Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: A magánba irányítását az sztk-s betegnek tb fizetése mellett kellene megoldani. Vagyis fizeti a tb... (2024.04.16. 08:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.06.10. 06:05 Fabius

Szanyi a fészbúkforradalmár

Címkék: mszp facebook gyurcsány ferenc szanyi tibor

Szeretem mikor egy pártprominens elvonul a világtól, magába mélyed, és megvilágosodva tér vissza a valóságba. Igen abba, amit közben épített magának kis a fejecskéjében, és ami legritkább esetben van köszönő viszonyban a vérvalóval.

Az MSZP háza táján egy éve csak megvilágosodnak. Döntse el a nyájas olvasó, mennyire baj, ha ehhez Szanyi Tibort használják gondolatmankónak. Minden baloldaliak kedvenc kapitánya a legfrissebb megvilágosodott, aki a párt Sákjamuni Buddhájának érezve magát osztja az igét a faszbúkon.

Kíváncsi vagyok mikor fedezi fel, hogy a szerepe inkább hasonlít egy szalámigyár szeletelőosztályának párttitkáráéhoz.

Lófasz van, nem belepofázós ingyenebéd a párt dolgaiba! Aki nem fizet tagdíjat az ne pofázzon, és főleg ne irkáljon hülyeségeket lefele a pártról! Mer'az nem úgy van, hogy lógunk a neten egész nap, fossuk magunkból a magvas faszaságokat a faszbúkon, közben meg nincs aki tagdíjat fizessen! A párt dolgába beleszólni csak az akarjon, aki jattolt előtte! Mert a szavazat egy aktus, vili?

Ilyenkor azért az emberben felhorkan a vérgeci, és nem bírja ki kérdés nélkül: a szavazat számodra aktus? Hogy kell ezt érteni Tibor? Ráizgulsz az ikszre és olyankor feláll?

Bár soha semmilyen pártnak, szervezetnek nem voltam tagja, egye kutya ez egyszer nagyvonalú leszek: az éves tagdíj napra lebontott részét hajlandó vagyok kifizetni azért, hogy elmondhassam, ilyen hülyeséget régen nem hallottam. Úgy gondolom az elmúlt időszakban elkövetett disznóságokért érhet titeket kritika elég, a megújulásra képtelenségért szintúgy. Legalábbis amíg ti pályáztok a mi kegyeinkért, és nem fordítva.

Elkönyvelhetnénk ezt annak, hogy Szanyi kapitánynak a Gyurcsányisták pártszavazósdija, vagy maga Gyurcsány büdös valamiért, és érthető is lenne: a választások után Szanyi mesehőse lett a pártnak, ő lett a lájk és megmondóember, akit most a - valljuk be - karizmatikusabb Gyurcsány kitakar a maradék közönség elől. Úgy pláne, hogy simán bizonyítja a szociknak, van a pucájában elég vér a visszatéréshez, és van elég támogatottsága az akarata legitimálásához.

De ne torpanjunk meg itt, hisz Szanyi sem teszi. A faszbúkforradalom úgy teljes, ha végig ordítjuk amit elkezdtünk, fél munka sosem jó. Más kérdés, hogy éppen most hirdetik az új egységet, aminek bemutatására jobb képet kitalálni nem lehetne a közösségi oldalon egymást kutyázó, pártmédiumokból publicistákat kipenderítő társáságnál.
Egy dolgot nyomban sikerült elérni ezzel a baromsággal: hogy-hogy nem a Századvég éppen most készült el a legújabb felméréssel, ami szerint a zemberek elutasítóak Gyurcsánnyal szemben. Micsoda meglepetés, hogy a Fidesz holdudvar Gyurcsányellenességet mér szakmányban - mondhatnánk röhögve - miközben az aláfestő zenét Orbán fogainak csikorgása adja. Ám számotokra ez a legkevésbé sem vigasz, kedves egymást turházó kenyerespajtások. Mert amíg Gyurcsány helyettesnek csak Szanyi kapitányokra futja, addig Orbán részetekről kihívó nélkül marad.

Ha hisztiztek ezért, ha nem.

