Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.03.18. 20:09 Fabius

Élő dilettantizmus

Címkék: fidesz nmhh élő gábor közmédiumok hírcentrum

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság, ami ezúttal azt tette, ami a dolga: egy beadvány alapján vizsgálatot indított az MTV Az Este című műsorának politikai kiegyensúlyozatlansága miatt. Mit gondoltok ki volt az első, akinek agya ledadogott a vizsgálat puszta tényén, és nyálhabzásig izgatta föl magát? Bizony, maga a fölkent Hír Isten, a köz véleményének irányítója, a hírek emészthetőre előrágója, az MTI Hírcentrumának igazgatója, Élő Gábor.

Élő szerint a beadvány készítői egyszerű dilettánsok, akik nem értenek a hírkészítés legutóbbi időkben okkulttá vált tudományához, nem részei a beavatottak szűk körének, ezért nem tudják szegények mit beszélnek. Ugyanis a képlet egyszerűbb, mint VV Dzsörzé agya: azért nem szerepelt ellenzéki vélemény az vizsgált időszakban a köztévében, mert nem volt ilyen. Csak ők hitték, hogy fosták a szót a Kósa-Szijjártó forintbedöntésről, Mátrai Márta és Lázár János alkotmánybírók jelölését érintő alkotmánymódosításáról, a Fidesz Schmitt Pál jelölése körüli határidő mutyijáról, a médiatörvényt kiigazító javaslatcsomagról, Illés Zozó felsőzsolcai dózerolós haknijáról.

Élő szerint a "beadvány ellenzéki vitát és ellenvéleményt kér számon akkor is, amikor nincs politikai vita, nincs politikai ellenvélemény."

Ezúton kérem a tisztelt hatóságot, hogy ha már úgyis ott vizsgálódnak házon belül, akkor vessenek már egy pillantást a köztévé legfrissebb kiegyensúlyozottságát bemutató Várnai ügyre is. Mert innen nézve az első körös Papcsák magyarázkodással szemben állított Várnai nulla másodperc lehetőség sem a kiegyensúlyozottság iskolapéldájának tűnik. Az pedig, hogy az országos sajtó egyöntetű felhördülése kellett a szólás lehetőségének megadásához, már az abszurd határát súrolja.

Csak az íze miatt azt is kideríthetné Pannika drága, hogy a videótárban vajon miért sikerült a Papcsák féle tanácsadói szerződések videóját "Megkérdőjelezhető könyvszerződések Zuglóban" címmel archiválni?
Mert ebben a formában még az a látszat keletkezik véletlenül, hogy Élő Gábornak inkább a saját munkatársait lett volna oka dilettánsozni, ha képtelenek hangsúlykülönbséget tenni a 200 ezres, egyhangúan - tehát Fideszes képviselők által is - megszavazott könyvszerződés, és a 80 millióért visszafoglalkoztatott egykori Fideszes önkormányzati képviselők ügye között.

Ettől egyértelműbben nem csorbulhat a kiegyensúlyozottság, ezért örülök, hogy az NMHH egyáltalán elindította a vizsgálatot, aminek eredménye számukra is vizsgamunka lesz. Ugyanis most eszik azt a pudingot, aminek próbáját oly sokat emlegették idáig.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr652751060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Engem egyre inkább a legdurvább bolsevik dumákra emlékeztetnek a fidesznyik elvtársak. De tudom, bennem van a hiba! :)
"nincs politikai vita, nincs politikai ellenvélemény."
Na, ez az, amit úgy hívnak: kibújt a szög a zsákból.
Íme, a végső cél.
Merthogy pillanatnyilag még van valamicske ellenkezés a hivatalos fityesz-véleménnyel szemben.... számos dologban... node majd eztán!
.............
A fideszre jellemző volt, amit egyre nehezebben viselek el az alanyi pimaszság. Ez most a fennhangon ismételgetett permanens hazugság formájában - kiteljesedett, tekintet nélkül arra, hogy ez már az egész világ számára érzékelhető.
A narancskommunizmus íme eljött!
Őrülnek is az eftásak!
A tájékoztatás pártmonopólium.
Ha nem tetszik, lehet a pártnál panaszt tenni.
A panaszt a párt kivizsgálja, sintézkedik izibe.
A párt majd megold mindent, ne aggódjatok eftásak!
Jó azért látni, hogy a 200 ezer forintos, közpénzsíboló Várnait legalább a zuglói tanácsházán megpróbálják - egyelőre csak folyosón, pellengér nélkül - mogyorózgatni.

varnailaszlo.blog.hu/

Én Papcsák helyében régen felkértem volna frakcióm oknyomozásban célpontos Krakkóját, derítené már fel, hogy mégis, honnan jött a könyv megjelentetéséhez szükséges t o v á b b i lóvé, nehogy már kiderüljön, hogy a Moszad támogatta, hogy aztán majd még itt a mitugrász senki a 120 ezres képviselői tiszteletdíjat is felmarkolja a közösből...

A közszolgálati tájékoztatás jegyében csak úgy belenéztem az MTV címlap keresőjébe, mondom mégis, ki mit tudhatott meg ilyen koronás időkben nyilván nébenbáj ügyekről, mint fagyhalál, kihűlés, ilyesmi...

Fagyhalál nulla találat, kihűlés, megfagyás is utoljára 2010-ben, a szocik alatt történt ebben az országban közfigyelmet érdemlő módon.

Hoppá, érthető, azóta a bal-jobbos szociológus Hegedűs Zsuzsa tanácsolja fő a miniszterelnököt, mindjárt meg is szűnt az otthoni, vagy utcai fagyhalál, trópusi meleg árasztott el minden magyar otthont.

premier.mtv.hu/Kereses.aspx?k=megfagy

A közpénzen történő pártatlan információhoz jutás is biztosítottá válik végre a ballibsi lakájuralom után.

Valami Szabó László Zsolt személyében garancia vállaltatik végre-valahára, hogy áprilistól ingyér' juthat hozzá minden picsafüst hírszolgáltató az MTI által gondosan előbüfögött hírekhez, nem kell holmi függetleneknek fizetni a pártatlan csócsáért.

Szagos lesz a hírszolgáltatás, nyugtat meg bennünket a jóember.

Hát igen, mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakított - szól a mondás.

Szép, szép az eufemizmus, de egyelőre a vezéri hátsót virágnak még nem nevezném...

www.civishir.hu/hajdu-bihari-hirek/debreceni-hirek/reszkess-index-jon-a-hiradohu/0225123352
@sületlenke:

Szabó László Zsolt kincstári optimizmusán jót röhögtem :-)) A hirado.hu régóta létező hírportál, mégsem képes igazán labdába rúgni a hírpiacon.

Ez miért változna meg a ténytől, hogy az előrágott kormányhíreket ők gyártják le? Kiábrándító lesz majd felébredni, hogy a látható gyakorlat miatt a független híreket még inkább az index-origó tengelyen fogják keresni az arra kíváncsiak. Sőt, szerintem éppen a gyakorlat miatt fog megerősödni a Független Hírügynökség, és a kisebb hírportálok is látogatottabbak lesznek.
Dilettantizmus? A túrót! Igenis előre megfontoltan és szervezetten, bűnszövetségben elkövetett bűncselekmény, melyet a "politikai elit" követ el: index.hu/belfold/2011/03/19/lazar_szerint_akinek_nincs_semmije_az_annyit_is_er/
Aha... Oszt ne legyen előítélet az országban!
süti beállítások módosítása