Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.03.22. 11:37 Fabius

Tahó Lacik alkotmánya

Címkék: fidesz alkotmány lmp tasó lászló

Szórakoztató lesz ez a következő pár hét, kedves Feleim. Az alkotmányozás folyamata előhozza a kenyerespajtások valódi énjét, elválik szar a májtól. A kormánypárti arroganciára lassan immunissá váló közvélemény már csak néhány kimagasló teljesítményre kapja föl a fejét. Iparkodni kell, hogy a narobotok tömegéből valahogy kitűnve valaki ne csak egy név legyen a friss alkotmány végén, a többi korszakos zseni társaságában.

Miközben a szegények védőszentje, Lázár János éppen azt magyarázza, mennyire legitim lesz az alkotmány minden formában akkor is, ha a Fideszen kívül nem szavazza meg senki, nekünk van időnk Tasó László képviselő tegnapi tahóságán merengeni. Vajon a legitimációs folyamat része, ha egy kormánypárti képviselő bekussoltatni igyekszik egy ellenzékit? Nem ám érvekkel, hanem igazi zsírosnyakú hegyi troll módjára a "fogd be a pofád, kisanyám !" formulát lengetve a nemzeti giccs áhítatába. A linkelt videót tessenek 3:55-ig tekerni.
Az hagyján, hogy nyilvánvalóan nem az értelmi képességeik alapján  lettek összeválogatva a nagyszerűek a felcsúti pajtában. Azt is megértjük, hogy a népnemzeti vonalhoz asszisztálni nem kívánó ellenzék most a népellenség, de azért bennem csak ott motoszkál a kérdés: Tasó László vajon az életben is ekkora tahó, vagy csak a falkaszellem irányítja és teszi bátorrá? Mert hiába jártatjátok a szátokat legitimációról, ha kussoltatni igyekeztek az ellenzék tagjait, és pláne hiába nyomjátok az Isten, haza, család, keresztényi szeretet mindenek felett vonalat, ha kapásból így beszéltek egy nővel.

64 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr112761711

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tahó Lacik alkotmánya 2011.03.22. 19:34:22

Szórakoztató lesz ez a következő pár hét, kedves Feleim.

Trackback: "Minden forradalmat alkotmányozás követ" 2011.03.22. 19:31:28

A Galaxis Minden Magyarjának Egyetemes Forradalmi Nemzeti Kormánya (a továbbiakban GMMEFNK) – hogy ezzel beteljesedjék a prófécia – végre hozzálátott az alkotmányozás nemes feladatához. A munka alaphangját pediglen maga a házelnök, a n...

Trackback: Sólyom: Az faszkalap alkotmányozáshoz kevés a kormánytöbbség 2011.03.22. 18:51:04

 A szartartály volt köztársasági elnök 17 éve, az Alkotmánybíróság elnökeként óvta az faszfej akkori kormányt, hogy az ellenzék nélkül kezdjen alkotmányozni. Véleményét a mostani helyzetre nézve is fenntartja. Sólyom László ...

