Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.02.27. 06:40 Fabius

Én, Alekosz

Címkék: rtl klub valóvilág párbaj alekosz

Megmutattam nekik! Megint. Ha kell megmutatom újra és újra. Mert én vagyok a király, Bódéország királya. Az Örökös Bentlakó. Micsoda cím ez, apukám...

Köszönöm mindenkinek! Lélekben, igen, vagy legfeljebb rittyentek egy újabb villamonológot félrészegen behugyozva, abban úgyis jó vagyok. Köszönetet mondok anyunak, egyrészt mert úgy szurkolt szegénykém, hogy túlordította Prolivért is, másrészt mert mégsem Metaxának kereszteltek ahogy eredetileg akarták, mert akkor most elég hülye nevem lenne. Alekosz! -zúgták, és mennyivel szebben hangzott ez, mint bármilyen Gombár Gábor, vagy Rácz Béla!

És az a hangulat, meg azok a nők, apukám...! Mondjuk ha nem kell kimondani hangosan bevallom, hogy izgalmamban becsurrantottam a fecskébe mikor a stúdióba léptem, de mit számít az a pár izgalomcsöpp már? Akkor még azt gondoltam féknyomot is farolok az eredmény kihirdetéséig a fehér pamutszövetre, de megúsztam. Mert ilyen vagyok. Ilyen voltam már kiskoromban is, egy keménytökű faszagyerek!
És ezek a nők...! Ezek ma mind értem jöttek! Még Gombár úr Picúrja is engem bámul, látom én! Befelé jövet lesmároltam vagy tízet, és a sakkozó agyammal azon is töprengtem, hogy megfogom Lilu mellét köszönésképpen. Mer' előjáték kell a francnak, oszt' hátha összehozunk valamit visszafelé a viakolor burkolaton, vagy a kettős villaajtó között.

De aztán elvetettem a dolgot, és igyekeztem Évára koncentrálni. Ettől mondjuk nem állt fel, de nem akartam, hogy egyetlen ember se várjon vissza a villába. Éva rendes, kiszámítható teremtés, a pezsgőmet csak akkor lopja el, ha nem látom, az orrom előtt soha. Csak ezért hagyom, hogy időnként ölelgessen meg dudorogjon, hogy hajolj bele a hajamba, és dúdold bele, hogy labamba.
Micsoda hülyeség ez? Hol szocializálódhatott ez a nő, hogy ilyen labambákat akar? Én ilyen hülyeségeket nem ismerek, danolászni is csak szexeksönt szoktam, ahogy a rendes többi fotelmacsó:

Megfoglak és a falhoz nyomlak
Megalázom a testedet
Csodálkozva nézel rám
Ezt nem csinálták még veled
Én nem tudom, hogy miért nem hagyod
De érzed már, hogy valami kell
Te nem kaptad meg senkitől még
De velem majd elélvezel

Ez már valami, ugye apukám?! Nem is értem mi ezzel a baj, miért nem alélnak tőle a picsák, lerántva rólam a fecske alsót? Szandálka is csak bepörgött tőle és ordítani kezdett: falhoz nyom ő engem mindjárt, hogy orron keresztül spriccelem kifelé a csontvelőt. Ezeknek udvaroljon normálisan az ember, a legmagasabb szinteken?

Odass! Anikó is engem vár vissza bazmeg! Te is hallottad Prolivér tesó, mer'ha igen, akkor tuti akar tőlem valamit ez a luvnya! Mondjuk erre most fölállt, szerintem mellette az Évára is kemény lennék, mint a fagyott kutya lába, úgyhogy ma este egy édes hármas kinéz gecau! Sej, ha ezek tudnák, hogy micsoda édeshármasokat nyomtam én életemben, akkor másképp állnának a dolgok! A rutin meg az évek tapasztalata nincs rám írva, de lehet tetováltatom valahová.
Na, jó lesz figyelni, mert Balázs mindjárt elhadarja az eredményt. Remélem engem szerettek ma a szavazók! Vagy legalább a vezérlőben a százalékmutogatók, bazmeg! Nem azért adom magam napról napra, nem azért viselem el magam mellett a turházó piatartályt, hogy hazaküldjetek! Bármire kész vagyok, bármire, értitek? Kockás inghez felveszem a csíkos nyakkendőt ha kell, felkelek reggel és tornáztatom a szemmozgató izmaimat félórán keresztül, napközben rágóizomra gyúrok keményen, este pedig az akut légcsőhurutomat öblögetem alkohollal az egészségem megóvása érdekében! Mutassátok már azt a kurva százalékot!!

