Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=jtKUjWeHSu0 lázárkedvencemjános véleménye juditról és katiról. Csak anny... (2024.04.19. 10:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.06.25. 06:02 Fabius

Orbi óriás lett

Címkék: fidesz orbán viktor eu elnökség

Veszekedtem a kisfiammal,
mint törpével egy óriás:
- Viktor, ne kalapáld a bútort!
Viktor, hova mégy, mit csinálsz?
Jössz le rögtön a médiáról?!
Ide a tollat! Nem szabad!
Rettenetes, megint ledobnád
az erkélyről a Bulgár urat?!

Hiába szidtam, fenyegettem,
nem is hederített reám;
trambulinnak használt alkotmányos
dolgokat egész délután,
jogai bimbait lenyírta
s felkoncolta a szabályt.
Most nagyobb vagyok, mint te! – mondta
s a pulpitus tetejére állt.

Véget ért egy álom, Kedves Vezetőnk óriás lett. Sajnálatos, hogy le kell kászálódnia Európa parlamentjének képzeletbeli trónjáról, de oda sajnos nem jutott a hazai betonból. Még. Sebaj, a búcsúbuli azért emlékezetesre sikerült. Nem mindennap fordult elő az elnökség ideje alatt, hogy Barroso és Van Rompuy egy-egy mondatban értékelte Vezetőnk politikusi kvalitásait. Az sem baj, ha az egész egy udvariassági formula volt csupán, és az urak neveltetésüknél fogva megadták a tiszteletet annak, aki március tizenötödikei beszédében a picsába elküldte őket, ahányan vannak.

Viktor persze megrészegült a két mondattól, itta az udvarias szavakat, és nem hazudtolta meg önmagát ezúttal sem. Olyan helyre kis beszédet rittyentett, hogy megkönnyezték mind akik hallották:

"Magyarország az elmúlt években arról volt híres, hogy mi omlottunk először össze pénzügyileg, megelőzve a görögöket, meghamisítottuk a gazdasági adatokat, és orránál fogva vezettük a nemzetközi közvéleményt, az államadósságunkat az égbe lőttük föl, és a pénzügyi egyensúlytalanságunk párját ritkítóan tragikusan nézett ki. Ma Magyarország hozzájárul az európai gazdaság sikereihez, transzparens, kiszámítható és stabil. Minden okunk megvan arra, hogy úgy tekintsük, visszanyertük a tekintélyünket és az elismertségünket, amely egy nemzet önbecsüléséhez mindig szükséges"

Lehet ezt megállni könnyek nélkül? A EP képviselői sem tudták, szerintem zokogva röhögtek szegény, saját kipárolgó tesztoszteronjától betépett Viktoron. Európa szerte közismert, hogy nálunk az utóbbi egy évben egyetlen dolog kiszámítható és stabil: a kiszámíthatatlanság. Esetleges törvényhozás, hasraütés adók egymás után, visszaható törvények, havonta toldozott költségvetés, manyup pénzek lenyúlása, szóval minden olyan dolog, ami onnan kintről szemlélve csupa izgalmas, irtózással nézett hátborzongató történés. Hogy ezzel, meg a botladozó gazdaságunkkal mit teszünk mi hozzá az európai gazdasági sikerekhez, azt szerintem maga Viktor sem tudja megmondani. De legalább dögösen hangzott, és hátha elhiszi valaki Szijjártó Péteren kívül is.

A másik viccparádé nekünk tekintélyről beszélni Európában. Azt jókor időben megalapoztuk most is a médiatörvénnyel, és a körülötte lévő "rossz fordításos", denemértisenki szajkózással, a Kroes asszonnyal való huzakodással, meg a végén duzzogva végrehajtott módosítással. A pártalkotmánnyal és a Velencei Bizottság véleményének kukába hajításával még rátettünk erre egy lapáttal, úgyhogy a Puszta Putyinozás java még most jön.

Ezek után nem csoda, ha őszinte megkönnyebbülést éreztek az EU vezetői, mikor Viktorunknak megmutatták merre is van a hazafelé Brüsszelből.Amíg odabent a képviselők önfeledt kacagástól eleredt könnypatakjaikat itatgatták fölfelé, odakint Barroso hátba veregette Viktort, és odasúgta: így múlik el egy félév dicsősége, kedves barátom.

