Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: naphire.hu/cikk/ukrajna-kormany-konzuli-szolgaltatas-katona-felf%C3%BCggesztes Hogyan tud egy áll... (2024.04.23. 14:59) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.03.28. 06:07 Fabius

Wittner és a verbális eutanázia

Címkék: fidesz pozsgay imre wittner mária horn gyula toller lászló

Wittner Máriának végképp elgurult a gyógyszere. Vagy a józan ész menekült el a fejéből az agyrágó bogarak inváziója elől, ki tudja. Az viszont tény, hogy az egykor két lábon járó nemzeti jelképnek számító Wittner megbotlott saját nagyságában, elhasalt, és jól érzi magát lábszármagasságban.

A 2001-es beszédével csúcsra érő Mária mára nagyjából egykori elvei és önmaga karikatúrájává, a verbális eutanázia felkent papnőjévé vált. A morális gátlás leghalványabb jele nélkül ítélkezik mások felett, a jó ízlést a keresztényi szeretettel összegyűrve kidobta a kukába, és így kívánja halálukat. A horngyulás beszédre lehetett legyinteni, hogy a barikád két oldala máig lövi egymást akkor is, ha az ellen már tetszhalott. De, hogy képes legyen ráguggolni erre még egyszer, növelve a szarkupacot azt szerintem nem gondolta senki.

Hétvégén a borsnak Hornról és az esetről ezt mondta: "Nem kívánom a halálát, de megkapja a büntetését, még itt a Földön. Ezt kapta meg Toller is, ő sem tudott meghalni, mert királyt csinált a böszméből."

Tollert belekeverni az ügybe az ízléstelenségnek olyan foka, amivel Wittner kiérdemelte, hogy a tahóság mértékegységét Magyarországon róla nevezzék el, lehetőleg még életében. Ez a kiszólás nagyjából olyan, mintha a szintén szerencsétlenül járt Arnóth temetésén a tömegben felsóhajtott volna valaki: nabazmeg, ez is jókor tudott meghalni, a konfliktusos belpolitikai helyzetben most mindenki a család és a Fidesz gyászával, az együttérzéssel lesz elfoglalva.

Mert akiben megtalálható az emberi érzés csírája, az sajnálkozik és részvétet nyilvánít, álljon bármelyik oldalon. Arnóth halála tragédia, ahogy a Tolleré is ez volt, gondoljunk politikai szerepvállalásukról bármit. Ehhez képest Wittner önkényesen vindikálja magának a jogot, hogy a szerencsétlenül járt politikusok fölött verbális eutanáziát gyakoroljon. Majd ő eldönti ki éljen, és főleg meddig.

Magyarország megkapta a maga Kathy Bates-ét.

Aki kedvesaranyos, külsőre normális, de maga a Jóisten irgalmazzon az elborult elméjétől. Hiteltelenségét és morális válságát talán mégis az jellemzi a legjobban, hogy a 2001-es beszédben még erkölcsi hullának nyilvánította a régi rendszer kiszolgálót a Szent Korona tan és a nemzet nevében, ma szemmel láthatóan nem zavarja, hogy azzal a Pozsgay Imrével ül egy akolban, aki 1957 december 15-én a Petőfi népében ezt írta róluk, forradalmárokról:

"Tépett szájú, hasított körmű sok kis senki, háta mögött még több úri bitanggal, megcsinálta az „Első Hazai Nemzeti Forradalmat”, melyet kis híján „Nemzeti Szocialista Forradalomnak” neveztek. A szociális elemet Mindszenty – Pehm József képviselte benne, a nemzetit pedig Lőwenstein herceg.
Hogy mégsem „nemzeti szocialistának” keresztelték vívmányukat, az talán azzal magyarázható, hogy e két szó így együtt hányingert okoz minden becsületes emberben és ők nem látták még időszerűnek e hányingert kiváltani."

Hiába na, az elmúlnyócévben tényleg sok érdekes dolog megesett. Csak ez lehet az oka, hogy mára az antikommunista forradalmár szellemi közösséget vállal a kommunistával, az egykori állampárt vezetőjével, az általános halálrájuk emeszpé alapítójával, és első miniszterelnök jelöltjével.

Mit lehet erre mondani? Így múlik el egy forradalmár dicsősége.

479 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr642777459

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Milliós bér mellett lakást is kapnak az államtitkárok 2011.03.28. 18:49:47

Bár minden államtitkárnak nyilvános vagyonnyilatkozatot kell tennie, közülük egyedül csak Szűcs Erika tüntette fel a bérelt szolgálati lakását a dokumentumban, a többiek talán nem akartak kérkedni a közpénzen bérelt otthonokban, mindenesetre a hivatalo...

Trackback: Milliós bér mellett lakást is kapnak az államtitkárok 2011.03.28. 18:49:47

Bár minden államtitkárnak nyilvános vagyonnyilatkozatot kell tennie, közülük egyedül csak Szűcs Erika tüntette fel a bérelt szolgálati lakását a dokumentumban, a többiek talán nem akartak kérkedni a közpénzen bérelt otthonokban, mindenesetre a hivatalo...

Trackback: Wittner és a verbális eutanázia 2011.03.28. 18:20:25

Wittner Máriának végképp elgurult a gyógyszere.

Trackback: Gyereknek az utcán a helye? 2011.03.28. 15:05:03

Ténytár Az adatok alapján nem helytálló a Széll Kálmán terv azon felvetése, amely szerint túlképzés van a magyar oktat&aacut

Trackback: A Fidesz és a Magyar Hírlap kezeli a Wittner-ügyet 2011.03.28. 13:30:21

A Fidesz.hu két bekezdést vett át a Magyar Hírlap mai "Álláspont" cikkéből. Két dolog is figyelemre méltó az átvett részletből. 1. Szerintük Wittner embertelen Horn Gyula "nem képes meghalni" szövegével csak az volt a gond, hogy ...

Trackback: Amiből a legjobb kimaradni: Líbia 2011.03.28. 13:05:06

Éppen egy hete kezdődött a "furcsa háború" Líbiával szemben. Ez a hadjárat nem is háború és nem is Líbia ellen indult, de nem egyszerűen egy ENSZ-határozat betartatása, és nem is egy diktatúra megdöntésére irányuló fegyveres beavatkozás. Mind...

Trackback: Wittner: Horn "Gézengúz Recskabajnok" Gyula képtelen meghalni 2011.03.28. 09:58:51

 Folytatódott az új alkotmányra vonatkozó javaslatok együttes általános vitája csütörtökön az Országgyűlésben; szóba kerültek a választójoggal és a szottyadt NATO-tagsággal kapcsolatos rendelkezések is, Wittner "Királyi Fallosz" Mária...

