Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.02.26. 14:28 Fabius

Látens szdszesek földjén

Címkék: fidesz zugló közpénz tanácsadói szerződés papcsák ferenc

Ha a jó munkához idő kell, vajon mi kell a rosszhoz? Elég hozzá egy kreatív viagra? Ami agyi vérbőséget okozva blamázsra készteti az embereket? Vagy kaphat agyfaszt egy kerület első és második embere egymástól függetlenül?

Olvasom, hogy kedvenc alpolgármesterünknek Kovács Balázsnak mit sikerült kiszerencsétlenkednie magából a héten kipattant közpénzherdálós sztori után: Várnai László zuglói LMP-s képviselő azért piszkálja Zugló frissen megkötött tanácsadói szerződéseit, mert eszdéeszes volt. Ezzel sikerült megugrania a lehetetlent, alulmúlta főnökének a héten elkövetett: aki a tanácsadói szerződéseket piszkájja, az az elszámoltatást bánccsa! szólamát. Szép teljesítmény allibling úr, ez már valami. Persze, ha a két importált vezérnek leghalványabb fogalma lenne a kerületről, akkor tudná hol kell keresni a mostanában civilnek álcázott szadesz maradékot. Esetleg kérdezzétek meg erről a vagyonkezelő éléről fölmentett, de pozícióban megtartott Bokor Istvánt, biztos kisegít titeket. Úgy vélem ideje volna néhány dolgot tisztázni:

Érdeklődve figyeljük, hogy meg sem fordul a fejetekben az esetlegesség szintjén sem, hogy Várnai László éppen azt teszi, amiért beszavaztuk a képviselő testületbe. Tudjátok, mi, a választópolgárok, akik titeket is beszavaztunk. - Illetve bocsesz, allibling urat nem szavazta ide senki, ő a Papcsák meglepi csomag része, külső ajándék a kerületnek. - Vagyis Várnai nem titeket baszogat, hanem felénk igyekszik igazolni a megelőlegezett bizalmat. Amit el is várunk mellesleg, és amit tőletek is várnánk. Az elmúlt ciklus ügyei után Papcsák elszámoltatást ígért, ami - khmm - csúszni látszik, de megsértődik, ha valaki az általa felhasznált közpénz után érdeklődik?

Ti miből gondoljátok, hogy nektek elnézzük ahogy lemásoljátok, felülmúljátok elődeitek harácsolását?Értelmes magyarázat helyett meg annyi a válasz, hogy elszámoltatásellenes szadeszista mindenki, akinek szúrja a szemét a rokonok közpénzen etetése, a kipergett képviselők visszafoglalkoztatása, a vidéki haverek helyzetbe hozása. Többre, másra nem futja? Esetleg a felismerésre, hogy az a világ elmúlt régen, ahol választott és megbízott uraink kontroll nélkül szórhatták a szélbe a kerület pénzét. Igen, az elmúlt időszak, és elődeitek viselkedése juttatott minket idáig. De ahogy országos szinten úgy az önkormányzatban is a rendteremtés igénye volt az, ami miatt ott ültök, ahol. Ti pedig nem éltek, hanem visszaéltek a lehetőséggel és a felétek mutatott bizalommal.

Mi ez a szűzlányos húzódozás, amivel úgy néztek az eszközkezelő és a vagyonkezelő szerződéseinek hasonló nyilvánosságra hozására, mint kezdő apáca a többsebességes, rezgőfejű  vibrátorra? Csak nem ott is vannak előnybe hozott megbízható káderek?

21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr172692519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na, azt hiszem, lottózni fogok. Bár tényleg nem kellett nagy vátesznek lenni ahhoz, hogy a sunyi zuglói szenteltvízvadász meg a hozzá hasonló ideröppent héják meg fogják mogyorózni a Várnait, amiért egyedül a képviselők közül azt meri tenni, amit elvárnánk a többiektől is.

Felderegetni és megelőzni a mutyit.

Olvasom a Várnai blogon, hogy már perrel fenyegetik, a Weinekhez fűződő baráti viszony bevillantását nem találta elégségesnek a Balázs nevezetű bizalmi alpolgi, akit ugyancsak a spórolás jegyében szavaztattak meg, az eddigi kettő helyett harmadik alpolgármesteri tisztséget hozva ezzel létre. Nem pénz, közterhekkel úgy havi 1,2 -1,5 milka cca.

A többi fideszes meg ül néma csendben. Ellenállás leverve, meg különben is azt látják, hogy így-úgy-amúgy, de a Papcsák legalább a régi képviselőkről is gondoskodik, nyilván velük is ez lesz majdan.

