Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.04.06. 17:07 Fabius

Zsákban futó esélyegyenlőség

Címkék: fidesz esélyegyenlőség zugló lmp időközi választás zuglói lapok

Lassan a végéhez közeledik az időközi választások miatt kitört gerillaharc Zuglóban. A helyi sajtó szaga című teleregény első és második felvonásáról már értesülhetett a nyájas olvasó, a harmadikból pedig megtudhatja, végül győzött az igazság, bár a katarzis kétségtelenül elmaradt.

A helyi választási bizottság helyt adott végül a benyújtott kifogásoknak, ( a linken az utolsó határozatot kattogtassátok részletes indoklásért ) a közpénzen üzemeltetett Zuglói Lapoknak le kell közölnie a bizottság határozatát, miszerint nem ápolták az esélyegyenlőség elvét olyan lelkesedéssel, mint kellett volna. Hurráéljen, győzött az igazság, a zuglóiak majd értesülhetnek az ingyenes kiadványból, hogy az ejnyebejnye megtörtént. Az egyetlen szépséghiba, hogy a következő lapszám a hétvégi választás után jelenik meg, így nagyjából tökmindegy, leközlik-e a határozatot vagy sem.

Az ügyet kirobbantó helyi LMP ma köztéri performansszal igyekezett bemutatni, mit is érthetünk mostanság Papcsákisztánban esélyegyenlőség alatt. A rajtvonalnál pártszínekbe felsorakozott indulók közül ( segítek: fekete a Jobbik, fehér a civilek ) egyedül a szeretemzuglót.se versenyzője rendelkezett teljes mozgástérrel, így ha kevéssel is, de elsőként érkezett a célba a célfotó tanúsága szerint.Igazán vicces az lett volna, ha a versenyt végigröhögő helyi MSZP jelölt Demeter Márta is beöltözik, de ezek szerint a zsákban futás nem tartozik az erősségei közé. Sebaj, akadt helyette vicces momentum a mellettem bámészkodó idősebb úr személyében, aki egyetlen kérdésével bizonyította: a zuglói választópolgár igenis lényeglátó, át nem verheti senki semmivel. Miközben Zsákos Frodóék botladoztak a cél irányába, az úr csak ennyit kérdezett:

- Mondja fiatalember! Ha ezek így beöltöztek, hová fognak hugyozni?!

 

42 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr172804981

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem volt elég - „...akinek nincs semmije, az annyit is ér...” 2011.04.08. 10:48:46

 „...akinek nincs semmije, az annyit is ér...”Új Pláza nyílt   Holnemisvolt országban új pláza nyílt. Kurrens cikk az anyapuszi, az apakör. Énésénmegén tagoknak kedvezmény.  Akció! Svájci bankszámláért anyapuszi! 40 hektár ...

Trackback: Magyarország kormányának felhívása a békekölcsön jegyzésre 2011.04.06. 19:53:20

 Magyarország dolgozó népéhez! A felszabadulás fülkeforradalom után, a barbár fasiszta brüsszelista hordák pusztítása nyomán romokban hevert országunk. A Szovjetunió Fidesz, a dicsőséges szovjet hadsereg  KDNP segítségével, a kommunisták fül...

Trackback: Lefilmeztük Papcsák 14 milliós luxusautóját 2011.04.06. 19:18:52

Az Egyenlítő TV blog akciócsoportja ezúttal Papcsák Ferenc fideszes országgyűlési képviselő, zuglói polgármester luxusautóját kapta lencsevégre.A volt elszámoltatási kormánybiztos legutóbb törvénytelenül felvett dupla költségtérítésével szerepelt a hír...

Trackback: Zsákban futó esélyegyenlőség 2011.04.06. 19:14:21

Lassan a végéhez közeledik az időközi választások miatt kitört gerillaharc Zuglóban. A helyi sajtó szaga című teleregény első és második felvonásáról már értesülhetett a nyájas olvasó, a harmadikból pedig megtudhatja, végül győzött az igazság, bár a katar…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsákos Frodóék:-))))

Azért a MINDENT LÁTÓ SZEM képviselője is ott volt diktafonnal, amikor Szauron vára előtt ralliztunk.

