Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.06.01. 06:01 Fabius

Orbán, mizu?

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor évértékelő

Választó, ó, szia, helló!
álljunk össze, mint két kicsi lego,
na figyu már, mondom mi a szitu,
ti palik, én meg hiú,
na mizu, mizu, mizu?


A fülkék rég bezártak,
az ország felébredt,
világos van, de nálam
a bulik kemények,
ígéretek szétdobálva,
afta a pofámban,
ti és én a félhomályban,
fetrengjünk a nyálban?


Egy éves az Orbán kormány. Orbán Viktor megragadott tegnap minden alkalmat az ünneplésre, több haknija volt egy nap alatt, mint a Fluor-SP kettősnek. Beszélt a Széll Kálmán Társaság Gazdasági fordulat nevű rendezvényén, és szónokolt a tévékettőnek is. Értékelte a saját teljesítményét, az ország helyzetét, és olyan szóképekbe bonyolódott szokásához híven, hogy a beszédírónak szerintem már ácsolják a kalodát. Érezte, hogy gebasz van, nem is kicsi, ezért megpróbálkozott a rögtönzéssel. Ha valamivel, akkor ezzel sikerült igazán hazavágni a nagyszerűnek és hatásosnak gondolt beszédet.A kezdeti örömkönnyeket mondjuk sikerült kicsalnia rögtön felütésnek. Az előtte beszélő Demján Sándor bérkommandózós neheztelésére reagálva beterelte magát az ideológiai zsákutcába:

"Bérkommandóra azért van szükség, mert a kormány megalkotta új adórendszerét, amiben mindenki jobban jár, ezért nem engedhetik meg, hogy bárki rosszabbul járjon az új adórendszerrel, amivel mindenki jobban jár. Ehhez nekünk segítségre van szükségünk, kedves Sándor"

Most aztán pisloghatunk, és akkor most ezt így hogyozhatunk Tornóczky Anitásan meredve egymásra: ha az adórendszerrel mindenki jobban jár, akkor minek a munkáltatók segítsége, hogy az elkúrásból származó jövedelemkiesést kompenzálják? Ekkora bullshittel indítani az egyéves fennállást ünneplő beszédet is kizárólag Orbán tudja meghibásodás nélkül, üzembiztosan. De, ha már benne volt a következő mondatával visszakézből leosztott egy sallert a kereszténydemokratáknak is: vasárnap a boltok nyitva lesznek. És pont. Mindenki értse ahogy akarja, ez nem hivatalos kormány álláspont, de ki merészelné felülírni Kedves Vezetőnk ünnepi szónoklatában elhangzottakat?

Ezek után belecsapott a lecsóba, és beszélt az elmúlt év gátlástalanságától - akarom mondani gáttalanságáról - mert ők lebontottak minden gátat ami eléjük került, Alkotmánybíróságtól Költségvetési Tanácsig. Való igaz, ebben az országban gátnak és gátlásnak nyoma nem maradt, de hogy erre büszkék is legyünk, az nem hétköznapi elvárás. Szerinte a rendszerváltás óta soha nem fordult elő, hogy az első kormányzati év kutyavilága után is egyetértés és összefogás maradjon fönt. Ezek szerint Orbán elől gondosan eldugdossák a legfrissebb közvélemény kutatásokat, és ő nem tudja, hogy a Fidesz népszerűsége az összefogással együtt éppen szabadesésben süvít lefelé a kuka aljára.

Gond azonban egy szál se, fognak még minket csulatartálynak nézni Európában az új alkotmány, és a sarkalatos törvények miatt. De majd mi harcosan azt mondjuk: ez nem a ti dolgotok! (!!!) - aztán azért csöndben és halkan csak átírjuk a kritizált pontokat, ahogy a médiatörvénnyel is megtettük. Legfeljebb még a pofájukba vágjuk a hülye beszédíró által szövegbe tett, nehezen kimondható és jó eséllyel bakizható szubszidiaritást is, ha Orbán helyett megtanulja betűzni végre valaki.

A gazdaságban háború van, harcot vívunk az eladósodottsággal és a munkanélküliséggel. De itt is fasza lesz minden, hála Széll Kálmánnak és a Széchenyi Tervnek, meg a pfejj köcsög nagy multiknak is abban az esetben, ha beruháznak. Igaz, a háromból még egyik feltétel sem látszik teljesülni, de nagy szavakra szükség van, meg gyorsításra is, ja. Turbó direkt befecskendezéssel. Vagy turbó dízellel, - esetleg a fasztuggya bármivel, amit a nyomaték aposztrofálására lehet használni az Audi gyár igazgatójának beszédéből lopott, és rosszul felköhögött hasonlat helyett. A lényeg, hogy ki legyenek kormolva a kipuffok, mert a gazdaság, az oktatás és a szakképzés ettől húz, mint MTZ az ekekapát. A tévékettőnek már azt ecsetelte, hogy szeretne keresztbe tenni az őt leváltó kormánynak. Kétharmadosak lesznek például:

- a nyugdíjrendszer
- az adórendszer
- a költségvetés néhány alapvető szabálya

Beszélt arról is, hogy a rendvédelmisek szakszervezeteivel úgy próbál megegyezni, mint férfi a férfival. Ha ez azt jelenti, hogy nem bujdokol előlük tovább gyáván, mint egy kislány, akkor értem. Azt ugyan nem tudom, hogy a héten sztrájkolók vezetőjéből, Szima Juditból például hogy fog férfit csinálni a beszélgetéshez, de sok sikert kívánok a kísérlethez.

