Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.04.12. 14:03 Fabius

SkiccPali és a strandkorlát

Címkék: fidesz parlament schmitt pál alkotmányozás

Szeretem, ha a Nemzet Trollja beszédet mond. Szórakoztat, mert minden szaván érezni mennyire komolyan veszi a hűségesküt. Na nem azt, amit nekünk tett hangosan, hanem amit Orbán Viktornak a választások előtt a felcsúti pajta mélyén, a bennfentes sarokban sutyorogva.

Tegnapi beszédét egy mondatba is sűríthetnénk: az ellenzék legitimációs deficitbe taszítja a vérverítékkel iPadba pötyögött mineknevezzemet, úgyhogy rogyjon rájuk az a magasságos kurva ég. De, ha ezt tennénk átugranánk azt a költői képet, amivel SkiccPali alátámasztotta igazát.

Kapaszkodó kell, kedves Magyarország, kapaszkodó, amire rámarkolhat minden egyes állampolgár, ha kifelé inalna a jóléti állam habzsi-pancsi medencéjéből, mert észrevette, hogy a mellette fürdőző szomszédja szükségleteit sem odakint végzi így szánsájn idején. Kell a biztonságos strandkorlát, mert a rákötözött pántlikát fényes szelek fújják, és mert jól mutat rajta a kivénhedt, minden rendszerrel kompatibilis sportoló szertorna gyakorlatok közben.Dehogy tagadjuk meg támadjuk ezt, kedves Pál. Inkább a hiányérzettel küzdünk, mert Orbán Viktor bokájába kapaszkodás közben ismét csak arról felejtettél el szót ejteni, ami tulajdonképpen a dolgod lenne: a nemzeti egység megőrzéséről, és az alkotmányosságot csorbító intézkedésekről. Kirohantál, mint Zrínyi, mert az ellenzék nem bólogat ütemesen és egyszerre a választók 53%-át ( legfrissebb közvéleménykutatások szerint 38% ) képviselő kormánypárt vármegyés agymenéseihez, de egy mukkot nem szóltál arról a 47%-ról, akik szerint ez nincs így jól.

Szerinted elég volna távlatos és fennkölt dolgokkal foglalkozni, a realista marhaságok, mint az Alkotmánybíróság jogainak fűrészelése sokadlagos. Arra kéred az ellenzéket, hogy "tiszteljék meg az ország lakóságát [sic!] azzal, hogy részt vesznek a vitában". Az ország lakossága meg arra kér téged, hogy a narancsköd alól kilátszó majdnem feléről is vegyél tudomást. Csinálj úgy, mintha léteznénk, és neked, a nemzeti egység őrzőjének dolgod lenne szót emelni értünk is. Néha. Vagy legalább egyszer.

Akkor - talán - nem kellene az agyi zsákutcában totyorogva a strandkorlátba kapaszkodni, hanem egyenes derékkal sétálhatnál a bícsen is.
 

106 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr222820181

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Olajáresés – Olcsó benzin vagy háború? 2011.04.13. 08:53:06

A nyersolaj árának hamarosan bekövetkező esésére figyelmezteti a befektetőket a világ egyik legjelentősebb árupiaci elemzője. A Goldman Sachs azt ajánlja az ügyfeleinek, hogy a lehető leghamarabb zárják le az olajpiacon meglévő vételi opcióikat, mielőt...

Trackback: Orbán Viktor retteg Meggyes Tamástól 2011.04.12. 20:41:44

  Ez már nem csak hipotézis, hanem tény. Semmi mással nem magyarázható Orbán Viktor hozzáállása az esztergomi ügyhöz. Pedig már nagyon kínosak lehetnek számára is és a pártja számára is a történelmi városban zajló események. Mégsem tesz ...

Trackback: Új alkotmány - a szimbólumokon túl 2011.04.12. 20:32:12

A minap napvilágot látott alkotmánytervezettel kapcsolatos viták során az abban foglalt szimbolikus kérdések kerültek a média és a politikai pártok első reakcióinak köz…

Trackback: AN-olvasók: Nem lesz legitim az új alkotmány 2011.04.12. 19:14:16

Olvasóink 91%-a szerint nem lesz jogszerű az új alaptörvény....