Trackback: Lázár János és az alkotmány 2011.03.22. 15:06:15

Lázár János szavait olvasva a hideg tárgyilagosság elég lassan fut végig a hátunkon. Lassan biztosak vagyunk benne, hogy a Fidesz vezérkarnak gyerekkorában rosszul olvasták fel a Robin Hoodot és annyi maradt meg, hogy pénzt elvenni és újraosztani. Az i...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szenes lapáttal kell jól pofán baszni az ilyet, hogy a fal adja a másikat. Bunkó, tahó, tanulatlan, balkáni gyökér. Tipikus fidesz tag, tökéletes mintapéldája a jelenlegi kormány értelmi színvonalának.
Tényleg tahók ezek, csak az a kár, hogy nem minden szinten azok. Tahókának se egy negyvenkilós nőbe kellene belekötni, hanem Zagyva Gyulába. De a folyosói pofonfa árnyékában ahhoz nincs elég vér a pucában.
Nő? Hol volt itt nő?Papir van róla?Tomi megdugta? Nem? Akkor az illetőnő,nem nő! Miaz hogy tahó laci? Talán TAHÓ LÁSZLÓ képviselő úr!Faszikáim! Tudjátok hol a helyetek! Vagyon?/Már amit Lézer Jani barátom is annak tart!/,nincs! Akkor kuss van aljanépség!A véleményeteket majd elmondhatjátok gátépítés közben, a havi 28500-ért!Mocskos komenista hazajárulók!
SP -vel létrehozhatnák a nemzeti retorikai szakkört.
De szépen, tagoltan beszél ezazzizé :)
@Boli:
De legalább a kölyke jó parti lesz.
Hát te semminek nem tudsz örülni?
Már megénekeltem egy párszor, rajtunk csak egy tényleg intelligens földönkívüli civilizáció totális inváziója segíthet. Állítólag 3 rendkívül gyorsan mozgó, nagyméretű test tart a Föld felé, a számítások szerint 2012. decemberében érnek ide, szurkolok.
@gyilkos fűegér: Ne reménykedj! Ha nem FORRADALMÁROK,végük!
Emberek! Hol van a hangfelvétel?
Már megint nincs semmi, csak egy gyűlölködő nő állítása, amit ő is csak úgy hallott valahol, valamikor, valakitől.
Mi van ha a 40 kilós nő hazudik? Bevett szokása ez a szociknak.

Nincsenek tények. Megint csak egy állítást tudtok a Fletó, meg a többi tolvaj szoci (tele van már velük a börtön!) őszödi beismerő vallomásával szemben felmutatni, a „FIDESZ sem különb” bizonyítására, ha már a szocik menthetetlenek a becsület terén!
A legnagyobb baj meg az, hogy az őszödi beszéd (egy bevallott választási csalás beismerésekor) nem tahóztatok...
Pedig Fletóra ráment az unokáink élete is, akkora ma az államadóságunk fejenként. Ezt a hatalmas adóságot kell most a FIDESZ-nek újabb hitel felvétele nélkül megoldania. Aztán mikor majd megint rendbe teszik a gazdaságot, mint 2002-re, akkor megint azt fogják hazudni a szocik, hogy mi is meg tudtuk volna csinálni, de nem engedtétek az emberek, na meg a FIDESZ borzalmas ellenzék volt, azért nem tudtuk… stb.
(Persze ez is hazugság, mert az ellenzék nem tudja soha megakadályozni a kormányzást. Minden ami történik az utcán és a parlamentben, a kormány felelősége.)
Legalább hagyjátok őket kormányozni, elég már a megvágott hazug állításokból! Nem volt elég a „köteles beszéd” Kövértől, amikor a sajátjait viccelte meg, és rá pár hónapra fedezte fel a mondatban rejlő lehetőséget a hazugságra zseniálisan fogékony Fletó?

Lázár esete ugyan annak a beteg elmének a szüleménye. 2008-ban mondta és akkor senki nem talált benne semmi elítélendőt, mert nincs is, csak ha jól megvágják a mondatokat!!! Aljasság, a javából. Így bárkiről lehet kompromittáló felvételeket csinálni.
Újabb, igazi gyurcsányi munka!
És milyen érdekes, hogy Kuruc Infón jelent meg?
Szóval mégis a szocik tartják fenn, a tomboló fasizmus bizonyítására, ahogyan azt már eddig is sejtettük? Erre használják a Jobbikot is? Érdekes, hogy a választásokkor a Kurucon már csak a FIDESZT szidták, a nyilvánvalóan többszörösen diktátor Gyurcsányt, és az őt a bukástól többszörösen is megmentő szocikat már nem…

A Lázár szavait is kifordították, megvágták, durván. Persze, hogy más jelentéssel bír, ha kiveszed a mondatból a tárgyat! Gyurcsányé igazán akkor lett borzalmas, amikor az egészet egyben meghallhattuk! Mert nem a káromkodásai miatt volt rettenetes, hanem azért, mert kiderült, hogy milyen mértékben korlátolt és gátlástalan az az ember.