Ha Orbán tegnapi beszédeinek főbb jellemzőiből igyekszünk tanulságot levonni, akkor kijelenthetjük, a jövőképünk a direkt befecskendezésű szubszidiaritás. Turbózva. Hogy ennek így a világon semmi értelme nincs? Van ilyen. Szomorúbb, hogy a szavak körül lévő szövegkörnyezetnek sincs sokkal több.

118 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr622947745

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Döglött Béka: Kirántott kard petrezselymes újburgonyával, ecetes uborkasalátával 2011.06.02. 11:12:21

Mottó: Ha semmi sem lehetetlen és minden lehetséges, akkor mégiscsak lehetséges, hogy van, ami lehetetlen.Az Elvarázsolt Kastély exkluzív éttermében paradoxonokat szolgálok fel, melyeket a legfrissebb és szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, a kulinári...

Trackback: Szép új Gulág 2011.06.01. 19:23:25

Erősen belecsíptem a karomba és egyből felszisszentem (tehát nem alszom) aztán vagy jó tíz percig szorongattam a hőmérőt a hónom alatt 36,8 fok (tehát lázas sem vagyok). De akkor honnan ez a lázálom?Megjelent a szemem előtt egy film: A Nyári napnak alk...

Trackback: Orbán, mizu? 2011.06.01. 16:59:56

Választó, ó, szia, helló! álljunk össze, mint két kicsi lego, na figyu már, mondom mi a szitu, ti palik, én meg hiú, na mizu, mizu, mizu?

Trackback: Évértékelő képregény 2011.06.01. 13:58:35

Mosmámeg boldog - boldogtalan évértékeli a Forradalmi Jogász - paraszt Kormány első esztendejét. Gondoltam van képem hozzá nekem is. Kezdetben ugye csak készítgették előfele a disznóságokat:                 &nbs...

Trackback: Nem 21. századi technológiával 2011.06.01. 07:52:43

Némiképp szakítva a blog stílusával most egy idézet következik egy tegnapi indexes cikkből, mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja:Nem 21. századi technológiávalOrbán Viktor a következő évről azt mondta: a gazdasági fordulat megtörtént, ezután iparfej...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minél inkább igyekszik Viktor bebetonozni az agymenéseit, annál csúnyább lesz majd a leváltása. Aki elegánsan félreáll, és őszintén gratulál a győztesnek, arról az utódja is mondhat pár elismerő szót. Aki foggal-körömmel ragaszkodik a hatalmához, az könnyen végzi föld alatti bunkerben (Hitler), föld alatti odúban (Saddam), guillotine-on, vagy lámpavason.

Lassan már csak az nincs sarkalatos törvénybe foglalva, hogy Magyarország miniszterelnökét Orbán Viktornak hívják, és aki másra szavaz, az törvényt sért (így mehet átnevelő munkatáborba). Milyen dolog a saját világnézeti és gazdaságpolitikai elképzeléseket a következő kormányokra erőltetni? Akkor mi az értelme a választásoknak? Ezeknek sarkalatos törvények helyett elmekórtani oktatókönyvekben lenne a helye.
a munkanélküliség csökkentéséhez ért OV. Már annak idején is, amikor a statisztikából törvényileg bizonyos csoportokat kivontak, egyik napról a másikra nagy mértékben lecsökkent a munkanélküliség.
Hali mindekinek.
Annak ellenére hogy a Felcsúti Rém itt van közöttünk és igaz ámokfutásba kezdett én úgy látom kitölti a 4 évet Sajnos. Hacsak nem lesz vmi igazi nagy földindulás. Miután mindenkit megalázott rendőrök birók közszolgák már csak az ügyészek maradtak neki de ők nem annyira hadrafoghatók. Meg a Mari néni és a Béla bácsi faluhelyen és a tököm tele van azzal ,hogy ők akarnak a sorsomról dönteni. Meg az a buzi Demján aki minden rendszerben megtalálta a számitását. lásd Kádár és a Skála. Férfi a férfival? De hát ő nem az hanem egy kis eszement akarnok aki egy országot baszogat a hülyeségeivel. Már megint ott tartunk hogy külföldön szégyellem a magyar rendszámot.Itt már nem irogatni kellene hanem elzavarni a büdös francba vissza Felcsútra a bányába menj apádhoz aztán ott dolgozz a kőfejtőben.Szerintem egyébként jókat röhög rajtunk
Nézzük meg ki is ez az Orbán?

Hazugsággal került hatalomra, amit igért nem tartotta be.

Létrehozott egy testőrséget, nagy fizetést adott magának, utazgat, nyaralgat, focimeccsekre jár, zenét hallgatni jár.

Az behajtóit elküldi minden intézményhez és ellopatja az emberek pénzét.

