Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.02.09. 08:00 Fabius

Mennyit ér nekünk Lázár János?

A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:

- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az S8-as Audi nem státuszszimbólum, nem pénisztoldalék, nem vizuális felszopás, hanem maga a biztonság azzal a 450 lóerővel. Utóbbira mondta is az Audi bótban, bőven bele, mert nem gyereknek lesz.
A biztonság fontos dolog, Lázár János pedig sokat autózik. Vagyonnyilatkozata alapján lakhatási támogatást nem vesz igénybe, minden nap haza kocsikázik Hódmezővásárhelyre. Szerinte erre futja a havi 300 ezer benzinpénzből, a bérleti díjat meg összedobja a Fidesz frakció és Hódmezővásárhely hálás népe. Azé a városé, amelyik 2008-ban a legeladósodottabb megyei jogú város volt Magyarországon, és aminek vezetése érthető okokból nem rajongott a Progresszív Intézet 2010-ben készült felméréséért, így adatot szolgáltatni sem igyekezett. Ettől függetlenül azért kiderült, a 400 ezer/fő adósságtömeggel még mindig országelsők. Vagyis a luxus mindenképpen indokolt, mert a hódmezővásárhelyi polgárok szívesen megfizetik. Az is könnyen meglehet, hogy kétszer.

Bizony, jár úgy az ember néha, hogy illusztráció keresés közben érdekes képek esnek ki legjobb barátunkból, Mr. Gugliból. Alattuk pedig van egy paparazzi képekre alapozott poszt, ami szerint Lázár János nem egy, hanem két luxusautót használ felváltva. Csodáljuk meg mi is a két tökegyforma, csak a rendszámukban különböző autókat:
A biztonság mindenek felett, ugye. Egy autó nem autó, még el talál kopni a velúrszőnyeg, kiöblösödik a fotel, rojtosodik a váltógomb és a bőrkormány, ezek pedig káros hatással vannak a menettulajdonságokra. Ám, ha már a technikai arzenálnál tartunk, vessünk egy pillantást a márka hazai forgalmazójának oldalára is, üssük fel a prémium modell  katalógusát, és lapozgassuk. Legyünk nagyvonalúak, bár drágább, válasszuk a benzinest az alapmodellek közül. Lássuk be az alapigazságot: Isten a kocsit benzinesnek teremtette, ergo: a dízel Isten ellen való vétek, a gázos ( bár ilyen A8 nincs) pedig út a megbocsátás felé.

Ha ezzel megvagyunk máris jönnek szembe a számok:

-Legolcsóbb A8 : 23 755 000 Ft
-Legdrágább : 39 914 500 Ft

Ha megnézzük a két verzió adatlapját máris szembesülünk a ténnyel: sok bizbasz rendelhető hozzájuk, de biztonságtechnikai megoldás szinte egy sincs ezek között. Ugyanis a fapadosban is benne van minden 23 milláért. Talán a sávelhagyásra és ráfutásra figyelmeztető elektronika az egyetlen kivétel, de ezt talán pótolja az emberi erőforrás Lázár sofőrös kocsijában. Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy még prémium biztonság esetén is lehetne spórolni a bérleti díjon némi aprót. Pláne, ha kettőn kellene esetleg, ugye. De, ha azt vesszük, hogy Orbán Viktor Vw Multivanja hol van biztonságtechnikában a fapados A8-hoz képest...

Na mindegy. A lényeg, hogy Lázár János a kezünkbe tette a döntést tegnap: szerinte a választópolgárok és Hódmezővásárhely népe dönt arról, mennyit is ér meg az ő munkája. Érdemes megnézni a cinizmust Lázár arcán, amint a képünkbe tolta ezt, ebben a formában:
Kezünkben a döntés jogával vessünk egy pillantást Lázár parlamenti munkájára. A parlament.hu adatai szerint Lázár János 2010-ben 30 önálló, és 33 társtettesként elkövetett nagyüzemi törvénygyártásban vett részt. Saját ízlésem szerint válogatva nekem ezek tetszenek a legjobban:

1: P/16 iromány, a Nemzeti Együttműködésről, magyarul a szétröhögött NENYIről.

2: H/516 iromány Schmitt Pál köztársasági elnökké jelöléséről.

3: T/649 iromány alkotmánymódosításról, amivel a legröhejesebb bakot lőtték, és aminek a

4: T/676 irományt, vagyis a lex Borkai néven elhíresült törvényt köszönhetjük a lex Haverek példatárba.

5:T/1445 alkotmánymódosítás, ami meghatározta, hogy költségvetést befolyásoló tényező, adó, illeték, vám, helyi adók témában nem lehet népszavazást tartani. 98%-os különadó, 2 millió feletti végkielégítés, és a nyugdíjtörvény előszele. Emlékszünk, ugye?

6: T/1446 iromány az Alkotmánybíróság jogköreinek megkurtításáról.

7: T/1447 iromány a különadóról.

A munkája alapján tőlem a legnagyobb luxus amit kaphat(na), az a szamaras kordé bakjára szögelt ülőpárna. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én utálom, ha egy politikus elmerészkedik odáig, hogy ki merje jelenteni: vele kéz a kézben jár a fényűzés, őt így kell elfogadni, ezzel együtt kell megválasztani és kész. Le van szarva a válság, a tény, hogy az ország és a városa egy tipegésnyit se ment sehová előre, de a luxus az járjon alanyi jogon a fent felsorolt pótolhatatlan munkáért. Ami nem igényel nagyobb erőfeszítést a bólogató nejlonkutya fejének megfelelő irányba billegetésénél.

Lófaszt, kedves János.

Létezik a pofátlan, pökhendi közpénzszórásnak olyan foka, amiért büntet a választópolgár. Ha emlékszel még, ezt hívjátok azóta fülkeforradalomnak. Te tipródj el ezen, ti meg kommenteljétek ide, mennyit ér meg nektek Lázár János.

679 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr672648269

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lézerblokkolót használ Lázár János? 2011.02.09. 14:07:21

Az elmúlt hetekben örökzöld témát adtunk a hazai sajtónak azzal, hogy lefotóztuk Lázár János Audi S8 V10-es luxusautóját. Mostanában egyre több olvasónk keresett meg minket levélben, hogy felhívják figyelmünket a kocsiról készült fotók másik érdekesség...

Trackback: Tiltsák be a lézerblokkolót! 2011.02.09. 13:00:51

Az átlagember ne használja, hiszen a híradó is ezt üvölti: feljelentés jár érte. Bezzeg Lázár úr Audiján…...

Trackback: Vásárhelyi BAR-lista 2011.02.09. 11:29:46

Amikor kitört a balhé a közintézményekben kötelezően kiragasztandó politikai nyilatkozattal kapcsolatban, vártam, hogy mikor kezdi utánozni a "nagyok" elmebaját valamelyik vidéki kiskirály a saját szemétdombján. És nem is kellett sokat várnom...

Trackback: Kormányzati előjáték 2011.02.09. 11:27:50

Lázár János szerint ez még csak az előjáték, mindannyian meg leszünk csinálva.A kormánynak van európai színvonalú, jogharmonizált szexuális kultúrája, sugallja a hirado.hu ma reggeli címlapja, ahol a belső oldalon magától Lázár János parlamenti képvise...

Trackback: Az elru­gasz­ko­dás a minimum 2011.02.09. 10:07:44

Tel­je­sen igaza van Lázár János­nak. Őt, és ezzel együtt a havi 900 ezer forin­tos rezsi­költ­ség­gel üzemelő autó­ját a hód­mező­vá­sár­he­lyiek igen magas biza­lom­mal, a vok­sok het­ven szá­za­lé­ká­val támo­gat­ják. Ha majd nem választ­ják meg pol...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1. Témaválasztásban megelőztél.
2. Nem tilos ugyanazt megírni, de az összeszedett posztod után fölösleges.

3. Ha nem bambultam el, akkor még a demagógiát is igyekezted elkerülni, hiszen nem találom- bár az RTL-es link alatt biztosan elhangzik- a bérleti díj: 300.000 + 300.000 + 300.000 (benzinköltség) Ft/hó
(Én viszont lehetek demagóg: Szatmárban ebből a pénzből minimum 9 család élne meg FÉNYESEN egy hónapban.)
(vagy sokan örülnének, ha ennyi lehetne az éves nettó jövedelmük!)

4. A megjelenő fanok nem hiszem,hogy ezt a tényt védenék.
Van erre már sok módszer, az elmúlt 8 év történéseinek felemlegetése, számonkérése azoknak az eseteknek, mikor az előző "hatalmasok" fölösleges pénzköltésén keresztül lehet ,MEGPRÓBÁLNI hitelteleníteni posztodat!

5. Volt már, ami nagyon tetszett írásaidból, de ez most témaválasztásban, érvek összeszedésében, hangulatában nagyon ül.
Sajnos.
Szerintem meg rendben van. A két autó azért kell, mert az egyik akár el is romolhat. Így egyikben utazik a másik megy mögötte.
Ráadásul a hétvégi bevásárláskor is kell a két csomagtartó.
Arról nem is beszélve, hogy megdolgozik érte, hiszen vezetőnk is elmondta, hogy vége a sumákolásból, tyúklopásból szerzett jövedelmeknek.
Nekem személy szerint egy lyukas fillért sem ér ez az ember. Kár, hogy nem marad Hódmezővásárhelyen. Egyébként , ha jól emlékszem még azt is mondta, hogy neki gyorsan kell hazaérni, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartják be a sebességkorlátozást?
Nekem 10 év sittet Lázár részére biztosan megér ;) Ezt nem is az S8-al -minek is sportkocsi?- érdemelte ki hanem a jogvégzett emberként jegyzett AB jogkört korlátozó javaslatával, esküszegésével. (Szégyen és gyalázat!)
A bárányok biztos megmagyarázzák, a jóerkölcsösöknek Szász, Járai fizujával sem volt baja, tk. bármit meg tudnak magyarázni csak egyet nem, a 20 éves pancserságukat...
Lázár úriember.
A nagy felzúdulás hatására nem fog tovább cinikusan belevigyorogni a kamerákba és a pofánkba, hanem innentől a (tőlünk kapott) saját jövedelméből fogja állni a felsorolt költségeket!

Néhány olyan hülyének, mint én, ez lenne a természetes.
Na, csak kezdem magam felhúzni rajta.

Hogy milyen rosszindulatúak is vagyunk.

Nem becsüljük meg nagyjainkat!

Állítólag Bp és Hódmezővásárhely között az út 2,5 óra. Az egy nap oda- vissza 5 óra.
Magától veszi el az időt, mert mint tudjuk, kuv@ sokat dolgozik az érdekünkben!
MÁV?
Esetleg?
És a hosszú úton lehetne még többet dolgozni a zemberek érdekében!
Apropó! Vonat.

A mozdony az hány lóerős?
Mert akkor adott lenne a sok lóerő,
biztonságos is lenne.
Képviselői, polgármesteri tisztség összeférhetetlenségét kimondani, és boldogítsa otthonát tovább!

Probléma megoldva.
299.999 Ft + üzemanyagköltségért vállalom a furikáztatását!
@Tűzfal:
9 család egy hónapban.
És egy évben?
9 X 12 = 108 család.
900.000 X 12 = 10.800.000
10.800.000 X 4 év = 43.200.000

Bérpótló juttatás: 28.500

42.200.000/28.500 = 1480,7

vagy havi bontásban:
900.000/28.500 = 31,6 fő BJT

Tudom, van benne némi csúsztatás, de hát fiúkák, ilyen az élet!
@Tűzfal: Az az igazság irigyek,de főleg vakok vagytok!Teljesen nyilvánvaló,az említett Szatmári 9 család,a büdös életben nem termel annyi pénzt az országnak mint Lázáro Jánoso!Fényeskedni meg Pláne ne akarjanak,amikor a Haza ekkora szarban van komcsilibsicionistapápistanodepista erők miatt!Gyerekek! Vegyétek végre tudomásul,2/3 van,és kuss vagy bekaphatjátok!Most megyek mert az a szemét ápoló közelí........
Suttyó parasztgyerek ez a Lázár. Ha nem az állam (avagy az adózük) finansziroznák az autós passzióit, hanem a magánszektorban melózna, akkor ezzel a tudással valszeg egy szakadt buzukinak is örülne, mint majom a farkának.
Ez kedves az államtól, x millió ember adózik, nem elég, hogy egy csomó inproduktivat is el kell tartani, még mindenféle köcsög politikusok autós hóbortjára is az adóinkból nyúlnak le lóvét.
Pl egy szintén 5 csillagos biztonságú Golf miért nem lett volna jó ennek a suttyó parasztnak?
ha a kozeljovoben autobalesetben meghal, akkor elkezdek hinni

na nem istenbe, csak a karmaban
@gramercy: Arra nagyobb az esélye, hogy a felfuvallkodottságtól előbb durran szét ez a nagyarcú tajparaszt.
Nehéz szavakat találni erre a cinizmusra.Mintha azt mondaná,hogy igazatok van de úgysem tudtok mit csinálni meg különben is levagytok szarva.Mégha le is mondtanak akkor van egy csomó pénzem,ingatlanom meg vagy 50 hektár szántóm ahol biztos 1-2 évben belül parcelláznak és belterület lesz.
Ki tudja a megoldást mi a faszt lehetne csinálni,hogy ez a fasszopó eltünjön vagy a nagyvezér leállítsa?
Ráadásul nem érti, hogy miért hőbörgünk, amiért megemelkedett az elektromos áram díja.
ja kérem, aki havi több százezret keres és nem süllyed le a választói közé az nem is fogja megérteni soha.
Viszont azt tartsd észben lázár, hogy téged is mi tartunk el, a mi pénzünkből élsz, mi adjuk a fizetésedet. Cserébe szívesen látnánk egy kis alázatot, tőletek, a mi irányunkba. Ti vagytok értünk és nem mi értetek. Úgy látszik, ezt mindig elfelejtitek.
majom ez a lázár most is kiderült , kár hogy mi kis csóró hazánkba nincs maximálva az az összeg amit pld audira lehet költeni ,van még pár dolog amit lehetne maximálni és minden évbe az inflácio mértékébe emelkedhetne
megelőzve a "de ők is!!", "kilőtték a zemberek szemét" stb. hozzászólásokat:

1.) arról volt szó, hogy most majd minden másképp lesz.

2.) még Veres János, az egyik legidegesítőbb, legtöbbet hazudozó, és leginkább elszámoltatni való szoci politikusa is beérte VOLNA egy 14 milliós A4-essel - de a közfelháborodás, és Szíjjártó Péter szigorú dorgálásának hatására még ezt is visszamondta.

(az külön sztori, hogy Szíjjártónak, amikor a stúdióba ment Veres Audijáról beszélni, és megkérdezték, hogy ő milyen autóval jött - Audival természetesen - , már akkor közpénzből volt Audija, ellenzékben.. semmiben sem jobbak ezek az elmúlt 8 év szereplőinél, sőt, még a nyugdíjat is lenyúlják, nem csak a közpénzt.)
miután az elvtársak már elmondtak mindent, ami erről a díszfaszról elmondható, nékem egy feladatom megjegyzésem maradt:
lázár kapja be!
Hogy a "mennyit ér nekem Lázár" kérdésre válaszoljak (és mást nem is fűznék ehhez hozzá, pedig elég konkrét véleményen van a dologról), nos... nekem pont annyit ér, mint az egész (ami ide jönne, inkább le sem írom, mert még nekem is durva lenne), szóval az egész ...... kedves pártja, vagyis kb. lófaszt sem....
@Bunkológus: Aha, mert a polgármesterségről mondana le? Az túl szép lenne. Inkább maradna frakcióvezető. Az jobban kifizetődő, ráadásul a hálás választókerülete, plusz a pártja fizetné tovább ragyogó munkájáért az audit.
@compound interest: emunyocev emunyocev emunyocev emunyocev emunyocev emunyocev emunyocev emunyocev emunyocev emunyocev emunyocev emunyocev emunyocev emunyocev emunyocev emunyocev emunyocev

:D
Nincs jobb témátok? Pl az elmúlt 8 évben mik történtek az elfelejtettéket? Az elmúlt 8 évben nem bérelték az autókat, nem spóroltak, hanem megvették mindet dupla áron, hogy a haveroknak is jusson. Lázár János legalább nem egy idegenszívű hazaáruló. A lényeg hogy most már nem az elmúlt 8 évben élünk.
Az adósság ferdítés tipikus komcsi szokás, nincs eladósodva a városa, hiszen azok a pénzek befektetésekre mentek el, ami a következő években fog hasznot hozni.
Ha egy full eladósodott kisváros polgármestere + parl képviselő nyugodtan kaphat S8-ast, akkor ezzel az erővel Tarlós kérhetne akár egy Ferrarit, a miniszterek meg Rolls Royce Phantommal futkorászhatnának. Az adózók meg úgyis fizetik a hóbortjaikat.
Ha egy magáncég vezetője igy dolgozna, mint ez tapló barnaképű Lázár, akkor hamar leadhatná a lizingelt autót. Mint olvastam csontig eladósitotta a városát, akkor hogy lehetne állami funkciót is rábizni.
@Kijelölt Felelős:

2,5 óra. Az egy nap oda- vissza 5 óra

Egyrészt fazért jár fel, vagy polgármester, vagy képviselő, mikor szüntetik már meg az áláshalmozást????

Másrészt, pár évvel ezelőtt mikor fiatal voltam és bohó, Budapest Vásárhely szakaszt többször megcsináltam 1:30 körül, az akkori 120 lovas verdámmal......

Rohadjon meg ez a tetű, és nem az irigység itt a lényeg, szerintem nyugodtan eljárhatna egy állami Passattal max.

De miközben válásgra hivatkozva pumpolják az embereket, azért ez mégis kurva nagy pofátlanság ám???????
Korrekt a poszt. Azt még azért megkérdezném, mijafaszért sikerült Vásárhelynek eladósodnia? Jól ismerem a várost, kutyaszar nem épült ott, mint pl. Debrecenben, Pécsett stb. Mire ment el az a sokmilliárd?
Btw...
Ha neki ez akkora felbecsülhetetlen áldozat, hogy napi 400 km-et lenyom, hadd segítsek neki: le lehet mondani a polgármesterségről, Jani!

Mellesleg: Bármelyik felső középkategóriás járgánnyal ugyanezt kényelmesen és elegánsan meg lehet tenni. Csak nem kerül 900k-ba havonta. Meg nem 450 lóerő, persze. Mennyivel mész a sztrádán, Jánosom?
Bunkók vatytok vazze!
:)

Tudjátok Ti, mennyi adóval gyarapítja a költségvetést Lázár polgártárs?!
(ÁFA,jövedéki stb...)
A szatmári családok meg csak viszik-viszik a lóvét...
@nagymagyarmagyar:

Figyú tény, hogy az elmnúlt 8 évben loptak, csakhogy mi nem látjuk be, hogy ez a nyílt lopás, pofátlanásg, amit ez a nyikhaj csinál mitől jobb?????

A lopás, az lopás!!!!

Ez elöző tetveknek sem bocsátjuk meg, és remélem ezeknek sem fogjuk.....
Nem is tudom, Hódmezővásárhely mennyire is van eladósodva? Azt hiszem a legjobban minden település közül.
@nagymagyarmagyar: hagyjad, asszem megtaláltam:

Tiroli futómuskátli beültetése, kihelyezése és fenntartási munkálatainak, majd a vegetáció végén a kosarak beszedési munkálatainak elvégzése (14,8 millió)

Ez lesz a befekteteés szerintem. Muskátli 15 misiért. Hülyének is megéri.
Na mi van bolsik, megint gerjesztitek a hisztit? Amikor Toller meg Hunvald furikazott a luxus autójával, akkor persze rendben volt minden? Lázár autójának a bérleti díjának a felét a FIDESZ FRAKCIÓ fizeti. Ezt elfelejtettétek megemlíteni. Hódmezővásárhelyen 70%ot kapott... A lakosság 70%a sötét lenne, vagy még sincs akkora szarban a város? :)))
Mennyit ér? 9mm-t...
@Humperdickk: Audikba:) Lázár polgármester nagy Audifan.
Valszeg havonta 5-10 Audit sorsolnak ki Lázár szavazói közt Hódmezővásárhelyen. A helyi speciális viszonyokra felkészitve, négykerékhajtás a földes, sáros utcák miatt, vonóhorog, mivel zömmel mezőgazdaságból élnek
szóval KIZ, KJA, lázár geci neked lőttek!
Lesz majd sírás 2014-ben... És akkor sem fogják érteni, hogy miért.
Vagy ez:

A DAOP Tornyai program keretében a Dr. Rapcsák András utca átépítése és parkosítása"

De lehet, hogy ez fogja végleg felvirágoztatni Vásárhelyet, nem a muskátli.
amugy mekkora lehet az adossaguk ha esztergome 20 milliard? igaz, esztergom nem megyei jogu :D
@Enrico72: a FIDESZ FRAKCIÓ (nem tudtam, hogy csupa nagybetűvel kell írni...) miből él? Nem az én adómból, véletlen?
@Enrico72:
És a fidesz frakciónak honnan van a pénze, Einstein?
"lényeg hogy most már nem az elmúlt 8 évben élünk."
Megvan ki írja Orbán szövegeit!!!!
@Enrico72: hallod fideszmajom, és a frakciónak honnan van a pénze te barom?
összehordták a hangyák?
vagy esetleg az általam "igen tisztelt" frakciótagok dobják össze saját zsebből faszparaszt?
@Enrico72: Na hol jut a legtöbb adósság 1 főre?
@Enrico72: Hunvaldnak 13 millás Peugeot-ja volt (index irta), ott állt mindig a köron az erzsébetvárosi polgármesteri hivatal előtt. Tollernek meg Skodája. Együtt se képviselnek fele akkora értéeket, mint Lázár S8-asa
Az előző gárda is tolvaj banda volt, de ennyire nem pofátlanodtak, mint ez a Lázár.
Sikerül a lázárnak elbaszni egy rakás milliárdot körforgalomra, muskátlira meg a volt fideszes polgármesterről elnevezett utca parkosítására. Plusz évi 450*12=4,5 milliót audi sportkocsira. Erre jön a troll, és mondja a hunvaldot, hagyót. Értem, a mi emberünk lophat, elbaszhat. Szép új világ.
Nem tudjátok, ezt is vizsgálhatja majd a KEHI?
@Humperdickk: és még számolni sem tudok (illetve gépelni): 450*12=5,4, természetesen. :)
Képzeljétek el, hogy lehetett adakozni. Sok ismerősömmel együtt én is fizettem be pénzt. Gondoljátok, hogy csak pár százezer forint gyűlt ott össze? Vagy csak néhányan küldtünk nekik pénzt???
@Zig Zag: vizsgálhatja, de nem fogja. Ezért kellett mndenhova fideszes. Még az van, hogy feljelented, és a fideszes poltpéter majd nem indít vádat. Ki van ez találva.
@Enrico72:

Normális embernek a mocskos szociktól is forgott a szeme.

Na de ez nem mentség. Szemétre minddel.

Meg azért az is vegyük észre, hoyg bár majd mindegyik MSZP-s politikus nagy geci volt, azér 40 millás autóval egyik sem furikázot, talán csak a miniszterelnök.

Amúgy Viktor ilyen szempontból korrekt, ő elvan a kis jól berendezett buszával, ami szerintem kormányfőként meg is illeti, sőt több is.
@nagymagyarmagyar:

"azok a pénzek befektetésekre mentek el, ami a következő években fog hasznot hozni."

Ha ezek ilyen ügyesek, tárt karokkal várja őket a magánszektor. Hogy miért mégis az államiban nyomulnak?
Tippem szerint, mert ott nyugodtan mondhatnak ilyen hülyeséget, és amikor kiderül, semmi felelősségre vonás nem történik.
@Enrico72:
LOL, hogy te mekkora balek vagy, bérelnél inkább magadnak kocsit. :)
Középkorom ellenére valószínűleg még mindig naiv vagyok, mert egyszerűen nem tudom elhinni, hogy amikor ez a "tajparaszt" Lázár és haverja "Szijgyártó" Petike, reggel mikor felkel, és a tükörbe belenéz, ne akarná szembeköpni magát.
Ha ez megtörténne, a tusolást nyugodtan elhagyhatnák.
@Humperdickk:
Szerinted mitől (vagy inkább: miből) lett Lázár a fidesz eminense? Olyan, akinek még a felcsúti házba sem kellett elmennie benyalnia, mert "nem ér ő arra rá".
Talán az sem segíti a takarékoskodást, hogy a köztörvényes bűnöző Várhegyi Attila cége tolja a HMVHelyi PR-t évi 400.000.000-ért.
Egy másik fórumon, amikor a fidesz balfaszkodásai kerültek terítékre, egyik fórumtársam beszólt, hogy ennek az oka az mszp-szdsz kormányzásban gyökerezik. Valóban nem semmi volt a Veres - Hunvald - Zuschlag támadósor, de pl. Hódmezővásárhelyen 1990 óta, MINDIG a fidesz-kdnp volt hatalmon és így sikerült bármilyen fejlesztés nélkül elqrni ezt a rengeteg zsét.
@Enrico72: és neked most jó, hogy a lázárnak fussa sportkocsira? Te, nekem kéne tízmisi házfelújításra, ha megesküszöm, hogy fideszes vagyok, illetve gyurcsánytakarodj, nekem is küldesz? Léciléci!
Azt elfelejtik a kedves rettegők, hogy az Audit nem Lázár János választotta, hanem szakértő ajánlotta, elsősorban a biztonsága miatt. Nem hiszem, hogy köztetek lenne szakértő, így amihez nem értetek abba nem kellene beleszólni. Inkább arról kéne beszélni ami az elmúlt 8 évben történt.
Valaki kérdezte itt a befektetéseket, sorolom:
Új focipálya, 152 km új aszfaltozott út a városban, közművek teljes felújítása, helyi magyar vállalkozók támogatása, két iskola teljes felújítása és még sorolhatnám a rengeteg befektetést.
"mert ha én azt mondom: kelj fel, lázár! ott ugrani kell mág a halottnak is!"
(piócás ember)
@warbirds: neszójábe! nemadommagam, nemvagyokojan!
@Ringlósztár: pont erről beszélek. Rokonaim élnek Vásárhelyen, szar sem épült manapság, már olyan, ami kicsit is meg bírna térülni. És ott nem volt hunvaldhagyó!
A hajdani pénzügyminiszter volt a legidegesítőbb, legsunyibb Veres, aki valaha betöltött fontos beosztást. Elég volt látni is, máris megspórolhattam a kávézást. Messze túltett az Őszödi Böszmén!

Azóta történt egy-s más. Na de Lázár!

Az említettek beiratkozhatnának hozzá továbbképzésre...
@Enrico72:
És bunkókám a fidesz frakciónak honnan van pénze?
Segítek: tőlünk, adót fizetőktől.
@nagymagyarmagyar:

ha szakerto ajanlott volna akkor eleg lett volna egy volvo is

mondjuk egy fullextras S60 vagy V60, feleannyiba kerul mint egy fullextras A8, 15-18M korul

szoval a szakerto tevedett

de leginkabb anyad amikor nem ment abortuszra veled
@nagymagyarmagyar:
Aha, aha. Ezek szerint Magyarország személygépkocsi-felhasználóinak kb. 99,9%-a gyakorlatilag halálra van ítélve, mert nem biztonságos autót vezet, ott a pont haver!
@nagymagyarmagyar: A sportváltozat plusz lóerővel hogy szolgálja a biztonságot?
Amúgy jártál-é már Szegeden? Na OTT volt fejlesztés.
(Az új focipályától bizonyára sok helyinek lesz munkája)
Várom O.Viktor reagálását.
@Humperdickk: Kérdezd meg az elvtársaidat hova tüntették azt a 25 ezer milliárdot amit az elmúlt 8 évben loptak. Úgy nehéz egy várost irányítani, hogy 8 évig nem kapsz semmiféle támogatást öreg. Lázár János saját pénzből újított fel buszmegállókat 2006-ban.
@nagymagyarmagyar:
Ja, a haverok támogatása. Tudnék mesélni.
Azt még mindig nem látom hasznos hozzászólásodból, hogy Lázár "befektetései" mikor és hogyan fognak hasznot hajtani.
@nagymagyarmagyar: Te figyelj már, szóljál a kollégáidnak, hogy itt nagy gáz van és egyedül kevés vagy. Riadóztasd a pártközpontot :-)
@Atombeton:
A fülkében a nép adott erre is felhatalmazást. Üdv,
O. Viktor
Ez a fickó szereti a luxust... Mondjuk pont leszarnám, hogy milyen kocsival jár ha jól végezné a dolgát, de sajnos qrva szarul végzi, ahogyan a párttársai is.
Miért csípte a szemét szemét az audi A 6 ANNAK IDEJÉN.
@Uva: Magyarország 99,9% nem tartozik a Nemzet vezetőihez. Mégse járhat skoda fabia-val.
újabb gyöngyszem:

Irodaszerek szállítása a Polgármesteri Hivatal részére

15 misi gemkapocsra. Fosom össze magam.
@nagymagyarmagyar: Akkor mér nem jár busszal?
Azé jól megy neki, egy egész város buszmegállóit felújítja saját pénzből...
@nagymagyarmagyar: a nemzet kisbetű. Egyébként meg frakciót vezet, nem nemzetet. Meg audi sportkocsit, a jelek szerint kettőt.
@nagymagyarmagyar:

Bazdmeg, te nagyon hülye vagy, te mindent beszopsz.

Audiból is sok fajta van, az A6-os is nagyon kényelmes biztonságos.

Az A8 már kifejezetten luxus, de egye fenne, de a 450 LE-s motornak semmi,de semmi köze a biztonsághoz, ez szimplán az ő hülyesége, hobbija.

Undorító vagy, az ilyen ostobák miatt fog az ország méginkább tönkre menni, aki veled van az lophat????

Pfuj....