Amit Lázár mondott annak minden szava helyes és igaz volt. Mindenkinek a munkája szerinti szinten kell boldogulnia.
Az a jó utcaseprő, aki szépen tisztán hagyja maga mögött az utcát, az egy értékes ember.
De az a politikus, aki soha nem ért el semmit az életben hogyan akar emberek sorsáról dönteni? Hát az alkalmatlan a politizálásra, és az annyit is ér…
Aki nem tud boldogulni az életben (egy főiskola, egyetem elvégzés már bőven az!)az ne döntsön helyettünk, mert nem ért semmihez.
Megvágott, manipulatív felvétel. A lézerjankótól meg tessék bocsánatot kérni. XD
Megint csak félremagyaráztok mocskos júdeobolseviknépellenség módon!

Minden igaz Magyar* hazafi jól tudja, hogy a "fogd be a pofád, kisanyám !" mondat Újbeszélül azt jelenti:
"Kedves Hölgyem, kíváncsian várom az Ön véleményét is a tárgyban."

És minden köcsög félremagyarázót majd jól feljelent a Kósa néptárs! bi-bi-bi!

(* ne ugassá grécsis köcsög! nemzeti'be jelzőként is nagy betű!)
@Zene 56: Így van, kedves nemzet tezsvérem! Minden szavad arany! Csak egy bekezdést lefelejtettél, majd szólj az agitprop osztályon, hogy küldjék el újra!
bőviteni kellene a közvilágítást a parlament körül
@Zene 56: "Mi van ha a 40 kilós nő hazudik? Bevett szokása ez a szociknak."

A nő nem maszopos, ostoba.

"Amit Lázár mondott annak minden szava helyes és igaz volt. Mindenkinek a munkája szerinti szinten kell boldogulnia."

Nem ezt mondta, de már úgyis tökmindegy.

"Az a jó utcaseprő, aki szépen tisztán hagyja maga mögött az utcát, az egy értékes ember.
De az a politikus, aki soha nem ért el semmit az életben hogyan akar emberek sorsáról dönteni? Hát az alkalmatlan a politizálásra, és az annyit is ér…
Aki nem tud boldogulni az életben (egy főiskola, egyetem elvégzés már bőven az!)az ne döntsön helyettünk, mert nem ért semmihez."

Ha Andersen élne most sírva könyörögne a titokért bammeg! XD

Az utolsó mondatodon meg annyit helyesbítenék, hogy az olyan politikus aki csak a saját zsebét tömi és lesajnálja a választóit, na az ne döntsön a sorsunkról.

Hol voltatok múlt héten fidesz trollok? Már egész hiányérzetem támadt. Csak nem fejtágító volt a hosszúhétvégén?
@Zene 56: "De az a politikus, aki soha nem ért el semmit az életben hogyan akar emberek sorsáról dönteni? Hát az alkalmatlan a politizálásra, és az annyit is ér…"

hogy merészelsz így beszélni a felcsúti zseniről, a kedves vezetőről, a legfényesebb csillagról a magyar politika egén, a non plus ultra polgári keresztényről,isten földi helytartójáról, a sohasem hazudó fáklyáról, a bástyáról, te szerencsétlen?
@Zene 56:

A bruttó államadósságot a legnagyobb mértékben a Horn kormány csökkentette, ebbe ült bele a Fidesz. Az államadósság 2000 óta nő, előbb a Fidesz kormány, majd a Medgyessy kormány elhibázott gazdaságpolitikája, és fedezet nélküli osztogatásai miatt. Pártod és kormányod egyelőre ott tart, hogy a tavalyi hiány 3,8 helyett 4,5, valamint februárban összehozták a tervezett éves hiány 81%-át.