Lerombol mindent, ami neki nem tetszik. Bűnöző csaló emberek tömkelegét helyezi beosztásba.
most erkezik a lopott nyugdij penz. jon a habzsi-dőzsi patkányéknál

remelem a torkukon akad es beledoglenek a rohadekok
@igényes: Még jó, hogy nem azt írtad, hogy "a munka szabaddá tesz"
Hofit tudom csak idézni:
Miért kell folyton harcolni? A háborúnak már vége. A következő meg még nem kezdődött el. Most szünet van, egyél perecet. A problémával meg nem harcolni kell, hanem meg kell oldani.
@2llkedő: még az is eljöhet..:-/
@2llkedő: Értelek, ezt inkább Orbán mondja!
Orbán a lelkére kötötte Csányinak, hogy Blatterre szavazzon, és mindenképpen gyorsítsa a FIFA szavazást. A többi értelmes nem korrupt ország kivárna. Közben Debrecen megkapta a 12 milliárdot. Orbán elsimitotta a bundabotrányt.

Az angol szövetség ügyvezető elnöke, David Bernstein már a hét elején bejelentette: szerencsésnek tartaná, ha szerdán mégsem lenne elnökválasztás a korrupciós gyanú miatt rendezetlen FIFA-ban, most pedig az FA elnöke, Vilmos herceg állt ki ezen javaslat mellett. A szerdára tervezett elnökválasztás csak akkor marad el, ha a 208 küldött háromnegyede erre szavaz. Egyedüli jelölt a már 1998 óta elnöklő, 75 esztendős Joseph Blatter.
Nagyon helyesen hangsúlyozta a rendvédelmisekkel kapcsolatban, hogy nekik mindenkor a rend pártján kell állniuk.

Nézeteim szerint ott is álltak mindig, és ott állnak most is, amikor nemet mondanak a törvények visszamenőleges módosítására,
nemet mondanak a diszkriminációra, a jogegyenlőség és a jogállami alapelvek megerőszakolására,
nemet mondanak a "fülkeforradalomra" és az állandó "hadban állás"-ra, valamint a "nemzeti konzultációnak" nevezett agyrémre (büszkén említette, hogy már 630000-en visszaküldték a kérdőíveket, kérdem én hogyan viszonyul ez a szám a közel tízmillió magyar állampolgár számához?)

Nem zárkóznak el viszont az egyeztetésektől, a problémák megoldásának közös keresésétől.

Azt viszont ne mondja senki, hogy egy rendvédelmi nyugdíjasnak alternatíva lehet a munkatáborokba kényszerítettek felügyelete, bármivel szemben is.
@ujvl:

"Már megint ott tartunk hogy külföldön szégyellem a magyar rendszámot."

Eggyel több érv a szlovák rendszám mellett :D
Háborúzni a legeszetlenebb is tud (lásd Hitler vagy afrikai vezérek). Oda nem kell ész, csak csapkodni ide, oda.
Egy problémát megérteni, átgondolni, a lehetséges cselekedeteim következményeit átgondolni, mások véleményét is meghallgatni, majd igyekezvén a legbölcsebben dönteni, nos ehhez kell bölcsesség.
Hát ezek a fideszesek Hofit se sokat hallgattak...
csapataink szartra páltak
Mindenki tudja, nemcsak Magyarországon, de külföldön is, hogy csalók is vannak hatalmon szeretett hazánkban. Elképzelhetetlen, hogy valakinek egyetemi végzettsége, doktorátusa, nyelvvizsgája van, miközben egy mondatot nem tud helyesen leírni. Ez bizony egy bűnszövetkezet.

Nem akarok kötözködni, vajon felvennék-e alkalmazottnak azt az embert bárhová is, ahol kézzel írott önéletrajz szükséges, és abban soronként 1.2 hiba van súlyos tévedésekkel, netán idegennyelven kérik a CV-t.
@Mária: Hát kellett hozzá kb. 2/3 nyomi, hogy megválasszon egy olyan pártot amelyik már "bizonyított". Hát én nem vártam jobbat (na jó egy kis remény azért volt, mint amikor az ember kitölti a lottóját), sajnos be is igazolódott.

Minél előbb elzavarjuk ezeket (meg a többi "politikust"), annál kisebb lesz a baj. Nem mintha már nem lenne...
@ujvl:
No, akkó válcsuk le az oszág majmát!!! De komolnyan! Gyújtsuk fel fél pestet, vagy mittudomén. Most nem kell félni, a rendőrökkel - kommandósokkal egy csapatban leszünk. Majd leállunk amikor végeztünk.
Ez kell ezeknek már végre ebből értenek majd, nem békés átmenetből. A módszerváltás óta mindig csak békés átmenet van, mi meg rá vagyunk szögezve a szopórollerre.