A jogorvoslati eljárások és a népiszínmű előadása után érdeklődve várom a következő képviselőtestületi ülést valamint a jövő hétfőn startoló újabb időközi választás helyi sajtóját....
Szánalmasok ezek a performanszok, pont mint az ének az atomesőben. Ehhez képest nazarene és Gusztos gumiorbános 10 fős akciózásai a magas művészetekhez tartoznak már. Félelmetes, micsoda mélyröpülésben van kishazánkban az, amit liberalizmusnak neveznek ...
Szerintem meg igenis egyenlő esélye volt mindegyiknek, az meg napnál világosabb, hogy Tildy Balázskát nem érheti csak azért hátrány, mert Főispán urunk alatt titkárkodott.

Ha egy képzett jogásznak, ogy. képviselőnek, polgármesternek, kurkászati ex-biztosnak jó volt a gyerek ahogy van, 24 évesen, egyetem előtt, nehogy már azért kerüljön hátrányba, mert egyengette az elszámoltatás dolgait a Főispán úrral kart ki kard.

A Tildy fiú nem maradhat ellátatlan sem, egy db médiaszolgáltatói fb-tagság, meg tulajdonosi bizottsági tagság az smafu, pláne, hogy a másfél milliós szaktanácsadás is csak 5 hónapra szólt - ha igaz egyáltalán, amit az elszámoltatás galád ellenzői állítanak.

Nehogy már ott maradjon a gyerek tisztességes jövedelem nélkül, ilyen kvalitásokkal!

Demeter kisasszony meg nagyon jól teszi, hogy vonzó külsejét nem hozza előnytelen helyzetbe zsákba öltözéssel, elég, ha a zuglói honlapjukon a jól bevált módszerrel, innen, meg onnan, meg amonnan bemásolgatott tartalmakkal akarják megszorítani az ifjú tehetséget.

www.mszpzuglo.hu/

Én a szombati piaci tapasztalatról tudok beszámolni, ahol a nagy tavaszi kirajzásban a kofasoron, ahogy kanyarodnánk ki a termelői piacra, egy illető felháborodott gesztikulálással olvasta fel a legutolsó Zuglói bumázska vezércikkét, mely címlapon azzal rettenti meg a becsületes zuglói polgárt, a tekintetes Főispán védekezni kénytelen, holmi alávalók halálos fenyegetése miatt.

Rohadtul nem tetszett ám nekem az a nagy közöny, ahogy a nép csak nyomult-tolult, árvácskát, olcsó fokhagymát szemlélgetve, senki rá se bagózott az erőteljes rohadtszemétkommunistázásra, mit mernek még ezek - nem sorolom - , mert a nénikék csak vonszolták a bevásárlókocsit, meg nem állt volna senki.

A rezsitámogatás meg a nőnapi frézia az bezzeg kellett ugye, meg kéthetente a zuglói bumázska is a vacak ablakuk suvickolására, hogy nekem soha nem is jut belőle, úgy nyalábolják befele.

Hálátlan népség, mondtam mindig, na ezekért otthagyhatta Baktát Főispán urunk is, ott legalább értékelte a nép, úgy kampányoltak neki egyesek, hogy nem is tudott róla az ártatlanja, annyira szerették...

Végül aztán egy úr, na jó, az állóbüféből, ici-picit pityókásan, megunva a a nemzeti lelkület őszinte, szívből jövő megnyilvánulását, odavetette neki:

- oszt maga honnét tudja, hogy nem maga a Feri írta azokat a fenyegetéseket? Tudja mit, nézze, ehun-e!

Odalépett a legközelebbi kofa viaszos vászonnal körberajzszögezett asztalához, ahol pár fej, vízzel belocsolt kelkáposzta árválkodott "magyar" felirattal.

- Na most, hogy ez az asszonyka ide kiírta, hogy magyar, attól még maga szerint itt termett ez a káposzta?