Jó reggelt.
@gyilkos fűegér:
Tévedsz!
Horn alatt nőtt az állam adóság, és eddig még csak 1998 és 2002 között csökkent! Tényeken kár vitatkozni.
Pedig ő adta el a stratégiailag legfontosabb energia és ipari szektort, fillérekért.
Horn Gyula miatt ennyi most a víz, az áram, a gáz! Mert nem mi döntünk az árakról a saját hazánkban. És nem a mienk a bevétele sem!!! Értitek? A gazdagoknak, a Franciáknak fizetünk…
Ő a legnagyobb szégyenünk, a pufajkás AVH-s Horn! A hazaáruló.

Nem vagyok párt tag sehol nem is voltam, zenével foglalkozom, de régi magyar családból származom, sokat tudok az igazi, szocializmus előtti hazáról. Ahhoz, és 1990-hez képest látom az ország mérhetetlen tönkretételének az eredményét (még Kádár alatt is jobb volt!) és ezt nem Orbán csinálta.

Értem én a hatalma indulatot, nekem is fájna, ha kiderülne Orbánról, hogy ő is (mint Fletó!) ingyen kapott eddig mindent az életben, céget, házat, ingatlant (törvényes bírósági ítélet van róla, csak elévült) ellopta az ország nevében felvett hitel 2/3-át (autópálya vagy bármelyik állami építkezés!), eladósította az unokáimat is... stb!

Ezt az utolsó 6 évet nem érdemes védenetek, mert védhetetlen.
Orbánnal meg várjuk már meg a 2014-et, aztán szavazunk!

De addig is ne higgyetek el semmit, amit a tv-ben láttok, hallotok, mert minden manipuláció, politika.
Maradjunk a tényeknél:
Gyurcsány csalt, hazudott, lopott aztán lebukott, kardlapoztatott, viperáztatott, lövetett!
Orbán meg nem.
Nem véletlen a kétharmad, tehát most ők kötelesek kormányozni minden területen, nem kell más hozzá!!!
Ez a demokrácia.
Aztán szavazunk 2014-ben!
Ok?
látom ,ide is átszivárgott
a nemzeti giccs áhítata,taták
"...nekem is fájna, ha kiderülne Orbánról, hogy ő is (mint Fletó!) ingyen kapott eddig mindent az életben, céget, házat, ingatlant"

Kezdhetsz ordítani! :)
Itten van a szíjjártópeti!
1998 és 2002 között volt ám itt a kánaán!
A Bokros-csomag meg előtte jól megemelte a hiányt mi?
A fizetett, hivatásos hazudozó narancskomcsija!
@Zene 56: Te totál vak hülye! Nézd már meg mit csinálnak Orbánék alkotmányozás címén! Az összes törvényes ellensúlyt kiiktatták! Ügyészség, alkotmánybíróság, KT, MNB! Te meg eszt véded! "kardlapoztatott, viperáztatott," Az, hogy szétbaszták a belvárost, felgyújtották a TV székházat, több száz rendőr megsérült! Az neked nem bántja a szemellenzős szemedet?????? A "törvényes" zsarolásokról nem is beszélve! Tovább is van mondjam még???
"Értem én a hatalma indulatot, nekem is fájna, ha kiderülne Orbánról, hogy ő is (mint Fletó!) ingyen kapott eddig mindent az életben, céget, házat, ingatlant"

Ha még nem tünt még fel ez egy qrva nagy öngól :)
Kérdés Mindenkihez.
A politikai oligarchák, hogyan zsonglőröztek az új alkotmánnyal, hogy Kun Bélát is legitimálják?
Mi lesz ebből a vitában /parlamenti/ vagy itt?
A válaszokat kérem írjátok meg nekem. A győztes jutalma egy egyedi póló.
Válaszadás határideje e hó 25. napjának 18. órájában lejár.

Jó gondolkodást kívánok mindenkinek.
@Zene 56:

Te hülye vagy B+

Guglizz már rá.
@Zene 56: " állam adóság"

Schmitt Pál zemélyesen?

