Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/19/hatarozatban-tagadja-a-srebrenicai-nepirtast-az-orbant-kitunteto-dodik-es-a-parl... (2024.04.19. 07:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.02.09. 08:00 Fabius

Mennyit ér nekünk Lázár János?

A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:

- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az S8-as Audi nem státuszszimbólum, nem pénisztoldalék, nem vizuális felszopás, hanem maga a biztonság azzal a 450 lóerővel. Utóbbira mondta is az Audi bótban, bőven bele, mert nem gyereknek lesz.
A biztonság fontos dolog, Lázár János pedig sokat autózik. Vagyonnyilatkozata alapján lakhatási támogatást nem vesz igénybe, minden nap haza kocsikázik Hódmezővásárhelyre. Szerinte erre futja a havi 300 ezer benzinpénzből, a bérleti díjat meg összedobja a Fidesz frakció és Hódmezővásárhely hálás népe. Azé a városé, amelyik 2008-ban a legeladósodottabb megyei jogú város volt Magyarországon, és aminek vezetése érthető okokból nem rajongott a Progresszív Intézet 2010-ben készült felméréséért, így adatot szolgáltatni sem igyekezett. Ettől függetlenül azért kiderült, a 400 ezer/fő adósságtömeggel még mindig országelsők. Vagyis a luxus mindenképpen indokolt, mert a hódmezővásárhelyi polgárok szívesen megfizetik. Az is könnyen meglehet, hogy kétszer.

Bizony, jár úgy az ember néha, hogy illusztráció keresés közben érdekes képek esnek ki legjobb barátunkból, Mr. Gugliból. Alattuk pedig van egy paparazzi képekre alapozott poszt, ami szerint Lázár János nem egy, hanem két luxusautót használ felváltva. Csodáljuk meg mi is a két tökegyforma, csak a rendszámukban különböző autókat:
A biztonság mindenek felett, ugye. Egy autó nem autó, még el talál kopni a velúrszőnyeg, kiöblösödik a fotel, rojtosodik a váltógomb és a bőrkormány, ezek pedig káros hatással vannak a menettulajdonságokra. Ám, ha már a technikai arzenálnál tartunk, vessünk egy pillantást a márka hazai forgalmazójának oldalára is, üssük fel a prémium modell  katalógusát, és lapozgassuk. Legyünk nagyvonalúak, bár drágább, válasszuk a benzinest az alapmodellek közül. Lássuk be az alapigazságot: Isten a kocsit benzinesnek teremtette, ergo: a dízel Isten ellen való vétek, a gázos ( bár ilyen A8 nincs) pedig út a megbocsátás felé.

Ha ezzel megvagyunk máris jönnek szembe a számok:

-Legolcsóbb A8 : 23 755 000 Ft
-Legdrágább : 39 914 500 Ft

Ha megnézzük a két verzió adatlapját máris szembesülünk a ténnyel: sok bizbasz rendelhető hozzájuk, de biztonságtechnikai megoldás szinte egy sincs ezek között. Ugyanis a fapadosban is benne van minden 23 milláért. Talán a sávelhagyásra és ráfutásra figyelmeztető elektronika az egyetlen kivétel, de ezt talán pótolja az emberi erőforrás Lázár sofőrös kocsijában. Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy még prémium biztonság esetén is lehetne spórolni a bérleti díjon némi aprót. Pláne, ha kettőn kellene esetleg, ugye. De, ha azt vesszük, hogy Orbán Viktor Vw Multivanja hol van biztonságtechnikában a fapados A8-hoz képest...

Na mindegy. A lényeg, hogy Lázár János a kezünkbe tette a döntést tegnap: szerinte a választópolgárok és Hódmezővásárhely népe dönt arról, mennyit is ér meg az ő munkája. Érdemes megnézni a cinizmust Lázár arcán, amint a képünkbe tolta ezt, ebben a formában:
Kezünkben a döntés jogával vessünk egy pillantást Lázár parlamenti munkájára. A parlament.hu adatai szerint Lázár János 2010-ben 30 önálló, és 33 társtettesként elkövetett nagyüzemi törvénygyártásban vett részt. Saját ízlésem szerint válogatva nekem ezek tetszenek a legjobban:

1: P/16 iromány, a Nemzeti Együttműködésről, magyarul a szétröhögött NENYIről.