Trackback: Az alaptörvény nem törvény 2011.04.12. 18:16:21

 A mocsok "Seggdugasz" Fidesz-KDNP alaptörvény-tervezetéhez szopott módosítóindítványok megszavazásával, illetve a jogalkotásról szóló törvény módosításával folytatódik hétfőn a seggdugasz parlament tavaszi ülésszaka. Rendhagyó parlam...

Trackback: Az alaptörvény nem törvény 2011.04.12. 18:03:52

 A mocsok "Seggdugasz" Fidesz-KDNP alaptörvény-tervezetéhez szopott módosítóindítványok megszavazásával, illetve a jogalkotásról szóló törvény módosításával folytatódik hétfőn a seggdugasz parlament tavaszi ülésszaka. Rendhagyó parlam...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@sületlenke: pedig lett volna abban némi báj, ha SkiccPali rázendít Tiszta szívvel, hogy nincsen apám se anyám, se Istenem se hazám...
Kész röhej ez a skiccpali.
ott sajnálkozik hogy az ellenzék nem vesz részt az alkotmányozásban...miközben minek?
a fidesz minden módosítót alapból leszavazott.
Még olyanokat is amit a jobbik úgy nyójtott be hogy tulajdonképpen teljesen összhangban van a fidesz elképzeléseivel (pl. magyar föld védelme..stb)

LE ORBÁNIA TÁKOLMÁNYÁVAL!
MINDEN VALÓDI HAZÁJÁÉRT AGGÓDÓ MAGYAR TÖRÖLJE KI VELE A SEGGÉT!!!
nemsoká lehet indítom a fészbuk akciót:-)
végre lesz új alkotmányunk! szuper! mi van, miért nem örültök? :)
tulo sokat varsz el skicc palitol.
egy akkora seggnyalo, mint o nem lat mast, mint azt a segget amit nyalnia kell.
Kedvelem a Varánuszt.
Jó tudni, hogy Bayernél, és Wárpádnál is van lentebb.
A cirkuszban megvillant az ország bohóca. Ennyi történt
Fabius, én úgy tudtam, hogy Skicc Pali a Nemzett Tola, a Főtroll pedig Szarrágó Papagáj Péter.
@Link Elek: nem is seggnyaló csak, hanem ostoba analfabéta báb.
tulajdonképpen nem is lehet csodálkozni, sőt teljesen érthető hogy orbán miért ezt a szerencsétlent ültette a közt. elnöki székbe.
nem ért semmihez.
igen gáz lenne a rezsimnek ha egy alkotmányjogász vagy más képzett értelmes ember ülne ott újra...mégha mégoly "megfontolt" is....
egy bólogató buta csicska kellett nekik...
@néma bárány: na meg is találtad az értéktagadás csimorasszóját, az első két sorban rögtön megtagadja a család, a vallás és a nemzet értékeit. Húsvét után már alkotmányellenes lesz ilyen verseket mondani... ;)
Édes istenem. Ennek a szerencsétlen nemzetnek nincs elég baja, még nyilvánosan meg is alázzák egy ilyen elnökkel.

Ennyi erővel Szíjjártó Péter is lehet államfő.
"az ellenzék legitimációs deficitbe taszítja a vérverítékkel iPadba pötyögött mineknevezzemet, úgyhogy rogyjon rájuk az a magasságos kurva ég."
igen, ez a helyzet.

Így is lehetne fogalmazni: Mivel az ellenzék nem hajlandó mosolyogva tartani a gyertyát a nemzeti alkotmány pártos megerőszakolásához, ezért a rohadás marja ki a szemét.