 

46 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr463012816

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A tibetiek álnoksága 2011.06.25. 20:47:04

A Fidesz frakciójának emberi jogi munkacsoportja megdöbbenését fejezi ki a Kínában történtek miatt, s fölszólítja a magyar kormányt, hogy befolyását latba vetve lépjen föl az Európai Unió megfelelő fórumain annak érdekében, hogy Kínában megszűnjön az e...

Trackback: Csak a szopottgombóc dicséretben van igaza a szarszájú Velencei "Faszdörgölõ" Bizottságnak 2011.06.25. 10:15:01

 A tetügeci "Csirkebaszó" Velencei Bizottságnak az murváspöcsû Alaptörvényről szóló állásfoglalása apropóján majomkodott külügyi sajtótájékoztatón kiderült, hogy a dokumentumban megfogalmazott kritikák közül a szopóskurva kormány semm...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/londoni_elemzok_fordulat_a_magyar_gazdasagpolitikaban.487600.html
"A magyar gazdaságpolitikában az idén teljes fordulat történt a kormány szerkezeti reformprogramjának meghirdetésével, ami jelentősen csökkentette a piaci kockázatokat, a változatlanul meglévő végrehajtási kockázatok miatt azonban nem sok hibázási lehetőség van - vélik londoni elemzők..."

Hogy csak egy nemzetközi bocsánatkérést idézzek. De téged ne zavarjanak a tények, gyík barátom. Kényeztessed csak kéjesen azzal a villás nyelveddel egyszerre Gyurcsányt és Cohn-Benditet...
Ez nem bocsánatkérés, hanem a kemény, (Gyurcsányi) megszoritások ELISMERÉSE!
Te kényezteted a nagy Vezért nap mint nap,
amivel csak kivánja!
De ha már versekben korrespondálunk:

Szonett a libsybolsiknak, à la Villon

Oh, mily rossz nektek, ezt nyögtétek folyton
hogy üldözöttek vagytok, ti szegények;
miközben loptak komcsi ifjak, vének,
s libsik hegyeltek minden fontos poszton.

Imre, mit tennél? nyávogta kint Gyurcsány;
elkúrtuk! mondta Öszöd asztalánál,
bent a falkának. Kordonok falánál,
rebiszesek közt vihorászott furcsán.

De jött a nagy nap, a bukástok napja
Amikor munkás, csinovnyik, paraszt
rájött, kik vagytok, s már a jót akarta.

Most a gödörben, férgek közt, vonítva
próbáljátok meg feledtetni azt,
hogy bandátokat a nép elzavarta.
@szárny: orbán "soha nem hazudtam" viktor már sikeresen hülyét csinált magából a világ előtt - matolcsy háromszor módosított költségvetése, egy kulcsos "senki sem járhat rosszabbul" adórendszer, soroljam még... De te nyugodtan fogj mindent a Gyurcsányra meg az elmúttnyócévre. Kicsit kezd röhejessé válni ez a mondat is, mert az utolsó másfél évet már a te vezéred és inkompetens bandája szarta el, de ezzel ne törődj (ÉLJEN A PÁRT? ÉLJEN VIKTORKA)
@szárny: ez a cikk mindössze annyit mond, 2 ezer milliárdos megszorítással kisebb kockázattal megyünk csődbe.

Ezt mind hozzátesszük az európai gazdasághoz?
Fabius! Lekávéztam magam, mikor a idézetet olvastam.

Nagyon jó írás.
Csak emlékeztetöül a Magyar Államadósság alakulása 1998 - 61.1%,1999 - 60.4%,2000-54.9% és 2001-ben - 53.6%-ra csökkent,az Orbán KORMÀNY alatt,amit aztán az Önök höse és ideája az országelqró böszme és a "zseníális" ekonómiai érzékkel megáldott tökkelütött bandája na meg az SzdSz-ke feltornázott 2002-ben 57.2%,2003-59.7%,2004-60.5%,2005-61% és 2006-ban 63.2%-ra.2010 végén hol is volt?Úgy 80.2% körül?
20-24 éves korcsoport munkanélkülisége?
1998 és 2002 között 11.4-röl 9.7%,2002 és 2005 között 11.1-röl 18.6%.
Ugye-ugye liberális barátaim,mégiscsakk jobb érzés volt 1998 és 2002 között élni mint a gyurcsány krva országában?
@AtillaHu: "Ugye-ugye liberális barátaim,mégiscsakk jobb érzés volt 1998 és 2002 között élni mint a gyurcsány krva országában? "

