Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.03.19. 06:58 Fabius

Néző vagyok, ments ki innen!

Címkék: média rtl klub vv4 alekosz

Mesehős születésének lehetünk tanúi, kedves Feleim. A népi folklór új bálványa kétségkívül VV Alekosz, az egyszeri érdi biztonsági őr, akit szemünk előtt tesz a bezártság polihisztorrá. A villa S - Modellje (Hódos Hajni után szabadon) egyéni stílusban hordott felsőtestével és négy mindenre alkalmas körmondatával annyira belopta magát az emberek szívébe, hogy kis szerencsével ebben az évben nap nem múlik el képernyős jelenléte nélkül.

Az RTL megunhatta, hogy ajándéktárgy készítőktől kolbásztöltő kisiparosokig mindenki lopja az Alekosz brandet, és a ValóVilág befejezése előtt építeni kezdték kegyeltjük jövőjét. Az ötlet azonban nem új, cserébe régi és lerágott: párt keresnek a csajozás ügyben életképtelen atlétareklámnak. Az az apróság, hogy Edit néni műsora tervekig, Delhusa Gjoni haknija a forgatásig jutott nem zavarja őket, Alekoszt keménytökű faszagyereknek eladni nem félnek. Szerintem nem járok messze a valóságtól ha azt gondolom, a bejelentés után Alekosz megnyeri a ValóVilágot, azonban kiköltözés helyett befogad magához egy seregnyi szereplésre és a kegyeire vágyó nőstényördögöt, meg az ügyeletes pinabubust melléjük tanácsadónak.

Tudom, az ortodox Alekosz fanok most felizgatják magukat, mint Korda Gyuri bácsi az elgurult Viagra láttán, de azért csak megkérdezem: mindig minden körülmények között ránk kell őt erőltetni?

Ha a válasz igen, kell, akár hányásig kell erőltetni, Majka 2.0 érdi hőst kell faragni Alekoszból, akkor legalább ne olcsózzák el. Hagyják a francba a mesterkélten unalmas, félidőben fényt kapó és első komolyabb párbaján alsónackóba Ifa féknyomot faroló Prolivért, és válasszanak Alekosz mellé a szerep komolyságának megfelelő pinabubust. Egy mentort akitől tanulhat, aki mellett igazi képernyőkan válhat belőle. Nem kérdés, hogy a személy csak a kereskedelmi televíziózás szárazdugó bajnoka, a képernyőn recskázás királya, az egyszeres pártaláló díjas Dániel a Pertufingó lehet.

Remélem az ötlet szinten sem merült fel a szerkesztőkben, hogy a párkereső showba is elsőként jelentkező Baukó Bár-VV Évát is beválogassák a szereplők közé. Tessenek kérem a helyzet komolyságához illő, és Alekosszal egy társadalmi osztályban vegetáló kissé és kevésbé szégyellős, illetve 15 perc hírnévért bármire hajlandó celebnőket összeszedni ennek a remek srácnak. Hadd küzdjenek meg érte a saját stílusuk szerint, hadd élvezze Alekosz a figyelmet és a törődést. Aztán, ha kifutóban van ez a bizonyára hallatlanul nézett műsor is, tessenek kérem a folytatáson elgondolkodni, és az ehhez szükséges licenceket megvásárolni. Csak az ne legyen, hogy Alekosz az eljegyzés után kiköltözik az életünkből, és hazahúz a vérbe végre.

Szerintem nyugodtan lehetne a friss pár együttélését is napi összefoglalóban közvetíteni Szörvájvör, úgyis túléllek! címen. A kezdeti hónapokat ezzel el is tölthetnénk, kicsit később, mikor a menyecske már ereit felharapva szabadulna jöhet a következő reality, az Villa Amazing Race. Itt bepillantást nyerhetne a kedves néző, miként szökne szabadulna a sorsáért hálátlan némber kötélhágcsón mászva, a fürdőszoba csempe mögött titkos alagutat kaparva, a villa medence lefolyóján keresztül ebihalnak álcázva, vagy éppen tokostól beszakítva a riportszoba ajtaját.