Egyébként Horn volt kb. az utolsó, aki tett is ezért az országért, de mindegy, ennyit tudsz, meg a nevedet.
@Zene 56: "Horn alatt nőtt az állam adóság, és eddig még csak 1998 és 2002 között csökkent! Tényeken kár vitatkozni. "

Bazmeg, ti tényleg mindenkit hülyének néztek.
@hollario:

Röhejes, de ha a túlvilágon összefutnak a rendszerváltás utáni minielnökök, a vén pufajkásnak lesz a legkevesebb szégyenkezni valója.

Vicc.
@Zene 56: Tipikus, szőröstalpú, szemellenzős, hegyitollnak tetszik lenni! Keveri a szezont a fa..ommal! Védd csak a narancskomcsikat te idióta, nem látod, (vagy megfizetnek érte, hogy ne akard látni) hogy semmi különbség nincsen köztük és a cocik között? Idióta troll vagy! Ráadásul hülyeséget is beszélsz, olvasd el, te visszamard kotonszökevény legalább Lázár elvtársad teljes "beszédét", azután rájössz te ostoba, hogy ennél nagyképűbb és mindenkit lenéző, faszfejet még max. egyet, kettőt találsz a parlamentben! B+ te szerencsétlen, a sok fideszes suttyó prolit! KRETÉN VAGY ELVTÁRS! De legalább letudtad a mai pártfeladatot, igaz???? :)
Nagyon örülök az indexes parlamenti összefoglalók iránti érkelődésnek,(sic) de "látni is kéne nem csak nézni a két lyukon ki"!
További érdeklődés hasonlóan "megbízható" forrásokból: hircsarda.blog.hu/2011/03/21/lazar_janos_kispolszkiban_vezekel
Szerintem, nincs különbség a két anyag között.
SŐT MÉG ROSSZABB! A teljes borzasztóbb és elrettentőbb (nem tudom, hogy kinek volt gyomra még rajtam kívül elolvasni ennek a féregnek a mondókáját), hisz ott külön részben tárgyalja amit a mezítlábas emberekről és külön részben amit a dicső politikusokról mond! Ha Fletó haverotok beszédét csak fele ennyire vágtátok volna meg, semmi sem lett volna... Lázár elvtárs elmondja, hogy akinek nincs vagyona az ne legyen mondjuk önkormányzati képviselő. Érdekes, mert mondjuk ennek a szerencsétlen surmónak mennyi vagyona volt anno, amikor beszállt a "businessbe?" Semmi, egy csóringer tahó volt, aki hatalmas vagyont, messze a kereseti lehetőségei felett meghaladóan halmozott fel, amit az APEH valamiért nem forszíroz... Vajon miért??? Kisköcsög SC és tettestársai!
@Zene 56: Orbánnál gátlástalanabb, hazugabb, alávalóbb "ember" nincs a magyar politikában.
Politikatudományi, közjogtani hiányosságokat részletezni kár, itt nemhogy objektív írásról, de bármely tudománynak kielégítő ismeretét nélkülöző írással állunk szemben.
A kommentelők figyelmébe: hircsarda.blog.hu/2011/03/21/pszichologiai_teszthez_kotne_a_kommentelest_a_kormany
@Zene 56: Gratulálok! Ezért biztosan adnak majd egy barackot...
"Arnóth Sándor halála miatt volt feszült, ezért szólt be Szabó Tímea LMP-s képviselőnek - mondta a Hírszerzőnek a fideszes Tasó László."
hirszerzo.hu/belfold/20110322_taso_beszolas_lmp
Ez aztan a magyarazat:)
A "Zene 56" egy büdös geci provokátor!
Hogy eltűnt?
Ennyit fizetett a góré.
Mocsok egy bolsevik banda ez!
@zsoltix: Igazán megható és érthető? Nem? De komolyan... olyan izék vagytok! Semmi megértés a kedves képviselő troll elvtárs iránt! Szégyellhetitek a gyász perceiben is magatokat! Szörnyű! De tényleg!!!
@vitézlajszló: Lüke vagy! Csak lejárt a troll munkaideje! Ennyi pénzért még túlórázzon is, nem elég a szétszívatás munkaidőben! Nem kommunista munkaverseny van! Helló, helló, helló! :)
@zsoltix: Ugye, mert pont a Timike ment szembe vele az autópályán.
Nem szeretném senki érzéseit megsérteni, de az ilyen hivatkozásból kilóg a lóláb.
Ez már nagyon mély!
@kirsten: ÍGY VAN!! SZEMÉT ALÁVALÓ GAZEMBER!!
Orbán viktör!
HA VAN ISTEN MEGBÜNTETI_ hazug!megdöglik, mint egy kutya
a "zene 56" elment, megy a bolseviktor gyűlésére fizetett tapsolónak. A múzeumnál is ott volt.
@Zene 56: Láttam már éjjeli őrt nappal meghalni! Befizetek én arra a nagy gazdasági rend rakásba.Szépen körvonalazódik:-94 ezer munkahely, 600 milliárdos luk az adó törvény miatt , államháztartási hiány már 83 % szóval lesz itt szép új világ! Az lehet ,hogy az adóságállomány 60-70% lesz, de hogy 5-6 mill. csóró nincstelen országa lesz az biztos, de csak nyugodtan előre a viktori úton, mert kurvára értenek hozzá és csak ők tudják a tutit.(csak 2002 után 2000 milliárdot hagytak maguk után a lakástámogatási rendszerükkel-hogy a többit ne is említsem)Ja érdekes megbuktak ,utána még egyszer(tudom csaltak a szocik megették zsákszámra a Fideszre adott szavazatokat),hogy lehet ,hogy nyolc évig csöndbe volt ez a híres 2/3 vagy addig ők is nyúlkáltak a közösbe?Talán ezen is el kéne gondolkodni a fő forradalmárral az élen aki 2006 ban 72 órás ultimátumokról beszélt a népéének aztán beült a páncélautójába és ott hagyta a hívőket a szarba, körülbelül ennyit is értek neki.Jó lenne ha felébrednétek.Ja és a pontosítás véget soha nem voltam vagyok szoci stb. szavazó, de 99 óta Fidesz se.
Most azon agyalhatnak, hogyan tegyék láthatatlanná a manyup pénzeket maguknak zsebre.
Aztán merre emigráljanak innen, miután (mielőtt) megcsinálták az államcsődöt.
Azt, hogy hogyan ússzák meg, már kidolgozták. Különbenis: a 2,7 millió csudáramagyar erre is felhatalmazást adott, mint minden aljasságra!
@Boli: Talán nem,de szívük szerint megtennék.
Csak a jobboldaliak sikereit garantálja a kormány, de azt alkotmányilag és örökre.