Undorító férgek voltak a szovcik, de ez nem jelenti azt, hogy aki nem szoci, az nem is lehet féreg.
@nagymagyarmagyar: Elmész az audihoz, keresel egy szakértőt, mondod neki, lóvé mint pelyva az adózóktól, aztán ajánljon egy "biztonságos" verdát. Hát nem a legdrágábbat ajánlotta?:)
Egyébként 200 lóerővel is éppolyan biztonságos lenne egy A8, mint 400-zal.
Köcsög parasztgyerek ez a Lázár, most dől a lé hozzájuk, aztán megvalósitja az autós álmait az adózók lóvéján, kb ennyi.
Amúgy a miniszterelnökünknek nincsenek szakértői, hogy ő csak egy mikrobusszal mászkál?
@Enrico72: Tipikus sötét korlátolt szöveg. Bolsizol, ahogy a taknyod mögül kifér, persze az nem zavar, hogy teszed azt azok után, hogy a szocik mögül kifarolt az értelmesebbje és pontosan a hasonló gyökérségük miatt ott hagyta őket a szarban fodrozódni, ezért lehet most ekkor a pofád, pofátok. Ezzel szemben neked a szádba szarhat a fidesz, te akkor is csak bolsizni tudsz, és percig meg nem fordul a fejedben, hogy legalább annyira cidáztatva vagy, mint ahogy a szocik idején. A különbség annyi, hogy a szocik tábora ott hagyta azt a szar bandát, veletek viszont bármit le lehet nyeletni, bármit meg lehet csinálni. Úgyhogy nem kellene pont neked fölényeskedve komcsiznod, mert megalkuvóbb, ostobább, gumigerincűbb és elvakultabb vagy te az egykori szoci szavazók nagyon nagy részénél. Úgyhogy bilsiságról te ne oktass, majd ha megtanulsz végre a magad feje után menni és józanul gondolkodni és eljutni intellektuálisan arra a szintre, hogy a szart a szartól ízlés szerint csak az különbözteti meg, aki megkóstolja. Na neked tele van a szád vele és nem tudsz vele betelni. Idióta zombi.
@nagymagyarmagyar: "Mégse járhat skoda fabia-val."

aha, de egy Volvo S60 D3 Geartronic Summum extrakkal 12-15M az meg mindig derogalna neki ugye?

tudod mit? elmesz a picsaba! rosszabb vagy mint a munkasorok
hivatkozol a multra, a nemzetre es kozben minden szavaddal a nep szipolyozoit veded

agymosott hazaarulo vagy
nagyon jó poszt!tetszett !
viszont nehogy valaki azt higgye hogy orban vw multivanja targyaló kivitelben nem 30millio felett van a porsche hungarianal!
orban is két multivant hasznal! csak ez nem olyan kinezetü mint az s8 de árban nem akkora a külömbseg mint az egyszeri ember gondolna! mert ugye a szomszed vett egy olyat mint az orbané 4millioert csak arra az volt irva hogy t5 es thg 2 szemelyes!de mégis azt hiszik a legtöbben hogy orban olyat hasznal mint a legtobb melos nemetorszagban kozben meg egy a8 árrával rohangál! hát ö ennyivel jobb politikus! de szerintem még igy sem jó!!!
@Ringlósztár: Hagy ne beszéljek a helyi munkahely teremtési programról amit Lázár dolgozott ki ok? 1900 új munkahelyet hozott létre 2010 tavasza óta. És ebből az 1900-ból kb 1500 aki helyi lakos és nem máshonnan jár oda.
Ezen kívül a támogatott helyi vállalkozók mind magyarok, nem idegenszívűek, nem szadeszesek meg maszoposok. Ők szintén a városnak és a városért dolgoznak. Van egy olyan érzésem hogy életedben nem jártál még ott..
@nagymagyarmagyar:
Nem, persze. De azért érezd a 4 milliós és 40 milliós autók közti különbséget. Mondjuk biztonágos Volvo vagy Audi _de tökmindegy, hogy micsoda_ tutira van mondjuk 8-12 milliós kategóriában is.
Tessék, nem Skoda Fabia, meg nem is luxuslimuzin. Probléma feloldva.
@nagymagyarmagyar:

Azt írod, nem volt pénze a városnak????

Ezt én értem, de ha nem volt pénze a városnak, akkor miért nem egy A6-ossal, uram bocsá A4-essel jár, esetleg sofőr nélkül....

Ugyan olyan féreg, mint a szocik, nem mondhatod, hogy ja húzzuk meg a nadrágszíjat, miközben 40 milliás autóval furikázol.
orban multivanja 35millional kezdödik! es ö is 2darabbot hasznal!
Vicces, hogy a magyar sajtó csak most kezdi felfedezni Lázár Jánosunk igazi arcát. Ha komolyan vették volna a szakmájukat az újságírók, akkor "kioknyomozhatták" volna az elmúlt évek hmvhelyi visszaéléseit is, és akkor most Lázár frakcióvezető-polgármester úr nem tudna hivatkozni a fenenagy támogatottságára. Csakhogy a sajtó már a médiatörvény előtt is beszari volt, féltek tőle mint a tűztől helyben, de országosan is. Senki nem vette a fáradságot, hogy eljöjjön Hmvhelyre és egy kicsit körülnézzen. Pedig Pulitzer-díjra érdemesítő kincsesbányát találhatna itt az, aki elég mélyre ás. Csak beszélgetni kellene a megfelelő emberekkel, és kiderülne, miért félnek tőle, mégis miért szavaznak rá még mindig elég sokan. Mondjuk a választási részvételi adatokat is lehetne elemezgetni... Ez persze túl sok munka lenne, egyszerűbb a parlament előtt lefotózni az S8-ast, és azt felfújni. Pedig az csak a jéghegy csúcsa. De legalább már ezt észrevették! Köszönet érte!
Szerintem megérdemli a 2 db. Audit. Én a hódmezővásáriak pénzéből még egy Falcon Jet-es is vásárolnék neki, az még biztonságosabb. Hülye, birka nép ilyen vezéreket érdemel, mint ő, no meg társai Horn-tól, Gyurcsányon át az összes.
Parkolójegy-kiadó automata berendezés leszállítása és telepítése - szállítási szerződés

71,3 millió. Aztakurva.
@Humperdickk: Lehet hogy nálad a Nemzet kisbetű te hazátlan szadeszes, az én szótáramban viszont nagybetűvel kezdődik.
@gramercy: Szomorú, hogy vannak még hozzád hasonló szadesz szavazók. Mondanám hogy el lehet menni ha nem tetszik, de hát nektek nincs hazátok, hova is mennél. Örülj, hogy befogadtak a Magyarok.
@nagymagyarmagyar: muskátli. Ne feledd. Az is hány embernek ad munkát.
Aztán mi lesz, ha visszajönnek a komcsik és ki találnak vetni 5 évre visszamenőleg egy 98%-os jövedelemadót a pofátlan autóbérlésekre?
Akkor majd lesz szaladgálás az alkotmánybíróságra, már ha akkor lesz még olyan.
Én rájöttem mihez kell az S8:
a gyors meneküléshez
@GeorgeousGlory: Hát ezért bukott a Fityisz 2002-ben is, a lenézésért a pökhendiségért, az arroganciáért. Fejétől bűzlik...
@nagymagyarmagyar:
Mekkora fasz vagy te, ecsém, de hejesírásilag (sic!) beleférsz a csapatba, hamarosan megkeresnek Paliék egy állásajánlattal.
Egy apró részlet még homályos számomra.
Mitől másabb (több?) Lázár János parlamenti képviselő a többi 385 Országházban (néha)bent ülő társánál ?
Fidesz frakcióvezető ? Az valami közjogi méltóság ?

Audi S8-at a többi képviselőnek is!!! Főleg azoknak, akik a képviselőség mellett még polgármesterek, megyei közgyűlés elnökei, alelnökei, stb.
Biztonságban szeretném tudni az összes általunk választott képviselőt.
@nagymagyarmagyar: lehet, hogy a te szótaradban nagybetű, de a Magyar Helyesírási Szótár szerint nem. Te magyartalan.
@nagymagyarmagyar: "Lehet hogy nálad a Nemzet kisbetű te hazátlan szadeszes, az én szótáramban viszont nagybetűvel kezdődik."
Ajánlom figyelmedbe a MAGYAR helyesírás szabályait...
Tudod nem attól lesz valaki magyar, hogy hogy ír le egy szót.
Tollernak sofőrje volt, Hunvaldnak is sofőrje volt. Ha jól tudom még a NÉPSZABÓT is vitette minden nap Balatonra a SOFŐRjével, mert hogy megrendelte. Ezzel szemben Lázár egy aktív politikus aki HMVHen is népszerű. Nem véletlenül kapott 70%ot, de nektek csak egyszerűbb egy ilyen embertömeget hülyének nézni. Lehet, hogy valamit túl jól csinál! Felőlem a befizetésem költetik autóra. Lehet, hogy néha kicsit átlépi a sebességhatárt, de Toller mennyivel is ment a fának?? Naugye! Az persze nem fordul meg az agymosott fejetekben, hogy a teljesítmény számít az előzésnél is... Nem mindegy, hogy milyen gyorsan tudom leelőzni az előttem vánszorgó autót....
Egy apró részlet még homályos számomra.
Mitől másabb (több?) Lázár János parlamenti képviselő a többi 385 Országházban (néha)bent ülő társánál ?
Fidesz frakcióvezető ? Az valami közjogi méltóság ?

Audi S8-at a többi képviselőnek is!!! Főleg azoknak, akik a képviselőség mellett még polgármesterek, megyei közgyűlés elnökei, alelnökei, stb.
Biztonságban szeretném tudni az összes általunk választott képviselőt.
@Humperdickk: melyik szoci oldalról veszed ezeket a hazugságokat? De ha igaz is, te talán szakértő vagy? Ismered a parkolóautomatákat? Ugyanez az elmúlt 8 évben a duplájába került elárulom neked.
@nagymagyarmagyar: erről:

hodmezovasarhely.hu/oldalak/szerzodesek,-beruhazasok-176

A város hivatalos honlapja. Nem tudtam, hogy a város szocialista, bocs. És lázár is az?
@Enrico72: Te nagyon sik vagy. Mi koze ennek Tollerhez, Hunvaldhoz?
@Enrico72: "Az persze nem fordul meg az agymosott fejetekben, hogy a teljesítmény számít az előzésnél is..."
Hm... Esetleg akkor egy Ferrari?
De ha ez annyire rendben van, miért nem fizetsz Te több adót és fizeted TE Lázár kocsikázásait, az enyémet meg csökkentenék. Nos?
@Tyson925: Ezeknek a számoknak bárki utánanézhet csak meg kell keresni a tavalyi munkahely teremtésre vonatkozó adatokat. Nem véletlen választották meg 70%-al, ezt ne felejtsd el.
Melyik Magyar szótárban kisbetű? Csak nem abban amit 90 előtt írtak szovjet szellemiségben?
a németek erre azt szokták mondani, hogy freie Fahrt für freie Menschen!
Szeretem amikor a fidss droidok azzal jönnek, hogy mi volt a maszop idején....
Akkor is tarkón kellett volna vágni egy két embert....
De amit akkor nem néztünk el a maszopnak, most miért nézzük el a fityesznek!?
Ráadásul arroganciával, tévedhetetlenséggel, cinizmussal párosítva...
@nagymagyarmagyar: parkolóautopmatákat 2007-ben vette a lázár, egyébként.
Amúgy ha elegánsan akarta volna megoldani, lezáratta volna az adott útszakaszt arra az időre, míg arra jár. Az többe is kerül (már ha az nyer aki többet költ) és biztonságban is nyerőbb :-)
nagyon csendben vagy, nagymagyar. Megvan a link, amit írtam?
ELÉG! Nem akarom a tovább tömni a politikusok feneketlen zsebét!
Picsába.
@nagymagyarmagyar:

Ha majd az ilyen balfaszoknak is kinyilik a szeme, akkor lesz itt jó világ.

Mondjuk akkor sem lesz kire szavazni, de ez már egy másik kérédés.

NA nem aj eletelik még 2 év így, ilyen kormányzással, aztáne gy idő útán nem lehet vissza mútogatni.

Tudod mit csinálsz te, lefordítom hátha megérted. Képzelj el házépítést, 8 éve barkácsolnak a mesterek, de a ház félig összedölőben van, egy rakás szar az egész az anyagot elloták, a tulaj odacsap elzavarja a tetves bandát.

Megjelenik az új brigád, nagy dirrel durral beharangozzák, hogy micsoda palota lesz itten. Lassan azonabn kiderül, hogy talán nem is olyan szarul, de mégicsak ocsmányul rakják a falat, kiderül, hogy az anyag mégicsak fogy.

Közben persze az mondják, de fönök az elöző csapat baszta el.

Figyú, jha nem haverod az új csapat nem szopod be ezt, de haverod, akkor is felébredsz egyszer és azt mondod, na menjetek ti a picsába.

Attól, hogy az elöző szar volt, a mostani szar, nem jobb, csak más.
És a picsába az összessel.
@nagymagyarmagyar: mond, mikor jelenik meg az Újbeszél legfrissebb kiadása?
@Enrico72:

Te valószínűleg még annak is örülnél, ha a fizetésed egy bizonyos hányadát be kéne fizetned a Lázárfélék biztonságos közlekedése érdekében.
Isten óvja ezeket a drága embereket!!!
És még ez az ember "emelte be" a politikai közbeszédbe, és szajkózta megállíthatatlanul a POFÁTLAN szót. Ha a törvényesen felvett végkielégítések pofátlannak minősülnek, akkor a blogbeli témára, Lázár cinizmusának minősítésére a valóban nem alkalmas ez a szó. Ugyanis a pofátlanságnak nincs olyan felsőfoka, ami arányban állna e két magatartás erkölcsi megítélésének különbözőségével.
Az az ember, akihez elsősorban fűződik a visszamenőleges jogalkotás általánosan elfogadott jogelven alapuló tilalmának felrúgása, az Alkotmánybíróság hatáskörének példa nélküli csorbítása, stb., mos ez az ember a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végzett jogászként. Én is ott végeztem (szintén jogászként) és eddig büszke voltam rá. A büszkeségem elszállt, ez az ember leamortizálta az egyetem színvonalát. Vagy a jogi tudása hiányzik, vagy a gerince. Egy biztos, a nevéhez fűződő alkotmányellenes törvényekből kikövetkeztethető szintű alkotmányjogi tudással bennünket úgy kivágtak volna az első kollokviumon, hogy a lábunk sem érte volna a földet. Sokat nyert volna az ország, ha vele is azt teszik annak idején, Rapcsák táskáját más is tudta volna hordani.
adóváltozások miatt a mi kis magyar exportra termelő cégünknek 200.000 Ft-vel nőtt a kiadása, de legalább már értem, hogy miért kell több terhet vállalnunk.
ez a rozsdás vas a luxus nektek.
álmodik a nyomor
Nem lázárról szól ez a dolog. Eddig is tudni lehetett, hogy pont ugyanolyan gerinctelen férgek ezek is, mint a maszop volt.
Nem.
A történet a fülkeforradalomról szól. Arról, hogy volt a szavazók között 58% idióta, aki elhitte, hogy minden más lesz. Sőt jópáran ma is elhiszik, pedig sok buta proletárnak azóta már elvették a nyugdíjpénzét, csökkent a fizetése, stb.
Ezért szar ez az ország, mert tele van hülyékkel, akiket lázár kaliberű senkik meg tudnak vezetni. sőt lelkesen beállnak csápolni mögéjük...
@Humperdickk: Menekülj is, mehetsz gyurcsányi után, remélem te is bilincsben végzed meg az összes maszopos hazaáruló akik miatt ilyen drága a benzin is. Vésd az eszedbe az elmúlt 8 évet.
Fantasztikus dolog politikát csinálni. Fantasztikus. Fantasztikus egy országot vezetni. Az utolsó másfél évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált, és egy dolog fűtött: visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet, hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól meg a jobboldaltól, és tanulja most már meg magát, nem ő hozzájuk mérni, hanem a világhoz. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt, imádtam, életem legjobb része volt. Most az adja, hogy történelmet csinálunk. Nem a történelem könyveknek, arra szarok, egyáltalán nem érdekel, hogy benne leszünk-e. Hogy én személy szerint egyáltalán nem érdekel. Csinálunk-e valami nagyot. Azt mondjuk-e, hogy a kurva rohadt életbe, jöttek pár napig, meg merték tenni, és nem szarakodtak azon, hogy hogy a francba lesz majd az útköltség elszámolásunk, bassza meg! Jöttek párak, akik nem szarakodtak azon, hogy akkor a megyei önkormányzatban lesz-e majd helyük, vagy nem. Hanem megértették, hogy másról szól ez a kurva ország! Hogy megértik azt, hogy azért érdemes politikusnak lenni itt a XXI. század elején, hogy csináljunk egy másik világot! Csak azért! Egzisztenciát lehet még találni sokat.

Részlet az öszödi beszédből

Hát ezért nem kellett a Gyurcsányt eltakarítani. Ezek a Lázárfélék mind megélhetési politikusok, és OV is. Az egyetemi padsorból ült át a parlamentbe. Nem csoda, hogy a nyugdíjig be akarják magukat betonozni. Máshoz nem értenek...
@d-evike: Nem okoz számomra örömet az, hogy Lázár ilyen vagy olyan autóval jár. Én azt mondom, hogy ez igenis JÁR neki.
nagymagyarmagyar: Ha ennyira nag magyar vagy, tanulj meg helyesen írni. A nemzet kisbetű.
És ez a kisköcsög Lázár reggel a rádióban (RádióQ) azt mondta, hogy ő maga mondta el a közgyűlésnek milyen munkaeszközökre van szüksége. Ezekszerint szakértő is a szentem, tehát megérdemli! Szánalmas ország, szánalmas emberekkel, akik el tudják fogadni, hogy hülyéknek nézik őket!
@Ppix: Én azt tudom, hogy Orbán beszédén sok remek kiváló ember volt ott. Nemcsák Károly, Kudlik Júlia, Kokó, Lázárék a fogathajtók, Vastag Csaba az X-Faktor győztese. Szóval ők igazi példaképek akiket követni lehet bátran. Én sajnos nem jutottam már be, pedig nagyon nagy élmény lehetett volna.
@nagymagyarmagyar:

Te ezért fizetést is kapsz????

"ekülj is, mehetsz gyurcsányi után, remélem te is bilincsben végzed meg az összes maszopos hazaáruló akik miatt ilyen drága a benzin is"

Ki van mos tkormányon????

Azt mondta aminiszter, hogy ők basznak csökkenteni a jővedéki adót, de sajnálják, hoyg dárga a benzin.

Ja és ezért is a szocik a hibásak.

Nem látod a fától az erdőt öcsém, vagy érdekből vagy hülye.

Észre kellene venned, hogy hozzád hasonlóan sokan utálják a szocikat, van is miért, de akinek esze is van az már belátta, hogy az új rezsim sem jobb, maximum kicsit más....
Nekem pedig meggyőződésem, hogy a Szili szivárogtatta ki az öszödöt. Ő szintén 20 millás költségtérítéseket vett fel, oszt nem akarta ezt a szép hagyományt felszámolni.
Tegnap láttam a Hír TV-n, azt hittem lehányom.
Az MSZP-t árulónak tartja, mert 2004-ben nem támogatta a kettős állampolgárságot.
De azért 2010-ig elüldögélt a soraikban!!

Undorító, ahogy most benyal a fidesznek. Elvégre most innen fognak tejelni neki.
www.rtlklub.hu/video/117595

50. másodpercnél az véletlenül nem egy lézerblokkoló a rendszám fölött?
Egy ford focussal is ugyanúgy mehetne 130-al és pont ilyen biztonságos mint ez. Felőlem legyen ilyen autója nem sajnálom tőle, DE KURVÁRA NE AZ ÉN PÉNZEMBŐL.

Van olyan politikusi szint amelyhez kell egy presztízsautó, de Lázáré nagyon nem az a szint.
@Uva: Öt óra az út, gondolom zuhanyozik borotválkozik, fogat mos. Elaszalad imigyen 8 óra. Aztén a 8 óra a parlamentben, aztán 8 óra pihenés, aztán felveszi a pofátlan fizetését a várostól, de akkor még hol a földbirtokosi teendő? Túl sokat vállal ez a jános
Az utolsó képet meddig elemezné Dr. Lightman?:)
@Enrico72: Ha lehet akkor fizesd is. Én nem szeretném fizetni a fülkeforradalmárok luxusát! Majd ha összedobjátok neki havonta, akkor furikázhat vele, de állami pénzen jó esetben egy passat. De Suzukit az ilyennek!
@d-evike: az öszödi beszéd ezen része ordas hazugság, az egyetlen igazság csak az volt amikor bevallotta hogy a maszop hazudott reggel délben este és tönkretett mindent.
Jár? Jááááár? Mijár?

Vegyen magának kocsit és járjon azzal minden nap Hódmezővásárhelyről 9Ft/km kőtsígtírítésen a barma! Mint sok más igavonó magyar állampolgár...
@nagymagyarmagyar:

Na igen ezt sikerült a Viktoréknak jól kitalálni, alkottak egy vallást.

Én magam meghalgattam a beszédet, rosszat enm tudok róla mondani, mert rendebn volt, csakhogy nem szólt semmiről, olyan ez mint a templomban, szép is jó is, de sajnos semmi kézelfoghatót nem tudnak mútatni a mennyországból.

Remélem azért tényleg csinálnak valamit ezek a tetvek, én a semmibe hinni nem tudok, te tudzs neked jó, csakhogy ha így megy tovább a hit kevés lesz.....
Mellesleg kádárnak egy csoffadt Trabantja volt. Hivatalosan...
@nagymagyarmagyar:

Kokó, aki 2002-ben a választások előtt a Széchenyi tervből 25 millát kapott az étterméhez? Három nap alatt elbírálták, aláírták, kiutalták?
Ja az másféle disznóól volt.
@Enrico72:
Én is szeretnék AUDi-t. Küldj pénzt! Nagyképű és köcsög leszek, mint lázár elvtárs, ezt megígérem, mást nem.
Bazz! Te pénzt küldesz a fidesznek? Politikusnak pénzt, önként? Téged így miden nap kiengednek az emberek közé?
Anyád tud róla?
@Doubledecker: "Remélem azért tényleg csinálnak valamit ezek a tetvek,"

Mivel nem igazán van látszata erős a gyanú, hogy NEM. :(
Igen, a Fidesznek valahogy nem megy a kommunikáció. Lehet, hogy jobboldali emberek nem mennek kommunikáció szakra? Vagy nem veszik fel őket? Vagy csak ennyire nem hallgatnak a tanácsadóikra? A stílus... és igen, megszorítások vannak, magánnyugdíj elvétel van, sokaknak csökkent a fizetése és nem kevésszer hangzott el korábban, hogy hogyan szórja a pénzt feleslegesen az mszp mert magas az államadósság.
@Pirx: A felét HMVH fizeti!!! 70%kal lett megválasztva!! A másik felét a FIDESZ FRAKCIÓ!! Mondtam már, hogy tavaly is lehetett adakozni a frakciónak (gondolom ti is kaptatok levelet). Én például megtettem. Ha jobban tetszik nézzétek úgy, hogy én fizetem a másik felét azokkal, akik TENNI szeretnének az ORSZÁGÉRT.
Simán pofán köpném. A főnökét még kétszer is. Ennyit érnek.
@Doubledecker: 8 év lopást, 8 év hazaárulást, 8 év elrontott kormányzást, 8 év kudarcot, 8 év sikertelenséget, 8 év semmittevést, 8 év hagyó miklóst, 8 év offshore lovaglást, 8 év csontvázait nem lehet 1 év alatt eltüntetni. A jelenlegi benzinár gyurcsány miatt annyi amennyi, most üt vissza a 8 év szar kormányzása. Sajnos a növekedést emiatt csak 2014-től fogod érezni. Addig dolgozni kell mindannyiunknak, hogy sikeres legyen az ország.
@nagymagyarmagyar:

Hát te nagyon hülye vagy, de nem tehetsz róla. Át van mosva az egyad. Tán vedd a fáradtságot és olvasd egyszer végig te egyszerű.
@Enrico72: Mások már kérdezték:
A fidesz frakciónak honnan van pénze, Hódmezővásárhelynek honann van pénze?
@d-evike: Igen? Gyurcsányi haverja 1 milliárdos hitelt kapott 2 nap alatt utalták ki és elbírálni se kellet. Na erről ennyit.
@d-evike: De ott is kellett üdögelni neki anno a Kossuth téren orbán mögött a tribünön. Megdolgozott érte. :(
Én azt hittem nagyonnagymagyar csak viccel, ironizál, de ez teljesen komolyan gondolja.
Jézusom!
bocs "honnan"
És látni szeretném a csekket is, amin befizetitek azt kb 1 millát havonta!
@nagymagyarmagyar:
Kihagytad, hogy a szar is a szocialisták miatt büdös, pótold, pls.
Szar ügy, hogy ez a lemez már lejárt, majdnem 1 éve a fijúg vannak hatalmon, bőven tudtak volna mit tenni pl. az általad emlegetett benzinár kordában tartásáért.
@nagymagyarmagyar: Ja persze öreg. A maszop lopott akkor ti is lophattok mi? Tolvajok vagytok mindannyian!
@nagymagyarmagyar:

Te tényleg nem érted?

Ha a szomszédod tehenet lop, akkor te ha tyúkot lopsz már nem mis vagy tolvaj?

A tolvaj az tolvaj, ezt értsd meg.

Sajnos itt tartunk, erről kell vitatkozni.

Mindegy mondjuik 2 év múlva majdcsak ciki lesz már a szocikra fogni mindent.
@nagymagyarmagyar: Ez ilyen Fideszes bogreert megy most, vagy esokabatert? Szentkiralyiban atveheted.
@Enrico72:
Lazar - szep bibliai nev, ahogy a Janos is - ezert vegyunk is peldat a vallasbol:
Vizet predikal, mikozben bort iszik.

Ehhez nem kell sem bolsinak, sem libsinek, sem semmilyennek lenni. Ha ugyanazt csinaljak, amit az elozoek - mar pedig igen - akkor pont ugyanolyanok.

Teccik erteni?
és a magyar szállító beszállít a multiknak
Hogy ez mekkora farok!!!! Mi a jó tetves qrva anyját vigyorog bele a kamerába ez a kancsó? Miközben az összes létező non-verbális módon azt kommunikálja, "Szarok rá, hogy mit gondoltok, itt úgy is az van, amit MI mondunk!"
Hogy rohadt volna bele..., mielőtt megszületett...
remélem felcsavarodik egy fára 250 el és tolókocsiban gerinctelenkedhet tovább ez a lekezelő cinikus köcsög
Egy biztos.... nem kell mennie szalámit lopni....
@nagymagyarmagyar: "8 év lopást, 8 év hazaárulást, 8 év elrontott kormányzást, 8 év kudarcot, 8 év sikertelenséget, 8 év semmittevést, 8 év hagyó miklóst, 8 év offshore lovaglást, 8 év csontvázait nem lehet 1 év alatt eltüntetni."

2 év múlva ugyanezt fújjátok, csak akkor már 3 év alatt nem lehet eltüntetni mi?

B+, ez alatt az 1 év alatt SEMMIT nem csináltatok. Eltüntetni meg csak az adónkat és a nyugdíjunkat sikerült.
@tomwar: Hány FIDESZes van rács mögött??? Hány bolsi, libsi? Egy Fidesz tagról tudok aki körözés alatt áll. Na ez hogy lehet??? Talán mégsem ugyanazt csinálják? Na ugye.
@tomwar: Az emberek elsöprő többsége választotta meg őket teccik érteni? Gyurcsányi el lesz számoltatva amiért 8 évig hazudozott és szétlopta az országot és amiért a sukorói ügyletei százmilliárdos károkat okoztak az országnak
@Tyson925: V. kerületben - Rogán fidesz vezetés- az egy főre jutó adósság a legmagasabb. 16 milliárdot kúrtak el. Rogán ráadásul Csipak újgazdaggal kooperál, ez utóbbi arról híres , hogy tájvédelmi körzetbe építi a házának egy részét, erdőirtással egybe kötve. Persze Rogánnak a médiatörvény beterjesztőjének is sikerült több százmilliós lakást vennie, a legnagyobb válság közepén.
@nagymagyarmagyar:

@Doubledecker: "8 év lopást, 8 év hazaárulást, 8 év elrontott kormányzást, 8 év kudarcot, 8 év sikertelenséget, 8 év semmittevést, 8 év hagyó miklóst, 8 év offshore lovaglást, 8 év csontvázait nem lehet 1 év alatt eltüntetni. A jelenlegi benzinár gyurcsány miatt annyi amennyi, most üt vissza a 8 év szar kormányzása. Sajnos a növekedést emiatt csak 2014-től fogod érezni. Addig dolgozni kell mindannyiunknak, hogy sikeres legyen az ország."

Most értettem meg, mivel minden el van kúrva, az ország ki van fosztva, 3 évig még lefelé megyünk, de jó esetben is stagnálunk, mindezért a Lázárnak jár egy 40 millás autó....

Mert ő majd kivisz minket a bajból????

Azért arról ne feledkezzünki meg, hogy a 8 év, az ilyen (de inkább kisebb) 40 millás kiskirályokból jött össze.... :DDDDDD

Mocskosul hülye vagy, és mocskosul beszoptad.

Abban egyetértünk, hogy 8 év elkúrás volt.

A gond csak az, hogy ahogy látjuk az audi lovaggal, az elkúrás folytatódik.

Tudod nekem mindegy ki lop, mindent gyülölőm, de méginkább azt, aki ehez tapsol....
kurva jó összefoglaló.
Lázárt csak ezért a húzásért börtönbe zavarnám.
Kósa és Szijjártó mikor lesz elszámoltatva az általuk okozott károk miatt?
Ismeritek azt a közkeletű mondást,hogy mindig csak és kizárólag valaki más:-DD Én, engem soha.. csak valaki mást: ha csak ennyi telik , hogy a saját biztonság ..és ez pont egy A8-cal, akkor de jó nekünk. Én meg pusztuljak az úton, mert nekem nem futja és másoknak sem futja az én biztonságomra. Szomorú ez..én nagyon szomorú vagyok.Nem akarnátok felvidítani kicsit? Nem vagyok nagy igényű..csak egy Volvo is megteszi.:-DD
@nagymagyarmagyar: Jaj, a hozzászólásodból látszik, hogy tipikus gondolkodni nem hajlandó fityisz szavazó vagy!
Na az ilyenekre számíthatnak 4 év múlva is!
Akiknek nem számít, hogy 8 évig arról pofáztak, hogy a szocialisták megkerülték a közbeszerzéseket, ők pedig NEM IS ÍRNAK KI közbeszerzést!

Gyönyörűen betanultad OV szóvirágait.
Igyad továbbra is a szavait, jobb mint a bor. Jobban el lehet tőle hülyülni.
@nagymagyarmagyar:

Nézzük például a Puskás Akadémiát. Ez egy bentlakásos suli, orbán adta földet 40 évre ingyen,(honnan vette?), persze így létrehoztak rajta 10 milliárdos értéket melyet fizetnek a szponzorok, 40 év után óriási vagyon lesz ebből a gyerekeknek.

A Puskás Akadémia olyan nagy focistákat termelt ki, mint Loha, Noha, Naha, Viha, Taló, Bola, Keli. Ezek képviselik most a világ élvonalát? Nem hiszem.

Nem sikerült Orbánnak egy foci sulit sikerre vinni, az országot sikerre viheti? Nem, a focihoz értett a legjobban, ezért kapta a doktori címet, mint a Schmitt.
Egy nagy büdös lófaszt.
Kb. ennyit ér ez a takony ygerek.
@nagymagyarmagyar: A számok nem zavarnak, ugye? Elsöprő többség... fülkeforradalom...Ez a harc lesz a végső! De majd négy év múlva...
Nem veszed észre, hogy időegységre nézve többet hazudnak, mint a szocik?
De kár veled vitatkozni! Légy boldog az elkövetkező négy évben, mert utána megint jönnek az ellenzéki évek!(És nem áűllítom, hogy a maszop lesz kormányon! :) )
@kovi1970: 2 év múlva nem tudom mi lesz, de hogy az előző kormányok által felvett adósság terheit akkor is nyögni fogjuk, abban biztos vagyok. A nyugdíjról meg lehetett nyilatkozni kéremalássan. Miért nem tetted meg? Amikor kötelezően be kellett lépni, az jobb volt? Az adó pedig most lett 16%. Miért is rossz ez? Egyébként erősödik a forint, ez nem tűnt fel? Véletlen műve lenne? 2 év múlva amikor beindul rendesen a gazdaság, akkor mibe fogtok belekötni? Megint előszeditek valakinek fizetését? hehe :)
@nagymagyarmagyar:

TE tényleg zöld vagy, a Viktor is azt mondta a múltko, hogy demokrácia van, fényesen bizonyított, hiszen őket 2/3-dal szavazták meg.

DE most gondolj bele, ha az általad megszavazott párt, gondol egyet, és azt mondja, elveszem a bankbetéted.

TE akkor is azt fogod üveölteni, hogy demokrácia van, mert ezt akartuk.

