Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.05.14. 06:03 Fabius

Mikor mondott igazat Papcsák Ferenc?

Címkék: fidesz zugló időközi választás papcsák ferenc

Egyszer volt, hol nem volt, a Körvasútsoron innen, de a Dózsa György úton túl, ott ahol a Weinek éra dúlt, - és most majdnem azt írtam, élt egyszer egy királyfi, de nem élt. Itt legalábbis, csak úgy jött a semmiből, mint a Párt Ökle, és az elszámoltatás illúzióját, a rendcsinálás vágyott képét vetítette magából a választóknak arcból arcba a Bosnyák téri mosolyországozások alkalmával. Csuda dolgok hangzottak el akkoriban az ország szélesnyilvánossága előtt, például az Inforádióban:

"A fővárost és Zuglót is érinteni fogja az elszámoltatás"

Ennyi. Egyszerű kijelentő mondat, mégis benne van minden, amit az egyszeri zuglói választópolgár várhat az elmúlt ciklusban tapasztalt pénzszórás után. A legkisebb királyfi polgármester lett, és még a kezdeti lendület is bizakodásra adott okot. De ahogy teltek a napok-hetek-hónapok, csak nem akart az az elszámoltatás megérkezni az istennek sem. Aztán egyszer azon kaptuk magunkat, hogy a legkisebb királyfi elődeihez hasonló módon kér tanácsokat milliókért, csókospajtásoktól. Lett is némi kavarodás meg hivatalos felzúdulás, hogy aki a milliós tanácsokat piszkálni meri hülye kérdésekkel, az innentől népellenség, és rohaggyonmámeg mostazonnal.

Erre mit kell olvasnunk a népszabi online-on tegnap? Riportot a nagyszerűvel, aki belemondja a zuglóiak arcába szemrebbenés nélkül:

"Nem azért vállaltam a polgármesterséget, hogy az előző ciklus ügyeivel foglalkozzam (...) nem azért lettem polgármester, hogy elszámoltassak."

Ugye most meg leszel sértődve, kedves Papcsák Ferenc, ha megkérdezem: mikor mondtál igazat? Most, vagy 2010 augusztus 23-án az Inforádióban, és a kampányban végig? Mert innen nézve úgy tűnik, hogy a Párt Ökléből sikerült röpke fél év alatt egy behízott, totyakos, kényelmes szuperhőssé válni.
A riportban azt mondod, kifejezetten örülsz neki, ha valaki felhívja a figyelmedet, hogy valami nem jó. Nos, akkor én most szólnék ezúton, hogy ez így nem jó. Legyél majd kedves belemondani ezt személyesen is a zuglóiak arcába. Tudod, azokéba, akik az elszámoltatás ígéretére adták le a voksukat rád. Alkalmad lesz rá, hónap végén jön a következő időközi választás,  gondolom a hármas körzet lakói örülnének a kampány alatt az őszinte szavaknak. Esetleg megindokolhatod azt is, ha Rátonyi ex polgármester bizalmasod, a tanácsai nélkülözhetetlenek az önkormányzat számára, akkor miért kellett kigolyózni a testületből ősszel - helyére a lányát ültetve - és miért kell visszafoglalkoztatni százezrekért egyszerű képviselői fizetés helyett.

19 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr62902405

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dübörög a diktatúra 2011.05.14. 18:34:14

