Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240430/szentkiralyi-alexandra-elintezte-az-1250-forintos-bkv-s-orszagberletet... (2024.04.30. 21:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.02.14. 17:34 Fabius

Lézer Jani lézersója

Címkék: fidesz audi lázár jános lézerblokkoló

Komolyan mondom megsajnáltam ezt a mi Lézer Janinkat. Nem elég, hogy lemondott a közpénzből finanszírozott biztonságról, a kényelemről, nem élvezheti ezentúl a lézerblokkoló nyújtotta előnyöket, még piszkálják is folyton. Pedig ő igenis bizonyít percről percre, óráról órára rendületlenül. Bizonyítja, hogy nem csak egy pökhendi pojáca, hanem legalább annyira ostoba is, mintha PógárJenő és Kiszel Tünde szerelemgyereke volna.

Ma reggel a Mokkában is fölmerült az Audi ügy, naná, Lézer Jani pedig kiválóan odatette magát a válaszadással. Lézershow a linken, 5:00-ig tessenek tekerni.

Teccikéteni? János tudott a lézerblokkolóról, legalábbis letagadni rohadt kínos lett volna, így letagadta amit letagadhatott: a műszaki tartalmat. Ő nem tudta mire jó ez, teccikéteni? Lehet, hogy a (eső)vízbűl vonja ki a zoxigént, mind a háromszázezer-harmincezer litert, oszt azon túl, hogy túléli vele a zatomtámadást - mer'biztonság a legfontosabb- még a környezetet is tisztíccsa. Hát a neve meg - lézerblokkoló- fassetudgya, nem vót' gyanús. Olyan ez János, mintha egy traffipax pisztollyal akarnál végezni magaddal. Kurvára röhejes, ám bajod az nem lesz tőle, legfeljebb a szemed káprázik egy kicsit.Ha azt hittétek a reggeli one man show-t nem tudta fokozni, akkor tévedtetek. Délután a nagy büdösben már régi beidegződés alapján "országot szétlopózott" bőszen. Több szerénység, Mr. Lézer, mert Magyarország közélet iránt fogékony népességének jelentős százaléka már fuldoklik az önfeled kacagástól! A lelkeden száradunk, baszki!


 

9 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr22660996

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Még, még, még... 2011.02.14. 19:12:05

 Olvastam valahol, hogy a Fidesz foglalkozik azzal a gondolattal, hogy az alkotmányba emelje a gyerekek utáni plusz szavazati jogot.  Az az eszembe sem merne jutni, hogy valami hátsó szándékot gyanítsak a szavazati jogok ilyetén módosítá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lézer elvtársat van ahol már fel is emelték a piedesztára, hogy micsoda remek ember ez, hisz azóta már vissza is mondta azt az autót, mert megtudta, hogy ez visszatetsző! Hogy oda ne... Lézeres Kretén Elvtárs! A beszédei, a megnyilatkozásai is elég kretének! Annak a kis apró ténynek az árnyékában meg különösen, hogy a marha cocikat ez a L.elvtárs szapulta a leghangosabban a gépkocsi beszerzési tender miatt anno. Közben ez a Lézer elvtárs valamivel komcsibb a komcsiknál! Pofátlan egy bagázs! Most jön az agyhalottaktól és a fröcskölődő troll elvtársaktól, hogy, de a cocik 8 évig és különben is loptak, akkor pedig ezeknek a komcsi elvtársaknak is szabad! Lófütty azoknak is, de ezeknek is, ha valaki nem értené!
Javasolnám a rektális lézerezést. Közben smirglivel jancsi polírozást, Jánosnak.
Hogy volt a szoci polgimester telefonszámlája? Nagy bagyoni hátrányt okozó....

Ez az S8 bérlet is valami közösen összetúrózott hátú ló volt, de nincs hátrány?
Fogalma sem volt, mi micsoda, csak rendelgette az extrákat, mert miért ne.
Azonban, ha egy ilyen nyilvánvalóan gyökér ilyen jól él a mi pénzünkből, akkor ki a hülye?
Helyesen: háromszázezer-harmincezer litÉrt. Figyeljünk oda erre! :))
A költségtérités bajnoka, a saját szemében a
gerendát feledi, mig a máséban a szálkát is
megleli. Lézer Janika egy "vagány gyerek" az
hogy tegnap mit mondott, ma már az nem érdekes.
Hát ennél pofátlanabb, pökhendibb, beképzeltebb, hozzá nem értőbb banda nem irányitotta még ezt az országot! És mindnek doktorátusa van! Szegény ország!
Bocs, tiszta hülye vagyok. Azt irtam véletlenül, hogy irányitotta.............
süti beállítások módosítása