Szerintem sokan, akik rájuk szavaztak sem ezt akarták, vagy szerinted az emebrek 2/3-a azt szerette volna, ha a Jani S8-al jár??????
@nagymagyarmagyar:
Koszonom a befektetesek felsorolasat...de kerdem en: melyik tekintheto TERMELO beruhazasnak? Mert en ilyet nem lattam... Ezek FEJLESZTESEK. Szuksegesek, de tudod kicsit dragak voltak, volt nemi gond a kozbeszerzessel is...egy szo: MODINVEST

Szar dolog, tudom, amikor a kiralyrol kiderul, hogy meztelen, elismerem...de az onkritika nem bun. Talan Orange Country-ban se...
Sziasztok!
Toller most is élne, ha ilyen kocsija lett volna, de csak Passatja volt.
Hunvaldnak pedig Peugeot-ja.
@kovi1970: Semmit? Valóban?

1. Radikális adócsökkentés amivel mindenki jól jár de főleg a nagycsaládosok.
2. csontvázak felfedése, az EU-nak és az IMF-nek küldött hamis kimutatások és költségvetési adatok leleplezése
3. Magyar állampolgárság megadása, remélhetőleg szavazati joggal együtt, hogy végleg eltűnjetek.
4. Elszámoltatás, az elmúlt 8 év kommunista bűnözői kézre kerítése ami jelenleg is folyik.
5. maszopközeli nyugdíjpénztárak átvilágítása, a nyugdíjak megvédése az eltőzsdézés veszélye miatt
6. Biztonságos, szabad választás az emberek részére, hogy visszatérhessenek az állami nyugdíjrendszerbe.

még sorolhatnám estig, azokat az intézkedéseket amiket a Fidesz tett az elmúlt 1 évben. Aki nem látja a pozitív fejlődést az csak egy hülye komcsi nyugger lehet, vagy valami liberális buzeráns.
Ettől függetlenül azért kiderült, a 400 ezer/fő adósságtömeggel még mindig országelsők.

Ez tévedés. Budapest V. kerületében 559 ezer/fő az adósságállomány.
@nagymagyarmagyar: Nem okozott több százmilliárdos kárt, sőt lehet, hogy hasznot is hozott volna. Orbán és a fidesz csak attól lett ideges, hogy velük nem tárgyalt a befektető. A több száz milliárdos kárt Orbán és a jobb keze hozza Mo-ra nem beszélve Mo megszégyenítő mellőzéséről az EU-ban , ami szintén szeretett vezérednek köszönhető.
@Enrico72: "Egyébként erősödik a forint, ez nem tűnt fel?"

Aha kispajtás! Mindig fáziskésésben vagytok. Csak nem te vagy tompika?

Hirtelen begyengült a forint
index.hu/gazdasag/magyar/2011/02/09/hirtelen_begyengult_a_forint/
@Doubledecker: Ha elveszik a bankbetéted azt megköszönheted gyurcsánynak, miatta tartunk itt meg az elmúlt 8 év miatt. Egyébként, ha az ország érdeke úgy kívánja bizony oda kell adni azt is.
@ámbátor: nem ütközik törvénybe a lézerblokkoló használata?
@nagymagyarmagyar:
Basszus....Sukoro es szazmilliardok? Nem buktal tul sokszor matekbol? Eskuszom, nem hiszem, hogy ekkora baromsagokat nem heccbol irogatsz...ha tenyleg elhiszed, akkor szerintem ne keseritsuk egymas eletet.

Kerdes: miert gondolod, hogy a mult bunei felmentik a mostani bunozoket? Es ha valami oknal fogva ujra MASZP-s kormany lenne, nekik a FIDESZRE mutogatva ujra joguk lenne lopni!?!? Koszonom, erre nem vagyom!
@d-evike: az egészben az a szomorú, hogy Gyurcsány valóban tisztességesen akarta a jót, csak sajnos ezt a környezetében többen nem így gondolták és kihátráltak mögüle, vagy csak azzal foglalkoztak hogy az alatt a rövid idő alatt megtömjék a zsebüket. Szégyenletes hogy a politikus Magyarországon már csak egy ilyen állatfaj. Becstelen a végtelenségig, szinte nevet is alig lehet mondani aki nem égette meg magát az elmúlt 20 évben. Sajnos !
@Doubledecker: Ezt a pártközpontban tanítják nektek? Vagy a bögrére gyűjtötök :))) Le lehetne sázllni erről az ,,Orbán elveszi a bankbetét" kezdetű mantráról! Majd ha elveszi, lehet hisztizni, de nem fogja :) Ezzel az erővel jöhetnétek azzal is, hogy mi lesz majd, ha Orbán felgyújtja a városainkat stb... Maradjunk a realitások talaján
@Büszke_troll: A nagymagyar egyébként Győzike
@nagymagyarmagyar:

Hej, hej.....

Ha a Viktor elveszi a bankbetétem, akkor azért is a Gyurcsány a hibás????? :D :D

Sőt oda is kell adni!!!

Hát nem fogom, amint az arra utaló első jelet megltáom, menekitem ki a megtakarításomat az országból, szerencsére van is mit....
@nagymagyarmagyar:
1. Feltéve ha legalább 200 ezer bruttó bejelentett bére van
2.Egy csontvázat mutass efl legyél szíves, ami bizonyítható
3.Mintha erre már egyszer nemet mondott volna az ország, de legalábbis nem érdekelte
4.Mintha a legtöbbjük még szoci idő alatt került volna előzetesbe, ellentétben néhány fideszes bűnözővel
5.Az állampapírok tőzsdének számítanak?
6.Ezt te sem gondolhatod komolyan. Vagy tényleg ilyen jó anyagot adnak nektek?
@Enrico72: itt a vezéred eredménye!

Az államháztartás hiánya januárban 122,8 milliárd forint volt - közölte a nemzetgazdasági tárca, amely az elmúlt négy év legrosszabb adata. 2007-2010-es időszakban rendre 30 milliárdos szufficit keletkezett az első hónapban. Az idén elmaradtak decemberi bónuszok, így nem folytak be az szja- és járulékbevételek - de elszálltak a kiadások is, amit az uniós programokkal magyaráz az NGM.

Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélküli - 2011. év január havi hiánya 122,8 milliárd forintra teljesült. Ezen belül a központi költségvetés 110,8 milliárd forintos, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 37,9 milliárd forintos deficittel, az elkülönített állami pénzalapok pedig 25,9 milliárd forintos szufficittel zártak - közölte a nemzetgazdasági tárca gyorsjelentésében.
@kovi1970: ,,Az árfolyamesés egyelőre nem jelentős, 1-2 forintos, ám gyorsan következett be. Vélhetően az elmúlt napok gyors erősödését korrigálja a forint, akárcsak a többi térségi valuta." Ha a Gyurcsány-Bajnai rablóbanda alatt csak ennyit esett volna a forint...
@Pirx:

Ők lesznek! Hajrá! Hajrá Alterglob!

Nekem a gyerekkedvezménnyel nőtt a fizetésem jelentősem, mivel három van. De engem nem fog megvenni ez a mocsok hazug sárdobáló, rosszindulatú banda!
na, jókat röhögtem meg is éheztem, megyek enni a viszonlátásra XD
@igényes: Most csökkentettek adót! Hahó! Csak ki kéne nyitni a szemeteket :) Év végére már minden rendben lesz.
@X Y kronosz óra: Pontosan és Rogán Tóni csinálta, a médiatörvény megalkotója, a fidesz tagja és polgármestere.
Hah! Lázár a kedvencem, s hogy mennyit ér? semennyit = a károkozókat nem tartjuk semmiben, de azért számolok:1 lázár autója havonta 900000Ft-unkba kerül, azaz 9 munkás János havi jövedelme/fő. 1 lázár havi jövedelme = további 9 munkás János bére, együtt 18 ember megélhetése, de inkább 20-25 lehet az! - ami épp kockán forog a nagy magyar foglalkoztatáspolitikában.
Továbbá, ez a takony olyan mértékben antiszociális, hogy érthetetlen számomra, miként lehet ő polgármester? (milliárdos tartozást felhalmozó fajta) Miként lehet fidesz frakcióvezető? (40ezer párttagért az összes többi embert feláldozni képes pártvezér)Hogyan is képes képviselő lenni, amikor önös érdekein kívül másokét felismerni sem képes, nem hogy azokét a jogos elvárásnak megfelelően képviselni az országgyűlésben! Végül a mentalitása, amivel rendelkezni bír kizárólag mások megsemmisítésére jó...
Ha ezt kivetítem a fideszre, Hódmezővh.-re, az országgyűlésre, a kormányra és a miniszterelnökre... hát kérem! Ennél ocsmányabb országot (amely ilyen embereket elismer, megfizet, jól tart és kiszolgál, de még el is ismeri?) a Föld nem hord a hátán! Hajrá aljasság, hajrá alattomosság, hajrá Lázár, hajrá fidesz, hajrá Orbán? Hajrá Magyarország felszámolása?
ez egy mérgezett narancs, amit számunkra felkínálnak - egye meg a narancsdroid, ha nekik ez kell! Én hányok tőle!
@d-evike:
És mondjuk Lázár elvtárs fizetése mennyit nőtt az egykulcsos adóval?
Na még egyszer, mert valakinek a sajtószabadság védése közben eszébe jutott, hogy cenzúrázza a postokat. :-)))

Szóval egy biztos... szalámit nem kell mennie lopni azért, mert éhes. :)))
miért bántjátok? hisz olyan kedves ember...szoktam is mondani a lányaimnak, legyetek olyan szerények, mint lázárjános! Ilyenkor el szoktak pirulni és visszateszik a boltban a túrórudit.
@Enrico72: Nos Toller nem a fának ment. Nem is Ő vezetett.
Lázár meg ne villogjon az A8-al. Lehet nagyon sok biztonságos autót kapni 10 millió körül is, sőt még olcsóbban is.
A megválasztása óta semmit nem csinált, csak hülyeséget.
Ne a mi pénzünkből járjon luxusautón.
@nagymagyarmagyar: ez már több, mint demagógia.. ez maga a tömény hülyeség.. Egyszer. talán te is majd felébredsz és akkor lesz aztán nagy a pofáraesés.
Amúgy, a 16%-os adó az közel 20. ( a szuperbruttó még él :-) ))

A szavazati jog meg: vagyis te úgy akarsz élni, hogy mások döntsékk el, hogy hogy is akarsz élni( nekik semmi sem lesz drága..majd te nyeled..amit főznek)

Elszámoltatás: Varga megmondta, ..nincsenek csontvázak.. vagy szted mégis vannak? Jelentkzz hozzájuk médiumnak

Az állami nyugdíjrendszer biztonságos? !
Kívánom, hogy ebből élj meg, ha valaha nyugdíjas leszel.

Sem nyugger, sem buzi nem vagyok.. de igaz, ettől még lehetek komcsi liberális:-DD

Remélem a szüleidet is nyuggernek titulálod.:-/

Te Isten barma..
@James Pond:

És sajnos az egyetlen ember, aki változtatni akart a beidegződött magyar politizáláson, az a magyaroknak nem kellett.
Kíváncsi vagyok,hogy hol tartanánk, ha nincs öszöd.
Remélem visszajön, Orbán meg szépen letűnik. Na ő aztán tolja a pénzt a sleppjének! Ordenáré!
@nagymagyarmagyar:
"Menekülj is, mehetsz gyurcsányi után, remélem te is bilincsben végzed meg az összes maszopos hazaáruló akik miatt ilyen drága a benzin is. Vésd az eszedbe az elmúlt 8 évet."

Mivel elköszönt a megszólított, ezért veszem a bátorságot, hogy helyette is jelezzem, csak bátran emlegesd a bilincset!

Előkerül még a mostani csürhe után is!
@nagymagyarmagyar:
Nagy Magyar Magyar, menyé orvoshoz az biztos felír valamit.
@tsunami:

Rosszat nem kívánunk senkinek, elég lesz neki, hogyha szembesül később a következményekkel.
Hát én nem tudom, hogy nagymagyarmagyar nevű firkálóbot honnan szedi a tuti adatait, de megpróbáltam utána nézni. A Hmvhely honlapján azt írják, hogy: "Jelenleg 23 beruházás zajlik a városban, összesen 6,2 milliárd forint értékben."
Ebből nevesítve van 2:
"Lázár János a sajtótájékoztatón két újabb pályázati sikert jelentett be: az Erzsébet Kórház és Rendelőintézet sürgősségi fogadóhelyét sürgősségi osztállyá fejlesztik"
"összesen 730.053.627 forintot nyert a város a kórház fejlesztésére, amelyhez 106.185.174 Ft önerőt használunk fel"
"Dr. Lázár János a Tornyai János Múzeum fejlesztésére térve elmondta: az épülethez egy új bejárat és egy háromszintes interaktív bemutatóhely épül, amely földszintjén és az emeleten időszaki kiállítóterek kerülnek kialakításra."
"A fejlesztésre közel 310 millió forintos pályázati forrást nyertünk, amelyet 55 millió forint városi forrással kell kiegészíteni - összegezte dr. Lázár János."
Ez pedig a város adósságáról szól, a forrása pedig az MTI.
"Az önkormányzat költségvetésének 54 százalékát - 11 milliárd forintot - költi működésre; 36 százalék, mintegy 7,5 milliárd forint felhalmozási kiadás, s ebből 6,6 milliárd forintot beruházásra fordítanak. A város 2011-ben is fejlesztéseinek meghatározó részét uniós támogatással valósítja meg: csaknem 2,6 milliárd forintot költenek oktatási és kulturális, 840 millió forintot energetikai beruházásokra, 930 millió forintot kerékpárutak és közutak korszerűsítésére, 765 millió forintból pedig az Erzsébet Kórház és Rendelőintézetben valósulnak meg beruházások.

Az önkormányzatnak 2011-ben 500 millió forint működési és 300 millió forint felhalmozási célú hitel felvételére van lehetősége, amelyek segítségével az előfinanszírozást igénylő pályázatokhoz teremthetnek forrást, miközben a város korábbi adósságai visszafizetésére 1,55 milliárd, kamatokra pedig 511 millió forintot fordít.

Az önkormányzat - kezességvállalásokkal együtt számított - hitelállománya így a január 1-jei 23,229 milliárd forintról egy év alatt 20,495 milliárd forintra csökken. 2002-ben kizárólag működési célú adóssága volt a városnak, jelenleg az önkormányzat hiteleinek 88,4 százaléka fejlesztési célt szolgál, futamidejük pedig hosszú lejáratú."
Akkor nézzük a számokat: a kisebb számot alapul véve 20 495 000 000 az adósság.
Lakosok száma: 48.333 fő
Akkor az adóssági mutató: 424 037 Ft/Fő
Lázár barátunk pedig nem mutogathat visszafelé mert akkor is ő volt a Jani, már Rapcsák idején is ott volt a kondér mellett, szervezte a kampányát. Egyébként még onnan örökölte a drága sok lóerős autók feltétel nélküli szeretetét, a közpénzekkel való folyamatos sumákolást és a ki nem fizetett vállalkozókkal
elvégeztetett városfejlesztést. Egykori főnöke mesterien megoldotta, hogy megcsinálták a csatornázást, felújították a főteret meg a Fekete Sast úgy, hogy nem volt rá fedezet, a vállalkozók meg így jártak. Lázár Jani azért még nem nőtt föl mesteréhez, de igyekszik.
@Enrico72:
Hany jogeros iteletrol tudsz? A racs meg nem minden...az artatlansag vedelme mindenkit megillet.
A fenti soraim nem jelentik, hogy nem itelem el a lopas es korrupcio minden formajat. S nem nagyon erdekel, hogy milyen szinben kovetik el, ellenben veled.
Sajnalom, ha a sajat almod kolykeit felmented...ez teged minosit.
@tsunami:

A nyuggerek építették a háború után újjá az ilyen hülyéknek is az országot a legnagyobb szegénység közepette ingyen és bérmentve!
Szégyenlem magam az ilyen nyomorékok helyett, mint ez a nagy magyar magyar.
Figyeljetek, hogy eltűnt ez a magyarkodó, nem tud konkrétumokat mondani..
Jó a post,a nagymagyarmagyar nicken kommentelő pedig egy OSTOBA mosottagyú droid. Kb.ennyi.
Jánosunk komolyan veszi a Fidesz céljait: az emberek szépen és jól éljenek.
Ő most ezt teszteli.
@nagymagyarmagyar: Az elmúlt nyolc év. Ha kirugóztad magad végre, a nyolc éven, kezdj el számolni, mennyi van még hátra ilyen kormányzó testülettel! Az MSZP már tudjuk elkúrta, a Fidesz, már tudjuk beszáll a gruppenbe és el fogja kúrni, amit még lehet. Alázat, az hiányzik minden, a fára felkapaszkodó magyar politikusból. Akármilyen is a zászló ami alatt a kezét dörzsöli.
@d-evike:

Te most azt akarod előadni, hogy a Feri legalább "bevallotta"???

Kiderült barátom.. kiderült! nagyon nem mindegy ám! :-)))
@d-evike: Rosszat nem, csak a valóságot..és annak következményeit. Az is elég lesz:-D
Ezért is jellemtelen, szarház, álszent, simlis ez a banda. Már rosszabbak mint a szocik.
ZAVARJUK EL ŐKET!

A múlt pénteken be is fejeződött féléves EU elnökségünk, eddigre világossá vált, hogy a magyar miniszterelnök súlytalanabb az ágyak alatt megbúvó pormacskánál.
Már az elnökség kezdetén feltörölték Orbánnal a padlót Strasbourgban, majd jött az egyiptomi válság és a soros elnök, a magyar miniszterelnök néma maradt.
"Múlt pénteken meg ránk szakadt az ég. Orbán gazdasági programjával szemben, az ő mellőzésével kialakított francia-német program vitte a prímet, és kialakulni látszik az EU elitklubja, amelyhez mi nem tartozunk, és amely a jövő hónapban Berlinben Orbán Viktor nélkül tárgyalhat. A tagállamok közt kirobbant viták kezelésére nem a kormányfőt, hanem az állandó elnököt, a belga Van Rompuyt kérték fel. Külső körre került Magyarország és körön kívülre Orbán!!

" Itt az idő Viktor - hogy tegezzelek mint te - húzz el a fenébe és /vagy a p.csába!
@nagymagyarmagyar:

1.Radikális, aha. Eddig a munkám után 60% adót fizettem, Most meg 51%-ot. + a 25% ÁFÁ-t. Sehol nincs ilyen barom kormány amelyik a forgalom 1/4 részét elszedné.

2. Csontvázak? Na ezzel lőttétek a legnagyobb bakot. Semmi olyasmi nem került elő amiről nem tudtunk volna. Amiket meg itt írtál azokat már előbb is tudtátok volna ha az elmúlt 8 évben dolgoztatok volna a kivonulgatások helyett.
Viszont a baromságaitok hangoztatásával sikeresen bedöntöttétek a forintot.

3. Hát B+ ez volt a legjobb beszólásod. Én egy normális, élhető Magyarországot szeretnék. Normális, korrupció mentes, betartható adórendszerrel és törvényekkel. Az elmúlt 20 évben szerepet vállalt megélhetési politikus csürhe nélkül!
Nagyon is meg tudom érteni, ha a fideszes megélhetési politikus haverjaid el szeretnének tüntetni. De van egy rossz hírem, nem fog sikerülni!

4. Lásd csontvázkérdés.

5. Eltőzsdézés? Hülyét csináltok magatokból ha ilyen baromságokat állítotok. Ugyanis sokan nem hülyék ebben az országban bármennyire is szeretnétek. Mellesleg nem voltam manyuptag, de azt látom mekkora ökrök vagytok...

6. Muhaha! Lásd előző pont.

"Aki nem látja a pozitív fejlődést az csak egy hülye komcsi nyugger lehet, vagy valami liberális buzeráns."

Aha, aki látja a vergődéseteket az csakis ez lehet, igaz? A fideszesek mindig is nagyképű seggfejek voltak. De nagy pofával lehet igazán nagyot pofára esni. Remélem ti is el lesztek majd számoltatva azzal amit elloptok/loptatok ebben a 4 évben. lázár jánossal az élen.
Én vállalom a munkanélkülijének rám jutó részét.
@nagymagyarmagyar: fogadjunk, hogy latens homoszexuális vagy. Azok buziznak állandóan, még ha a politikáról is van szó. Amúgy jó lehet neked, mert mondá az írás: "Boldogok a lelki szegények, mert övüké a mennyek birodalma".
@Schaf: Ne idegeskedj!
Itt nem a narancsvilág.blogokon jársz, nincs cenzúra.

Tudom, szokatlan.
@d-evike: Az én anyám és apám is. És qrvára kikérem az Ő nevükben is magamnak, hogy lenyuggerezze ez a tapló.
@Schaf: ? Kik is kezdték el letartóztatni a BKV ügy gyanúsítottjait?
Vitézy Dávidka vezérigazgató úr új Budapesti Közlekedési Központ lelke. Aki véletlenül OV unokatestvérének(?) fia? Van akkora csontváz, mint a BKV.
@Schaf:

Tudod a jobbos és a balos szavazók közt az a különbség, hogy míg a balosok akkor, hogy ha valami kiderül, a bíróság ítéletet hozott (Zuslag, Hagyó, mittudomén)akkor azt mondják, hogy igenis, azt büntessék meg, kapja meg a magáét, addig a jobbosok bármi disznóság derül ki, arra mindenféle felmentéseket találnak, ha a fidesz követi el.

8 évig a "jó erkölcsbe ütközésről" dumáltak, ezzel hergelték a népet, most pedig ordenáré erkölcstelenségek mennek, amikhez a törvényi kereteket még meg is tudják csinálni!

lsd: MFB törvény, közbeszerzési törvény...
Sajnos eléggé tendenciózusnak látszik, hogy nagyon sok agymosott szoci volt(van?), vagy már kijózanodtak, de hogy többször ennyi agymosott fideszes van, aki most veri a mellét hogy én megmondtam, én jól döntöttem, és bármi is történjen, ő kitart a párt mellett. Ez nem ismerős? És ezek nem feltétlen buta emberek, csak olyan szinten ki van narancsozva az agyuk, hogy nem látnak kettőnél tovább. Én ezeknek ajánlom, hogy minden fideszes intézkedést, történést, nézzék meg két oldalról. Hogyan látná, ha egy szoci csinálná azt, amit most egyes(több?) fideszes megenged magának.
Egyre kevésbé hiszek ebben az országban, és sajnálom pl azokat, akik azt hiszik, hogy majd az ő nyugdíjukat meg fogja termelni a most/nemrég született temérdek cigánygyermek. Józan paraszti ész kell ahhoz, hogy valaki rájöjjön: valami csoda közeli eseménynek kell bekövetkeznie, hogy ebben az országban valaha rendben legyenek a dolgok. Mindenesetre a remény hal meg utoljára.
"Hivatalosan nem jár neki szolgálati autó, saját kocsija egy Kia Carnival, illetve a tárgyalt 1990-es Trabant 1.1. Három fia van, a családja nem él Magyarországon. "
totalcar.hu/magazin/szerelem/drtrabi/2/#szoveg
Erről ennyit. Vannak normálisan gondolkodó emberek is. Még akár Magyarországon is.
@d-evike:

ebben egyetértünk, de nehogy azt mondd, hogy szerinted az általad említett ügyekben az ül akinek kellene.... :-)
@nagymagyarmagyar:

Két eset lehetséges veled kapcsolatban:
1. az agyad helyén egy darab mosogató rongy van - ebben az esetben elnézem a dolgaidat, így születtél, nem tehetsz róla.

2. Egy végtelenül lekötelezett bér-topikoló vagy Lázár környezetéből. Ez esetben egy aljas disznó vagy, de még ezt megbocsátom neked, mert a magadfélék miatt (is) fogja a nép kibaszni a Lázár féléket a hatalomból.
Igazából az humoros az egészben, hogy mennyire akarnak itt hinni egyes emberek. Eközben persze fel sem tűnik nekik, hogy az mszp és a fidesz ugyanaz a párt. Ezért nincs elszámoltatás, ezért nincs haladás. Nincs itt semmi.
Ki lehetne itt 1-2 embert emelni, akik különösen buták és elvakultak, de érzésem szerint teljesen felesleges, egy más realitásban élnek, a saját kicsi tökéletes utópiájukban.

De azért meg kell becsülni az ilyen embereket is, az ő együgyüségük nélkül nehéz lenne 20 éven keresztül átverni a népet és valószínűleg a politikusainknak se telne ilyen autókra. ^^
Tele a t..köm, hogy a képviselőknek, frakcióvezetőknek, pártelnököknek, polgármestereknek JÁR!
Hol a luxusautó, hol az ingyenes parkolás, hol a kedvezményes hitel,stb..
Ha jól emlékszem a választási győzelem, bocsánat forradalom, vagy fülkeforradalom vagy mi, azért volt, lehetett, mert ezt a JÁR-t unta, útálta meg a zemberek többsége!
Most ugyanazt a másik banda folytatja! De ez úgy látszik, sokak szerint , jobb!
Nincs baloldali vagy jobboldali tolvaj, szélhámos, csaló, csak tolvaj, szélhámos, csaló van és nekünk ezekből jutott bőven!
Sajnos a többségük "politikusnak" képzeli magát, és még rosszabb, hogy ezt sokan, sokszor még mindig elhiszik!
@nagymagyarmagyar: "Ha elveszik a bankbetéted azt megköszönheted gyurcsánynak,"

Ne égesd már magad ennyire barátom! qrcsány már nem veszi el senki bankbetétjét.
Ellenben ezt a megjegyzésedet vehetjük freudi elszólásnak? Hozzászólásaidból ítélve vagy valami elvakult fideszdrukker lehetsz vagy valami megélhetési fideszpolitikus aki közel van a tűzhöz.
@Pirx:

Szerinted egy rokon nem lehet szakember? Attól, hogy a szocik alatt nem voltak azok, ez még nem törvényszerű... :-))

Mellesleg az általad említett úriember már akkor gépzsírt nyalogatott a BKV garázsokban, amikor te még csak a csattogós szárnyú falepkét hurcibáltad a homokozóban. :-))

Szerintem tök mindegy ki kinek a kicsodája. Tény, hogy ismeretséggel, kapcsolatokkal könnyebben boldogul az ember, de azt, hogy jó szakember-e, azt ne az alapján ítéljük meg, hogy kinek az unokatestvére. Vagy nem értesz egyet ezzel?
@Schaf:

Teljesen mindegy, hogy milyen körben mondta. Nyilván másként beszél, hogyha kiáll elénk. Végig kell olvasni a szöveget, abban benne van az is, hogy ki kell állnunk és el kell mondanunk az igazat.

Tökmindegy, számomra az egyetlen hiteles ember a Gyurcsány, aki legalább önvizsgálatot tartott, és aki ha addig nem is csinálta jól, vagy egészen becsületesen (elhallgatás) ezen változtatni akart.

Orbán sose tenne ilyet. Pedig nyilván nekik sem becsületes kétkezi munkából vannak Dolomitbányáik, Mittudomén mekkora földjeik, Tokajhegyalja stb.
Felőlem kaphatna egy Suzuki Swiftet. Annak remek a töréstesztje és tudja autópályán a 130-at.
Ha ügyes lesz, jól dolgozik, akkor lecserélheti egy s40-es Volvora!
De tudjátok mit? Miért nem vesznek a politikusok, polgármesterek a saját fizujukból olyan autót amilyet megengedhetnek maguknak? Mint maguk a ZEMBEREK!
Olyan bonyolult lenne ez?
Skoda 120L
LADA 2103
esetleg Suzuiki swift / 1995

...különben meg sok magyar átlagember autózik ennél többet munkából, vagy másból kifolyólag.
Ezek szerint ők sokat kockáztatnak.
Pedig Ők nem VISZIK a pénzt, hanem HOZZÁK adók formájában, ergo sokkal fontosabb az Ő testi/lelki épségük. És mégis.... akarom mondani: mégse.
@nagymagyarmagyar: Tudod, mit, ha az erveid cafolatahoz az kell, akkor buzi libsi komcsi leszek, es cafolom oket. Tudod, anno Keresztely dan kiraly orszaga nepevel egyutt felvette a sarga csillagot, amikor kotelezo volt a zsidoknak, mert azt mondta, hogy akkor o is az. Es a fenti peldaban nem a zsido a lenyeg, mielott judeobolsevistava nevezel ki...

Na kezdjuk:
!. Mindenki? Par baratom es kollegam nemigazan, pedig becsuletesen dolgoznak. Tehat megsem mindenki...
2. Csontvazak? HOL? Egyet se lattam...de Varga Misi sem. Elhiheted, ha lenne, mar razogatnak...
3. A nepszavazason ezt elutasitottak. A NEP. Tehat amennyiben azt nezzuk, legalabb akkora "elsopro tobseggel" amekkora 8 millionak 2,7 millio a ketharmada aranyban....
4. Helyes, nagyon helyes. Viktortol is remelem visszakerik a fizujat, ami kozpenz, de nem jart be dolgozni... A KEHI remelem ennek is utanajar!
5. En nem messze lakom (ok jottek kesobb) az MSZP szekhaz kozeleben egy MANYUP szekhaz sincs...ergo nem konnyu attalicskazni a penzt. Szamlamozgasokat meg vizsgalt eddig is a PSZAF, elen a regi-uj cimboraval. De ha mondanal esetleg egy nevet....
6. Szabad valasztas? Jo, akkor most legyszi allj egy szakadek szelere, es tedd fel a kerdest: egyet elore, vagy egyet hatra. Valassz onkent!

Nos azt hiszem rajtad semmi sem segit, de megprobalom. Kicsit emlekeztetsz a viccben a rendorre, aki 2 milliot ker az agyaert, mikor egy profe egy millio, egy tudose otszazezer (a viccban mar megoldott az agyatultetes) Ja, es miert ilyen sokat: mert ez nem hasznalt!

Ahogy a tied sem.
@toda: Szerintem a fényképen is látszik a két fekete téglalap alakú dobozka! Az "biza" blokkoló! Az jár egy ilyen méneshez! Tulajdonképpen a tv. nem tiltja!
@nagymagyarmagyar: komolyan elhiszed amit írsz?
1. A radikális adócsökkentés az átlagemberrel cseszett ki. Aki 290 bruttó alatt keres az vesztese ennek az eszetlen, matematikai tudás hiányát tükröző adócsökkentésnek. Az aki 1mill-t keres, mint átlagban a képviselők az most 140-el többet vitt haza. Biztos kellettneki a rezsihez, meg a svájci frankhiteléhez, ugye? Amikor az autó lizingjét is a Fidesz fizeti, csak hogy az adófizetők pénzéből.
2. Mondj egy konkrétat a hamis kimutatásokról, költségvetési adatokról. Bajnaiékat már nemzetközileg is elismerték.
3. Majd az fog helyettünk dönteni, hogy ki nyomorgasson aki nem itt él, nem itt adózik, nem itt fizet rezsit. Ez olyan nagyon magyar, persze szavazzanak csak, így helyes ????
Szerintem ezzel még nem értük utól európát, mert bár jó néhány országben van ilyen, de csak azoknak akik elszármaztak, és ott voltak állampolgárok.
4. Ez a kommunista bűnöző dolog ez annyira lejárt lemez, mint a "kommunista rendszer és Kádár" duma. Itt sajnos sosem volt kommunizmus ezért igazán kommunisták sem voltak.
5. Milyen maszopos Manyup-ról beszélsz? Az ING-ről, az OTP-ről Aegon-ról Te szerencsétlen az OTP-n kívűl a megmaradók mind külföldi tulajdonok. Csányi meg amúgy is Viktor slepjébe trtozik, vele nem lesz gondotok, ha csak azért nem hogy így is túl sokan maradtak ott, de majd megoldjátok ezt is. Mert hogy nem hagyja Viktor ennyiben az biztos. Egyébként én is maradtam az ING-ben 53 évesen, csupán kalandvágyból, meg dafke !
6. A biztonságos állami nyugdíj rendszerről meg annyit, hogy Te már biztosan nyugdíjas vagy különben nem vélekednél így az egészről, arról nem beszélve hogy milyen erőszakos módon lett ez is lejátszva. Büszke lehetsz a gazdáidra. Tiszta demokrácia amiket itt megpróbáltál védeni.
Nem is olyan régen volt már egy hasonlóan szimpatikus Lázár nevű politikus kis hazánkban.Igaz az Gyuri vót,de hasonlóképpen undorító,mint ez a büdös lábú,nagyképű parasztgyerek.
a legjellemzőbb: NINCS JOBBOLDALI HUMOR (hacsak Fábry alfarhangjait nem számítjuk ide)

ez mindent elmond egy hatalmi berendezkedésről
@d-evike: Csakhogy a cuslágnak épp most csökkentették a büntetését!!! Hol van itt a fideszes elszámoltatás?