Nem? Még mindig nem? Mi kell még?! Mi a Isten kóchengeres lankadt péniszét csináljak még a nézettségért? Vegyem feleségül Szíj Melindát??

Jó, hozzátok a csatornához és megteszem! A műsor elején elmondtam, nincs csúnya nő, az életkori határ is tág, nagyjából pedofiltól nekrofilig tart! Elveszem én élő egyenesben, azon ne múljon! Nálatok lesz Magyarország két leghájpoltabb emelt díjas sms gyűjtője, és megtartom ezt a két lábon járó kócos borszamovárt is, csak mutassátok az eredményt és hagyjatok visszamenni!

Lécci! Léccilécci! Lécciléccilécciléccilécciléccilécciléccilécciléccilécci!

Na! Azannya de rohadt nagy király vagyok! 71-29? Üzembiztosan, ahogy Zsófikával? Kussoljon a sok köcsög, nincs ebben semmi a puszta véletlenen kívül! Nincs mismás, nincs kézivezérelt szavazatirányítás, csak a véletlen van! Meg a nagyságom, ugye, a népszerűség! Ahogy itt ülök a teraszon és felidézem a történteket ez egyre valószínűbbnek látszik a konyak okozta kedves opálon át.

Tévedés kizárva, Bódéország királya kétséget kizáróan én vagyok!

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr852694010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves Szövegíró!

Undorító és csak téged minősít ez koholmány.
Elképzellek,ahogy a kocsmában a pultnak dőlve
jönnek ki ocsmányságok a szádból,meg máshonnan is,te vagy az emberiség szennye.Tudom,csak jópofinak akartál látszani,lehet,hogy a hozzád hasonlók még töküket markolászva vihognak is,csak az már nem az emberi kategória.Alekosz a maga egyéni stílusával toronymagasan überel téged,belőled csak ennyi jön.A vécét használd légyszi,húzd le magad!
Fabius! Mint blogod rendszeres olvasója mondom: ez mi ez? és minek? ne már...
Nekem tetszik!
Nem szoktam végignézni a párbajt, mert hosszú, unalmas, teli ócska poénokkal, de itt érdemes elolvasni, mert tömören meg van a lényeg, és akár hogy is nézzük, a jellemzés is találó.
Egyébként Alekosz a kedvencem, mert van egyénisége, és parodizálni csak azt lehet, akinek van egy sajátos karaktere.
Ha kabarét akarunk látni, akkor ez a poszt jópofa humoros kabaré.
De, ha komolyabban nézi valaki,akkor elriad a poszttól.
De, nézzük a jobbik, vidámabb oldalát: nekem tetszik. Kicsit erős, de nem baj. Aki a nyilvánosság előtt szerepel, várhatóak a különféle karikatúrák vele szemben. Csak arról írnak ilyet, aki valamilyen módon foglalkoztatja az embereket, mert olyat még nem látott, ill. ilyen karaktert a "világ" és ez érdekes, meglepő mindenki számára... :)
Tisztelt hozzászolók,azt gondolom a kőkemény
"kritikának" van köze alekoszhoz/kisbetü nem véletlen/,Ő megitélésem szerint egy alkoholista iszákos senki.Valakinek ez az ember tipus az ideálja,legyen,de akkor ne csodálkozzunk azon,hogy országunk ott van a béka meg még néhány méterrel lejebb.Ehhez még
hozzáteszem a tegnap esti női személy "müsorvezetését"a csodálatos alekoszról,hát köszönöm ebből a szennyből talán nem kéne ennyi.Az illusztrációk nagyon jók,magam részéről kiegészítem azzal az evoluciós fejlődést imitáló képpel,mely néhány pillanatra megjelent a képernyőn.Persze,ez is csak egy vélemény!!!
Ez fenomenális! Végig röhögtem az egészet.
És a képek....
A műsor annyira gagyi, hogy méltatlan a méltatásra. Fabius, - ezt kihagyhattad volna.
Kedves V.