Jöjjön vissza a Bajnai, az volt eddig a legnormálisabb, és folytassa, ahol abbahagyta. (illetve ahol még tudja :-/ )
Egyébként ezért is jól jön a szlovák rendszám. kicsit off: azt nem értem, hogy ha a közszolgákat magára haragítja, akkor kitől várja, hogy majd pl. a szlovák rendszámok ellen fellépjen????
Kik is ezek a fideszesek vagy ki a Felcsúti Rém. Éveken keresztül azt ugatta , h itt minden rossz válság van stb a zembereket tönkretett morálisan lenullázott mindent valszeg olvasta Htler életrajzát /jól megtanulta/ Weimari köztársaság lássuk be ugyan azt csinálta évekig. Már ezért régen börtönben kéne rohadnia. Az elöző brigád sem volt jobb és loptak csaltak hazudtak DE LEGALÁBB NEM KÉRTÉK HOGY ÖRÜLJEK ENNEK.
Na ezt nem bírom elégszer elolvasni:

"Bérkommandóra azért van szükség, mert a kormány megalkotta új adórendszerét, amiben mindenki jobban jár, ezért nem engedhetik meg, hogy bárki rosszabbul járjon az új adórendszerrel, amivel mindenki jobban jár. Ehhez nekünk segítségre van szükségünk, kedves Sándor"

Hajtsunk tehát térdet kedves vezérünknek h megvéd minket saját karmaitól....noooooooooooormááális?????
Megs(v)arcolt ország vagyunk.
De ez a barom már felgyujtotta 2006 ban mikor kiengedte a matyógatya lengető diszfaszokat az utcára meg a fradi B közepet aztán most néz hülyén hogy mi van? Miért nem tudom visszagyömöszkélni őket. Hát ezt is neki köszönhetjük azzal vana vona miafasz hülyegyerekkel egy izében ültek tudod az a polgári istenátka ja polgári azt sem tudja mit jelent szerinte Felcsúton ha volt vasárnapi husi az a polgári. Figyelj barom nem az. Polgárnak születni kell nem kehet tanulni
@ujvl: nem kell itt kiengedni senkit, csak össze kell szednünk magunkat szervezett formában.
Látom a végére már elgurult a gyógyszered :-D
Figyu ebben az évszázadban már volt Ferenc Jóskánk Hortynk Rákosink Kádárunk Antalunk Horn Felcsúti Gnómunk ja Ferkót se hagyjam ki. Tényleg ez jár nekünk nem lehetne hogy egyszer 2 hónapra normális embert kapnunk. Ennél még Kim Ir Szen is jobb lehetett.
Amúgy ti hogy ünnepeltétek Kedves Vezetőnk születésnapját?
Explorer "csak össze kell szednünk magunkat szervezett formában."
Na itt a lényeg, kellene, csak most sincs meg ez, mint anno a 20-as 30-as években No.-ban.
A társadalmi megosztásban, és a fásultság növelésében verhetetlenek a fijúk...
Az értelmes, gondolkodni képes emberek, figyelnek, és ha már nagy bajt szimatolnak, veszik a kalapjukat, kár hogy ezek sajnos kevesen vannak, és lényegesen több bírka, akiknek csak az áhitat kell.....
dögöljünk meg, mert éhen halunk: KÖSZÖNJÖK! KÍVÁNOM VISZONT NEKED MEG A PEREPUTTYODNAK!!
Origon. Pokorni jaj de értelmiségi vagyok Zoltán sajnáltatja magát Rózsika miatt. Hát mért nem jó ennek a kereszt az osztályban Ők akarták Tényleg az első éjszaka jogát és pallos jogot mikor állitják vissza mit tudtok erröl?
Pusztán az, hogy a Gyurcsány-Bajnai féle katasztrófakormányzás után sikerült az országot visszafordítani a szakadék széléről, már olyan teljesítmény Orbán Viktor kormánya részéről, hogy ha 50 éven keresztül mindennap reggel-délben-este kezet csókolnátok neki, akkor sem tudnátok meghálálni. Hogy a lenullázott költségvetést nagyarányú, gazdaságélénkítő adócsökkentés mellett sikerült konszolidálni, és közben még az IMF-et is sikerült kiebrudalni, miközben gazdag országok csúsznak-másznak előttük a porban - az egyedülálló eredmény a világban.

De mindegy, tudom, úgyis a falnak beszélek. Az itt összegyűlt, megrögzött bolsevik csürhének az sem lenne elég, ha MÁR TEGNAP visszakerülne a bársonyszékbe Gyurcsányi Fletó, mert ti életetek végéig hisztérikusan gyűlölni fogjátok Orbánt csak azért, mert a nagy baloldali vátesznek szálka lett a körme alatt.

De amúgy ne ábrándozzunk: Gyurcsány nem jön vissza, nem lesz himnusz az Internacionáléból, és Szent Koronánk helyére sem kerül Kádár koponyája. Marad a nemzeti kormány. Marad a jobboldal. Soha többé nem támad már fel a téeszelnökök és régi jó párttitkárok világa. Ez van, elvtársak. Küldjek siratóasszonyokat, vagy boldogultok egyedül is?
"Az ellenséget onnan ismerjük fel, hogy ha nem győzzük le, akkor ő győz le minket!"

Gyerekek, ez az ember Magyarország miniszterelnöke...
@troll ellenpólus: Hát te nem vagy 100-as öreg! Te nem látod a fától az erdőt? Magadtól vagy ennyire hülye, vagy edződ van?
Ez nem a bolsevizmusról szól, hanem arról, hogy Viktor királyunk egy fasz és szarul csinálja amit csinál szarabbul, mint az elődei!!!
@troll ellenpólus: Te tényleg ez vagy?
Vagy csak ironizálsz? Komolyan nem tudom eldönteni...
@Explorer: Egy újabb ember aki megkajálta troll ellenpólust. :-))
@troll ellenpólus: "Hogy a lenullázott költségvetést nagyarányú, gazdaságélénkítő adócsökkentés mellett sikerült konszolidálni,"

Az állampolgárok 3200 milliárdnyi magánvagyonának ellopásával.