Hát, hogy a káposzta hol termett, azt mondjuk büntetőjogi felelősséggel kijelenteni én sem tudom, annyi biztos, hogy ezeknek a korai fejeknek rohadtul keserű a leve.
LMP(szdsz)? Ha-ha-ha inkább CLMP...
@samer: Hát tudod inkább az röhejes, hogy papcsák még a helyén van. Na de te sem vagy egy piskóta.
A baj csak az, hogy a sok tájékoztlan nyugdíjas és a sok vakon hithű ostoba fideszes voksaival tildy fog bejutni.
Eddig volt itt MDf-es,SzDSZ és fideszes polgármester.Egyben voltak azonosak.Loptak ,korruptak voltak.Ideje lenne eltakarítani a szemetet Zuglóból.Jöjjön a Jobbik! Szebb Jövőt!
Norvég Viktor majd elintézi, osztjónapot.
@samer: Tudom, ez túlságosan bonyolult képlet egy narancssárga bértrollnak, de a kerületben az SZDSZ nem az LMP-be, hanem a ZÉK-be (Janicsákék) mentette át magát. Ha akad időd, megnézheted a múlt őszi listájukat, és összehasonlíthatod pl. a négy évvel ezelőttiekkel.
@tizma: Mégis mire számithatunk a
Ludtalpas Magyarok Pártjától? Erre az örökös,
ócska magamutogatásra, semmi szellem, semmi kellem! Demokráciánk ismételt nagy tévedései ők.
@öregbuksi:

Csak kíváncsiságból: szerinted melyik párt felel meg ma Magyarországon a nem magamutogató, szellemes és kellemes kritériumoknak?
Jó kis akció volt. Remélem nyer az LMP-s jelölt 10-én!
@Fabius: Egyik sem! Olyan helyzetbe került a többség, hogy nem az őt érvekkel meggyöző pártra szavaz, hanem mindíg valaki, valakik ellen szavaz. Nekem 16 éve nincs illúziom, ami elötte volt az is nagy tévedésnek bizonyult.
@hunyadi1016: hát, abban biztosan igazad van, hogy sem a jobbik, sem az LMP nem volt sehol a kerület kicsaklizásában.

Éppenséggel az elmúlt ciklusban keletkezett egy pár olyan ügy, amiben nagy egyetértéssel működtek együtt maszopos, fideszes, meg szadeszos képviselők, csak épp a kerületnek ráfázása keletkezett, hogy finom legyek.

Az uszoda ügyletet 33-ból 29-en szavazták meg, nyilván megvan a szavazás jegyzőkönyve, ki hogy szavazott. Az biztos, hogy a kerületnek anyagi hátrány az ügy, míg valakik nagy eséllyel jól jártak.

Kivizsgálva, "elszámoltatva" meg soha nem lesz, mivel Főispánunk pártjából is szavazhattak a kerületnek anyagi hátrányt okozó módon, tekintve, hogy l2 fideszes ült akkor a testületben. Ha ugye a négy ellenszavazat véletlenül mind fideszes lett volna, akkor is 8 mellette volt, sőt, 9, mivel Weinek ellene szavazott, aki akkor már tökön szúrta a saját pártját is függetlenként. Olvasd el, eszméletlen...

www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=22743

Annyi történik majd, hogy a cikket közlő lapot beperelik - vagy már meg is tették.

A jobbikot illetően meg azt gondolom, hogy nem nagy fegyvertény van eddig mögöttük, a rovásírásos tábla javaslata kötődik hozzájuk mindösszesen, ami hát elég soványka eredmény, ha egyáltalán.

A második linken láthatod is a jobbikos funkcit, amint a két fideszes alispánnal bizgerélik a táblát.

hirszerzo.hu/belfold/20110406_zugloi_lapok_onkormanyzat_valasztasok

A jobbiknak ugyanúgy egy képviselője van, mint az LMP-nek, de nem tudom, mi hát itt a jobbik, ellenzék, vagy csivava.
@Fabius: A történet tényleg gáz, a tanulság még gázabb: lényegében felpofozták a szart ezzel a büntetéssel. A lapocskát nem képviselte senki? Papcsák apu integetett az ablakból, vagy testőrért kiálltott?
@néma bárány: Barikám, felkapott hely lettetek, a NyaliPali után Schiffer megy pénteken Miskolcra.

