Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.03.19. 14:54 Fabius

A kríziskommunikáció netovábbja

Címkék: kommunikáció fidesz tüntetés médiatörvény kovács zoltán

Vigadjunk együtt drága barátaim. Mi mást is tehetnénk kínvigyorral röhögésen kívül, ha kormányunk kommunikációs államtitkára az utóbbi idők legnagyobb létszámú civil tüntetése után magabiztosan az arcunkba tolja, hogy:

"a magyar közvéleményt alapvetően nem érdekelte a médiatörvény."
Ilyenkor azért elgondolkozom, hogy ti vajon melyik országban éltek? Mert hogy nem itt, nem köztünk, az kurvaélet.

42 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr832753022

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bréking: majdnem elnézést kérek Lázártól! 2011.03.21. 11:50:35

Van az úgy, hogy az embernek saját magát kell pofán vernie. Ez nem jó, de tagadhatatlan előnye viszont, hogy így könnyedén meg lehet szabni az önpofánverés voltaképpeni erősségét. Ez fog most történni. Mert hogy tévedtem. A következőképpen tettem ezt...

Trackback: Mennyit érek, lázárjani? 2011.03.19. 21:18:56

. Szart se érek. A rendszerváltozás idején 14-15 éves voltam. Anyám épp akkor vált el második férjétől, mert nem bírta tovább annak alkoholizmusát. A „vagyon” (bérlakás Pesten) addigra már elúszott. Vidéki városi lakásunk árán telket vásárolt, ...

Trackback: Láthatatlan Kormányzók 2011.03.19. 20:33:19

"A tömegek szokásainak, véleményének a tudatos, és inteligens manipulációja fontos eleme demokratikus társadalmi rendszerünknek. Azok akik manipulálják a társadalom eme rejtett mechanizmusát, egy láthatatlan kormányt alkotnak, amely a hatalom való...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mégis mit vártál? Alapelvük: aki nincs velük, az nincs! Ennyi!
Nem érted te, Fabius. A közvélemény az a valami, amely helyeslően bólogat tetteikre, szavaikra. Ezt veszik észre, merthogy az érdekük ezt diktálja: bólogatójánosokra van szükségük, csak az számít, hogy bólogassanak.
A másik (reményeim szerint egyre nagyobb) kupac ember fejrázása, tiltakozó szövegelése kívül esik az érdeklődési körükön, mivel nem passzol az érdekeikhez. Megoldás: figyelmen kívül kel hagyni.
Aki csak a köztévéből és a ker.tévéből nyeri információit, azzal szemben van esélyük megetetni: ez egy érdektelen akármi, olyannyira, hogy a köz nem is foglalkozott vele. Ez csak olyan kis adminisztratív jellegű izé, minden különösebben lényegesnek mondható tartalom nélkül = nem is kell vele foglalkozni, hisz a köz (melynek szolgálatában állnak, buzgó hazafiassággal, mint azt köztudjuk!) nem is foglalkozott vele. Tessenek csak nyugodtan nézni a tv-t tovább, semmi érdemleges nem történt.....

Ilyenkor lenne kedvem elrendelni, hogy napi fél órát, ne többet, de mindenki olvasgasson netes hírportálokat, blogokat, fórumokat. Akinek van kedve utána, az többet is bogarászhat. Vagy mehet vissza a zajláda elé....
A módszer régi és egyszerű. Mindig hazudni kell valami újat. Sok energiát emészt fel bebizonyítani a hazugságokat. Közben persze újabbat hazudunk. stb. Ki bírja tovább?
Ennyit ér a köz, véleménnyel vagy anélkül....
Ezt kellett mondani... Ez a szervilizmus... Szemrebbenés nélkül hazudja a pofánkba amit 2 perce kapott meg a propagandaminisztériumból.
Az a félelmetes, hogy ez a bolsevik banda nem teljesen hülye, néha csak megjátssza.
Tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a néptömeg mennyire ostoba és manipulálható.
A velejéig aljas orbáni belpolitikának gyakorlatilag ez az alapja.
na! Lázárt már kihúzta a gyufát - látom más is látta.
Egyébként pedig lesz április 9-én is tüntetés... ha a március 15-i nem tűnt volna fel a fideszkormánynak, javaslom, hogy legyünk ott dupla létszámban és konkrét követelésekkel. A kormány mondjon le! Elég volt belőle!
Tanulságos: index.hu/belfold/2011/03/19/lazar_szerint_akinek_nincs_semmije_az_annyit_is_er/
Aha... Oszt ne legyen előítélet az országban!
Melyik országban élnek? Abban ahol a szegénylázár,büszkén leköp mindenkit, aki nem lop annyit mint ő!És ezt következmények nélkül megteheti!Na abban az országban él a zállamtitkár úr.
@macamuca: Szerintetek akkor véletlen volt a kósa&szijártó csőd bejelentése,aminek a nyomán felugrott a svájci-frank?Ez a balfasz most árulta el magát,ezeket -mind a háromszáz valahányat- le kéne löni a gecibe...
A dilettáns gazdaságpolitikával, a populista matolcsizmussal sok embert lehet értéktelenné tenni. Ugye Lézer?
@ÁlmodoZoZo:

Bazmeg, és nem csak bevallja, de még büszke is rá. De ha nem is így volt, lemosni akkor sem tudják már magukról.

