznek! Azokat a belvárosi lakóparkokban rejtették el, alkatrészenként (pl. mosógépnek, konyhamalacnak, stb. álcázva) becsempészték és ott szerelték össze. A cső is könnyedén bekerült, simán azt mondták csőtörés van és ki kell cserélni az egyik nagynyomású csövet. Jól van na, azért ilyen huzagolt, csőszájfékes, mert akkora a nyomás rajta!
Szóval marha gyanús nekem ez a "Gettópolisz" projekt, szerintem Toroczkai (Tóth) elvtársnak nagyon oda kell figyelni erre! Jönnek a ........k, a ........k, a ........k!
De komolyan! Bár ha körülnéz maga mellett, van ott is egy pár cigó... Legalábbis felénk így hívják a semmirekellő, tanulatlan, élősdi embereket, faji, vallási és politikai hátszéltől függetlenül! :)) Egy csomó fehér cigó van, egyes pártokban meg... :)))
A bejegyzésről az jut eszembe, hogy a humor halálos fegyver, de ezek nem humorral készülnek a világ ellen.
Buzi banda a szittya sereg semmi más!!!
Ha már ennyire tele vannak energiával, esetleg építhetnének stadiont, vagy gátat :) De ha már ennyire szeretnek harcolni, esetleg elmehetnének az egyik frontra. Ja, ott meg is lehet sebesülni? Hát, még úgy is járhat aki nem karosszékhuszár...
zseniális a bejegyzés, ahogy az egész blog is..
De igenis, hogy jövünk! Már itt vagyunk a spájzban!

Az izraeliek
Fábius nem érte miért foglalkozol ezekkel a szaros náci rühes férgekkel.
Felakasztani mindet egymás belére oszt jónapot, esetleg 5-6 ilyen patkányt egymáshoz láncolni a Dunaparton az egyik fejbelőni, ez takarékos is.

Egy kis off:
"Mint azt városházi forrásokból megtudtuk, Debrecen város hosszúlejáratú hitelállománya idén január 1-én 24,5 milliárd forint volt a Magyar Nemzeti Bank árfolyamain nyilvántartva (1 svájci frank 222,68 forint, egy euró 278,75 forint). Ennek az összegnek a több mint háromnegyede, pontosan 76 százaléka svájci frankban felvett hitel. Városházi források szerint a svájci frank túlsúlyának az az oka, hogy a hitelfelvétel időpontjában a svájci frank és az euró kamata jelentősen eltért a frank javára. Miután 2009-től a kamat közel azonos mértékű volt mindkét devizanemnél, ezért az újabb hiteleket már euróban vette fel a város.

Debrecen devizahiteleinek mindegyike beruházási hitel, negyedévenként törleszt a város, legközelebb szeptemberben, az akkori árfolyamoknak megfelelően. Tudomásunk szerint a városházán még nem döntöttek, de vizsgálják annak lehetőségét, hogy a svájci frank alapú hiteleket átváltsák-e euró alapúakra – erre lehetőséget biztosítnak a város hitelszerződései."
@Boli:
...azért ilyen huzagolt, csőszájfékes,..."
beszélsz te itten összevissza, meg hadoválsz, amikor nem iste értesz ehhez a tudományhoz!
a merkaván nincsenis csőszájfék, ebből is következik, hogy amit te itten írogatsz, az csak csupa ármány, és csak az ellenség lábát teszed be mindenhova!
a merkava meg monyonle!
en.wikipedia.org/wiki/Merkava#Merkava_Mark_IV

"The IMI 120 mm gun is a smoothbore tank gun designed and produced by the Israeli Military Industries company, based on the German Rheinmetall 120 mm gun. It is widely confused as a licensed production of the Rheinmetall L44 tank gun, however developed by Israeli Military Industries from 1983 to 1988, to meet the requirements of the Israel Defense Forces' Merkava Mark III main battle tank. First revealed in 1989 when it was shown to be the main armament of the Merkava Mark III. In 1998 the Israel Defense Prize was awarded to Israeli Military Industries for this development, which gave Israel the means to produce tank guns independently."

www.supervideo.com/MXCD-ROMOS.htm
@nandras01: :)) Köszi! Most kezdjem untatni a nagyérdeműt, hogy az előző sorozatok 105-ös huzagolt csővel voltak, a jelenlegiek pedig a 120 mm-es sima csövűek? Harmadik, vagy talán már negyedik generációs verziók futnak. No meg, a világ egyik legkorszerűbb darabjai. Csőszájfék valóban nincs az elején, de a hátrasiklást azért csökkentik. Bár nem tudományosan, de azért érdekeltek mindig ezek a "marhaságok". Sose lehet tudni... T-72-ben egyszer ültem még a seregben, BMP1-ben viszont többször is. :))
@orbánmentesítő: No tessék, átmegyünk haditechnikai fórumba... :)
Akkor már ajánlom: lemil.blog.hu/
Nekem is voltak már szösszeneteim itt! :)) Fedőnéven...
@orbánmentesítő:

"nem érte miért foglalkozol ezekkel a szaros náci rühes férgekkel."

