Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.06.12. 17:20 Fabius

McLázár: ízirájder öcsém!

Címkék: fidesz lázár jános üvegtigris hamburgeradó

-Adjon egy kis tejet!
-Nincs.
-De van!
-Nincs.
-De van!
-Érték, tudod, kávéba van, nem hülyébe....

McLázár János puszta léte igazolja, hogy nincs az a nekivadult szellemű forgatókönyvíró, akinek agyszüleményeit nem képes felülírni a valóság. A Búss-Rudolf-Kapitány-Hársing négyes kitett magáért az Üvegtigrissel, igazi kultuszfilmet csináltak, csak azzal nem számoltak, hogy McLázár valóra váltja a fantáziájukat.

A Szegények Megmentője első körben adóztatta volna a hamburgert, törvénybe iktatta volna"az egészséges táplálkozást népszerűsítő, az egészségtelen ételek káros hatásaira figyelmeztető tájékoztató anyagokat készítését." Amivel ugye például a Mekdöglesz alapból rendelkezik, de a sarki Kakszi Lajosok nem. Ahogy nem rendelkeznek sportterekkel sem, ezek kialakítására is csak akkor van esélyük, ha unokatesójuk kukáz egy komplett vurstlit valahonnan.


Második körben aztán McLázár jobb belátásra tért és aszonta', hamarabb fog szalmaegeret gyártani otthon, mint célkeresztbe tenni a Kakszi Lajosokat. Ezzel nem az a baj, hogy az Üvegtigris 2 a büfés joga című jelenetre emlékeztet, hanem maga az elv: ez is hambi meg az is, az egyik fizet érte sarcot, a másik nem. Illetve, McLázár azért hagyna kiskaput a hambimultiknak is: pl Hódmezővásárhelyen is nyithat üzletet a Mekdöglesz, ha nyolcmillió sarzsit betolnak az önkormányzat "népegészségügyi" kasszájába.
Ugye, mennyivel könnyebb szívvel fogja elvinni Lázár nagymama a kis Boldizsárt hepimélezni vasárnap délután, ha tudja, a gonosz imperialista lerótta a méltán kijárót a hódmezővásárhelyi önkormányzatnak. Így gondolom a kaja se hizlal annyira, és egészségesebbé válik egy pillanat alatt.

Már csak azt kéne tudni, hogy a Kakszi Lajosokra tényleg lesz-e valami szövegezett, célkeresztből kizáró passzus? Vagy túszok lesznek a saját büféjükben, és kénytelenek lesznek a kormány jóindulatában bízni, hogy ellenőrzés az bizony nem lesz, hisz McLázár azt ígérte.
Esetleg a sok helyi Csoki kénytelen lesz a érdeklődni kiszolgálás előtt: - mennyire vagy túsz Lalikám? Sörhöz  Pálinkához odaférsz?

 

59 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr342978076

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: EU: Centralizáció vagy bukás 2011.06.13. 11:47:11

A posztot a Férfiblog Posztja indukálta, kommentelni akartam, de hosszabb lett:)Ez az EU-t a jelenlegi formájában elnyeli a történelem. Nem ésszerű erős centralizáció nélkül összeengedni 27 olyan országot akik 50 éve még egymást mészárolták és azt mond...

Trackback: Szijjártó igazat mondott. 2011.06.13. 08:14:37

 Tudom, már a cím is megdöbbentő. Ártatlanul belenéz a szemünkbe, majd belevigyorog az arcunkba és rögtön tudja minden normális ember, hogy hazudik. Nem akarok a Hírcsárda babérjaira törni! Ezért határozottan kijelentem, hogy a lenti nyilatkozatn...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát még, ha Lázár tudná, hogy nem a nagy multi építgeti itt a mekiket, hanem a magyar vállalkozó, aki megvette a franchise jogokat...
Sokkal kevésbé volna kínos nyíltan megmondani: fizessenek a geci étteremláncok, mert nekik van pénzük.

