Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Tudta az igazgató, hogy a nevelő szexuális kapcsolatot létesített egy 15 éves lánnyal, mégsem tet... (2024.04.24. 13:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.06.07. 11:44 Fabius

Jóban-rosszban, Rogánisztánban

Címkék: tv2 fidesz rogán antal jóban rosszban

Úgy tűnik beindult a Fidesz Nagy Nyári Népszerűség Vadászat akciója. Első lépésben Szijjártó Péter fizetését felezték meg, másodikban pedig bevetik a párt bulvárnagykövetét, Rogán Antalt. Bár, ha belegondolok lehet csak a kormány újragondolt családpolitikájának leszünk tanúi, ami szerint pozícióban lévő pártprominensek életük párjának álmait váltják valóra demonstratív jelleggel.

Rogánéknak hazai pálya lesz lassan a tévé. Az emlékezetes Mr. és Mrs. szereplésből olyan intim titkokat is megtudhattunk, hogy Cili asszony hadilábon áll a klotyóra menéssel, ha ura azonos lakosztályban tartózkodik vele, úgyhogy nagy újdonságra ezúttal nem számítunk. A tévékettő szappanoperájában saját magukat alakítják, amint kutyasétáltatás közben belebotlanak a Kossuth téren táborozó, elkábításból ébredő Konrád doktorba, és innen bonyolódnak az események. Mik lehetnek az opciók, mennyire szabadulhat el a forgatókönyv írók fantáziája?

1: Rogán kérdőre vonja Konrádot, követeli a területfoglalási engedélyt, ennek hiányáért feljelenti, de haladéktalanul intézkedik a parkolási bírság kiszabásáról is. Közvetlenül ezután nyilvánosan megsimogatnak egy nyugdíjast.

2: Kedvesen köszöntik a fővárosba látogató csillagkúti főorvost, felajánlanak neki egy ingyenes parlamenti látogatást, mire Konrád a szokásosan karcos modorában reagál: fasztpofázol kisköcsög, húzzál a Hild térre kutyát szaratni bazzeg, oda van kijelölve!

3: Konrád arra ébred, hogy a parlament polihisztora költögeti, ezért kihasználja az alkalmat, és túszul ejti Cili asszonyt a lakókocsiban. Váltságdíjként azt követeli, Rogán lobbizza ki a magzati nemmeghatározás legalizálását Szócska Miklós államtitkárnál és Réthelyi miniszternél.

4: Rogánék ismerik fel a népszerű tévédoktort, és ők ejtik fogságba. A szabadságáért cserébe Cili asszony székelési fóbiájának helyreállítását kérik a Csillagvirág klinikán. A helyzetet bonyolítja, hogy a kórház ricinusolaj készletét Pongrác doktor Alexa segítségével mind megszerzi a feltört gyógyszerszekrényből, és Bettyke önfeláldozóan megissza a rájuk törő Fehér Roland elől.

5: Konrád egy hegyesre reszelt műanyagvillával sakkban tartja a házaspárt, és petícióban területi autonómiát követel Csillagkútnak. Orbán kiüzen, hogy szól a bohócügyi államtitkárnak, meg túszejtőkkel különben sem tárgyal. Azért a látszat kedvéért kiküldi a TEK-et, akik előbb egymással karamboloznak az Alkotmány utcában, majd gyalog becserkészik a rosszkor rossz helyen kolbászoló Damu Rolandot.

6: Rogánék szem elől tévesztik Konrádot a Kossuth téren tüntető rendvédelmisek, mozdonyvezetők, tanárok tömegében, és amíg keresik az letétbe helyezi a felmondását Magyar György sztárügyvédnél, mert a bérrendezést a tévéorvosok számára is kötelezőnek tartja.

Szerintem nagyjából ezek a lehetőségek Rogán és Cili asszony szerepeltetésére. Szerintetek mivel örvendeztet meg minket a bulvárpolitikus és b.neje?

64 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr212964139

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zrínyi pusztulása 2011.06.08. 16:52:32

Van a Bajcsy-Zsilinszky úton (vajon mikor nevezik át szegény Endrét is…) egy régi nyomda. Azt hiszem, a költő, politikus és hadvezérről lett elnevezve Zrínyinek, nem pedig az dédapáról, a hadvezér Zrínyi Miklósról. Ez a nyomda – vagyis, a...