Trackback: Mondjátok meg Máriának, szeretem! 2011.03.28. 07:34:02

 Mondjátok meg Máriának, szeretem, És ez a szerelem most is lánggal ég Bennem minden emlék olyan eleven, Mintha el se ment volna még … Mindenkinek volt egy Máriája, Akinek volt, az egyet ért… Álmaimban sem jött elő, hogy alkot...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Dövan: Mit muhaházol te barom. Nagyon félreértettél valamit szerencsétlen. Évi össz 20 milliárdos tétel lett voln amaximum a vizitdíj.

Ha ezt sem érted, akkor tényleg le kell vonnom a következtetést, hogy sürgősen húzzak innen mert ez itt a manifeszt elmebetegek elfekvője...
@Con Storm: akkor gyógyuljál ebben az egészségügynek nevezett kuplerájban tovább. majd akkor fogsz nagyot nézni, ha mondjuk nem adsz paraszolvenciát és elfelejtenek fájdaolcsillapítót adni és összehuggyozod magad a fájdalomtól. fletóék legalább próbáltak valamit csinálni míg vityáék hagyják a szart és mutogatnak, mert mást nem tudnak
úgyhogy gyűjtsé a borítékra testvír
@Lucernaböde: Szerintem ez a Moszkvai biznisz nem jön be a Fidesz-nek. Nagyon felültették őket, gondolom egy sértödött emberke.

Képzeld bele magad Orbán Viktor helyébe!

Felvásárolta a felcsúti birtokait, majd referencia telekként Makovecz úrral felépített magának egy kis bázist. Nem lehet több az értéke 100 milliónál.

A többi földjét a névtelen Puskás Akadémiának átadta 50 évre, de a rezsiköltség is átvállalásra került, majd ugye milliárdos beruházások a területen.

Eltellik 50 év és Orbán csemeték milliárdos vagyonhoz jutnak.

Nem gondolod, hogy az objektumokat megveszi valaki földbirtok nélkül. Ráadásul ingyen kapta a világhírű nevet (Puskás)

Nos a moszkvai lepusztult objektum, kereskedelmi kirendeltség nem is volt értékes, mert nem is volt kereskedelem. Úgy mondják dózer neki, de akkor már semmi érték sincs ott. Éppen jól járt Magyarország. Nincs értéke egy tulajdonjog nélküli épületnek.
Össze kéne ereszteni a Heller Ágnessel. Esetleg iszapban.
Aztán győzzön a jobbik. Utolsó vérig... Angard!...
@Lucernaböde: Nem hiszem hogy rosszul tudnám. Rajtam nincs narancssárga szemellenző Lu. Tudod az a baj veled, hogy szentírásnak véled mindazt amit kiköhög, vagy kiokád (melyik is volt amit használtál?) magából a fidesz. Mivel képtelen vagy szembenézni a valósággal azt a mantrát hajtod, hogy milyen cukik, milyen szépek, milyen kis ügyik voltak a fiúk azalatt az első négy év alatt. Pedig nem voltak. Most sem azok. A gazdaságpolitikáról lövésük sincs, a demokrácia egy bolsi-libsi tákolmány, a fejük annyira belecsavarodott a magyar zászlóba, hogy azt se ember se isten ki nem bogozza, úgy gondolják, hogy az ő akaratuk az isten és az ember akarata. Ja és a kedvencem, azt hiszik, hogy a tömegkommunikáció megrekedt az 50-es években, és amit elmondanak a határon túl, az nem hallatszik be, és fordítva.
@Lucernaböde: tehát, ezt írtad: "huszonvalahányEZER milliárdos költségvetésben."

Olvasd el még egyszer: huszon-valahány-ezer-milliárdos.

Másképp:
20.000.000.000.000 meg még valamennyi milliárd.

Tehát mindenképpen te vagy a hüje, hiszen kevered a költségvetés és a GDP összegszerűségét.

Viszont ha elmész innen, valóban kevesebb lesz az elmebeteg :)

Kérem kapcsolja ki!
Vitnermária monnyon le! (Az álamfő stílusával élve.)
@Dövan: Igen, a költségvetés az huszonvalahányezer milliárdos. ja.

Mi a probléma ?

A 20 milliárd meg -ami a vizitdíjből bejött volna - az ennek kevesebb mint 1 ezreléke.

Ennyire volt "fontos" a vizitdíj.

Aki ezt nem érti, az hülye.
@pupak30: "csak 300 ft lett volna és plusz forrásokat vont volna be a költségvetésbe"

Na persze, a költségvetés nem más, mint egy nagy malacpersely, ami az SZTK-törzsvendég nyugdíjasok 300 forintjaitól hízik. :)
@igényes: "Nos a moszkvai lepusztult objektum, kereskedelmi kirendeltség nem is volt értékes, mert nem is volt kereskedelem."

Moszkva belvárosában könnyen lehet vagy 5.000 EUR 1 nm.

Igen, ötezer. Euróban. 1, azaz egy négyzetméter.
@pupak30: Mert a 300 forintodért biztos adnának fájdalomcsillapítót... LOL!
@Lucernaböde: namégeccer fussunk neki.

A 20valahányezer-milliárd, kb 25-26.000 milliárd, az Magyarország GDP-je.
Ennek kb 60%-a lehet a költségvetés.

Ahhoz képest, hogy a költségvetés összegénél olyan 10.000 milliárdot tévedtél, valóban lófasz az a 20 milliárd.
@Lucernaböde: Boldog és gazdag az az állam, amely megengedheti magának, hogy kidobjon az ablakon évi 20 milliárd forintot. Boldog vagyok, hogy egy olyan gazdag országban élek, ahol 20 milliárd forint nem tétel, ki lehet népszavazni a büdzséből. Te Lu, ha ilyen gazdag az ország, akkor mi bajotok is volt azzal, hogy csődbe vitték a szocik az országot?
@lecsekkoltam: Pedig rosszul tudod.

GDP arányos eladósodottság 2001: 51 %
GDP arányos eladósodottság 2002: 53 %
GDP arányos eladósodottság 2010: 80 %

A többi hazugság és elkenés és csúsztatás. Ez az igazság.
@Lucernaböde: Ó és Lu, a 4,5-5 ezer milliárdos magánnyugdíj vagyon már tétel? Azt már megérte bezsebelni?
@Dövan: Igazad van. Bocsánat.

Annyira felidegesített a sok marha, hogy a végén tényleg rosszat írok.

A kltsvetés kb 15 000 milliárdos.

Lényegileg nem változik a dolog mert akkor azt mondhatjuk, hogy a vizitdíj elrte a költségvetés 1 ezrelékét. Ennyi.