A hozzád hasonló seggnyaló tetveknek minden bizonnyal, de valahogy az infrastrukturális fejlesztések nem nagyon haladtak a bunkó focista első őrjöngése alatt.
Mikor is ért az M5 Szegedre köcsög ?
Itt Békéscsabán lassan nem tudok olyan intézmény mellett elmenni ahol ne lenne kint az "Új Magyarország" tábla, rajta hogy hány száz milliót adott FEJLESZTÉSRE az EU és az állam. EZ AZ ELMÚLT NYOLC ÉV EREDMÉNYE te degenerált barom!
Persze te meg a fajtársaid működő agy nélkül ezt nehezen fogjátok fel.
Húz vissza a pöcegödrödbe kretén!
@AtillaHu: Mellesleg faszfej 2002-ben a bunkó focista osztogatása miatt lett 55.6% 2003-ban megyó 100 napja miatt 58.3%, 2004 59.1%

Ne csak a nemmagyar nemzetből tájékozódj töki:

www.google.com/publicdata?ds=jnhjj7mtl7cmt_&met_y=gd_pc_gdp&idim=eu_country:HU&dl=hu&hl=hu&q=%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1g
AtillaHu2011.06.25. 09:10:15
Ha neked jobb a Balkánon élni, mint Európában,akkor csak élvezkedj,de lehetőleg
magadban!
Ettől,a mai rendszertől, még szocializmus is korrektebb volt!Akkoriban európainak éreztem
magam,és nem kellett a feleségemnek,mint tanárnak, nap mint nap a kirúgástól félnie,
egy-egy hozzánemértő miatt!
@orbánmentesítő: kívánjam, hogy addig élj, amíg én orbánimádó vagyok?
Ezt a kommentet se tudnád végigolvasni, te szerencsétlen bolsihagyás.
@szárny:Én az kívánom seggarc hogy addig élj amíg bolsi vagyok :D
Agyatlan faszfej ....
Az a gond hogy a pártközpont utasításain kívül semmit sem tudsz elolvasni.
viccesen hangzik ez a komcsizás azoktól, akiknek a vezérei szinte kivétel nélkül mind volt kisz-hazafias népfront-mszmp tagok voltak (ez kb olyan mint az ex mszp frakcióvezető csintalan fröcsögése bolsizása a hirtv-n)

és a hab a tortán hogy 27 év utan ujra haverkodás van a kommunista kínával, csontig benyalás a kommunizmus legnagyobb vezérének a kínai vezérnek. de gondolom vannak a mocskosmagyarkomcsik, meg a joravaló kínaiak :D
rogántódi, ormánypiktor, smitpalika álamfő, dajcstomika, köteleslaca, sarlósfőpolgi, lézerjancsika, balsai jogtudor... ha valaki 15 éve azt mondja ezek vezetik az országot... elsírom magam
@szárny: Már lejjebb nem tudsz szárnyalni, ha tények helyett holmi részleteket ragadsz ki egy cikkből (aminek ez a folytatása: Ha azonban a reformok nem eredményezik teljes mértékben a várt eredményeket, a kormány számára a reformterv átdolgozása vagy pótlólagos kiadáscsökkentések nélkül akár már a jövő év elején nehezebbé válhat a befektetői bizalom és a piaci hozzáférés biztosítása, márpedig e két tényező kulcsfontosságú a lejáró nagy mennyiségű adósság megújítása szempontjából - írták a Goldman Sachs elemzői.) és közben a posztolót b@szogatod.
Az a baj orbán "beszari" viktorral és a bolsevik bandájával, hogy a 89' előtti időkben a kommunista rendszerben szocializálódtak. Így ők csak abban a rendszerben tudnak gonolkodni. A jelenlegi fidesz zrt. kb. 90%-a a 89' előtti időkből származó mszmp párttitkárokkal, kisz tagokkal, komcsi besúgokkal, volt munkásőrökkel van tele.
Most ugyanaz történik mint ami a kádár rendszerben volt.
Állami belepofázás mindenbe, tökmindegy hogy fingjuk nincsen hozzá.
Mindenki elhallgattatása aki nem ért velük egyet.
A kritikák nagy ívben való leszarása.
Itthonra A-t hazudnak, külföldre B-t.
És még sorolhatnám, de ezeket mindenki látja, aki itt él.