2: H/516 iromány Schmitt Pál köztársasági elnökké jelöléséről.

3: T/649 iromány alkotmánymódosításról, amivel a legröhejesebb bakot lőtték, és aminek a

4: T/676 irományt, vagyis a lex Borkai néven elhíresült törvényt köszönhetjük a lex Haverek példatárba.

5:T/1445 alkotmánymódosítás, ami meghatározta, hogy költségvetést befolyásoló tényező, adó, illeték, vám, helyi adók témában nem lehet népszavazást tartani. 98%-os különadó, 2 millió feletti végkielégítés, és a nyugdíjtörvény előszele. Emlékszünk, ugye?

6: T/1446 iromány az Alkotmánybíróság jogköreinek megkurtításáról.

7: T/1447 iromány a különadóról.

A munkája alapján tőlem a legnagyobb luxus amit kaphat(na), az a szamaras kordé bakjára szögelt ülőpárna. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én utálom, ha egy politikus elmerészkedik odáig, hogy ki merje jelenteni: vele kéz a kézben jár a fényűzés, őt így kell elfogadni, ezzel együtt kell megválasztani és kész. Le van szarva a válság, a tény, hogy az ország és a városa egy tipegésnyit se ment sehová előre, de a luxus az járjon alanyi jogon a fent felsorolt pótolhatatlan munkáért. Ami nem igényel nagyobb erőfeszítést a bólogató nejlonkutya fejének megfelelő irányba billegetésénél.

Lófaszt, kedves János.

Létezik a pofátlan, pökhendi közpénzszórásnak olyan foka, amiért büntet a választópolgár. Ha emlékszel még, ezt hívjátok azóta fülkeforradalomnak. Te tipródj el ezen, ti meg kommenteljétek ide, mennyit ér meg nektek Lázár János.

679 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr162648269

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lézerblokkolót használ Lázár János? 2011.02.09. 14:07:21

Az elmúlt hetekben örökzöld témát adtunk a hazai sajtónak azzal, hogy lefotóztuk Lázár János Audi S8 V10-es luxusautóját. Mostanában egyre több olvasónk keresett meg minket levélben, hogy felhívják figyelmünket a kocsiról készült fotók másik érdekesség...

Trackback: Tiltsák be a lézerblokkolót! 2011.02.09. 13:00:51

Az átlagember ne használja, hiszen a híradó is ezt üvölti: feljelentés jár érte. Bezzeg Lázár úr Audiján…...

Trackback: Vásárhelyi BAR-lista 2011.02.09. 11:29:46

Amikor kitört a balhé a közintézményekben kötelezően kiragasztandó politikai nyilatkozattal kapcsolatban, vártam, hogy mikor kezdi utánozni a "nagyok" elmebaját valamelyik vidéki kiskirály a saját szemétdombján. És nem is kellett sokat várnom...

Trackback: Kormányzati előjáték 2011.02.09. 11:27:50

Lázár János szerint ez még csak az előjáték, mindannyian meg leszünk csinálva.A kormánynak van európai színvonalú, jogharmonizált szexuális kultúrája, sugallja a hirado.hu ma reggeli címlapja, ahol a belső oldalon magától Lázár János parlamenti képvise...