Az meg fel sem merül bennük, hogy igen, a Weinek alatti sundám-bundámokat nekik kellett volna nyilvánosságra hozni, úgy, mint ahogy a Várnai most teszi.
A jogszerűség egy dolog - nem véletlenül jogász a Ferkó, nyilván minden megfelelően lepapírozott -, az indokoltság és szükségszerűség, meg pont a haveri kör kiválasztása meg egy másik.

De nem, igazad van, úgysem értenék.Nem is akarják. Egyszerűbb hadoválni és fenyegetni. Sajnos, a szavuk erősebb és a hatalom náluk.

varnailaszlo.blog.hu/
@sületlenke:

"Az meg fel sem merül bennük, hogy igen, a Weinek alatti sundám-bundámokat nekik kellett volna nyilvánosságra hozni"

Ez bizony nagy igazság. De ők is megragadtak a belterjes mocsarazás és pitbullozás szintjén. Pedig mód lett volna akkor is verni a tamtamot, hogy nicsak, merre csörög el a közforint, és milyen hasznot tanácsot adhat az önkormányzatnak a TóCsát vasból Zuglóba követő Menyhárt Bizsán?

www.nol.hu/archivum/archiv-352394

www.mno.hu/portal/707039

De nem tették. És ezeket az arcokat tartja koncláncon a jelenlegi vezetés. Megérdemlik, nyilván.
a következő ogy választás érdekes fejleményeket fog hozni, az tuti.

tényleg nem értik.
A lenyeg hogy az szdsz elpusztult, ez mindent megert.
A baj csak az, hogy semmi sem fog változni. Papcsák és Kovács ugyanúgy itt fog ügyeskedni Zuglóban.
Ugyanaz van most is, mint 1998-2002-ben. Hülye az, aki mást várt.
De miért megint megbízási szerződések???

Nem arról volt szó, hogy a sameszokat, rokonokat beültetik valahova és bérként kapják a pénzt?

Hiszen félév alatt olyan szépen felturbózták az állami hivatalnokok létszámát és még az adót is csökkentették.....
"Ti miből gondoljátok, hogy nektek elnézzük ahogy lemásoljátok, felülmúljátok elődeitek harácsolását?"
- miből gondolják? Hát ez az egyetlen dolog, amit egyrészt kigondolni tudtak a nyolcvanas évek végétől (maguknak), másrészt pedig ezért küzdöttek nyóc éven át... naná, hogy megszerzik, amit csak lehet.
Én tudtam, hogy ők azt hiszik, hogy sokak elhiszik nekik az ellenkezőjét (hát az az idióta 3millió el is hitte)- a maradék 2/3 meg jól rábaszott természetesen - már elnézést, de nagyon nagyon elegem van belőlük! Agyatlan államban élünk tényleg (csak mert ma megint kiderült számomra - meg is írtam, amit gondolok, ha valaki még nincs totálisan kikészülve olvassa el, hogyan is épülünk le a fidesz uralma alatt secpec - a végletekig. Még hogy elszámolás?! Még hogy fellendülés?! - ezek ezerszer rosszabbak a valaha átélt legrosszabbnál is... fujj!
Újra a legszebb bolsi hagyományok.
Aki minket kritizál, a haladást kritizálja. Aki minket támad, az elszámoltatást támadja. Aki nincs velünk, ellenünk van.
@térfél: 2 706 292

feudalizmus 1011 éve...

bár szerintem tirpákiából beleszaladt a susnyásba... szép gazdag kerületnek láccik kívülről, csak azzal nem számolt, hogy arányosan polgárosultabb is.

a XI. és IX. kerületben nem értem miért van csend...

jobb lett volna neki választani egy nagy ősfeudális várost, mint lézerjani-hódmezővásárhely, vagy kósa-debrecen...

Zuglóban sok baja lesz... erőből fog menni. pedig ésszel többre jutna. kíváncsi vagyok. izgalmas meccs lesz.

szerintem a helyi fideszesek hamarabb fognak beinteni, mint a "polgárok"...

lehet fogadásokat kötni...

sőt szerintem az időközit is elbukják. persze az ellenzéken múlik. hisz 30 százalék körüli eredménye lehetne a fides nek. ez most persze 20%-ra lemegy... csak az a kérdés hány jelölt lesz... mint Esztergomban...

jó kis közvélemény kutatás lesz... mikorra van kiírva? és ha jol emléxem megint egy külsős-csókos indul... akkor 15% fides
@a-kis-herceg:

Az időközi időpontja ápr.10. Úgy volt, hogy Papcsák egyik külsőse Tildy Balázs indul. De a külsősök hallatlan népszerűségére tekintettel - tudomásom szerint - egy itteni öreget, Kulcsárt indítják.

Tavasszal Kulcsár nyerte a két zugói parlamenti hely közül az egyiket, ex önkormányzati képviselő.