A fő probléma az, hogy csak az évszám változott, de szinte minden más ugyanaz.
Ez az ország egyszerűen képtelen kitörni a kommunizmusból.
Talán majd akkor lesz egy minimális esély a kitörésre, hogyha az ilyen itt ragadt bolsevik szarkupac maradékok, a jelenlegi klientúrával az élen, mind a föld alatt lesznek.
Tippre azt mondom, ennek az országnak még kell minimum 30 év, hogy a demokrácia legkisebb látszata megjelenjen.
Sokan vagyunk, akik nem fognak ennyit várni. Nagyon sokan.
@Bergeroth: Az lenne a legjobb ha az aki 1980 előtt született nem vállalhatna politikai szerepet. Természetesen aki valaha is volt magyarországi párt tagja az sem vállalhat, kortól függetlenül.
Akkor már csak 3 évek kellene várni és tele lennénk 30-34 éves tenni akaró értelmes EURÓPAI politikussal.
@pirimogyoró: Minden társadalmi réteg, aki ilyen-olyan okok miatt büntetni akarta a baloldali kormányzást, nehéz helyzetbe került, mert nem hitte el, hogy ezzel a demokrácia megszűntetésében vesz részt. Nem hitték el, hogy ennek ez lesz a következménye. Ilyen értelemben jelentős az ő felelősségük is a kialakult kilátástalan helyzetért és annak megváltoztatásáért.Mintha ezzel hálálná meg orbán az őt segítőknek a választási győzelmet. Rá kell döbbennie mindenkinek, hogy amiben reménykedtek, amikor büntetni akartak az csak a demokrácia keretein belül működik, ezért azt minden áron óvni kell bármekkora is a csábítás. Persze változtatni is kell mostmár, mégpedik határozott összefogással és meg kell védeni a megmaradt lehetőségeket.
@orbánmentesítő:
Viszont egy mai 30-35 éves fiatalnak esze ágában sincs beugrani a sok korrupt szarházi balfasz közé, mert végül ő is olyanná válna. Akkor meg ugyanott vagyunk ahol a part szakad.
Ezeket egyszerre kellene leváltani (elzavarni a világ végére), mindet, egyik napról a másikra, de úgy, hogy írmagjuk se maradjon.
Akkor talán lenne változás.
Bár, ha a történelmünkből indulok ki....a 150 éves török uralom előtt sem az volt a legfontosabb az akkori magyar politikusoknak, hogy hogyan védjék meg a hazát, hanem azon ment a vita, hogy ki mennyi embert, lovat, fegyvert, akármit adjon.
Közben meg a törökök bekopogtak, hogy "helló megjöttünk".
Ez az ország egyszerűen már annyit szopott az elmúlt évszázadok alatt, hogy egész egyszerűen kivérzett a nemzet.
Akinek van egy kis esze az nem áll le vitázni "ezekkel", inkább elmegy külföldre, mert ott legalább megbecsülik a munkaerőt, és emberhez méltóan megfizetik az elvégzett munkát.
Az országa helyzetét csak olyan vezető állítja be rosszabbnak, mint amilyen, aki saját kútfőjéből képtelen a nemzete javát szolgáló programokat alkotni. Magyarország Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon kormányának köszönhetően, ellentétben Orbán Viktor állításával nem omlott össze. A NAGY ÁPRILISI FÜLKEFORRADALOM kikiáltása után azonban Kósa, Szíjjártó és Varga harcosok sokat tettek azért, hogy Görögország szintjére süllyedjünk. Az Ő áldásos tevékenységük és az Orbán-Matolcsy duó kormányprogram helyetti cselekvési terveivel sikerült is további 4%-al feltornászniuk az államadósság mértékét. Orbán Viktor erről nem beszél, hanem inkább, szokásához híven sározza be újra a világválság hatásainak elhárításában kiváló munkát végző elődeit.
Magyarország sajnos nem erősíti Európát, igaz, csökkenti adósságát, de elveszíti maradék tekintélyét is. Ellentétben az öndicsérettel:
1. A demokrácia jogi biztosítékait lebontó és a demokratikus intézményrendszert romba döntő fülke-kormány és parlament aláássa az európai demokráciát is. 2010-től ugyanis Demoklész kardjaként csüng az EU feje fölött az 1930-as évek ordas ideológiáit felélesztő FIDESZ-szellem, amely megfertőzheti az Európai Néppártot, majd egész Európát.
2. Az államadósság csökkentését nem a magyar gazdaság teljesítőképességének a növelésével érte el ez az önmagára mindig büszke ember, hanem 3 millió honfitársa vagyonának elkobzásával és 1300 milliárd forint értékű állampapír pénzpiacokról történő kivonásával. Ez viszont valós forradalmi tett volt, mert forradalmárok által irányított diktatúrák szokták csak lesöpörni a padlásokat, felrúgni a jogrendet és a jogbiztonságot., demokraták nem.
3. Magyarország tekintélye mérhetetlen mélységbe süllyedt 2010 óta, amit Orbán Viktor erőfitogtatással igyekszik ellensúlyozni. A tekintély és az erő azonban két külön dolog, különösen akkor, ha az erőnek az államhatárok komoly korlátai. 33 %-os győzelemmel szerzett 2/3-ad hatalommal, antidemokrata államfelfogással csak a határokon belül lehet kis-diktátoroskodni. Ez azonban a világban csak megvetést és szánalmat kelt. Megvetést a demokráciát eltiprók, szánalmat az állam polgáraival szemben.
Ennyit az egoista öndicséretről.
No Comment :