Vagy: Ha nem asszisztálsz a demokrácia megcsúfolásához, akkor megmondalak apukámnak és ő majd jól elver...
Kell az a korlát bizony. Gerinc nélkül kell a kapaszkodó.
Azért remélem ugyanezt kérte a főnökétől is, amikor az még ellenzékben volt....
Most már aztán elég legyen. mér kell mindig bántani szegény Smidt Pál álamföt. Ö a tőkélletes ere a postra. Féljen a kormány! Akarom mondani ÉJJEN!
Most mi a gond? Viszonylag összefüggően fel tudta olvasni. Én már erre is büszke vagyok.
Amúgy egy kurva szót nem értett belőle, de nem is dolga.
@thinker_: Én örülök az új alkotmánynak. Több lesz tőle a munkám. A többlet munka miatt már tervezem, hogy két, esetleg három hátrányos helyzetű, munkanélküli embert fogok alkalmazni A kiállított számláimat a multik 8 napon belül utalni fogják. És ezért ÁFA negyedévkor nem kell azt mondanom a családomnak, hogy gyerekek ma apa befizette állam (hivatalosan: álam) bácsinak az ÁFA-t abból a pénzből, amit még meg se kaptam. Ezért ebben a hónapban nem jártok foci édzésre, nem veszünk BKV bérletet, de leginkább nem kaptok lófaszt se, nem hogy uzsonnát. Magyarország így szeretlek! Ja, az reklám, akkor HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
Nincs is szebb, mint amikor egy kommunista besúgó papol a Szent Koronáról:))
Gerinc Pajabá annyira abszurd, hogy nem is kell Mrozeket olvasni, elég látni őt a Rákay fejszámolóval tulkosított "köz" "szolgálatin" (na jó,odakapcsolására mégsem vetemedem, mindennek van határa).
Ebből a fércműből csak a szabadság, egyenlőség és testvériség hiányzik.
@P.mester: Akkor nem csak én érzem magam egyre inkább valami meredek Örkény-darabban?...
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Sólyom egy nagyon jó ember volt, csakúgy mint elődei.
csak azt kell érteni az egészből hogy ők valódi jogállamiságban gondolkozó jogászok meg értelmiségiek voltak, akik érezték döntéseik súlyát, éppenezért volt pl. Sólyom is kissé "nehezen" döntésre jutó ember.
Ő pl. alkotmányjogász volt, úgyhogy nem vagdalkozhatott meg írhatott alá csakúgy semmitse, mert átérezte mit jelent az a társadalomra meg a jogállamra.

Smittpali az egy gátlástalan, felelősség nélküli pártcsicska.
még azt is aláírná hogy kiirtsák a fél országot ha orbán erre utasítaná..
remélem értitek miről beszélek.
SP annyira alkalmatlan a posztjára hogy ezzel az erővel akár egy felcsuti cigányból is csinálhattak volna köztársasági elnököt. ;))
sp pártmajjom orbánia csicskamakilya mongyon le
mongyő
Shit Pelus csak a csúticsigány csicskája, egy a sokból. Lapozzunk.
@gipsz1234: azért csinálták ebből a szerencsétlen hülyéből mert a sportban jó kapcsolataim voltak nemzetközileg és a felcsúti falábú focista törpe elhiszi hogy a sport = politikában is okés.de nem.

ilyen alapon kovács kokó istván is lehetne közt elnök vagy bármelyik olimpiai bajnokunk, ezek legalább tényleg elértek valamit, smitt csak okoskodott akkor is amikor a mob elnöke volt.
soha semmi eredményt nem tett le az asztalra, úgy ahogy ez a sok fideszes senkiházi sem dolgozott igazán soha semmit.
Nem Skicc Pali, hanem Vicc Pali.
@gipsz1234: Majdnem, de a cigók így is eléggé hódítanak! :) Ha közt.elnök nem is, de... Hááát, azsért szőrnyű ezs a hátrányos fadzsi megkülönbőztetís! Még felcsúton és a budai hegyekben is!
@sárkányfő:
"Ennyi erővel Szíjjártó Péter is lehet államfő."
Nem a sértés szándéka vezet, mikor megkérdezem, normális vagy? :)
Ne adjatok már tanácsot!
"Ennyi erővel Szíjjártó Péter is lehet államfő.
Válasz erre
"....
ezt fentebb olvastam.....nem is lepődnék meg nagyon....
"a vérverítékkel iPadba pötyögött mineknevezzemet"

The Ghost in the Machine.
@Orbán Diktor:

Így igaz, Szargyártó a vitathatatlan nyertes. A szakszervezetek tüntetésével kapcsolatos pimaszkodása miatt jobb helyeken péklapáttal csapkodnák agyon.
@gyilkos fűegér: a történelem durván ítél...nemsokára nem kizárt hogy meglincselik vagy lámpavason lóg majd....a társaival együtt...
fsp.nolblog.hu/files/orban%20csalad.jpg

