Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.04.30. 06:02 Fabius

Nemzeti Ingatlanért Zrt

Címkék: mszp fidesz gyurcsány ingatlan eladás gergely zsolt sukoró hunvald

A tegnapi nap eseményeit elnézve nyugodtan kijelenthetjük, hogy az állam ingatlanjaival sáfárkodás minden oldalnak szívügye. Mintha valami elbaszott és kötelező néphagyomány lenne a rosszul menedzselt ingatlanbiznisz, amiből futja baksisként zsebbe milliókra, akkora pecsétgyűrűre, mint egy alufelni.

Itt van mindjárt a roppant sikeres Sukoró ügy, ahol ezekben a pillanatokban válik valóra az álom, és lesz gyanúsított Gyurcsány Ferencből. Fletó azonnal készségesen lemondott a mentelmi jogról, ami számomra egyet jelent: SerlokPolt ugyan végre megtette a szívességet, amitől altesti merevedést kapnak a jobboldalon, de félnivalója neki magának nem nagyon van. Ezzel kizárólag az a bajom, hogy amíg Gyurcsány ellen szemfényvesztenek, és Orbán újabb hebegését hallgatjuk majd a Lauder találkozóról, addig a sukorói hunyók röhöghetnek a markukba. Mert hunyó van ez nem vitás, legfeljebb nem Gyurcsánynak hívják.

De ne feledkezzünk meg a többi érdemtelenről sem. A Hunvald ügy tárgyalása is most zajlik, és bizony szívesen ülnék Gál György mögött egy péklapáttal, mikor olyanok esnek ki a száján, hogy ő bizony csak morálisan ingoványos. Hunvald maga pedig nyilván ártatlan, Erzsébetváros nem bukott egy petákot sem, sőt. Egyenesen legyen hálás mindenki a remek projektért, amit ezek itt kitaláltak az értékesítésre.
Tegnap született elsőfokú ítélet a Fideszes Gergely Zsolt ellen, aki a borsod megyei közgyűlés alelnökeként segített volna eladni a Miskolc közepén álló ITC székházat jut is, marad is alapon. Puskás Öcsi örökbecsű nagy pénz, nagy focija új értelmet nyerve vonul lassan a közbeszédbe nagy ház, nagy gubaként. A befolyással strichelést hat év letöltendővel honorálta a bíróság, és 43 milliós kártérítést is bónuszba adott. Gergely is fellebbezett, szerinte ártatlan, az eladás az ügyészség szaglászása miatt meghiúsult, így az ő tette is maximum csínytevés.Tudom, hogy ezekkel az ügyekkel a jéghegy csúcsát karcolgatjuk. De abban elfáradsz, ha belegondolsz hány tíz-százmillió, milliárd úszik el kézen közön a haveri zacsi pacsi rendszerében. Remélem legalább ezekben a kiemelt ügyekben a Gergelyéhez hasonló ítéletek születnek majd, ami kicsit lohasztja a politikusok kiárusító kedvét. Különben egy szép napon felugrik egy ablak az ingatlanos portálokon a következő szöveggel:

28 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr552865972

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gyurcsány, mint egy falat kenyér, avagy egy csapásra több légy 2011.04.30. 20:07:40

Hámitmongyak. Talán így előlegbe annyit, hogy a Magyarország miniszterelnöke feliratú körpecsét legfőbb őre és tulajdonosa, a Forradalmi Jogász-paraszt Kormány első jogásza és parasztja, a nagytudású hatalomtechnikus beindította a Nagy Játszma című, na...

Trackback: Gyurcsány, mint egy falat kenyér, avagy egy csapásra több légy 2011.04.30. 20:06:41

Hámitmongyak. Talán így előlegbe annyit, hogy a Magyarország miniszterelnöke feliratú körpecsét legfőbb őre és tulajdonosa, a Forradalmi Jogász-paraszt Kormány első jogásza és parasztja, a nagytudású hatalomtechnikus beindította a Nagy Játszma című, na...

