Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.07.05. 06:04 Fabius

Kordont az ülésterem köré!

Címkék: fidesz orbán viktor esztergom meggyes tamás tétényi éva

"Retteg a szegénytől a gazdag
s a gazdagtól fél a szegény.
Fortélyos félelem igazgat
minket s nem csalóka remény."

Gyorsan elmúlt ez is, Feleim, Kokiosztó Viktor nakiafaszagyerek tündöklése alig egy napot élt. Az EU képviselőket sallerozó bátor, bárkivel szemben kiállásra kész forradalmárunkat papírkutyává változtatta egy negyvenkilós nő. Úgy látszik ez a mi Viktorunk két embertől kap hebegőrohamot és agyérgörcsöt egyszerre, és Tétényi Éva a másik.

Számomra meglepő volt, hogy Esztergom polgármesterét, Tétényi Évát nem engedték föl érvényes jeggyel az ülésterem karzatára. Egyrészt micsoda új módi ez? Orbánék már nem kint a Kossuth téren, hanem odabent kordonoznának? Másrészt az Esztergomra szabott, Tétényi Éva megregulázását és a Meggyes őrs ámokfutásának utólagos legitimálását szolgáló, helyi önkormányzatok adósságkezelési eljárását módosító törvényt pillarebbenés és arcizomrándulás nélkül szövegezik, de megszavazni nincs bátorságuk, ha az érintett is egy légtérben van velük? Kiállunk bárkivel fésztufész, mi? Lófaszt, kedves papírkutyák, a zoknit lefosni sikerült megint, és arcból arcba sem kellett hozzá.
A gyávaság, ha jobban megnézzük azért valahol jogos. Tétényi olyat tud ma Magyarországon, amit rajta kívül senki más.

Összefogást talált.

Igaz, hogy ez az összefogás kicsi és lokális, de kétségtelenül létezik. A puszta léte az, ami jéghideg kezével markolja szorosan a kormánypárt és KokiViktor gyomorszáját, hogy a citerázó térdektől vitustáncot járnak fartájékon a betyárkörték.
Mert az egyszervolt kétharmad maradéka fölött a legrémisztőbb árnyék, hogy a kormányt leváltani szándékozó erők egy szép napon  ráébrednek, nédda'mán, ha képesek vagyunk megegyezni alapvető kérdésekben, akkor kurva sokan vagyunk. Nem értem miért hagyták eddig fajulni ezt a dolgot? Mit tudhat Meggyes a Fideszről, hogy bármi árat hajlandóak megfizetni a megmentéséért a Tétényivel való szembenézésen kívül? Kinek éri meg ezzel a saját tagságot is morálisan leamortizálni, mikor az általam ismert fideszesek ha semmi mást, a Meggyes ügyet elítélik mélyen.

Új utat kell törni a jövőbe! - zengte KokiViktor vasárnap, de ahogy a bátorságotokat elnézem valószínű, hogy toi toi budikból lesznek a kilométer kövek ezen az úton.

319 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr723040432

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csak így, a margóra: reszkessetek, Kohnok és Benditek! 2011.07.06. 07:17:32

Nyájas Olvasó, szokás szerint csak gyorsan mutatunk valamit, ami eszünkbe jutott a napokban. Illetve leginkább ma. Természetesen szem előtt tartjuk a médiatörvény sorainak a közeit is, úgyhogy határozottan fel kell szólítsunk, ne gondolj semmi rosszra,...

Trackback: Amikor a zemberek csak számok 2011.07.05. 19:46:54

Volt egyszer egy ember (még szakálla sem volt, nem hogy kender) aki szeretett álmodozni. Hol kicsit, hol nagyot. De az álmai nem igazán jöttek be, olyannyira nem, hogy csúfos bukás lett a vége. Akkora, hogy 8 évig nem is találta a helyét (a munkahelyét...

Trackback: Ha kell, Orbán a horvátokkal is összerúgja a port 2011.07.05. 16:10:45

Hernádi Zsoltot, a Mol vezérét vesztegetéssel vádolja a belgrádi ügyészség....