"2011.06.25. 12:19
Kína bevásárolja magát a magyar államkötvényekbe
Hogy mennyit áldoz Kína a magyar papírokra, az egyelőre nem publikus, annyi biztos, hogy az akvizíción kívül egymilliárd eurós különhitelt biztosít a magyar félnek a kölcsönös befektetések előmozdítására, és hatalmas logisztikai központot épít."
""A mai napot rendkívül fontos mérföldkőnek és sikernek tekintem Magyarország megújulásában" - fogalmazott a kormányfő. Az MTI úgy értesült a kínai miniszterelnök környezetéből, hogy Orbán Viktor és Ven Csia-pao egy órán át tárgyalt egymással. A kínai kormányfő azt mondta, országa bízik a magyar gazdaság fejlődésében. Bejelentette: Kína hajlandó "bizonyos összegű" magyar államkötvényt vásárolni, a kínai állami fejlesztési bank pedig egymilliárd eurós különhitelt fog biztosítani a magyar félnek a kölcsönös befektetések előmozdítására. Elmondta, kitűzték azt a célt, hogy a kínai-magyar kereskedelmi forgalom mértékét 2015-ig a jelenleginek több mint kétszeresére, húszmilliárd dollárra növelik.

Orbán Viktor azt mondta: ahhoz, hogy a Magyarországon most zajló átalakulás sikeres legyen, végre lehessen hajtani a teljes gazdasági fordulatot, az országnak új típusú szövetségekre és szövetségesekre is szüksége van. "Ma úgy zártuk le a tárgyalásokat, hogy Kína és Magyarország ilyen új szövetségesei lehetnek egymásnak" - mondta a miniszterelnök, megjegyezve, hogy a két ország kapcsolatában a szövetséghez szükséges erős alapok megvannak, "az elmúlt 60 év is megerősítette ezeket az alapokat". Kifejtette: a két ország hasonlóképpen gondolkodik a jövőről, Magyarország is határozottan elkötelezett a munkaalapú gazdaság és az értékteremtő munka mellett, mindkét ország elveti azt a felfogást, hogy lehetséges munka nélkül is gyarapodni. "Ez a meggyőződés adja az együttműködésünk alapját a jövőben" - jelentette ki Orbán Viktor.

A miniszterelnök arra a kérdésre, hogy a tárgyalásokon szó esett-e ideológiai kérdésekről, úgy felelt: "abban értettünk egyet, hogy tiszteletben tartjuk egymás politikáját, és ez jelenti az elvi alapját az együttműködésünknek". Kitért arra, hogy az érintett kínai és magyar cégek megállapodást kötöttek egymilliárd dollárnyi vegyipari befektetésekről. Elmondta, hogy Kína Magyarországon kívánja létrehozni közép-európai logisztikai-közlekedési platformját. Hozzátette: a kétoldalú kereskedelmi forgalom megkétszerezéséhez szükséges pénzügyi feltételeket Kína biztosítja.