Trackback: Az ember, aki feljelentette Gyurcsány Ferencet 2011.04.30. 09:19:56

Schiffer jelentette fel Gyurcsány Ferencet 2009-ben....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Király! Oszt a fityiszék saját székháza, meg a többi kis sunyi coci dobás még ki is maradt a listából. A legszebb az alsó hirdetés. Nem gondolod, hogy valami csökkent értelmű fidesznyik, naridroid, nem értve a tréfát, feljelent érte? :))
Bár te csak leadod a hirdetést, kiárusítani és ellopni ezen javainkat elitünk köreiben szokás... Hisz azok a szép régi komancs szokások itt élnek és virágoznak - pártunk és kormányunk hagyományápoló!
A Budai vár a következő biznic.
Hiszen megmondták már a Széchenyi Könyvtárnak, hogy csomagoljon.
"Itt van mindjárt a roppant sikeres Sukoró ügy, ahol ezekben a pillanatokban válik valóra az álom, és lesz gyanúsított Gyurcsány Ferencből. Fletó azonnal készségesen lemondott a mentelmi jogról, ami számomra egyet jelent: SerlokPolt ugyan végre megtette a szívességet, amitől altesti merevedést kapnak a jobboldalon, de félnivalója neki magának nem nagyon van."
nepszava.com/2011/04/magyarorszag/schiffer-remeli-hogy-esztergomi-mutyikat-is-felderitik.html
Ez csak egy kis segítség, hogy ha már ilyen hangzatos dolgokat írsz, hogy a jobboldalon valakik altáji merevedést kapnak, akkor legalább értsél is valamit abból amit írsz.
Akit esetleg nem érdekel a link, azoknak beírom a lényeget: Schiffer András jelentette fel Gyurcsány Ferencet.
Reméljük, hogy egyszer (hamarosan) minden ilyen nagyobb tisztséget betöltött "politikus" el lesz számoltatva és az okozott kár meg lesz térítve. Már amennyit be lehet rajtuk és családtagjaikon hajtani.
Ez alatt minden olyan ügyletet értek ahol közpénzek vannak veszélyben és az ügyletek nem a teljes nyilvánosság előtt zajlanak...
@Húsleves: Na most akkor ezzel tisztára is mostad szeretett fideszedet.....
Mindenki láthassa ugye?
@Megszívtuk-Waze:
Nem mostam tisztára a szeretett fideszemet, és nem is áll szándékomban. Benne van a cikkben egy fideszes politikusbűnöző is, annak is börtönben a helye, remélem ott rohad meg. Csak ne mosdassuk Gyurcsányt, és ne próbáljuk jobboldali leszámolásnak beállítani az ügyét, mert még csak nem is a jobboldal jelentette fel.
@Húsleves: Talán Schiffer volt a leggyorsabb, nincs is ezzel semmi baj.

Azt azonban gyanítom, hogy az ügyészség az egész büntetőeljárásban csak arra megy rá, hogy Gyurcsányt elkapja. Az alkut teljesíteni kell.
@Nekünk Mohács kell:
Hát ha te azt gondolod, hogy Schiffer az "alku" része, akkor terjesszed minél szélesebb körben. Nekem ugyanis nagyon nem szimpi sem ő, sem az egész műmájer LMP.
Te jó ég, és akkor a szintén fideszes Meggyes Tomika ellen még el sem kezdődhetett semmilyen eljárás...ott emberünk lazán 1,5 milliárdot tüntetett el.
Azt látni kellene a narancsnak, hogy ha GyF-et nem sikerül bizonyítékokkal (valós bizonyítékokkal!) elítélni, akkor ő lesz a következő miniszterelnök, és neki már nem két- hanem négyharmada lesz.

És nem az előző nyolc évig regnáló MSZP grémium lesz mögötte, hanem csupa 'szűz' ember.

Még egy dolgot látni kell: GyF milliárdosan lett politikus, míg akik ekézik és sittr tenni szeretnék, politikusként lettek milliomosok.
@Húsleves: Maradjunk annyiban, hogy a szeretett fideszed 1 azaz egy év alatt több pénzt vágott zsebre, mint a szocik az előző 4(!) évben összesen...arról nem is beszélve, hogy az összes állami vállalatnál, hivatalnál a fideszes felső -és középvezetés rokonsága ül különféle pozíciókban.

Amúgy meg a fideszes bagázs Gyurcsány-fóbiája kezd nevetséges lenni.
@Húsleves: Nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy Polt gyakorlatilag nyugdíjba vonulásáig vezetheti az ügyészséget. Cserébe kontrollálhatja, hogy melyik ügyből mi legyen. Mindenki jól járt.
@Húsleves: lol, és ezzel mégis mit cáfoltál? tök mindegy ki volt a feljelentő, lehetett volna egy szoci is, attól még a Gyurcsány-gyűlölő jobboldalon tömeges merevedést okoz az ügy, ez tagadhatatlan, tömegek szexuális életét dobta fel ez a hír. ha el is ítélik, jön a tömeges orgazmus...
megjósolom, index-címlaptól függetlenül, nem lesz itt több száz komment. és tudjátok miért nem? mert ez a poszt mindkét irányba rúg, nem lehet a megszokott "anyád - te anyád" logikába beilleszteni. így már nagyon sokaknak nem is érdekes...