Ne legyenek illúzióink egyik kutya másik eb és csak a figyelem középpontjában marják egymást. A hátunk mögött puszi pajtások és egymás bűncselekményeit fedezik. A cuslág és a hagyó csak kifutófiúk voltak akik elvitték a balhét. A hallgatásukért és a pár börtönben töltött évért pedig busás jutalom fog járni...
Tiszteletem.
Vegigolvasgattam a kommenteket, es a kovetkezo konkluziot vontam le:
- Enrico72 es nagymagyarmagyar egy es ugyanaz a szemely
-Valoszinuleg a bloggazda szemelyesen, aki latta, hogy nem igazan porog a blog , ezert ugy dontott, felporgeti egy kicsit, letrehozott ket nick-et, es a nevukben idiotabbnal idiotabb demagogiakkal kezdet bombazni a par szegeny ideirot.
A terv bavalt maris van forgalom.
Gratula
@nagymagyarmagyar: Agyhalott!Ezért a nyolc évért kerültek a liberálbolsik a helyükre,és ezt a gané tempót veszik fel a Lázár féle szarjankók.Miért nem tudnak egyszer ebben a kibaszott életben különbek lenni?
"ti meg kommenteljétek ide, mennyit ér meg nektek Lázár János."

... erről a Macskafogó jutott eszembe:
www.youtube.com/watch?v=d4LTlRrCdEg#t=5m7s
:-P :-D
@Táskás Tóni:

Viszont Rogán Antal egy interjúban kijelentette: polgármesterként a kerületen belül a tömegközlekedést használja majd, ha távolabb utazik, akkor pedig saját autójába ül, benzintámogatást azonban ekkor sem vesz igénybe.
A vagyonbevallása szerint egy Audi A3-st lízingelnek.

Mondjuk, amibe itt beszáll (3:30-nál), az nem egy A3-as. www.youtube.com/watch?v=z68608O77pA&feature=player_embedded
1 milliárdos beszerzés közbeszerzés kiírása nélkül a Pintérnek felszerelésekre
170 millás ügyvédi szerződés a Felleginél, (eddig 30-ért volt) közbeszerzés nélkül
412 milliós építési munkálat közbeszerzés nélkül az automataaláíróköztársaságielnöknek

8 évig arról dumáltak, hogy a Szocik megkerülték a közbeszerzést, ezek nem is írják ki a kb-t.

Ez a sok mélymagyar azt hiszi, hogy most ilyen módon nem a haveroknak nyomják a pénzt?

Hányinger.
@becike4: 8 év 8 év 8 év, sajnos elkúrtátok, viszlát. Lopós gyurcsány, tolvaj gyurcsány, hazug gyurcsány, nemzetáruló gyurcsány, sukorói gyurcsány, lárifári gyurcsány
@kovi1970: Azért én bízom benne,hogy a bíróság még nincs a zsebükben...
Ezek párt állástól függetlenül nálam kiverik a biztosítékot.
És bérlik mert az jobb ám....
Ki a faszom találja ki ezt, hogy az jobb nekünk? Nyilván az aki bérbe adja...
Mi a faszért nem vesznek egy Suzukit? Akár Grand Vitarát, hogy a biztonság is nagyobb legyen.
Avval nem lehet ugyan ezt megcsinálni? Nyilván nincs presztizse, de az nem is az autóval kéne elérni...
Szerencsétlen hülye Magyar nép!
Mikor veszitek már észre ,hogy Gyurcsány vagy Orbán és sorolhatnám a neveket ugyanazt csinálják!
Csak éppen a párt neve más.
Volt már Orbán kormány mégsem volt jobb. Volt más szoci kormány akkor sem.
És nem is lesz amíg ezek közül az emberek közül egy is a Parlamentben ül!
Ideértve a takarító nőt is!
Oszt jó napot!
@mojoking77: Csatlakozom! Csakis a blogjegyző provokációja lehet ez nagymagyarizé, mert a legalább az egyszerű mondatok megfogalmazására és értelmezésére képes ember egyszerűen nem lehet ennyire hülye.
Vagy Lázár János maga, személyesen.
Több tippem nincs.
@d-evike: "Azért én bízom benne,hogy a bíróság még nincs a zsebükben..."

Ne bízz semmiben! Politikusokban meg főleg. Az meg köztudott, hogy a bíróságok fidesz kézben vannak. Még az elmúlt 8 év alatt is. Így még érdekesebb a dolog...
@habverő: Toller most is élne, ha lassabban megy, és be van kötve.
@zsebatya:"Vagy Lázár János maga, személyesen.
" Mekkora lenne... Blogon keresztul latni, hogy egy vezeto politikus ennyire alja ember.... Nem lenne semmi.
nem értem mi a baj, Kádár öö akarom mondani Lázár Jánosnak cska megtetszett ez a reklám és hatott rá:

www.youtube.com/watch?v=3snyXTNmFm8
@Escobar888: Sajnos ezek annyira jelentéktelen alakok, hogy csak így fejezhetik ki nem létező fontosságukat.

Bezzeg kádárnak Trabantja volt. De ő jól tudta akár bárkit, bármikor agyon is lövethetett volna... ;)
@d-evike: ha az Alkotmány Bíróság már az övék, az Ügyészség az övék, akkor a Bíróságok már nem okozhatnak gondot, szerintem...
@nagymagyarmagyar: Az ilyen gyöngyszemek miatt érdemes itt olvasgatni.
@kovi1970: Ja és még annyit.
Sokkal rosszabb a helyzet, ha egy ilyen féreg bár simán megengedhetné magának ezt az ótót, de mégis az adófizetőkkel fizetteti ki. Az ilyen bármire képes, és bizony igaza van valaki előttem szólónak: látjuk még rabszíjon ezt a "gyereket".
Olyan nagy szarban van, hogy abból csak nagy és erős autóval lehet kihúzni. Tiszta logika, sehol nem lehet belekötni.
@hamisnero: Nem Toller volt a hunyó, egy marha szemböl előzött egy teherautót, kanyarban záróvonalon át.
Lazar, kelj fel es jarj....AUDI S8-sal. (megtalaltak a tekercs hianyzo reszet egy barlangban)
Lázár erős karakter. Erős szeg lesz a Fidesz koporsójában Kósa, Szijjártó, Selmeczi és hasonló seggfejek mellett.

Ha valaki netán emeszpés/szadeszes szimpátiának tulajdonítja a fenti jóslatomat, az index.hu polfórumán megtekintheti a pedigrémet ex_lx nick alatt.
@kistérségi troll:

Akkor törte totálkárosra Dajcs Tompi a BMW-jét.
Kis kiigazítás.
Esztergom megelőzte Hódemzővásárhelyet, ott jelenleg 600 000 (hatszázezer) forint az egy lakosra jutó adósság.
@Enrico72: "Sok ismerősömmel együtt én is fizettem be pénzt. Gondoljátok, hogy csak pár százezer forint gyűlt ott össze? Vagy csak néhányan küldtünk nekik pénzt??? "

Ha ez nem irónia, akkor határozott véleményem ennyi: hülyemarhabarom.
Savanyú a szőlő, komcsikáim?

Egy ilyen drága jó ember mint a Lázár minden pénzt megér.

A 600.000Ft bérleti díj és 300.000Ft aprópénz ahhoz képest hogy Lázár és a Fidesz megmenti a magyar népet!!!!

Hogy összességében annyiba kerül az államnak mint 40 átlagpolgár? No igen, de inkább egy Fideszes, mint negyven komcsi!!!
90 évvel ezelőtt egy Teleki Pál (aki addig is picivel többet tett le az asztalra ennél a suttyónál) miniszterelnökként saját automobilját volt kénytelen eladni, mert saját cehhből fizette a pozicióval járó reprezentációt utazást stb...
szomorú h ennyit fejlődtünk vissza 90 év alatt.
Nekem megér ez a Lázár 40 milcsit,ha a az előző garnitúra tolvajait összefogdossák!
És akkor végre lesz egy szociáldemokrata párt!
Persze szégyen, hogy ezt egy jobbos párt végzi
el...
@toda:
Igen, az valóban blokkoló.
Nem, itthon nem tiltott.
Viszont érdekes kérdést vet fel:
Biztonság? Azt mondja biztonság? Amikor egy 450 lóerős blokkolós autóval feltehetően 200 km/h körüli sebességgel közlekedik a magyar autópályákon?

Ez egy potenciális gyilkos bazzeg.
Aki az M5-ön közlekedik, nap mint nap életveszélyben van emiatt a féreg miatt.
@pikkbubi: na, ennél nagyobb marhasággal nem jöhettél volna elő... Könyörgöm, így is "úri sport" a politika, ne fektessük még törvénybe is! Akkor tényleg eljön a parlamentben ülők adómentessége, meg kiváltságai, és lassan tényleg koronázhatjuk az orbán királlyá... Fizessük a költségeit a politikusainknak, de nem eszetlenül! ez a köcsög lázár meg takarodjon, és tartsa el nagymagyar meg enrico!
@krausz2: "És akkor végre lesz egy szociáldemokrata párt!"

Nem lesz, mert a kommunista párt nem tűrhet meg ilyet maga mellett. A Fideszre gondolok, természetesen.
@nagymagyarmagyar:
lassan mondom, hogy te is megértsd:

Gon-dol-kozz is né-ha!
Ne csak pártunk és hű vezérünk lózungjait nyomasd.
Próbálj saját gondolatok mentén is haladni! (ha ezzel durván ki is emelkedsz a fülkeforradalmárok masszív tömegéből) Meglátod fog sikerülni!
@Doubledecker: Az ilyennek nem fog kinyílni a szeme, mert vagy troll, aki örömét leli abban, ha másokat idegesít, vagy pedig anyagi érdeke fűződik a párt dicsőítéséhez. Egyszerű politikai bértroll.
Lázár János valamit tud, ami miatt ennyi mindent megengedhet magának. Csodálkozom rajta, mert rendes gyereknek gondoltam, de ez szerintem is túlzás. És nem kicsit!
"Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus"

Ez egyébként semmiben sem különbözik Fletó négyéves ciklusra hivatkozásától, amely cikluson belül szerinte (és ulláccik, nem csak szerinte) bármi megengedhető, se tisztességesnek lenni, se annak látszani nem kell.
Ha Lázár mindennap hazakocsikázik, akkor érdemes lenne feljelenteni mindennapos törvényszegés miatt akkor, ha nem tartja be a 90/130-as sebességkorlátozásokat. Márpedig kétlem, hogy egy 450 lóerős autóval be szándékozni tartani a lótolvajarcú lázár a sebességkorlátozásokat.
Én max egy 6 légzsákos, "full-full", dizel SX4-est adnék neki. Ennél többet ugyanis -az ország és a városok helyzetét tekintve értsd. "romokban van minden"- reálisan ma, senki nem engedhet meg magának, még egy pökhendi, ficsúrfejű, KÖZSZOLGA sem.

"Szolgálj gané, ne a rongyot rázd !!"
@James Pond: Az alkotmánybíróság még nem az övék, csak tönkretették!
Mennyit ér Lázár János?
- Pont annyit, mint mint az IQ-ja! Hatvankettőt.
- Mint bolha pöcsén a pattanás!
- Mint üregi nyúlnak a golfklub tagsági!
- Mint az Úristennek a Viktor!
- Mint Viktornak az Úristen!
- Mint Fábrisanyinak a Gyurcsányferi!
- Mint halnak a bicikli.
- Mint sorselemzőnek a tudomány!
- Mint vadbaromnak a biblia!
- Mint akasztott embernek a szenteltvíz!
@Enrico72: @nagymagyarmagyar:
Hihetetlen, hogy vannak olyan elvakult idióták, akik még védelmükbe is veszi.
Ti a szart is megennétek, ha a fityisz azt mondja, hogy finom??
Eszem faszom megáll.
@l.x.: Bocs de a fletó ezt mikor mondta ? Tudnál egy idézetet tartalmazó URL-t mellékelni ? Utánanéznék...
@nagymagyarmagyar: Úristen! láttam már sok idiótát, de még mindig megdöbbent, hogy van lejjebb....

Oda kell adni? Ha megkívánja az ország érdeke? Te mi a f@szról beszélsz? Nem tűnik fel, hogy ez pont az a "komcsi" hozzáállás, amit te annyira gyűlölsz? Abban a rendszerben vették el az emberek vagyonát arra hivatkozva, hogy az országnak és a köznek szüksége van rá! Csak egy picit próbálj már meg gondolkozni! Kígyót-békát kiabálsz a kommunizmusra, és közben egyetértesz, sőt támogatod egyes elveit?!?!?! Anyám borogass!
@shimizu: hagyjad a "nagymagyarmagyar" bérfideszes bérkommenter. A lendvai utcában ül, napi nyolcban tolja a faszságait PÉNZÉRT.
@nagymagyarmagyar:
Figyelj már te agyhalott troll. Minden egyes fórumban leírod, hogy de bezzeg mi volt az elmúlt 8 évben. Nem tudom feltűnt-e, de nem erről van szó.
Most 2011-et írunk és nem a 2002-2010 közötti időszak a téma. A fidesz azt ígérte, cirka 1 évvel ezelőtt és előtte is folyamatosan azt hangoztatta, hogy "a fidesz felkészült a kormányzásra".
Na, ebből a nagy felkészülésből mi a mai napig, még lószart sem láttunk. Ellenben van költekezés a saját javukra, nekünk meg a nagy büdös semmi. Neked pl. nem emelkedett az elektromos áram havidíja, vagy mi?
Tényleg nem fogod fel, hogy a fidesz tök ugyanazt csinálja, mint amit az mszp művelt? A fidesz egy ugyanolyan mocskos, hazudozó, tolvaj banda, csak a nevük más.
Próbálj már meg elvonatkoztatni az érzelmektől, és helyette a tényekre koncentrálni.
@Spanish VVax: Mit, azt hogy az ő ciklusa 4 év és coki? Folyamatosan, amikor lemondásra szólították fel.
A többi implicit következik. Idézetet pedig keresel ehhez Magadnak, ha kell, mert se alzheimert nem kezelek, se trollt nem etetek egyetlen vezér sejhajának tisztán tartásáért sem.
@Enrico72:
"a teljesítmény számít az előzésnél is"
Autópályán, bammeg?
"A biztonság mindenek felett, ugye. Egy autó nem autó, még el talál kopni a velúrszőnyeg, kiöblösödik a fotel, rojtosodik a váltógomb és a bőrkormány, ezek pedig káros hatással vannak a menettulajdonságokra. "

Tipikus balliberális ellenforradalmi propaganda!!

Arra nem gondoltál véletlenül hogy a rojtos váltógombon megcsúszik a politikus keze, megfájdul a kiült ülésben a háta?

Most, hogy végre kétharmados felhatalmazása van a kormánynak, minden pénzt megér hogy dolgozzanak és megmentsék a nyugdíjunk, fizetésünk, forintunk, áramszámlánk.

Szerintem a minimum az 500LE amit megérdemel!

@majomkutya: "De tudjátok mit? Miért nem vesznek a politikusok, polgármesterek a saját fizujukból olyan autót amilyet megengedhetnek maguknak? Mint maguk a ZEMBEREK!"

Szánalmas irígy vernyogás.

Arra nem gondolsz, hogy az 500LE-s autó az összefogás része??? Összefogtunk magyarok, hogy Lázárnak legyen mivel lendületbe jönnie!
@IHateTV: ""a teljesítmény számít az előzésnél is"
Autópályán, bammeg? "

Persze, ha nincs erő a hajónyi felépítményű kocsiban, akkor a menetszelet de fogja tudni leküzdeni, amikor a 170-nel előtted cammogót előzöd meg. Szerintem ezt még Selmeczi is alátámasztaná minden szakértelmével, ha feladatba kapná.
Olyan keveredés van a fejekben minden szinten, hogy lassan inkább sírni támad kedvem mint nevetni, ahogy eddig.
Itt az idő helyretenni egy igen aktuális marhaságot, amikor is előszeretettel összemossák a bal oldalt egy kupacba és ebből jönnek olyan marhaságok mint a libsibolsi meg hasonló.
Pl. a Bolsevíkok (A Szovjet Kommunista Párt elődje) azt vallották, hogy a többség érdeke előrébb való az egyéni érdekeknél. A liberalizmus pedig arról szól hogy az emberi alapjogokat nem korlátozhatja semmi, a többség érdeke sem. Ha jól megnézed, ellentétes nézeteket vall a két nézet.
Miközben szócikket kerestem a fentiekhez, találtam pár érdekes momentumot ami akár mostanában is íródhatott volna, ha kivennénk a neveket.
"A szakadást Lenin "demokratikus centralizmusról" vallott nézetei okozták, illetve ragaszkodása ahhoz, hogy a párt álljon hivatásos forradalmárokból, korlátozva a tagfelvételt, miközben a mensevikek nyílt pártot akartak. Sok történész szerint ideológiai nézeteltérések is hozzájárultak a szakadáshoz: a bolsevikokat "forradalmi", a menseviket pedig "történelmi" marxistáknak tartják abban az értelemben, hogy az előbbiek majdnem azonnali proletárforradalmat akartak, az utóbbiak szerint azonban Oroszországban erre még nem érett meg az idő."
"Lenin 1902-ben publikálta Mi a teendő című vitairatát, amelyben azt írta le, milyen feladatokat kellene kitűznie a pártnak és ehhez milyen módszereket kell követni. "A proletariátus élcsapata" létrehozásához elkötelezett aktivisták fegyelemezett és centralizált pártjára van szükség – írta Lenin."
Lázár S8 Audija rajta sincs a listán. Egyébként használt, úgy 4 éves , az ilyen autónak gyakorlatilag nincen ára, az Eurotax még egy mezei Opel Astránál se ér egy varánusszart se. De legyen 24 milla az értéke.
Gyurcsány az S(-asát újonan vétette, az volt úgy 77 milla körül, volt ez úgy 4, és fél éve, tehát egy új s8 lenne úgy kb 90 milla (mert több ma már az extra)
Nem matekozni kell ezen, mert ebben a matek Lázár számára jön ki jól.

Az a giond Lázár autójával, ami az Ezeregyéj mohó asszonyának az ura új lopótök nagyságú faszával, szép-szép, de a magyar utakon a teljesítménye 60%-a fölösleges.

Ha Orbán a Caravelle [varánuszul "Multivan"]-lel áll versenybe Lázár Audi S8-asával Hmv-ről Bp-re, akkor kb 300 méter hátránnyal fog Orbán Caravelle-je araszolni az M5-ösön a Gyál melletti dugóban reggel. Ennyi.
@Enrico72: én bizony visszasírom azokat a "borzasztóan rossz" árfolyamokat a Gyurcsány, Bajnai időből! Mióta a Vezér kormányoz nagggggyon meg kell gondolnom, hogy mit rendelek külföldről, vagy rendelek-e egyáltalán!
@krausz2: Akkor inkább a budainak járna. Pár annak sem. Mert valahogy nem találnak semmit, pár szerencsétlen filozófuson kívül. Égő.
@Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport: "Szerintem a minimum az 500LE amit megérdemel!"

Nem, kiszámolták ezt ők pontosan, hidd el. 675LE dukálna 100%-hoz, de azt 2/3-dal kell szorozni, így jött ki a juss, a 450 LE.
Selmeczi éppen most néz utána valami erősebb járgánynak.
@IHateTV: Nem tilos a rendőrség munkájának akadályozása? Nem értem, minek van ott az a vacak, az ki van zárva, hogy egy ogy képviselő-kétharmados frakcióvezető megyeijogú-polgármester olyan súlyos törvénytelenséget akarna suttyomban elkövetni, amilyen a megengedett sebesség átlépése, ezzel emberéletek gondatlan veszélyeztetése...
@Enrico72: Kurvára nem volt rendben,de ez sincs.Ezt kéne észrevenni.
@nagymagyarmagyar:

És Amerikában is mekkora hóvihart csinált Gyurcsány, az Ausztrál erdőket meg felgyújtotta. És a krokodilok 10 éve még nem támadtak az emberre, de azóta bevadultak, mert Gyurcsány hazudott reggel, éjjel meg este, és most az ausztrál emberek nincsenek biztonságban a krokodiloktól, szóval ők fizetik meg az MSZP hazugságainak és rossz kormányzásának az árát.
@Frick László Emlékzenekar: "Gyurcsány az S(-asát újonan vétette, az volt úgy 77 milla körül, volt ez úgy 4, és fél éve, tehát egy új s8 lenne úgy kb 90 milla (mert több ma már az extra) "

Gyurcsány szopjon lovat, Lázár meg pónit, ha ez fülkeforradalmi szempont!
@becike4: Mondj 1 liberálbolsit, akinek ilyen juttatása volt.
@Spanish VVax: ha jó a fizu, lehet, h meggondolandó társulni hozzá, csak aztán tükörbe is kellene nézni XD
@Frick László Emlékzenekar: Azért vett ilyen drága autót, hogy ne álljon a dugóban és kihasználja a magassági kormányt:)))
@d-evike: ..hát nem tudom... nekem azzal, hogy Stumpfot beültették annak ellenére, hogy semmi jogi gyakorlata nem volt, hiszen nem dolgozott jogászként, az egyenlő értékű a "hírvivő" szerepkörrel... csak azt tudnám Manyup ügyben miért oly szótlanok és mikorra várható döntés ???? ...van 43000 ember aki arra vár, hogy igent vagy nemet mondjanak...
Szeretném megvédeni Lázár kocsiját!!!!
@shimizu: A fidesz komcsiellenességéről csak annyit, hogy Orbán strassbourgi bemutatkozó performanszára 2 embert ültetett maga mögé, mindkettő ex 3/2-es spicli és mindkettő mszmp tag volt.
Így azért nem volt túl szavahihető a kommunizmus elleni harcos melldöngetése...
Az előző kormány is nagyon pofátlan tudott lenni, de ezek a Lázárféleségek még rajtuk is túltesznek.
Kicsit a győzikére emlékeztet Lázár, ha tolják lóvéval, akkor hirtelen "urizál" a dzsipóarcú lázárjani.
Nekem konkrétan egy rohadt forintot nem ér lázárjános.....

Miért nem vesznek ezeknek a majmoknak egy-egy buszt? A korszerűbbek mennek 130-at és elég biztonságosak is. Ja és jó sok majom belefér... esetleg mehet egyszerre az egész frakció :D

Mennyit spórolhatnának....

És különben is , ha igazi politikus lenne (nem a pénzért, anyagi hasznokért csinálná a dolgát) akkor a nyilatkozata kb így hangzott volna:

Majd a választók eldöntik, hogy megérdemlek-e egy szolgálati autót. Nehéz időket élünk, a nyugdíj pénzekből foltozzuk a költségvetést. Nem kell nekünk S8 Audi.
@Schaf: Nem értek egyet, mert ez a kölyök, még a cattogó falepkét tologatta, mikor én már mérnök voltam. És épp eléggé bizonyította a VEKÉ-ben, hogy az is politikai szervezet, és azt is, hogy nem ért semmihez.
Úgy emlékszem Lázár úrnak Gyurcsányék alatt is volt mit a tejbe apritania, a képviselői költségtéritési háziversenyben meglehetősen elöl állt visszaigénylésben, milliós nagyságrendben.
ez a lázár az egyik legtenyérbemászób pofa a komenisták között:(
ez a lázár az egyik legtenyérbemászób pofa a komenisták között:(
ez a lázár az egyik legtenyérbemászób pofa a komenisták között:(
@Schaf: De legalább kiderült. Már látom magam elött, ahogy a választások elbukása után, de a kormányváltás előtt erőszakot tesznek a jogrendszeren, egy fasza kis törvénnyel, hogy amit ők csináltak azt nem lehet kivizsgálni. Elvégre még az alkotmányt is úgy alakítják hogy nekik legyen jó. Na akkor aztán hiába vernéd az asztalt, hogy márpedig a felelősöket keressék meg. Fityisz se marad neked. Csak a nosztalgia, hogy még 2011 február elején még hittem ezekben a szarjankókban.
@Bergeroth: Amíg nem számolsz le az elmúlt 8 évvel nem foglalkozhatsz a jelennel tanuld már meg. Először el kell számoltatni és meg kell keresni a felelősöket. Nem engedjük, hogy eltereljétek a figyelmet az elmúlt 8 évről amikor itt mindent tönkretettek.
@Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport:

Váltott nickkel polgárt pukkasztani egész nap? Nem vagy teljesen normális, de jól nyomod :-D

Ti meg felültök neki?

kurvanagymagyar is ő. :-)
@Jetstream: " Szeretném megvédeni Lázár kocsiját!!!! "

Nem szorul védelemre. Elég nagy és erős ahhoz, hogy megvédje magát.
nekem egy 7,62est érne meg ez a féreg...
acélmagvast, a szeme közé...a feje hátulján távozhatnának azok az értékes ötletei...
@néma bárány: "Váltott nickkel polgárt pukkasztani egész nap? kurvanagymagyar is ő. :-) "

Egyáltalán nem, teljes tévedésben élsz.

Nem tudom honnan veszed a faszságaid, de remélem elsöpör majd téged a fülkeforradalom!
Az en szavazatom: nem jar.

Szavazhatunk a tobbiekre is?
Lecci, lecci, lecci!!!

Bereljunk neki valami egyszeru lakast inkabb pesten es jarhat busszal vagy biciklivel, mint egy peldamutato skandinav politikus.
Nem lesz az a sok stressz, hogy vajh, osszetorom e magam es a dragan vett kocsimat ... ize, az allam kocsijatt, persze.
@IHateTV: Tudod mi az a partizánszög?
Azért alakul a buli.
Adómentes bébiszitter, amit a milliós jövedelem megnőtt nettójából lehet finanszírozni. A gyereknek sem kell majd dolgoznia, ingyen övé lehet majd az egész vagyon, amit most harácsol össze apuci.
A közpénznél nincs jobb, menetrendszerűen csönget havonta, nem kell idegeskedni, hogy bedől a cég, na meg a saját pénzt kímélő plusz juttatások.

János talán benyújthatna egy korábbihoz hasonló törvénymódosítást a közpénzek pofátlan felhasználásáról is, akkor becsülném valamire.
@Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport: Jesszum pepi!
Erre nem is gondoltam, hogy az 5ezer cm3 és az 500 LE a ZÖSSZEFOGÁS része. Bocsánatért esedezem!
Nem tudom hogy hozhatnám helyre? Esetleg ha szerény magánvagyonom felét felajánlanám egy kolontári roma kulturális központra?
Segítsetek!
ÖÖ én úgy emlékszem, hogy Gyurcsánynak nem S( volt, hanem A6-osa Audiból és nem frakcióvezetőként vagy milliárdos polgármesterként, hanem miniszterelnökként, aki nem vette fel a fizetését. Sok mindenért lehet baszogatni, ezért speciel nem.

A másik pedig, hogy ezután minden Audis idegbajt fog kapni az M5-ösön 90-es tempónál a hátam mögött, mellette pedig kamionnal, mert megéri nekem a bünti ha elkapnak a jobbra tartás mellőzéséért, ha láthatom egyszer Lázár fejét szétdurranni a visszapillantóban. XD
minden audi elé 50nel haladó SUZUKIT!
Egyébként ez a fazon nem *****lis. Nem is kellene más, mint egy gyönyörű szép fotó a kocsiról és róla, órásplakát méretben, minden faluba kihelyezve a bolt mellé. Rajta az összköltség 900000 Ft. nagybetűvel.
Szövegnek csak annyi:
Megér Nkünk Lázár János ennyi pénzt havonta?
IGEN
FIDESZ.
Ha Neked is szavazz ránk.

A kisnyugdíjas, aki éppen aznap szedte össze az aprópénzét kenyérre, egyszerűen ellenállhatatlan kényszert fog érezni hogy rá(juk) szavazzon.
@Frick László Emlékzenekar:

Caravelle, mi?

www.vwh.hu/multivan/multivan/

Ja, bizonyára. Mellesleg az S8 esetében szart se ér az eurotax. Ugyanis nem használt érték, hanem az új ár szerint mérik a kölcsönzési díjat. Márpedig a képek tanúsága szerint 2009-es évjáratú Lázár vasa, az pedig akkor is átugrotta bőven a 30 millát.

Vagyis a kommentárod Frick László emlékszart sem ér.
kíváncsi vagyok, meddig vállalható ez az embernek látszó féregcsökevényparazitagyökérgennygurigatakonypatkányürülék a puritán népvezér számára.
@Jofiu:

"Bereljunk neki valami egyszeru lakast inkabb pesten"

Jobb ötletem van. A régi HM szolgálati lakások mintájára béreljünk nekik egy kétlépcsőházas panel tömböt. 264 lakás, abban az összes vidéki képviselő elfér. Egy a zászló, egy a kaptár, nincs kivétel.
valaki számolja már ki hogy havi 300ból hányszor lehet megtenni a BP HMVH távot oda-vissza?. Gyanítom még ebédre is hazaugrik.
@nagymagyarmagyar:
Elszámoltatást akarsz?
Jó rendben!
Akkor kezdjük ott az elszámoltatást, hogy kicsoda Joszip Tot, kicsoda Kaya Ibrahim. Ki írta alá az ÉS dokumentumokat, Hová tűntek a pénzek az Ezüsthajó és a Happy End kft.-ből, mi a helyzet az orbán bányákkal és az orbán szőlőkkel, illetve a 2002-es választási bukta utolsó éjszakáján, miért kellett a fidesznek csontszárazra kilapátolni a pénzt az államkasszából.
Elszámoltatást akarsz? Engem ezeknek a kérdéseknek a válaszai is roppant módon érdekelnének!
@dollde: hát, nem ismerem a 3/2-esek névsorát, de köszi az infót!^^
én azt várom már nagyon, h jöjjön egy párt, aki jó hangosan az orruk alá dörgöli (a plebs felé jól artikuláltan -és metakommunikációs eszközök arzenálját felvonultatva- felsorolja), hogy akkor ez és ez a nézet és ideológia hogy is van; mi volt ez és ez a tett! A nép hülye, és ha nem kiabálják a képébe a dolgokat, akkor lehet utalgatni, meg finoman fogalmazni ellenzékből, ahogy most is teszik, nem fogják megérteni. Határozottan kellene fellépni....
Ha pedig hamarosan nem alakul (v átalakul, nekem mindegy) egy olyan párt, aki képes erre a kiállásra, akkor 4+n évet extrába felszámolhatunk Vikinek. [ahol 1<n<végtelen]
Én erre várok...de lehet, h le kellene szállnom a fellegekből és észheztérni XD
Most már értem, hogy miért korlátozzák a bűnügyi hírek hosszát a híradóban.
Mocskos, undorító, naplopó tahó!
@Jetstream:

"Szeretném megvédeni Lázár kocsiját!!!!"

Tedd azt!!! Szerintem állj ki te is valamelyik esti híradóba a népek elé, és védd!!! Népszerű leszel!!!