Trackback: Így lett Tóni szappanoperasztár 2011.06.08. 01:22:01

A polgármester úr és a regionális försztlédi állítólag megjelenik az ország legkedveltebb sorozatában, vagy már meg is jelent, nem tudom, de ezzel van tele minden.Egész délután és este nem csináltam semmi előrevivőt, mert nem hagyott nyugodni a gondola...

Trackback: Lázár János kalandjai - első év 2011.06.07. 21:49:35

A Fidesz-frakció egy év után ismételten bizalmat szavazott Lázár Jánosnak és vezetőjének választotta hódmezővásárhelyi polgármestert. Nem állítjuk, hogy különös éleslátás kellett volna ahhoz, hogy ezt valaki megjósolja. Bár a szavazóknak mindössze...

Trackback: Megtudtam ki Lázár János példaképe 2011.06.07. 20:13:50

 Mint azt Lézer AudiS8 Jánostól már tudjuk, hogy aki semmire sem vitte, az annyit is ér! Magyarul, aki nem gazdag, az a szemében nem is ember. Megtudtam, hogy a kormányban Jánosunk példaképe Pintér Nyugdíjcsaló Sándor. Ezt sosem gondoltam vol...

Trackback: A várhatónál is meredekebben esik a kormány és a Fidesz népszerűsége? 2011.06.07. 19:44:28

A feltevés abból származik, hogy vasárnap este és hétfő reggel a TV2 már megint megmutatta Orbán Viktor egy napját. Rövid időn, egy éven belül ez a második eset, hogy a TV2 felfedi nekünk az embert. Csúnya világ a politika, eltakarja az ember...

Trackback: Kis magyar abszurdiktatúra 2011.06.07. 17:28:39

Aki diktatúrát kiált gyönyörű hazánkban, az gondolja át gyorsan, miről beszél! Nincs itt semmiféle diktatúra. A diktatúra ugyanis egy szervezett, rendezett, döntéseiben, céljaiban és módszereiben konzisztens, egységes ideológiával, de legalábbis tervsz...

Trackback: Cecília gyerekkori álma 2011.06.07. 13:14:05

 A lapok közötti, olvasókért folytatott harcban nagyon kell pedálozni. Így néha a bulvár média kap fel olyan híreket, amik szóra sem érdemesek, mégis nagyot szólnak. Most találtam és meg is indította fantáziámat a miniszterelnök úr házi csatornáj...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tóni lesz a drótos tót, Viktor meg a teknővájó kisiparos a sorozatban.
A jatt egy része számla nélkül lesz. Vagy vmelyik igen-igen remekül prosperáló cégre számlázva. BKV?
Szerintem Rogánék királyságot alapítanak a Csillagvirág klinika II elmeosztályának kezelőjében.