De köszönöm a kiigazítást és még egyzser elézést.
@lecsekkoltam: Először is kb 2.7 milliárdos, másrészt nem zsebelték be.

Mutasd meg kinek azsebébe került, bizonyítsd be és ha ezzel meg vagy akkor beszélhetünk te tök.
@Lucernaböde: Nos, a számaid igazolják, hogy a matolcsynak nincs helye a közgazdászok között. Medgyessy nem forradalmosította a gazdaságpolitikát. Folytatta. Így lett az 53%-ból 80% körül, amit aztán ugye csökkenteni kellett. De mit is várunk tőlük? Nekik egy matolcsyjuk van, hornnak legalább ott volt bokros.
@lecsekkoltam: Medgyessy nem forradalmosította a gazdaságpolitikát. Folytatta. Így lett az 53%-ból 80% körül,

Te aztán végképp leiratkoztál a teljesen hülyék, a legkevésbé sem számításba veendők közé.

Akkora batár marhaságot írtál, már ne is haragudj.

2004. Mégeygszer: 2004: Gyurcsány. Itt amegoldás az elmebajodra.
@Lucernaböde:
de ha ennyire felidegesít a sok marha, miért velük szúrod el a délutánod? Hála a nyári időszámításnak, még van egy órád sötétedésig, menjél inkább sétálni, a friss levegő sose árt.
Ez a balos:

Orbán levitte 2002-re 51-53 % közé az államadósságot GDP arányosan úgy 65 %-ról.

Medgyessy-Gyurcsány felvitte 70-80 % közé 2006 -ra.

Erre ki a hibás ? Orbán.

NA EZ AZ AZ IGAZI BUTA KÖCSÖG SUGÁRHÁNYÁSRA INGERLŐ BATÁR KOMMUNISTA-BALOS MENTALITÁS ÉS VILÁGNÉZET.

UTÁLOM AZ OLYAN EMBERT AKI A FENTI LOGIKAI SÉMÁT KÖVETVE HAZUDIK MINDENKINEK ÉS ÖNMAGÁNAK.

Az nem ember az egy szar.
Lucernaböde!

Matolcsy az igazi neved?
@bohuš: Teljesen igazad van, csak ez as ok marha -akiknek talán tényleg hiábavaló az okítása - okozta azt -igen, konkrétan ők okozták - , hogy most két és félszeres brutális államadóssággal küzdünk megpecsételve mindannyiunk életét legalább 10-20 évre.

Tudod, csak ezért vagyok dühös, mert az a sok csahos orbánfób vadbarom mindent elhisz a hazug bandának és a sokkal több igazságot kimondó Fidesznek és Jobbiknak meg nem.

Ezek a senkik, akik semmit sem tudnak, beválasztották kétszer az MSZMPt, megszívtuk de rendesen és máég mindig pofáznak ahelyett, hogy kicsit szerényebbek lennének ilyen 8 éves elkúrás után.
Ez a - valószínűleg fiatal korában is - undormány, genya vénasszony (banya) a (sajnos) élő bizonyíték arra, hogy a vörös komcsik valójában mekkora hülyék voltak!
@NewWay: "Lehet, hogy Wittner ízléstelen volt, de neki minden joga megvan ehhez:
10 évet ült börtönben, a "HornGyulák" miatt."

Nem: nem lehet, sokkal inkább biztos, hogy az volt. És nem: nincs ehhez neki joga semmi. Ahogy valójában senkinek, egyikünknek sincs.

Ha pedig az állításod utáni érvelésedet tekintem, az is könnyedén eldönthető. Mécs siralomházban ült, fején halálos ítélettel, Göncz életfogytiglant kapott, mindketten amnesztiával jöttek ki évekkel később, mégsem hallottam egyetlen szót sem tőlük arról, hogy kijelölt hóhéraiknak utólag bármi embertelent kívánnának, vagy akár csak ízléstelen kitételekkel illetnék azokat. Beszámolóik a megélt szenvedésekről szubjektív hangvételűek, ámde tárgyilagosak. Ez a jellem próbája, nem az idegeké. Wittner ezen most látványosan megbukott, mégpedig úgy, hogy nem belevitték, hanem önszántából tagadta meg a legelemibb emberség parancsát. Hogy amit magadnak nem kívánsz, azt másnak se tedd. Ez ilyen egyszerű. És ne a másikon kutasd, ő vajon megfelel-e ennek. Jótállni a lelkiismereted előtt ugyanis csak magadért tudsz. Ha akarsz.
@Lucernaböde:
Lehet, hogy igazad van a gazdasági kérdésekben, lehet, hogy nem (én semennyire nem értek a gazdasági mutatókhoz, szóval nem tudom eldönteni, hogy mi mit jelent). De itt konkrétan most arról van szó, hogy megjelent egy blogbejegyzés arról, hogy egy parlamenti képviselő olyat mondott, ami méltatlan (nem Horn Gyulához, hanem azt a személyt teszi méltatlan emberré, aki ilyenformán beszél). Ha jól vettem ki, ezzel még egyet is értesz. Ennek ellenére órák óta teljes felajzottságban, igen nagy aktivitással írsz egy teljesen más témában kommenteket ezen bejegyzés alá. Szerintem ez nem vall túl nagy bölcsességre (főleg egy ilyen szép napsütéses délután :-) ). Valószínűleg ez az, ami miatt a sok marha nem fogékony az okításodra.
Micsoda undorító kisérlet a Kommunista gyilkosoktól, hogy pocskondiázzák W. Máriát aki már az akasztófa alatt volt.
Sajnos a Kommmunista hóhéroknak még nem volt egy Nürnberg-szerű felelősségre vonásuk: a körmösök, a szadista pribékek most hirtelen "demokraták" lettek.

Persze ez csak kamu, ezekből a blogokból látszik, hogy szívük még mindíg a Lenin fiukhoz húz.
Szerencsére a választók a szemétbe kűldék ezeket a neo-Bolshevik csőcsléket akiket már csak a leg elvetemültebb munkásőr csemeték ajnároznak a blogjaikon.
úgy látszik mind a két oldalnak megvan a hülyeségeket beszélő öregasszonya :))
@okosallah: Te orbán faszán nevelkedett nagy rakás szar!
A lenin fiúknak most kétharmada van a parlamenteben, ezt a "ezeket a neo-Bolshevik csőcslék"-nek tehát a fajtádnak köszönhetjük.
Miért nem mászol vissza anyádra te génhulladék??
Uraim, Cushlagot egy négyszemközt elejtett beszólásért lemondatta a fityesz a holokauszt emlékünnepen törtétekért,akkor ezt az őrültet nem lehet lemondatni az mszp-nek??
Balfaszok vagytok elvtársak, ezért van a cigány Kadhafinak kétharmada!!
@ver@s kan-tár:
Végülis mindenkinek joga van ízléstelennek lenni, csak tudomásul kéne vennie, hogy aztán következményei vannak és azokat viselni kell... de mondjuk tényleg úgy lenne a legszebb a világ, ha senki nem "ízléstelenkedne".
De egyébként teljesen igazad van. Olyan furcsa, hogy az emberek számára nem erkölcsi axióma a "magaddal tudj elszámolni".
Ezen "gondolkodjatok" szarházi anyabaszó mocskos orbánimádók:

"A Blikk ma kiderítette, hogy évi közel 21 millióba kerülnek az államtitkároknak bérelt lakások. 8 államtitkárnak kell bérelni, egy-egy lakás havi átlagos bérleti díja 216 ezer.