"De mindegy, tudom, úgyis a falnak beszélek. Az itt összegyűlt, megrögzött bolsevik csürhének "

Bolsevik az édesanyád búbánatos, büdös picsája.
@Sztrapacska: Egy, akinek dereng valami..
@troll ellenpólus: Upsz! Bocs fater, ezt benéztem!
:)

Amúgy Orbán-Rákosi Viktor álljon össze egy arctámadóval, mint két kicsi legó.
@gyilkos fűegér: a szarnak de nem nekünk, egy trágyadomb az egész bagázs!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@troll ellenpólus: Csak nem magát a Vezért tisztelhetjük benned?
Orbán keményen kiáll hazánk mellett külföldön, véleményes hogy ez jó-e nekünk vagy sem!

kerdesek.hu/orban-kemenyen-kiall-hazank-mellett-kulfoldon-velemenyes-hogy-ez-jo-e-nekunk-vagy-sem
Ez a "szerethető állam" 600 millióba fájó kormányzati kommunikációjának része?

www.napi.hu/magyar_vallalatok/szerethetove_formalna_magat_a_kormany.480690.html
"Bérkommandóra azért van szükség, mert a kormány megalkotta új adórendszerét, amiben mindenki jobban jár, ezért nem engedhetik meg, hogy bárki rosszabbul járjon az új adórendszerrel, amivel mindenki jobban jár."

Egyik kedvenc komikusom Dave Chappelle, talán a legjobb amikor a kiégett drogos Rick James-t alakítja.

Van egy jelenete amikor az általa játszott Rick James is megszólal és mesél az ő szempontjából, ebben hangzik el egy mondat ami eszembejutott OV idézett gyöngyszeméből.

"Real Rick James: See, I never just did things just to do them. Come on, what am I gonna do? Just all of a sudden jump up and grind my feet on somebody's couch like it's something to do? Come on. I got a little more sense then that.
[pause]
Real Rick James: Yeah, I remember grinding my feet on Eddie's couch.
Real Rick James: "Cocaine is a helluva drug"

www.youtube.com/watch?v=dUb06iLjTKA

Sírvaröhögős
Szeretném megkérdezni attól, aki tudja!

Használhat-e Orbán Viktor ilyan címet:

Orbán Viktor
Magyarország Miniszterelnöke
Budapest
1848

Orbán Viktor jelenleg a Magyar Köztársaság miniszterelnöke is, de ki adta ezt a megtévesztő titulust?

Lehetne egyébként Orbán Viktor Magyarország Császára, neki megengedhető minden.

Az Országgyűlés 261 igen, 107 nem szavazattal, tartózkodás nélkül megválasztotta Orbán Viktort a Magyar Köztársaság miniszterelnökének, és elfogadta a kormányprogramot.
@belekotty: lehet, hogy bekajáltam, bár a nicklinkje is hasonló gondolkodásmódot tükröz. :-/
Mindenesetre nagy baromságokat írt.
Nem azt kell nézni, ki mit mond, hanem hogy ki mit tesz.

Annyira vicces, hogy nem vesszük észre, minden pártunk bolseViki. Némelyik jobban (fityisz és jobklikk), némelyik kevésbé (a többi parlamenti). Miért bolseviki-ek pártjaink? Mert eladták, mit eladták, odaadták az országot, a közvagyont a semmiért! 1987. évi 100-200 mrd USD nemzeti vagyonunkból eladták a 85%-át kereken 10 mrd USD bevételért!

Most már a saját megtakarított vagyonunkra fáj az eftársak foga (kötmanyup, lakóházaink).

Míg többpárti eftársak egymást csépelik parlamentben 22. éve, 22. éve egyetlen kormányunk sem számolt el becsülettel a közpénzekkel és (fogyó) közvagyonnal.

Továbbá. Nem számoltak el a pártállami múlttal, a "csicska szerepünkkel" (kágébé). Ehhez képest most ma már többen "csicskáztatnak" minket.