Ezt ilyen ideológiába csomagolni röhejes és abszurd, mint az Üvegtigris.
De ezzel az erővel meg lehetne adóztatni a szalonnát az összes alkoholt sőt még a krumplit is mert az is hizlal. Hogy tud ennyi barom összejönni kis hazánkban?
@MP: Reméljük erre nem kerül sor. Ugrik a krumplis tészta, a túrós csusza, meg a hozzájáró korsó sör.
@Comanche: ettől hamarabb ugrik Lázár. Benne vagyok egy olyan demonstrációban, ahol marokra kapott fél disznót lengetve zavarjuk haza vásárhelyre :-D
a piaci sult kolbasszal mi a helyzet?
hurka?
husos szalonna?
toportyu?

komolyan mondom, ennek az embernek nincs ki a 4kereke....

ez valami mutans lehet.. :)
Szerintem elég lenne ha ráüvöltünk. hogy tepertő meg, hogy liba máj, a sült oldalasról nem is beszélve. Szerintem ettől sírva futna hazáig. Illetve nem is futna hanem hazaszáguldana.
Én megadóztatnám a kilós kiszerelésű cukrot meg sót, kurva magas a cukor- illetve sótatalmuk. Nagyon egészségtelenek!
Azzal mi van, hogy hét elején még arról cikkeztek: ez a nagyeszű lehet Réthelyi utódja?
Lázár a parlamenti paprikajancsi, akit nyilvánvalóan elsodortak az események. Nem annyira hülye mint amennyit kénytelen vállalni,ami abból fakad, hogy Orbán több disznóságot tud (bizonyítani) róla, mint viszont.
Tisztelt Fabius!

Muszáj mindig ezzel akreténnel foglalkozni, akinek lóg egy deszkája, és az tartja a többit?
Még azt hiszi, hogy fontos.

Egyszer majd eljön az ideje, hogy Bonsai Duce kiadja rá is a kilövési engedélyt.
No, majd akkor szólj!