Bár...nem jó ötlet mégsem. Képernyőn nem látszik a felkiáltójel erdő bazmeg. Ezt a pechet.
@usernev: Barcsak elgondolkodnananak, vagy legalabb felfognak, de legalabb vegigolvasnak az ilyeneket mint te irsz a barkire kapasbol libsibolsizok (meg az osszes tobbi cimkezo, nacizo vagy narancskomcsizo). Na de ok az utolsok akiket erdekli, mit is mondanak, lenyeg, hogy szerintuk serto legyen, szitokszo.
A kurva anyad mar olyan snasz, kell valami mas, amit mondhatnak az elso nekik negativan csengo szonal amit olvasnak.
Ha hirtelen piros sapkas bandak rabolnanak ki kisikolasokat, onnantol betiltanak a piros sapkat is. Mert szerintuk lathatoan az a problema gyokere, nem mas. : )
@Alvarez: A bűnügyi hírek korlátozása nem vonatkozik a politikai bűnügyi hírekre. Tudtommal.
Ma reggel hallgattam ezt a gőgös, fideszes díszfaszt a Fiala műsorában. Ott is azt nyilatkozta, hogy őt a választók 70%-a támogatta és majd ők döntenek arról, hogy megvonják-e tőle a bizalmat...és akkor neki nem fog járni - elmondása szerint - egy "ilyen átlagos" autó.
A kettős erkölcs tipikus példája. Lázár a mi kutyánk kölyke, így rá nem vonatkoznak azok a magas erkölcsiségű szabályok, amelyekből naponta hallhattunk egy csokorra valót Szíjártó szájából, amikor még ellenzékben nyomatta a rizsát.

A keresztény úri középosztály kettős erkölcsű viselkedésének a mintapéldája. (Amikor is egész tiszteletre méltó család minden vasárnap az első sorból énekelte az Úr dicsőségét a misén, hétköznap pedig a nagyságos úr kurvákhoz járt, a nagyságos asszony szeretőt tartott, a leányt meg Bécsbe vitték küretre, nehogy kiderüljön a disznóság.

Szóval megint itt tartunk.
@shimizu: Az a baj, hogy az előző kormányunk is ilyen volt, az azelőtti is. más a pártzászló, de éppolyan rohadék élősködők mind.
Maximalizálhatnák a parlamentben, államnál eltöltött időt pl 8 évben, akkor nem alakulna ki egy ilyen mocsok belterjes közösség, mint Ezek pártállástól függetlenül.
nem is tud kialakulni egy normális párt, mert ezek a megélhetésiek csapódnak csak jobbra balra.
Állitom, ha a budapesti állatkert 380 állatát neveznék képviselőként, a pártszineket meg az jelezné, hogy hüllő-emlős-madár, akkor is nyugodtabb szivvel szavazna sok választó mint ezekre a lázár féle parazitákra.
@Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport:
Fülkeforradalom, meg a fényes szelek.
Agyamputált, korlátolt hülyék vagytok.
Nektek aki nem fideszes, az komcsi. Hát nem. Semmi sem fehér és fekete. Van szürke is. Én pl. utálom a szocikat, de nem vagyok se hülye, se vak, hogy ne látnám, hogy biza megrohadt a narancs.
Ráadásul OV. komcsibb a komcsiknál. Nagyjából abban különbözik rákositól, hogy van déligyümölcs ,meg Nike cipő a boltokban. A személyi kultusz, meg a kreált történelmi hőstettek(fülke forradalom) ugyanúgy megvan.
Keményen odab*sz nekünk ez a lázárfajzat!
Ennek hagyomány van Hmvhelyen. A nagy elődnek Rapcsák Andrásnak egy szép fehér BMW-je volt csak és azzal sem telt többe mint 1 órába felérni Pestre. Ezt onnan tudom, hogy ültem benne. Bár annak bm-es rendszáma volt. A kék villogóról ugyan le lett tiltva egy idő után, de nem állították meg így sem a rendőrök, amikor 220-al suhant az autópályán.
BP-Hmvh = 182km
Audi S8 fogyasztás: 15 l/100km
Havi 20 munkanappal számolva:
182*2*20= 7280km
72,8*15= 1092 liter/hó
1092 l*360Ft= 393.120,-Ft/hó benzikköltség

ha 98ast tankol a "drága" úr akkor kicsit több...
@Kijelölt Felelős: Na persze már! Különvonatot neki, mint Kádárnak? ;)
Nem találok szalonképes kifejezést rájuk per pillanat. Ki-ki képzelje ide a kedvenc szitokszavait: %+(=/!(/)"=!)!="
A fejtámlába épített LCD kijelzők is a biztonság része? Vagy azt csak azért fizetjük, hogy a gyerekek csendben maradjanak a hátsó ülésen?
Egyébként én ezt azért sem értem, mert ki milyen autóval járthat azt protokoll szabályok határozták meg eddig. Pl. osztályvezető-octavia, Államtitkár-passat, miniszter-A6, miniszterelnök A8 vagy Mercedes.
Miért nem koppint valaki az orrára a fityisznél? Kurva kínos, ez az ügy, ritka 1 szemétláda lehet ez a csávó, ha nem ég le a bőr a pofájáról.
Szerintem akik megvalasztottak Lazart akar listan, akar egyeniben, akar polgarmesternek, azok nyilatkozzanak esetleg arrol, hogy Jani ennyire jani-e.

A cikkben szereplo politikus `teljesitmenyet` nem nagyon tudom megitelni, a STILUS, amivel csinalja, amit csinal, az ismet az, amiert meg fog bukni.

Majdhogynem azt mondom, hogy mindegy, hogy mikor, talan az is mindegy, hogy hogyan, de egyszer menni fog Lazar ur is.

Nem tudom, hogy mire fel erzik magukat `serthetetlennek` vagy ertinthetetlennek a tisztelt kormanyparti kepviselok, mert gondolom, hogy annak erzik magukat, ha ilyet megengednek.

Az arroganicajuktol talan nem veszik eszre, hogy ha 5 evre visszamenoleg lehetett kulonadoztatni, akkor 15 evre is lehet majd. Ha lehetett lexBarki-t pozicioba juttatni, akkor lehet LexLazart is megszavazni, akin 15 ev mulva is minden fillert be lehet majd vasalni, a csaladjatol is, a gyerekeitol is, a partjatol es az alapitvanyaitol is, barhova is probalna menekiteni a most osszeharacsolt penzt.

Hajra Fidesz, minden nap egy ujabb szoget vertek a sajat hatalmatok koporsojaba. Ne okozzatok csalodast.
Elszámoltatástól nem fél ez az ember?
Miért hiszi minden politikus, hogy Ő halhatatlan.
Milyen szánalmassak, amikor már nincs folytatás. Sok ilyent láttunk már.
@Turbék: NA akkor itt tessék abbahagyni a srác fikázását. Még saját zsebböl rá is fizet egy százast havonta!
@ArcHy:
remélem legkésöbb jövőre mennek a levesbe...
már jönnek az első számlák, az első idei fizuk...csak rádöbben a vadmagyar fülkeforradalmár, h átbaxták...
kiváncsi lennék, hogy ez a hulladék lázár mit fröcsögne, ha ezt egy mszpés csinálta volna. Van pofád lázár, de már csak 3 évig!
@Turbék: A számítás rendben van, annyit finomítanék rajta, hogy nem dolgoznak havonta 20 napot képviselőként. Meg azért lecsekkolnám a parlamenti jelenléti ívet is. Persze ha nagy gázzal megy, fogyaszt az autó többet is.
@kovi1970: ahogy meg is tette.Igaz, akkor még trabantja sem volt :D
@dollde: csak az a baj, hogy ezek a szavazók még nincsenek elegen! ezért hozzon magával minden állatra szavazó még egy embert! megaLOL
Most elszomorodtam...bizony igazad van. Semmi esélyt nem látok rá, hogy életem végéig valamilyen változás/előrelépés történjen T_T
@ArcHy: talán jobb lenne visszamenőleg 20 évre ezt a különadó dolgot szorgalmazni, nem véletlen hogy nem így állapították meg, ha a sok tolvaj most mind visszahozná amit az elmúlt 20 évben ellopott itt dubai életszinvonal lehetne az biztos...
@nagymagyarmagyar:
EGYSZERRE NEM LEHETNE? Tolvaj, tolvj, nem igaz?
Azért az is megkérdezhette volna a riporter ettől a köcsög paraszt Lázártól, hogy a lézerblokkolót saját pénzen rakatta fel, vagy azt is adózók fizették ki, mivel neki ez is jár, olyan nagy biztonságban legyen az úton, hogy még a lézerező sünök se zavarják.
@shimizu: Elég sokára pusztulnak ki ezek a férgek, a vezér is huzza még vagy 20 évig, a szijjrágó-lázár alakulat meg még tovább is ( most pedig már autóbaleset réme sem fenyegeti őket, mint szegényt Tollert, vagy a pufajkásgyuszit)
Kedves János tőlem megkaphatja a Twix-em felét, grátisz.
emlékszem, amikor Simor kapcsán demagógkodott, hogy tessék megpróbálni minimálbérből megélni, mint ahogy sokan teszik. nos, ő meg tudna élni abból? senkiházi suttyó
@spinat: Hat bazeg egy 100ast havonta bedobok en is szivesen, ha kapok erte ilyen kocsit. sofor az nem kell.
Nem tudom mi a fasz bajotok van, járhatna Rolls-Royce Phantommal is, csak szerény a mi Jánosunk.
Mennyit ér Lázár János?

Tiszta rálátással 1km-en belül, lézerirányzékkal perpillanat nekem életfogytiglant is megér.

A béremet lefargták, a nyugdíjamat most baszták el; legalább melegen leszek napi háromszori étkezéssel!!!

Csak ha majd ezeket eltakarítjátok a gecibe, nehogy kiengedjetek, mert az lenne ám a kibaszás!! :))))
A lázári, orbáni "okosság" megmutatta, így kell lerombolni az országot

1 000 000 munkahely, ha marad, talán, de nem biztos. Nincs ennyi családtag, vagy igen?

Idén januárban 15,7 százalékkal nőtt a nyilvántartott álláskeresők száma Magyarországon. Az előző hónaphoz képest ez 93 000 fős emelkedést jelen. Még a szezonálisan kiigazított adatok szerint is mintegy 36 ezerrel többen kerestek állást az év első hónapjában, mint decemberben – derül ki a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) honlapján közölt legfrissebb munkaerő-piaci adatokból.

Az álláskeresők száma annak ellenére emelkedett ilyen nagy mértékben, hogy az év első hónapjában az előző hónaphoz képest 132,9 százalékkal - 21 100 darabbal - nőtt a bejelentett új állások száma. A foglalkoztatók összesen 37 000 új állást jelentettek be januárban.

Az NFSZ adatai szerint a januári zárónapon több mint 684 000 álláskeresőt tartottak nyilván, az előző év azonos időszakához képest létszámuk 4,8 százalékkal - 31 300 fővel - emelkedett.

Az államháztartás hiánya januárban 122,8 milliárd forint volt - közölte a nemzetgazdasági tárca, amely az elmúlt négy év legrosszabb adata. 2007-2010-es időszakban rendre 30 milliárdos szufficit keletkezett az első hónapban. Az idén elmaradtak decemberi bónuszok, így nem folytak be az szja- és járulékbevételek - de elszálltak a kiadások is, amit az uniós programokkal magyaráz az NGM.

Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélküli - 2011. év január havi hiánya 122,8 milliárd forintra teljesült. Ezen belül a központi költségvetés 110,8 milliárd forintos, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 37,9 milliárd forintos deficittel, az elkülönített állami pénzalapok pedig 25,9 milliárd forintos szufficittel zártak - közölte a nemzetgazdasági tárca gyorsjelentésében.
@nagymagyarmagyar:

"Amíg nem számolsz le az elmúlt 8 évvel nem foglalkozhatsz a jelennel tanuld már meg"

csodálatos gondolat, nyilván ezért nem sietnek, ezek szerint amíg nem végeznek a múltal, nyugodtan lerabolhatják ezek is a jelent.

Egy tolvaj se takarozzon azzal, hogy de mások is loptak.

Földhöz is baszhato magad, de az ilyen szart, akkor sem veszik be még a zemberek sem.

Mocskos pofátlan tolvajlásba bukott bele a Gyurcsók is, a te bandát is bele fog bukni.
nem tudom mit problémáztok ezen a dolgon.
ezeket a nép megválasztotta..erre volt igény.
Most részlet kérdés ki kire szavazott..elment egy brigád, választva lett egy másik aki most behozza ami neki kiesett.Egy nagy közös játék ez és ez a pár ember a nyertese. Ez pedig mindannyiunk szégyene pártállástól függetlenül.

persze el lehet zavarni a picsába is őket..
"Szövegnek csak annyi:
Megér Nkünk Lázár János ennyi pénzt havonta?
IGEN
FIDESZ.
Ha Neked is szavazz ránk."
:DDDD

Azért remélem a 3 napos siófoki fidesz találkozóra érkező döbrögiket lefényképezi valaki a kapuban, legalább meglátjuk, hogy tavasz óta milyen luxusautókra költötték a pénzt ezek a "tisztelt" honatyák és honanyák.

Közben meg nyomják a dumát az újabb megszorításokról köztük a gyógyszertámogatás újabb elvonásáról.
Szemét fidesz banda!!!!
Remélem Cuslág mellet van még egy szabad cella Lázárnak...
PhillipMorris már várja...
@dollde:
Csak romboljak a demokraciat es a tisztesseges kozeletet a partok kore epulo rendszerek. Ne legyen partok kore epitett kepviselet, csak fuggetlenek akik kozvetlen beszamolnak a valasztoiknak idorol idore.
A legtobb kepviselo folosleges mikor partfegyelem van. Ha nem gondolkodhatnak vagy velekedhetnek maskent, ugyrol ugyre, hanem mindre kovetni kell a nyajat, akkor nem kepviselik a kozvetlen valasztoikat (mar akinek van olyan egyaltalan!), nem vegeznek munkat azet amiert felveszik a fizetest. Egy eleg lenne helyettuk, aki rendelkezik a szavazatukkal. Kesz.
Na meg mint latjuk minden part, mint nagy olvasztotegely, jo kis feszket nyujt a sunyi kis ugyeskedoknek, haracsoloknak. Legyen az mdf, fidesz, mszp, stb.. Hisz a partugyeket kozosen eldontik es mindenki gepiesen koveti. Ekkor konnyu becsempeszni ezt azt, ami epp jo a kis szemelyuknek. A donteshozast befolyasoloknak se kell egyenkent felkeresni tucatnyi kepviselot az erdekeik ervenyesitesere, hanem csak egy csoportot. Egyetlen egyet, lehet rajuk koncentralni eroforrasokat. Idot, penzt.
Legyen inkabb kozvetlen, partsemleges, szemelyeket valaszto szavazas, a kepviselok beszamoltatasi kotelezettsege kozvetlen a valasztok fele - mint mondjuk egy tarsashazi kozos kepviseletnel -, aztan ha ezen felul a hasonlo gondolkodasuak egyes ugyekben ossze akarnak fogni, hat tegyek, megbeszelik, es abban az ugyben majd harmonizaljak a donteseiket. De csak mert ez kepviseli a valasztok erdekeit az epp aktualis ugyben, nem pedig azert mert feliratkoztak egy gittegyletre ami aztan felulirja a kozvetlen kepviseletet. Minden ugyben! Fuggetlenul, hogy az jo vagy rossz a sjat valasztoinak.
Az osszes part mar inkabb szol az egyeni karrierepitesrol es a partemberek altal kitalalt tervek keresztulvitelerol, mint a valasztok erdekeinek ervenyesiteserol.
@dollde:
Csak romboljak a demokraciat es a tisztesseges kozeletet a partok kore epulo rendszerek. Ne legyen partok kore epitett kepviselet, csak fuggetlenek akik kozvetlen beszamolnak a valasztoiknak idorol idore.
A legtobb kepviselo folosleges mikor partfegyelem van. Ha nem gondolkodhatnak vagy velekedhetnek maskent, ugyrol ugyre, hanem mindre kovetni kell a nyajat, akkor nem kepviselik a kozvetlen valasztoikat (mar akinek van olyan egyaltalan!), nem vegeznek munkat azet amiert felveszik a fizetest. Egy eleg lenne helyettuk, aki rendelkezik a szavazatukkal. Kesz.
Na meg mint latjuk minden part, mint nagy olvasztotegely, jo kis feszket nyujt a sunyi kis ugyeskedoknek, haracsoloknak. Legyen az mdf, fidesz, mszp, stb.. Hisz a partugyeket kozosen eldontik es mindenki gepiesen koveti. Ekkor konnyu becsempeszni ezt azt, ami epp jo a kis szemelyuknek. A donteshozast befolyasoloknak se kell egyenkent felkeresni tucatnyi kepviselot az erdekeik ervenyesitesere, hanem csak egy csoportot. Egyetlen egyet, lehet rajuk koncentralni eroforrasokat. Idot, penzt.
Legyen inkabb kozvetlen, partsemleges, szemelyeket valaszto szavazas, a kepviselok beszamoltatasi kotelezettsege kozvetlen a valasztok fele - mint mondjuk egy tarsashazi kozos kepviseletnel -, aztan ha ezen felul a hasonlo gondolkodasuak egyes ugyekben ossze akarnak fogni, hat tegyek, megbeszelik, es abban az ugyben majd harmonizaljak a donteseiket. De csak mert ez kepviseli a valasztok erdekeit az epp aktualis ugyben, nem pedig azert mert feliratkoztak egy gittegyletre ami aztan felulirja a kozvetlen kepviseletet. Minden ugyben! Fuggetlenul, hogy az jo vagy rossz a sjat valasztoinak.
Az osszes part mar inkabb szol az egyeni karrierepitesrol es a partemberek altal kitalalt tervek keresztulvitelerol, mint a valasztok erdekeinek ervenyesiteserol.
Hogy mennyit ér meg nekem? Tán tudsz egy jó ukrán szakembert, aki elvállalja? :)

Mindegy amúgy. Lázárt személyes ellenségemnek tekintem (egy helyi, de országosan ismertté lett ügynek köszönhetően), de azt a nyálat se éri meg nekem, hogy leköpjem, ha meglátom az utcán.
@nagymagyarmagyar: Figyu, ha én fideszes lennék, akkor nyugodtan lophatnék mondjuk havi egy milliót???
@igényes:

Nem mondod, hogy Matolcsy januárja alul tudta múlni Leghülyébb Veres János januárjait? Ejnye te bitang, ez csak valami gyalázatos összeesküvés lehet :-D

A matolcsyzmus jótékony hatása megspékelve a lázárizmus pofátlanságával az ország jövője. Röhögnék bazmeg, de valahogy nem visz rá a lélek.
@igényes:

Közbeszerzés nélkül akarnak felújításokat a Művész utcában is! 412 millió, arra nem gondolnak, hogy más is rájön, hogy vajon miért is, kinek fog kelleni, amit eladni akarnak a felújítást követően(nyomott áron)?

Ejnye mekkorra hazugság már megint! Mikor jön a földbirtok, mert arra mennek rá!

A lázári, orbáni "okosság" megmutatta, így kell lerombolni az országot

1 000 000 munkahely, ha marad, talán, de nem biztos. Nincs ennyi családtag, vagy igen?

Idén januárban 15,7 százalékkal nőtt a nyilvántartott álláskeresők száma Magyarországon. Az előző hónaphoz képest ez 93 000 fős emelkedést jelen. Még a szezonálisan kiigazított adatok szerint is mintegy 36 ezerrel többen kerestek állást az év első hónapjában, mint decemberben – derül ki a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) honlapján közölt legfrissebb munkaerő-piaci adatokból.

Az álláskeresők száma annak ellenére emelkedett ilyen nagy mértékben, hogy az év első hónapjában az előző hónaphoz képest 132,9 százalékkal - 21 100 darabbal - nőtt a bejelentett új állások száma. A foglalkoztatók összesen 37 000 új állást jelentettek be januárban.

Az NFSZ adatai szerint a januári zárónapon több mint 684 000 álláskeresőt tartottak nyilván, az előző év azonos időszakához képest létszámuk 4,8 százalékkal - 31 300 fővel - emelkedett.

Az államháztartás hiánya januárban 122,8 milliárd forint volt - közölte a nemzetgazdasági tárca, amely az elmúlt négy év legrosszabb adata. 2007-2010-es időszakban rendre 30 milliárdos szufficit keletkezett az első hónapban. Az idén elmaradtak decemberi bónuszok, így nem folytak be az szja- és járulékbevételek - de elszálltak a kiadások is, amit az uniós programokkal magyaráz az NGM.

Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélküli - 2011. év január havi hiánya 122,8 milliárd forintra teljesült. Ezen belül a központi költségvetés 110,8 milliárd forintos, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 37,9 milliárd forintos deficittel, az elkülönített állami pénzalapok pedig 25,9 milliárd forintos szufficittel zártak - közölte a nemzetgazdasági tárca gyorsjelentésében.
Hódmezővásárhely - Budapest: 180 km. Oda-vissza: 360 km.
Ha 5 l / 100 km benzinnel számolunk, az 18 l benzin.

Ha havi 300.000 ft benzinpénzt vesz fel, az 857 liter benzint jelent, azaz naponta (hétvégén is) 28,5 litert. Ha csak egy hétvégén marad otthon havonta, akkor már 30 liter / nap felett van.

Őszintén szólva nehéz lenne lehinni, hogy a két város közötti furikázás mellett még napi további 12 litert, azaz kb 240 km-t kocsikázik (tehát minden nap összesen 360+240 = 600 km-t)

Vagy kocsikázás-mániás, vagy még a benzinpénzből is lop.
@dollde: XD meg kell kenni az Audit, h szereljen be, v inkább ki valamit, amitől könnyebben szárnyra kap az autó az úton, hogy szorosan tangózhasson egy odavetődött vaskos fával XD
Azt írta már valaki -tudom, nem a legszofisztikáltabb szintje a humornak neveken viccelődni - hogy "KIZ" Fekete István patkánya?
És bocs azoktól akiknek szintén ezt dobta a gép.
@James Pond: szép álmok ezek, csak több helyen sántít. A végkielégítésre vonatkozó visszamenőleges hatályú törvény nem vonatkozik a lopott pénzekre és a polgárjogi szerződésekben kikötött pénzekre sem. Vonatkozik viszont azokra a közalkalmazottakra akiknek az akkor hatályos törvény alapján (ami most is az) ítélték meg a végkielégítését.
Végkielégítés rendes felmondás esetén jár, rendkívüli esetén nem.
Idézet a Munka Törvénykönyvéből:

Végkielégítés
95. § (1) A munkavállalót végkielégítés illeti meg, ha munkaviszonya a munkáltató rendes felmondása vagy jogutód nélküli megszűnése következtében szűnik meg.
(2) 29 Az (1) bekezdéstől eltérően nem jár végkielégítés a munkavállalónak, ha legkésőbb a munkaviszony megszűnésének időpontjában nyugdíjasnak minősül [87/A. § (1) bekezdés].
(3) 30 A végkielégítésre való jogosultság feltétele, hogy a munkaviszony a munkáltatónál a (4) bekezdésben meghatározott időtartamban fennálljon. A végkielégítésre való jogosultság szempontjából figyelmen kívül kell hagyni
a) a szabadságvesztés, a közérdekű munka, valamint
b) a harminc napot meghaladó fizetés nélküli szabadság, kivéve a közeli hozzátartozó, valamint a tíz éven aluli gyermek gondozása, ápolása céljából igénybe vett fizetés nélküli szabadság
időtartamát.
(4) A végkielégítés mértéke
a) legalább három év esetén: egyhavi;
b) legalább öt év esetén: kéthavi;
c) legalább tíz év esetén: háromhavi;
d) legalább tizenöt év esetén: négyhavi;
e) legalább húsz év esetén: öthavi;
f) legalább huszonöt év esetén: hathavi
átlagkereset összege.
(5) 31 A végkielégítésnek a (4) bekezdésben meghatározott mértéke háromhavi átlagkereset összegével emelkedik, ha a munkavállaló munkaviszonya az (1) bekezdésben meghatározott módon
a) az öregségi nyugdíjra [87/A. § (1) bekezdés a) pont], továbbá
b) a korkedvezményes öregségi nyugdíjra
való jogosultság megszerzését megelőző öt éven belül szűnik meg. Nem illeti meg az emelt összegű végkielégítés a munkavállalót, ha az a) vagy a b) pontban foglaltak alapján korábban már emelt összegű végkielégítésben részesült.

Ebből könnyen kiszámolható, hogy pl. a legtöbben azok szívnak aki 25 évet dolgoztak az oktatásban, büntetésvégrehajtásban, honvédségnél, tűzoltóságnál, közigazgatásban és az utolsó dolgos évükben havonta 333 333 Ft-nál többet kerestek havonta és úgy rúgták ki őket, hogy nem követtek el hibát a munkájukban.
(A BKV vezetőkre nem is vonatkozik amúgy, csak jelzem)
Egyébként meg az a törvény ami kötelezettséget állapít meg visszamenőleges hatállyal egy korábbi, még hatályban levő törvény fölülírva (ez lenne a Munka Törvénykönyve) nem csak a Nemzetközi joggyakorlatban nonsence, de a magyar törvényekbe is ütközik. Ld. még a Jogalkotási Törvényt illetve az Alkotmány idevágó részeit. Arról nem is beszélve, hogy mennyire rongálja ez a jogállam szavahihetőségét és a jogbiztonságot, ha utólag lehet módosítani a szabályokon.
Nem emlékszem, hogy Lázár (Gázár) János és a fidesz úgy kampányolt volna városában, hogy győzelme esetén havi 1 millát fog elautókázni, közpénzen.
Mert a fidesz pénze is jobbára közpénz.
@néma bárány: Kedves Bárány!

Gondolod lesz legelőnk? A Matolcsy nem rossz ember, nem is tehetséges, nem is okos, nem is jószívű. Állítólag az óvodában is papucs volt a jele. Nagyon tudja viszont fillérre pontosan a költései kiszámolni. Bevételi oldallal nem kell foglalkoznia, mert kap rendesen tájékoztatást, kitől lehet elvenni.

Nem tudom Matolcsy nevéhez mi is fűzödik, a felesége nem hülye, talán ez?
Szerintem a fidesz sokkal elegánsabban lop, mit a maszop. Nem sunyiban, titokban, hanem nyíltan. Ezzel összhangban göbbelsi hazugságokat tolnak folyamatosan a népre: ahelyett, hogy a hagyományos módon "elferdítenék" a tényeket, füllentgetnének, tagadnának, a legnyilvánvalóbb és legostobább hazugságokat találják ki folyamatosan, olyanokat, amire már azt mondja az ember, hogy ekkorát kamuzni már nem lehet, ez biztos igaz.
Kíváncsi vagyok hogy mindez bejön-e. HMV-en lehet hogy bejön.
@nagymagyarmagyar:
Takarodj a kurva anyádba te tetves tolvaj geci! És még te hívod magad MAGYAR-nak?
Szégyelld magad, hogy ezeket a tolvaj szarháziakat véded! A tetű gyurcsányt is elzavarták, el fogjuk a mocskos figyeszeseket is.
szopjon szart a gecije
egyet kéne már megérteni:
vagy a Gonosz Törpe és seggnyalói csinálják most rosszul, vagy az mszp az elmúlt nyolc évben jól csinálta.
ha titeket nem zavar, hogy nemes egyszerűséggel POFÁNSZARNAK, akkor példálózzatok csak az mszpvel. én személy szerint inkább elhajolok előle.
az ilyen gerinctelen férgeket mint ez a pubi, meg szívfájdalom nélkül agyonlőném, méghozzá széles mosollyal az arcomon.
Nálam a fityisz tiszta lappal indult a választásokkor - meglehet a Jobbikra szavaztam, mondván olyan pártot akarok erősíteni - mely bár pillanatnyilag mindenféle gyűjtőhelye - de értékrendjében keményen (sors)közösség (=nemzet) központú - merthogy meggyőződésem szerint az individualizmus meg európai meg világpolgárság áldozatai vagyunk - miközben az államadósság csak a mienk...
És kell egy ilyen értékrendjében (egyelőre) kérlelhetetlen fundamentalista párt, hogy a fidesz valagában piranjaként csattogó fogakkal kérje számon az értékrendet...

No de nem is az a lényeg. Ídőközben a fityisz nemcsak hibákat vét (sávos adózás helyett a szükséges a hasznos és a kellemes adózás szempontjábóli egykalapalávétele + gazdagembergyereknevelésének nagyobb anyagi megbecsülése mint pl a szegénypedagógusé, hanem szabályszerűen demagóg és elpimaszodó (matolcsy, meg selmeczi a nyugdíjpénztártagok 97%-ának szabad döntéséről - meglehet a második láb teljes felszámolása -ami sajnos sikertelen - szerintem is helyénvaló) - választóit arculköpő - ezenkívül régi betegsége, hogy nem bír a saját gátlástalanjaival.

No ilyen ez az autó ügy is. Infantilizmus a legmagasabb körökben. Előbb a Hunvald gyűjt autókat, meg alakít át 007-es ügynök mintájára - most meg a Lázár... mindkettő "komoly vezető".
Az kimarad a számításból, hogy az autó a férfitársadalom jelentős részének státusszimbólum - agyondolgozzák magukat érte, vagy eladósodnak - féltik és szebb, nagyobb után ácsingóznak - no ezek persze rendesen ki lesznek borulva egy ilyen ügyön, hogy Lázárnak ölébe csöppen ami nekik elérhetetlen. És meg fogják jegyezni.
És nem lesz jópont - növekvő léptékben egyre nagyobb népszerűségvesztést kezdő 2/3-dal sem lehet sokáig büntetlenül elviselni.
Könnyebben tör ki lázadás - kisebb lesz a tűrőképesség - pedig erre még a kormánynak szüksége lehet, hogy a következő választásokról ne is beszéljünk.
Egyszerűen hülyék - sok más viselt dolguk miatt is - és aggályos nekem, hogy hülyék irányítanak... - meglehet az okos szemetek mint kúrcsány úr, meg a demagóg mesterházy meg lendvai ildikó (csupa kisbetűvel valamennyi) sem igazán jó választás.
@Bergeroth: Kit érdekelnek ezek az ezer éves, homályos maszop által kreált ügyek?

Az elmúlt 8 évről beszéljél amikor is bizonyíthatóan annyi pénz tűnt el amivel most az egész államadósságot kifizethetnénk IMF-estül. Köszönd meg gyurcsányinak, hogy mindent elkúrt és ellopta Magyarország jövőjét és kimenekítette offshore cégeken keresztül.
Érdekes ember a Lázár!

Pintér belügyminiszter talán többett is tud róla!
@igényes:

Matolcsy nevétől elválaszthatatlan marad a tény: ő az egyetlen pénzügyére az országnak, aki 3 millió pénztártag megtakarításait elvéve is el tudta kúrni.

Ehhez képest apróság, hogy a felesége képes átgondolt döntéseket hozni.
totalcar.hu/magazin/szerelem/drtrabi/1/#szoveg
Persze, a pofa csak egy sima vicenagykövet a ködös Albionból.
Érdekes ember a Lázár!

Pintér belügyminiszter talán többett is tud róla!
Érdekes ember a Lázár!

Pintér belügyminiszter talán többett is tud róla!
@shimizu: érdekes, ln az utóbbi időben azt látom, hogy mindegy mit veszek, at érdemes külföldről behozatni, még szállítási ktg-gel együtt is olcsóbb lesz!
Nem kell nagy dolgokra gondolni: így van ez fényképezőgéppel, memóriakártyával, LED izzóval, de még egy db bicikli "U" lakattal is! Ezek konkrét példák, mindegyiknél a legjobb web-es árat figyelembe véve, amit nekem sikerült 1-2 óra alatt megtalálni!