Ez a fasz Kovács meg csak annak köszönheti a pozícióját, hogy a tarkójáig rántott szemöldökével ő tudja a leghitelesebben előadni a "dehátmijabajamédiatörvénnyelnemisolvasták" hülyegyereknézést.
A kommentek miatt (lázár) megtrekbekkeltelek. Moderáld ki nyugodtan.

Ez a másik köcsög meg egyébként szerintem szintén tényleg menjen most már a picsába.
@Humperdickk:

Okkal sem moderálok soha, nem még ok nélkül :-)
Van ilyen, hogy kommunikációs államtitkár?Azt hittem, a Szíjjártó Petike(havi két milláért) elég, sőt még sok is.
Igaz, ha létezhet Konszolidációs Koordinációs Testület(egészségügy) meg nyugdíjvédelmi biztos, akkor nincs mit csodálkozni.
Pali bácsi is alkotott ma, nem adja fel a vén jancsibohóc... Ma se keltünk fel hiába.
@egy maréknyi dollár:

Hagyd a Petikét, megdolgozik a pénzért! Hogy valaki lassan évek óta egyetlen mondatot se mondjon, aminek bármilyen információtartalma lenne... nem semmi!

"Színtelen zöld eszmék alszanak dühödten."
Nagyon elmentünk off irányba. Az aljas állatról annyit (másik blogon kifejtettem) ha a bolsevik párt parlamenti frakcióvezetöje meradhat, az minősíti a bolsevik pártot.
@vitézlajszló: Bocs az elírásokért, de nem látok jól, mert nem kapcsoltam villanyt. Nem azért mert ennyire szegény, hanem mert ennyire hülye vagyok. :)
az igazán szomorú az, h
- kovácsnak ebben speciel igaza van
- az 1% körüli túlmozgásos ballibek azt hiszik, h ők A közvélemény, a 99% le van szarva (ahogy akkor is le volt szarva amikor ők voltak hatalmon)
- az utóbbi idők legnagyobb létszámú civil tüntetése a 2006-os tüntetéssorozat
- ezek senkinek nem tűnnek fel errefelé
@Johnny Tinenbalm:

Kovácsnak igaza van, ahogy neked is. A téma szakértőjének számító Médiatanácsnak, akik a saját blogjuk legelső mondatában ezt bírták írni...

"Az új médiaszabályozás talán a blogok világából ( csak a te kedvedért a közvéleménytől ) kapta a legtöbb kritikát, ezért úgy gondoltuk, a legjobb lesz, ha a Médiatanács saját blogban mutatja be működését."

...meg nyilván nincs. Esetleg szemét ballibek ezek is álruhában. Pfej.
@Johnny Tinenbalm: Ilyen alapon a 2006-os események a lakosság csak 2% körüli "túlmozgásos" részét érdekelték, a maradék 98% meg le van szarva, tehát az se érdekelt senkit, hogy a Gyurcsány lop.

Ugye hogy nem.

Az, aki felemeli a hangját és kimegy tüntetni, csak kis részét képezi annak, aki ugyanúgy is gondolkozik.
@Johnny Tinenbalm: Javítson ki, ha tévednék, de szerintem, ha valaki nem hithű párttag vagy szimpatizáns, az már rögtön megkapja az önöknél oly dehonesztáló "ballib" védjegyet, ez kirekesztés.
Aki ezzel a bolsevik mentalitású párttal nem ért egyet, önök szerint kommunista, liberális zsidó (nem kívánt törlendő)?
Egyébként az a véleményem, hogy az kommunista, aki államosít.
@Johnny Tinenbalm: Ja az is forradalom volt 2006-ban csak nem fülkeforradalom ,hanem sátoros szaros -hugyos forradalom.
Annyit tudok a fidesz kozvelemenyerol, hogy ezerotert integetnek szamla nelkul, sumakba'. Tenyleg hatalmon vannak meg?
Tűzvész pusztított Schnitt elnök könyvtárában,
es mindkét könyve elégett.
De az a legnagyobb baj, hogy az egyik még
nem is volt teljesen kifestve.
Bocs Schmitt. :) Pedig felkapcsoltam a pilácsot.
Hát a fidesz lézerjánoson keresztül kimutatta, hogy mennyire tartja a magyar emberek többségét. Mert aki valódi munkából él és nem lop össze mindent mint ők az orbánnal együtt, az az ő szemükben már nem is ember. De ha mi nem lennénk akkor miből lopnának ? Takarodjanak a hatalomból !
Az orbán a ráhel nevű lányának miből vett kastélyt Franciaországban ? Taqlán aq verejtékes munkájából ? Röhej hogy még ezeknek van aki tapsol.
Tüntetés... Az...
Márc. 15, jó idő, sok unatkozó jódolgában nem tudja mit csináló szerencsétlen lúzer, meg pár nagyon önérzetes fél-értelmiségi szintén lúzer elmegy elütni az időt. Vicc.
@kirsten: ... nem szoktam kommentekre reagálni, de emellett nem tudtam elmenni: "kastélyt Franciaországban"...?!? Te honnan informálódsz ember? Blikk? Story? Bors?
Hub@zdmeg....
"Ilyenkor azért elgondolkozom, hogy ti vajon melyik országban éltek? Mert hogy nem itt, nem köztünk, az kurvaélet. "