"A 12 államtitkár közül egyébként tízen a parlamentnek is tagjai, vagyis 997 ezer forintos fizetésük mellé 231 ezer forintos képviselői tiszteletdíjukat is felvehetik, így havi 1,2 milliós fixre számíthatnak. Jobban járnak azzal is, hogy államtitkárként több mint 200 ezerért bérlik a tárcák nekik az ingatlanokat, hiszen képviselőként "csak" 116 ezer forintos lakhatási támogatásra lennének jogosultak, amiből valószínűtlen nem telne túlságosan fényűző ingatlanokra.

A legterebélyesebb, 158 négyzetméteres "szolgálati otthont" Répássy Róbert, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) államtitkára kapja. De 100 négyzetméter feletti lakásban térhet nyugovóra Kontrát Károly belügyi államtitkár, Szőcs Géza (Nemzeti Erőforrás Minisztérium) és Szabó Erika (KIM) is. "Összehúznia" leginkább Völner Pálnak (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium) kell magát, ő ugyanis beérte egy 63 négyzetméteres kéglivel is. A 12 ingatlan közül csak négy állami tulajdonú, nyolcat magánszemélyektől bérelnek a tárcák. "
@ver@s kan-tár:
Gondolom a nürnbergi háborús bűnösök tárgyalását is elitéled mert az áldozatok "csúnyákat" mertek mondani korábbi kínzóikra.

Tipikus Bolshevik mentalitás: az áldozatoknak kuss és meg kell csókolniuk az ÁVÓsok véres kezét. A ti morális mocskotok legendás: olvasd el a "Kommunizmus Fekete Könyvét".

A kommunizmus fekete könyve : Bűntény, terror, megtorlás, Nagyvilág Kiadó, Budapest, 2000.

Hogy tudd: én az "EA 2140" sz. politikai rab voltam a gyorskocsi u-i börtönben.
@okosallah: Hasonlítsd össze Wittnert Göncz Árpáddal, akit szintén halálra ítéltek. Talán látni fogod a különbséget.
Ha Wittner akkor is úgy gondolkodott ahogy most, valószínűleg nem meggyőződésből, hanem kéjjel őlt (persze, ha egyáltalán sikerült eltalálnia a célt).
@Lucernaböde:

Te sérült vagy? kezeltesd magad...
attól hogy hangosan kiabálod (nagybetűs írás végig, kivéve az idézetek) a marhaságaidat,azok nem lesznek még igazsággá...

peace!
@thinker_: Lendvai Ildikóval mekkora catfight-ot nyomnának!!!:D
Nem csodálkozom a gyűlöleten és az ország 2 felé osztottságán. 89-ben nem húztuk fel a fára az elnyomó rendszer működtetőit. Nagy hiba volt. Ma az utódaik, valamint a kiskomcsik nagyon bátrak, uralják a gazdaságot, beépültek minden pártba.
A komcsi vezetés mögül kihátráltak az oroszok, muszáj volt nyitniuk a nyugat felé, a rendszer teljesen tönkretette az országot gazdaságilag (már akkor is hitelekből volt olcsó a sör és a kenyér.) Ezért kellett megnyitni a határt.
Horn 56-os szerepéről:
A karhatalmi alakulatoknak volt tagja(nem pedig sorkatona, ő önként jelentkezett a rendcsinálásra). A forradalom leverése és az azt követő megtorlás vérgőzös napjaiban tanúsított magatartásáért magas állami kitüntetésben részesült, gondolom nem véletlenül.
Sokan még mindig védik ezt a hazaáruló gyilkost. Állami pénzen etetjük, itatjuk. Azok pénzéből is többek között, akiknek rokonát, felmenőjét lőhette agyon.
Sajnos sok itt a komcsi még mindig.
Ezért is megy a kettős mérce, hogy ha nácinak kellene megbocsájtani, az nem megy(jogosan hozzáteszem). A komcsi viszont jófiú és tulajdonképpen ők mindig is a rendszer megdöntéséért munkálkodtak (medgyesi petya szerint)
Kihangsúlyoznám továbbá, hogy a rendszer működtetőit(MSZ(M)P KB és PB tagok, megyei párttikárok, a komcsi hitlerjugend vezetői) kellett volna felkötni 89-ben, nem a kiszolgálóit (az egyszerú KISZ- és párttagokat.
Pl. gyurcsány magas rangú KISZ vezetőként működtető volt, Józsi bácsi Kiskunhalasról meg egyszerű párttag.
@Lucernaböde: Kár hogy előzőleg a Bokros csomag után dőzsöltek,most meg a magánnyugdijból futja. De majd mikor megint elfogy a lé, jöhetnek a szocik rendbehozni a kasszát. Mikor lesz ujra lé, jönnek elkölteni. Lám mennyit tapsoltak el az egész évi hiányból 2 hónap alatt?
"LEGYEN BÉKE, SZABADSÁG ÉS EGYETÉRTÉS"
A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata

"...Szilárd meggyőződésünk, hogy a nemzeti együttműködés rendszerében megtestesülő összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövőjét, erőssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar ember, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetőséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák a saját céljaikat.

Erre tesszük fel életünk most következő éveit."

Nem artana ha a Fideszes politikusok komolyan gondolnak, amit Orban kifuggesztetett minden kozepuletben. Ez alapjan WM-nek le kellene mondania. O a Nemzeti Egyuttmukodesi Nyilatkozat eszmejet megsertette. Ha mar kifugesztettek mindenhova, akkor el kellene kezdeni be is tartani a benne foglaltakat.

ADDIG UGYANIS SE BÉKE, SE SZABADSÁG, SE EGYETÉRTÉS NEM LESZ.
@Rothstein:

Ahelyett, hogy a multba revedeznel es felelosoket keresnel az orszag helyzete miatt, nem artana a jelenben es a jovoben gondolkodnod, ha neked tenyleg fontos MO boldogulasa.