Tonyó lesz a király, Cili a királyné, Konrád a kincstárnok, akié a gyógyszerfiók kulcsa. Bodolai Böbét megteszik családügyi biztosnak, Bandi pedig a nyugtató injekcióval támadó mordoriakat kergeti kórházszerte egy kiszakított Trabant főtengelyt lengetve.
Konkrétan? Leszarom. Sőt. Le se szarom.
Ha OV, a gerinces, parkolni bazira tudó Petyánál nyilatkozik, semmi meglepő nincs abban, ha Antalka beugrik szerepelni egy kommersz, magas nívójú teleizébe. Színéskedni, képmutatni fiktív dolgokat eljátszani, alapból tudnak ;)
- Miniszterelnöki Titkárság, tessék.
- Good afternoon, bocs, jó napot, Andrew Vajna vagyok, Orbán Miniszterelnök Urat keresem.
- Sajnálom Mr. Vajna Úr nem tudom adni. Még nem érkezett vissza, csúszik a programja, tudja megint egy fránya áramszünet, pedig a villanyszerelők nyugdíjához még hozzá sem nyúlt... Hagy valami üzenetet?
- Igen. Először is Gérard Depardieu megkért, hogy köszönjem meg a 150 milliót és üzeni, hogy természetesen van rá lehetőség, hogy a filmben Napóleon Le Felchut-on szülessen és szeresse focit. És persze az sem okoz gondot, hogy Győrnél a magyar nemesi csapat nyerjen 4-1-re.
- Jegyeztem. Még valami?
- Yes, megvannak a filmtervek, amit kért Miniszterelnök Úr. Lázár Jánost mindenképpen valami autós filmben képzelem, mondjuk "Csongrád megye lordja" vagy valami ilyesmi. János fel-alá száguldozna egy
Audival a megyében, miközben a balfék rendőrök próbálják bemérni, de ő minden kísérletet blokkol.
- Leírtam.
- Szíjjártó úrral egy Stephen King remake-t forgatnék, mert úgy tudom szereti a horrort. Ő lenne a megtestesült gonosz, aki négy évente előmászik a Mecseki Szénbányából, bohóc alakban, és széttépi a rendvédelmis tüntetőket. Ja és Gyurcsány Ferencet.
- Valami más?
- Igen tegnap felhívtam Arnoldot és Sly-t. Rajongtak az ötletért, hogy Semjén Zsolttal együtt mentsék meg a világot az IMF-től, akinek a vezérét Szekeres Imre játssza majd, a gonosz jobbkeze pedig egy bizonyos Szanyi kapitány lesz. Kőkemény akció! Erőszak és csöcsök minden mennyiségben!
- Készen vagyunk?
- Igen, ennyi. O shit, valamit elfelejtetem. Scmitt Pálnak is kiagyaltam egy frankó movie-t.
- Jól hangzik. Valami akció? Vagy egy kőkemény erotikus thriller?
- Nem, mégis csak ő a köztársasági elnök! Neki egy komoly történelmi filmet gondoltam.
- Nagyon kíváncsi vagyok! Legalább a címét árulja el, kérem!
- A sonetto múzsája - Kazinczy Ferenc élete.
@Nekünk Mohács kell: Zsííír!!! Szuper!
A Gyalog-Galopp kimaradt... Leginkább arra emlékeztetnek. Egyébként, ha jól látom, akkor a tíví2 csontig nyal.
Csak azért ez a Tónio gyerek, mert Viktor nem ért rá?
Amúgy meg irigykedetek, mi....? (Mindjárt jönnek a korlátozott képességű, narancsos olvasóink, meg különben is a nyóócév, meg a gyurcsányis vót a tívíhiradóban)
@Boli: Tonyó kitérdelt marketing arc. Neki már mindegy, meg ő olyan fiataloska, a jövő reménysége.

Pozsgay elvtárs már csak elfekvő képes, Skicc Pál összefirkálná a lakóbuszt is, Semjén meg simán elhinné, ez a valóság.

Gondosan kellett castingolni.
@néma bárány: "...Semjén meg simán elhinné, ez a valóság."
ezért a mondatért érdemes volt megszületni :)
Orbán Viktor nem fog valami szerepet kapni? Rutinja van, annak idején a Szegény Dzsoni és Árnikában egy focizni szerető rablót alakított...
Rájöttem!
Addig verte a nyálát a közvélemény hogy álláshalmozás így-úgy, két fizetés irgumburgum hogy a kieső jövedelmeket pótolni kell, indul Tónió sztárszínésszé lenni.
Pintér féle életpályamodellt mindenkinek!

20 év alatt közrendőrből milliárdos, ha lehet ezt törvényesen, tisztán csinálni akkor O. Viktor hajrá, ez legyen az etalon!

A konzultációs szar levelük meg törvénysértő, ne küld vissza!
@Orbán takarodj!!: Ezek a hülye rendőrök meg tüntetnek, ahelyett, hogy ők is milliárdossá lennének hipp-hopp.
@Orbán takarodj!!: Nem lehetne, hogy legalább valami Rogánt fikázó szöveget lökj ide? A Pintért szidó index-blog majd csak nemsokára érkezik.
@Avatar: Esélytelen. Lusták is és buták is, rossz konstelláció.
A poszt is és a kommentek is szuperek ma, jót röhögtem. Ilyenkor örülök, hogy nem vagyok politikus, mert ekkora oltásokat havi 1M-ért sem szívesen olvasnék magamról.
Megkönnyeztem a szegény Petikével kapcsolatos hírt.
Mi lesz most vele. Csak fele fizetést kap.
Jaj, jaj, jaj.