Trackback: Üzenet a budim falán 2011.07.05. 11:59:36

Aránylag ritkán járok női vécébe. Ennek a ténynek a magától értetődő okaira most nem térnék ki: mindannyian tudjuk, hogy léteznek olyan objektív változói, kiterjedései, sőt, változó kiterjedésű kvázifizikai tényezői ennek a világnak, amelyek ha meg n...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@akimellon: amennyire ismerem a történelmet (nem annyira, mint kéne), az "amerikaiak" vagyis az US kormány egyszerűen betartotta a Potsdamban szentesített Jalta-i egyezményt. Akkor már egyértelműen eldöntötték, h a megnyerni remélt 2vh. után az SzU befolyási övezete a később felépített vasfüggönyig terjed. Truman elnök csupán annyit tett, h betartott egy az elődje által kötött, magasabb rendű és érvényben, hatályban lévő nemzetközi egyezményt. Forrás: Tony Judt, Európa történet a 2 vh. után - meg más források is.
@Zébácsi: Tétényit nem segíti semmi, mert Meggyes Tamásnak ugye börtönben a helye, de nem ott van, miközben a saját háza elött egy másik bizonyíték, nevezetesen tavat épített közpénzből magának.

www.szeretgom.hu/content/57381-meggyes-es-a-bubanatvolgy-oromei

Hihetetlen, hogy ezt merte megtenni.
Cica...keresd vissza a pedofil felszólalását az EP-n.Meg fox lepődni.
Csak a tisztánlátás érdekében.Ha valaki a képviselőmet fikázza ,az engem,téged,és a hazámat is.Miért nem keres közelebbi ellenfelet.PL.Sárközy.Mert ő nem szarik oda ahol él.De főleg mert gyáva sidó.Vége azoknak az időknek amikor pedofílok ugatnak bele az országom sorsába.
A nyilakat meg lesz...om.De köszi a segítséget.
@malacz69 eurofanyalgó:
Hát, a kommunista biztos nem áll meg nálam, viszont tájékozottabbak, okosabbak bőven lehetnek, ezt aláírom.

Mégis, azért tartom a legkártékonyabbnak Orbánt, mert a többi kormány "csak" elmulasztotta meglépni azokat a strukturális átalakításokat, amelyekről 20 éve mindenki csak beszél (eü, oktatás, pártfinanszírozás...).
Orbánék viszont, amellett, hogy nem lépték meg ezeket, még a demokratikus intézményrendszer csíráit is megpróbálták eltiporni. Mindeközben, kb 10 évvel ezelőtt, beemeltek a közbeszédbe, közgondolkodásba egyfajta horthysta, nacionalista romantikát, amikor pedig érdekük úgy kívánta még a nettó nácikból álló MIÉP-pel is bratyizni kezdtek. Mert ne legyen kétségünk, ha 2002-ben ez segített volna, simán koalíciót kötnek a MIÉP-pel. Ma pedig a Jobbikkal tennék meg ugyanezt. Na, ezért gondolom, hogy OV az elmúlt 20 év kormányfői termésének legalja.
Visszamehetnél a saját hazádba cicus.Ez itt Magyar ország.
@wagem:
A pedofilozást inkább folytasd itt, itt még van jogi, morális alapja is:

uj.katolikus.hu/
@Chicano: mert a hatalmat provokalni KELL

nem lehet, nem szabad, hanem muszaj.

es minnel kemenyebb probal lenni en annal provokativabb leszek. mert ha engem valaki fenyeget, azt provokalom.

marpedig ezek a szoposok engem most fenyegetnek. es mivel ezeknek a kis kurvaknak en vagyok a kitartojuk, ha fenyegetni mernek, ki lesznek baszva strichelni...
@wagem: de mi? trianon? Vagy mi? ember - nem csak conh bendit bírálja a kormányt, az alkotmányt, a médiatörvényt, hanem a fél világ. De megnyugtatlak, nem csak a szocialista fele. Ez azét minimum elgondolkodtató. A packázást meg nem értem. Ki packázik kivel? Az országgal? Mi van veled? Minden szó csak és kizárólag Orbánnak szólt. Nem az országnak!
@Shinigami Daiko: igen, de a történelem csak visszafelé nézve statikus, ott, akkor sok dolgot mérlegeltek mindkét oldalon, és az oktalan lincselések nem a számunkra kedvező irányba hatottak, az biztos...
@igényes:

Lehet, hogy ez mégis kontraproduktív? Minél jobban látszik Meggyes "való világa", annál inkább könnyebb dolga van Tétényinek, hiszen ellenfelén könnyű fogást találni. Ha a fidesz védi a volt polgármestert (és eddig védi),akkor meg óriási öngólt rúg, amit később nehéz lesz megmagyaráznia (most se tudja).
Minden egyes kis pitiáner tett A8mikből láthatóan van) TÉ malmára hajtja a vizet.
S ha majd egyszer megtudjuk (ha megtudjuk), hogy miért is védett személy Meggyes (mit tudhat belülről), akkor lesz igazán nagy pofáraesés.
Szerintem.
Jó hogy ennyire ismersz retek.Leszarlak!!!És ha megkérhetnélek...Takarodj az oldalamról.Fogd meg a kukitdat,tegyél vele pár apró műveletet,majd legyél boldog.
Have a good day.
@Zébácsi: nem vitatkozom, jóváhagyóan bólintottam :)
@Zébácsi:

"Asimov 75 évesen is élvezetes lesz,"

Akkor mar csak az a kerdes, hogy en hogy erem be korban/agyilag az O mondandojat....

Ahogy elnezem magam,....nem nagyon.
Olcsó mentség.De ezek nem ülnek az EP-ben.
Ha tényleg az vagy,akkor neked is el kell fogadnod a választói akaratot.A 2/3-os többséget.Majd pár év múlva változtathatsz ezen.
@Attilajukkaja: "Akkor mar csak az a kerdes, hogy en hogy erem be korban/agyilag az O mondandojat...."

Stílszerű válasszal élve: "előre a múltba, és előzd meg a jövőt", ne várj 75 éves korodig.

Egyébként meg beérnéd, ebben biztos vagyok.
@akimellon: hm. az oktalan lincselések, persze. A "nyugatnak" akkor éppen a magyar kérdésnél sokx súlyosabb suez-i problémával kellett megküzdeni, ahol - amennyire érthető, szintén az SzU-val álltak szembem (valahol végülis). Aztán a 2vh véráldozatai után nem volt emberanyag azon az oldalon, míg ezen (SzU) addigra fel voltak töltve a sorok. Tehát - ki is lett volna, aki akkor katonai erőt küld Mo.-ra a 3. ukrán front ellenében? És milyent, és honnan? A lincselések persze, erősen rontották az egész megítélését, és később nagy tőkét kovácsoltak belőle, de a döntést sztem kevéssé befolyásolták.
Jobb oldalam van drága.De az rendesen.
@igényes:

Te figyu, most néztem meg azt a tavat! Hogy a "búbánatba" lehet ilyet.....

Ford Fairlane-t tudnám idézni (ma valahogy ilyen napom van).

Jujj, ki ez az ember???
@wagem: Franciák, meg Trianon...
Az a kép megvan, hogy Trieszt kikötőjében tolongtak a magyarok, míg a betelepülő románok magyar bankok pénzén magyar földet vehettek, magyar földesuraktól?

Hogy a magyar társadalom 90%-ának csak napszámos és kubikos sorsot szántak vezetőik?

Mikszáthot, Móricz Zsigmondot olvastál abból a korból?

A franciák csak rárakták a pecsétet, arra a halálos ítéletre, amit mi írtunk saját magunknak...
@wagem: Neked megalapozott bizonyítékod van, h pedofil? Vagy csak propagandázol itten?

@teslaport: ha tetszik, a bicska nyílik. Nekem pl. jól jött ez az 1kulcsos adó - és az igazságosság, innen a béka segge alól nem annyira érdekel - bár nem akarok megbántani senkit, és meg is értek mindenkit, de hát tényleg nem érdekel. Viszont az tény, h ettől egy lepkefingnyit sem fogok (tudni) többet tenni az ország felelemkedéséért, szal kaptam egy ajándékot.
@csoko20: "Mikszáthot, Móricz Zsigmondot olvastál abból a korból?"

Valszeg nem, pedig több is kötelező volt. Vagy csak szelektív a memória.
Kár.
@csoko20: "A franciák csak rárakták a pecsétet, arra a halálos ítéletre, amit mi írtunk saját magunknak... "

Nagyon igaz.
Szerintem tévedsz.A nagyhatalmak célja az volt mindíg,és az is lesz ,hogy ne alakuljon,erősödjön "konkurencia".Sem katonai,sem gazdasági.Persze cionista segédlettel.Nézz körül.Jugoszláviát szétverték. A nagy SU-nak is vége.Minket is elintéztek.
@wagem: "Csak a tisztánlátás érdekében.Ha valaki a képviselőmet fikázza ,az engem,téged,és a hazámat is."