Mert koldulják a figyelmet ezekkel a marhaságokkal meg a szigeti veszedelemmel, és megsajnáltam őket.

Hát ezért.

Na meg azért is, mert röhögni jó.
@Boli:

Ne bassz, te írtál a lemilre? :-))
Akkor olvastalak, mint mindent, amihez tiborunak köze van.
@Boli: nebazd, te írsz a lemilen, én meg itt oktatlak?!
:)
(a kedvenc blogom- persze, csak a varánusz után :)
de a merkaván akkorsenincsen csőszájfék
naugye!
Na jó, elhúztam, még dolgozok... :((
@Boli:

Így már megvan, jó sztorik! :-) A makettes dolognál már képben voltam a szerzőt illetően, de előtte...Ugye, ha az embernek picit hosszabb, egyszerűbb és könnyebben megjegyezhető álneve van a P. Howard-nál... :-D
Imáááádom ! lubickolni lehet benne :)
Egy megjegyzést, ha szabad.
Ez jelenség, nemcsak kishazánkban, de már régebbóta az USA-ban és Ny.-Európában is.
Amit a mi politikai elitünk művelt az elmúlt 30-40-50-60-70 évben, de 400 évig is visszamehetnék, vagy mégtovább, ez mind annak köszönhető. Súlyos társadalmi problémák nem felismerése vagy felismerést követő nem kezelése, a megoldás halogatása ide vezet.
A széljobb nem lenne népszerű, ha legalább alapvető igazságosság uralkodna társadalmunkban. Amíg az élősködés kifizetődő, a tisztességes hozzáállás elfeledve, leszarva (magyarán mindig a tisztességes ember baszik ré mindenre, de nagyon), addig a széljobb lubickol (megjegyzem, a szélbal is lubickolna, amennyiben relevánsan létezne).
Ha már OFF-olunk.

Kulcsszó Sziget.

Munkámból kifolyólag elég sokat mozgok a Batthyány tér- Margit híd-Moszkva tér területen, jellemzően galogosan.

Egész évben nem igazán láttam turistát, kivéve most, hogy Sziget van. Már 3-an kérdezték, merre van a Király fürdő, ketten a várba akartak menni, egy pár a fogaskerekűt kereste.
(Ha látom, hogy szenved a turista térképpel, meg szoktam kérdezni, segíthetek-e).

Ezek az emberek amikor hazamennek, otthon mesélnek rólunk.

Tegyünk róla, hogy csupa szépet és jót mesélhessenek.
Nem kis figyelmeztetés: a norvég tragédia magyar szálai"

Breivik ezeket Magyarországon a MIÉP, a Jobbik és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) gondolatvilágában vélte felfedezni, legalábbis a szellemi rokonságot saját zavaros nézetei és jelzett magyar szervezetek ideológiája között.

Talán nem véletlenül ezeket a formációkat említette meg a norvég, ami nem kevés figyelmeztetésnek is beillik: veszélyes tanokkal kacérkodni könnyen vezet a hétvégihez hasonló tragédiához.

Bőven elég, ha akad egyetlen pszichopata, aki komolyan veszi a szélsőségesek elképzeléseit, és akárcsak Breivik, maga is a tettek mezejére lép.

A szélsőséges szervezetek vezetői nincsenek tisztában azzal, hogy az általuk korbácsolt indulatok előbb-utóbb öntörvénykezéshez vezetnek, elég, ha csak az elmúlt évek romagyilkosság-sorozatát említem.

A gyanúsítottak mindegyikének volt kapcsolata szélsőséges, rasszista nézeteket valló csoportosulásokkal, ad absurdum: lehet, hogy ez a tény éppen enyhítő körülménynek számít majd az ítéletkor."

www.stop.hu/articles/article.php?id=911402
..............................................
"A Jobbik a norvég populistáknál is szélsőségesebb"

atv.hu/cikk/20110728_a_jobbik_a_norveg_populistaknal_is_szelsosegesebb
.............................................