 Nem kicsit, nagyon!Ami most folyik Magyarországon abba Kádár belepirult volna, Rákosi viszont elismerően csettintett volna rá. Azt már megszoktuk az elmúlt bő 20 év alatt, hogy a választási ígéreteket sosem tartják be. Aki az ígéretek alapján vál...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Indok??? MERT!
Narancsország komcsijai nem gondolod, hogy odáig alacsonyodnak, hogy felvállalják a szavaikat? Azután meg majd tetteiket is?
Meg felelősségre vonás? Ebben az országban? Mutyilandban? Azután meg ha visszajönnek azok a "mocskos vörösök", akkor azok felelősségre vonjanak?
Ne már...
Ez az össznépi parasztvakítós játék le van szépen zsírozva, csupán verbális k.rogatása történik itt meg egy bizonyos szint felett az elvtársaknak, minden oldalon.
Evégre az egész politikai bagázsunk olyan kemény, mint a fagyott kutyaszar - most meg már apránként nyár van, csak a puhulás...
@Boli: Érdekes módon mégsem báncsa senkinek sem a zorrát a szag...
@Bunkológus: Báncsa, nembáncsa - ez van. A fülkeforradalmárok még 3 évig dörzsölgetik a tenyerüket, elvakult hívőik pedig vígan élvezik, hogyha a szájukba is szarnak...
Egyébként azért én még nem mernék fogadni a 2014-es választásokra, mert ha ilyen tempóban tovább gyengülnek a narancskomcsik, akkor tök demokratikusan úgy döntenek, hogy érdeklődés hiányában elmarad a 2014-es próbatétel. Majd Viktorka megmagyarázza a sok agyatlan hívének, hogy miért is lesz az úgy jó. Gyáva egy alak az is, a tényleges reformokat meglépni fél, egyszerűbb a látszatba és a marketingbe menekülniük. Közben azért a plebset úgy megvágják, hogy ha nem akarnak éhen halni, tényleg megpattan innen az ország egy része. Úgyhogy nem kell aggódni, lesz itt szabad munkahely, havi 58.000,-Forintos bérért, dögivel...
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel nagyon megvannak elégedve - egyesek.
@Boli: A vállasztás is csak a zemberek érdekibe marad el, mer még nem elég érettek a döntésre, meg még nem loptunk anyit, hogy elég legyen,( bár az sose elég,nem az a sok, amit ellopunk, hanem az, amit már nem tudunk.)meg nekünk 4 év alat kel anyit lopni, mint a komenyistáknak nyócévalatt.
Egyébként Fabius eredeti kérdéséhez visszakanyarodva, - "Mikor mondott igazat Papcsák Ferenc?" - csak annyit tudok megemlíteni, hogy a hiteltelenség és hazudozás szinonímája ma a politikus szó!
A mai és az elmúlt huszonév magyar politikusi rétege miatt. Ennyi szemérmetlen rablót egyszerűen nem bír el az ország gazdasága. Ebből adódik a hatalmas korrupció, mert kár szépítgetni, nem Ti, meg én, hanem a gazdasági és politikai döntéshozók szűk, pár ezres száma GENERÁLJA A KORRUPCIÓT, nem a nép egyszerű kis csórója, aki nem ad, vagy nem kér számlát, egyszer, egyszer. Ebben aktívan képviselteti magát a baloldal és a jobboldal egyaránt. Kiváló példáját mutatják be annak, hogy amikor azt hiszed, hogy már nincs lejjebb és gyökeres változás kell, jön a másik és bemutatja, hogy lehet, van ez még lejjebb is, lehet még gerinctelenebb és szarabb alakoknak lenni és lehet még többet lopni, csalni, hazudni.
Egyébként kétsége ne legyen senkinek, ha holnap a cocik visszajönnének, ugyan itt folytatnák, ezeket a "lehetőségeket" és kreatív megszorításokat vinnék tovább, hisz látják, hogy a birka nép simán lenyeli és még élvezi is - MEG LEHET TENNI VELÜK!
Szerencsétlen rendvédelmisek is, vagy nem látják, vagy nem akarják látni, hogy csak sima időhúzás folyik, szét fogják őket gyorsan forgácsolni, hogy még egyszer ilyen egységesen ne tudjanak az utcára menni. Utána mehetnek a tűzoltók, majd a rendőrök már az új bérkeretükkel megagyalják őket!
Divide et impera! Oszd meg és uralkodj!
f i d e sz : f.asiszta i.degbajosok d.estruktív (bűn)sz.ervezete
Papcsák szavaiban igazságot keresni kábé olyan, mint egy tarajos sülön fogást.
@Boli:
Nem vagyok képes véleményedhez hozzáfűzni semmit sem.