Kinek, kiknek az érdekét képviseli magát nemzetinek mondó kormányunk?
Én igenis BOLSI VAGYOK ÉS CHE GUEVARA AZ ISTEN. Figyelj izé ellenpólus vagy miatököm tudod te mi az a központositott hatalom és kik csinálták IQ Fighter barátom probálj utánanézni a pártkönyvedben
@csikarcsi: Csatlakozom! Ezt már 2002-ben is mondtam, amikor szerinte egy ország csalta el a parlamenti választásokat. Pedig akkor ő és a belügyminisztere voltak hatalmon.
Hofit hallgatok és újra megnézem Bacsó Péter: A tanú című filmjét. A klasszikusok mindig aktuálisok! :-D
@troll ellenpólus: "Marad a jobboldal. Soha többé nem támad már fel a téeszelnökök és régi jó párttitkárok világa. Ez van, elvtársak."
Hát ez van egy oan országba', ahun a zaktuális rezsim elől a zember, vagy disszidál, vagy az illegalitás keserű kenyerét válassza, vagy ellenáll. Mint a mai magyar jobboldal: sok egykori tsz elnök-pártitkár. Akik ma mind a fideszt ill a kereszténynemzet jobboldalát támasszák, nehogy bedőljön a balról ránehezedő nyomásba'.
Hol is voltá' te enyvárs? az átkosba benne?
Nem baj fütyi! ünnepeld a zúj alkotmányt (mélységes nemzeti egyettértésbe') és légy büszke, hogy magyar vagy.
Egyébként én is ezt teszem:P a magam módján:P
Aztán tegnap megünnepelted-e illendően szeretett vezéred, az új antikomcsi_addigjó_nekünk_viktorbácsi_amig_
maga_él születésnapját?! -e?
@ujvl: miféle központosított hatalom?? Nincs itt semmi efféle. Centralizált erőtér, az van. Az erő, az jó, azért kell. Tér, az is jó, az is kell. A másik meg jól hangzik, az is kell. Nélküle nehéz lenne körkörösen hülének lenni, mint tudjuk.
Tehát: újbeszél, kérem!! Sőőt: úlybesszéll!!!
@Le_Penseur: a fejlődés az, amikor minden még-úgyabbul van, mint rég. Legalábbis Mo.-on....
:(
Az egyetlen épelméjű miniszterelnök az utóbbi jópár évben a Bajnai volt.
@Le_Penseur: Bakker most akartam linkelni, nem csak nekem jutott eszembe ezek szerint:

www.youtube.com/watch?v=YhGDnO6JcuQ
@Vitáz van Bánegressy:

Na azért a TSZ-ek nagyon jók is tudtak lenni. A TSZ nem egy kommunista találmány!

Most is az egész ország két nagy TSZ része. NATO TSZ, UNIÓ TSZ.

A munkavezetőnk meg egy nagy paraszt.
@troll ellenpólus: "....miközben gazdag országok csúsznak-másznak előttük a porban - az egyedülálló eredmény a világban."

Például?
Csak hogy tudjam, ha már magamtól nem veszem észre.
@rdos: Ja, ja!!! ez van amikor a csicskák átveszik a gyeplőt az egykori gazdáiktól és nagyon, de nagyon megmutatják, hogy lehet ugyanúgy csinálni mindent, úgy mintha tök másképp csinálnák!
Ez van, amikor a csicskák azt hiszik, hogy - ahogy Hofi mondta - a hatalomváltástól megjött az eszük, meg a tehetségük :P
@igényes: hát ki más lenne?? Turkáláshoz kell érteni! A fejlődés nála: orrturkálástól a zsebünkben-turkálásig. Utóbbi jövedelmezőbb....
Nem jó perspektívából nézitek ezt az év értékeléstet.:- 4 év múlva mindenki arról beszél majd, milyen jó is volt Győzike első évi uralkodása.:-)
Egyébként, a városi pletykák szerint Orbán elvonó kúrán volt. Figyeljétek csak, milyen elvonások jönnek.:-) Nem is értem a sok siránkozást amúgy, ZOrbánya karitatív rábeszélőnek tűnik szent államalapítónk mellett. Most már csak azon imádkozzon mindenki, hogy ne nőjjön fel hozzá, és szent hevületében ne írtsa ki a fél országot. Mielőtt bárki tiltakozna ellene, felhívnám a figyelmet, hogy vannak erre utaló tendenciák, ugyanis Köteles Laca már megtette a maga ajánlatát. Persze merő humanitástól vezérelve, mert nem kell holmi csataterekre bolyongani, hanem otthon, a megszokott körülmények között lehet bevégezni a NER-t lobogtatva.:-)
@macamuca: erre gondolt a vizír ( mert a vezér az ilyen elvárosiasodott, nem igazi magyarul van, szívem szerint én már csak rovásírással szólnék hozzá, ősmagyarul:) amikor asztat szondta, hogy szerénység (elvtársak), visszafogottság! Csak semmi gőg!
Az ajudi magyarrá keresztelkedett? Vagy mi a lófütty lesz már? Ide költözködtek a vájcok bankjai?
Nem értem ezeket, mit hisznek. Szép dolog a nemzeti függetlenség, meg a büszkeség, de sem lóvé, sem munkahelyek nem lesznek, ha a csúszómászó gazdagék nem akarják.
Közmunkából? Ez röhej! Bevezetik a kötelező munkaszolgálatot? Vagy hogy képzelik? Ez a Széll Kálmi, meg a Széchenyi az új, elmennek a sunyiba a csúszómászók pénze nélkül:P
Ha meg mégis idehozzák, aligha fogják tűrni ezeknek a suttyó hozzájukállását.
Ha OV a nemzet érdekében gátat akar bontani javaslom, álljon meg a Hoover gát tövében, és kezdje azzal.
ez mind igaz.

a rejtély számomra, hogy a troll ellenpólusból még mindig van 25%, több mint bármilyen másik párt mögött. ők vajon, hol élnek, mit olvasnak, mire gondolnak ?
Milyen a Zorbán féle elvonókúra ?

Zorbán elvon, az egész ország meg szorong.:-)
@elwood:
Itt élnek, nem olvasnak, nem gondolkodnak - nézik a zalekoszt.
@Vitáz van Bánegressy: "....szívem szerint én már csak rovásírással szólnék hozzá, ősmagyarul:)"
Ami azt illeti, van mit felróni neki... kb sokan rónának fel valamit valahova, vele kapcsolatban, honvédkórházas ellátás nélkül...