index.hu/belfold/2011/03/22/makovecz_imre_orokre_benne_lesz_az_alkotmanyban/
@pirimogyoró: Bocs, de engem zavar ez a jobboldalizás, mivel én alapvetően jobbos lennék, márha hagynák.
A fidesz-kdnp nevezetű szörnyszülött nem jobboldali, szerintem leginkább valami nácikomcsi egyveleg, erre szoktam a narancskomcsi jelzőt használni, megjegyzem trolljaik még nem tiltakoztak emiatt.
Egyébként most nincs vitám veled, de tudomásodra szeretném hozni, hogy a jobboldal szerintem ezzel a bolsevik bandával nem egyenlő.
Miután a naív királyfi megdugta a hazug banyát,az ezt mondta neki: ej-ej kedves kis fityma,te még hiszel a tündérmesékben?
@vitézlajszló: Én is szeretném ezt hinni, hogy az igazi jobboldal nem egyenlő a Fidesszel, vagyis Orbán Viktorral :)
@vitézlajszló: Ha nem értesz egyet fülkeforradalmi kormányunkkal, akkor csak rohadt kommunista lehetsz! Mondják ezt a volt KISZ, MSZMP, Munkásőr és ügynök URAK. Forradalom vót, vagy mija t.k.m - állítólag! Nem tetszettek észrevenni! Nahát, nahát... Sőt, a "Nemzetközi helyzet fokozódik!" Éberség elvtársak, éberség! :)
@Zene 56: Neked teljesen igazad van.
A Lázár is annyit ér amennyit a munkája révén elért.
A kérdés pusztán annyi, hogy mit tekintünk munkának.....
Nekem tetszik, hogy az MMA bekerülhet az alkotmányba. Makoveczéket Viktorostól indítanám is nehézsúlyban. Naponta tudnám nézni.
Nemzeti alkotmányozás holnap Rétvárival Zuglóban!