Még mindig hatása alatt vagyok egy droiddal történő beszélgetésnek. :(

Igaz, a hozzászólások megedzettek, de mint az agitprop osztály idejében...
AzelmúltnyócévGyurcsányelloptákazországot, stb...

Bármely témára a múlt volt a válasz! Mondom bármelyre!
Ezek együtt lopnak-hazudnak. Kéz a kézben. Rajtung meg röhögnek.
Lámpavas...
A választások előtt azt mondta amit hallani akartak tőle. Most azt mondja, amivel a tett ígéret felelősségét eltolhatja magatól kézzel lábbal.

Ti meg a mocskok vagytok, mert megzavarjátok a pecsenye sütő békéjét álságos kérdésekkel.
@Boli: A rendvédelmisek nem vakok, és nem hülyék. Szerintem rávernek a kormány fejére megint, csak idő kérdése.
@néma bárány: Én szorítok nekik, remélem ők jönnek ki jól ebből! Csak szerintem túl naívak... A politikusoknak még azt sem szabad elhinni, amit kérdeznek!
Kíváncsi vagyok, mi minent kell csinálniuk még ahhoz, hogy elzavarják őket!
@pirimogyoró: orbán meg a bandája igen ügyes, 100x több szart lenyomnak még a zemberek torkán.
1. indok: meranyócévgyurcsányahibás
2. indok: ez a nemzeti érdek.

A sok birka orbánimádónak ennyi pont elég.
"Lázár János: "Mindenkire szükség van"

A miniszterelnök szóvivője és a Fidesz frakcióvezetője szerint Magyarország nincs abban a helyzetben, hogy lemondhasson "negyvenegynéhány éves", tapasztalt, életerős emberek munkájáról, éppen ellenkezőleg, a nyugdíjkorhatár eléréséig biztosítani kell számukra a munkalehetőséget. "

Erre egy normális reakció létezik: hé lézer, először is baszd szájba a mocskos kurva anyádat, utána meg húzzál DOLGOZNI TE SZARHÁZI FÉREG !!!
A főnöknél csak a helyettes rosszabb.
A Zuglói Lapokban Kovács Balázs kampányol. Na mivel, hát a 30 km/h forgalomcsillapított övezettel. És épp a mi lakókörzetünk, a 3. jutott eszébe igy hirtelen, éppen ahol a választás lesz és a fidesz szineiben ő indul.

Igaz, hogy ez az elmúlt félévben eszébe sem jutott, - nem hinném, hogy járt volna errefelé féléves alpolgármestersége alatt - most hogy egy jó hónapja aláírásgyűjtésbe kedtem és több mint 500 aláírással a kezemben az április 28-i testületi ülésre beterjesztettem a Mexikói út - Róna utca - Erzsébe kné - Thököly út által határolt tömbök átsorolását, forgalom csillapítását, hirtelen neki is eszébe jut. "Mindenképpen szeretném elérni..." adja el saját ötletként. Amikor azt írja, "szeretném elérni, ... megemeljék az út szintjét.." és lényegében szó szerint idézi a felszólalásomat.

A 3. oldali testületi ülésről szóló beszámolóban szintén szó szerint idézik az előterjesztésem leírt statisztikát - de mint beterjesztő meg sem vagyok említve. (az egész újságból mind én, mind az MSZP-s jelölt száműzve vagyunk) "A beruházás 14,3 millió forintba kerül." írják, de azt már nem teszik hozzá, hogy a fideszesek nem szavazták meg a forrás biztosítását.

Micsoda?