"Történelmi segítséget kaptunk Kínától" - szögezte le Orbán Viktor, és kiemelte: Magyarország számára fontos, hogy Kína hajlandó magyar államkötvényeket vásárolni. Magyarország képes finanszírozni magát a pénzügyi piacokról - szögezte le, a kínai kötvényvásárlással kapcsolatban pedig megjegyezte: "ezzel a magam részéről az ország finanszírozásának középtávú bizonytalanságát eltűnni látom". Azt mondta, Magyarországnak ez a biztonság kell ahhoz, hogy bátran végig tudjon menni a gazdaság újjászervezésének útján, "a magyar gazdaság újjászervezésének programja nem akadhat el pénzügyi bizonytalanság miatt".

Milyen jó érzés lehet ennek a "nagy antikommunistának" hogy mostantól a KOMMUNISTÁKNAK TARTOZUNK.
Büdös bunkó csúti focista, zabálj szart!!!
Most röhögjünk a felcsúti rémen, amíg még szabad! Bruahahahaa...
EMBEREK ÉBRESZTŐ !!!!! Ezt mondta a csúti tahó:

"Kifejtette: a két ország hasonlóképpen gondolkodik a jövőről, Magyarország is határozottan elkötelezett a munkaalapú gazdaság "

Értitek !!?? Egy állítólagos nemzeti keresztény konzervatív kormány és a világ legnagyobb KOMMUNISTA országa HASONLÓKÉPPEN GONDOLKODIK A JÖVŐRŐL!!
orbanista szarházi mocskok még most sem sül le a bőr a pofátokról ?????
Munkaalapú gazdaság... az ...4 órás rabszolgamunkából ugye ???
@orbánmentesítő: szóhoz sem jutok, persze Tibetet is elhallgatták 1000-l....
lesz még nálunk is fénykép tank elött, szatyoros emberkével :S
Berendelték a tibetieket a budapesti bevándorlási hivatalba
------------
A kínai miniszterelnök látogatása idején támadtak adminisztrációs problémák. Pénteken több Tibetért tüntető aktivistát inzultáltak, elvették a zászlókat.

