Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/26/minden-masodik-magyar-kozintezmeny-keptelen-megelni-a-neki-jaro-tamog... (2024.04.26. 09:26) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.05.30. 15:10 Fabius

Tiszteletdíj einstand

Címkék: fidesz kövér lászló tiszteletdíj alkotmányozás

Kövér László házelnök szigorúra ráncolta szemöldökét, és igazi profitorientált munkáltató módjára megvágatta az alkotmányozásban részt nem vevő - ellenzéki - képviselők fizetését. Aki nem dolgozik ne is egyék - mondhatnánk, és örvendezhetnénk a szívatáson. Nekem nem tetszett, hogy választott képviselőink, az a kevés, nem képviseltek minket ellenzékieket az alkotmányozás folyamatában, és ennek hangot is adtam. Szerintem nem erre szerződtünk mi egymással fülkeforradalom idején, és lehetne elégtétel, ha a lógóidőre számított baksis kiesik a zsebetekből.

Ennek ellenére azt mondom, Kövér félmunkát végzett. Ha a bojkottáló ellenzékieknek nem jár teljes fizetés, akkor vajon miért jár az alkotmányozás folyamatát végigülni képtelen nemzeti együttműködőknek? Ők állítólag elkötelezettjei voltak ennek a munkának, az egyetlen dübörgés mégis a helyváltoztató rohangálóké volt, amint igyekeztek az aktuális felszólaló mögött a tömeg látszatát kelteni a tévénézőkben. Ők kapjanak prémiumot nyilván, de a hiányzókat tessenek hasonló szigorral sújtani, mint ellenzéki társaikat. Tessék szépen előszedni a jelenléti íveket,

mellétenni a neten fellelhető számtalan, üres padsorokat bemutató fotót

, beazonosítani kik képviselték a faszombazmeg, majd a végszavazáson ott leszünk, oszt'jónapot mentalitást, és vágjon az a bérkasza.
Esetleg - horribile dictu - Orbán Viktor és Kövér László járhatna elöl jó példával, és visszamenőleges hatállyal visszatolhatná a tiszteletdíjának azt az időarányos részét, amit Gyurcsány beszédek alatt a büfében, Orbán sértődésének idején pedig abszolút parlamenten kívül töltöttek. Ezzel értelmet adnának az elmúlnyócévezésnek, és nyilván az sok lelkiismeretes fideszes honatya önként követné a jó példát.

Mert így, szelektálva a fizetésmegvonást Kövér is csak egy pitiáner, populista gyökérnek látszik közjogi méltóság helyett. Ezt meg egyikünk sem szeretné, ugye?

16 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr432943439

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bajuszterror és hűségpénz 2011.06.01. 12:36:48

Nagyon-nagyon régen, amikor az embereknek még iPadjük se volt, a mai Görögország területén volt egy Athén nevű városállam, aki előállt egy elképesztő ostobasággal. Jelmondat volt az csak inkább, mintsem megvalósult Nemzeti Együttműködés Rendszere, de a...

Trackback: ARANY LACINAK 2011.05.30. 23:33:40

 Kedves Viktor Viktorovics!   „Volt egy ember, nagybajúszos”, tudta ezt már Petőfi is, de ő maga sem hitte volna, hogy próféciává válnak játékos sorai. Mielőtt beárulnám a nagybajúszos embert, szeretném megdicsérni az ön mai...

Trackback: Aki nem alkotmányoz ne is egyék 2011.05.30. 20:49:31

A hír:Mivel a szocialisták és az LMP képviselők nem vettek részt az alkotmányozásban, erre az időszakra nem jár nekik fizetés, így határozott Kövér László, az országgyűlés elnöke. A Nol.hu tájékoztatása szerint a házelnök az "igazolatlan hiányzáso...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

101 % ban egyetertek...
Pluszban a mostani fényképein föl van püffedve a pofája, vagy azért, mert alkoholizál, vagy mert a stresszt fojtja mértéktelen zabálásba. Mi lehet az ő lelki problémája vajon?
@Dr. No: Talán a családi múlt??? Mert a komcsizás náluk azért ciki... :))
@Dr. No: csak öreg vén f@sz. :))) fiatal és demokrata
OFF

Kedves Varánusz!

Neked is mondom (főként azért, mert tetszik a blogod és gyakran osztom meg a tartalmát másokkal), hogy a linkeket próbáld meg új lapon megnyittatni.
Ha most ráklikkel valaki, akkor elmegy az oldaladról. Utána ki tudja, mikor jön újra vissza, hogy a végére érjen a cikknek. Erre találták ki az új ablakban történő megnyitást. Itt a linkre kattintva egy új lapon/fülön nyílik meg a linkelt oldal, de mellette a saját kis blogod is nyitva marad a böngészőben. Tehát miután a hivatkozott cikket elolvasta a jóember, meg szétböngészte közben az agyát, utána vissza tud térni hozzád. (Ugynais a legtöbb netező nem tudja magának új ablakban nyitni az oldalt.)

- Ha a blog.hu webes szerkesztőjével pakolgatod a szövegre a linkeket, akkor van a link szerekesztésénél egy "Megjelenés" fül. Ott a legördülőben válaszd ki az "Új ablakban - blank"-ot.
- Ha meg HTML-ben rakosgatod, akkor rakj bele egy target="_blank" kódot. Így valahogy:

<a target="_blank" href="http://varanus.blog.hu">Varánusz</a>

ON
Egyetértek.
A leírt jelenségből kitűnik, hogy a sajátjaiktól sem várják el a tényleges parlamenti munkát. A szavazatért fizetnek.
A parlamenti jegyzőkönyvbe pedig beírják csupa kisbetűvel a renitens képviselők nevét. Segítenék Kövér Lászlónak: körbe kell rohanni az ovi udvarán és azt kiabálni, hogy énnyertem, énnyertem!
miutan ez pitiamer szarragas KL es a fidesz reszerol - nem hiszem hogy ez ilyen tok egyeni zugakcio lett volna, de azert lacit illeti a megszolas elsosorban- a poszttal csak egyeterteni lehet
pitianer, csak telorol nehez neha
"Mert így, szelektálva a fizetésmegvonást Kövér is csak egy pitiáner, populista gyökérnek látszik közjogi méltóság helyett. Ezt meg egyikünk sem szeretné, ugye?"
- Sajnos nem látszik.
MÁS:

Hétvégén a szent jobb ebéd közben azt hangoztatta, hogy azért kellett megvenni a MOL-t, mert majd olcsó lesz a benzin. Szerdán megy fel 6 Ft-al.
A mutatvány változatlan lendülettel zajlik. Már az a furcsa ha a meglepődünk valamin.
És a zemberek a tenyerüket dörzsölgetve, elégedetten hátra dölnek. Ez a mi Lacink nem ad pénzt a naplopóknak. Jól teszi! Ezt kellett volna csinálni eddig is!

Az más tészta, hogy a Fidesz sportot űzött a kivonulásokból. De ha már a visszamenőleges különadó nem jött be. Legyen visszamenőleges fizetés megvonás!
süti beállítások módosítása