Tényleg sajnálom, hiszen ellenzékisége 8 sanyarú éve alatt a mostaninál jóval kevesebb bevallott fizetésből lazán sikerült felhalmoznia akkora vagyont, amennyiért a Cusin elverték a port.

jaj, jaj, jaj.
Hat, a sorozatot sose lattam, Rogan erosen unszimpakus volt ot eve, de nekem ugy tunik, hogy polgarmesterkent jol funkcional. Egesz elviselheto idonkent a Belvaros.
@Nekünk Mohács kell: Szanyi Kapitany nem a gonosz balkeze? Azert ilyen embert "jobb"-nak hivni barmilyen ertelemben...
Orbán kiválasztotta magának a TV2-t. Csak ott hajlandó nyilatkozni, az RTL-n véletlenül se. Kezdettől utálom a TV2-t, beleillik a képbe, hogy nyalják Orbán seggét. Ha már műsort nem képesek csinálni, legalább nyalhassanak...
@Celtic: A felvetés jogos! Jav.: a Gonosz Kétbalkeze.
Arrogáns Tóninak tényleg ez a székrekedéses picsa jár, összeillenek mint botox az arcra fagyott mosollyal
Na, ide figyeljetek senkik!
Csak úgy mondom, hogy megvásároltam az Úristen jóindulatának 22,21%-át.
Ezzel fontos lépést tettem az erős magam- Magyarországa felé vezető úton. Egy ország nem lehet erős, ha olyan erőszakos tömegek vannak, akik holmi jogokat és szerzett jogokat emlegetnek, mint a bohóc-csapat. Én sem örököltem az apámtól 100 Milliókat, csak a hízásra való hajlamot.
Persze az Úristen jóindulatának a tulajdolása miatt nektek nem lesz jobb! Erre ne is gondoljatok.
Ui.: amennyiben nem lesz focimeccs, úgy majd írok nektek!
O. V.
Helyesen: tulajdonlása
Gondolkoztam hasonló poszton, de ahhoz ismerni kéne a sorozatot, és ezen elcsúszott az egész :-)
Nero is nagy muvesz volt...
Komolyan visszasírom a napokat, mikor "Ti" még Ferencet szidtátok. Mindig kell valami, igaz?
Menjetek el sétálni a Margitszigetre, mostanság olyan szép az idő arra.

De a témához is: Kit érdekel, hogy hol szerepel Antal? Mi köze az ország jólétéhez ennek? Pont ellenszenvet vált ki, akkor mit veritek egymás fütyijét itt?
Idióták.
@Celtic: 16 milliárd ft adósságot halmozott fel az a fidesz-celeb 4 év alatt. Az V. kerületben a legnagyobb az egy főre jutó adósság. Ez az adósság viszont elviselhetetlen, akárcsak a fidesz-celeb Rogán.
+ Ezért tart itt ez az ország, ahol tart! /de komolyan idióták vagytok/
@Táskás Tóni: Lehet, ennek utana kellene neznem. Igazabol csak most hetvegen jartam arra (Szabadsag-ter) es kellemes volt. Elotte par evig a Sziv utcaban dolgoztam (Sziv u-Aradi u. sarka), na, az eleg leharcolt kornyek volt.

Szoval elofordulhat, hogy magas az adossag, nem lett mostanaban a szivem csucske sem Rogan, de akkor is azt mondom, az a melypont volt, amit a 2006-os valasztason muvelt. En csak arROGANs Antalnak hivtam, ugy felhuztam magam, ha meglattam.

Persze mondjuk a Sziget sem Tarlos miatt viselheto :) , de a XI. ker gyereknapon a fomusor a Neoton familia volt - azon kibuktam (es azon is, hogy alig fel evig elt itt a XI-ben a rendelet, mely szerint ha valaki a bolcsodeskoru gyereket nem viszi bolcsibe, plusz penzt kap, es mitteszisten, azt elvettek, _pont_ annyi penzt sporoltak meg, amit nagyhirtelen ki kellett adni egyhazi celokra...)
@Celtic: "Egesz elviselheto idonkent a Belvaros."