pedig nekem pont ez az irány a legszimpatikusabb. rohadt bosszantó látni, hogy nem lehet úgy kritizálni egyik oldalt, hogy rögtön ne a másik oldal szarságaival fedjék el, lehetetlenné téve az érdemi kritikát és kommunikációt. és így végeredményben egymást fedezi a két oldal, csak pár balga van, akiknek mindegy hogy napi tolvaj milyen párt kitűzőjét hordja.
@Kassian: @Nekünk Mohács kell: @sárkányfő:
Én nem tartozom a Gyurcsány fóbiások közé. Szándékosan sem lehetne nála alkalmasabb embert találni arra, hogy a baloldal maradványait megossza.
@sárkányfő: Te nem szoktál ilyen naív lenni. A saját kutyánk mocskát természetesen lazán szőnyeg alá söpörjük mindkét oldalon, és a flémelés majd arról megy, hogy a te kutyád mocska miért büdösebb az enyémnél, és különben se merd elítélni az enyémet, mikor ott van a tiéd.

Stb.

Bocs.
@Kassian: @Nekünk Mohács kell: @sárkányfő:
És bár a bűnözőknek börtönben a helye, politikailag nagy kár lesz Gyurcsányért. Senki nem dolgozott annyit a két harmadadért, mint ő.
@Kassian: Ezen morfondíroztam kicsit én is. Mivel több Meggyes Tamás Gergely Zsoltnál? Az utóbbit (legalábbis elsőfokon) keményen elmeszelték, holott ha az ügyész úgy gondolja, akkor nincs vád és kész, míg Meggyest a legcsekélyebb, lényegében magántermészetű ügyeiben sem adja ki a Parlament.
@Húsleves: Siffer csak azért jelentette fel, mert a kormányrendeletet nem hozták nyilvánosságra. Viszont Budai felhatalmazása arról szólt, hogy milyen kár érte az országot a telekcsere ügyben. Az egészen más káposzta. Ezt Orbán csak indoknak hozta fel, mert Siffer feljelentésével nem foglalkozott az ügyészség addig, amíg Orbán nem adott utasítást, hogy Gyurcsány el kell kapni!
Simán kinézem a fideszből a koholt vádakat és a lefizetett emberek hamis vallomásait.
Be lehetnek szarva rendesen ferkótól, meg hogy valószínűleg megint ő lesz a miniszterelnök. Mondjuk nem mintha örülnék neki, de orbán és bandája az elmúlt 1 évben egyszerűen annyit loptak, hogy azt szavakkal leírni nem lehet.
@Bergeroth: Ezekből és azokból is sajnos mindent kinézek, sőt mindennek az ellenkezőjét is!
Nem tudom, olvastátok-e:
www.fn.hu/belfold/20110429/orban_kozeposztaly_ellen_fordult/

hvg.hu/itthon/20110429_szakszervezetek_kormany_kritika

Szóval kiskretén forradalmárjaink és mégkreténebb vezetőink fejében lévő káosz kezd töketlenségükkel együtt összeállni és elég durva, szívatós helyzetet bebetonozni.
Sok marhának meg csak most esik le... :(
@Boli:

Amikor majd az éhező tömegek vonulnak utcára.
Amikor majd a mélyszegénységben élők vonulnak utcára.
Amikor majd azok vonulnak utcára, akiknek minden emberségét és jogát elvették.
Amikor majd azok vonulnak utcára, akik bíztak a fideszben de minden reményüket elvesztették.

Addigra már teljesen mindegy lesz, hogy mit fog ugatni orbán, mert a becsapott, megalázott és semmibe vett emberek tömegét nem fogja tudni lecsillapítani.
A vége pedig az lesz, hogy a parlament lángokban fog állni, ez a sok semmirekellő pedig egymás mellett fognak lógni a lámpavasakon. orbán, matolcsy, semján, szijjártó, lázár, vona, gyurcsány....az összes.

A másik megoldás, hogy aki teheti az elmegy az országból, az itthon maradt többiek meg nem fizetik ki a számlákat, mert egyszerűen nem lesz miből.
Arra vagyok kíváncsi, hogy amikor már nem lesz kitől lopni, akkor vajon mit fog csinálni ez a nemzetmentő seggfej orbán.
Mellesleg az én szememben, az az ember, aki a saját hatalmát minden tekintetben előrébb helyezi mint az ország és lakosainak a sorsa, az az én szememben maximálisan kimeríti a hazaárulás fogalmát.
@Bergeroth: Tökéletesen igazad van! A magyar elit / ? / nem más, mint hazaáruló maffia. Fütyüljön a széll a talpuk alatt!
süti beállítások módosítása