A mostani Fidesz teljesen
- szetzulleszti az alkotmanyos demokraciat,
- az elrontott, igazsagtalan gazdasagpolitikarol nem is beszelve. Otletelesek, valsagadok, kiszamithatatlansag, megszoritasok, mig a gazdagok es sikeresek"aranyosan" jol jarnak, hiszen ok megerdemlik.
- Roma vs Jobbikos problema.
- Tarsadalmi, kultralis valsag van kialakuloban MO-on.
- Novekvo intolerancaia a kisebbseggel, massaggal kapcsolatban.
- Novekvo partallami befolyas a mediara.
- A jovo nyugdijasai mar csak a "biztonsagos" allami nyugdijt foglyak kapni. Allambudzse megborul 20 even belul.

A jovo egyre sotetebb. Ezekkel a kerdesekkel foglalkozzal ahelyett, hogy mi volt 55 evvel ezelott.
@orbánmentesítő:
Te mocskos szájú proli: Orbán is KISZ-titkár volt és a fél FIDESZ is ex-komcsi. Tojok rájuk.
Én senkire se szavaztam. Nyilasokból lettek a Komcsik aztán vissza Nyilasba: ez a .hu történelem 1919-2011. Fuck you.
@ver@s kan-tár: Én azt hiszem ,néhányunknak ezután itt teljesen fölösleges kommentelnie.
Annyira korrekt megfogalmazása ez az emberi minőségnek az adott problémával kapcsolatban, hogy aki ehhez még hozzá tud tenni érdemben, az művész.
Csak megköszönni tudom, hogy helyettünk is kioktattad a tahó bugris, tudatlan bandát!
@Rothstein: faszfej, Horn azért lett önkéntes hogy a vitnerhez meg a hozzád hasonló mocskos férgeket kitakarítsa az országból.

Nemzetközi Károly-díj (Aachen, 1990)
Arany Európa-díj (1994)
Nagy Arany Érdemrend a Szalaggal az Osztrák Köztársaság Szolgálatáért (2005)
Egy németországi kisvárosban, Wertheim am Main-ban utcát neveztek el róla.

Te nagy rakás szar, amikor az orbán nevű elmebeteg kis fasz ennek a 10% -át fel tudja majd mutatni akkor szólj.
Éppen az a baj, hogy Magyarország egy következmények nélküli ország. Bármit megtehetsz, nem lesz büntetés. A nácik óta itt senkit sem büntettek meg, bármit csinált.
Múltba ne révedezzünk? Akkor nem kellene a holokauszttal sem foglalkoznunk heti rendszerességgel ugye?
Látom a felhozott pontjaid egy részéből, Magyarországon csak a magyarság hibás mindenért. Fúúj csúnya intoleráns nemzet.
Tudod hol rontották el a gazdaságpolitikát? rákosiék kezdték, kádárék folytatták. A "rendszerváltók" pedig befejezték. Ha nem tudnád 89-ben az ország ugyanúgy a tönk szélén állt mint most, totálisan eladósodva. A lyukakat a privatizációval foltozgatták, amely elodázta az összeomlást. Kiárusítottuk az országot szarért-hugyért, csak ezúttal nem a szovjeteknek, hanem a nyugatnak.
De ne nézzünk a múltba ugye?
@Rothstein: Az általad gyűlölt rendszer éppen most épül vissza a Fidesz irányításával, Pozsgai, Szűrös mentorálásával. Ebben a rendszerben sem lesz több joga a népnek, mint a rendszerváltás előtt. Ahhoz képest viszont jelentős innováció, hogy születési alapon lehet valaki hajléktalan, esetleg "örökös" munkanélküli, az oligarcháknak viszont nem kell majd rejtegetniük a gazdagságukat, mert mostmát "törvényesen" lesznek gazdagok. A Kádár rendszerről annyit azért elmondanék, hogy kb. 62-től nem volt terror, ezt csak az képzeli, aki az újabbkori történelem hamisításokból tájékozódik. A mainál lájtosabb egzisztenciális fenyegetéssel operáltak.
@orbánmentesítő:

Neked akasztófán lenne a helyed.
Az meg Európa tudatlansága, hogy kitüntették meg utcát neveztek el róla. Igaz nem egy gyilkos gazembert tüntettek már ki a történelem során. Ez nem mérce.
@okosallah: Te, szerencsétlen baromállat, agyatlan pribék! Jó leszel majd a narancs-gulágotokon táborparancsnoknak, faszkalap!
Vagy netán provokátornak tetszik lenni?
@nu pagagyí@nu pagagyí:
Tudod mit? Szarok a Gönczre meg a kócos hajú Kinga lányára aki a Gyurcsány farkát sz***.
Mitől lenne ez e két idióta nemzeti hős?
Maléter Pál az volt.

Én Alekszander Szolzsenyicinhez hasonlitok nem pedig a KÁPÓ (tudod mi az?) garniturához akik most uralmon vannak.
@nu pagagyí:

Azért fatert párszor megverték a rendőrök mert hippi kinézete volt. Az előző rendszerben "kompromittálódott" emberek egészen a legalsó szintekig meg mehettek dolgozni diplomával portásként, hordárként. Vagy kivándoroltak. Nehogymár egy kádár-rendszert összehasonlíts a maival.
Azzal viszont egyetértek, hogy a fidesz is tele van komcsival.
Szépen átkonvertálták a politikai hatalumkat gazdaságivá.
Nagy hiba volt engedni. Úgy kellett volna velük is elbánni, mint a nácikkal 45-ben.
@Rothstein:
Te hogy kerülsz ide ilyen normális véleménnyel? Ez itt a Fiatal Kommunista Lenin-Brigád" honlapja.

Ezek itt egy qurva szót se értenek meg ami nincs benne a Kommunista Kiáltványban". Egész nap az Internacionálét éneklik.