A lerombolt villa felújítása csakis a Nagy Házalakítás keretében képzelhető el ( nem érdekel, hogy a Viasat adja, meg kell venni ) az ifiasszony pedig az elmaradhatatlan főzőműsorban mutathatja meg, hogy neki is megy a kirántott kartonlap Hajós András módra elkészítve. Ráadásul az utódlás közvetítésével két legyet ütnének egycsapásra: meg volna oldva az ügyeletes baba-mama műsor, és évente ordíthatná a képünkbe Ördög Nóra: újabb csillag született. Az első villanyugdíj átadásának pillanata is felemelő volna. Alekosz a villában eltöltött 12458 nap után először kihúzná magát, letenné a pálinkás poharat, fölkenne egy marék zselét a hajára, betestápolózná és parfümözné magát, majd belenézne a legközelebb eső tükör mögötti kamerába, és egy lustaságból zanzásított villamonológban így szólna: határozott, céltudatos és domináns vagy. Te megfelelő értékeket képviselsz az én alapvető elvárásaimnak. Én úgy hiszek mééég mindiiiig tebenned, ahogy te hiszel énbennem. Sááájecc, mibennünk bennünk van a zikszfaktor!
Alekosz temetésének napja lenne az online nemzeti gyásznap. A medence mellé felravatalozott ikontól sms-ben búcsúzhatnának a nézők, majd a villa udvarán felállított mobil hamvasztóban elvégeznék a szertartást. A hamvakat urnába töltenék, és az évek során felgyűlt visszaválthatatlan pálinkásüvegekből olvasztott oltárra állítanák ki, aminek talapzatán vésett tábla szolgálna mementóul a jövő nemzedékének:

"Ha beszélsz, ha udvarolsz, ha jó pofizol, ha bókolsz, akkor elmehetsz a büdös picsába!"

48 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr782751976

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lázár János kivágta nálam a biztosítékot 2011.03.19. 16:40:22

  Elszámoltam tizenháromezer-nyolcszázötvenhétig. Most már kicsit megnyugodtam, talán le tudok írni néhány sort úgy, hogy a kötőszavakon kívül ne kelljen mindent kipontoznom. Hogy mi bőszített ennyire fel? Lázár János eme nyilatkozata: &...

Trackback: Életszerű életszerűtlenség 2011.03.19. 11:23:50

  Előre bocsájtom, hogy az alábbi történet kizárólag az én bomlófélben lévő agyam torzszüleménye, ilyesmi ma a világon nem történhet meg, Magyarországon pedig egyszerűen lehetetlen lenne. Egy szép csendes nyári este két pigmentáltan erős...

Trackback: Alekosz pornót forgat, nem videoklipet VV Laci szerint 2011.03.19. 07:26:38

 A játékosok következő feladata szerint a zenés héten elkészült produkcióknak kell klipet gyártani egy seggnyaló kamerával. A "Õsparaszt" Hit és becsület huszára kiakadt, amiért a puncivitéz szerinte erősen erotikus töltetű klipet aka...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valaki megkérdezte már Alekinnyót, hogy egyáltalán szeretne egy ilyen műsort?
"mindig minden körülmények között ránk kell őt erőltetni?"

Miért tesz mindenki úgy, mintha nem lenne távkapcsoló? Ne mondja senki, hogy csak ezt az egy csatornát tudja fogni! A TV-n és a bulvárlapokon kívül nincs más szabadidős lehetőség? Nincsenek barátok/barátnők, akikkel közös programokat lehet rendezni?
Demagóg fasság!
Bájgúnár pojáca...
Jelenleg nem az a legnagyobb baj, hogy Alekoszból "sztárt" akarnak faragni. Egyrészt már most is az, másrészt ez a folyamat régóta megy.

Most jótékonysági hét címén szétszabják a teljes játékot. Kiviszik a játékosokat a zemberek közé? Mi értelme ennek? Tényleg az a legnagyobb rászorrultság, ha valaki nem láthatja Jerzyt? Ugyan már!