"Ide költözködtek a vájcok bankjai?" Hmm. Lehet, hogy észrevétlenül, suttyomban csúszik-mászik előttünk Svájc, a frankjával??? Tényleg megijedtek ettől a fix-árfolyamos izétől: nem értik, oszt most jönnek gazsulálni??..... Lehet benne valami....
:P
@Vitáz van Bánegressy: "....szívem szerint én már csak rovásírással szólnék hozzá, ősmagyarul:)"
Ami azt illeti, van mit felróni neki... kb sokan rónának fel valamit valahova, vele kapcsolatban, honvédkórházas ellátás nélkül...

"Ide költözködtek a vájcok bankjai?" Hmm. Lehet, hogy észrevétlenül, suttyomban csúszik-mászik előttünk Svájc, a frankjával??? Tényleg megijedtek ettől a fix-árfolyamos izétől: nem értik, oszt most jönnek gazsulálni??..... Lehet benne valami....
:P
@Bakter: elsöprő siker!! Minden téren! :DDD
Én mondom, hogy harcban állunk... Mert is valaki kételkedni?

( gyevibiro.blog.hu )
@troll ellenpólus: Miattad sajnálom, hogy bezárták a Lipózmezőt. Biztos nagyon hiányzik neked a megszokott ápolód. Őszinte részvétem.
"....a jövőképünk a direkt befecskendezésű szubszidiaritás."
Újbeszélről ómagyarra fordítva: az ezutáni időkben célzottan, átgondoltan f..ssuk össze magunkat.
Nem ám csak úgy, össze-vissza, ahogyan azt a komenyisták idejében tettük! Elvégre a XXI. században élünk, vagy mi a franc! Továbbfejlesztés után (mert fejlődni kell, ez nem vitás) "keményebben" is fellépünk majd az ellenünk támadó gaz külföldiek ellen! Csatársorban, a határszéleken.... csupasz p..csával. A gatya ugyanis kell, a törülközéshez...
Beteg, idegileg labilis, műveletlen, gátlástalan szarkupac.

Szebben most képtelen vagyok fogalmazni Orbánról.
Ezt az egész kormányt úgy ahogy van,1 lakatlan szigetre kellene elvinni,amit még a tengerjáró hajók is messze elkerülnek.
@the_lonewolf: Ááááááááá! minek ilyen drágán fenntartható zárthelyi intézmény? A Lipótot bezárták, de tkp társadalmiasították is egyben.
Ő úgy lett kintlakó, hogy te meg(én) mindjárt bennlakó lettél :P Ápolót is kaphatsz. Türelem:P
@GGG77: pont olyan, mint a zország...

mert "minden népnek olyan kormánya van amilyet megérdemel"
@a-kis-herceg:
"mert "minden népnek olyan kormánya van amilyet megérdemel"

Csak az a gond, hogy én is a néphez tartozom, és biztosan tudom, nem ezt érdemlem.
@troll ellenpólus: Te is beteg vagy, vagy együtt kezelnek benneteket Ausztriában? Gumidomino!!!!!
A szalámizás, megosztás folytatódik:
/most ne nézzük mit és hogyan csináltak korábban, a stílus ahogy kigolyózták őket eléggé utal néhány vészes időszakra a történelemben/

index.hu/belfold/2011/06/01/kizartak_a_tmrsz-t_az_erdekegyeztetesrol/

www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/1554-kozlemeny-20110601.html
@sisifux: az mindegy hogy a nagy átlaghoz képest te többnek gondolod magad... (pedig nyilván nem vagy...)

csak nézzétek a győzikét és alekoszt nyugodtan tovább még 21 évig:)

mi addig tovább lopunk... (a fotelt és a házat is elvisszük alólad-felőled... de akkor már késő lesz)

harcban állunk... ;)
Én azt nem értem ,h ezek a srácok miért kezdenek azonnal anyázni meg fröcsögni köpködni miért nincs egyetlen épelméjű mondatuk az a izé ellenvélemény vagy kimicsoda. Tudom h naponta 3x kell hitet tenniük a Vezér bocs. Vezír mellett és a Szabad Nép félórában megtudják a tutit de akkor is. Más az ajudi az nem multi valamit elmulasztottam? Vagy szeressük a Q7-est mer az olyan dögös. Én azért a lakatlan szigetet nem szennyezném velük tudjátok ökológia meg ilyesmi. Talán Bagdag külső vagy Tripoli
OFF
"A gátépítés, a csatornatisztítás, a víztározó-építés nem 21. századi technológiával fog történni Magyarországon, hanem közmunkában" - mondta, kiemelve, hogy több százezer embernek akarnak közmunkát adni.

Na ugye, hogy mindenkinek lesz munkája! A nyugdíjból visszarendelt rendőrök majd felügyelik a szorgalmas munkát, ahogyan a korábbi álrokkantak és segélyesek szorgalmasan talicskázzák az agyagot a gátakon!
/OFF
""Nem engedem, hogy a kormány ki legyen szolgáltatva bármilyen civil szervezetnek vagy szakszervezetnek, ha szót akar érteni az emberekkel. Nekem meg kell, hogy legyen az a rendszerem, amellyel bármelyik magyar emberrel, bármikor szót tudok váltani, ha ő hajlandó velem szóba állni. Ez a konzultáció" - mondta."

