Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.03.12. 06:18 Fabius

Kis magyar terrorizmus

Címkék: fidesz orbán viktor schmitt pál terrorelhárító központ

800 millió forintot költenek le Orbán Viktor és SkiccPali védelmére közbeszerzés nélkül, így a hír. Az még rendben van, hogy védjük meg nagyjainkat, ha van mitől és kitől. Az is, hogy nem akarják a rosszgonosz terroristák orrára kötni, hogy milyen védelmi eszközöket szereznek be most sürgősen. Engem inkább az érdekelne, hogy mi lehet ez a vadonatúj fenyegetés amitől vezetőinket azonnali hatállyal meg kell védeni? Talán az egyik dubaji kiruccanásról hazatérő ügyeletes Silány Linda hasonmás furcsa sminket és tetkót viselt, és tamponzsinór helyett egyéb kanócféle lógott ki a csúnyájából?
Esetleg radikális nyelvtan nácik egy csoportja rabolta el SkiccPalit, hogyaszongya megtanulsz magyarul most vagy soha, és cserébe egy középiskolai tanár egyhavi fizetését követelték?
Netán Cohn Bendit öltözött be koboldnak, és a magára szíjazott, kőbe vésett alapjogi charta mögül intéz újabb elvetemült támadást?

Vagy mi más lehet a fenyegetés? A népharag, a közutálat? Az ellen a 800 millió nem véd, srácok. Legutóbb Frei Tamás játszott el bérgyilkosos gondolattal, de annak is tíz éve már. Mitől vagytok beparázva éppen nyolcszáz milliónyira, mikor a terrorelhárítás 10 milliárdból gazdálkodik, véd és őriz benneteket éjjel nappal. Legalább hazudjatok valami félelmetesen zoknilefosósat, hogy ne merüljön föl megint, hogy a haverek jutalmazása zajlik éppen közbeszerzés nélkül. Remélem azért a látszatra adtok, és nem felejtetek el leglább két álcaruhára beruházni ennyi pénzből.
Még mindig jobb hülyének látszani, mint bevallani: a nemzetközi terrorizmus térképén inkább látszotok légyterméknek, mint célszemélynek.

9 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr572732420

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Épül a magyar Taigetosz 2011.03.13. 08:02:55

  De mint minden ez is tipikusan magyaros lesz, mert nem a gyenge és életképtelennek ítélt gyerekeknek épül, hanem az időseknek. Most még csak az alapjait akarják letenni többek közt Kósa Forintbedöntő Lajos, de tudjuk, ha az alap megépül, ut...

Trackback: Bicebócákat a gátra. 2011.03.12. 16:20:38

 Előre a teljes foglalkoztatás felé!    A Széll Kálmán agyonszorító csomag 5. pontja még csak utalt a közmunkaprogramra. Abban ez év július 1-je van megadva határidőnek a program kidolgozására, de kilyukadt a megszorító csomag zsákja és ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Belegondoltatok a helyzet komolyságába? Amint Oszama összehívja a Legfőbb Terrorügyi Tanácsot és ott osztanak-szoroznak, aminek a végén, hosszas mérlegelés után kijön, hogy ezt a két balfaszt kell megmerényelni! Az azért nagyon durva! Aszongya az Oszama: "Sok kalkuláció után rájöttünk, hogy a nyugat legsebezhetőbb és minden hithű muzulmán számára, bármilyen áldozat árán is megtámadandó célpontja a magyar miniszterelnök és a köztársasági elnök - bár tagjainkat értesíteni kell, hogy lehet, mire odajutnak, máshogy fogják hívni, nem "köztársasági elnöknek"!!! Ez fontos, megjegyzendő, írjad kedvenc titkárnőm, Mirjam! Bármilyen áldozatot megér!" De tényleg, így lehetett ez! Komolyan! Azután az alsótanganyisztáni valaki megjegyezhette, hogy ez az a f.szi abban az európában, akinek tekintélye, hát - finoman fogalmazzak 0 - max. egy ungabungánál, egy másik hasonlóan tehetséges niemandnál van. Mint uniós elnök, olyan tehetségesen írta le magát és az országát a világ közvéleményének a szemében, hogy végül rövid vita után megkegyelmezett nekünk a Legfőbb Terrorügyi Tanács. Rohadékok! EZÚTON IS KIKÉREM MAGAMNAK EZT ROHADT PROTEKCIONISTA SZEMLÉLETET, HOGY MINDIG CSAK A ZSIDÓKAT, A NYUGATOT, MEG AMERIKÁT RÉSZESÍTIK ELŐNYBEN! KÖVETELJÜK AZ EGYENLŐ BÁNÁSMÓDOT, NO MEG SZERETNÉNK MEGGYŐZŐDNI AZ ELKÚRT PÉNZ HASZNOSSÁGÁRÓL! :)
Igaziból a baleset elleni védelem is úgy működik, hogy egy sajnálatos baleset után látható mire kellett volna vigyázni. Itt is ezt a metódust javaslom. Addig csak teória és kidobott pénz.
Mire fel ez a felháborodás libsybolsykomcsigyurcsányhívők? (ötször gyorsan egymásután kinek megy?)