29 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr52972244

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Előre ittak a vasutasok a MÁV Cargo bőrére? 2011.06.12. 17:03:07

 Tudom, hogy áprilisban meglátogatta Gaskó Gördülősztrájk Istvánt a Kedves Vezető és a bratyizgatás közben olyan kijelentést tett, hogy elismeri a vasutasok követelést a MÁV Cargo privatizációjából való részesedésükre. Igaz, biztosra nem ígérte me...

Trackback: Súúúhanterz: Tényleg nem tud vezetni Orbán? 2011.06.12. 12:09:46

Orbán Viktor miniszterelnök úr a minap a TV2 aktív című műsorának vendége volt, ahol Michelisz Norbert autóversenyzőnek köszönhetően beülhetett egy igazi versenyautóba. A nem mindennapi élmény mámorában megdöbbentő kijelentésekre ragadtatta magát. ...

Trackback: A 20% kálváriája 2011.06.11. 17:09:23

 Szegény 20% nem tehet róla, de kétszínű alak lett belőle. Ha innen nézem elengedhetetlenül fontos, ha onnan nézem, akkor fölösleges teher. Legalábbis a kormány szerint. Történt ugyanis, hogy még ellenzékben a Fidesz kijelentette, hogy többek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Mert amíg Gyurcsány helyettesnek csak Szanyi kapitányokra és futja, addig Orbán részetekről kihívó nélkül marad."

Fabius így is jó, de az "és" lehet nem kéne :D
,na meg egy kicsit átdolgozandó stilisztikailag, a Vezér fogalmazásgátló vírusa fertőzött meg?

Sajnos így van...........
Nem fizetek tagdíjat az MSZP-nek, ezért nem ugatok bele az MSZP ügyeibe.

Az MSZP sem fizetett nyolc évig tagdíjat a családomnak, mégis beleugattak a dolgaimba, döntéseket (nem) hoztak, melyek befolyásolták családom sorsát és boldogulását.

Szanyi kapitány! Ez most rútul mellé ment, de tudomásul vettem, hogy az MSZP-nél eluralkodott a hibbant izolacionizmus, mely vígan hirdeti: ' Az MSZP az MSZP-seké! '

Az MSZP lesz az első párt, amely elszigeteli magát a választóktól. Ha bebizonyítják, hogy ez így is működik, az minimum Nobel-díj!
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Nem biztos hogy első lesz, kemény a küzdelem. Igaz a korbán Ormány látszólag konzultál :D
Nincs kegyelem, a hülyeség pártsemleges. Szanyi volt az első, akit kicsit minősitgettem pártjából.
A Csonthülye című posztot a napokban majdnem folytattam, de úgy voltam vele, a mostani csürhe eltakarításához a Csonthülyékre is szükség van.

Három hónapig bírta a szilenciumot. Mikor a másik- Kövér- megvonta a fizut, akkor indult be újra.
Tökösen, ütőseket mondva.
Ha mindezt értetek teszi, akkor még őt is képes lettem volna megdicsérni.

De akkor villogni, mikor egyéni sérelem ér?
Akkor tökösködni, mikor a saját zsebemen könnyítenek?

Hiteles.
On.

Nem voltam hajlandó a posztban megénekelt szövegelését elolvasni, mert már a rövid idézetekre is felment a vérnyomásom.

Ha pártjának ez kell, akkor ezt kapja.
Nem tudnak mit kezdeni a kialakult helyzettel, a régi rutinos rókák (húúú, mecsoda alliteráció) kivárnak, nem égetik magukat kilátástalan helyzetben.

Várnak, hova fordulnak az erőviszonyok és majd akkor beállnak a győztes mellé.

Fabius! Azért legalább picit dicsérhetted volna a kapitányt.
Ő legalább nem alakoskodik...:)))
Kedves poszt szerző!

Köszönettel vettük jelentkezését, miszerint vélemény nyilvánítási lehetőségért cserébe hozzá kíván járulni pártunk anyagi lehetőségeinek javításához.
Tájékoztatom, hogy az Ön által vállalt egy napi átlag tagdíj összege 6,666666666 Ft. (7 forint)
Nem visszaélve megtisztelő bizalmával, tisztelettel javaslom, hogy eddigi rólunk szóló írásaira is szíveskedjen ezen összeget felszámolni!