Valóban. Egy megközelíthetetlen, rommá eladósodott kerület, ahol Tóni vállalkozó haverja, Csipak Péter szabadon garázdálkodhat.
@perpetum: Margitszigetre? Höjje vagy? Hogy agyonvágjon az Orbánt elnémító és nőt letaglózó villám?

Pff...terrorista.

Amúgy meg mi a baj? Az elmútnyócévet végig tapsoltátok amíg Fletót kutyáztuk.

Kormányváltás, szopáscsomag, nukuburger, és még Tonyó is. Minek örüljünk?
@néma bárány: A villámagyoncsapás lehetősének a Margitszigeten például. Azt lesz nektek Nirvána meg 40 szűz nő.
Van egy forgatókönyv őtletem:
Egy idősödő felsővezető a munkahelyi stressz miatti feszültséget otthon az asszonyon vezeti le, aki könyebb sérülésekkel megússza. Hősünk, kapcsolatait felhasználva nem a rendőrségi fogdába, hanem egy ausztriai magánszanatóriumba vonul gyógyulni állami pénzen.
Csak nincs ötletem hogy ki tudná profi módon eljátszani.
@gpt32: Nem vagyok fideszfan, de azért az ilyen utalgatásoknál valamivel többet várok, hogy valamit elhiggyek. Van esetleg valami forrásod, bizonyítékod, hiteles információd az esetről?
Anélkül elég gusztustalan mocskolódásnak tűnik ez.
@Avatar: Miről beszélsz ember? Én forgatókönyvről beszéltem!
@sárkányfő: :) ja, nagyon találó, az S8 lovagja...

@gpt32: :))) ugyanígy jártam 2010 elején mondtam a zembereknek, hogy ha fides lesz akkor sintér pándor lesz a belügyér...

mondta nekem egy fid eszes tök komolyan, hogy ne rémisztgessem a zembereket... :)
@Nekünk Mohács kell: "természetesen van rá lehetőség, hogy a filmben Napóleon Le Felchut-on szülessen és szeresse focit" - ez a francia kiejtés - Le Felchut - nagyon állat!! Ezen még mindig röhögök! :))
@Kandabula: Neee! Wazze, JámbóJimmi mintájára, hemüveg nélkül, kibontott hajjal... Állat lesz! Sírni fogunk rajta... De tényleg! :)
@Boli: :-D

...eccer megvadulok én, ha nem kapok csajt...!
Lehet Rogánozni, szoci fijúgg, de az 5. kerület többet fejlődött Rogán egyetlen éve alatt, mint alattatok 10 alatt. Ha egyáltalán a fejlődés szóval leírható például Steiner polgármestersége, ami abból állt, hogy egy héten egyszer végighajtott az Audi 6-ossal, amit Rogán az első nap elárvereztetett, a kerületen...
@stratez: igaztalan vagy. Én nem Rogánoztam, csak kérdeztem, hogy fog-e énekelni. Ennyi. Ha nem fog, hát nem fog.
Rogán B.lellére nősült. Tény. 2011. tavaszán B.lellén (állítólag) O. V. 10 Millió HUF-ért 18 szobás villát vett. (Lepusztulva)
Nagy lehet a baj Rogánnál, ha a képviselői díjazás mellett szüksége van a ripacsként keresett összegre is.
Azt azért megmutatja mennyire időrabló tevékenység a polgármesterség és képviselőség együtt. Mellette bőven van ideje színészkedni is.
@stratez: "az 5. kerület többet fejlődött Rogán egyetlen éve alatt, mint alattatok 10 alatt"