Tisztelettel:
anonymand
Lattam egy filmet nemreg. (Lehet, hogy almodtam.)Gengszterfilm volt, valami M betuvel kezdodo orszagban jatszodott, nem emlekszem pontosan, hogy hol. A sztori az volt, hogy a rivalis maffia csaladok nemreg ujra felosztottak egymas kozott az orszagot, volt egy-ket csetepate, meg miegymas, de az uj Keresztapa, Don Vittorio gyorsan leverte a regivagasu, eltunyult csaladfoket, uj szabalyokat vezetett be, a tobbieknek meg kuss volt. A Don korulvette magat mindenfele rosszarcu emberekkel (talan, hogy eltereljek rola a figyelmet...) es megmutatta a vilagnak, hogy melyik kutya baszik az orszagban. Egy nap jelentkezett nala egy videki ficko, ugy hivtak, Johnny Lazarus, valami vidras nevu kis picsanyi varoskabol, ahol azert persze o vitte a jatekot, csak ugy gondolta, hogy lehetne ezt nagyban is csinalni. Elment hat a Donhoz, mondta neki, hogy o barmit elvallal, megmutatja a Keresztapanak, hogy milyen fasza csavo. Lehet akarmekkora hulyeseg, o elviszi, bizhat benne a Don. Meg is csinalta. Voltak kisebb-nagyobb balhek, egy ido utan mar a Don korul lezengo semmittevok is elkezdtek sugdosni a Donnak, hogy talan egy kicsit vissza kellene fogni ezt a Lazarus fiut, mert lassan tobb kart csinal, mint hasznot, de a Don csak legyintett es azt mondta, hogy kiskutya meg, hagy ugasson. (Meg amugy is valami focimeccs ment a teveben...) De aztan egy nap, valami nagyon fontos telefonhivast kapott Don Vittorio, az arca nagyon elkomorodott, persze nem mutattak, hogy ki telefonalt, csak azt, hogy a Keresztapa hivatta Johnnyt. Hogy mi lett a film vege, nem tudom, mert elaludtam rajta. Bar szerintem Lazarus lelotte a Keresztapat es atvette a hatalmat. Igy szokott lenni a gengszterfilmekben, nem?
@Pikk: Arra gondolsz, hogy 20 milliárdot lapátolt át az önkormányzattól a pártkasszába?
@blist: És azt tudnád, hogy Lázár még mi mindent nem tud a való világról... Soha életében nem kellett személyesen kockáztatnia semmit, hivatalosan mindig az állami vagy önkormányzati (értsd: köz-) büdzséből kapta a megélhetését, meg a beosztásához járó ezerféle fehér és fekete egyebet - mit vársz tőle? Mindig más slagjával verte a csalánt.
@MP: "Hogy tud ennyi barom összejönni kis hazánkban?" Erre születni kell! A hátrányos helyzetét fokozza, hogy politikus is a lölköm, ráadásul Viktorka országos cimborája. Meg osztán olyan kis reneszánsz ember, aki mindenhez ért, mindenben zseniális és képes bármit megtenni a "dolgozó népért"! Csak hogy fizethessünk még több adót - ja, bocsánat, dehogy hárítják tovább a vevőkre! Az aljas rágalom!
Azért ahányszor meglátom ezt az univerzális hódparasztot, mindig elkezd viszketni a kezem. De aztán csak elkapcsolom a gyerek nyugalmának a megőrzése végett inkább. Mégsem szabad neki ilyen cinikus pöcsfejet néznie a híradóban. Még azt hinné, ez a mai magyar valóság... :×
De hol vannak kérem a frissen regisztrált fidesz trollok? Úgy vágyom már egy kis a gyurcsánytöbbetlopottozásra...
Sajnos arról van szó, hogy a viktor rájött, jövőre már nem lesz nyugdíjmegtakarítás, amit ellophat, így utasította a fullajtárjait, hogy találjanak ki már valami faszájos adókat. De ne a zemberekkel fizettessék meg, hanem a gonosz multikkal. Aztán, ha azok ráhárítják a zemberekre, hát így jártak.
szomoru de szerintem a hamburger majdnem a legegeszsegesebb kaja a talponallokban. beszelgessunk a fokhagymas langos tapanyag tartalmarol, vagy a huskremes melegszendvicsrol (na azon az oszon hiztam husz!! kilot amikor arra rakaptam. azota, mivel sikrult leadnom a 20 kilot nehanyszor vegig gondoltam hogy mi volt amit magamba tomtem)
@kovi1970: emuttnyoccevtrukkokszazai, gyurcsaikokanybajna
@kedem: emlekszel arra az autos uldozos jelenetre? milyen qrva jol vezet a srac es nagyon buszke is emiatt magara.
Dögöljön meg minden fideszes, mielőtt : MINKET tönkretennének!!! Kivétel nélkül: KARÓRA felhúzni A PARLAMENT ELŐTT!! HAZUG , KÉPMUTATÓ, emberfélek!
Lázár olyan mint Gyúrcsány. Viktor vesztét fogja még okozni.
Ez a pénzvadászat csak figyelemelterelés. A"magyarkodó", multigyűlölet kielégítése, hiszen "megígérték".
Mindeközben a nyugdíjak, adórendszerek VISSZAMENŐLEGES MÓDOSÍTÁSA a közvélemény előtt háttérbe szorul. Pedig ezzel kéne foglalkozni, hiszen a visszamenőleges törvénykezés lényege, hogy kétségbe vonja a választások értelmét.
Ha a visszamenőleges törvénykezést megengedi a társadalom, akkor a választások okafogyottá válnak. Nincs értelme a nyugdíjkorhatárnak, mert utólag visszamódosíthatóvá válik. Nincs értelme az adórendszernek, mert utólag visszaszedhetővé válik. Csak új kifejezéseket kell hozzá alkalmazni: pofátlan, erkölcstelen, felháborító, láblógató stb. Pl: most 16% az adó, de ne költsd el a pénzt, mert lehet, hogy 4 év múlva azt mondja a vezetés, hogy a nehéz gazd helyzet miatt add vissza. És már most látható, hogy ezzel fog a fidesz 2014-ben kampányolni. Addigra a hangulat is megfelelő lesz, megjelenik a "minek váltani, úgysincs értelme" nézet. Ilyenkor kezdem megérteni, mi zajlott le 1928 körül Németországban: a normális emberek értetlenül nézték, ahogy a nácik teljesen demokratikus alapokról elindulva, választások és szavazatok útján a törvények és demagóg média segítségével létrehozták a totális diktatúrát. Egyedül az alap emberi értékeket és azok bibliáját az alkotmányt vetették a tűzre. Az mszp egyetlen jó tulajdonsága a kultúrált -alkotmányt tiszteletben tartó- viselkedés volt. Sajna ez csapott át a belső ellentétek miatt tutyimutyiságba. Hát most megkaptuk a "betyáros" stílust, csak éppen a mi fülünk közé zördített az ostor. Pedig hát ebben a politikában lehetett tudni, hogy mi a nép vagyunk a csorda, mégis meglepődtünk rajta.
@kedem: ha ismernéd az entert, még el is olvasnám.
Szarjankók, itt az idő takarodjatok a szocik után.
@ember67: "Ilyenkor kezdem megérteni, mi zajlott le 1928 körül Németországban: a normális emberek értetlenül nézték, ahogy a nácik teljesen demokratikus alapokról elindulva, választások és szavazatok útján a törvények és demagóg média segítségével létrehozták a totális diktatúrát."