Vegyél fel védőruhát mert azonnal neked esnek.
Én profi Bolshi-verő vagyok.
@Martian: a vizitdíj ment volna az eü be. ha elkezdtük volna a többbiztosítós modellt és nem akartunk volna svédországot játszani és hoztak volna szigorú korrupció ellenes törvényeket, az eü mára már lényegesen jobban működne. így is az van, amivel vitya riogatott. hosszú várósorok és ágy hiány, csak vitya még mindig nem tett semmit a pöcegödör felszámolásáért
@Lucernaböde: ez a kötvénykibocsájtás magyarul nem újabb hitelt jelent? Ha igen, azt ki fogja megfizetni?
@Rothstein:
Egy véleményen vagyunk mindenben.
Gratulálok a jó meglátásaidhoz.
A dolog reménytelen.
@okosallah:

A remény akkor hal meg ha feladod.
@csillagkutya seven: Szerintem összetéveszted az őszinteséget az elbutulással.
lucernaböde a tipikus homo orbanicus.
iskolázott, intelligens, vezető beosztásban dolgozik, biztos templomba is jár.
lehet, még az időseket is átsegíti a zebrán.
legyen övé a jövő, én léptem.
most egy olyan országban dolgozom, ahol megbecsülnek, mert az embert nézik, aki dolgozik keményen és nem érdekel senkit a politikai, vallási meggyőződésem, szexuális érdeklődésem.
szerintem nekem jobb, mint lucernabödének.
Tudod haldoklom, és a fletó pribékjei akik magukat orvosnak képzelik, még fájdalomcsillapítót sem adnak!

Legalább 200 embert mérgeztek le kadmiummal és minden jogász, ANTSZ, orvos kussol és faszát fogva ugrál, hogy jajj milyen tökéletes gyilkosok!
@Con Storm: én dolgoztam kórházban veled ellentétben. tudom mi a dörgés. nyugodtan készítsd a borítékot és tedd el a zsebpénzt amit anyutól kaptál paraszolvenciára. :)
Vitya mit mond, az idős nénik meddig fogják utolsó fillérjeiket az orvosok zsebébe tömködni ?
@Rothstein: Erre írtam, hogy lájtos egzisztenciális fenyegetettség. Ez azt jelentette, hogy Witnernek is volt hol laknia (miután kiengedtés a dutyiból), volt munkája.
Egy portás sem élt rosszabbul mint az átlag.
Természetesen a szabadságot én jobban szeretem és pont ezért fáj, hogy most elkezdték megvonogatni a jogokat, valamiféle homályos népakaratra való hivatkozással.
Az állam jobban tenné, ha a feladatára koncentrálna: vonuljon ki azokról a területekről ahol nincs dolga: vállalkozás, magán- és családi élet, biztosítsa a mindenkit megillető alapjogokat (európai értelemben). Ahol meg dolga van, mint a gazdaság szabályozása, infrastruktúra építése, közszolgáltatások és társadalombiztosítás, ott viszont átláthatóan, pótcselekvések nélkül tevékenykedjen mindannyiunk érdekében.
Mivel béke van, lehetőleg hanyagolja a társadalom megosztására való törekvést, mert csak egy csomó önjáró hülyét szül.
@Lucernaböde: semmi gond, a nagy vitában belefér :)
@nu pagagyí:

A gond az, hogy gazdaságilag a fidesz mozgástere egyenlő a 0-val. Nyakig el vagyunk adósodva az 1973 óta tartó hitelfelvételtől.
EU tag lévén, nem lehet önálló gazdaság politikánk, sőt, a miénkkel ellentétes érdekeknek kell engedelmeskednünk, szerepünk a nyugat olcsó, képzett munkaerővel való ellátására, és mezőgazdasági terményeik fölvásárlására korlátozódik.
Ettől függetlenül a tavaly áprilisi kegyelmi állapotot a fidesz balfasz módon veszni hagyta.
sok lózung és nem időszerű dologgal való foglalkozás, a rendszerek alapvető reformjától való ódzkodás, halogatás.
Mi a faszra várnak? Megkapták a felhatalmazást (én mondjuk nem rájuk szavaztam)
Azt hiszem az EU kötötte gúsba a kezüket a költségvetést illetően, de ettől függetlenül felkészületlenek voltak. Semmi B-terv nem volt. Azóta meg megy az átgondolatlan cselekvések sorozata, meg a halogatás.
Ettől függetlenül 1000-szer inkább a Fidesz mint a kommunista párttal nyíltan kontinuitást vállaló szocialisták, valamint a szélsőséges "liberálisok", akik gyakorlatilag teljesen idegen érdekeknek rendelték alá az ország erőforrásait.
@Rothstein: ma ugyanúgy kivándorolnak az emberek, csak ma egzisztenciális okokból. köszönhetően a szétlopott országnak. pl az ellopott 3000 milliárd olaj pénznek. Fityesz közeli belügyminiszterek nem voltak -e benne a buliban ?
@pupak30:

A fidesznél voltak/vannak itt nagyobb felelősök is.
A legnagyobb felelős a kommunista párt, ami tönkretette a gazdaságot 89-re.
Erről az alapról indult neki az álrendszerváltó elit. Ami aztán mégjobban elbaszta.
Antallék jórészt totális hozzánemértésük folytán, a többi meg aljas indokból.
@Rothstein: na akkor egyetértünk. szóval ez a banda is húzzon el a többivel egyetemben
Wittner jól beszél, igaza van.
Lehet picsogni rajta, de a szavazótábor jelentős része egyetért vele.
Nem ti.
De ti akkor sem szavaznátok rá, ha az elmebeteg pufajkás se..ét nyalná minden délben.
Akkor az lenne vele a baj.
Ezért nem igazán számít , hogy a magatok fajta mit nyifog, fényévnyire bármilyen hatalomtól.
Ez végül is jó dolog.
nincsenek nagyobb vagy kisebb felelősök itt mindenki tett az ország szétzüllesztéséért. a fidesz is
@nu pagagyí:
Te miről beszélsz? Az EU-socializmus lényege, hogy mindent az állam intéz és irányít a születéstől a halálig.
Az állam hatérozza meg, hogy mit csinálhatsz és mit nem és mibe kerül 1 tojás és hány gram lehet per db.

Névtelen bürokraták "Törvényerejű" rendeleteket hoznak mint annó a királyok vagy a Chavez Venezuelában.
Emlékezz: L'état c'est moi.

Amiről te beszélsz az a klasszikus amerikai konzervativ model ami nincs Európában.
Nem ..én más utat választottam! Vettem egy olympos diktafont, ami rajta volt az elsőrendű bizonyíték készítő listán, a biróságok amit elfogadnak, meg politikai menedékjogot kértem 3 évvel ezelőtt! A nehézfémmérgezést úgysem élem túl! Még elérem hogy elmebeteggé nyilvánítsanak, mert akkor a különösen kiszolgáltatott helyzetű duplázza majd a dolgot!

