Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.06.09. 06:05 Fabius

Pokoli Alkotmánybíróság

Címkék: fidesz alkotmánybíróság alkotmány európai bizottság

Amíg tegnap Strasbourgban ismét Európa csulatartályává váltunk az új alkotmányunk miatt, addig itthon is bonyolódott az alkotmányos helyzet: kormányunk megsúgta kik lesznek a felduzzasztott létszámú Alkotmánybíróság új tagja, kik fognak őrködni Orbán irománya fölött kilenc helyett tizenkét évig.

Meglepetést nem okoztak a jelöltekkel. A Fideszes pedigré ugyan nem szerepel az alkotmánybírók alkalmassági kritériumai között, de erősen ajánlott volta miatt többnyire megfelelnek neki. Szalay Péter jogász Pozsgay Imre titkárságán volt főtanácsos, patronáltjaként került be az 1989-es alkotmányt szövegező testületbe. Most asszisztálni fog a kukába gyűréséhez, nyilván mosolyogva. Dienes-Oehm Egon az I. Orbán kormány integrációs államtitkárságának helyettes vezetője, majd főcsoportfőnöke volt.

Pokol Béla egykori koalíciós partner és kisgazda honatya érdekes személyiség. Mondhatjuk, a Fidesz kormányban elharapózó médiapánik szülőatyja, a lex Pokol kiötlője, közvetve a jelenlegi médiatörvény keresztapja. Nem vette félvállról a szabad véleménytől való rettegést, úgy hullott belőle a bölcselet, mint mangalicából a száraz korpa:

"Nincs nagyobb veszély a parlamentáris demokrácia alapelveire és intézményeire ma Magyarországon, mint a médiahatalom kiteljesedése."

Az ember agya elkapar a gondolatra, mint csendőrkakas a felcsúti harmaton, hogy ez az ember fog őrködni a szólásszabadság és véleménynyilvánítás fölött.

Balsai István is megszolgálta a jutalomjátékot. Róla tudják, hogy nem harapja a kezet ami enni ad, és önszorgalomból olyan abszurd mutatványhoz is adja a nevét, mint a semmisségi törvény.Kedves Vezetőnk szándéka a létszám felduzzasztásával és a jómunkásemberek gondos castingjával egyértelmű: nem sok alkotmányellenes törvény fog születni január elsejétől. Amit SkiccPali aláír, az alkotmányos lesz, és felesleges a bírákhoz rohangálni piszlicsáré ügyekkel. Kíváncsi már csak arra vagyok, hogy fogják őket eladni függetlennek?

Nem tudom mire számítanak. Az Európai Bizottság kritizálta eleget a médiatörvényt, a Médiatanácsot az összetétele miatt. Tegnap két órán keresztül tartott az alkotmány körüli vesszőfutás, ami csakis a szocik összeesküvésének eredménye. Szájer hiába védte körömszakadtáig a iPadján írt új szentséget, Viviane Reding hiába mondta, hogy nem nyilvánítanak politikai véleményt a sarkalatos törvények elfogadásáig, mégis elkapta Szájert a "parkolóban" és elverte a port rajta - ha az alkotmányért nem tudta - az abortusz ellenes reklámért.Nagyjából erre tessenek számítani az új alkotmánybírák kinevezésekor is. Ha nem azért szívunk, amiért joggal lehet kritizálni minket, akkor találnak valami új fogást rajtunk. Magyarországot ismerve mindig lesz olyan EU pénz, amit nem az előírtaknak megfelelően fogunk elkölteni, és baszogatni lehet érte minket. Az anti-abortusz reklám plakátjainak szaggatását nézve bizony az EP képviselők az új alkotmányunk tépkedését fogják vetíteni maguknak lelki szemeik előtt.

A baj az, hogy ebből sem fognak nagyjaink tanulni semmit. Lesz itthon hangos faszombazmegezés minden létező formában, de a felismerés nem fog eljönni ebben a ciklusban: nem elég beszélni az európaiságról. Néha tenni kell azért, hogy emberszámba vegyenek.

 

22 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr582969593

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Borulhat a Széll "Pöcshuszár" Kálmán-terv 2011.06.09. 08:40:53

 A piacokon március elején lelkesen szarták a Széll-tervben szereplő kiigazítások, a punnyadt 2013-ra vállalt 902 milliárd még soknak is tűnt. Pár hónap alatt akkorát fordult a világ, hogy most már inkább kevésnek masztizik. A kormány nemrég mé...