Mi ennek az oka? Talán az EU legmagasabb ÁFÁ-ja, talán az eddig EU második legnagyobb adóék, esetleg a bankadó miatt (is) magasan tartott banki árrések, vagy az artis jus matrica a pendrive-tól kezdve a microSD kártyáig mindenen (még az új telefonon is, mert abba' is van memórija, he')nem tudom.
Egy biztos: nem hatékonyan működik az ország, és lenézhettek ezért, de én 15-20% árkedvezményért bizony külföldről vásárolok, akár úgy is, hogy évente 3-4 alkalommal kimegyek érte. Nekem megéri. Itthon meg remélem, hogy rájönnek arra, ami világos: ez így nem mehet tovább. Az épeszűek nem fektetnek be Mo-on és külföldön vásárolnak. Ha ez így megy tovább, gíönyörű jövő vár ránk!
mivel itt büntetlenül meg lehet úszni a dolgokat..így nem csoda, hogy elszemtelenedtek.
Ha vannak normális emberek a fideszben, akik a talpukra tudnak állni, nemsokára szét fog esni a 2/3, utána meg már elindul lefelé a lejtőn az egész.
@igényes:

Matolcsy nevétől elválaszthatatlan marad a tény: ő az egyetlen pénzügyére az országnak, aki 3 millió pénztártag megtakarításait elvéve is el tudta kúrni.

Ehhez képest apróság, hogy a felesége képes átgondolt döntéseket hozni.
@sárkányfő:

"sárkányfő 2011.02.09. 13:48:52
Hódmezővásárhely - Budapest: 180 km. Oda-vissza: 360 km.
Ha 5 l / 100 km benzinnel számolunk, az 18 l benzin."

Az a bajod, hogy vidékén nőttél fel, így nem fejlődött ki az agyad... :D

Egy biztonságos autó úgye v10-es 5000 cm3-es motorral kell legyen hajtva, szoval egy biztonságos autó, amivel oda lehet érni időban az 12-20 liter között fogyaszt százon.

Lépj be a Fideszbe, tapos bele az emberek pofájába, akkor, de csak akkor neked is lehet biztonságos autód.

Különben is milyen prosztó szokás, olyan kocsival járni, ami 5litert fogyaszt százon.

Bár lennék én prosztó, az enyémnek inkább 9 liter kell.....
Ki volt az aki felvett 15 milliót számla nélkül költségtérítésért?Az összes képviselő közül a legtöbbet.Volt van miből venni a régiségeket.Lásd vagyon bevallás.
Sírjatok csak komcsik, a tények makacs dolgok.

Az emberek elsöprő többsége, 97%-a, a biztonságos állami nyugdíjat választotta az eltőzsdéző gyurcsányközeli átláthatatlan magánpénztárakkal szemben. Aki maradt az vagy idióta vagy régi komcsi elvtárs.

Két választást is elsöprő fölénnyel nyert a nemzeti összefogás kormánya, az emberek világosan kimondták, hogy nem kérnek tovább a szovjet szellemiségű 8 éves gyurcsányi alkotmányból. Ezért lesz megváltoztatva és végre igazi magyar alkotmányunk lesz ami a többség akarata szerint íródik.
Lázár János Orbán Viktor legkiválóbb tanítványa.

A mester azt mondta: merjünk nagyok lenni
A tanítvány azt válaszolta: merek, Viktor merek.

Az eredmény szemmel látható.
mi a jobb? ha az ember normális vagy ha Jason Stathamnak képzeli magát?
@Frick László Emlékzenekar:
"szép-szép, de a magyar utakon a teljesítménye 60%-a fölösleges."

A példamutató környezetbarádságról meg a hatályos KRESz-ről meg nem is szólva, ugye ...
@krj: "meddig vállalható ez az embernek látszó ... a puritán népvezér számára. "

Szijjártóból és Selmecziből extrapolálva: amíg a talpát nyalja, addig biztosan.
rossz bálványt imádtok..
@Takony_fősámán:

Szerintem a FIDESZ-ben vannak normális emberek, de nem engedik őket megszólalni. A megvesztegetett deutsch, szájer féle embereket hívják vissza. Normális fidesz képviselő nem is beszél, nem nyilatkozik, a kdnp főnöke, ment állatokat írtani, de a többi kdnp-s szégyenli a pedofil, korrupt papokat, akikkel pont orbán semjén fotózkodott. Pintér nem mer fotózkodni a baráti, üzleti körével.

Lényeg a nyugatiak ezt mind tudják, ezért ők sem szerepelnek orbánnal.
@nagymagyarmagyar:

Itt az egyetlen tény kisfiam, hogy rommá égeted magad azzal, hogy beszorult a fejed Lázár seggébe.

Mellesleg a zemberek azt mondták ki, kurvára nem kérnek a lopásból. Elegük van Hagyókból, Hunvaldokból, Zuschlagokból. De ezt mondták ki 2002-ben is, csak akkor a Kaya Ibrahimokból meg Varga Tamásokból, Simicska Lajosokból és Káel Csabákból volt elegük.

Borítékoljam ki lesz az első 2014-ben akiből elegük lesz, vagy kitalálod önállóan? :-))
Szükséges lenne egy kolontári elszámolás! Hol a pénz? Tételesen Viktor! Nem is lesz ilyen soha!
@usernev: megmondom ősuintén én most csak az idegen /képviselői/ zsebekben turkáltam és futurista elképzeléseim voltak azzal kapcsolatosan, hogy mitől lehetne itt jobb... egy ilyen elképzelésem, hogy akik a 20 év alatt csaltak, loptak, raboltak és gondtalanul éltek, azok most ezt a becstelenül szerzett vagyont /és nem csak a képviselők/ visszahoznák. Aztán most jól helyet cserélnénk és az eddig kiszorult másik mondjuk 9,5 millió ember gondtalanul élhetne, generációkon keresztül, 90 éves koráig...
tudom.... éltek míg meg nem altak, itt a vége fuss el véle... de szerintem azokból a milliárdokból megvalósítható lenne és persze Verne sem volt piskóta ehhez képest...
Tudjátok, mi az a "Jumping shark"? Amikor a fehér cápa alulról rabol rá a felszínen gyanútlanul úszkáló fókára, de olyan iszonyatos sebességgel és lendülettel, hogy a pofájában a fókával kivágódik a vízből, tol egy laza triplaszaltót, és csak utána zuhan vissza a vízbe.

Na, csak azt akartam ebből kihozni, hogy a következő tengerparti nyaralásánál hasonló élményeket kívánok ennek a tenyérbemászó, arrogáns faszszopónak.

(Figyelem, uszítanak a komcsik! Gyűlöletkampány! Hazaárulás!

Szalai! Szalai!)
@nagymagyarmagyar:

Így is van nem kérünk többet a Gyurcsányizmusból, ezt senki nem vitatja te egybites barom.

Ezért fog megbukni a mocskos komcsi Fidesz banda is.

Rosszabbak ezek a Gyurcsoknál, miközben hittük, annál nem lehet rosszabb, de lett és még lesz is......
@Enrico72: És szerinted a Fidesz frakció kinek a kurva pénzéből fizeti a felét?????? Hát a mienkből!
@pacus: 18 milliót vett fel.

@Doubledecker: barom :)

Ott a posztban a link, az Audi A8-asok 3-6 liter között fogyasztanak. De semmi gond, ha hülye vagy hát hülye vagy :)
@nagymagyarmagyar:

Engem meggyőztél.

Gyúúúúúúcccsány a hibás!
Fél kilós aranylánc + aranyfog nélkül elég gyengén adja elő a rajoskodást.
Gyerekek. Elég sok havat lepisáltam már életemben, és csak azt tudom mondani, hogy soha semmi nem fog megváltozni.
Itt egy példa:
fido.freeblog.hu/archives/2007/01/31/Tisztelt_valasztopolgar/
@néma bárány: Feri hiába írsz álnéven, felismerlek. Hamarosan kattan a bilincs. A sukorón ellopott százmilliárdokat vissza fogod fizetni hamarosan.

2002-ben a választásokat elcsalták, májkrémkonzervekkel meg kolbásszal vettek meg több százezer munkanélküli analfabétát, ezek segítségével nyert a maszop.
A való világ rtl-ben van két kisértetiesen hasonló ember a mai politikusokhoz. Szandi Gabi és a Béci Gyöző, vagy rosszul látom? Ez nem 2/3-ad.
@nagymagyarmagyar:
"gyurcsányközeli átláthatatlan magánpénztárak"

Ez nagyon szép volt, 10 pont! Toljad nekik!
@KovA: az a baj a fidesszel, hogy nagy magyarkodásában, csak éppen a /szegény/ magyar nép érdekeit nem tartja szem előtt, lásd adó, manyup, gáz, csatorna, villanyár emelés...és ez még csak a kezdet, van még 3 évük, ha csak ...
ez a hülye még mindig itt van? Biztos csak egy bot. Na mindegy szórakozok vele kicsit.

@nagymagyarmagyar: Hol látsz síró komcsit, vagy úgy egyáltalán komcsit? Nem vagy tisztában a szavak jelentésével, szólj a programozónak, hogy írja át a programod.

Az emberek elsöprő többsége nem választotta a Manyup helyett az államit. Maximum az emberek 1/3-a (tudod a 3 milla Manyupos és a lakossága aránya) Nem merte választani a megtaposott Manyupot amikor a teljhatalommal rendelkező kormány letolvajozza azt aki marad.
Az "előzsdéste" meg "gyurcsányközeli" és "átláthatatlan" ezeket tényeknek nevezni... Mit szívsz amúgy?
"szovjet szellemiségű 8 éves gyurcsányi alkotmányból" ezen mit össze röhögtem, honnan szedsz ennyi marhaságot?
A vége átment paródiába teljesen. Elbizonytalanodtam. Lehet ez a blogmotor másik énje amelyik a hozzászólások számának növeléséért felel? Ember nincs aki ennyi hülyeséget ilyen fantáziával töltene bele 1 mondatba.
@nagymagyarmagyar:
Bazdmeg, es ilyenek is szavazhatnak!
Kurvajo.
@nagymagyarmagyar: annyira érdekes embernek tartalak, miért vagy te nagymagyarmagyar?

Olyan nagy vagy? Viktor vagy?

"A Teller-levél után újabb valótlanság, most Orbánról"
Szó sincs washingtoni és New York-i megbeszélésekről, nem került szóba Martonyi János neve sem, a Walker házaspár pedig személyes okok miatt mondta le a vizitet - Deutsch-Für Tamás így cáfolta a Népszabadság információit az Orbán házaspár e hét végére tervezett amerikai magánprogramjáról.
@nagymagyarmagyar: Te úgy látom, nem olvasol, csak írsz és akkor meg csak hülyeségeket... gratulálok !
@sárkányfő:

Melyik a link, ami azt mondja 3 litert fogyaszt az A8?????

Olyan link nincs ami megmondja mennyit fogyaszt a 6-os mazda, elolvasom háta útána megyek egy kannyart.

Sokszor mondtam már, hogy a Fidesz olyan amilyen, de egy nagy erőssége van, csodálatosan pofátlanul hazudnak.

Soha ilyen mocskos módon nem hazúdtak a zemberek pofájába, egy darabig lehet is, csak aztán jön megint a válazstás, ha jön.....
@Enrico72:

"Toller mennyivel is ment a fának?? Naugye! Az persze nem fordul meg az agymosott fejetekben, hogy a teljesítmény számít az előzésnél is... Nem mindegy, hogy milyen gyorsan tudom leelőzni az előttem vánszorgó autót...."

Ilyen, amikor a valaghülye naridroid okoskodni próbál. Tehát, csak neked:

I.: Toller semminek sem ment neki, a sofőrje vezetett.

II.: A sofőrje sem ment neki semmilyen fának, az út mellett álltak fejre, miután a padka megdobta a kocsijukat.

III.: Nem ők előztek, hanem a szembejövő kezdett teljesen szabálytalanul kielőzni egy (vagy több?) teherautót, Toller sofőrje ezért kapta félre a kormányt, hogy elkerülje a frontális ütközést.

És még egy ilyen agymosottozik, te szentséges atyaúristen...
@Jofiu:

De még, hogy.

A Viktor feltalálta a Viktorizmust, egy újfajta vallás, bármit elhisznek, bármit megesznek.

Ezt erősítették, ezt erősítik, sajnos...

Csakhoyg ezt a csürhét nem lehet a világvégéig összetartani.
@igényes: Azért vagyok nagymagyarmagyar, mert szeretem a hazámat és érte harcolok ahol csak tudok. Azért kell a dupla magyar megnevezés, mert nagyon erősen él bennem a magyarság érzés. Rendszeresen tüntetek gyurcsányi ellen, mindig figyelem merre megy és megyek utána a tábláimmal. Sajnos ezek a blogok teli vannak az ő embereivel, ellenük is harcolnom kell. Hirdetem a nemzeti összefogást és tolom tovább a forradalom szekerét addig amíg el nem tűnik az összes mszp-s tolvajkomcsi és liberális barátaik akiknek nincs hazájuk és tönkre akarják tenni a magyar népet.
@nagymagyarmagyar:

Nebassz! 2002-ben kolbásszal vettek meg embereket? Biztos ellopták azokat a kolbászokat amiket Orbán Viktor töltött a saját kezivel! Szemétgecik megtéveszttették az nagymagyarmagyarokat! Pfejj!

:-D:-D
oLVASVA AZ ORSZÁGÉRTÉKELŐT
Mostmár bízok OVI-ban!
Ne szidjátok Öket!
Megváltást hoznak. Világossá vált előttem. Mondhatni megvilágosodásom volt. VIKTOR a jövőbe lát! Egy ilyen ember(Isten) vezetheti csak ki az országot a válságból! Messianisztikus, jövőbelátó gondolatai vannak!
Imádkozzatok hozzá!
Megmondta: Aki akasztófára van ítéltetve, az nem fullad a vízbe!
Kedves V! Már alig várom, hogy látomásaid beteljesüljenek. Így lesz, hisz Te mondád!
@Doubledecker: bazdmeg még másoljam is neked külön ki? ott a posztban mondom, nehezedre esik fellapozni?

na jó, csak mert olyan szépen ekézed a fasz fideszt:
wwww.audi.hu/modellek/a8/a8/arak/
@usernev:

És már készül az új törvény, ami alapján kikérhetik a maradók ÖSSZES LÉTEZŐ SZEMÉLYES ADATÁT, utána gondolom, jön az APEH.
("Bátor tett volt" dögölj meg Viktor.)

(Te is, Selmeczi.)
@sárkányfő:

Kösz kedves vagy.

Szívesen ekézem, ezéztem én annó a Gyurcsányékat is, a hülyéket jóleső érzés ekézni színtől függetlenül.

Az a 3.2-4l satöbbi, a motor ürtartalmát jelöli.

:D :D :D

DE tényleg.
@nagymagyarmagyar:
Azért kell a dupla magyar megnevezés, mert nagyon erősen él bennem a magyarság érzés.
Kedves barátom! Ezt kettős tudatnak nevezik, ma már hatékonyan kezelik a pszichiátrián. Nem kell félned, az elektrosokk már elavult, napi 2 tabletta, és eltűnik "az a másik".
Az a legszörnyűbb, h az egyszerű melósok pénze (tudom, mert több céggel állok kapcsolatban), ha gyermektelenek, v 1 gyerek van, 8-10 ezerrel csökkent. Az egyik cégnél a vezetőség azért emelt bért, mert már az ő pofájukról égett a bőr emiatt, pedig pang a piacuk. De a 3 gyermekes kiskeresetűnek is csak 5 ezer Ft alatti összeggel nőtt a bére (ennyi adót nem kell most már befizetnie). Bravó!

Hiába szajkózzák, én továbbra sem hiszem, h a választók erre adtak felhatalmazást: Viktor! Sunyi módon emeld meg a jól keresők (benne a magatok) keresetét (sztem Európa más országainak egy politikusa sem emelt ekkorát a saját bérén, csak "ügyesen" lett csomagolva), minket meg szarjál le!

Rengeteg a vak (feledékeny,fanatikus,stb) ember, aki mindent elhisz, v aki nem is akar látni. Én NEM szavaztam a Fityiszre. Nekem hosszabb távú a memóriám. Amikor anno az Ezüsthajó kft egy tagja mellettem kért számlát egy elfogyasztott kávéról a helyiségben kínos csönd lett.
Viktor ellenzékben is VEZÉR volt, aki ha egyet fingott, minden seggnyalója elalélt a gyönyörtől. Most kértük, hát megkaptuk. Akik most fanyalognak, ... hááát, végülis MIRE SZÁMÍTOTTAK?
@nagymagyarmagyar:
Magyarka ezt írtad!

"Azért vagyok nagymagyarmagyar, mert szeretem a hazámat és érte harcolok ahol csak tudok. Azért kell a dupla magyar megnevezés, mert nagyon erősen él bennem a magyarság érzés. Rendszeresen tüntetek gyurcsányi ellen, mindig figyelem merre megy és megyek utána a tábláimmal. Sajnos ezek a blogok teli vannak az ő embereivel, ellenük is harcolnom kell. Hirdetem a nemzeti összefogást és tolom tovább a forradalom szekerét addig amíg el nem tűnik az összes mszp-s tolvajkomcsi és liberális barátaik akiknek nincs hazájuk és tönkre akarják tenni a magyar népet."

Értelek én, de ma már ne a szekeret toljad, hanem a Lázár 30 milliós Audijai egyikét, nehogy pofára essél, mert szekerei egyenként 450 lóerőnek felelnek meg. Nem szekértolókra lenne szükségünk, hanem húzó emberekre.

A lázár 900 lóval viszi a pénzt el tőled, érthető? Nem kell tolni!
@igényes:

szvsz nagymagyar csak hülyíti itt a népeket...
@sárkányfő:

Legalább kiderült, hogy a benzinnel nem csal, sőt trartok tőle még nem is elég a 300.000 Ft havonta, amit a benzíre kap.....

Rendes ember ez na.....
@T-101:

Kíváncsi vagyok, a kispénzűek keresetcsökkenésére mi lesz a mantra.
@Igazamvanvagyigazamvan?: szerintem csak valaki szórakozásból provokál, mert normális ember még ha fidesz szimpatizáns is így nem fogalmaz, még 8 általánossal sem..:):)
@eremita: Hat ez kesz! Beszartam. Koszonom!
A Nemzeti Southparkizmus Rendszere.
@nagymagyarmagyar:
Figyu, en is tudok ilyet:

Az a kocsog Fleto, meg a cimborai EZERmilliardokat siboltak ki az offshore lovag Simor cegevel Ciprusra, mert ahhoz kozel Izrael, de logni fog mind! Annyi evig 8! fognak szaradni a biton, anyany eveg raboltak!

TETSZIK? MONDD, HOGY IGEN!:-)))
@nagymagyarmagyar:
Ja értem, tehát akkor azok az ügyek amiket a fidesz csinált 10-12 évvel ezelőtt, az "ezer éves, homályos maszop által kreált ügy"
Viszont amit az mszp művelt, az máris legitimálja azt amit a fidesz csinál jelenleg, tehát akkor nekik is lehet.

Amivel érvelsz azt úgy hívják, hogy kettős mérce. A fideszben hiszel, de nem vagy hajlandó elfogadni azt, hogy ők ugyanúgy szétlopták ezt az országot 10 évvel ezelőtt.
Ha szerinted az, amiket írtam, azok ezer éves, senkit nem érdeklő ügyek, akkor nem is értem, hogy milyen jogon mersz felháborodni, ha én meg nagy ívben leszarom a te 8 évezésedet.
@Bergeroth:

Szerintem "nagymagyarmagyar" már összefosta magát rajtatok a röhögéstől.

:-D
@fetyisob: Sokszor 30.

"De, ha azt vesszük, hogy Orbán Viktor Vw Multivanja hol van biztonságtechnikában a fapados A8-hoz képest."

Szerintem a VW árából kijönne 2-3 S8, s biztonságtechnikailag is jobb.
@nagymagyarmagyar: HA majd elindul a szeker a lejton, pattanj fel ra!:-))
Javaslom a MÁV szolgáltatásainak igénybevételét!
(neki) Olcsó, biztonságos és gyors!( intercity!)
Így nekünk is olcsó lesz Lázár, bár tudom, ez nem szempont.
@Perillustris:

"Szerintem a VW árából kijönne 2-3 S8, s biztonságtechnikailag is jobb."

Ha így lenne sem baj, mivel Viktor a miniszterelnök, tehát tőle nem sajnálom, még akkor sem ha egy patkány különben.....
@James Pond: Hidd el, tényleg vannak ilyenek....és a többségnek nincs is meg a 8 általánosa....v csak plusz néhány év bukással
@nagymagyarmagyar:
De hülye vagy! Nem is Gyurcsány csinálta az Alkotmányt. Bár számodra a tények csak zavaró tényezők az egyenletedben.
Amúgy ha utánaszámolsz, NEM a többség akarata amit a gazdád csinál.
Még ha mindegyikőtök is duplán írja le a nevét, akkor se.
Hát maga megbolondult,
Hogy mindent kétszer mond, kétszer mond?
(Karinty Frigyes)
@sárkányfő: Lazaruse D3-as modell nem, 5.2 V10...azaz S8 az nincs a linkelt listan. Keressra az S8-ra!
@James Pond: Az alkotmánybíróság próbálja magát tartani a 20 éves szabályaihoz, az ügyeket leosztja, kitűzi, tárgyalja, nem rúgja fel úgy a rendet, mint a fidesz. Szerintem a hallgatásuk nem időhúzás.
A Stumpf pedig ugyanúgy szavazott, mint a többiek, a 98 % különadó ügyén.

Ez is röhej, pofátlan végkielégítések: 2000 000 fölé eső részre 98 % különadó! A végkielégítés egyszeri dolog! A Szíjjártó pénze havonta meghaladta ezt az összeget!
Aztán gyorsan lemond róla mikor lebuktatja az MSZP.
A cumifejű!
Megihletett:
[URL=http://img203.imageshack.us/i/mayorj.jpg/][IMG]http://img203.imageshack.us/img203/9709/mayorj.th.jpg[/IMG][/URL]
@James Pond:
Olvasd el még egyszer!
Kérlek, vedd észre a szarkazmust!
Bocs, ha túl elvontra sikerült. A lényeg, OV megmondta, hogy nem fognak vízbe fulladni. Mert akasztófára termettek. /NEM én mondtam, hanem Ö, mielőtt nekem ugranál, magyarnégyzet!/
@Doubledecker: Kétségkívül, nem is vitaindítónak szántam (az egyik Kriminálexpón volt egy VW Transporter, ami kibírja a kézigránátos támadást is. Igaz, 2 millió euróért).
@nagymagyarmagyar: én meg nagyonnagyonmagyarmagyarmagyar vagyok, bibi. Te elbújhatsz mellettem, mert én mindig egyel magyarabb vagyok, mint te.
büntet a választópolgár? és mégis hogyan? legközelebb nem megy el szavazni? kétségeid ne legyenek: biztos helye van a srácnak a város élén és az országgyűlésben
a fideszen (és a szakszervezeteken) kívül ki tudna összeszervezni akár csak 1000 embert is az utcára tiltakozni?!
ugyan már.
@Doubledecker: Érdemes lenne kiszámítani, hogy nincs-e ebben csalás?

Lázár kap 300 000Ft-ot benzinre. Az Audi gondolom 130-nál fogyaszthat 10 liter benzin ára = 100km-re 3500Ft. A Lázár naponta 450km-t vezethet (Hódmezővásárhely egyébként 177km). 22 munkanap = 9900km/hónap = 1 km = 35Ft = 346 500Ft az üzemanyagköltség.

7788 km esetén már a benzinköltség alatt van. 7788x 35 Ft = 272 580Ft. Mondjuk el nem hihető, hogy mindig 22 napot dolgozik, mert ugye van parlamenti szünet, két hónap szabadság, melyet nem vesz ki, csak kifizetik neki, de pofátalnul nem fizeti vissza a 98%-ot.
"Lófaszt, kedves János."

Ez a mondat pontosan leírja a véleményemet, úgyhogy nem is szaporítanám a szót.
@d-evike: Mindenki figyelje TGM-t, és jöjjön NO Orbán Day-re , ha lesz legközelebb.

Ezek a fityiszesek éveken keresztül jártak szorgalmasan "kétmillióan"
a Kossuth térre, mi meg csak itt ülünk.
Most mit vagytok úgy kiakadva attól a nyamvadt autótól? Ez a tetves politikusi banda húsz éve ezt csinálja. Szarnak a pofánkra, csak nekik meglegyen minden elképzelhető luxus, mert az nekik jár. Pedig nem luxus, hanem kötél jár mindannyiuknak. Amíg nem himbálóznak szép sorban a lámpaoszlopokon, addig ebben az országban soha nem lesz béke, jólét és nyugalom.
@nagymagyarmagyar:
Hogy a hazad szekeret most tuti nem tolod, pont itt, az hetszaz. Sot!
Jo lenne ha egyszer korulneznel es gondolkodnal is, nem csak silabusz alapjan gepiesen tolnal valamit valamerre, ami valaminek latszik, pedig nem is az.
Epp, most itt, te a Jarai Audijat tolod nagy boszen, ahogy nagyon helyesen mondjak, amit a nemzettol csalt ki, foloslegesen. Kozben a nemzet szekere szetesik mashol.
A szandek szep, elhiszem, hogy a jo szandek vezerel, de konyorgom, nezz korul vegre mit csinalsz!

Gondolom a nemzet buta babfigurajara (elnoknek hivjak egyesek) koltendo 410 milliohoz is csak tapsikolsz, mi?
Teged nagyon atbasznak am.
@nagymagyarmagyar: "gyurcsányközeli átláthatatlan magánpénztárakkal"

Most pillanatra eltekintve attól, hogy tömény irónia, amit nyomsz (más már régóta nem is maradt), ha valaki komolyan venné: a manyup első 4 éve az 1. Orbán-kormány alatt telt, akkor történt meg a beléptetés dandárja, azóta marginális.
Hogy ez a Gyurcsány még Orbán alatt is zökkenőmentesen tömte az átláthatatlan testközeli pénztásait, az a magyar politika csodája.
Kedve itt lévők! Állítólag az országgyűlési képviselők vasúttal inygyenesen utazhatnak, vagy kadvezményesen, tud erről valaki valamit. MÁV és VOLÁN dolgozók talán tudják?
@Takony_fősámán:
Nem lehet, hogy Szijjarto inkabb?
Neki pont ez a feladata.
@nagymagyarmagyar: bértroll vagy, elég átlátszó módon, ráadásul.
@d-evike: bár én már maradtam a manyupnál azért eléggé felfokozott az érdeklődésem, hogy mit dönt az AB, mert egyrészt Viktor azt mondta tök mindegy mit döntenek és ezt azért nekik is fel kellett fogniuk, másrészt mielőtt elkezdődik a pénz és értékpapír "átruházás" jó lenne tudni, hogy akkor most törvényes avagy sem. Strasbourg is mire vár, hiszen az érintettek /manyupok és magánszemélyek is tudtommal/ abban az irányban is elindították a törvényességi vizsgálatot. Én a 34 év munkaviszonyommal valamennyi állami nyugdíjra is jogosan várok, de a döntésem alapja az örökölhetőség. Mivel nem sanszos hogy megérem a 65-öt /mint a magyar férfiak többsége/, legalább a frankhitelemet tudja majd csökkenteni a párom. Ennyit az ésszerű döntésről és a nagyszerű, "polgár barát", Orbán Viktorról a nép egyszerű fiáról,aki mindig szemelőtt tartja a nép érdekeit... /(:/
@nagymagyarmagyar:
Faszom... tul elethu vagy. Bekaphatod! : )
@Perillustris:

Szerintem meg tévedsz. A minden földi jóval fölszerelt Multivan PanAmerica is kijön 16 misiből:

http://cc.porscheinformatik.com/nwapp/nws_hu/ICC3/LNF!hu!!!L!!!/?MGN=773&AUVN=&cc.ohne_mwst=N&rel=statBanner_Konfigur%C3%A1tor&rel=statCc_Multivan

Ja, a képek alapján nincs benne se gólyófogó üveg, se atomrakétát túlélő szett. Bármilyen furcsa, Orbán sokkal visszafogottabb, mint frakcióvezetője.
@eremita: A bejegyzesedre. En kesz vagyok tole. Minden benne van, nagyon tetszik. Nem Andrasnak hivnak veletlenul?
Nagyon jó hír! Lázárnak nem kell havonta bérelni 600 000 ft-ért autót, nem kell a 300 000Ft benzinre sem költeni! 230 Fidesz-es utazhat ingyen! Na most aztán takarékoskodjatok!

6. § Az árkiegészítés alapja

a) a kedvezményes személyszállítási szolgáltatás általános forgalmi adóval növelt díjbevétele - ide nem értve a 4. § (2)-(3) bekezdése szerint árkiegészítés igénybevételére nem jogosító díjbevételt -,

b) az életkoruk alapján ingyenes utazásra jogosult magyar állampolgárok és az Európai Unió más tagállamának állampolgárai, valamint a szomszédos államokban élő magyarokról szóló 2001. évi LXII. törvény hatálya alá tartozó személyek; a fegyveres erők hadköteles tagjai és a polgári szolgálatot teljesítők, valamint az országgyűlési képviselők ingyenes utazásához kapcsolódva a belföldi vasúti, a távolsági menetrend szerinti autóbusz-közlekedés általános forgalmi adót is tartalmazó díjbevétele, valamint
@nagymagyarmagyar: Sürgősen keresd meg azt az elgurult gyógyszert, vagy írj egy címet, amire a mentőt küldjem, mielőtt gutaütést kapnál. Egyébként milyen 8 éves alkotmányról beszélsz? (Írass fel Cavintont is!!!)
@Mantlesorrow:

Szerintem igaza van a posztolónak, legutóbb is büntetett a választópolgár. A szocik mentek a levesbe, és ugyancsak meg kellett rostálniuk ki maradjon a kondér mellett, és ki koplaljon. Orbán ismerve egy vereség után lesz bűnbak keresve, amire Lázár tökéletes alany.

HMV más tészta, azt maguknak szavazzák a helyiek.
@gyilkos fűegér: "És már készül az új törvény, ami alapján kikérhetik a maradók ÖSSZES LÉTEZŐ SZEMÉLYES ADATÁT, utána gondolom, jön az APEH."

Jöhet. A kormány kinyalhatja a seggemet: nincs eltitkolt jövedelmem.
Na még egyszer. 98% adó a végkielégítésekre vonatkozik, a 2 000 000 Ft-os határ a fizetési plafonra a közszférában. A mélyen tisztelt képviselő úr nem mondott le az illetményéről, hanem csak a lakhatási támogatásról ami havi 115 000 forint. Emellett keres a köz érdekében vállalt tisztségei után 2,25 millió forintot havonta, amiben nincs benne a 82 000 FT amit a mezőgazdasági cégétől vesz fel és az a havi 2,5 millió amit a földjei bérbradásával keres.
Természetesen ez nem éri el a 2 000 000 ft-os plafont. És persze ebből nem telik saját autóra sem.
@Andy Sipowicz: Nem Vagyok András, Fehérvárról irkálok tiszta amatőr vagyok, mármint politikailag.

De már kurvára tele van a hócipőm a magyar politikai váltó-garnítúrákkal. Kellene csinálni valami új szervezetet, és elhajtani a rabok faszára ezt egész nyálas bandát.