Azután majd elbeszélgetnek Strousburgban... a halálom után...
Már a banya is megérett!
Az egész undormány lénye megérett.
A horngyulázás nem érdekel, a kommunizmus nem épült fel (hálistennek).
Majd ezek felépítik. A banya szobrát fogjátok koszorúzni, ha egyszer végre megdöglik.
Süppedék, aljanép, tahóparaszt baromállatok, fidesznyik eftásak, narancskommunisták álljatok a vártán, NEMZETETEK figyel rátok gennyládák!
@Rothstein: Kis orbánfaszán nevelkedett emberi korcs, a fajtádat kellett volna a Dunába lőni.
Akkor megtisztult volna a házam és lenne esély EU országgá válni, tudod faszfej, olyan országgá ahol a munkából is meg lehet élni.
De a amíg a hozzád hasonló bérférgek vannak kormányon a hazám menthetetlenül, gyorsvonatként robog a Balkánra.
"LEGYEN BÉKE, SZABADSÁG ÉS EGYETÉRTÉS"
A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata

"...Szilárd meggyőződésünk, hogy a nemzeti együttműködés rendszerében megtestesülő összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövőjét, erőssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar ember, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetőséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák a saját céljaikat.

Erre tesszük fel életünk most következő éveit."

Minden magyarnak kotelezove kellene tenni naponta 100-szor elmondani fennhangon, mely aterzessel a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatat. Biztos vagyok benne hogy 1 even belul egy bekes uj Magyarorszag szuletne. WM is zokogva kerne bocsanatot HGy-tol. Ha a modszer a hare krishnasoknal bevallt itt miert ne? :) Meg a vegen betemethetnenk a szuksegtelen loveszarkokat.

"...Szilárd meggyőződésünk, hogy..."
@Con Storm: ezt csináljátok te szarház orbanista disznó ? Azok a gennyes "orvosok" akik szintén orbán farkát szopva jutottak feljebb a ranglétrán titkokban mérgezik a magyart??
Rohadjatok meg mind mocskos állatok !
Ez nem orbán klikk volt, hanem fletós malos bukkos magyar meg romagyűlölő neonáci csoport
@okosallah:
Jó a választásod.
"1944. május 2-án megsebesült és szovjet hadifogságba esett. Júniusban önként jelentkezett a németek elleni harcra. Erdélyben vett részt partizánharcokban, majd 1945 januárjában Debrecenben az Ideiglenes Nemzeti Kormányt védő őrzászlóalj parancsnoka lett."
Maléter oda csapódott mindíg ahol a mindenkori pillanatnyi hatalom volt.Kiszolgálta Horthyt,oroszokat,komcsikat végűl rosszúlmérte fel a helyzetet ez lett a veszte.Épp ahogy Nagy Imre a moszkovita padlássöprő.Ilyeneket ünnepeltetnek veletek és a jövő alkotmányát is MSZMP-MSZP-s elvtársak írják.Pozsgai,Szili!Miközben a fidesz telivan volt komcsi főkáderekkel!Nemváltozik,nemváltozott itt semmi.Ugyan azok hülyitenek minket akik eddig is.Csupán más a logó más a ruha!
@the_lonewolf: hát ha a torontói magyarok mondták,akkor az mán bizisten tuti úgy van:-)
A Fidesznek es OV-nak koszonhetoen itt polgarhaboru lesz nemsokara. Ha az ehezo, Lazar fele "annyit ero" tomegek megindulnak itt ko-kovon nem marad. Egyedul csak a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozataban bizhatunk csak.

"Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar ember, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetőséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák a saját céljaikat.

Erre tesszük fel életünk most következő éveit."
@bájgúnár:
Nem vitatom a tényeket amiket felhoztál, azok valóban korrektek. Csupán szembe állítottam Göncz behódolását Maléter viselkedésével.
Felhozhattam volna talán Gimesit vagy másokat az 56-után perekből akikből nem lettek se besúgók se kollaboránsok...
Nem volt sok olyan...azokat mind felhúzták.

Pusztán azon hőköltem meg, hogy ezek a Vér-komcsik sérelmezik, hogy a halálra itéltek nem nya...a se****-ét azoknak akik megkínozták őket.
Udvariatlanok!
Eszméletlen.

Az egész gondolatmenetük valami elképesztő betegességre vall és alátámasztja a szadizmus vádjait.

Egyébként teljesen egyetértek azzal amit írtál.
@Lacdelo: Na ne, na ne, na ne hülyéskedj!
VELEEEEM!
A NENYI szent! Akik fogalmazták, az utolsó előtti betűnél, már nem gondolták komolyan.
@bájgúnár: Hülyítik őket! Már, de bocs.
Altokmány: Nem kell a Magyar Köztársaság, de kell bizony Magyarország, ahol mindent lehet: kommunizmust, fasizmust, totális államot, NENYI-t, államosítást (kifosztást), antikapitalizmust az "antiglobalizmus" leple alatt, népnyomorítást,kultúrbolsevizmust, meg a minden-bolsevizmust.
Sok hívő nem is akarja észrevenni, hogy épp a bőrét nyúzzák, és jókat röhög a megnyúzottakon.
Én meg ezeken röhögök, illetve röhögnék, ha még lenne kedvem.
@Lucernaböde: menj már a kurvaanyádba innen.

A kefekötő meg inni szokott te iq király.

Én vagyok a hülye, hogy idegesítem magam.
@okosallah: "Gondolom a nürnbergi háborús bűnösök tárgyalását is elitéled mert az áldozatok "csúnyákat" mertek mondani korábbi kínzóikra."

Elvakultan védesz valamit, ami védhetetlen, s analógia címszó alatt az almát veted össze a körtével. (Amúgy, gondolom, magadtól is tudod, épp csak tettetett tudatlanságot mímelve kérdezted: nem, nem ítélem el az általad felemlített ítélkezést.)

Lássuk akkor: a nürnbergi perek és az ezekben hozott verdiktek egy a kontinentális háború árnyékában véghez vitt, faji jellegű törvényekre alapozott jogi, politikai és gazdasági diszkrimináció, üldöztetés, később ipari méretekben megvalósított fizikai megsemmisítés (soa) ügyét taglaló, majd ezeket lezáró jogeljárások voltak. A tárgyalásokat hivatalos vádemelés előzte meg, ami minden bírói szakaszba jutó ügy törvényi előfeltétele.

Horn Gyulát soha nem állították bíróság elé, sem idehaza, sem nemzetközi fórumon. Nem emeltek ellene vádat sem. Innen hát az általad említett jogesettel történő összevetés során tisztán kivehető eltérés.
Na, baromarcúak!
Javasoljátok a banya boldoggáavatását a katolikus anyaszentfegyháznál! Bírni fogom!
A pedofil, buznyák, de amúgy homofób papjaik fogják felszentelni ezt a csökött, bosszúszomjas, elhülyült emberi roncstelepet.
Hajrá baromország, hajrá baromok!
@ver@s kan-tár:
A téma nem jogi, hanem morális kérdéseket vet fel és a kommunisták minden erőfeszítést megtesznek, hogy a hóhérokat fehérre mossák.
A kommunizmus bűneinek a kérdése túlmegy .hu határain és ezt itt csak érinteni lehet.