A Benkő Dániel akt elé azért dukálna valami figyelmeztetés. Brrrrr!
Előre eldöntötték, hogy Alekosz nyeri a Valóvilágot!
valovilag4.postr.hu/alekosz-megnyerte-a-valovilagot
Na, lesz itt mindjártnemsokára 300 hsz iziben, mert édesAlekoszt megvédeni biza kötelező!
Alekosz megérdemli. Lehet, hogy a feleségkereső műsor égés lesz, de fog vele keresni egy csomó pénzt. Utána a Lagzi csapattal fog haknizni, az is jól jövedelmez (jobban mint a rap). A VV-t nem ő fogja megnyerni, de jobban fog járni, mint a győztes. Ne felejtsük, Győzi karrierje is úgy indult, hogy vendégként benn volt valamelyik valóságshow-ban és azt hiszem a Tvrtko meg a Harsányi (ezekben nem vagyok biztos)jókat röhögtek rajta. Alekosz egy ösztönös zseni ebben a "műfajban". Én drukkolok neki. Az utcáról jött, nem ismert senkit és élt a lehetőséggel
hahha! sajnos élvezettel olvastam:)
Az a baj, hogy nem tudom, feltűnt-e még valakinek, vagy csak én érzem így, de csóri alekosz olyan buta, hogy nagyon....
Néhány idegen szót ismétel, rázza a fejét, és próbál kifinomult lenni, de nagyon nem az....
Intelligens?! hűha, komoly gondok vannak, ha valaki annak hiszi. Ezt csak a fanoknak üzenem.
Valami normalis nevet adhatnanak neki,
mifele nev mar ez a alekosz. Ilyenek a hulye japan rajzfilmekben szoktak lenni.
Az életbe nem lesz nője, ha nem kapja meg ezt a műsort. Még azt is el tudom képzelni, hogy a jelentkezők között sem találja majd meg az igazit!
Szerintem ez most jobban sikerült mint a legutóbbi Alekoszosod.
alekosz egy idegösszeomlás szélén álló zavart elmének tűnik, aki a villából kikerüléskor azonnal összeomolhat, elég ijesztő. fejrángás, szemmozgás, darabos beszéd, hanglejtés.
kultúrált körmondataival saját magát takarja.
@dukeekud: Nagy Sándor vagy esetleg Elek? Na úgy még gázabb lenne:))
Kutyából nem lesz szalonna. Alekosz egy primitív bugris, felpuffadt fejű alkoholista, és az is marad. A feje meg úgy rángatózik mindig, mint régi Skodák hátsó ablakában a bólogatós kutya.
@Penzkeresesmertcsak: Nagyon kreatív módját választottad az érvényes emaillcímeket tartalmazó spammerlista elkészítésének, meg az ártatlan emberek mailfiókjai feltörésének. (Mivel egy oldalra a legtöbb ember megszokásból azzal a névvel/jelszóval regisztrál, amivel pl. a gmail fiókját is eléri, ezért ilyen csalásnál rögtön ki lehet azt is nyerni..)

Igazából csak gratulálni tudok, hogy ilyen ügyes vagy, meg ahhoz is, hogy az effajta "munkát" bírja az arcod bőrrel.
Azt a némbert, aki egy ilyen műsorba jelentkezik, és ilyen "cölöpvitéz" a zsánere, mint Alkeszosz Balfaszosz Nullatosz, azt abszolúte nem tartom sem értelmes embernek, sem pedig Nőnek.

Bakker.
Tényleg nem értelek Fabius ezzel a ValóVilág ratyiskodással...:)

Mindenesetre várom már az Alekosz-himnuszt, Fluor Tomika és SP előadásában.