Trackback: Eperjes "Csiklókandúr" Károly is vezeti az geci államadósság gecizni harcot 2011.06.09. 08:31:33

 A következő napokban tartják meg az faszcibáló Összefogás az köcsög Államadósság Ellen "Pöttöm Kuki" Alap alakuló ülését. Az időpont attól is függ, hogy Eperjes Károly elfoglaltságai ezt hogyan baromkodik meg, miután a színészt kérté...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ööööö, a Lex Stumpf előtt a négy új közül hányan feleltek volna meg?
@timarg: Már csak két feltétele van az alkotmánybírói kinevezésnek, párt tagkönyv és teljes odaadás, elkötelezettség a focista ámokfutásához. A kritika a focistánál "rossz tanácsadó " lett.
Orbán Viktor bement a Burger Kingbe, és kért egy Big Mac-et. ÉS KAPOTT!

Ez után pár alkotmánybíró kinevezése sem állítja meg.
éljen a párt éljen az egységes magyar nép, éljen a központosított gondolat, a fűnyíró, és az új szózat és himnusz
Jobb sorsra érdemes gondolat megalkotójára is szeretetünkell emlékezzünk:

1. Az álmaimat gépek rázzák
Hogy ne tudjak aludni
Hogy folyton fáradt legyek
És ne érdekeljen semmi, de semmi

2. A szépségedet elcsúfítják
Hogy ne tudjál kitűnni
Így veszélytelen leszel rájuk
Akár az összes többi

Refr. 1.: Várom, hogy egy angyal érkezzen
És fizessek a bűnért, ha vétkeztem
És ha el kell mennem innen, meglehet
Hogy te temeted el a testemet

3. Nagy Testvéred figyel téged
A hangja rád szól a falakból
Mindenütt ott van érzed
Mégsem látható sehol

Refr. 1.

Refr. 2.: Várjuk, hogy egy angyal érkezzen
És én fizetek a bűnért, mert vétkeztem
És ha el kell mennem innen, hát elmegyek
De kérlek, temesd el a testemet
Egy rendvédelmi fórumról kimásolt hozzászólás, nincs mit hozzátenni.........

Sorstársak!

Tegnapi hír : Minden megyei rendőr-főkapitányságon az illetékes megyei vezetők állománygyűlést tartottak, ahol az aktív állomány figyelmét felhívták, hogy gondolják végig a június 16-i demon való részvételt, mert a Cannes-i filmfesztiválon nincs annyi kamera, mint amennyi Budapesten lesz. Ezzel párhuzamosan közölték azt a darabszámot (az érintett főkapitányságon 40 darab) ahány személlyel szemben a Nemzeti Védelmi Szolgálat megindította a biztonsági ellenőrzést.

Ezt követően ki mer majd a demon részt venni ?

Rákosi rendszer kutya fasza volt a maihoz képest!

Nyugger
- Ördög és Pokol.
- Szia, Béla! Stumpf vagyok. Ez valami kisgazda humor?
- Miért? Szerintem jó. Mi a helyzet?
- A lényegre térek. Szeretnénk alkotmánybírónak jelölni.
- Alkotmánybírónak? Az jó! Végre börtönbe juttathatnám azokat, akik a médiában nevetségesé teszik Európa leghaladóbb alkotmányát és azokat akik a nemzet ellenségeivé válnak!
- Hát, tudod, az alkotmánybíráskodás nem egészen erről szól...
- Tudom, de majd megváltoztatjuk az Alkotmányt! Az emberek kétharmadának felhatalmazása alapján kell valaki, aki fellép magyar emberek ellenségei ellen! Kiküldünk egy kérdőívet, mondjuk ezzel a szöveggel: „Ugye egyetért-e Ön azzal, hogy azok, akik a magyar emberek érdekeivel szemben tesznek azonnal Alkotmánybíróság elé legyenek állítva?”
- Félek, ezt azért nem tudnánk beadni...
- Majd Péter megmagyarázza.
- Péter? Magunk között legyen mondva, még azt sem tudta elhitetni, hogy a szociális kérdőíven a vonalkódok nem adatgyűjtésre vannak.
- Mert arra vannak, nem?
- Arra hát, ezért kellett volna elhitetni. Szóval tetszik az ötlet? Megbecsült alkotmánybíró lennél.
- Mit kell tenni?
- Normakontroll, alkotmányosság védelme, az emberi jogok megvédése a hatalommal szemben. De mivel Pali csak olyan törvényt ír alá, amivel semmi gond, sőt mi mindig az emberek érdekében hozzuk meg az összes törvényt, ez azt jelenti, hogy nem kell csinálni semmit.
- Nem hangzik túl izgalmasnak. Mennyi a lé?
- Jól fogsz járni.
- Vállalom.
Akartam írni egy hosszabb véleményt de úgy döntöttem inkább rövid leszek:

Minden szarházi mocskos orbanista geci, bassza szájba saját magát!!!
"Dienes-Oehm Egon "

"Jól kibaszott a geci kurva anyád veled is ezzel a névvel..."

www.youtube.com/watch?v=wxmjKtHQpsY

:)
@orbánmentesítő:

Jogos, minek szaporítani a szót! :)
más is hasonlóan gondolkodik már, kár hogy ide jutottunk..............ebből kupleráj sem lesz, nem hogy ország, és normális társadalom....
---------
Mai kicsinyes bosszúm...

Székesfehérvárról hazafelé megálltam egy stopposnak... Ablak leenged, köszönés, kérdezem melyik párttal szimpatizál? Kicsit "daráltak a fogaskerekek" azután kibökte, fideSS... Mondtam rendvédelmis vagyok, és otthagytam! Ha valaki jár arrafelé elvihetné Csórra!
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy Orbánék tényleg elhiszik, ez a betonozósdi egy választási vereség után is fennaradhat?

Ezzel egy dolgot tudatosít mindenkiben: a változáshoz gecinagyon meg kell verni őket. Kétharmadosnál is jobban.
@néma bárány:
Naiv vagy!
Tényleg azt hiszed meg lehet őket verni választásokon?!
Soha még diktatúra nem bukott meg választásokon a történelem folyamán!
Sajnos itt vér fog folyni, máshogy nem megy, akármennyire is szeretnénk megúszni...
@Motorman: Szerintem meg lehet őket buktatni. Ahogy Kádárékat, Antallékat, Gyurcsányékat kétharmaddal.

Vér nem lesz, forradalom sem. Attól az "elit" jobban félti a tyúkszaros életét és vagyonát.

Ha kis arányú vereség lesz, akkor ordítozni fognak, mint legutóbb, ha kétharmados seggbekúrás akkor csak elkullognak sunyin.
@Cirbi: De geci vagy! :))))))
Ezt kipróbálom.
Minimum ezt érdemlik. Mind.
@néma bárány:
Szerénységgel nincs buktatás.
Vér nem hiszem, hogy folyni fog.
Akkor mi marad?

Fogalmam sincs.
Hülyeországban nem váltják le a hülyék a hülyéket, a mocskok a mocskokat, a gecik a geciket. Hülyeországban csak a méghülyébbek váltják a hülyéket, stb. Ameddig hagyjuk!
@vitézlajszló: Őszinte leszek veled.
A mai parlamentbe akkor mennék be amikor a szarházi tolvajok, mind bent verik a faszukat,
egy M60-assal, 4 rakaszt engednék ki az ülésterembe.
A végén hogy jó érzéssel távozzak bevágnék még 4-5 foszforgránátot.
Úgy hagynám utána az üléstermet, és minden választás előtt körbevezetnék a jelölteket, hogy így jártok ti is ha nem a lakosságot szolgáljátok.
@Bunkológus: Nem én voltam, de az irányt jól jelzi. Rendvédelmis oldalról másoltam :D
@Cirbi: Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy a szerencsétlen stoppoló őszinte volt. Lehet, hogy attól félt, ha mást mond, azért nem veszed fel. Vagy azonnal feljelented mondjuk közveszélyes munkakerülésért. Vagy kormányhivatalnok vagy, és visszamenőleg kitörlöd a világ összes adatbázisából. Vagy kormánypárti politikus vagy, és elintézed, hogy soha senki sehol ne álljon többé szóba vele egész életében. Ki tudja...
@Cirbi: Ja már látom, hogy nem saját sztori. De a stoppolóra írottakat fenntartom.
süti beállítások módosítása