Lószart, Mama!
@Zébácsi:

Ez pont fordítva van: minél jobban látszik Meggyes világa, annál nehezebb dolga van Tétényinek, vagy bárki másnak Esztergomban.

Meggyesről kiderült ami kiderült, pereket veszít az utóbbi időkben sorozatban, és mi a válasz? Úgy van, a kormányzat frissen írt lex Esztergomja.

Meggyes ráadásul nem pénzcsináló hűbéres, mint Csányi, Demján vagy Járai, így valami másnak kell lenni a háttérben, hogy ez az ember ennyit megér Orbánnak.
Talán ebben igazad is adok neked.Csak feltételezni kellene a jószándékot.Tévedtek...benne van.
Papa!!
Ha konfliktusa van "szeretett vezéremmel" akkor miért nem rendezik 4 szem közt pl. egy pubban.
@néma bárány:

Ugyanarról beszélünk, persze, magam is látom, mennyire lehetetlen egy helyzet.
Csak a megközelítésünk más.

De a társadalom felé mégis TÉ tud hiteles lenni, a közvélemény (és nem az elvakult része) képet kap ugyanis arról, mennyire veszélyes az, amikor valaki(k) kezében teljhatalamon van.

Hosszabb távon nézve a dolgokat és valamynni kis választói evolúciót feltételezve ez szerintem mégis csak jobb, mint amikor az ellenfél makulátlan, nincs arjta fogás.

Így legalább kiderül, hogy kivel (mivel) kell TÉ-nak harcolnia.

Mit érdemel az a bűnös, aki egy egész város működését lehetetleníti el, és mit érdemel az a bűnös, aki ehhez asszisztál?

A kérdés költői.
@wagem: Jugoszlávia? Szovjetunió? Szétverni? Olyanok voltak, mint a himbi-limbi kórtól sújtott pénisz. Nem kellett levágni, leesett az magától is!
Milyen nagy volt a szája fél éve, amikor Gyurcsánynak beszélt a félelemről: hogy az fél aki beszél róla. És ez most mi? Kossuth téren fotókiállítás? Meg kisajátítják? A képviselőnő nem mehet be a karzatra?
Egyébként nem ő az első áldozat. Tavaly ősszel a nyugdíjtörvény tárgyalásakor Fatman lefoglalta az egész karzatot egész hétre, mondvacsinált ürüggyel. Perzse nem vlt ott senki, csak a házszabály szerint megtehette. Fostak a röpcédulázó látogatóktól.
Akinek nincs félni valója, az nem korlátozza mások szabadságát, ez kurva nagy helyzet.
Markos-Nádas: Felvonulók kérték, ajánlom szíves megtekintésre. Nem tegnap készült, mégis ráillik a mai közállapotokra.
@wagem: Hát, ha tényleg ez volt a céljuk, akkor szépen a kezük alá dolgoztunk!

"Nézz körül.Jugoszláviát szétverték. A nagy SU-nak is vége."

Van az a mondás, hogy összenő, ami összetartozik. Szerintem az ellenkezője is igaz.

Nyilván a XIX. sz. végi magyar vezetésben nem volt meg az "érzelemrokonító forraszték" az egyszerű magyar emberek iránt.

Hál' Istennek ez ma már másképp van:)
@néma bárány:

Esetleg lehetséges, hogy nem az ember ér annyit Orbánnak, hanem csak szimplán elvi kérdést csinál abból, hogy TÉ NEHOGY sikeres legyen? NEHOGY kiderüljék, lehet másként is, nemcsak a Nenyi szerint?

De ha így, akkor miért "engedik" Botkának/fidesz frakciónak" azt, ami Szegeden folyik (ott jó a viszony a két tábor közt, ha jól tudom).
@wagem: Nagy Imre egy igaz vérbeli KOMMUNISTA volt te degenerált barom...
@Zébácsi:

"De a társadalom felé mégis TÉ tud hiteles lenni"

Ez így igaz, TÉ azon kevesek közé tartozik a közéleti palettán, akik nem küzdenek hitelességi deficittel.

Kár, hogy nem megy vele semmire.