Hol is volt ez? :) Hááát, azsért szőrnyű ezs a hátrányos fadzsi...
De tényleg, kezdem magyarként kellemetlenül érezni magam itt. Mivel magyar vagyok (na jó, német ősök is vannak ebben a családban), ráadásul nem komcsi (sőt ellentétben egyesekkel, még a családban sem volt, sem spiclis, sem párttag) maradhatok? Vagy ez kizáró ok itt már?
@Boli: LOL. elgondolkoztató ez az ujságcikk.
valahol egyik olalról elszörnyed az ember milyen senkiháziak milyen sokra viszik...lásd Ceausescu egy cipászsegéd, Hitler egy hajléktalan festő, Sztálin egy grúz postakocsitolvaj....ésatöbbi.
másrészt hogyan ér véget és mi az eredménye a hatalmuknak....na ekkor megijedek...ugye nem kell millióknak meghalni itt hogy ez a barom eltűnjön...

adalékként..a történelem pozitív "hősei" nem voltak ilyen fene nagy hatalmúak..mégis ők tettek igazán valami hasznosat---

el van cseszve amúgy az egész emberi történelem, és ez meg is látszik sajna...
magyarországra nagyon szörnyű sors vár ha a felcsúti félnótás cigánytörpe sokáig randalírozik...ez a történelemből világosan látható.
Smitt, mire kiQrják a Sándor palotából, egy politikai hulla és egy senki lesz. De lehet, hogy már most is az.
Klassz! Minden szava igaz !!!
Sólyomot nem szerettem, nem szeretem és nem is fogom megszeretni, de ez ízlés dolga. Viszont okos felkészült ember, nem lehet elvitatni. Lehet mellette ülni a villamoson, meg egy oldalon sétálni vele az utcán, akár. Na de EZ a mostani? Bábnak is ócska, rongyos.
Én azért ortopédiai megfontolásból jól karóba húznám shitpalit a karó tökéletesen helyettesítené a nem létező gerincét és akadálytalanul szaladna fel az üres tökfejéig.
Szerintem akármelyik sportorvos kiírná neki a karót receptre.
Shit Pali bácsi küldi sok szeretettel az összes kommentelőnek:

www.youtube.com/watch?v=L4QlKuIegnI
Tetszik a korlátos kép. A korlát jelenléte nem csak a kapaszkodást jelenti hanem a korlátoltság is ott van . :S
:D
@Dracon:

Könyörgöm, szedjük szét, mint két kicsi legót.
tényleg nincs sajtószabadság magyarországon, ha ez a hányás is megjelenhetett!
nem a valasztók, hanem a szavazók 53%-a.

mert sokan például azt válaztották, hogy kukit rajzolnak, hogy mást ne is említsek.
@psr6: és szabadkőműves...
@Rüheskandúr: ??? Gönz Árpi besúgó volt a börtönben...
@Boli: És?? Kellet volna be meni és nemmel szavazni, ennyi, de nem inkább lógunk a melóból.
Te alcsúti tetű patás állat!

Inkább anyádat dugnád valagba ahelyett, hogy tönkreteszed a hazámat!
@sárkányfő:
"Ennyi erővel Szíjjártó Péter is lehet államfő."

Bár más is megjegyezte már, de nem bírom megállni:

Nem kéne ezeket hülye tippekkel traktálni. Simán komolyan veszik.
@samer: És? ÉÉÉÉÉSSSS???? Kit érdekel? Amikor lefordította "A gyűrűk urát". B+, a fideszes példaképeid milyen hasonló tettel büszkélkedhetnek?
@captain morgan: Akkor aztán shit pákó kapaszkodhat a korlátba...
A köztársasági elnök urat így nem ilik hívni őt a köztársági elnök urat.

Balibeláris teccik leni? Helye sírás!

Nemzet Trolja!
Ez a köztársasági majom még egy szemétláda.
@samer: gyanus az a "kellet volna be meni",
te titokban a skiccpali vagyol?
vagy csak ugyanolyan tudatlan faszkalap?
@pereszke: ugyan már, csak nem gondolod, hogy az a félnótás, ért is valamit a számítógéphez!!!!!!!!!
Sajnos az 53% sem igaz, mert ugye a szavazáson MEGJELENTEK 53%-a, nem pedig a választóképes lakosságé. És ha ez utóbbit nézzük, jó ha meg van a fidesznek összesen 33%-a.
@kovi1970: Mégis, milyen világban élsz, ahol mentesít egy műfordítás egy spiclit erkölcsileg?