"Csak akkor blöffölök, ha úgy van, és általában úgy van..."
Szomorú, hogy pozitív gondolkodásunk 11. hónapjában is megjelenhetnek ilyen krákogó hangvitelű cikkek. Alek médiába érkezésével egy celeb megszűnik tévében szerepelni, ha kis szerencsénk van, akkor az az olasz rágádzizós pöcs lesz az áldozat. Máris van értelme a hírnek, máris boldog a magyar. De nem, undergroundéknál még mindig a búbánat a menő, a jót basszuk közölni a néppel.
Akinek egy alkoholista, rendetlen, munkakerülő csődtömeg a férfiideálja, ráadásul idétlenül is néz ki, annak egészségére! A "zertéel klub" pedig lesüllyedt oda, ahonnan már nincs tovább. Erőltetni ezt a két puhatestű, semmirekellő, vasúti tölteléket.
Én a Heti Hetest és újabban a fél hetes híradójukat nézem csak, ez a két nézhető műsoruk van csupán (emberi időpontban, azaz munkaidőn kívül).
Balekoknak balek hőst, avagy, hogyan válik azzá az ember, mint ami tetszik neki?
A bejegyzés írója és néhány kommentelő jól látja a lényeget.
Az RTLKlub Valóvilág c. műsorában látható Nagy Alekosz, a csatorna szolgalelkű, erősen túlprezentált antiszociális "főhőse", egy idegesítően buta, betegesen szinonimhalmozó, arrogáns és affektáló, kifejezetten rosszarcú, rossz tartású, lusta, hiú, önző, gyenge személyiség. (ha van jó tulajdonsága, írjátok meg!)
Vajon, miért akarja egy csatorna ilyen irányba, ilyen mintával és nem utolsó sorban ekkora erőforrás ráfordítással formálni százezer, vagy akár több millió ember gondolkodását? Jó-e az, ha a lakosság csak 1/3-a "beépíti" magába, a TV-ben mindennap Istenített példakép szokásait, tulajdonságait? Az én véleményem az, hogy nem, és biztos vagyok abban is, hogy a műsor készítői is tisztában vannak ennek a fejekben okozott káros hatásavial. Rubin Kristóf, Simor Olivér, a rendezők, a szerkesztők, a kül. bulvár és nem bulvár műsorok műsorvezetői, hírolvasói, a beszélgető műsorok fizetett statisztái, félprofi, profi vendégei, a szavazások hamis eredményeivel és egyéb manipulációkkal.
Az emberek többsége úgy tűnik hozzászokott ehhez, és ragaszkodik hozzá. Már az "akopaliptikus méretű" ostobaságok, hazugságok sem zavarják őket, önfeledten söprik be a szőnyeg alá, és amint felüti fejét valahol a téma, azonnal védelmezik vagy elítélik a műsor "hőseit", állva mindig az éppen, vagy az örök favorit, Nagy (b)Alekosz oldalára.
Ahogy a TV diktál.
Az a szomorú, hogy ilyen szarokat, még el lehet adni a népnek műsorként. Egy kicsit is értelmes embernek, eszében sincs figyelmmel kisérni az emberi hulladékok napi problémáinak taglalását. Néha dakapcsol, mert keresgél, de aki tartósan nézi, azzal valami igen nagy baj van.
Alkeszosz egy új celebtípus, kicsit béna, kicsit balga, kicsit sikertelen, vagyis az átlagpolgár számára is ismert és átérezhető szerep.
szerintem esélyes a projekt sikere,
ha nem, na bumm, egy kisiklott élettel több, oszt az előadás megy tovább..
Most már 100%, hogy nem nyeretik meg vele a VV-t. Ez lesz a kárpótlás.
@XXXXXXX: A "vévé" szereplők mióta "celebek"? Mit tettek le az asztalra, hogy "felnézzünk rájuk"?
@lilly.alien: hát, alapértelmezés szerint a celeb semmit nem tesz le az asztalra, a média teszi ismertté, pusztán egy eszköz, mint egy díszlet, csak jár-kel és hülyeségeket csacsog a saját értéktelen létéről:)
@lilly.alien: hát pont ez az, amit XXXXXXX mond, hogy egy valóságshow-szereplő az kb antisztár. Bemegy a tévéhez kitolatni magával és nagyjából hülyét csinálni magából. Ez bármelyikről, de Alekosz meg aztán ezzel a fazonériájával az antinak az antija:)
@agymento: csak a hogyvoltot olvasom, nem láttam még VV-t, de állítólag ennek a balféknek legalább némi humora van. De nekem se szimpatikus amúgy, és nem feltétlenül az előnytelen kinézete miatt, hanem úgy az egész faszi.
@sorica123: Kedves sorica123!
Pontosítanék! Nevetséges, nem humoros :), de ha elfogadnánk annak, akkor is kevés lenne ennyi.
(a hogyvolt nem egy hiteles forrás)
@agymento: Olyan alacsony IQ-val rendelkezek, hogy az ilyen szavakat, mint "celeb", képtelen vagyok feldolgozni agyilag. :) Még jó, hogy leszoktam a TV-ről. :))
"Nyugati a reklám,
Magyar a nóta,
A TV előtt a sok idióta
Bármit elhisz:
Lehet néger Jézus; élő Elvis"
@agymento: hát nagyjából. Valahol a bénaság is humoros, de nem mindig és nem örökké. A hogyvolt egy szubjektív blog, de most azért, hogy megcsodáljam Alekoszt, nem túrom fel a netet...
@lilly.alien: hát a celeb-jelenség sok mindenkin kifog. Kb annyi, hogy pellengér, amiért viszont adott esetben lehet soknagy pénzt kapni és be van álcázva siker-pénz-csillogásnak. Az erre fogékonyak meg falják, leutánozzák a celebeket, vagy élvezettel felháborodnak rajtuk, vérmérséklettől függően.
Nazgulokkal hurcoltatnám Sauron színe elé ezt a faszt, hogy ott adjon számot gyalázatos tetteiről.
Ez az ember állítólag csak 8 általánost volt képes elvégezni. Az emberiség megérett a kihalásra...
@gentry: nem attól függ, van aki nem tud a porosz iskolarendszernek megfelelni, attól még nem hülye, einstein is szarul tanult suliban, edison konkrétan bukott is...
Ez az alekosz ez most valodi nev, tenyleg igy hivjak ? Vagy csak az alkoholistanak egy becezett formaja ?
@Lajos >: skizotip személyiségzavara van sztem, mint a Taxisofőrnek, összeomlani nem fog, sztem ez az alapjárata, nem vmi eljövendő parának a jele. érdekes h arra az Éva csájéra mozdult rá leginkább, annak meg sztem hisztrionikus személyiségzavara van, persze mindkettőnek csak enyhe. a többi egészségesnek tűnik, csak gyökérnek.
@csodalampa:

Még nem, de szerintem létezik az az összeg, amennyiért szeretne.
@Reckl_Amál:
Ennek a hétnek az az értelme, hogy egy héttel megnyújtják a műsort. Így nyernek még egy hét nagy nézettségű műsort.

Ha nem jött volna be a VV4 az RTL klubnak akkor 3 naponta lennének kiszavazások.
@lilly.alien:

Nem az a celeb, aki "letett valamit az asztalra", hanem akit sokat mutat a tévé.
@agymento:
"Vajon, miért akarja egy csatorna ilyen irányba, ilyen mintával és nem utolsó sorban ekkora erőforrás ráfordítással formálni százezer, vagy akár több millió ember gondolkodását?"

Dehogy akarják!
Ők pénzt akarnak keresni. Kereskedelmi TV.

Közgondolkodást a köztévé akar formálni az adófizetők pénzéből.

Csak arra meg nem kíváncsi a köz.
@bakbella:
Gyenge a mezőny.

Sok más tévén egy stúdióban az asztal körül páran nyammognak a politikán naphosszat.

Az nem egy sikerrecept a kereskedelmi tévékkel szemben.
Ez egy elég gusztustalan hozzáállás. Olyan "mindenkit lenézek aki nevet egy gyagya viccen" stílusú. De szerencsére ez csak az írót minősíti.
@awender: igen. Mint ahogyan az meg a műsor(ok) (gondolok itt a vv-n kívül a szintén nagy nézettséget elérő maunikasó, józsibarátsó, benkőfaszasó és hasonló, kultúrát, szórakozást, kikapcsolódást kínáló nívós produkciókra) nézőit és rajongóit (!!) minősíti, hogy számukra ez a szórakozás, kultúra, kikapcsolódás. Akinek ezek a műsorok segítenek megérteni az emberi kapcsolatokat, akiknek az itt látható viselkedésminta a követendő (elvégre rajongók nélkül mit sem ér a celeb!), az is önmagát minősíti.