Nem lenne szabad az szélsőséges felfogásu, alvó elméket feléleszteni.
Az bármelyik pillanatban hatalmas tragédiához vezethet, itt , ebben az országban is.
@márta)): A felcsúti tahó azt hitte hogy majd kordában tudja tartani az általa életre hívott náci söpredéket.
Nem tudja.
Ha minimális emberi érzés szorult volna a bunkó focistába akkor az egész jobbikot betiltatja, a sok náci rohadékot meg 10 évre sittre vágatja.
Amelyik náci meg ugat azt meg jól meg is vernék a TEK-esek, de nem a felcsúti patkány mélyen kussol most is.
1000x undorítóbb mint Gyurcsány, és 100000x undorítóbb mint a vona gábor féle nyilas söpredék, egy gerinctelen gyáva szaralak, akit a "dohánylobbi" zsebrerak.
@Boli: A mocskos 13 nagyon-nagyon jó írás volt! :)
@márta)): "Bőven elég, ha akad egyetlen pszichopata, aki komolyan veszi a szélsőségesek elképzeléseit, és akárcsak Breivik, maga is a tettek mezejére lép."
sajnos, már itthon is megtörtént- ha nem is akkora mértékben, mint norvégiában, bár egyetlen értelmetlen halál is sok... (a cigányokat gyilkoló elmebetegekre gondolok)
@orbánmentesítő:
Pontosan! Igy van ahogy írod.
@nandras01:
Úgy bizony. A cigányokat gyilkoló is egy gyáva, gyilkos, senkiházi volt.
"Molnár: hordákkal politizál együtt a Jobbik"'

A Jobbik kikéri magának, hogy szélsőségesnek nevezik, közben olyanokkal politizál, akik Gyurcsány és Orbán meggyilkolásáról beszélnek.

Abban bízunk, hogy a fagyi visszanyal és a Fidesz saját magának ássa a sírt a készülő választási törvénnyel – erről Molnár Zsolt az MSZP szervezési igazgatója beszélt az Egyenes Beszédben. Hozzátette: nem lehet olyan választási rendszerünk, amelyben az 51 százalékot szerző párt gyakorlatilag mindent visz.

Molnár Zsolt szerint a Fidesz eddig kiszivárgott tervezete alapján a 2010-es választásokon, 200 fős parlament esetén a Fidesz 159 mandátumot szerzett volna, ami 79 százalékos többséget jelent, úgy, hogy mindössze a szavazatok 52 százalékát kapta meg.

Ezzel szemben a szocialisták arányos választási rendszert akarnak – jelentette ki a politikus.

Toroczkai László kijelentésével kapcsolatban azt mondta Molnár Zsolt: a Jobbik kikéri magának, hogy szélsőségesnek nevezik, közben olyan hordákkal politizál együtt, amelynek vezetője Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor meggyilkolásáról beszél.
A szocialista képviselő szerint az ilyen eszmék nem valók Európába. "
..............................................

Vona Gábor elítélte a norvég mészárlást"

A Jobbik elnöke emberiség ellenes bűncselekménynek minősítette a pénteken Norvégiában történt "mészárlást".

Vona Gábor hétfői sajtótájékoztatóján kiemelte: a Jobbik őszinte részvétét fejezi ki a norvégiai mészárlás kapcsán az áldozatok hozzátartozóinak és mielőbbi gyógyulást kíván a sérülteknek.

"Ami ott történt az emberiség ellenes bűncselekmény volt, és reméljük ez a folyamat európai összefogással megállítható" - tette hozzá az ellenzéki pártelnök.

Vona Gábor ugyanakkor felháborítónak nevezte, hogy "néhány magyar sajtótermék a Jobbikot is közvetett módon kapcsolatba hozta az elkövetővel." Hangsúlyozta: az említett felsorolásban "minden egyes olyan európai párt szerepel, amely a bevándorlással kapcsolatban felemelte a szavát."

Vona Gábor leszögezte: a Jobbik "természetesen" továbbra is fenntartja az európai bevándorlás felülvizsgálatának szükségességét"

www.stop.hu/articles/article.php?id=911459
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Ne haragudj! Lehet, hogy mégis értem.:)

Fidesz: egyfordulós és vegyes választási rendszert"

Az egyfordulós rendszer lényege, hogy ha van érvényességi küszöb, tehát 50 százalék plusz egy szavazó részt vett a választáson, akkor az nyeri a mandátumot, aki a legtöbb szavazatot kapta."

www.fn.hu/belfold/20110709/fidesz_egyfordulos_vegyes_valasztasi/

hm?

:))
@Minor.Dragon: Köszönöm... Majd még igyekszem, ha lesz egy kis időm. :)
süti beállítások módosítása