Igen, mint azt alább a jegyzőkönyvben láthatják az előterjesztés négy pontja közül csak az elsőt szavazták meg, mely a következő három nélkül semmire sem jó. A fidesz frakció NEM szavazta meg az engedély okiratokat, NEM szavazták meg a forgalom csillapításhoz szükséges műtárgyak megépítéséhez kellő 14,3 millió forintot, sem a költségvetés átcsoportosítását - tartózkodtak. Sőt Rozgonyi alpolgármester úr, aki a közbiztonságért felel, nemmel szavazott. A balesetek csökkentése, úgy tűnik számára nem a közbiztonság része.

A 4. oldalon, majd féloldalon újra Kovács Balázs. Azt írja "nagyon örülök, hogy a az időközi választás kampányában senki nem akar magának politikai tőkét kovácsolni magának" - miután képmutató módon pont ezt teszi. Az övezet besorolást saját ötletként adja elő.

De kovácsoljon, legalább megépül. " ...sebesség csillapító műtárgyakat is telepítünk..." Miből? Épp ti nem szavattátok meg még a pénzt hozzá. A választók sima becsapása amit csinál.

Pofátlanság, arcpirító aljas képmutatás. Mindazonáltal jól illusztrálja azokat a a módszereket, amiket KOvács Balázs az elmúlt félévben az önkormányzatban alpolgármesterként meghonosított. Ha nem vigyázunk még sokra viheti.

A JEGYZÖKÖNYV KIVONATA ------------------------------------------------

36./ Javaslat az Erzsébet királyné útja- Róna u.- Thököly út- Mexikói út által határolt terület korlátozott sebességű övezetté történő nyilvánításáraElőterjesztő: Várnai László önkormányzati képviselő
Előterjesztés sorszáma: 123-303/2011

336/2011. (IV.28.) sz. határozat

A Képviselő-testület felkéri a polgármestert az Erzsébet királyné útja- Róna u.- Thököly út- Mexikói út által határolt terület korlátozott sebességű övevezetté történő nyilvánításához szükséges (2007-ben elkészíttetett) terv aktualizálására, s a lejárt kezelői és üzemeltetői hozzájárulások érvényesítésére.

Határidő: 2011. május 30.
Felelős: dr. Papcsák Ferenc polgármester

(20 fő jelen, 19 mellette, 0 ellene, 1 tart.,)

(Pelyva György tartózkodott)

337/2011. (IV.28.) sz. határozat

A Képviselő-testület felkéri a polgármestert az Erzsébet királyné útja- Róna u.- Thököly út- Mexikói út által határolt terület korlátozott sebességű övevezetté történő nyilvánításához szükséges egyszerűsített beruházási engedélyokirat elkészíttetésére.

Határidő: 2011. május 10.
Felelős: dr. Papcsák Ferenc polgármester

(20 fő jelen, 3 mellette, 1 ellene, 16 tart.,)

/A határozati javaslat nem került elfogadásra./

igen: Kovács-Csincsák László, Tamás László, Várnai László
nem: Rozgonyi Zoltán
tartózkodás: többi képviselő

338/2011. (IV.28.) sz. határozat

A Képviselő-testület úgy dönt, hogy biztosítja a beruházáshoz szükséges brutto 14.300.000 Ft-ot.

Határidő: 2011. április 28.
Felelős: dr. Papcsák Ferenc polgármester

(20 fő jelen, 3 mellette, 1 ellene, 16 tart.,)

/A határozati javaslat nem került elfogadásra./

igen: Kovács-Csincsák László, Tamás László, Várnai László
nem: Rozgonyi Zoltán
tartózkodás: többi képviselő

339/2011. (IV.28.) sz. határozat

A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a 2011. évi költségvetés keretein belül gondoskodjon az előirányzat átcsoportosításáról.