A diktátoroknak mindenhol a világban jár a közpénzen fenntartott magánhadsereg. Ez alól a miénk sem kivétel.
@Boli: Teljesen egyetértek! Valaki most már BIZONYÍTSON!Lássuk,mire képesek a fiuk a Törpe Majomért!
nem téveszmés üldöztetési mánia az ilyen? - először ez jut az eszembe mindig, ha ránézek a miniszterelnökre... azután meg az, hogy mi mindannyian terroristák vagyunk. Mi a nép... és ellenünk védi magát olyan elszántan... hisz állandóan harcol (ellenünk - önmagáért, lázálmaiért - lázár malmaiért :)... )
Harmadszor viszont a helyzet leginkább úgy néz ki, hogy egy országot terrorizál a kormánypárt, most írja a terrortörvényt (alaptörvény és elé megy a hitvallása, hogy istenáldjon bennünket, mert a fidesz nem fog) , ami alapján majd biztosítottnak látja önmaga védelmét az ország polgáraitól.... de szép is ez a tavasz! Nem kellett nekik egy év sem, hogy visszataszítsanak bennünket a teljes reménytelenségbe és kiábrándultságba... és mellé még állandóan zaklatják az embert önmagukkal: mindenütt őket kell nézni ,, hallani... és nem menekülhetünk előlük sehova...
"ellenünk - önmagáért, lázálmaiért - lázár malmaiért :)..." - Isten majmaiért! :)
Jellemző, hogy az ismeretlen fenyegetés miatt - nem mondják el, nehogy a fenyegető megtudja, hogy tudják, hogy ő fenyeget -elhárítására több pénz áll azonnal, szó nélkül rendelkezésre.
A Fesztivál Zenekar meg 175 millióval kevesebb támogatást kap. Jóllehet a Nemzeti sem kapott még egy fillért sem a Kocsis szerint.
A Fischer I. és zenekara minden kritikát kiáll művészeti szempontból. Öregbíti az ország jóhírét. Az állami vezetőink meg kisebbítik.
Meg ér ez nekünk 12 milliárdot????
Egy frászt.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem kell őket megvédeni, de van egy olyan sejtésem, hogy az egész a nemzeti 2/3 olvadásának lassítását célozza.
Ha veszély fenyegeti Orbán Győzovics Viktort, meg Skicc Pált akkor a népek szorosabbra zárják mögöttük a soraikat, hogy a sorban legutolsót is érezzék....
Eddig legalább itt volt nekünk a "magyarok nyulai" nevű amatőr terorpista szervezet, ami akár indokolhatja is a terrorfenyegetettség elleni 800 millás kiadást.

Tegnapi hír, hogy a Budaházy ügy egyetlen terhelő vallomása kamu (terhelő vallomását 11. rendű vádlott egy az egyben visszavonta).

www.origo.hu/itthon/20110311-budahazyra-is-terhelo-vallomast-tett-az-egyik-vadlott-a-budahazyperben.html

Feltételezve hogy így van, vetődik fel a kérdés, akkor kik csináltak (gázolajjal töltött!) molotov koktélos támadásokat lábtörlők és üres (épülő) villák ellen?

Az is érdekelne, miféle pancser az, aki molotov koktélba gázolajat rak? Hacsak nem, eleve nem is akart nagy galibát okozni?

Az is érdekelne, melyik (akármely párti) politikusunk hiszi el magáról, hogy bármely állampolgár számára megér 500 Ft kiadást (a koktél hozzávalói sacc ennyiből jöhetnek ki)? Azért rakjuk már mérlegre az értékeket!

Különben is. Annak a politikusnak nincs félnivalója, aki soha sem hibázott. Ebbe a halmazba peniglen nagy részük belefér, hiszen aki nem dolgozik, az nem is hibázhat! Vegyük észre, ez nem vicc volt!

Végül volt itt pár olyan terror cselekmény, amiben még vádlott sincs (pl. rendőrszékház lekalasnyikovozása, sírgyalázás csontrablással).

Kik hát a "terror cselekmények" elkövetői? Más országok titkosszolgálatai? Vagy ehhez nem is kell "más-ság"?
Nem sok szánalmasabb dolog van annál, mintha kizárólag a sajnálaton keresztül igyekszünk jelentőséget tulajdonítani magunknak. Terror fenyegetettség? Hol? Valaki ráemelte a mutogató ujját valamelyik félpénzűre?
süti beállítások módosítása