Sőt, kormányunk a lex Esztergommal jogot formál arra, hogy az önkormányzatiságot felborítsa. Egy adott helység gondjait nem az önkormányzat rendezi majd valami módon ( ha tudja, ha nem, akkor feloszlatja magát és új választás) hanem egy kirendelt kormánygyám fogja megmondani a tutit.

Ha ez megéri a kormánynak, akkor ott nem egy búbánatos tó forog kockán.
Hopp, az imént FARKció-tírtam frakció helyett.

Vagy Esztergom esetében ez talán találóbb is?
@wagem: Cohn Benditet legyávázni? Ki vagy te? Conan, személyesen?
@orbánmentesítő:

"Nagy Imre egy igaz vérbeli KOMMUNISTA volt"
IS.
Hunyadi Janos felmenoi kozott pedig tenyleg voltak romanok.
IS.
Biztos, hogy minden tortenelmi tenyt a helyen kezelunk?
Némi segítséggel persze.NATO..CIA..stb.Gazdasági nyomás.
Kérdezz meg erről egy szerbet,vagy egy oroszt.
Szétbaszták őket apró kis tagállamokra,amiket azután kényük kedvük szerint tudnak befolyásolni.
@Zébácsi: Nagyon nem jól tudod. :o))
@Zébácsi:

"Hopp, az imént FARKció-tírtam frakció helyett.

Vagy Esztergom esetében ez talán találóbb is?"

Attol fugg, hogy kire gondolsz.

Ha Tetenyi Evara, akkor ez szexualis diszkriminacio. Ha Meggyesire, akkor telitalalat!
@neménvagyok:

Pedig pár hete hallottam egy Botka Interjút, abban összefogásról beszélt. Sajnálom, ha nem így van, és tévedtem.:-(.
@Zébácsi: Ó, ne sajnáld. :o)

"Amit Esztergomban néhány hét alatt sikerült előállítani a Fidesznek, a város működésképtelenségét, Szegeden több mint fél évig tartott, de lassan elérik céljukat. A Best of Szeged közel sem teljes körű visszatekintése alapján eddig okoztak 1,1 milliárd forint kárt, megpróbáltak lenyúlni 180 milliót egy 800 ezer forintos javításra a Belvárosi Moziban, veszélybe sodorták a SZIN-t, elkezdték a városi cégek adóforintjaiból finanszírozni magán-médiájukat, 330 millió forint lenyúlásával az IKV is bepróbálkozott, ötletszerűen visszafejlesztik a tömegközlekedést, hírtévésítették a Városi Televíziót, vakvágányra futtatták a trolibeszerzést, kevés híján megakadályozták a lézerközpont beruházást illetve a Dugonics tér rendbetételét és még sorolhatnánk, de fölösleges.

Az elesztergomosítás folyamatában döntő lépést szeretne tenni a Fidesz, állandó üzleti partnerével Keresztúri Farkas Csaba jobbikos képviselővel. Akár szimbolikusnak is tekinthetjük, hogy amikor a Közgyűlés elé kerül a Belvárosi Mozi rapid bezárásának ügye és a jobbikos ügyvezető ebből fakadó felelőssége, Dr. Gyimesi László képviselő Dr. Mózes Ervin főjegyző leváltására tesz javaslatot. Ahogy azt a Délmagyarország megállapítja: „Elemzők szerint a jegyző leváltásával … nem tudja elfoglalni a polgármesteri hivatalt a Fidesz. Egy dolgot azonban meg tud akadályozni, hogy normálisan működjön a hivatal.” Mint Esztergomban, ahol néha nincs közvilágítás, nem nagyon nyírják a füvet, megszűnőben a tömegközlekedés és a város pénzügyileg összeomlott.