Mit mondjak, írni-olvasni tud, meg még tanult, olvasott ember is, na jó, kedélyes hehehe vigyort megereszteni képtelen, de legalább nem őrzi majd száz gorilla terroristák ellen, ha valaki meg akarja hallgatni.

Zuglói apropo: a nyaletta itt kampányolt nálunk Papcsáknak tavaly tavasszal a Bosnyákon, kinyalva-falva-lesülve, rózsaszínű ingben. Ki a rosseb gondolta, hogy mivé lesz az áprilisi cserebogár...

lehetmas.hu/esemenyek/alkotmanyturne-miskolc
@néma bárány:

Tudtommal egyiket sem tette.

Tanulsága talán egy lehet ennek az esetnek: érdekes lesz figyelni, hogy július elseje után az ilyen egyértelmű jogszabálysértések esetén fog-e lépni valamit a Médiatanács?

Ha igen, mit?

Mert ez a büntetés vicc, azt szerintem kijelenthetjük.
A következő akció mi lesz? Mondjuk közös bélgázeregetés és fingmeggyújtás a széndioxid kibocsájtás ellen?
@sületlenke: gyűjjék csak a jóember, ahogy hallom vitaképes is egyéb tulajdonságai mellé. Csak néha beszélhetne a gazdaságról is az alkotmány mellett.
Lehet lesajnálni az LMP amatőr akcióit, de részemről inkább velük szimpatizálok, mint a vérprofi Papcsákkal, aki a legjobb úton halad afelé, hogy egy Meggyes típusú berendezkedést honosítson meg Zuglóban.
A várható eredmény Esztergomban tanulmányozható élesben, nem kéne megvárni, hogy Zugló is arra a sorsra jusson.
Lélekben a posztolóval vagyok, szimpatizálok, hajrá. Ne hagyjátok magatokat!
@öregbuksi: Nem árulok zsákbamacskát, inkább futok benne. A magamutogatással is vigyáznom kell, a feleségem szerint azért lettem utolsó az idézett versenyben, mert nem vagyok túlzottan sportos.

A demokráciát minden ellenkező hírrel szemben még a szavazók szavazatai alapján csináljuk, lehet szeretni vagy nem szeretni: az LMP-t is kidobta a gép többi párttal együtt.

Szerintünk a politikát és a közügyeket lehet elfogadhatóbban és tisztességesen, netalán a törvények szerint is intézni, fapados és nem mindig szellemes népiszínműveink erre is felhívják a figyelmet, - de a zuglói, a fővárosi közgyűlésben és az országygyűlésben is ezt kívánjuk tenni, tehetségünk szerint.
Na, mindig van újabb a pióca-stratégiában. A zuglói maszop fórum igen logikusan jut el arra a következtetésre, hogy miután az 1 fős LMP emelt panaszt a ferkóföldi néplap Tildy-reklámja ellen, így szavazzon a nép az ő, három fővel már eddig is képviselt jelöltjükre. Ügyi, a sok Balázs meg röhög a markába....

SZPfrakcio
Ujonc

Csatlakozott: Dec 16, 2010
Hozzászólások: 8

Elküldve: Szerd Ápr 06, 2011 12:12 pm Hozzászólás témája:

--------------------------------------------------------------------------------

Még utalás sem volt a nem fideszes jelöltekre
Elmarasztalta az önkormányzati újságot a helyi választási bizottság, mert a Zuglói Lapok megsértette a vasárnapi időközi választás kampányában a képviselőjelölteket megillető esélyegyenlőséget. A lapot az LMP zuglói koordinátora panaszolta be, mert a kerület által finanszírozott, 70 ezres példányszámú ingyenes újságban utalás sem volt arra, hogy Papcsák Ferenc titkárán, Tildy Balázson kívül más jelölt is indul az 1-es körzet időközi választásán.