A Rákosi-Kádár korszak koholt perei és véres megtorlásai ma már közismertek bár ezeket a vérkomcsik tagadják.

Soha senkit sehol a világon nem vontak felelősségre a Bolshevik vérengzések miatt, sőt előléptették őket a nemzet "nagyjai" közé.
Lukács György 1919-nébiztos személyesen közreműködött mások kivégzésében de itthon magas állami kitüntetést kapott.

Körmös Bauer? Biszku Béla?

A lényege annak amit mondok: A komcsik megúszták a felelősségre vonást mert sok helyen ma is hatalmon vannak; - ha másképp nem, hát más néven.

De ez nem jelenti azt, hogy az áldozatok szemében is rehabilitálva vannak, hogy az áldozatok "kötelesek" megbocsátani és megnyalni a hóhér kezét.

Csak figyeld meg micsoda közönséges, trágár, alpári nyelvet használnak a kommunisták másokkal szemben de akkor felháborodnak ha a volt áldozat is megmondja a magáét.

Végül: a (osztály)-származási alapon való tömeges kivégzések és deportálások pontosan megfelelnek a nürnbergi vádaknak.
A proletárdiktatura gyakorlata a nem-proletárok fölött, vagy a "nép ellenségének" nyilvánitottak elleni terror a Náci törvényekkel azonos.

Csak megúsztátok de mindenhol csak utálnak titeket. Még az Oroszok is. Csak a Kim Jong Il imád titeket.
A FIDESZ a leginkább hóhérkéz-nyaló párt.
Ott aztán virtigli kommunisták vannak!
Hogy nem kapnak ízlésficamot, amikor pozsgayval, martonyival, szűrössel, stumpffal, kövérrel és társaikkal működnek együtt?
A fenti csak szűk példálózás volt.
Rá kellene már jönni, hogy a hazai politika sajnos nem értékekről, hanem kizárólag a hatalomról szól.
Csodálkozom, hogy egyeseknek vannak még illúzióik, bár azt gondolom, hogy többségüknek nincs igazán, csak beálltak a sorba a koncért.
Igazán gusztustalan, amikor ezek moralizálnak!
A lényeget finoman kerülgetni - már, hogy a poszt egy rühes, ordasról szól, akinek más ember haldoklásáról az jut eszébe, hogy miért nem döglik már meg - utolsó, hazug képmutatás.
Elhiszem, hogy esküdt ellensége, elfogadom, hogy gyűlöli. Csak elvárnám, hogy emberként tegye, ne pedig ordas, veszett állatként, nem tisztelve semmilyen emberi érzést (hiszen állítólag őnagysága különb lenne).
@okosallah: "Csak figyeld meg micsoda közönséges, trágár, alpári nyelvet használnak a kommunisták másokkal szemben de akkor felháborodnak ha a volt áldozat is megmondja a magáét."

A dájcs tomika nevű szarzabáló véglényre gondoltál ugye te húgyivó kis fasz ?
@orbánmentesítő:
Hej te vérproli munkásőr-fajzat: gyönyörű a nyelvezeted, mintha Arany János beszélne.
Monnyad a sódert, "üsd a tökét, ne siránkozz"...
@okosallah: Miről ugatsz te génhulladék? Azért mert a proli apád mikor részegen hazajött a munkásőrhaverjaitól és alaposan megbaszta a segged, nem itt kellene rinyálnod.
@orbánmentesítő:
Cica, rossz a vakerod: mások szavaival élni lopás. Bővítsd a szótáradat, olvasd a Népszavát és gyere el a Pártház elé ütni fogjuk a Kulákokat!

Minden ifjúkommunista ott lesz, a Hóhér Gyulát fogjuk éltetni és veszünk neki új PUFAJKÁT!

Éljen a dögszagú Pufajkás Gyilkos!
@okosallah: Megértem hogy mivel a rühes komcsi apád minden este hulla részegen belédverte a faszát ilyen emberi roncs lettél.
De miért kell itt őrjöngened?
Miért húzol az orbanista haverjaidhoz? Miközben dájcs tompika túrós faszát szopod, alaposan seggbekúrhatnád a vittner nevű korcsot.
@orbánmentesítő:
Éljen a dögszagú Pufajkás Gyilkos!
Éljen a tömeggyilkos Biszku Béla!
Húzzunk le még több körmöt - monnya Bauer.

Te meg keféld a Lamperth asszony hátsóját, igazi vérkomcsinak való proli trampli mint te vagymuk vala.
@okosallah: szararcú barom! értem hogy emberi roncs vagy. Hívd fel a szarházi apádat hogy hiányzik egy kis seggbekuki!
Mondjuk kimondottan undorító ahogy egy olyan szaros komcsi mint te úgy próbál kompenzálni hogy szidja a komcsikat.
Te még egy vödör hígfost sem érsz.
@orbánmentesítő:
Megtenned, hogy az alpari megjegyzeseiddel nem mocskolod ossze masok jogos felhaborodasat? Koszonom!
@oscar dirlewanger: Kuss cigány! Neked senki nem osztott szót!
@orbánmentesítő: Én is baloldali érzelmű vagyok, de mutasd már meg, hogy ez az érzés tud irodalmi nyelvezettel párosulni és higgadtsággal. Miért stuffolod magad? Dőlj hátra a fotelben, olvass egy jó könyvet, a fidesznek már folyik a visszaszámlálás... Tudják ezt a hívei is, azért vannak tele indulattal még akkor is, mikor már a pártjuk kormányoz.

Én csak azt nem értem miért van a mai MSZP a 89 előtti kommunista pártállamhoz hasonlítva. Az MSZP privatizált, így van... Csatlakozott az EU-hoz, ami kurva nagy lépés volt. Akik az állami tulajdonokat akarják visszaállítani és az EU tagságunkat megszüntetni, az pont a fidesz. Amikor minden állami kézben van és mindent az állam felügyel az mi? Nem az a kommunizmus? Akkor mit kommunistáznak a fideszesek? :))) Kurva jóóóó.....
Nem alpári, irodalmi nyelven: a droidok elmehetnek a gondolatnélküliségbe, oda valók.
Aki kommunista, az ne kommunistázzon! Ez bántó a nem kommunistákra nézve.
Aki úgy kommunistázik, hogy nem kommunista, az nézzemámeg, hogy kire mondja!
Nemkomcsit komcsizni nemfrankó! A komcsi meg vállalja fel a világnézetét (államosítás, beleszólás az egyéni és családi életbe, magánpénzek állami lenyúlása...stb.) biztosan hitelesebbé válik.
süti beállítások módosítása