index.hu/belfold/2011/06/25/berendeltek_a_tibetieket_a_bevandorlasi_hivatalba/

Mit nekünk emberi jogok, a vezárünk szrik rá úgy is, a nagy vörös tanító jó diákhoz jött látogatóba.....
Undorodom a csúti tahótól meg a narancskomcsi seggnyaló, agyatlan csikahadától...
A Varánusz hozzád képest egy gyönyörű élőlény. Ne mocskold be Őt!
@Dogen: ez egy nagyon hasznos komment volt, ragyogó narancsszín bögrét kapsz jutalmul. Reméljük, derűt csempész sivár életedbe.
Ellenzékben a Fidesz határozattan kiállt Tibet mellett. Balog Zoltán 2008 májusában közleményében azt írta: "Megjegyezzük, hogy a szocialista kormány az elmúlt három évben még soha nem tartotta időszerűnek a megszólalást Tibet ügyében. Szomorú, hogy az emberi jogok ügyében tanúsított kormányzati közömbösség nemcsak Magyarországra, hanem Tibetre is kiterjed." Az azóta romaügyi államtitkárrá lett Balog három éve úgy fogalmazott: "Álláspontunk szerint a tibeti eseményekért nem csupán a helyi végrehajtó hatalom a felelős, azok egyenes következményei a Kínai Népköztársaság Tibet-politikájának. A tibeti események rávilágítanak arra a nemzetközileg konszenzussal vallott nézetre, miszerint a Kínai Népköztársaság nem biztosítja az emberi jogok maradéktalan teljesülését sem általában, sem különösen Tibetben."
Orbán Viktor a szombati sajtótájékoztatón arra a kérdésre, hogy a tárgyalásokon szó esett-e ideológiai kérdésekről, úgy felelt: "abban értettünk egyet, hogy tiszteletben tartjuk egymás politikáját, és ez jelenti az elvi alapját az együttműködésünknek". A kormányfő azt is mondta: "mi magyarok megemeljük a kalapunkat az előtt a fantasztikus teljesítmény előtt, amellyel emberek százmillióit sikerült a jobb élet irányába vezetni és reményt adni számukra a jövőt illetően". És azt is: "örül, hogy egy olyan állam miniszterelnökét fogadhatta, amely nemcsak saját népének fejlődését mozdította elő az utóbbi években, hanem teljesítményével a globális jóléthez is nagyszerű módon járult hozzá.
ez a nyalás csillagos *5-ös
szép jövő dereng a messzeségből....
@AtillaHu: Lehet, hogy neked meg a fidesz droidoknak jobb volt, de nekünk csak addig volt jó, amíg ez a hazug zsebnapóleon nem került hatalomra. Pökhendi, arrogáns utálni való némber. Mennyivel jobb volna az emberek élete nélküle. Vihetné magával a kínai miniszterelnök Pekingbe, szóvivőjének, de ebbe az országba már ne küldje vissza. Ez a sok hülye agymosott fidesznyik csak az elmúlt 8 évre tud visszamutogatni, talán még 100 év múlva is ezt tennék. Azt viszont nem veszik észre, hogy Európa által és az USA által igen semmibe vett nagy vezérük csak a saját és haverjai zsebét tömögeti, a többség meg nem számít csak dolgozzon éhbérért. A nyugdíjas meg dögöljön meg, mert nyugdíjat azt nem akar fizetni. Az írás nagyon találó. Gratulálok hozzá. Akinek meg nem tetszik, ott van a fidesz oldal, ott lehet segget nyalni.
"Kifejtette: a két ország hasonlóképpen gondolkodik a jövőről, Magyarország is határozottan elkötelezett a munkaalapú gazdaság és az értékteremtő munka mellett, mindkét ország elveti azt a felfogást, hogy lehetséges munka nélkül is gyarapodni. "Ez a meggyőződés adja az együttműködésünk alapját a jövőben" - jelentette ki Orbán Viktor." Ezt talán lézer jenőnek kéne mondani.Hogyne lehetne munka nélkül gyarapodni Ők egész szépen gyarapodtak.Ásó kapa lapát talicska a kezébe 34 ezerért majd megtanulja hogy lehet munkából gyarapodni.
- Áll.gazdaságok, szőlők, bányák, bankok, Mahír stb-stb, mennyi munka is van bennük ;-)
@kirsten: Teljesen egyetértek! Az írás találó igaz, Magyarország a totális elhülyülés útjára lépett. Szegény édesanyámat halála előtt egyetlen öröm érte:Gyurcsány lemondása.(Viktor hívő volt, hiába figyelmeztettem, hogy ez az ember egy kókler de mondhatjuk vidékiesen hangember,ráadásul csaló és hazug és öntelt önző.(tapasztalat meg volt) Én sem vagyok Gyurcsány imádó a tisztánlátás véget.Szegény édesanyám forog a sírjában bár annak biztos "örül" hogy nem kellett még egyszer csalódnia az életben
@orbánmentesítő: Igen csalásból,lopásból panamázásból hunwaldozásból eus-pénzek lenyúlásából,kicsiben a rohadt kigyúrt cigányok üzleteléséből maffiázásból élnél meg
Te....
igen.igen igen azok vagytok
te szánalomkupac: nem tudtad hogy a csúti vezíred tegnap óta ideológiát váltott? a nagy testvér (elvtárs) távol-keletről megvilágosította, úgyhogy ne komcsizz, holnaptól csak a rohadtmocskosnácizás a polkorrekt fidesznyik lózung, ezt tekintheted felsőbb pártutasításnak is. nyomorult agymosott... ja azért figyeld a híreket: lehet jövő héten újra változik a helyzet :)
Az élet mindig sivár. A lelkünk és szellemünk az ami megtölti tartalommal. A te lelked és szellemed még egy üres sörös üveget sem tudna megtölteni semmivel.
@Weöres Dániel:
Az élet mindig sivár. A lelkünk és szellemünk az ami megtölti tartalommal. A te lelked és szellemed még egy üres sörös üveget sem tudna megtölteni semmivel.
@kurvarohadtkomcsik: anyucikád így nevezett el? :)) Akkor a paraszt a vezetékneved? :)) Mindegy, már nem kell bemutatkoznod.
süti beállítások módosítása