Kérjük, szavazatával támogassa jelöltünket, Demeter Mártát!
_________________
MSZP Frakció

Vissza az elejére

www.mszpzuglo.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=15#1541
Ha jól látom, akkor 2 tucat ember előtt tartott óvodás foglalkozásokkal akarják felvenni a harcot a 2/3-os nemzeti együttműködés rendszerével???

Tényleg lehet más a politika:)))
@csoko20:
A Tárki szerint a 2/3 1 év alatt 50 százalékra esett vissza. Ez a tolvajbanda 3 év múlva simán elveszti a választásokat, és jön vissza a másik tolvajbanda.
@sületlenke: Láttad már a mai Helyi Témát?
@OkoskaTo:rp: Kibotorkáltam egy példányért, bocsássa meg az ég, valahogy herótom van a Vitézy femili mindenféle kilökedményétől, titánok, sellők, meg egyéb jutalmazottak inkluzíve.
Látom már a tetőn ott bazsalyog a Tildy fiú, hogy aztán ráröttyintsenek még a harmadik oldalon is, mint lokálpatrióta van elővezetve...

Naná, havi párszázezerért lokálozna itt bárki repesedve énszerintem, meg készenlétbe állna, ha esik, ha fúj.

Hirtelenjében egy elhanyagolt telket is kipucoltak így pro kampányilag hétvégén. Szépen duzzad a gyerek, a többi ifjú pár százezres kifizetettel akár meg is tisztíthatnák a kerületet, ha már oly szegény az eklézsia, hogy megeszi a kosz a közterületeket.

Azt mondjuk nem értem, miért izgulnak a szülei, meg féltik őt, azt mondja.

De ő ugye igaz úton halad meg ott is marad. Szerintem is, meg büszkék is lehetnek rá.
Ilyen fiatalon felismerte, hogy ebben az országban politikából rohadt jól meg lehet élni.
Nevelődik kifele a Lázár-Rogán-Papcsák fémjelezte magaslati utódmány, csöncsön gyűrű körbejár.
(Na most, ma leszek beperelve onlájnilag, vagy csak holnap, mert akkor hajat mosok).
@sületlenke: Hát, legalább annyi haszna legyen belőle a kerületnek, amennyi szemetet elpucolt. Bár vihetne egy nagy szemetes konténert az önkormányzat elé is, mert ott is akadna takarítani való. Egy olyan tizenöt személyeset...
@sületlenke: Tegnap az esélyegyenlőség jegyében a Helyi Téma legutóbbi zuglói száma megjelenése kapcsán kifogást nyújtott be az LMP a Helyi Választási Bizottsághoz.
Aki látta az újságot, tippelhet, hogy miért...
@tizma: Hát, nem tudom, mire menni vele, meg mikor fog megjelenni az újabb szám az esélyegyenlőség jegyében...

Azért az meglehetősen elgondolkodtató, hogy ezt a tenyérbemászóan magabiztos simaképűt nyomatják úton-útfélen, akinek fő érdeme, hogy édesapja intézett valami lámpát anno a Thököly - Hermina sarokra...

Saját érdem meg az, hogy lelkesen plakátolt meg szórólapozott a Főispánnak, aki aztán felfigyelt az idomítható csivavára.

Az ötödik oldalon a névjegy rovatnál megemlíthette volna, hogy áldozatos tevékenységét milyen összegekkel ismerték máris el, szerintem sokat emelt volna a megítélésen, hogy mit ér a gyerek, ha a másfél milkán felül a médiaszolgáltatós fb-tagság, meg a bizottsági tagság bevétele is említésre kerül.

Jócskán erősíthetné a benyomást, hogy itt nem egy olcsójánosról van szó.
Meg a tanulékonyságát is hangsúlyozhatták volna erőteljesebben, pl. azt, hogy rájött, hogy a megfelelő hátsó eltalálása hosszú távú gyümölcsöket terem.

Hozzá képest semmi Kaibinger, aki csak a maga erejéből boldogult, ért is valamihez, van szakmai tapasztalata meg helyismerete.

Emberileg is nulla a titánhoz mérten, a marhája tisztességes munkából gondolta megoldani a megélhetést a mai világban, úgyhogy egy lúzer, na.