Közvélemény kutatásnak tényleg jó lesz.
@a-kis-herceg: Hercegem, további hasznos információk (számomra a spórolás további részletei miatt hüledezések) Várnai index-fórumos topicjánál, nézegesd, bár meglepődni már nem fogsz.

forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=1176790&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9046017

Garaba helyén indul egy tisztességes naíva,

zuglo.lehetmas.hu/jeloltek/384/kaibinger-gabor-az-lmp-jeloltje-az-idokozi-valasztason/

meg egy dögös szubrett, aki személyesen Szanyi apuval lépett fel az éhség ellen. Egyébként még az indexes önkormányzati szépségversenyre is beszavazta a nép ősszel...

www.mszpzuglo.hu/

hvg.hu/itthon/20110219_szanyi_szazmilliok_eheznek

A bonviván meg ezek szerint Kulcsár vagy Tildy.

Mondhatnánk esetleg, - merthogy a naíva szerepkör nem operett karakter - hogy nemecsek, szekszovaja bombocska meg a tuti winner. A pénzecske amúgy btto 120, de amit jelent ugye...
Papcsákos nézetedet is osztom (mit nem?), épített volna hálózatot inkább valami jobbágy környéken... Baktalórántháza nem az, se pénz, se posztó, ahogy mondani szokás. Oszt' miből lett volna (p)(f)osztogatás, kinek-kinek ízlés szerint a pé vagy az ef.
@Fabius: ezt nem értem. az OGY képviselőt indítják önkormányzatinak IS ??? végül is ráérhet. a parlamentben nincs sok egyeztetni való, csak nyomni kell a zombiknak.

@sületlenke: ez a paradoxon. ahol parasztok vannak és 90% ban támogatják a kiskirályt, ott szegénység van (Hódmező, Debrecen) Ahol szorgos értelmes népek laknak, azok gazdagabbak, polgárosultabbak. De azok meg "hőzöngenek" ha meglopják őket... (lásd Közép-Ferencváros ahogyan változott pl.)

megoldás: a Papcsák program - irtsuk ki a polgárokat.
@facsiga_: Ezt nem hiszem el: még mindig nem látod, hogy a főellenség nem az szdsz, hanem az önhitt korrupció?!?!?!
Igen, tudom, most meg fogom kapni, hogy bizonyára én is szdsz-es vagyok, ha így gondolom. Nem vagyok, de nem állok neki bizonygatni, mert úgy sem hiszed.
Neked tényleg mindegy, hogy ellopják a pénzedet, megfosztanak a jogaidtól, csak ne legyen az szdsz?!?
Ha - mint remélem - az egészet iróniából írtad, akkor bocs!
@a-kis-herceg: Színvonalas interjú, ritkaság
Ez tényleg a legalja. Bizonyítékok szólnak ellenük és ők elégségesnek tartják annyit mondani, hogy SZDSZ-es. És ha az is lenne? A tények attól még tények maradnak.
ezek nem fogták fel hogy milyen pechjük van. mire oda verekedték magukat a kasszához, ogy és önk. választásig nagy "önmgetartóztatással"...

aztán a kasszák meg üresek... szar érzés... ez jut eszembe...

www.youtube.com/watch?v=LRU4fF8VAd0

persze az önkormányzatoknál (megyei) fid eszesek, 4 éve tudják, hogy fides lesz 2010-ben. ezért brutálisan eladósodtak... most várják a pénzesőt...

így várták... addig is eltemették a munkát...

www.youtube.com/watch?v=hKJ7R38GLy8
Haladunk, fiúk!

Rovásírásos üdvözlőtáblákat pakoltak fel a bejövő zuglói utakon.

A kerület nevének átkeresztelése még várat magára.

Hallom, hogy erős testületi vita tárgya a Mutyiföld elnevezés, többen a Piócamező elnevezés mellett szállnak síkra.

A patak közelsége miatt én is ezt érezném ütősnek, még tenyészthetik is az orvosi piócát, melynek nyála kiváló visszérkrém alapanyag.

Piócákkal telítve vagyunk, és a nyálképzésben sem látok nagy elmaradást.

index.hu/belfold/budapest/2011/02/28/rovasiras_udvozli_az_autosokat_zugloban/
@sületlenke: "Rovásírásos üdvözlőtáblákat pakoltak fel a bejövő zuglói utakon."

Mi a bánatos lószar az a rovásírás?
@sixx a bolsevik: nem tudod?

pedig a hivatalban is bevezették. és államnyelv is lehet nem soká...

és Zuglóban a legnagyobb kisebbség a rovásoké... az ő írásuk

Rova sírás, az meg megint más...

apropó egy rovás nemzetiségű elolvasta? nem írták el a táblán?

nehogy az legyen oda írva: hogy meggebedtek zuglóiak...
süti beállítások módosítása