Határidő: 2011. május 10.
Felelős: dr. Papcsák Ferenc polgármester

(20 fő jelen, 3 mellette, 1 ellene, 16 tart.,)

/A határozati javaslat nem került elfogadásra./

igen: Kovács-Csincsák László, Tamás László, Várnai László
nem: Rozgonyi Zoltán
tartózkodás: többi képviselő
@varnai: Részvétem, elég gázos társaságba kerültél!! :o(
@orbánmentesítő:
"
Erre egy normális reakció létezik: hé lézer, először is baszd szájba a mocskos kurva anyádat, utána meg húzzál DOLGOZNI TE SZARHÁZI FÉREG !!! "

Olyan mocskos szád van!
Egyébként egyet értünk!
Bocsánat egy kicsit hosszú, de érdekes!
Panelprolikhoz!

Kerestem a szó eredetét. Állítólag 2001. 09. 27. napján tűnt fel ez a szó a Népszabadságban, egy bevásárlóközponttal kapcsolatban.
Tehát a panelproli kifejezés egy építészeti irányzat mellékterméke, ami egy emberi viselkedést fémjelez.

Maradva az épített környezetnél, ezek a bevásárlóközpontok városok a városokban, de egy panel stílus. A panel stílus nem más, mint egy könnyen kivitelezhető, előre legyártott, egyszerűen megtervezhető, de látványossá tehető globális tömegcikk.
Bármit is mondhatunk, a városlakók elpanelesednek, ami kihat gondolkodásukra és életvitelükre. A fő gond az, hogy nem egyszerűvé válnak, hanem elsivárosodnak és csak a vágyaiknak élnek, megrövidülnek és eltűnnek a gondolataik. Gondolkodásuk nagyon leegyszerűsödik /paneltudás/ ami a bűnt már erkölccsé változtatja át. Cselekedeteik az épített környezet biztonsága láttán, és a panelgondolatok mámorában, globális célokat valósít meg, ahelyett, hogy a természetből fakadó tudásra támaszkodva, a problémákat helyben oldanák meg.

Panelesedés a környezetben, panelesedés az agyakban, ami egy központosított társadalomhoz vezet, egy gépipari társadalomhoz. Ennek a társadalomnak a művészete a bauhaus. Cél egy konstruált /nem természettől eredeteztethető/ világkép megteremtése, ami akár a szivárvány összes színében játszhat. A konstruált társadalom létrehozza a maga programjait /paneljeit/ amivel zsonglőrködik és elkápráztat. A ragyogást felhasználják önző céljaik eléréséhez, de nem akarnak visszatérni a fényhez.

A panelproli megjelenésének idejében egy tesztszó lehetett, ami elérte célját, mert komoly indulatokat váltott ki.

A panelprolizmus nem más, mint a globalizmus, a globalizmus nem más mint a kapitalizmus, a bolsevizmus és a nácizmus eszenciája.

A panelprolizmus művészete a bauhaus, az önző célok elérésére a ragyogást használja fel, mit fénynek magyaráz, ami fő jellemzője a pártoknak és politikusainknak is.

Összegezve a panelproli nem más mint a politikus, egy új típusember, aki a természetes erkölcsök nélkül él és jogot formál mindenre!

Miért jártok rossz úton? Miért nem tudtok uralkodni önmagatokon, miért nem hallgattok a szívetekre, ti két sebből vérzők? Az életerőtök elszivárgott, ezért a belső pusztulástok elkerülhetetlen. Térjetek vissza a fényhez!

hu.wikisource.org/wiki/Sodoma

Örülnék, ha fölemelt fő, és üres kéz lenne a jelképetek, és nem fölemelt kéz és üres fej, ami azt jelenti, bocsánat nem tehetek semmiről.

Föl tudlak-é emelni titeket önmagamhoz, vagy legyek bölcs és hagyjalak veszni titeket? Megnyugtatlak titeket, hogy ha a dolog érdekében semmit sem tehetek, nem fogok aggódni amiatt.
süti beállítások módosítása