A Best of Szeged bízott abban, hogy kialakul valamilyen „modus vivendi”, amiben a felek a város érdekét előbbre valónak gondolják a harcnál. Úgy tűnik a Fidesz és a Jobbik számára nem ez a cél, hanem a város megbénítása. Esztergomban a város lakói megjelennek a közgyűlésen és személyesen fejezik ki a szolidaritásukat a közvetlenül választott polgármesterük mellett. Ideje, hogy a szegediek is ezt tegyék."
@wagem: "Szétbaszták őket apró kis tagállamokra"

A bosnyákoktól, a horvátokon keresztül az észtekig, lettekig, grúzokig bezárólag mindenki visszasírja azokat az időket amikor még nem egy cionista konspiráció kelékei voltak ;)

Kérdezd meg őket is, ne csak ruszkikat!
@wagem: Minek isszuk évtizedekig a Levét, az IMF hiteleknek? Miért ov mit csinált helyette? Sokkal rosszabb feltételekkel államkötvényeken keresztül vett fell további hitelhegyeket, és utána még Kínától is vagy egy milliárd Eurót. Ezeket a hiteleket szerinted nem kell majd kamatosrul visszafizetnie valakinek? Csak hogy addigra ov valamilyen lakatlan szigeten fog az egészen röhögni. Mi meg majd a szopórolleren fogunk ülni, mint most a görögök. Szép kilátások mondhatom.
@néma bárány:

Persze, persze, de nézzük már kicsit hosszabb távon ezt.

A dolgokat nem lehet meg nem történtté tenni, ami kiderült Meggyesről és ami kiderül még esetleg a turpisságokról, az politikai tőkét nekik a jövőben nem kovácsol.

Lehet törvénykezni a 2/3 tudatában, de semmi sem tart örökké.
A légvár, üres frázisokra építve - negatív.
@Zébácsi:

Szerintem az ember ér ennyit. A választások után, a nem adom át a szobám hiszti környékén, mikor már a sajátjaik is hörögtek, hogy elég Meggyesből, úgy nézett ki tesznek valamit. Asszem Kövér üzente Meggyesnek, hogy elég a cirkuszból, meg ejnye.

Aztán valahogy, valamiért, valaki ezt elkezdte másképp gondolni, és itt vagyunk ahol ma.
A szegedi helyzetről, - ha valakit érdekel

bestofszeged.blog.com/
@neménvagyok:

Szép. Igaz ami igaz, civil kurázsi nélkül sehová sem jutunk. Számomra TÉ egy kicsit ennek a megtestesítője.

Tényleg sajnálom, mert Szeged az egyik kedvenc városom.
@wagem: Nem kellett volna mind a két világháborút elveszítenek jobbos faszfej.
"Persze cionista segédlettel"
Kifejezettem gyűlölöm a hozzád hasonló primitív náci szardarabokat, annyit sem értek mint egy penészes foshalom.
@néma bárány:

Aha. Magyarul tudhat valami csúnya dolgot a nagyfiúkról.

Szép kis Móriczos koreográfia. As usual.
@Legelő Őse:

"te úgy látod megúszhattuk volna? Hogy az oroszok kívül maradnak?"

Igen. Október 30-ig nem akartak beavatkozni (közölték már az erről szóló doksikat). Utána viszont nem hagyhatták szó nélkül az eseményeket, mert a Köztársaság téri eseményektől a Lajtán innen mindenkinél betelt a pohár.
Őszinte tiszteletem Tétényi Évának.
Nem rest tiszta tükröt tartani az álszent aprónép arca elé.
Persze a válasz ettől még a szokásos, emberke eddig sem zavartatta magát a tényektől és becsület dolgában továbbra is gyengén áll.
@Zébácsi:

Esztergomban a politikai tőkéjük már veszett fejsze nyele. Éppen ezért fosnak feloszlatni a testületet, és új választásokat kiírni. Tudják, hogy az egész önkormányzati frakció megy a picsába Meggyessel együtt, ha megteszik.

Ezt, és Meggyes totális bukását igyekeznek elkerülni az új törvénnyel.

Engem, bár nem vagyok se esztergomi, se környékbeli, éppen ezért érdekelne a miért.
Ez a szinted.Anyáddal kommunikálj ilyen hangnemben.
@neménvagyok:

"elesztergomosítás" szép szó, mint a coventryzálás. Ennek is meg lesz a böjtje?
Nagyon pesszimistán látod a világot.Nézd meg,hova ment a kínai külügyminiszter utánunk "üzletet" kötni.Németországaba,ahol Merkel tárt karokkal fogadta.Kérdezd meg a pécsieket,örülnek -e a kínai beruházásnak.
Vagy a brazilokat akiknek Kína a leg nagyobb külkereskedelmi partnerük.
@néma bárány:

A miért sokakat érdekelne, szerintem. Félek, sosem tudjuk meg.

Részemről a szerecsen, jó volt veled blogolni, köszönöm, most mennem kell.