Még ahhoz is töketlen volt, hogy egy lóvéval ellátott párthoz csapódjon, képes volt a semmiből jöttekhez beállni, miközben tudhatta, hogy neki ebből se legális, se kamu lóvéja nem származik.

Hát ja, ha én a körzetben laknék, biztos, hogy én is azt választanám, aki már huszonévesen, minden munka-és élettapasztalat nélkül képes magát bebiztosítani.

Tanítómesternek meg szintén a tökéletest választotta, mit mondjak.
@sületlenke: Folytatjuk a zsákban futást, hiszen jövő héten indul az újabb időközi, pár olvasót talán elgondolkodtat, ha lehozzák az újságok a Helyi választási Bizottság határozatát...
@tizma: Nem akartam hinni a fülemnek, annyira elképesztő a mindent semmibe vevő kerület-levadászó cinizmus.

A másik Balázst, a bödönre ideragadt Kovács alispánt indítják állítólag a 3. sz. körzetben.

Azt hiszem, itt már tényleg nincs mit mondani, kiírhatják a bejövő utakra a Zugló megtelt táblát.
Felhívnám a figyelmet a két megfogalmazás különbségére (a helyi választási bizottság egyébként csak fideszes delegáltakból áll...)

"LMP jelöltje, Kaibinger Gábor délután bement a szavazóhelyiségbe, és ott ételt adott a választási bizottság LMP-s tagjának, majd beszélgetett vele."

hirszerzo.hu/belfold/20110410_zuglo_kampanycsend

"A testület megállapítása szerint az LMP-s Kaibinger Gábor a választás tisztaságát is megsértette, mert a voksolás idején bement az egyik szavazókörbe, és ott beszélgetett az egyik szavazatszámláló bizottsági taggal, és étellel is kínálta."

hirszerzo.hu/belfold/20110410_lmp_kampanycsend_zuglo
@Themisz:

Megfogalmazás ide vagy oda: mit keresett Kaibinger a szavazókörben?
Szavazott! Vagy nem? hiszen ő is ott lakik
de itt megint a fidesz-módszerről van szó: a második megfogalmazásból tisztára az jön le, hogy KB először szóban, majd kajával próbálta meggyőzni a "független" tagot...
@Themisz:

Baszki...

Kezdő politikusok kézikönyve, első fejezet, első oldal, első bekezdés:

Ha szavazol sem beszélgetsz a bizottság tagjaival, és a lehető leghamarabb elmész a helyszínről. Ellenkező esetben rád verik azt is, amit nem csináltál.

Ez történik most.
@Fabius: Ok, csak ezt valószínűleg nem a csak fideszes delegáltakból álló helyi választási bizottságnak fogom elhinni (lásd még Cohn-Bendit sztori)
a törvény, eszerint nem történt kampáncsend-sértés, hiszen a választókhoz egy mukkot sem szólt, csak a saját emberével beszélt

1997.évi C törvény

A kampánycsend megsértése

41. § A kampánycsend megsértésének minősül a választópolgárok választói akaratának befolyásolása, így különösen: a választópolgárok számára a jelölt vagy a jelölő szervezet által ingyenesen juttatott szolgáltatás (szavazásra történő szervezett szállítás, étel-ital adása), pártjelvények, zászlók, pártszimbólumok, a jelölt fényképét vagy nevét tartalmazó tárgyak osztogatása, választási plakát (a továbbiakban: plakát) elhelyezése, a választói akarat befolyásolására alkalmas információk szolgáltatása elektronikus vagy más úton.
@Themisz:

Ha a jelölt fényképét és nevét tartalmazó tárgyak osztogatása tilos, akkor a jelölt személyes jelenléte, nyilvános beszélgetése nem lehet alkalmas a "választói akarat befolyásolására?"

:-)

Na pont ezért szokták minden jelöltnek a szájába rágni, ülj otthon ilyenkor. Butaságot csinált Kaibinger, ettől amatőrebb hiba nincs.

Ilyenkor az sem számít, ha nem volt mögötte hátsó szándék.
süti beállítások módosítása