Kihagyhatatlan last minute akciónk keretében várjuk javaslataikat, melyeket maga a rendezvény fővédnöke sarkantyúz be váltott fehér paripákon,a megszokott egyéni képviselői módosítóval az országnak házába.

Dzsípíesz követés, elhangzottak rögzítése technikailag megoldott, azzal ne fáradozzanak!

http://www.zuglo.hu/files/DownloadFile?topic=editor\files.nsf&did=A906514EF8F7B6AFC1257856004A00E9&filename=konferencia_az_alkotmanyozasrol_11_03_24.pdf
@Boli: Én ezt csak sajnálni tudom.
Én amióta az eszemet tudom antikommunista vagyok, ennek már kb. 32 éve! Szóval tizenötöt azér tegyél hozzá.
Felismerem a komcsit 100 méterről ellenszélben, mint pixi gróf a grófot, A'la Mágnás Miska.
@vitézlajszló: Kajánul vigyorgok én is csak a sok majom vörösnarancskomcsin, amikor engem komcsiznak. Szerencsétlen barmok, nem tudják mit beszélnek, kiről. A mi családunkban, a mi nevünkkel pláne, nem volt ez divat. Még csak egy kósza vöröskatona, vagy coci párttag sem fordult elő nálunk. Nem volt "divat" becsókolni a '89 előtti elvtársaknak. Ellentétben a mai narancskomcsik egy részével, akik vagy személyesen, vagy családjuk révén haszonélvezői voltak az előző rendszernek. Azután a sok kis ecceri húszéves (most mondjak nickkeket?), akik "hatalmas élettapasztalattal" rendelkeznek, nekiállnak itt fikázni bárkit, aki csúnyán meg csak a narancskomcsi elvtársak nézni. Szerencsétlen kis janicsárok, azért, mert bölcsész szakra járnak, azt hiszik másodévesen ők váltják meg a világot! :) Majd rájönnek!
@Boli: Én a komcsiknak igazán sokat köszönhetek.
Pl. nem ölették meg a családomat és engem!
Cserébe én sem öltem meg őket:))))
A mai eftásak hasonlók, de nem annyira kemények. Valami fura egybeesés lehet ez. A hatalom koncentrációja vált ki ilyen tébolydát!
Aki alkalmatlan a hatalom gyakorlására, gyakran megtébolyodik. Ezt a történelem számos ponton igazolja.
Kis pöcsök, akik nagy f.sznak képzelik magukat. Igazából szánalmasak, ahogy azok is azok voltak '89 előtt. Mi meg azokat is kiröhögtük és ezeket is kifogjuk! Előre eftárs, a Viktori úton - ZSÁKUTCZA!
@Boli: Senkiháziak uralkodtak, uralkodnak rajtunk.
Ami szánalmas: 2,7 millió honfitársunknak köszönhetjük a mai uralmat.
Ami még szánalmasabb: nem tudunk normális alternatívát nyújtani ezen megtévesztetteknek.
@vitézlajszló: Sokan még mindig azt hiszik, hogy a jobb oldal van hatalmon. Vakok, süketek és bénák - agyilag. A baloldal is csak a logojában volt bal, ezek a szerencsétlen elvtársak meg Rákosit szedték elő a szekrény mélyéről. Viszont a kommunikációs stratégiák területén remekelnek, a beduinnak is eladnák a homokot. A f.szért nem mentek el használt autó kereskedőnek!?
süti beállítások módosítása