Szép napot!
Jajj..nehogy azt hidd emögött a ratyi mögött nem állnak megfelelő üzleti körök.Itt a megfelelő szón van a hangsúly.Mikor hallottad az elhíresült fickót a saját hazája ellen agitálni??Soha.
Ez így könnyebb.Kis sérülékeny országot b@sztatni.És még jól is néz ki a köreiben.
Degenerált a jó kurva anyád!!Jelentsd fartúró.
@wagem: ...vagy nézd Londont, ahol tüntethettek a tibetiek, vagy nézd Szudánt, ahol az ICC által háborús bűnösnek nyilvánított, népirtással vádolt al_Bashirral pusziszkodott...
fabius, nyugodj meg, vegyél mély levegőt!
elhiszem, hogy gyermekkorodban azt tanítotték, hogyha álmodban megjelenik egy szörny, akkor becsukjuk a szemünket, és hangosan kimondjuk, hogy ez nem a a valóság, ilyen nem létezik. mire kinyitottad a szemed, a szörny eltűnt és te felébredtél.
most nem álmodsz. az általad rettegett szörny nem fog eltűnni. remélhetőleg, jó sokáig itt lesz. tovább mint te.
@wagem: Birod a kritikat, mint OV....
Megtiszteltetésnek veszem.
De!!
Független magyar bíróság??Elég csak az elmult időszak döntéseire gondolni.Princz,Kulcsár.
Az összes bűnöző szabadlábon védekezhet.Hagyó,Hunvald,meg a koca nő,akinek a nevét már nem is érdemes említeni.
Soroljam??
Szakszervezetek??Melyik??Az MSZOSZ?Őket ismerjük.Az elmult 8 év alatt még véletlenül sem hallatták a hangjukat.Nyilván tudod miért.
Gaskó?? Hagyjuk.Nézd meg a villáját.
PDSZ..Eddig hol voltak?
A kritikát elviselem,de nem biztos,hogy mindig ettől a közegtől.
@thinker_:

Gyereknek sem voltam félős, most sem vagyok. Legalábbis nem fosom össze magam egy karzatra tartó, negyvenkilós, fekete pólós nőalaktól. Ezt a kiváltságot, a félelem jogát meghagyom kormányunknak.

Arra, hogy ki meddig lesz itt, nagyobb tétben a Viktor helyében már nem fogadnék.
@wagem: Senki nem kért rá, hogy ebbe a közegbe gyere. Te amúgy is offolod a zindexet nem?

Tényleg! ha nem éppen offolsz valamit, akkor hány kommentet írsz? Húsz helyett hetvenet?
Na, itt be is fejeztem.Örülök hogy találkoztunk.
Mindenkinek minden jót.
Ha valakit megsértettem...bocs.
néma bárány 2011.07.05. 16:38:56

"@wagem: Senki nem kért rá, hogy ebbe a közegbe gyere. "

Ha nema maradsz, bolcsebb maradsz!
@wagem: "Degenerált a jó kurva anyád!!Jelentsd fartúró."