Trackback: Az elru­gasz­ko­dás a minimum 2011.02.09. 10:07:44

Tel­je­sen igaza van Lázár János­nak. Őt, és ezzel együtt a havi 900 ezer forin­tos rezsi­költ­ség­gel üzemelő autó­ját a hód­mező­vá­sár­he­lyiek igen magas biza­lom­mal, a vok­sok het­ven szá­za­lé­ká­val támo­gat­ják. Ha majd nem választ­ják meg pol...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Secnir: "amikor először megláttam a Lázárt, abban a szép frizurájában"

Nem emlékszem, de biztos vagyok benne, hogy a narancsosok pártjában soha nem láttam egyetlen szimpatikus embert sem. Legalábbis azok között, akik szerepeltek a nyilvánosság előtt.
Nem mintha a szocialistáknál különb lenne a helyzet...
:)
Mesélje már el nekem bármelyin ViktorFan, hogy melyik nyugati demokráciában szokás, adófizetői pénzen csúcskategóriás audikkal futkározni közszolgáknak???
Felesleges Lázáron hergelni magunkat.

Ő röhög a markába, mi meg csak idegesítjük magunkat, romboljuk az egészségünket a stresszel. Csak a vakoknak nem volt nyilvánvaló, hogy Orbánék egy fikarcnyival nem jobbak az mszp-nél, szdsz-nél. Sőt, annyival rosszabbak, hogy a hozzá nem értés mellé még arrogancia, pökhendiség, képmutatás (hirtelen jött nagy vallásosság, nemzeti érzelmek) is társul. Lopni ugyanúgy tudnak.

Meg ahogy mondani szokták, az a legrosszabb, amikor a buta ember még szorgalmas is.
Kedves mélymagyar!

Egyetértesz azzal, hogy az egyszerűsített honosítási eljárással állampolgárságot szerzett újra magyarok Gyest kaphassanak az anyaországtól, ha magyarországi bejelentett lakóhellyel rendelkeznek, úgy, hogy egyébként nem ide fizetnek adót?

Vagy inkább azzal értesz egyet, hogy a magyarországi magyaroknak emeljék meg a gyes összegét?
a köcsög fideszeseknek nincs erkölcsi alapjuk felelősségre vonást,elszámoltatást követelni,a nokiásdoboz egy gyufaskatulya hozzájuk képest.orbáncigány pont ellentéte robin hoodnak,tőlünk lop,és fent osztogat
mnden fideszes tolvajnak,és rajongóinak,járjatok úgy mint a csikos nadrágom /csörsz /
Egy forint a forró lángos
Le van szarva Lázár János.
A hatvanasok tudják,hogy csak két mássalhangzó a különbség az eredeti szöveg,és e között.
@d-evike: Ha ez nekem szólt, akkor teljes mértékben egyetértek. Ők sokkal magyarabbak mint itt néhányan, főleg a Budapestiek. Ennyi áldozatot mindannyian vállalhatunk. Ha neked ez problémát okoz akkor felmerül bennem a kérdés, hogy te magyar vagy e egyáltalán és kinek az érdekeit szolgálod?
Csodálom, hogy ennek a kormányzó néven írogató fideszeszes bérhozzászólónak még senki nem szólt be. Nos, akkor én megteszem; mondjon le a haverjaival együtt ő is!
Honfitársaim, kedves barátaim! Javaslom, hogy fogjunk össze (úgy össznemzetileg), és dobjunk össze egy kis pénzt nagymagyarmagyar döblingi vagy gratzi gyógykezelésére. Ott megfelelő, lassú, kíméletes terápiával ráébred majd a valóságra.
Fentebb olvastam hogy lámpavason lógjanak. Helyes.Varjak egyék ki a szemüket na akkor majd megbékülök velük.Szemét galíciai banda ez itt mindegyik.Parlamenti ülés után meg összejárnak iszogatni és eldönteni a legújabb megaprojekt kifizetési százalékait.Hogy rothadna el az összes gennyláda.
Láttam a nyilatkozatot. Ez az arc hülyének néz mindannyiunkat...ki szavazott ilyenekre ?
@nagymagyarmagyar:

én a magyarországon élő anyukák (mivel én is az vagyok) érdekeit szolgálom. Ellentétben veled te hülye. (nem szoktam ilyet de te nagyon sötét vagy és rászolgálsz)
@James Pond: @egyittlakó: @eremita:
Először valami közös nevezőt kéne találni az embereknek.Amíg a köpködés megy addig...
De jó az ötlet.
@nagymagyarmagyar: Mellesleg tehát te inkább a határontúli anyukákat támogatod, mint az anyaországi anyukákat, akik itt dolgoznak és ide fizetik az adójukat.