Ha csak a mások fikázásában merül ki a humorod, akkor inkább hagyd abba.
Egyszer próbáld meg a Magadon való viccelődést is.
Vagy,ha úgy nem megy, inkább ne erőltesd.
Ez a poszt nem lett valami jó ,de meg is értem ,mert nehéz úgy lavírozni a szavak tengerében ,hogy ne bántsunk meg egy félkegyelműt.
Az olyan embereket mint Alkeszoszt még az indiánok is tisztelték, persze Spártában nem lett volna ekkor szerencséje.
Senki sem tökéletes,mindenkinek megvannak a hibái.De mi egy olyan különleges állatfaj vagyunk Európában,akik mindenkiben csak a hibát vesszük észre és a jó tulajdonságokkal nem foglalkozunk.Ezért nem megy ez az ország semmire!!!
Kedves szövegíró!
Jó lenne ha a jó tulajdonságait keresnéd az embereknek,és nem csak a rosszat,hidd el te sem vagy tökéletes.
Ha pozitívan szemlélnéd embertársaid az még a bioritmusodra is jó hatással lenne.(Ahogy Alekosz mondaná)
Hajrá Alek!!!!!
@NYJetsTD: ne aggódj szerintem, ez mind az alekosztragédia tükre csak :)
Hanem most már én is kimondom, hogy bár eszemben sincs ezt a szart nézni, de időnként beleszaladok itt-ott... és hát ez a faszi!? - ez egy kretén, ahogy a az az eltorzított csaj se normális.... és azon gondolkodom közben, hogy akik képesek ez előtt ülni, azok vajon hozzászoknak ehhez a gányhoz és nem érzékelik már a valóságot? Lehet hogy mint a bűzhöz az orr, a retekhez az intelligencia is le tud süllyedni? ... vagy mi van?! Hogy lehet ilyen okádék műsort egyáltalán kiötleni? Hogy lehet ilyen forgatókönyvet kitalálni, és hogy képesek ezt emberek józan ész mellett követni? - ez itt a VÉG!
(arról már nem is beszélek, hogy milyen az arca bármelyiknek is.... gyerekek.... ezeknek a szeme - a lélek tükre - üvegből van! Ne nézzétek már légy szíves, az ég szerelmére, tüntetni kellene ellene, annyira megalázó a néző számára, hogy ennyire tartja őket a média... nem? Csak én érzem ezt?)
@Fabius: oké, nyertél. Piroska és a farkasok reakciói igazolják az elméleted. Amit az arcukba tolva mosolyogva rágicsálnak, azt leírva emelyegve fikázzák.
@néma bárány: nem csak elmélet ez sajnos - gyakorlat! (bár én mindig azt mondom, hogy az emberek azt vehetik a boltban, amit árulnak nekik, ahogyan a képernyőn is azt nézhetik, amit sugároznak... nem mindenki tud olvasni :) ugyanis)
@Fabius: Én nem tudtam nevetni, mert fingom sincs ki ez a nímand. A bejegyzést betudom véletlennek, de azért ne ereszkedjünk le a plebs közé cirkuszi mutatványosnak.

A sas nem kapkod legyek után!

@piroska77:
@pappirtigrincs:

És még védik ezt a félkegyelműt. Na az milyen ember lehet? Most megússzatok ennyivel:

Vakok országában félszemű a király.
"te vagy az emberiség szennye" Valaki ezt írta... Érdekes, nekem is ez jut eszembe, ha betekintést nyerek a villába. Jól összeválogatták őket.
süti beállítások módosítása