Amennyiben mégis szeretne pártunkba belépni, kérem jelezze, postafordultával küldöm a jelentkezési lapot.

Tisztelettel: netuddki
@Cirbi:

Az és tényleg nem kell :-) Stilisztikailag meg jóvanaz.
@Tűzfal:

Dicsértem én, vedd má' észre. Ott van leírva, ilyen gyorsan ekkora marhaságot csak ő tud, és senki más :-D
Gyorsuló idők:

Az MSZP már pártszakadásról beszél, és na ki az, aki leintette őket az egység nevében?

Úgy van, a mi kapitányunk :-)

index.hu/belfold/2011/06/10/mar_partszakadasrol_targyalnak_az_mszp-ben/
@Fabius: Pártszakadás? Ugyan, ezeknek gátszakadásuk van.
Ekkora egy töketlen és gondolkodni képtelen bagázs, mint a cocik, nincs még egy. Komolyan nem tudom elképzelni, hogy mint a kommunikációra, mint a gondolkodásra is lehet egy párt ennyire képtelen! Nem igazán fáj értük a szívem, szívesebben látnék egy olyan stabil jobbközép és a gazdaságban gondolkodó tisztességes(!) pártot hatalmon (40 % támogatottsággal), melyet egy picit ellensúlyoz egy stabil és kiegyensúlyozott, erős baloldal, kb. 30%-os támogatottsággal. Az országnak is jó lenne, a jobboldal sem tudna kilengeni, a baloldal sem tudna hülyeségeket művelni, talán összedolgoznának.
Amikor a cocik voltak hatalmon jobbos, liberális beütésekkel teli gazd.polt vittek (a szadeszosok belekreténkedésével), szemben a Viktori jobboldal balos beköpéseivel, osztogatási javaslataival és követeléseivel. Hatalmon persze nem váltották be, a nagy fordulatot nem tették meg, amiről annyit ugattak és amire állítólag felkészültek "akár holnaptól". A plebs maradt a dákó másik végén! Sok majom meg azt hitte, hogy jön a kánaán. A cocik meg nyomorukban nagyot álmodnak, de hajnaltájt majd kimennek, azután rájönnek...
Ez egy csődtömeg, ilyen emberekkel és ennyi hitelességgel a hátuk mögött! :)
Volt alkalmam a Szavában időnként belefutni a Kapitány munkásságába, maradjunk annyiban, ha a félműveltség, az arrogancia és az alkoholizmus még szorgalommal is párosul, az semmi jóra nem vezet.

@Fabius: Egyetértek, amíg az alternatíva Szanyi, Szekeres meg Nyakó, addig Orbánnak akkor sem lesz félnivalója, ha esetleg rajta kapják, amint anyaszült meztelenül egy félig megevett emberi tetem felett kuporog, kezében egy tőből kiszakított lábbal.
@Boli:

Szerintem meg inkább egy hiteles Szociáldemokrata párt kéne, a kormányrúdnál még véletlenül sem a Kapitánnyal, hanem mondjuk Bajnaikkal, meg olyan hiteles figurákkal, mint pl Dr Tóth József (www.budapest13.hu/onkormanyzat/polgarmester), aki 2010-ben az önkorin képes volt arra a bravúrra, hogy az ismert sajnálatos események ellenére is úgy elverje a fityiszt a XIII-kerben, mint jég a határt.
@gyilkos fűegér: Egyetértünk... Hogy minek nevezzük, tökmindegy! Mint az eddig példa mutatja, ha bármelyik oldal többet kap a kontrollálható hatalomnál, akkor elszemtelenedik és hülyének néz mindenkit. Orca akkor, mint az elefántnak, a bőr rajta meg a rinocérosz seggén lévővel vetekszik. A magyar politikában a hitelesség a fehér hollóéval vetekszik. Engem nem a politikai nézete, vallása és szeme színe érdekel egy embernél, hanem a becsülete, a megbízhatósága és szavahihetősége. Ez a mostani "jogász generáció" bebizonyította, hogy tré alakok gyülekezete, hisz csak a lopásban, rablásban és hazudozásban tudják a tanulmányaikat kamatoztatni. Szavuk és hitelük nulla, a megbízhatóságuk a Riga motoréval vetekszik. :(
@gyilkos fűegér:

Hűűűű...a felskiccelt eshetőséget elképzeltem...:-D
Nokérem.
Korrupt, tolvaj, mocskos gazember ez mind!
Narancskomcsik, emeszpé, megatöbbi szarházi disznó.
Lehetne skálázni, melyik a gecibb, de nekem már szinte mindegy. Az én életem (kortársaimmal együtt) már odavan, ezek miatt.
Választásokban nem bízom, a fegyverekben sem igazán, amíg ilyen faszkalap magyarok fognák.
Azt hiszem, meg kellene minket szállni, mondjuk javasolnám Svájcot, esetleg Norvégiát.
@gyilkos fűegér: "Szanyi, Szekeres meg Nyakó, addig Orbánnak akkor sem lesz félnivalója, ha esetleg rajta kapják, amint anyaszült meztelenül..." Ez nagyon ott van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) Pláne, hogy tök igazad van. Ezek barmok, ecceriek és nullák. Hihetetlen, hogy ennyire nem látnak.
@vitézlajszló: Az a megszállás jó ötlet! Durcásan, de hagyjuk magunkat és tanuljuk a norvég dialektusokat... :))
@Boli: Tudod, mostanában a kelleténél pesszimistább vagyok, ezért buggyannak ki belőlem ilyenek.
De tényleg. Milyen országban is élünk mi? Miért kell mindezeket a szemétségeket eltűrnünk? Miért nem vagyunk képesek ezek ellen tenni végre valamit?
Kérdések....válaszok nélkül.
Mi az, gyerekek, Gyurcsány kiadta a kilövési parancsot a kapitányra?

Olyan átlátszóak vagytok, mint az üveg. Aztán elfogy a pénz a Táncsics Alapítványból - akkor mi lesz? Akkor kit gyaláztok majd? Ferenc testvért, hogy átdobott benneteket a palánkon? :D
@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs:
Ritkán jársz errefelé, gyere gyakrabban!
Jót kacagtam véleményeden, mert mintha félreértettél volna valamit!:)

Emlékszel az öszödi beszéd kiszivárogtatása körüli cirkuszra?
És mit szólsz ahhoz, hogy a Bors szerint a kapitány kimondta az eddig csak suttogva terjedő vádat Gyurcsányra?
És tette ezt úgy, hogy elismerte, nincs rá bizonyíték?

Ez neked mit bizonyít?
Mert nekem inkább azt, hogy magára adta ki a lelövési engedélyt!
És akkor most elegánsan lépjem át a kapitány minősítését!
Gyurcsány és Orbán a rendszerváltozás előtti haverok.Ez az egész egy több mint 20 éves forgatókönyv része. Most van a végjáték. Nem látjátok? Itt a mi bőrünkre megy a játék, aztán mi leszünk megnyúzva, nem csak meztelenek leszünk. A bőrünket árverezik, aztán kimérnek kilóra a kínai éttermeknek. /pont/ Azért a fülkeforradalom is felemészti gyermekeit./pont/
@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs:

Bár keresnék ezzel. Amúgy téged fizetnek, vagy ingyen vagy ilyen hülye?
@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs:

Még annyi, hogy az itt kommentelők többsége keményen dolgozó adófizető állampolgár, úgyhogy inkább nézz magadba.
@gyilkos fűegér: Örültem, hogy valaki reagált! Azért ki kell jelentenem, hogy amit írtam az a teljes igazság.
Ez a célja a politikának, hogy itt írás közben kielégüljetek, és egy kétszer ivott sör és egy álkaja mellett ti legyetek a fasza csávók.
A büdös banda meg kifordítja a bőrötöket is.
süti beállítások módosítása