Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.06.23. 18:54 Fabius

McLázár: törvények fölött

Címkék: fidesz hódmezővásárhely lázár jános adatvédelmi törvény

Döntésre jutottam, Feleim! Itt hagyom a NagyFalut, és olyan sebességgel költözöm elfele, mint Alekosz mellől a pornólédik a villából kifelé. Hová a sietség? Találtam olyan települést, ahol nem hatályosak Magyarország törvényei, ahová nem hat a bíróság ítélete. Vagyis, ha lemásolom az önkormányzat viselkedésmintáját, akkor nem törvénysértő leszek, hanem jogkövető állampolgár. Úgyhogy irány Hódmezővásárhely, a korlátlan eladósodottság és törvényenkívüliség városa!

Lázár János arcbőre vastagabb, mint a rinocérosz seggredő ránca. A Fővárosi Bíróság legfrissebb ítélete kimondja: a hódmezővásárhelyi önkormányzat honlapján közzétett feketelista jogtalan, az személyes adatok közléséhez az önkormányzatnak (s)nincs jogalapja. Mit reagálnak erre Lázárlandon: köszönik szépen a figyelmeztetést, de ők a maguk részéről pont leszarják, és a lista marad ahol van.

Így kell ezt, mit pofázik bele a jog meg holmi tökkelütött bíróság egy önkormányzat önkényeskedésébe? Hogy veszik a bátorságot, hogy kötelező érvényűnek vélik az ítélet végrehajtását? Meg egyáltalán, minek szájal egy adatvédelmi ombudsman, mikor hamarabb lesz kivágva a francba, mint a feketelista eltávolítva Hódmezővásárhely honlapjáról?

Úgy gondolom ideje revideálni álláspontomat Lázár legújabb törvényjavaslatával kapcsolatban. Igenis legyen 24 óra védelem nélküliség kiemelt ügyekben. Akkor - talán - előfordulhat még az is, hogy a Hódmezővásárhelyi Bosszúhadjárat névvel, arccal lejáratott emberei kérdezgethetik majd McLázárt elsőként, 24 óráig szabadon.


 

9 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr193009440

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hamburger 2011.06.26. 19:11:26

- Hölgyem, uram, kérem álljanak meg, ott nem mehetnek ki!- Elnézést, de ezen az ajtón jöttünk be, megettük a hamburgerünket, ezért szeretnék menni a dolgunkra és ahogy látom, csak ez az egy ajtó nyílik az utcára.- Ez így van, de az étterem kijárata az ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minden szavaddal egyetértek! De tényleg asszisztálnunk kell ehhez 2014-ig? Ha egyáltalán addigra nem lesz már mindenhez késő...
nem jutok szóhoz...
és még volt, aki lehülyézte debreczenit, hogy mit retteg össze- vissza... meg bartusra is kiakadnak...
nem, ilyen nincs, ez csak egy nehéz vacsora utáni nyomasztó álom.
könyörgök, valaki ébresszen fel!
Ez is kordonbontás.
Lázár = moral insanity.
@nandras01: "könyörgök, valaki ébresszen fel!" Kérésére reggel 5-kor küldöm a lesötétített rabomobilt! :)
Lázárt meg a városát lassan példátlan közutálat fogja övezni teljes joggal. Nem értem, ott tényleg ilyen birkák az emberek?

Itt ennek az egytizedéért leszakították volna az arcát rég.

Mellesleg egy bírósági ítélet nem ajánlás, amit vagy megfogadsz vagy nem, te gyökér. Érezd kötelezőnek, mint bárki más.
Vérlázító, amit ezek a Fiatal Diktátorok megengednek maguknak! Meddig akarjuk ezt csendben szemlélni? Amíg minket is közvetlenül érint majd az egyik gazember ténykedése?
Sajnos az emberek nem csak ott birkák.
Ne reménykedjen senki abban, hogy ez egy baloldali szájtépő véleménye! Ezekre a gazemberekre szavaztam, mert annak ellenére, hogy vén hülye vagyok, hittem a mesékben.
TEGYÜNK VALAMIT!!!
Egyszerű a dolog. Fel kéne valkinek végre jelenteni őket az adott ügyben, mert úgy látszik ez magától/automatikusan nem történik meg.
süti beállítások módosítása