Mennyi most a kerület adóssága, nem tudod?
(ráérsz válaszolni, ha már kihúztad a burádat a Tóni seggéből)
@stratez: Steiner valószínüleg nem volt a legjobb polgármester, de a fidesz-celeb Rogán pontosan annyit baszogatta, mint a focista és haverjai a kormányt. Ennek ellenére 2milliárd plusszal hagyta ott a polgármesteri székét, úgy, hogy pl a Bazilika főterét és a mélygarázst megcsinálta. Jött Rogán és fiatalos lendülettel 4 év alatt elbaszott 18!!!! milliárdot, illetve kiárusított mindent és felvett 16 milliárd svájci frank hitelt. A kikövezett sétálóutcákon törik a burkolat, a Szabadság tér szemeteseinek nincs alja, a szökőkút körüli burkolatot a városgazd. kft gk-jai összetörték. Van viszont 3 vagy 4 helyettese, Csipakkal kibebaszott zeppelint akar építeni a már "rendbehozott" belvárosba, a kurvapecér Andy Vajnának is átadott egy pár ingatlant, a Kecskeméti utcában szétzilált jó pár családi életet, amikor kiadta az engedélyt a Bohémtanya, vagy mi a neve szálló működésére, amelyiknek az udvar közepére épült falai fél méterre vannak a lakásoktól. Közel 200 millió ft-os lakásba költözött egy II. kerületi lakóparkba, az egyik helyettese Puskás szomszédságába. Miből telik, hiszen elvált és gyereke van - természetesen azzal a gyerekkel soha sem mutatkozik a nagy keresztény apa- az előző házasságából. Vajon miért emlegetik a druszámként?
@cambridge.on: Olyan nagy baj nem lehet vele és az anyagi helyzetével, hiszen egy éve 200 millió ft-os lakásba költözött a II. kerületbe.
Konrád elrabolja őket - cilikét otthon megqratja a veszett kutyáival - nem lesz többé gond az idézett klotyóra ramenéssel - ratyi tónit kiláncolja a házi föld alatti tömlöcbe ()twit thomas mellé)...sorry kicsit Hannibal Lechteres (+ wishful stinking).

a jó, hogy a Jóba'Rosszba' sorozatból ki lehet írni a kisköcsögöt, a politikai életből elég nehéz...

cheerz!
@stratez:
tonio a varázsló egy igazi lokál híró, csipak shakurral...
yo diggidi!
Addig OK, hogy bevezették a sorozatba, na de hogyan fogják kiírni belőle? Nyer egy társasutazást Dallasba Cilikével, aztán mikor a turistabusz befordul a könyvtár elé...?
@stratez:

Most komolyan édes fiam, neked fizetnek ezért?
Ugyanis meglehetősen elképesztő, hogy szinte minden blogon égeted magad.

Édesapád tudja, hogy mekkora balfék vagy???
@Nekünk Mohács kell: tökéletes. :D
Rég röhögtem ilyen jót!
Egy kezemen megtudnám számolni, hogy hány Fideszest tudok elfogadni. Azon rajta Rogán Úr. Sajnálom, hogy ilyen népbutító szappanoperába kerül, ha jól értem kedvese álmai miatt.
Remélem hamar elfeljtem ezt a malőrjét.

Bár csak ez lenne a legnagyobb gond a Fidesszel. (Na meg a többiekkel!)
@stabika: Ezek szerint nagyon rövid a memóriád. Nem emlékszel, amikor megmondóemberként jobban fröcsögött, mint az V. kerület összes szökőkútja? Napjainkban pedig, ha "van egy kis ideje" önálló képviselői indítványokat nyújt be, kiszolgálva a focista azon célját, hogy a szakszervezetekkel és a civil szervezetekkel semmilyen témában ne kelljen egyeztetni.Kommandós Tónit sunáznád, érdekes.
Az első Fidesz-érában afféle viszonyításként még én is csíptem viszonylag a Tónit...valahogy hiába papagájkodott ő is, mégis megcsillanni látszott mögötte némi egyéniség. De ez a múlt. Ma már gáz az ember, nálam már nem oszt, nem szoroz, hogy elmegy-e egy szappanoperába, vagy fásimulatóba.
@fehéregér: Egyetértek. Van olyan párt, ahol az egyéniség elhal, különben rosszul jár. A lényeg a totális egyetértés. Rogán okos, érdekes figura, de elvesztette az arcát. Talán a visszaszerzést szolgálná a tervezett bohóckodás? De más a színpad és más az, amit politikusként művel. Nem fogja tudni kompenzálni. Megengedem a feltételezést, hogy őt és feleségét bármely szerepre nem egy kaszting során választották ki... Következő stáció a Playboy.
@Kandabula: ööööööööö...cilike vagy tonio??? :DDD
Agyrém. A hatalom burjánzása.
süti beállítások módosítása