Hát tudod.....no comment.
Kibaszott Lázár, szétbasznám az egész kurva cinikus pofáját, hogy dögölne meg mielőbb és dögöljön meg a fattya is és az egész pártja.
Kibaszott komcsi nemzetnyomorító Orbán is fordulna fel rákban, kibaszott köcsög állat!
az én elvett nyugdíjamból egy hónapig el van ez az ORDENáRé NAGY KöTSöG!
@d-evike: Azokat támogatom akik igazi magyarok. Láthatóan te nem vagy az, hiszen nem értesz egyet Orbán Viktorral és a Fidesszel.
Elnézést az előző posztért, hiszen nem is a kérdésre feleltem. Szóval nekem kevesebbet ér Lázár János mint a lehányt kutyaszar az út szélén, amibe beleélvezett egy útszéli csöves.
Hogy mennyit ér ? Nekem egy lyukas 2fillérest SEM!Azt ereklyeként őrzöm.Ezt a tetűt,meg ....
@Furcsán Fegyenc: Ébresztő, az a nyugdíj sosem volt a tiéd. Legkésőbb 10 év múlva leléptek volna a pénzeddel a külföldi gyurcsánybarát nagytőkés nyugdíjtőzsdéző magánpénztárak.
Majd meglátod mi lesz, ha most átvilágítják őket. Mennyi mutyi fog kiderülni. Egyébként aki nem mutyizott annak nincs félnivalója szóval nem kell aggódni amiatt, hogy Gabriella majd belenéz a banktitkokba és a magánszámlákba. Én nyugodt vagyok.
Az jo, hogy a berles meg a benzin havonta ennyi es ennyi, de vajon a sofor mennyit keres es ki fizeti?

Mert ilyen autohoz mar gondolom sofor dukal.
@néma bárány: Na látod ezt, nem is figyeltem, nem ütötte át az ingerküszöbömet a "hölgy" sosem, ezért nyomják annyira? Sosem értettem...
@nagymagyarmagyar: "@d-evike: Azokat támogatom akik igazi magyarok. Láthatóan te nem vagy az, hiszen nem értesz egyet Orbán Viktorral és a Fidesszel."

nagymagyarmagyar: ez elég gyenge volt, nem hiteles, kijön belőled a troll-éned.Szedd össze magad. Egy igazi FIDESZ-fan nem így beszél.
@nagymagyarmagyar: Pont annyi fog kiderülni, amennyi a nagy csontvázkeresésnél. Egy nagy semmi. Viktorka azóta is őrizgeti a fiókjában a jelentés egyetlen eredeti példányát. Ami egy üres A4-es lap. Vagy maximum annyi: Bocs, főnök, ezt elkúrtuk, nem kicsit, nagyon. Nem találtunk csontvázakat. De majd Magashomlokú Péter kormányszóvivőnk kiáll, és hadovál valamit, Gyurcsányozik egyet, az mindig bejön a primitív ránk szavazóknak.
@nagymagyarmagyar: Hát te aztán minden vagy csak nem nagymagyar, sőt még igazi magyar sem. Egy igazi agymosott hulla vagy. Ne a panelprolikat cseszegesd, nem azok tehetnek orban és dilettáns csapata melléfogásairól, hanem ti, akiket ki engedtek a karámból bégetni. A szemkilövető kormány megt már olyan unalmas, teljesen lerágott csont. Kíváncsi lettem volna, ha bármelyik igazán demokratikus nyugati országban ezt művelte volna a csőcselék, akkor ott hogy bántak volna veletek. Láttam már ehhez hasonló őrjöngést, éás ahol a rendőrökre támadtak, kirakatokat törtek be, autókat gyújtottak fel, hát azok rendesen maqgkapták a magukét ott is. Meg is érdemlik az ilyen mocskosok.
@stirlitzist:

Látod, pedig mikre nem jó, ha az ember numera uno cheerleader-e egy pártnak? :-))

3.bp.blogspot.com/_LKk1alnTtRc/TJC06QkDDHI/AAAAAAAAC_w/h6QrYz0tnaA/s1600/2010.09.14+0081.jpg

Garantált a karrier a "kormányzathoz közelálló" körök tévéjében.
hányok az egész rohadt fidesztől meg a trolljaiktól, büdös komcsi mind egy szálig, elvitetném őket észak koreába, ott basszák seggbe őket naponta hússzor :)
@Fabius: Csak az a baj, hogy Bajnai nem akar politikus lenni!(sajnos)
Nem tudom, hogy a Lázár munkába járáshoz használhatja-e az Audit. Szerintem nem!

A nép ad egy autót munkavégzéshez, nem hazautazáshoz.

Az Audit csak akkor használhatja, ha munkaidőben egyik helyről, tárgyalni megy a másik helyre. A Volán és BKV buszvezetők gondolom nem viszik haza a járműveiket. Sok rendőrt látok, tűzoltót, akik nem parkolják otthon járműveiket. A katonák a harckocsikat nem viszik haza, mert nem tulajdonuk.

A nem saját tulajdonú személygépkocsi hivatali, üzleti célú használata esetén fizetett költségtérítés

A munkáltató személygépkocsi-használat címén költségtérítést fizethet annak a munkavállalónak is, aki a hivatali feladatát nem saját tulajdonú, hanem bérelt vagy szívességi használatba kapott járművel látja el. Ilyenkor a kifizetett költségtérítés összege minden esetben a magánszemély bevételének számít, tehát kiküldetési rendelvény vezetése mellett sem alkalmazható a törvény 25. §-a (2) bekezdésének c) pontja. A nem saját tulajdonú személygépkocsi hivatali célú használata esetén ugyanis - a 3. számú melléklet II. 6. pontjában foglaltak miatt - nincs mód a költségek igazolás nélkül történő elszámolására.

A magánszemély a nem saját tulajdonú személygépkocsi hivatali célú használatára tekintettel kapott költségtérítés összegéig, az Szja. törvény 27. §-ának b) pontja alapján a 3. számú melléklet IV. 5. pontja szerint számolhatja el az üzemi célú használatra eső költségeket [Szja-törvény. 27. § b) pont; 3. számú melléklet IV. 5. pont].

Hogyan számol el a Lázár vajon! Bevallotta, hogy naponta hazajár a nem tulajdonát képező gépkocsival. Miért teszi ezt?
Meddig tűri a nép ezt a pazarlást,mikor az ország gazdasága a béka feneke alatt van.Én fél évig dolgozok ennyi pénzért, amit kifizetnek autóra egy hónapba,és akkor még beleröhög az ember képébe.
es a rendszamtabla mellett ott a lezerblokkolo is :)
@butus:

Az alapítvánnyal elkezdtek mocorogni, mert szerintem ők is látják hová tartunk. Meglátjuk mi sül ki belőle. Mindenesetre biztató, hogy pontról pontra tudták megcáfolni Matolcsy összehordott hülyeségét.