Ha visszagondolsz néhány momentumra az utóbbi egy évből, akkor könnyen rá fogsz jönni, hogy a fideszhitler kedvenc olvasmánya a meinkampf.
@kovi1970: "De hol vannak kérem a frissen regisztrált fidesz trollok?"

Még nem kapták meg a mai stratégiához szükséges utasításokat a Pártközpontból. Különben is fáradtak lehetnek, mert szombaton volt Splitben a buziparádé.
Simán demagóg húzás, izzitják a szavazóbázist. A multi ellenség - nemám munkaadó ebben a válságos helyzetben, a hamburger antimagyarista. Pedig a fasírozottas zsömle hungarikum, le kéne védetni. Vagyis a nyögdíjasoknak, meg a pedagókikusoknak, meg azokan k akiknek az aranybltíves globálétek kívül esik az eseményhorizontján, most fellélegezhet kicsit, lelp egy kicsi életogazságot, meg a tudatot, hogy a Nagy Testvér figyel rá. Ezek raavszul újabb szavazatok lesznek nemsokára.

Bónuszként kaptak egy egységnyi adag nemzeti ötudatot, így megbékélve, a láthatatlan ellenség gyülöletével a lelkükben (ellenség mindég kell, nemár ne legyen kit hibáztatni, belső és külső egyaránt) és mehetnek a lídlibe vagy az ósönbe akciós darálthúst venni és a tévé előtt boldogan enni a rendes magyar éteket, nemám azt a szar mekishambit.

"Látod Anyukám, ez a fasírozott a főzelékhez mennyivel egészségesebb, mint a globazációs magy mifene gyorsétel?" - böfögi maga elé a kínai fokhagymás, brazil paprikás, argentin borsos lehelletét és békésen beszenderedik a Barátokközt újabb epizódja elött, még haloványan gondolatfoszlányként lebeg el agylebenye előtt, hogy "lámcsak, ezek a vállalkozók mind genyák" és leszedált agya nyugodt üreségbe hullik.
Ha így odabasznak a mc-junk-food rétegnek, azt is a magyar munkavállalók bánják. Számoltátok, hány ember dolgozik egy ilyen "bódéban"? Hány ilyen van?
Ezentúl kevesebb lesz. A Zorbán egyelőre munkahelyeket semmisít meg, pedig nem ezt ígérték.
@bgp: "nem ezt igérték..."

Hehe ez a szám még mindíg érvényes, sőt most még jobban.

www.youtube.com/watch?v=5ASs0paic2g
@bgp: a junk-food réteg nem az 800 HUF-os globálhambit eszik, hanem 2000 HUF-is Frydays-es meg Ring-est meg többi rendesebbet. A mekis hambit meg wúppert a kis munkaválallók eszik kényszerből, akik fizetésük jelentős részét korlátozottan használható melegétkezési utalványba kapják, meg a kiskorúak, akiket megfertőtőzött a plázafíling, illetve nincs hobbijuk.

Ezért is irritáló Lézerjani ötlete, mert közvetlenül a kispénzű munkavállalókat bünteti ezzel a badarságal. Meg hozzá bónuszként kis komcsis arroganciát is ad, hogy majd Ál(l)ambácsi megmongya mi a jó nektek.
Ez a lázár nevű emberszerű szarkupac, megérett a kilövésre, több kárt okozott már mint a szocik tolvajai együtt.
Érthető hogy nincsenek itt a fizetett orbánimádó kommentelők, elértük azt a szintet ami az írástudó fidesznyikek számára is vállalhatatlan.
A véleményvezéren 10000 szavazat mellett 80% volt azoknak az aránya akik szerint rossz felé mennek a dolgok.
SZÓVAL LÉZEREK,ORBÁNOK,TÖMJÉNEK MOST MÉG VAN LEHETŐSÉGEKET HOGY ÉLVE MEGÚSSZÁTOK!!!
T A K A R O D J A T O K !!!!
Azért nincs itt az a 2-3 szerencsétlen Orbán-troll, mert ma még nem utaltak pénzt a számlájukra. Az is lehet, hogy holnaptól már csak önkéntes alapon nyalhatnak narancsos seggeket, az erős hit elnyomja a szagokat.
:)
Tudom, hogy unalmas, de a sok ötletelés helyett nem lenne egyszerűbb vagyonadót bevezetni, hogy a sok rózsadombi minimálbéres is kivegye a részét a közteherviselésből???
@gyilkos fűegér: Mégis milyen vagyon után? Több van neked papíron, mint ott egy utcányinak!

Éljen Hódmezőlázárhely, Megyei Jogú János!