Szóval nem engedi, hogy bármiféle érdekképviseleti csoportosulás beledumálhasson abba, hogy a kormány mit csinál. Szép. Az is, hogy neki saját rendszere van, aminek lennie is kell. Muszáj. Muszáj, hogy saját rendszere legyen.
Mindez az ő szájából.
Demokrácia ez, kéremszépen, nem diktatúra, ugye? Csipetnyi centrális erőtérrel erősítve....
@Le_Penseur: amúgy töriből tanultuk anno, hogy a rabszolgatartó társadalmak gazdaságának alapja a rabszolga léte volt: minden melóhoz korlátlanul rendelkezésre állt, használták is. Ingyen, természetesen: fogyóeszköznek számított. Így aztán a gépesítés sokáig csak minimális mértékben volt jelen.
Ja, és mindez az ókorban volt jellemző.
Hiába, haladunk. Hofi: "Sínen vagyunk. De biztos, hogy a jó irányba haladunk??"
@macamuca: a TMRSZ-nek már nincs kiszolgáltatva...
@Le_Penseur: és lesz nekünk teljes foglalkoztatottságunk. A tervgazdálkodás mellé (elvégre terv nélkül nem lehet gazdálkodni, ezt bárki beláthatja!). És evidens, hogy a KMK-s a haza ellensége (merthogy KMK is lesz: ennyi munkalehetőség mellett ez magától értetődik!).

Ja, hogy ezt már próbáltuk és nem jött be? De csak azért, mert nem a mostani Vezír irányított!
Nodemajdmost! Akárkimegláthassa,milyenjólesznekünk!
És az a vicc, hogy ez nem vicc...
Hogy tényleg hisz-e benne o.v., vagy csak "műsort ad", olymindegy: így vagy, de eldöntötte, tehát ez lesz...
Elvégre erre kapott felhatalmazást....
És ezt bármivel-mindennel kapcsolatban leszögezi, mint demokratikus alapvetést.
A láccat kedvéért. Bár egyre kevésbé ügyel a látszatra...
Semmi értelme van. Az e helyzet. Romján Sándor.

De hogy senki nem védi? Hová vezet Ez?
@ujvl: a "matyógatya lengető diszfasz" kifejezést szabadalmaztatni kéne:))

más: a minisztrelnöki állásra pályázóknál miért nincs alkalmassági vizsgálat? Mondjuk, mint a rokkantaknál, dugogathatná a gépbe a golyókat, meg legalább egy Rorschach-teszt.
@vakuljmagyar: hmmm.... anno az Apgar.teszten is csak a paraszolvencia okán ment át. Nomeg a Taigetosz is messze van.
Pedig taigetosz-pozitív, erősen....
Sunyi politikusok pitiáner kis játéka. Ezek a hülye rendészeti szakszervezetek meg saját maguk ellen játszanak, hagyják, hogy egyik társukat kigolyózáák.
"a kormányzati szándék előtt újfent meghajló mutyi szakszervezetek kizárták a rendőrségen legnagyobb taglétszámmal rendelkező szakszervezetet, a TMRSZ-t a 2011. június 2-ára tervezett érdekegyeztető megbeszélésről!"
Anno még a TMRSZ által 2011. május 24., 25., 26. napján Hódmezővásárhelyen tartott demonstrációsorozat keretén belül Lázár tolmácsolta részükre Orbán személyes meghívását a május 30-ára tervezett szakszervezeti érdekegyeztetőre, mára meg kizáratja őket... Tényleg gratula - szavahihető, úriemberi gesztus?
Érthetővé váltak dolgok...
Ezeket a Tettrekész szakszervezetnél máris szopóágra tették, a többi szerencsétlen balfék meg belement ebbe a gerinctelenségbe. Hülyék...
www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/1550-orbanviktorlevele.html
@Boli: oszd meg és uralkodj. A rendőröknél is.
Hogy mi lesz ebből....
Semmi jó....
Egy hónap múlva már tényleg a mi dolgunk lesz mindaz, amivel Orbán megajándékozott minket, Európa meg felsóhajt, hogy megjött a takarítónő a söprűjével, és még segítenek is neki fölhajtani a szőnyeget. Az 1 éves záróbulin jelenlévő üzletemberek pedig látszik, hogy a szocializmusban edződtek, mert a szemük sem rebbent, amikor azt hallották, hogy "ehhez nekünk segítségre van szükségünk".
@Le_Penseur: "A nyugdíjból visszarendelt rendőrök majd felügyelik a szorgalmas munkát, ahogyan a korábbi álrokkantak és segélyesek szorgalmasan talicskázzák az agyagot a gátakon!"
Előtte pedig valakik készítenek talicskákat, ő előtük valakik elkészítik a talicskák anyagát....stb. Végül már csak a politikusoknak nem lesz munkája.
@macamuca: "Akárkimegláthassa,milyenjólesznekünk!"
Sajnos a vak is ezt mondta, és sose látta meg!
süti beállítások módosítása