Ha pártot alapítanak és a támogatás lesz a kérdés, az enyémet magukénak tudhatják.
@piktor72: 17:32-kor megcsörrent a telefonom, szépen gyalogoltam az utcánkban. Ismerősöm hívott tudok-e egy jó munkaügyben jártas ügyvédet. A hívó 52 éves elismert munkatárs az önkormányzatnál (lapátra kerül).
Megyek tovább, a zöldségeshez, látom eléggé rossz az árú, pont káposztát vettem volna (paradicsomos káposzta lenne az ebéd), régi zöldségesem mondja lassan végleg bezárja a boltot. Nincs vásárlóerő, nincs friss árú, nem vettem meg az aszott káposztát. Jön velem szemben volt osztálytársam. Üdvözöltem elkezdett szinte sírni, kirugták pedig az egyik legjobb séf volt. Ennyi a történet 30 perc alatt egy séta alkalmával. Lázár már Hódmezővásárhelyen van 30 perc kell neki csupán.
@cindbl: A vállról indítható rakéták ellen ?
csak egy részletre hívnám fel a figyelmet, az RTL honlapján látható videó 35. és 50. másodpercénél tisztán látszik, hogy lézerblokkoló van az autón a rendszám felett, azaz gyorshajtás esetén rendszámát nem lehet lefényképezni!
@James Pond:
Amiket fölsoroltál azokat nem tudom mind a számlájukra írni.
Baklövések:
- sávos adózás megszüntetése a szükség, ha hasznos, a kellemes egykalapalávevése
- az adókedvezmény alapú gyermektámogatás - mitől ér többet a bankigazgató gyermekneveló szolgáltatása az államnak mint a szegény pedagógusé ?
- és az egész demagóg és pofátlan kommunikáció.

Ami helyes (és most csodálkozni és talán ellenkezni is fogsz):
- a manyup felszámolása (amit soha nem lett volna szabad bevezetni, csak az önkéntest) csak azt is hülyén csinálták, egyszer nem magyarázták el értelmesen miről van szó ezzel teret nyitottak a demagógiának egyrészt - és a felszámolás nem teljes másrészt. Elszúrták.
- az, hogy a válságot kivételesen első körben nem a népre terhelték, hanem azokra az ágazatokra, akik piaci erőfölényüknek köszönhetően az elmúlt időszak nyertesei voltak - nekik van miből fizetni és van miért fizetni.

Az hogy energiaáremelések meg a franc tudja még mi lesz: kényszerpálya az államnak állni kell a költségeit be kell szedni a pénzt nincs mese - mindenesetre az eddigi lakosságmegszorítósdi reflex helyett eddig még a nép meg volt kímélve.
Viszont értékrendet sértő és vérforraló ebben a helyzetben az ilyesfajta mutyizás mint luxuscirkáló a Lázárnak és még bizonyára van egypár ilyen ügylet.
Az ilyesmi egyszerre pofátlanság és ostobaság.

A dolgokat nem pártoskodás alapon kell megítélni hanem saját gondosan kialakított értékrend és átgondolt összefüggések szerint.

Nem minden szar azért mert a hüölye fidesz csinálja, de attól még hülye a fidesz, hogy hülyeségeket csinál, és pofátlankodik.
A dolgokat magukban kell nézni - attól még a fideszt is el lehet ítélni a hülyeségeiért - hogy nem tudja kordában tartani a hülyéit.
@Dexter007: Lehet ,hogy a seggbekúrást élveznék az álszent fideszesek, lehet , hogy nem véletlenül sertepertélnek a buzi és pedofil papok körül. Csak nézz rá Semjénre-feltéve , ha bírsz-@piktor72: Ráadásul az első akcióterv, amit a bunkó focista hirdetett ki nem teljesült . 120 milliárd ft-ot akart a kormány magán megtakarítani, ebből 500 millió!!!! teljesült, vagyis 0.5 milliárd . Gondolom még ez is kozmetikázott adat.@Fabius: Az én szavazatomat is.
@cindbl: Nam érdekes a lézerblokkoló - a rendőrök helyében megszervezném, hogy lefényképezném mikor indul meg a másik helyen mikor érkezik. Aztán a klasszikus képlet : átlagsebesség= út/idő - ha több mint a megengedett magyarázza már meg hogy teleportálta magát - mehet a bünti...
Oszt ha elkezd kikezdeni - mehet az ügy a sajtónak...