Talán a brénsztormingot nem kellene a pálinkázással egy időre tenni kedves elvtársak, mert félelmetes baromságok születnek!
De értetlenek vagytok. Mostan esmét szent nap van, lassan több ilyen ünnep van, mint partizán annak előtte. Mostan a templomba meghalgasák véleményüket, utána majd családoznak, ahogy illik, majd a Carlo Pedersoli film le lesztek savazva.
@MP: Már itt az indexen is összejöttök jó sokan, akkor mit vársz a hazától?
van lézerblokkolója... erről kapta a nevét is: lézer jani

de vajon multi blokkere nincsen?

egyébként csak teszi a dolgát mint minden politikusz. és nagyon jól!!!!

ő mindent egyedül ért el (nincs pénztárnoka, ő maga az is)

lop csal hazudik... az országban a második ember, vagy harmadik...

(osszátok be. simlicska, sintér pándor meg a zor bán)
@orbánmentesítő: "A véleményvezéren 10000 szavazat mellett 80% volt azoknak az aránya akik szerint rossz felé mennek a dolgok."

A vv aztán a független forrás amire hivatkozni lehet. Pfff.
@a-kis-herceg: Ha van esze, akkor kisherceg-blokkolója van és akkor nem olvas alacsony színvonalú sületlenségeket.
@gyilkos fűegér: Ha bevezetnék, akkor azért hőbörögnél, hogy megint nyúzzák a népet.
@bgp: A zbgp pedig butaságokat ír. Az adó nem csökkentené az ilyen trágya helyek számát.
@hazug fidesznyik: buziparádéra nem a fideszesek járnak, hanem a fajtád.
@kovi1970: Régebben regisztrált nem jó? Itt vagyok, gyűlölködhetsz, hivatásos rettegő manó.
Jééé, hát megjöttél popo? Milyen az idő Splitben? Gondolom, nagy sikered volt a fesztiválon ezzel a nickkel...
@popocatepetl: "buziparádéra nem a fideszesek járnak"

Dehogynem. Még vekkert is kötnek a nyakukba, ahogy azt a fősámán kéri.
@popocatepetl: dehogynem, muszáj demosntrálni, hogy a többség nem kisebbség. Meg lehet szabadon véleményformáló hímestojásozni.
@sixx a bolsevik: "Jééé, hát megjöttél popo? Milyen az idő Splitben? Gondolom, nagy sikered volt a fesztiválon ezzel a nickkel... "

A nicknevemről csak a nagyon meleg manóknak és a magadfajta műveletlen izéknek jut eszébe a popó.
@Rosszindulatú Vászka: "dehogynem, muszáj demosntrálni, hogy a többség nem kisebbség. Meg lehet szabadon véleményformáló hímestojásozni. "

Ebben a formátumban sem igaz a megállapítás, de így már szívesebben vennék részt a degeneráltak magamutogató rendezvényén.
Én csak tátom a szám és csodálkozom,hogy ez a Lázár mihez nem ért !! De mi van akkor,ha Felcsúton elkezdik a házikolbászt gyártani! Az nem egészségtelen?? vagy majd a törvény kivételt tesz ??
@popocatepetl:

Tisztelt popocatepetl!

Élmény olvasni soraidat, ahogy véleményezed a posztot.
Talán egyetlenként a hívek közül.
Érvek és racionalitás, amit véleményként leírsz.
Nem a többi hozzászólóról, a tárgyról....

Tisztelettel:
anonymand
@pityipalkó: "Én csak tátom a szám és csodálkozom,hogy ez a Lázár mihez nem ért !!"

Az hagyján, de egyszer majd a főgóré is eltátja a száját, hogyaszongya: "nanémá', konkurrencia! ez is azt hiszi, hogy mindenhez ért? a búsba! mindenhez csak én értek, a francba!" És akkor majd megköszöni janinak, hogy eddig mindenhez értett és kezdte azt hinni, hogy ő a jani, izé, viktor (változó idők, változó mondások: dakotásodunk......
@anonymand: Ahogy szeretnéd: a poszt nagyon gyenge.
@popocatepetl:

Tisztelt popocatepetl!

Neked sem sikerül(het) minden maximálisra.
Kérdezd csak meg a barátnődet!
Legközelebb majd jobb lesz.

Tisztelettel:
anonymand
@anonymand:

Tisztelt anonymand!

Ez igaz.
De van amikor maximálisra sikerül nekem.
Kérdzed csak meg a barátnődet!

Tisztelettel,
popocatepetl
süti beállítások módosítása