Amúgy magatartásod - ez a bizonyos "És?" kérdés, melyet Horn és Medgyessy is feltett - az egyik oka, hogy most hörögnötök kell itt. Ilyen erkölcsi mélypontok voltak az iránytűk a választók számára 2010-ben.
@tildy:): Ami még mindig több, mint amivel bárki kormányzott a magyar történelemben. Torz egy logikád van.
Kis pontosítás. A 33% az két párté. Megméretés híján 16,5% FIDESZ és 16,5% KDNP.
@Boli:
"Majd ha valamit produkáltok, mert amit eddig letettetek az asztalra, azért egy tisztességes munkahelyről úgy b..znának ki benneteket 11 hónap után, mint macskát szarni!"

Igazságtalan vagy Boli! És a szabad pálinkafőzés?? Az neked semmi? Meg a bankoknak, multiknak odakúrt adó, amit te meg én, meg a sok agymosott fityisz fan fizet meg??? Az semmi? Az utolsó hugyoldába is kifüggesztett nenyi sem dobogtatja meg a szívedet? Ezért tartunk itt! Nekünk soha semmi nem elég! Lám pedig a kis fasz zorbi mennyi mindent megtesz értünk!
@Alamio:

Várd ki a végét pajtás! Egy két év, és mint ájtatos ministránsokra fogunk tekinteni a cocikra ahhoz képest amit ez a szemét fityisz banda már eddig is merészelt tenni és amit még ezután fog! Ezek már most a pofánkba szarnak! Az más kérdés, hogy a hozzád hasonlóknak ez jól esik, de nekem nem! Úgyhogy - ha ez a pöcs zorbán még engedni fogja - legkésőbb 4 év múlva takarodik a büdös picsába az egész rothadt, bűzlő, álszent és hataloméhes fityisz rezsim!
@Tusko Hopkins: Szerintem még vedd külön a Fiatalt és a Demokratát is, hogy még kevesebbnek tűnjön.
@dekol84: ez nagyon szép indexes komment!

igazi értelmiségi hozzászólás! hajrá szdsz!!!2
@wmiki:

Mire gondolsz drága fityiszes agymosott komám?
@gipsz1234: Vagy akár anyádból wc-s nénit. Nyugi, nem akarom dolgoztani segílyes asszonkát!
@Alamio: Majd utána spiclizzél, ha lesz bizonyítékod. Aztán előbb még nem ártana a spiclik ügyében a saját pártodban is szétnézni...
@tildy:): De akkor a másik oldalt is csökkentsed arányosan, bogaram, mert így kicsit torzít a számításod!
@dekol84: Dehogy takarodunk, jó itt nekünk. A legjobb benne az amikor a magadfajta kis buzigyerekek pofájába szarunk.
@popocatepetl: már azt hittem sose jutunk el a zsidózásig....
jó hogy vagy nekünk te szerencsétlen faszkalap, te senkiházi geciputtony, te minden faszszopó fideszes gyökér prototípusa, az agyhalál megtestesítője, olyan szegény lenne a világ nélküled, nélkületek, szájba baszott orbán faszát szopó csicskák nélkül....

és most elmehetsz anyádba, bár az is inkább nyelt volna le....

a többiektől elnézést.
@dekol84: :0
a dugásra

de mióta érdekel egy szdsz szavazót mit gondol a másik??? majd ti megmondjátok mit gondolok, és mit szabad gondolni

egyébként azt gondolom, hogy a mai rendszerben messze a fidesz a választható legjobb

persze lehet hinni a csodálatos mesepártban, ami tökéletes emberekből áll, és ajvékolni a diktatúra miatt, de ezek a valóságban nem léteznek, csak a ti képzeletetekben :((
Nem szeretem a Palit!
Ettől még nem értem igazán, miről is szól ez az írás.
@wmiki:

Szarok az idióta zorbán és szíjjártó faszságokat böfögő véleményedre te agymosott droid! Ha itt valaki meg akarja ugatni, hogy mit kell gondolni az a te gazdád, te barom! Hát ki a kurva anyja tette ki a nenyit minden budiba te pöcsfej?
@popocatepetl:

Igen, folyamatosan ezt próbáljátok a zsebdiktátorotokkal együtt! De nem fog menni te kis fasz, mert a zemberek nem fogják hagyni! Hogy a magadfajta agymosott droidok meg mit gondolnak, az a kutyát nem érdekli! Fityiszhuszár!
@dekol84: na erről beszélek :x

hajrá szdsz! éljen a mesepárt! ez viktatúra!!!2
@walker57:

Arról, hogy a smitt egy fityisz seggnyaló fasz és mégis ő mereszti a szaros valagát a Sándor palotában a gennyláda zorbán jóvoltából! Ilyen egyszerű!
@wmiki: Azt hiszem, te egyszerűen csak hülye vagy! Szánlak!
"Van boszorkányunk! Máglyára vethetjük?"

youtu.be/qvzNfKvIG9s
@dekol84: Mint mondtam, szavaiddal egyetértek, azonosulok.
Csak....a cikket nem értem :)
@wmiki: azért jó ez a hsz, mert kiválóan mutatja, mennyire sötétek a seggnyalók..
írod : "egyébként azt gondolom, hogy a mai rendszerben messze a fidesz a választható legjobb" majd "persze lehet hinni a csodálatos mesepártban, ami tökéletes emberekből áll.."

oh, the irony... ti droidok egyébként fogadást kötöttetek nagyobb összegben, hogy ki bírja tovább a hithű bérkommentelést még 3 évig pártunk és kormányunk mellett? vagy ez már csak szorgalomból?

és látod? én nem csak lehülyéztelek, mint mindenki más :)))
@dekol84: nagyon megható, amikor egy szellemi fogyatékos szán meg egy másik embert

nyilván a csodálatos mesepártba, és az szdsz-ben hívő emberek, azok vagytok ti, nem síkhülyék :x
@sárkányfő: akkó saját maga lenne önnön szóvívője?melete lehetne méga zorbánéjis?harjá!!!
Onnantól, hogy a parlamenti PÁRTOK választják a közt. elnököt, naivitás elvárni, hogy a nemzet (lakosság, fogyasztók) egységét testesítse meg. Erre a posztra a legutolsó csöves is tökéletesen alkalmas. Elvégre demokráciában élünk, ahol MINDENKI választhat és mindenki választható, néha becsúszhat egy ilyen is.
Ne bántsátok, nem csak troll, de lelki sérült is:

wmiki.blog.hu
@ezittenkéremmagyarország: A "buzigyerek" volt a zsidózás? Jól van, Móricka, leülhetsz.
@dekol84: A "zemberek" egyelőre elküldték a rühes kis görcs csapatotokat pödörgetni a sarokba, egyszóval kuss, te korcs!
A "demokratikus választásba" is becsúszik selejtes "végtermék"(ez lenne Pali bácsi, miután képviseleti úton, a parlament által választódott) Köztársasági Elnök.
Még tiszteletre méltó sportemberként kezdett meghülyülni (pardon, meghüjülni), mikor egyszer csak különbözó emelvényekról bámult ránk az áhitattól és rajongástól (FIDESZ-es politikusok között)csillogó szemmel. De ez nem a helyét végre megtaláló ember áhitata és rajongása volt, hanem (utólag megállapítható)a kezdődő elhülyülés jele.

Nem gondolom, az eltelt egy év szerepvállalásai alapján pedig különösképp nem, hogy normális megnyilatkozásokat várhatnánk tőle. Tökéletesen annulálta saját magát.

Demokratikus fejlődésünk alapján mondható, hogy munkássága még közel sem tart a végéhez. És még sok hasonló nemzetbékítő kijelentés is várható tőle. Persze, igazából neki teljesen fejre kéne állnia, akkor talán reálisan is láthatná a "dolgokat".A vérbőség pedig jót is tehetne az agyműködésére.

További munkájához, áldásos tevékenységéhez kívánok Pali bácsinak jó egészséget...
@popocatepetl: te orbán faszán nevelkedett emberi korcs, a népharag fogja a fajtádat elsöpörni.
Remélem én lehet az első aki teleszarja a rothadó hullád pofáját!
@orbánmentesítő: Figyelj te kis metszett! Sajnos nemlesz új tanácsköztársaság, így apád és te (ja és a nyomoronc agyatlan gyereked)nem tudjátok beteljesíteni a tetves nagyapád régi álmát.
süti beállítások módosítása