Van egy "Válasz erre" felirat, arra kellene klikkelgetni! Mi van, nem kaptál kiképzést a Szentkirályi utcában?
@egyenlítő: Függetlenül a doksiktól. Az a szovjet haderö amelyik beözönlött nyilván nem két nap alatt lett összehozva és az, hogy egy testvérállamot csak úgy elengedtek volna az elképzelhetetlen volt abban az idöben. Az akkor a Szovjetunió és nem utolsósorban a Vörös Hadsereg katonai legyözése lett volna. A Köztársaság téri események? Ugyan már! Abban az idöben az egyetlen különbség az volt, hogy nem a pincében csinálták hanem a téren.
@wagem: "Kérdezz meg erről egy szerbet,vagy egy oroszt.
Szétbaszták őket apró kis tagállamokra,amiket azután kényük kedvük szerint tudnak befolyásolni. " - nem baszták őket széjjel, szétmentek amik nem tartoztak össze. Nyilván a Csehszlovákia szétesésében is a CIA a bűnös. Szerinted.
@thinker_: Szornynek nevezted? Ilyet viccbol se...:-)) Peldazatban se.
Emelj at inkabb valamit a regiekbol, es csiszold: a part okletol rettego, hazatlan bitang. Ilyesmi...
Csehszlovákia nem szétesett,hanem külön vált.Bársonyos forradalom.
Jaaaa..és erőszak nélkül.
@tomwar: ¨ + o = ö
´ + e = é
´ + a = á
Örüljön Tétényi, hogy csak a karzatról tiltották ki. Agyon is lövethették volna.
@wagem: A PDSZ nagyon jó példa. Tudod, amelyiknek Pokorni volt az elnöke a miniszteri kinevezésig. Róluk és a vasutasokról igazán nem lehet elmondani, hogy kussoltak az átkos nyolc évben, vagy a Horn kormány idején.
Kedves wagem! Eléggé tanulatlan ember benyomását kelted aki még kissé buta, kissé rasszista, kissé tájékozatlan a történelemben és kissé agresszív.
@wagem: Olvasd vissza a hozzászólásaid. Az értelmezhető tartalomra, a valóságra gondolok.
Ezek után ne csodálkozz, hogy ingerült válaszokat kapsz.
Ilyet a "Magyar Nemzet" címet viselő nyomdatermékben (mert nem újság) biztos nem olvashatsz. Csak szép kerek benyaló szövegeket.
Ha találsz benne csak egy szó kritikát a Fideszről, vagy vezéréről, linkeld már ide. Elolvasnám felüdülésként.
@Bloberf: Elképzelhető volt, megfelelő formában. Az nem volt tűrhető, hogy a világlapok címlapjain a Köztársaság téri halottak szerepeljenek. A hidegháború véget ért, a szovjet atom-ütőerő kiépült, nem volt tovább szükség az előretolt védelemre, ami igen sokba került nekik. A SZu-ban volt a legalacsonyabb életszínvonal az egész Varsói Szerződésben. Ausztriából már kivonultak, a Varsói Szerződés fennmaradása esetén talán visszavonták volna mindenhonnan a csapataikat.

A Köztársaság tér azt bizonyította, hogy a kommunista pártok nem képesek a rendszer fenntartására a saját országaikban, sőt, a világon mindenki láthatta, hogy az ellenkező oldalra billenhet a mérleg. Ez viszont már a Szu létét veszélyeztette volna.

Persze ez nem biztos. Lehet, hogy a marsallok telefonáltak rá Hruscsovra, hogy unják a töketlenkedését.

Egyébként 5 napjuk volt, a csapatok jó része itt volt, helyben, és minden követ, minden laktanyaparancsnokot névről ismertek.
@wagem: Hé töki miért húztok a malacz haveroddal együtt észak-koreába? Ott miután kivertétek egymásnak teljes szívből őszintén imádhatnátok a csúti tahó nagy példaképet.
FABIUS!

Tudom, ne egy fakockával önkínozzam magam, de a fakocka blogjába írtam egy Orbán viccet, amit ide is betettem, természetesen eltűnt, majd miután bertam, hogy lám a blogban működik a kommunista cenzúra, ki is lettem onnan tiltva.

Éljen a fideszes demokrácia.
Ma megint hibáztam, az ATV megint megnézem a szíjjas nevű véglényt, őszinte leszek.
Ülnék akár 5 évet is ha nyomorékká verhetném az a humanoid kinézetű beszélő szartornyot.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Vigasztaljon a tudat, hogy neki most ettől erekciója van, a moderál gombra kattintás volt sivár életének eddigi legmagasztosabb pillanata.

:-D
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Nézd meg a beszélő guanótelepet te is :
atv.hu/video/video-20110705_szijjarto_peter

Egyébként arra hogy ki adott kokit kinek. Egyre szánalmasabb módon hazudik ez a véglény.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Szerinted a videón látható humanoid mekkora patkány ?
Nem érzel ellenállhatatlan kényszert hogy öntudatlanra rugdosd ?
Anyádról lemásztál már? fartúró..
@Bloberf: Koszonom, ezt en is tudom, de se hosszu "ő", se hosszu "ű"...s mivel a nap nagy reszet angol billentyzeten toltom, es igy is hibas lenne amit irok, egy hibrid irasmod helyett ezt valasztottam. Ettol meg Tetenyi Evat egy ervenyes belepovel kidobni nem volt tul etikus. Tovabbmegyek, bunkosag.

De koszonom megegyszer a tippet!
A rabbikra gondoltam :-)Lehet félreérthető voltam??
süti beállítások módosítása