Én már elég régen ezen csodálkozok... De sajnos ez színtől független, mert a komcsik is ugyanezt tolták... Csak azok másképp szartak mindenre.
@vitézlajszló: És akkor, ha a Fityisz a bolsevik párt, akkor a maszop mi? Oroszország maga?
Lehet ugrálni, de ha azok maradtak volna, még ennyi változás se indult volna el...
Engem is idegesít, amit a Fityisz csinál, de nem tudok semmi jobbat, mert vagy idióta libsiket/turbómagyarokat, vagy az előző 8 évben az országot szétlopó senkiháziakat lehetett volna beszavazni.
@ColT: Akár lazán igazat adhatnék, de a következők miatt nem teszem:
A Fityisz bizony bolsevik, talán nem a legrosszabb fajtából.
A maszopról nem tudok semmi biztosat és semmi jót, talán egy elbaszott álszocdem, álliberális banda.
Nem csak idióta libsik és turbómagyarok vannak, az idiótákat leszarom, bárhol is álljanak.
Hidd el a fidesznek van, de inkább lesz normális alternatívája és reményeim szerint lesznek benne normális libsik és turbómagyarok.
@Fabius: szerinted a bloggerek összetétele a társadalom reprezentatív mintája?

látod megint ez van ha nem veszed be a gyógyszeredet.
@Lrdx: ügyes, de nem igaz. a kettő között komoly különbség van, számokban, hevességben és okokban egyaránt.

ha azt állítod, h a zemberek többsége (a stabil gyurcsány-mániásokon és fizetett emberein kívül) nem háborodott fel az őszödi beszéden, nem mondasz igazat. (az mondjuk lehet, h a környezeted nem reprezentatív minta, erre vigyázz.)

ha azt állítod, h a zemberek többsége felháborodott a sajtótörvény-tervezeten, nem mondasz igazat. (az mondjuk lehet, h a környezeted nem reprezentatív minta, erre vigyázz.)

"Az, aki felemeli a hangját és kimegy tüntetni, csak kis részét képezi annak, aki ugyanúgy is gondolkozik."

ez így igaz, ugyanakkor az is igaz, h vannak olyan dolgok, melyekre a társadalomnak csak egy része harap.
@vitézlajszló:

"Javítson ki, ha tévednék, de szerintem, ha valaki nem hithű párttag vagy szimpatizáns, az már rögtön megkapja az önöknél oly dehonesztáló "ballib" védjegyet, ez kirekesztés."

kérésének megfelelően kijavítom:
- nem, nem az kapja meg a ballib bélyeget, aki "nem hithű párttag vagy szimpatizáns"
- ez a bélyeg nem kirekesztés. (tisztában van ön a kirekesztés fogalmával?)

"Aki ezzel a bolsevik mentalitású párttal nem ért egyet, önök szerint kommunista, liberális zsidó (nem kívánt törlendő)?"

valamiben azért egyetértünk: nem kívánt törlendő. :)
@Táskás Tóni: akkor gondolom szerinted a szigetre is a jellemző minősítés a "drogos, hugyos hely". hát persze.
@Johnny Tinenbalm:

Segítek, mert láthatóan nem érted, se gyógyszerrel, se nélküle:

1: közvélemény az, akik egy adott dologról beszélnek.

2: blogszférának az egyes témák felvetőit (bloggerek) és azok megvitatóit (kommentelők) együttesen hívjuk.

Ők együtt a közvélemény, akiknek hangja van. Márpedig így sokan vagyunk sokfélék, mindenféle véleménnyel és szimpátiával.

Örülök, hogy segíthettem.
Menthetetlen az az ország, ahol ilyen idióta, semmire sem jó, semmirekellő ingyenélők államtitkárok lehetnek. Sajnos, minden államtitkár, miniszter ebbe a kategóriába tartozik.
süti beállítások módosítása