Mondom ezt úgy, hogy senkit nem akarok megbántani. Akinek tetszik, nézze. De ne lepődjön meg azon, ha vannak mások, akik nem nézik, mert nekik nem tetszik. Netán más tartalmat képzelnek a szórakozás, kikapcsolódás, kultúra szavak mögé.
Kevésbé szerencsés külsejű férfit is lehet szeretni .- amennyiben a külső hiányosságokat kompenzálják a belső értékek.
Alekosz sajnos csak az előzővel rendelkezik. A nevetséges testtartásra, előreálló pocakra csak rátesz egy lapáttal, amikor a visszataszító fehérneműjében mutogatja magát Egyáltalán, miért kell napközben trikóban és bugyiszerű valamiben grasszálni?
Mindehhez kellemetlen, nagyképű. visszataszító természet párosul.
Bécit nevezik nagyképűnek, holott ő csupán (önmagát is erősítendő) kijelentette: én nyerem meg a VV-t. Na és? Hogyan törekedjen a győzelemre, akinek nem bízik önmagában??
Alekosz ugyan nem tesz ilyen kijelentéseket, viszont mindennel kapcsolatban KINYILATKOZTATÁSAI vannak. Ő mindent, mindenkinél jobban tud, mindenkit kioktat, ás megalázóan bánik a nőkkel. Nem szeretem Évát, de ahogy lealázta a szamba előadás után-utalva a nagyobb popsira, combra - gusztustalan volt.
HUmora nincs - véresen komolyan vette az udvarlós feladatot, és 0-ra értékelte Anikó szövegét.
A nőkhöz való viszonya pedig nevetséges. Hiába mond szépeket, hiteltelen , hisz hetente más npbe "szerelmes." Tulajdonképp szánalmas az is, ahogy próbálkozik, és lepattintják.
Biztos vagyok benne, hogy a műsor után lesz néhány hülye csaj,aki rákattan Alekoszra , de nem szabad elfeledni: ezek fél évvel ezelőtt észre sem vették a szerencsétlen lúzert.
Igazán sajnálatos, hogy az RTL egy színbonalas szórakoztató műsor helyett egy újabb silány sz@rt akar lenyomni a nézők torkán.
@awender: Amúgy nem tudom, van-e gyereked. Ha igen, akkor próbáld meg elképzelni, hogy életcélja az, hogy kismocsok, bbévi, kelemenannácska, vagy alekosz, benkődániel, oki akar lenni. Merthogy ők olyan menők, sztárok, sikeresek, ismertek!
Ha nincs gyereked, akkor nehezebb elképzelni, de nem lehetetlen.
Követendő példa az lehet, amit a kölök lát, pontosabban amit feltálal elé a média. És ha az ott látottak nem tetszenek, akkor marha nehéz (de nem lehetetlen!) szembemenni a közízlésnek nevezett valamivel. Perpill a közízlés a fenti műsorok színvonalát kultiválja. És kiröhögik azt, aki tudatlan: fingja nincs az illetőnek arról, pontosan mit mondott-tett pld alekosz. A kiröhögőnek meg arról nincs fingja sem, hogy miért efféléket tálalnak elé.... Persze, hogy hosszútávon melyik a jobb (perfektnek lenni az aktuális celebnek modottak viselt dolgaiból vagy tisztában lenni a mögöttes dolgokkal), az majd elválik.
Ajánlom figyelmedbe azt a régi (még az ókorból származó) mondást, miszerint "kenyeret és cirkuszt a népnek!". Nos, cirkusz van, lehet mulatni. És ha elég frenetikus a cirkusz, akkor viszonylag sokáig mellékes lesz az, hogy kenyérből egyre kevesebb lesz, utóbb egyre kevesebbek számára.....
Jó mulatást!
süti beállítások módosítása