De lehet hogy elmegyek messzebb vidékekre, ott legalább nem hergelem magam a királyi televízión és a mici-mackó bohócokon.
Ez a mai nap nem Lázár János pályafutásának legfényesebben ragyogó napja :-)

index.hu/gazdasag/magyar/2011/02/09/kemenyen_utik_lazart_az_eromuvek/
@nagymagyarmagyar: már megbocsáss, te most a magántulajdonaikat védő komcsikra gondolsz, azokkal szemben, akik inkább "bedobtak" a "közösbe"? tekintve, hogy nem volt más választásuk. a "közös" jelen esetben a Fidesz zsebpénzét jelenti és nem a dolgozó emberek nyugdíját TE SZÁNALMASAN IDIÓTA EGYBITES TROLLCSÖKEVÉNY, HOGY A KURVA ANYÁD BASZOTT VOLNA KETTÉ AMIKOR KISZART MAGÁBÓL. ez jólesett, lenyugodtam. sokkal előrébb tartana az ország, ha a magadfajták nem próbálnák folyamatosan visszarángatni.
@néma bárány: Szerintem teljsen korrekt, hogy egy miniszterelnök több tízmillió forint feletti értékű járművet használ. Már 2002-ben is egy páncélozott VW-vel járta az utakat, ami pár forinttal megdobja a listaárat.
@L.K.R.: Én azt hittem, hogy a "nagynagymagyar" a jobbikra adta a szavazatát. De nem úgy néz ki:)))
Soha nem szavaztam Orbán Viktor nemzeti bolsevik pártjára, mint ahogy a szadeszra sem. A maszopra is csak azért szavaztam 2006-ban, mert nem akartam, hogy a nemzetrontó zsebhitler kerüljön hatalomra. Legközelebb arra a pártra szavazok, amely helyreállítja az ellopott nyugdíjjogosultságot és visszaadja nekünk az Alkotmánybíróságot. Ha ez a párt éppen a maszop lesz, akkor befogom az orrom, de rájuk fogok szavazni. Jobban szeretném, ha egy új centrista párt alakulna olyan emberekből, akik nem kompromittálták magukat a két nagy bolsevik pártnál.
@nagymagyarmagyar: Az emberek elsöprő többsége, 97%-a, a biztonságos állami nyugdíjat választotta az eltőzsdéző gyurcsányközeli átláthatatlan magánpénztárakkal szembe

Mármint, te, meg a hozzád hasonló jövőbeli akasztófatársak kiraboltatok minket, te rohadt gané! Fehér ember nem felejt!
@Perillustris:

A miniszterelnök kocsijával nekem sincs bajom. Viszont Lázár nem miniszterelnök.

Lázár kocsijának bérletéből amúgy pont három Orbán féle Multivant lehet bérelni:

www.origo.hu/itthon/20101108-nepszabadsag-114-autot-hasznal-a-kormany-amelyeket-es-84-sofor.html

200 ezer vs 600 ezer, szerintem nem mindegy. Egyébként meg, ha dobna az áron a páncél, akkor nem tudnák ennyiért bérelni. De nem is látszik páncélozás egyik kocsiról készült képen sem.

Így még mindig elmondhatjuk, Lázár János egy közpénzt pazarló gyökér.
@egyittlakó:
Az jutott eszembe, amit egy baratom mondott. (szoval nem elso kez, nekem nincsenek ilyen tapasztalataim, hulyeseg is lehet)
A cegben mindig csinalnak valami konnyen eszreveheto, apro szabalytalansagot.
Ha nincs, az gyanus. Akkor alaposan szetszednek mindent.
Ugyanis olyan osszetettek a torvenyek, hogy elobb utobb valamit elszur az ember, ez termeszetes. Ha minden rendben van, az gyanus.
Persze ez ceg. Maganszemely, akinek kizarolag allasabol van bevetele (tehat semmi Vatera-s vagy aprohirdetos eladosdi, vagy egyeb bevetel) valoszinu nem foghato meg sehogy.
@egyittlakó: létezik valamilyen közösségi oldal, ahol egy új pártot lehetne elindítani vagy támogatni? Mint például a média törvényes. Tud valaki ilyent? Egy normális közép-jobbos, vagy közép-balos pártra gondolok. Egy-két százezres közösségi támogatás már Orbán tökeit is érzékenyen meg tudná szorongatni.
Lázár János földműves szerintem venni fogja a lapot és vonattal ingyenesen fog járni kellni. A vonaton szépen dolgozhatna Inter City, Internet. Meg kell, hogy tegye, mutasson példát a melegedőknek a parlamentben 230 fő csak a saját brigád.
@néma bárány: "Saját maguktól" bérlik vissza, tehát a kedvezményes ár ezért van. Ahogy a cikkben írják, egyébként háromszor annyi lenne a díj, ami már feltételezi, hogy nem hétköznapi modell (és ez így van jól, mint írtam.

"Így még mindig elmondhatjuk, Lázár János egy közpénzt pazarló gyökér."

Nincs vita.
index.hu/gazdasag/magyar/2011/02/09/kemenyen_utik_lazart_az_eromuvek/

Szóval az van, egyre inkább azt gondolom, hogy ezt az egész tolvaj bagázst, nem leváltani fogják, hanem szépen egymás mellé fellógatni a lámpavasra.
Szerintetek?
@Frick László Emlékzenekar:
te miről beszélsz te barom? még szerencse hogy nem figyel rád senki!
77 meg 90 milliós s8 audi csak az agyadban létezik!
és Orbánnak multivanja van nem caravelleje! te szerencsétlen
@eremita: kezdjük el ! Vannak ebben az országban nemzetközileg is elismert pénzügyi szakemberek, mérnökök, orvosok, jogászok... nem igaz hogy nem lehetne egy egészen használható és becsületes kormányt összehozni... talán annak kellene lenni az egyetlen feltételnek hogy korlátozni kellene a kedvezményezettjeik körét, de akkor meg az jön be hogy és akkor kiben bízna meg... na mindegy én benne vagyok és szívesen részt vennék egy ilyen elindításában... Török Gábor blogján is van jó néhány kellemes "blogtárs" akire szerintem lehetne számítani, kisherceg, simon... stb....
Ez a balfasz lázár, 20-50%-al megemelné a távhőtermelés költségét.
Egyre inkább azt gondolom, hogy tudatosan teszik tönkre az országot, elsősorban azért, mert 2 cikluson keresztül nem őket választotta a magyar nép, és most bosszút állnak rajtunk.
Nesze neked 2/3.
@KovA: A svéd király a 80-as évek derekán Budapesten járt. Miután betéptek vele az őrezeriek a Gyorsforgalmin, megkérdezte:
"Önöknél nincsenek közlekedési szabályok vagy nem vonatkoznak felségekre?"
@eremita:
Szólj ha megvan, támogatom.
@igényes: "Állítólag az országgyűlési képviselők vasúttal ingyenesen utazhatnak"

Miért utazna vasúttal,ha Audival is ingyen utazhat?
Hoz még az alkotmánybíróság elfogadhatatlan döntést,ami után sebesen fel kell érj egy gyors módosítóra!Csak a kicsinyes komonisták sajnálják tőled azt a havi 900 ezres kocsi költséget.Lázár elvtárs,mi veled vagyunk,ne hagyd magad,ne állj meg a havi 5 milliós közpénz felvételéig!
NEGYERE!
Esetleg a fontosabb blogokon kellene egy közvéleménykutatást elindítani... itt, vastagbör, török, piroslap...stb
@néma bárány: Lázár egy szar ember, a geotermikus energia miatt nagy a pofája, ami náluk Vásárhelyen van. Így szeretne kiszúrni az egész országgal. Sunyi egy paraszt gyerek a Pinocchió orra is mutatja.
Janikánk szépen viszi el majd a szavazatok nagy %-át a fidesztől, ha nem lépnek időben a tökére. De legalább nem lesz meg a 2/3 sőt az 50% sem. Így tovább!
@James Pond: Össze kellene hozni legalább egy 5-10 ezres közösségi portált első lépesben. Erre alapozva, már lenne súlyunk, hogy az adott szakterületen elismert párt-független embereket megkeressünk. Így kellene elkezdeni.
@Bergeroth:

Mára megdőlt az is, hogy az energiaszolgáltatók ne építhessék be áraikba a különadót.

index.hu/gazdasag/magyar/2011/02/09/belso_harc_dul_a_kormanyban/

Áthárítható lesz törvényesen is, így megfizetik a zemberek. Orbánnak és a kormánynak ismét sikerült segget csinálnia a szájából.
@nagymagyarmagyar: A nyílt manyup szavazáson részvevők 100%-a a maradás mellett döntött. Bármennyire is fáj neked, ez tény! Ha azt állítod, hogy ismersz olyan embert aki elment a nyílt manyup szavazásra és arra voksolt hogy átmegy az államiba, akkor hazudsz.

Az a szavazásra jogosultak egy jelentős része azonban nem vett részt a szavazáson két okból:

VAGY

1) Bűnöző hordák zsarolással távolmaradásra kényszerítették őket. Őket gyakorlatilag kifosztották, ők a távolmaradók szerencsétlen többsége.

VAGY

2) Érdektelenek hazájuk jövőjével kapcsolatban. Ők a nagyhangú kissebség, gyakorlatilag hazaárulók, fájdalmas szégyenükben ellenségképet kreálva keresik a valós és virtuális megszólalási lehetőséget, meghasonlott szellemük soha nem fog megnyugvást találni. Ilyen vagy te is.
@forallmankind: Az Orban miniszterelnöknek pontosan 17 db autója van most, csak nem látod. A páncél mercit használta nem miniszeternökként és még négyet fidesz elnökként. Most te akkora barom vagy, hogy elhiszed VW-vel jár? Neked mondja!
@Bergeroth: "ezt az egész tolvaj bagázst, nem leváltani fogják, hanem szépen egymás mellé fellógatni a lámpavasra."

Nem hiszem. Ha a Fidesz a kvk-ban halvány jelét tapasztalja a lógató hangulatnak, leszerelteti az összes köztéri lámpát (mert a zembereknek elegük van a zemeszpés összefonódású, extraprofitot zsebre tevő erőművek oligarchájából) és eladja hulladékként... Veresnek.
Mennyit ér Lázár János? Egy vödör meleg tehénfost, annyit ér. Szerintem lenne önkéntes, aki társadalmi munkában rákenné :)
Nem tudom mit idegeskedtek ezen a hülyegyereken!
Mit szóltok majd, ha Orbánnak megjön a helikoptere! (:
@néma bárány:
Borsod megyében pedig már ott tartanak, hogy bármelyik pillanatban kitörhetnek az éhséglázadások.
orbánék nem egészen 1 év alatt teljesen tönkretették az országot. Sokkal nagyobb károkat okoztak mint az mszp az elmúlt 2 ciklus alatt.
És ezeknek a beteg faszszopóknak az ámokfutása, még csak most kezdődik igazán.
nem sokat ér a lázár, mivel átbassza a munkaadóit. Valahogy ezzel kellene kezdeni valamit..
@eremita: Látom magam előtt Szijjártó/Orbán/Lázár arcát, amint okosan elmagyarázzák a szakértőnek, hogy mennyi a különbség 10ezer és kétmillió, ill. az akármennyi meg a 2/3 között, és hogy ez mit is jelent a lófasz és a segge viszonylatában.

Bolsevikokkal tárgyalni...
@igényes:

Szerintem a fővárosi, miskolci, barcikai, debreceni, szegedi, pécsi paneleseket kurvára nem érdekli se Lázár, se Hmv, se a geotermikus energia. Őket az fogja érdekelni, hogy miért kell egy nehezen tető alá hozott megállapodást felrúgni önös érdek miatt?

Ja, a felsoroltak kurva sokan vannak, ha Lázárnak nem világos. Pl itt nálunk csak az avasi lakótelepen élnek annyian panelban, mint Hmv összlakossága.
@Bergeroth: Nem véletlen, hogy csak az elmúlt nyolc évvel vannak elfoglalva. Miért nem az elmúlt 12-t, vagy 20-at vizsgálják? Gondolhatod.., mind a börtönben száradna ki.
Ha pár éve valaki azt modja Magyarország balkáni ország, megsértődtem volna. Ma azt mondom, ez a jelző inkább a balkánra sértő :D
@néma bárány: kit érdekeltek, panelproli csőcselék, mind mszp barát csökevények vagytok. Akiket igazán támogatni kell az a tanult nagycsaládos több százezret kereső polgári réteg akik előre viszik az országot. Aki panelben ingyenélősködik az kussoljon és örüljön hogy lyuk van a seggén. Ez a véleményem. Ti vagytok akik megszavazták 8 évig a szemkilövetőket, ti raboltátok el Budapestet 20 évre, a panelprolik miatt lehetett egy demszky nevű ámokfutó polgármester a nemzet fővárosában.
@Bergeroth: "orbánék nem egészen 1 év alatt teljesen tönkretették az országot. Sokkal nagyobb károkat okoztak mint az mszp az elmúlt 2 ciklus alatt."

Ez persze marhaság, de az a bizonytalansági bolha, amit Szijjártó és Kósa a befektetők fülébe ültetett tavaly, és a társadalmi szerződésekkel kapcsolatos hozzáállásuk szépen megkoronázza az elmúlt 8 év eredményeit.

Még nem sodródtak bele a politikai válságból gazdasági, gazdaságiból politikai, sít. örvénybe, de csak azért nem, mert megtalálták a nyubiz kasszát, amely egyszerre adott pénzt a gazdaságiból menekülésre, és szolgáltatott ellenségret a politikai lecsúszás elleni áldozatnak. De ezzel nem lehet sokáig ellenni, tudhatnák. Fletó is megtalálta és mutogatta a köcsög gazdagokat, aztán a végén a legcsóróbbak tekerték ki a nyakát.
A hányinger kerülget az ilyen cinikus, flegma, nagypofájú, f*szszopó tetvektől.
Jó ötlet volt kétharmadot adni nekik, hajrá nép, csak így tovább!!
Tudtommal busz és vonat is közlekedik Vásárhely és Bp között, akkor mi a probléma, kedves fidessFan Lázár?
Utazzon a tömegközlekedéssel, a választók örülni fognak!!!
@eremita: ma már nincs időm vele foglalkozni, de azt gondolom, hogy első körben lehetne itt az indexen egy blogot indítani, de azt gondoltam, hogy ebbe talán jó lenne az index vezetőségét, szerkesztőit is belevonni. Vagy egy blog-ot megkeresni amelyik már működik, akár Varánuszt is, hogy mit szól az ötlethez és felvállalja-e, mert azért ki tudja egy ilyen, a mai világban milyen következményekkel jár. Kell hozzá egy ütős cím, amire felfigyelnek az emberek egyelőre itt... A net világában ez talán nem olyan bonyolult és a médiát is könnyű utólérni...
@nagymagyarmagyar:

Ejnye bazmeg nem figyeltél? Orbánisten is megmontaja a tutti ősszel, hogy Budapest nem volt főváros 20 évig, mostan lettaz megen ahogy ez a Tarlósit győztessé rítta a Keresztes Faktorpicsa.
Egy kis demagóg kontraszt :)
(Nem olvastam végig mindent, elnézést ha már belinkelték volna)
totalcar.hu/magazin/szerelem/drtrabi/
@eremita: "létezik valamilyen közösségi oldal, ahol egy új pártot lehetne elindítani vagy támogatni?"

Nem tudom, nem néztem utána. Jómagam szívesen bevállaltam volna egy új párt szervezését, de sajnos dolgoznom kell és nincs is megfelelő végzettségem hozzá. Másrészt olyan emberek szükségesek, akik elismert szaktekintélyek, és akikről Orbán titkosszolgálata nem deríthet ki semmi gyanúsat (ti. ők ezzel szokták kezdeni a karaktergyilkosságot).
A lelkesedés megvolna részemről is.
@nagymagyarmagyar: "Akiket igazán támogatni kell az a tanult nagycsaládos több százezret kereső polgári réteg akik előre viszik az országot."

Soha a büdös életben nem fogsz közénk tartozni, még akkor sem ha valamilyen csoda folytán sikerül befejezned a középiskolát.
Az, hogy fogalmad sincs a különböző társadalmi rétegek fontosságáról az állam fennmaradása szempontjából, az nyilvánvalóvá teszi, hogy csak nemrég kaphattál személyi igazolványt.
@nagymagyarmagyar: te beteg vagy baszod!
panelben ingyenélősködik? szerintem elég sokan vannak, akik panelben laknak és többet dolgoznak mint te. a havonta fizetett távhő is az ingyenélésbe tartotik? nem hallottam, hogy a NEMZET KORMÁNYA drasztikusan csökkentette volna a távhő árát., vagy a benzin jövedéki adóját, amiért évekig sírtak. vagy az áram árát, amit csökkentés helyett sikerült megemelni és ráadásul mennyire korrekt módon. a polgári nagycsaládok viszik előre az országot? és te hanyadik vagy nyomoronc puják között a családban?
én budapesti vagyok, talán nem kéne kioktatnod arról, hogy mi a helyzet a nemzet fővárosával.
megismétlem: az ilyen hozzád hasonló fogalmatlan, másodrangú gecik miatt tartunk még mindig itt. aki még mindig csak kommunistázni tud, pedig még a szó jelentésével sincs tisztában.
az hogy fogalmad sincs mit miért írok nyilvánvalóvá teszi mekkora makkfejű pöcshuszár vagy
@egyittlakó: ha benne vagy Te is, egyelőre próbáljunk tagságot toborozni - én itt az előbbiekben leírtam hogy gondolom...
@Mr. Rocketfinger: Látszik, hogy budapesti vagy, csak azok lehetnek ekkora parasztok. 20 évig az ország rákos daganata volt budapest. Ti szabadítottátok ránk a szocikat meg a libsiket.
@néma bárány: Avass már be ez mit jelent:
Keresztes Faktorpicsa
:-)
@fetyisob: Biztos vagyy benne? Nem akarom védeni vityát,de a korrektség megkívánja a pontosítást. A full-full felszereltség a "zongoralakk fekete"fénnyel sincs 35 millió.
@James Pond: @egyittlakó: @eremita:

Srácok!

Ha már fölvetődött: szép dolog egy önszerveződésen alapuló párton gondolkodni, de nem hiszem, hogy ez a megoldás a jelenlegi helyzetre. Ha össze is gyűlik néhány tízezer támogató, honnan lesznek köztük olyanok, akik valóban megbirkóznak az ország - esetleges - vezetésével?

Én leírtam már itt:

varanus.blog.hu/2011/02/07/meddig_tart_a_matolcsyzmus

meg itt:

varanus.blog.hu/2010/12/22/a_panik_lehetosege

...hogy szerintem Bajnaiék visszacsalogatása lenne célravezető a közéletbe.

Nekem tetszett Bajnai megkérdőjelezhetetlen eredményessége, és a hajcihő meg csinnadratta nélküli kormányzási stílusa. Alapítványuk céljai is vállalhatóak:

www.hazaeshaladas.hu/

Ha van értelme új dolgon gondolkodni, akkor ez az. Szerintem.
@nagymagyarmagyar:
Figyu, gyerek.
Jo dolog a poenkodas, szeretjuk is, ugyes is vagy, de kezded tulzasba vinni.

Tobbieknek egy kis arhivum:
"
nagymagyarmagyar 2010.11.28 12:23:52
gyáva orbánnak mikor kell válaszolnia a parlamentben Gyurcsány kérdésére? Ki nem akar vitatkozni senkivel? Ki nem járt be a munkahelyére 8 évig? Csak nem a gyáva orbán? Gyurcsány úgy megalázná egy vitában hogy a törpediktátor 3 perc után elsírná magát.

nagymagyarmagyar 2010.11.28 15:05:02
@Scaramella va alla guerra: már megint egy hír tv-n szocializálódott idióta? Szép magyar neved van amúgy büdös kommunista fideszes, mert ne legyél tévedésben, ti vagytok a kommunisták. Nektek van egy 20 éve elmozdíthatatlan 2 bukott választás után is helyén maradó igazmondó pártelnökötök te majom, viktorozzál továbbb agymosott naracsbuzi. Velem nem fog egyikőtök se szórakozni, beleverek kettőt a fejedbe aztán csöndbe maradsz, szívószállal fogod enni a tökfőzeléket azt is a seggeden keresztül, úgy el leszel kalapálva.

nagymagyarmagyar 2010.11.28 19:12:11
@KarbatettKezűZoltán: kussoljál mert te is kaphatsz a fejedbe te narancsos köcsög. Rettegtek gyurcsánytól, mert a pártvezéreddel azzal a majommal aki 20 éve elmozdíthatatlan feltörölte a padlót, azóta is retteg kiállni vitatkozni az a majomparádé. Éljen a fidesz magyar kommunista párt"
@stirlitzist:

Keresztes Faktorpicsa = Keresztes Ildikó X-Fator ítész = Keresztes Ildikó Tarlós-Fidesz reklámarc :-)
Már két napja nem volt netem a szar szolgáltató miatt ,megérem bepótolni.Tudom leszarja mindenki! Na! Sosem fogom megérteni mi a bánatos f...ért kell ezeknek ekkora böhöm nagy ,-fogyasztású autó. Azt mondta egy riporter kérdésére hogy neki sietni kell haza! Bassza meg, most már akármelyik verda megy 130-l! Mert ennyi a megengedett.De csak nekünk mi? Mellékesen, vasárnap jöttem le pestről egy IGNIS, nem is fiatal, úgy tartotta mögöttem a 150-t mint a pinty.Akkor? Oké tudom más a töréstesztjük! Szóval ez lett a mi megmutatjukból. Az egy kulcsos meg tényleg gáz. Csináljon a Fiatal 5 gyereket mi? A minimál bérre? Akkor mennyivel lesz neki több?Na mindegy. Az a gyanúm ezek is Feri sláger gyanúsak! Ha elszabtuk hát elszabtuk,utólag már.......juk.
@nagymagyarmagyar:
Tudod, en most lettem panelproli 10 ev alberlet utan...mert erre futotta csak. De ha felajanlanal egy jo zsiros allast a padsorotokban, azonnal lepanelprolizom magamat is havi 2.2Millaert, plusz egy S8. Szereny vagyok, nemde?
@Fabius: Akkor mar ketten vagyunk.
@Fabius: "...hogy szerintem Bajnaiék visszacsalogatása lenne célravezető a közéletbe."

Egyetértek. Az első olyan magyar kormány volt, amelyik nem pofázással foglalkozott, hanem szakmailag igyekezett felmutatni valamit.
Köszi a linkeket.
@Jofiu: Soha nem írtam ilyeneket, de már megszoktam, hogy rendszeresen vádol a balliberális csürhe és a nevemet használja más fórumokon.
@lecsekkoltam: Nem volt ilyen juttatás,Ők ellopták.Hunwald,Hagyó,Cusi,Kóka,Bajnai,Keller,Kapolyi, stb,stb.
1990-ben azt mondták,hogy sajnos kb. 20 év kell ahhoz,hogy utolérjük a nyugat életszínvonalát.Nem tudtam elképzelni,hogy miért kell ennyit várni,de most már örülök,hogy Lázár Janinak sikerült.Gondolom egész életében ezért küzdött,ezért helyezkedet,hogy ezt elérhesse!Peti , Viki és a többiek is végre megvalósíthatják beteges álmaikat és annyi színeváltozás után felvállalhatják valós arcukat!
Jó itt élni!
@Fabius: hazaeshaladas egy működöképes dolog lehet.
@nagymagyarmagyar:

A tobbieknek:
Csak a nevere kell klikkelni es visszanezni az aktivitast.

Par tovabbi:
"nagymagyarmagyar 2010.11.28 10:30:58
@Ma Baker: miért nem mindjárt egy hír tv-s "szakmai" vitát linkelsz be te majom? Az mtv-be is folyik a fideszes agymosás, szerencsére nem sokan nézik azt a szarfolyamot.
Az igazi kommunista párt a fidesz ez nem kérdés, 20 éve egy súlyos hatalommániás agybeteg van a párt élén, akit soha senki nem fog leváltani. Éljen Kádár Viktor.

nagymagyarmagyar 2010.11.28 15:06:43
rohadt kommunista fidesz orbán a kétszer bukott diktátor mégse tudja senki elmozdítani 20 éve!!!! EZ AZ IGAZI DIKTÁTOROK ISMÉRVE. Ő csak akkor tűnik el a párt éléről ha 86 éves lesz. ÉLJEN KÁDÁR VIKTOR.

nagymagyarmagyar 2010.11.17 08:21:45
@megmondomdom: Ezzel csal az a baj, hogy ez nem a fidesz miatt van így, hanem az elmúlt 8 év miatt, amit tönkretett a magyar szociopata párt. Ez a nagy helyzet. A fidesz megtesz mindent, mert az ország és az emberek érdekeit tarják a legfontosabbnak nem a saját zsebüket.
Rettegjetek csak, úgy látom sok egykori szocibarát hazug tolvaj sír most amiatt, hogy nem tud többet mutyizni. Blogger Géza az egyetlen tisztán látó ebben a bérrettegő társaságban. Honnan van a komcsiknak arra pénze, hogy ennyi bérbloggert foglalkoztasson? Az a sajnálatos helyzet, hogy folyamatosan nő a Fidesz támogatottsága, megnézheti mindenki a közvélemény kutatókat."
@Doubledecker:
Szerintem igen, mégpedig az mszp-től.
A megbízást sikeresen teljesíti, néha egész jól játssza a fideszfant, de azért általában kibújik a szög a zsákból, hogy csak paródia amit ír.
@nagymagyarmagyar : Akiket igazán támogatni kell az a tanult nagycsaládos több százezret kereső polgári réteg akik előre viszik az országot"
Nos, lehet, hogy nagycsaládos vagy (tényleg, van egyáltalán gyereked?), lehet, hogy több százezret keresel (mivel is lehet ennyit keresni?), lehet, hogy a polgári réteghez tartozónak vallod magadat (ami nem azonos azzal, hogy oda is tartozol...), de hogy nem vagy tanult (=intelligens, művelt) ember (konkrét iskolai végzettségtől függetlenül), az biztos. Ugyanis tanult (=intelligens, művelt) ember nem fröcsög, nem gyalázkodik, és nem kirekesztő.
Úgyhogy öngól: téged nem kell(ene) támogatni imádott vezéred pártjának. Mármint a te meghatározásod alapján.

Tudod, tanult ember előbb végiggondolja a mondanivalóját, aztán szólal meg (ír le valamit). Próbáld ki te is. A kaland kedvéért :)
Most pedig (kialvatlan) panelproliként elmegyek melózni éjszakai műszakba, hogy a megtermelt haszonból legyen támogatásra szétosztható összeg. A tanult, nagycsaládos, többszázezret kereső polgári réteg tagjainak, termászetesen. Elvégre úúúúgy rá vannak szorulva szegények....
Lehet, hogy nagymagyarért is melózom ma? Igazán szebben is értékelhetné.... Mint tanult emberhez méltó...
Vagy ilyesmi...
mondjuk amikor először megláttam a Lázárt, abban a szép frizurájában és a mosolyával, akkor nem a bicska nyílt ki a zsebemben, hanem a kredencből kiugrott a késesfiók.

Most is tologatni kell visszafelé. Holott nem vagyok 'mezővásárhelyi.
Lehet, ha sokat cukkoja, hecceli a cinikusságával a népet, - amely 70 %-os többséggel választotta meg - nem lesz az a duplán páncélozott tank amely biztonságos lesz a számára .
@nagymagyarmagyar: LOL. ez igen. tehát budapesten nincs 1, azaz egy igaz magyar ember szerinted. mert aki itt él az rákos daganat. egyre jobban földobod a délutánomat. ez a vaslogika tényleg kikezdhetetlen.
a legszomorúbb az egészben, hogy a te definíciód szerint, - többek között - én viszem előre az országot. tehát téged is én etetlek hülyegyerek. nem baj, nyomjad csak a fidesz mantrát, és 2 perccel az előtt, hogy éhenhalnál, gondolkozz rajta, hogy mit rontottál el. igazán kár, hogy az agyhalott állapotból nincs visszatérés...
@James Pond: Strassburg lassú, Luxemburg gyorsabb, Ezek nem maradnak Örökre. Szerintem rohadtul el lesznek hajtva.
Aztán szépen helyrehozzák.
Én is maradtam manyup tag, azért is, gondoltam nem hagyom magam megfélemlíteni.
Viszont, amióta a köztisztviselőknek kitűzőt csináltattak, hogy ajánlatos hordani annak, aki lojális...hát szóval elkezdtem félni.
Pedig mondták a munkahelyemen, hogy akik maradnak, azokat tuti belistázzák, aztán szépen kicsesznek velük.
Most már el is tudom hinni.
Nem baj, egyszer mártírok lehetünk:-)
Mi nem adtuk meg magunkat!
@Secnir: "amikor először megláttam a Lázárt, abban a szép frizurájában"

Nem emlékszem, de biztos vagyok benne, hogy a narancsosok pártjában soha nem láttam egyetlen szimpatikus embert sem. Legalábbis azok között, akik szerepeltek a nyilvánosság előtt.
Nem mintha a szocialistáknál különb lenne a helyzet...
:)
Mesélje már el nekem bármelyin ViktorFan, hogy melyik nyugati demokráciában szokás, adófizetői pénzen csúcskategóriás audikkal futkározni közszolgáknak???
Felesleges Lázáron hergelni magunkat.

Ő röhög a markába, mi meg csak idegesítjük magunkat, romboljuk az egészségünket a stresszel. Csak a vakoknak nem volt nyilvánvaló, hogy Orbánék egy fikarcnyival nem jobbak az mszp-nél, szdsz-nél. Sőt, annyival rosszabbak, hogy a hozzá nem értés mellé még arrogancia, pökhendiség, képmutatás (hirtelen jött nagy vallásosság, nemzeti érzelmek) is társul. Lopni ugyanúgy tudnak.

Meg ahogy mondani szokták, az a legrosszabb, amikor a buta ember még szorgalmas is.
Kedves mélymagyar!

Egyetértesz azzal, hogy az egyszerűsített honosítási eljárással állampolgárságot szerzett újra magyarok Gyest kaphassanak az anyaországtól, ha magyarországi bejelentett lakóhellyel rendelkeznek, úgy, hogy egyébként nem ide fizetnek adót?

Vagy inkább azzal értesz egyet, hogy a magyarországi magyaroknak emeljék meg a gyes összegét?
a köcsög fideszeseknek nincs erkölcsi alapjuk felelősségre vonást,elszámoltatást követelni,a nokiásdoboz egy gyufaskatulya hozzájuk képest.orbáncigány pont ellentéte robin hoodnak,tőlünk lop,és fent osztogat
mnden fideszes tolvajnak,és rajongóinak,járjatok úgy mint a csikos nadrágom /csörsz /
Egy forint a forró lángos
Le van szarva Lázár János.
A hatvanasok tudják,hogy csak két mássalhangzó a különbség az eredeti szöveg,és e között.
@d-evike: Ha ez nekem szólt, akkor teljes mértékben egyetértek. Ők sokkal magyarabbak mint itt néhányan, főleg a Budapestiek. Ennyi áldozatot mindannyian vállalhatunk. Ha neked ez problémát okoz akkor felmerül bennem a kérdés, hogy te magyar vagy e egyáltalán és kinek az érdekeit szolgálod?
Csodálom, hogy ennek a kormányzó néven írogató fideszeszes bérhozzászólónak még senki nem szólt be. Nos, akkor én megteszem; mondjon le a haverjaival együtt ő is!
Honfitársaim, kedves barátaim! Javaslom, hogy fogjunk össze (úgy össznemzetileg), és dobjunk össze egy kis pénzt nagymagyarmagyar döblingi vagy gratzi gyógykezelésére. Ott megfelelő, lassú, kíméletes terápiával ráébred majd a valóságra.
Fentebb olvastam hogy lámpavason lógjanak. Helyes.Varjak egyék ki a szemüket na akkor majd megbékülök velük.Szemét galíciai banda ez itt mindegyik.Parlamenti ülés után meg összejárnak iszogatni és eldönteni a legújabb megaprojekt kifizetési százalékait.Hogy rothadna el az összes gennyláda.
Láttam a nyilatkozatot. Ez az arc hülyének néz mindannyiunkat...ki szavazott ilyenekre ?
@nagymagyarmagyar:

én a magyarországon élő anyukák (mivel én is az vagyok) érdekeit szolgálom. Ellentétben veled te hülye. (nem szoktam ilyet de te nagyon sötét vagy és rászolgálsz)
@James Pond: @egyittlakó: @eremita:
Először valami közös nevezőt kéne találni az embereknek.Amíg a köpködés megy addig...
De jó az ötlet.
@nagymagyarmagyar: Mellesleg tehát te inkább a határontúli anyukákat támogatod, mint az anyaországi anyukákat, akik itt dolgoznak és ide fizetik az adójukat.

Hát tudod.....no comment.
Kibaszott Lázár, szétbasznám az egész kurva cinikus pofáját, hogy dögölne meg mielőbb és dögöljön meg a fattya is és az egész pártja.
Kibaszott komcsi nemzetnyomorító Orbán is fordulna fel rákban, kibaszott köcsög állat!
az én elvett nyugdíjamból egy hónapig el van ez az ORDENáRé NAGY KöTSöG!
@d-evike: Azokat támogatom akik igazi magyarok. Láthatóan te nem vagy az, hiszen nem értesz egyet Orbán Viktorral és a Fidesszel.
Elnézést az előző posztért, hiszen nem is a kérdésre feleltem. Szóval nekem kevesebbet ér Lázár János mint a lehányt kutyaszar az út szélén, amibe beleélvezett egy útszéli csöves.
Hogy mennyit ér ? Nekem egy lyukas 2fillérest SEM!Azt ereklyeként őrzöm.Ezt a tetűt,meg ....
@Furcsán Fegyenc: Ébresztő, az a nyugdíj sosem volt a tiéd. Legkésőbb 10 év múlva leléptek volna a pénzeddel a külföldi gyurcsánybarát nagytőkés nyugdíjtőzsdéző magánpénztárak.
Majd meglátod mi lesz, ha most átvilágítják őket. Mennyi mutyi fog kiderülni. Egyébként aki nem mutyizott annak nincs félnivalója szóval nem kell aggódni amiatt, hogy Gabriella majd belenéz a banktitkokba és a magánszámlákba. Én nyugodt vagyok.
Az jo, hogy a berles meg a benzin havonta ennyi es ennyi, de vajon a sofor mennyit keres es ki fizeti?

Mert ilyen autohoz mar gondolom sofor dukal.
@néma bárány: Na látod ezt, nem is figyeltem, nem ütötte át az ingerküszöbömet a "hölgy" sosem, ezért nyomják annyira? Sosem értettem...
@nagymagyarmagyar: "@d-evike: Azokat támogatom akik igazi magyarok. Láthatóan te nem vagy az, hiszen nem értesz egyet Orbán Viktorral és a Fidesszel."

nagymagyarmagyar: ez elég gyenge volt, nem hiteles, kijön belőled a troll-éned.Szedd össze magad. Egy igazi FIDESZ-fan nem így beszél.
@nagymagyarmagyar: Pont annyi fog kiderülni, amennyi a nagy csontvázkeresésnél. Egy nagy semmi. Viktorka azóta is őrizgeti a fiókjában a jelentés egyetlen eredeti példányát. Ami egy üres A4-es lap. Vagy maximum annyi: Bocs, főnök, ezt elkúrtuk, nem kicsit, nagyon. Nem találtunk csontvázakat. De majd Magashomlokú Péter kormányszóvivőnk kiáll, és hadovál valamit, Gyurcsányozik egyet, az mindig bejön a primitív ránk szavazóknak.
@nagymagyarmagyar: Hát te aztán minden vagy csak nem nagymagyar, sőt még igazi magyar sem. Egy igazi agymosott hulla vagy. Ne a panelprolikat cseszegesd, nem azok tehetnek orban és dilettáns csapata melléfogásairól, hanem ti, akiket ki engedtek a karámból bégetni. A szemkilövető kormány megt már olyan unalmas, teljesen lerágott csont. Kíváncsi lettem volna, ha bármelyik igazán demokratikus nyugati országban ezt művelte volna a csőcselék, akkor ott hogy bántak volna veletek. Láttam már ehhez hasonló őrjöngést, éás ahol a rendőrökre támadtak, kirakatokat törtek be, autókat gyújtottak fel, hát azok rendesen maqgkapták a magukét ott is. Meg is érdemlik az ilyen mocskosok.
@stirlitzist:

Látod, pedig mikre nem jó, ha az ember numera uno cheerleader-e egy pártnak? :-))

3.bp.blogspot.com/_LKk1alnTtRc/TJC06QkDDHI/AAAAAAAAC_w/h6QrYz0tnaA/s1600/2010.09.14+0081.jpg

Garantált a karrier a "kormányzathoz közelálló" körök tévéjében.
hányok az egész rohadt fidesztől meg a trolljaiktól, büdös komcsi mind egy szálig, elvitetném őket észak koreába, ott basszák seggbe őket naponta hússzor :)
@Fabius: Csak az a baj, hogy Bajnai nem akar politikus lenni!(sajnos)
Nem tudom, hogy a Lázár munkába járáshoz használhatja-e az Audit. Szerintem nem!

A nép ad egy autót munkavégzéshez, nem hazautazáshoz.

Az Audit csak akkor használhatja, ha munkaidőben egyik helyről, tárgyalni megy a másik helyre. A Volán és BKV buszvezetők gondolom nem viszik haza a járműveiket. Sok rendőrt látok, tűzoltót, akik nem parkolják otthon járműveiket. A katonák a harckocsikat nem viszik haza, mert nem tulajdonuk.

A nem saját tulajdonú személygépkocsi hivatali, üzleti célú használata esetén fizetett költségtérítés

A munkáltató személygépkocsi-használat címén költségtérítést fizethet annak a munkavállalónak is, aki a hivatali feladatát nem saját tulajdonú, hanem bérelt vagy szívességi használatba kapott járművel látja el. Ilyenkor a kifizetett költségtérítés összege minden esetben a magánszemély bevételének számít, tehát kiküldetési rendelvény vezetése mellett sem alkalmazható a törvény 25. §-a (2) bekezdésének c) pontja. A nem saját tulajdonú személygépkocsi hivatali célú használata esetén ugyanis - a 3. számú melléklet II. 6. pontjában foglaltak miatt - nincs mód a költségek igazolás nélkül történő elszámolására.

A magánszemély a nem saját tulajdonú személygépkocsi hivatali célú használatára tekintettel kapott költségtérítés összegéig, az Szja. törvény 27. §-ának b) pontja alapján a 3. számú melléklet IV. 5. pontja szerint számolhatja el az üzemi célú használatra eső költségeket [Szja-törvény. 27. § b) pont; 3. számú melléklet IV. 5. pont].

Hogyan számol el a Lázár vajon! Bevallotta, hogy naponta hazajár a nem tulajdonát képező gépkocsival. Miért teszi ezt?
Meddig tűri a nép ezt a pazarlást,mikor az ország gazdasága a béka feneke alatt van.Én fél évig dolgozok ennyi pénzért, amit kifizetnek autóra egy hónapba,és akkor még beleröhög az ember képébe.
es a rendszamtabla mellett ott a lezerblokkolo is :)
@butus:

Az alapítvánnyal elkezdtek mocorogni, mert szerintem ők is látják hová tartunk. Meglátjuk mi sül ki belőle. Mindenesetre biztató, hogy pontról pontra tudták megcáfolni Matolcsy összehordott hülyeségét.

Ha pártot alapítanak és a támogatás lesz a kérdés, az enyémet magukénak tudhatják.
@piktor72: 17:32-kor megcsörrent a telefonom, szépen gyalogoltam az utcánkban. Ismerősöm hívott tudok-e egy jó munkaügyben jártas ügyvédet. A hívó 52 éves elismert munkatárs az önkormányzatnál (lapátra kerül).
Megyek tovább, a zöldségeshez, látom eléggé rossz az árú, pont káposztát vettem volna (paradicsomos káposzta lenne az ebéd), régi zöldségesem mondja lassan végleg bezárja a boltot. Nincs vásárlóerő, nincs friss árú, nem vettem meg az aszott káposztát. Jön velem szemben volt osztálytársam. Üdvözöltem elkezdett szinte sírni, kirugták pedig az egyik legjobb séf volt. Ennyi a történet 30 perc alatt egy séta alkalmával. Lázár már Hódmezővásárhelyen van 30 perc kell neki csupán.
@cindbl: A vállról indítható rakéták ellen ?
csak egy részletre hívnám fel a figyelmet, az RTL honlapján látható videó 35. és 50. másodpercénél tisztán látszik, hogy lézerblokkoló van az autón a rendszám felett, azaz gyorshajtás esetén rendszámát nem lehet lefényképezni!
@James Pond:
Amiket fölsoroltál azokat nem tudom mind a számlájukra írni.
Baklövések:
- sávos adózás megszüntetése a szükség, ha hasznos, a kellemes egykalapalávevése
- az adókedvezmény alapú gyermektámogatás - mitől ér többet a bankigazgató gyermekneveló szolgáltatása az államnak mint a szegény pedagógusé ?
- és az egész demagóg és pofátlan kommunikáció.

Ami helyes (és most csodálkozni és talán ellenkezni is fogsz):
- a manyup felszámolása (amit soha nem lett volna szabad bevezetni, csak az önkéntest) csak azt is hülyén csinálták, egyszer nem magyarázták el értelmesen miről van szó ezzel teret nyitottak a demagógiának egyrészt - és a felszámolás nem teljes másrészt. Elszúrták.
- az, hogy a válságot kivételesen első körben nem a népre terhelték, hanem azokra az ágazatokra, akik piaci erőfölényüknek köszönhetően az elmúlt időszak nyertesei voltak - nekik van miből fizetni és van miért fizetni.

Az hogy energiaáremelések meg a franc tudja még mi lesz: kényszerpálya az államnak állni kell a költségeit be kell szedni a pénzt nincs mese - mindenesetre az eddigi lakosságmegszorítósdi reflex helyett eddig még a nép meg volt kímélve.
Viszont értékrendet sértő és vérforraló ebben a helyzetben az ilyesfajta mutyizás mint luxuscirkáló a Lázárnak és még bizonyára van egypár ilyen ügylet.
Az ilyesmi egyszerre pofátlanság és ostobaság.

A dolgokat nem pártoskodás alapon kell megítélni hanem saját gondosan kialakított értékrend és átgondolt összefüggések szerint.

Nem minden szar azért mert a hüölye fidesz csinálja, de attól még hülye a fidesz, hogy hülyeségeket csinál, és pofátlankodik.
A dolgokat magukban kell nézni - attól még a fideszt is el lehet ítélni a hülyeségeiért - hogy nem tudja kordában tartani a hülyéit.
@Dexter007: Lehet ,hogy a seggbekúrást élveznék az álszent fideszesek, lehet , hogy nem véletlenül sertepertélnek a buzi és pedofil papok körül. Csak nézz rá Semjénre-feltéve , ha bírsz-@piktor72: Ráadásul az első akcióterv, amit a bunkó focista hirdetett ki nem teljesült . 120 milliárd ft-ot akart a kormány magán megtakarítani, ebből 500 millió!!!! teljesült, vagyis 0.5 milliárd . Gondolom még ez is kozmetikázott adat.@Fabius: Az én szavazatomat is.
@cindbl: Nam érdekes a lézerblokkoló - a rendőrök helyében megszervezném, hogy lefényképezném mikor indul meg a másik helyen mikor érkezik. Aztán a klasszikus képlet : átlagsebesség= út/idő - ha több mint a megengedett magyarázza már meg hogy teleportálta magát - mehet a bünti...
Oszt ha elkezd kikezdeni - mehet az ügy a sajtónak...

Volt egyébként ilyen időszak Antallék idején... mindenki elöl hátul rendőrvillogóval kísértette magát - attól volt valaki - a dzsentri úrhatnámság.
Aztán csináltak jó sok balesetet és Antall bekorlátozta kinek jár a rendőri villogós kíséret...
Akkoriban mondtam hogy én ezeknek sárga villogót adnék mindnek - nem rendőrkíséretet. :-(
sztem gáz h egy ilyen audittal szúrkák ki a szemit, vmi drágább verda kellene a punája alá.
@Táskás Tóni:

Mindig felveszi az üzemanyagköltséget, pedig sűrűn utazik repülővel, ott a kerozin pénzt és a napidíjat veszi fel. Egyébként kinek adnak munkábajáráshoz autót? Senkinek! Csalás az egész. Neki nem kell autó a munkahelye nincs messze a Parlamenttől. Gyalog is mehet, és megy is. Ingyenes a vonat, volán, Bkv közlekedése. Minden képviselőnek az! Budai vizsgálja ki ezt a pofátlanságot!
Én azt mondom, hogy magas beosztáshoz igenis járjon jó fizetés, és drága autó, hogy legyen motiváció.
De ezt tudni kell kezelni ám. A legrosszabbat, amit tehetett, azt megtette: beleröhögött a kamerába, hogy mekkora király, és ha senkinek semmi, neki akkor is jár minden, hiszen a szuper polgárok megszavazták. Hát szívjanak akkor.
Ha elmondta volna, hogy ezt dobta a gép, és higgyük el, hogy értetlenül áll előtte, de mindent megtesz, hogy a "nép" megelégedett legyen, lehet hogy nem akarnám leköpni.
gusztustalan ez a fickó, rohadjon meg a jó kurva anyjába.. bocs de ez kikívánkozott
orban autoja is 35millio körül van! az ö multivanja targyalo felszerelesben A8 árban van!
csak ez nem tünik fel az atlag parasztnak! ezert azt mondom ő jobb politikus mint a lazar mert rola nem feltetelezik hogy 35milliot kolt autora!
"Lófaszt, kedves János." Ebben minden benne volt... Nem tudok továbbiakban olyant hozzászólni, ami "nyomdafestéket" tűrne. Fabius, Te még finom voltál! Szerintem a reálisan gondolkozó emberek ennél sokkal cifrábbat gondolnak. Pl. a lipicai ménes ménjeinek legnemesebb alkatrészei a képviselő úr legokosabb részébe. De még élvezze is!
orban multivanja highline tárgyaló kivitelben 35millioba kerül!es abbol sem egy van!
szoval ő csinalja okosan, nem feltunöen!
mert az atlag azt latja olyan autoval jar mint a melosok! pedig dehogy! A8 árban adják az ilyen president multivanokat!
na ez az okos politikus!
@nagymagyarmagyar: "Azokat támogatom akik igazi magyarok. Láthatóan te nem vagy az, hiszen nem értesz egyet Orbán Viktorral és a Fidesszel."

Ezek után már csak egy kérdés: Ki bújik eme nemes név alatt??? Kósa,Szíjjártó,Selmeczi, Semjén netán Lázár ????
Ha nem is, de szellemileg mindenképpen az a kategória.... És még aggódnak a 2/3 miatt
@Csanádka: Egy luxus HALOTTAS taliga.Abba benyó sem kell s csak egy menet lenne s kész...vége.
@fetyisob:

Itt feljebb kiveséztük Orbán milyen Multivannal jár. A lényeg, hogy 200 ezerért bérlik neki, a többi lófaszt se számít.

Na, ehhez képest háromszor annyit költenek Lázárra, aki mellesleg egy porbafingó pöcs, nem miniszterelnök, nem államelnök, de még csak nem is kormánytag.
Lúzer Jani a nevével ellentétben nem is annyira lúzer. Amúgy meg, a frakció és az önkormányzat is, - ebből következően Lúzer is - az adófizetők pénzén élvezi a luxust. Persze, korszakos munkájáért megérdemli, de azért valahogy úgy lenne jogos, ha a fidesz fanok állnák ezt a költséget. Valamiért a pofátlanság jut eszembe róla. Egy pofátlan kormány. Vajon miért is?
@néma bárány: Viszont legalább akkora seggfej! Azért a szarért, amit előad, ennyi legalább jár, szerinte! Nekem például nem lenne gyomrom ennyi pénzért (2 misi és juttatások) ennyire gyökérnek lenni és lejáratni magamat. De mindenkinek megvan az ára...
@fetyisob:

nos szerintem nem a 35 millás van neki. de mindegy is, már ellenzékben is az volt neki. és mint miniszterelnököt esetleg még jobban meg is illeti.
nem értem lázárt. ilyen kibaszott magaslabdát bazmeg.
akármilyen középkategóriás prémium nem lenne jó?..a kutyát nem érdekelné. nade s8??? pofám leszakad.
kurvára remélem hogy valami józanabb befolyásos fideszes, netán viktor megérteti vele hogy ez kibaszottul vállalhatatlan.
El vagyok keseredve! Orbán példaképe Berluscon. Nézzétek meg, ki se lehet robbantani a bársonyszékből. Megvett mindenkit. Mondjatok egyetlen fontos poziciót, amit nem a gyökerek foglaltak el. A Lázár egy pitiáner kis perc emberke. Azt csinál, amit Orbán mond neki. Hiába tiltakozunk, semmi eredménye. Ez a kis majom még Europa képébe is beleröhög. Félek kimondani, de ezeket csak igazi véres(!) forradalommal fogjuk tudni elzavarni. Akár több száz halott is lehet. Ne reménykedjünk, hogy a következő választásokon bárki is nyerhet. Már most kidolgozták a nyerő stratégiát. Nagyon el vagyok keseredve!
Álljon valaki ki az M5-re, és mérje be.
Lesz az több is, mint 130 km/h!

Valakit nem előzött meg mostanában?
@God hates us all by Hank Moody: Igen,de ha ezt meg is lépik,akkor is a fene megette,ha már úgy kell elvenni bárkitől,bár mit is,hogy kapjon már a fejéhez.Nos így már duplán megette a fene!Ő maga nem így gondolja!El vannak szállva,mert meg engedhetik.....
@néma bárány: Amennyiben valaki olyan kocsival jár, mint írjátok, annak bizony betegsége van! Lehe holnap már Ikarus csúklós busszal közlekedik. Ez egy fóbia! Nem mer szűk helyre, bezárt helyre ülni. Óriási félelemérzete van, ezt nem én, hanem pszichologusok állítják. Nézhető az aláírása is, mely szintén sokat mond. Alacsony a Viktor, és nem szert nem kilátni, állandó a veszélyérzete.
Üdv Mindenkinek.
Hát én Lázár papát nagyon jól ismerem.
Hisz Rapcsáknak volt a seggnyalója meg a táskahordozója.Úgy hogy a segge tele van bodzatúrúval.Itt Vásárhelyen ne féljetek megvette a képvselőket kilóra.Aki nem nyalakszik nem is kap,a jóból.Itt már úgy útálják őket.Csak hát nincs aki Trónról leváltsa.
Sajnos ez van.Majd a másik fiára is iratja az ingatlant.Úgy hogy a Mindszentiek is örülhetnek hogy ilyen a falujuk belijük .Mert mind a kettő onnan jött föl. a libanyakú felesége.Mindig kuncsorognak,hogy ez kell meg az kell fogjunk össze meg egyebek.
NA PÁ
@igényes: Sokkal egyszerűbb a magyarázat. A khmm... mérettel összefüggő dolog. Szóval a pszihodoki szerint, minél kisebb cerka annál nagyobb autó kívánkozik az elvtársnak! Bakker, az asszony meg azért lázong ilyenkor, hogy már érti, nekünk miért csak Corsa van! :)
Egy tökös újságíró megírhatná Orbán igazi értékelő beszédét.

8 millárd pálinkafőzés jövedéki adó kiesése.
13 milliárd Hajdú gépkocsivezető íróasztala.
3000 milliárd lopás
Egyéni juttatás csak gépkocsira, itt léphetne be a földes úr, Lázár Jani
Budai bünöző mint vizsgáló.
Putyin pofon
Merkel frász
Sárközi barack

stb.
@nagymagyarmagyar:
TV bemondó, szinész, énekes, exbokszoló celeb.
Csupa intellektuális ember, egyik sem abból él, hogy a népet hülyíti a pillanatnyi népszerűség érdekében.
Ez aztán a kiválóság.
Muhaha...
Majd szólj, ha nobel díjas fizikusok, vagy más független, nem az állásukért vagy a koncukért remegők arcok állnak mögé.
Félreértések elkerülése végett, nem nézem le ezeket az embereket, lehet hogy meggyőződésből állnak ott, de tévedni emberi dolog, a Bajnai kormány két klasszissal jobb volt. A mostani kormány havonta többet árt az országnak, mint más átlagos kormányok fél év alatt.
Ha rajtam múlna, ezért a pofátlanságért cserébe elvenném a kocsiját azt biztos. Aztán kapjon például egy normális, de egyszerű és gazdaságos autót, például egy skoda fabiat. És még mindig jobb helyzetben van, mint az a pármillió ember, aki ha autózni akar, bizony fizetnie kell érte...
@igényes: @Boli:

Őszintén szarok Orbán fóbiáira. Tőlem lehet komplexusos, lehet kistökű addig, amíg nem nekünk kerül sokba.

Legyen ő a mérce: Multivan fullos verzió 16 miller, egyénire extrázva mondjuk húsz. 200 ezerért bérlik neki, rendben. Ez a plafon, a csinovnyikok mind ez alatt legyenek kötelesek a mi pénzünkön autókázni. Ráadásul fontosságukkal és nélkülözhetőségükkel arányosan csökkenő értékben.
Ennyi demagóg faszt
@megint: Szerintem is, a sok köcsög itt nyomja demagóg szart! Miközben a komcsik ma kormányon vannak! Áááá, bakker, szar egy világ!
@néma bárány: Ne má'! Még a hobbyjukat is mi finanszírozzuk az elvtársaknak! Focistadion Debrecen és hasonlók... Ja, szar demagóg duma, de 2x10 milliárdba kerül! Bakker, az én hobbymat mi a f.szért nem támogatják, csak pl 0,1 millárddal? tudom, én vagyok a marha, hogy ennyivel beérem, nem merek NAGYOT ÁLMODNI!
@nagymagyarmagyar: Igen-igen, arra vártam mert mentem volna velük és itt hagytam volna a tefajtád idióta faszokat megrohadni! Buzi-e vagy?
"olyan járművel tegyem meg, amely percenként lerobbanhat"

Nem hinném, hogy ma bármelyik autótipus csak úgy lerobbangat. Még a Suzuki sem. Hülye duma! Én most egy Ford Focussal járok, már öt éve. Soha nem robbantam le!

A másik, hogy az autópályán a megengedett sebesség 130km/h. Ha villogóval, 160-as átlagot megy, akkor is csak félórát spórol, gyakorlatilag max 15 percet.

Szóval az egész érvelés hülyeség. Janikának kellett egy fasza kocsi és ki is bulizta magának. Legalább valami normális mesét talált volna ki!

Egyáltalán, miért használnak a politikusok kék villogót???? Mi olyan sürgős? Nem mentenek életeket!

Ma a webkonferenciák korában még utazni is felesleges!
nagymagyarmagyar 2011.01.28 15:45:08
Újra leírom a gyengébbek és a komcsik kedvéért. Sohasem hazudtam. Valahogy nem fér a fejembe, hogy lehet olyan ember szavát megkérdőjelezni aki bevallottan sohasem hazudott. Vállalom a hozzászólásaimat, amik az igazságon kívül semmi mást nem tartalmaznak. Arról nem én tehetek, hogy egyesek máshogy értelmezik az igazságot.
nagymagyarmagyar 2011.01.28 20:27:19
@adflexum: Ügyes történelem hamisítás. Soha nem írtam ilyeneket. De egy hazug manipuláló komcsitól nem is vár mást az ember csak a másik lejáratást. Nem jött be komcsi. Ilyet bárkiről ki lehet találni. A Fideszes pártkönyvem ami itt van mellettem nem hazudik. Te is tömlöcben végzed ha rajtam múlik.
ooops.
az eredeti kérdésre válaszolva,hogy mennyit ér a Lázár gyerek?
Nekem semmit.Kössön életbiztosítást,ha annyira fél az utakon vagy járjon személyvonattal--az utóbbi 10évben nem volt komoly vasúti baleset,míg közúti..na az volt néhány...
vagy gyalog..ha Petőfi is el tudott gyalogolni néhány száz km-t,és a doni hadifoglyok is...
@nagymagyarmagyar: Babám, te full hülye vagy. Fogalmad sincs az egészről és még írogatsz is róla?
Nem tom, hogy gabika spec az én magánnyugdíjpénztáramról mit tud majd kideríteni, mikor az kb.5.000,-, azaz ötezer forintot tett el 2010-ben a pénzemből. Közben a hozamom több volt mint a befizetésem, kb. 180.000,-Ft. Ember, egész évre összvissz ötezerbe került a több millió forint kezelése. Nézd majd meg a bankszámlakivonatodat barátom, hogy arra mit fizetsz egy év alatt, vagy számoltasd ki a bankoddal. Oszt megkapod rá tizedikén a minimálbért? Haggyá mán!
Kutakodjon csak a gabika, biztos már sóvárogott egy kis bizottsági pénzre. Kb. annyi értelme lesz, mint a csontváz keresgélésnek. De a bizottsági tagságért azok is tuti felmarkolták a zsét.
Nyugdíjtőzsde? Mikor kb. 2 éve, hogy részvényt tartalmazó portfóliót VÁLASZTHATSZ! Vagyis a te döntésed. 2009-ig ez tök tabu volt. Te meg nyomod itt a szar szövegüket? Saját gondolatokra nem futja?
Vagy csak provokálsz?
No de itt a téma a lázár jános (Kádárnak is volt egy ilyen nevű bábja, vagy rosszul emlékszem?) audija. Röviden, kapd be jani, de ne az enyémet.S8 egy olyan országban, ahol autópályán is max, 130 km/h a megengedett sebesség, bizony túlzás. Pl. egy friss ropogós 1.6-os Megane kiválóan elég erre a célra. Simán megy 130-at, töréstesztje lazán 5 csillagos. Lehet, hogy az S8-é is, de mint tudjuk NCAP 60 km/h-val csinálja a teszteket. 100 felett egy karambol lutri bármilyen autóban. Pedig fideszes létére egész értelmesnek tűnt a faszi. Vagy csak a név kötelezi?
@jani74: Volt kisz titkárok gittegyletének a tagkönyvére vagy büszke? Pedig kis korodban rád is biztosan büszkék voltak a szüleid.
De remélem a tagdíjat fizeted rendesen, nehogy már az én adómból kelljen állami támogatást juttani a pártodnak. Apropó, a roppant gusztusos magyar pártfinanszírozási rendszerrel mennyire vagy elégedett? No, ki vele! Ne titkold, nem szégyen az!
Nyenyi, Schmitt Pál, luxusverda?

Kezdem azt hinni, hogy Viktor direkt bokszzsáknak használja ezt a dilettáns hülyét, hogy legyen kin hangosan röhögni egy frakcióülésen!

:)
Nekem 1 db golyót megér, hogy fejbe lőjék.
Ebben a faszorrú Lázárban van pár vonyóhúzás is, nem hiszem, hogy a sok szolizástól ilyen barna. Ezért olyan kedves a hasonszőrű főnökének és ezért viselkedik igy.
Büdös suttyónak saját pénzből szakadt Suzukira se futotta volna, most, hogy más pénzéből teheti azonnal egy luxusautót követelt az ótvaros segge alá.
A jó anyját neki, ki kéne számolni, hány átlagadózó havi adójába kerül, hogy a köcsögnek havi 600 + benzinpénz + sofőr-t állnak az adózók.
Utána még cinikusan a kamerába is mondja a féreg, hogy ez neki jár.
Dzsentrit játszik a szemét falusi purdé más pénzéből, olyan mint a Győzike.
Ebben a faszorrú Lázárban van pár vonyóhúzás is, nem hiszem, hogy a sok szolizástól ilyen barna. Ezért olyan kedves a hasonszőrű főnökének és ezért viselkedik igy.
Büdös suttyónak saját pénzből szakadt Suzukira se futotta volna, most, hogy más pénzéből teheti azonnal egy luxusautót követelt az ótvaros segge alá.
A jó anyját neki, ki kéne számolni, hány átlagadózó havi adójába kerül, hogy a köcsögnek havi 600 + benzinpénz + sofőr-t állnak az adózók.
Utána még cinikusan a kamerába is mondja a féreg, hogy ez neki jár.
nem felejtem el, pár hónapja még hogy járt a pofája, emlegette, hogy védeni kell az emberek pénzét, most meg épp azt tapsolja el a szutyok.
Dzsentrit játszik a szemét falusi purdé más pénzéből, olyan mint a Győzike.
@captain morgan: Olvass vissza légyszíves, azok idézetek "nagymagyarmagyar" bejegyzéseiből
@Enrico72: És a "FIDESZ FRAKCIÓ"-T kijafaszom fizeti, mi, talán a Nagyságos Miniszterelnök úr? Az adófizetők keservesen megkeresett forintjait tapsolják el rongyrázásra, magamutogatásra. Hányingerem van ezektől az öntelt, felfuvalkodott hólyagoktól.
Most épp a távhős törvényjavaslat benyújtásának megtisztelő szerepe jutott neki. :)
No de ettársak! A NYENYI-ben ez is biztos benne vót, csak akik itten lázonganak, nem óvasták e figyelmesen! A párttitkár ettárs fijja, a felcsúti focista is megmondta, hogy ez itten minden fa.za, csak a sok elégedetlenkedő ellenfülkeforradalmár el akargya vonni a figyemünket azokról a hihhetetlen és kanfasztikus eredményekrül, amit pártunk és kórmányunk elírt itten-e! - Na már most ezekhez képest Füligg Jimmy és Török Szultán kismiskák, pláne a rablás szakterületén, hogy szegény Reich Jenőt ne is említsem, amint forog a sírjában! Mégis inkább az ő munkássága érdekel, mint ezek a narikomcsik!
Muszáj röhögnöm magamon. :)))))
"nagymagyarmagyar" és ez az "enrico" két(vagy egy) súlyos troll. És mi itt ugrunk rájuk. Soha többé.

DON'T FEED THE TROLL !!!!
Egyébként meg nesze neked Lázár János:

totalcar.hu/magazin/szerelem/drtrabi/
@KovA: egyik rendor sem merne ilyet csinalni, ne almodozz :)
@egyittlakó: @eremita: figyelemre méltó amit Fabius elküldött - www.hazaeshaladas.hu/
@Enrico72: Vagyis akkor te fizeted Lázár Audiját. Gratulálok, jó helyen van a pénzed!
Ez a Lázár makákó már az elmúlt években is arról volt híres, hogy ő volt az, aki a legtöbb támogatást vette fel (kb. 17 milla)számla nélkül - ahogy azt a honatyáknak kell!
kuruc.info/r/6/74091/

miről is papolt lázár 2007-ben????????????
Sajnos itt is mutatkozik a nagy átverés.
Nem ez az ember volt véletlenül az, aki saját városában pellengérre állította azokat az értelmiségieket, akik önhibájukon kívül nehéz anyagi helyzetbe kerültek, de nem voltak hajlandóak segédmunkások között szedni a szemetet? Nemcsak a szociális támogatást vonta meg tőlük, de még a nevüket is feltette egy internetes listára.
@néma bárány: nem értek egyet. a választópolgár nem büntet, vagy ha igen, csak lohol az események után.
1-fidesz már volt hatalmon. jó volt? nem. akkor most mit keresnek itt megint?
2-ha 4 év után folyton leszavazzák az éppen aktuális hatalmat az mire vezet? ha mindig utána vagyunk okosok?
Mennyit ér nekünk Lázár János?

semennyit nem ér, kössék fel
A biztonság fontos dolog"

akkor járjál vonattal.
tehervonattal, abba befér az arcod
süti beállítások módosítása