Volt egyébként ilyen időszak Antallék idején... mindenki elöl hátul rendőrvillogóval kísértette magát - attól volt valaki - a dzsentri úrhatnámság.
Aztán csináltak jó sok balesetet és Antall bekorlátozta kinek jár a rendőri villogós kíséret...
Akkoriban mondtam hogy én ezeknek sárga villogót adnék mindnek - nem rendőrkíséretet. :-(
sztem gáz h egy ilyen audittal szúrkák ki a szemit, vmi drágább verda kellene a punája alá.
@Táskás Tóni:

Mindig felveszi az üzemanyagköltséget, pedig sűrűn utazik repülővel, ott a kerozin pénzt és a napidíjat veszi fel. Egyébként kinek adnak munkábajáráshoz autót? Senkinek! Csalás az egész. Neki nem kell autó a munkahelye nincs messze a Parlamenttől. Gyalog is mehet, és megy is. Ingyenes a vonat, volán, Bkv közlekedése. Minden képviselőnek az! Budai vizsgálja ki ezt a pofátlanságot!
Én azt mondom, hogy magas beosztáshoz igenis járjon jó fizetés, és drága autó, hogy legyen motiváció.
De ezt tudni kell kezelni ám. A legrosszabbat, amit tehetett, azt megtette: beleröhögött a kamerába, hogy mekkora király, és ha senkinek semmi, neki akkor is jár minden, hiszen a szuper polgárok megszavazták. Hát szívjanak akkor.
Ha elmondta volna, hogy ezt dobta a gép, és higgyük el, hogy értetlenül áll előtte, de mindent megtesz, hogy a "nép" megelégedett legyen, lehet hogy nem akarnám leköpni.
gusztustalan ez a fickó, rohadjon meg a jó kurva anyjába.. bocs de ez kikívánkozott
orban autoja is 35millio körül van! az ö multivanja targyalo felszerelesben A8 árban van!
csak ez nem tünik fel az atlag parasztnak! ezert azt mondom ő jobb politikus mint a lazar mert rola nem feltetelezik hogy 35milliot kolt autora!
"Lófaszt, kedves János." Ebben minden benne volt... Nem tudok továbbiakban olyant hozzászólni, ami "nyomdafestéket" tűrne. Fabius, Te még finom voltál! Szerintem a reálisan gondolkozó emberek ennél sokkal cifrábbat gondolnak. Pl. a lipicai ménes ménjeinek legnemesebb alkatrészei a képviselő úr legokosabb részébe. De még élvezze is!
orban multivanja highline tárgyaló kivitelben 35millioba kerül!es abbol sem egy van!
szoval ő csinalja okosan, nem feltunöen!
mert az atlag azt latja olyan autoval jar mint a melosok! pedig dehogy! A8 árban adják az ilyen president multivanokat!
na ez az okos politikus!
@nagymagyarmagyar: "Azokat támogatom akik igazi magyarok. Láthatóan te nem vagy az, hiszen nem értesz egyet Orbán Viktorral és a Fidesszel."

Ezek után már csak egy kérdés: Ki bújik eme nemes név alatt??? Kósa,Szíjjártó,Selmeczi, Semjén netán Lázár ????
Ha nem is, de szellemileg mindenképpen az a kategória.... És még aggódnak a 2/3 miatt
@Csanádka: Egy luxus HALOTTAS taliga.Abba benyó sem kell s csak egy menet lenne s kész...vége.
@fetyisob:

Itt feljebb kiveséztük Orbán milyen Multivannal jár. A lényeg, hogy 200 ezerért bérlik neki, a többi lófaszt se számít.

Na, ehhez képest háromszor annyit költenek Lázárra, aki mellesleg egy porbafingó pöcs, nem miniszterelnök, nem államelnök, de még csak nem is kormánytag.
Lúzer Jani a nevével ellentétben nem is annyira lúzer. Amúgy meg, a frakció és az önkormányzat is, - ebből következően Lúzer is - az adófizetők pénzén élvezi a luxust. Persze, korszakos munkájáért megérdemli, de azért valahogy úgy lenne jogos, ha a fidesz fanok állnák ezt a költséget. Valamiért a pofátlanság jut eszembe róla. Egy pofátlan kormány. Vajon miért is?
@néma bárány: Viszont legalább akkora seggfej! Azért a szarért, amit előad, ennyi legalább jár, szerinte! Nekem például nem lenne gyomrom ennyi pénzért (2 misi és juttatások) ennyire gyökérnek lenni és lejáratni magamat. De mindenkinek megvan az ára...
@fetyisob:

nos szerintem nem a 35 millás van neki. de mindegy is, már ellenzékben is az volt neki. és mint miniszterelnököt esetleg még jobban meg is illeti.
nem értem lázárt. ilyen kibaszott magaslabdát bazmeg.
akármilyen középkategóriás prémium nem lenne jó?..a kutyát nem érdekelné. nade s8??? pofám leszakad.
kurvára remélem hogy valami józanabb befolyásos fideszes, netán viktor megérteti vele hogy ez kibaszottul vállalhatatlan.
El vagyok keseredve! Orbán példaképe Berluscon. Nézzétek meg, ki se lehet robbantani a bársonyszékből. Megvett mindenkit. Mondjatok egyetlen fontos poziciót, amit nem a gyökerek foglaltak el. A Lázár egy pitiáner kis perc emberke. Azt csinál, amit Orbán mond neki. Hiába tiltakozunk, semmi eredménye. Ez a kis majom még Europa képébe is beleröhög. Félek kimondani, de ezeket csak igazi véres(!) forradalommal fogjuk tudni elzavarni. Akár több száz halott is lehet. Ne reménykedjünk, hogy a következő választásokon bárki is nyerhet. Már most kidolgozták a nyerő stratégiát. Nagyon el vagyok keseredve!
Álljon valaki ki az M5-re, és mérje be.
Lesz az több is, mint 130 km/h!

Valakit nem előzött meg mostanában?
@God hates us all by Hank Moody: Igen,de ha ezt meg is lépik,akkor is a fene megette,ha már úgy kell elvenni bárkitől,bár mit is,hogy kapjon már a fejéhez.Nos így már duplán megette a fene!Ő maga nem így gondolja!El vannak szállva,mert meg engedhetik.....
@néma bárány: Amennyiben valaki olyan kocsival jár, mint írjátok, annak bizony betegsége van! Lehe holnap már Ikarus csúklós busszal közlekedik. Ez egy fóbia! Nem mer szűk helyre, bezárt helyre ülni. Óriási félelemérzete van, ezt nem én, hanem pszichologusok állítják. Nézhető az aláírása is, mely szintén sokat mond. Alacsony a Viktor, és nem szert nem kilátni, állandó a veszélyérzete.
Üdv Mindenkinek.
Hát én Lázár papát nagyon jól ismerem.
Hisz Rapcsáknak volt a seggnyalója meg a táskahordozója.Úgy hogy a segge tele van bodzatúrúval.Itt Vásárhelyen ne féljetek megvette a képvselőket kilóra.Aki nem nyalakszik nem is kap,a jóból.Itt már úgy útálják őket.Csak hát nincs aki Trónról leváltsa.
Sajnos ez van.Majd a másik fiára is iratja az ingatlant.Úgy hogy a Mindszentiek is örülhetnek hogy ilyen a falujuk belijük .Mert mind a kettő onnan jött föl. a libanyakú felesége.Mindig kuncsorognak,hogy ez kell meg az kell fogjunk össze meg egyebek.
NA PÁ
@igényes: Sokkal egyszerűbb a magyarázat. A khmm... mérettel összefüggő dolog. Szóval a pszihodoki szerint, minél kisebb cerka annál nagyobb autó kívánkozik az elvtársnak! Bakker, az asszony meg azért lázong ilyenkor, hogy már érti, nekünk miért csak Corsa van! :)
Egy tökös újságíró megírhatná Orbán igazi értékelő beszédét.

8 millárd pálinkafőzés jövedéki adó kiesése.
13 milliárd Hajdú gépkocsivezető íróasztala.
3000 milliárd lopás
Egyéni juttatás csak gépkocsira, itt léphetne be a földes úr, Lázár Jani
Budai bünöző mint vizsgáló.
Putyin pofon
Merkel frász
Sárközi barack

stb.
@nagymagyarmagyar:
TV bemondó, szinész, énekes, exbokszoló celeb.
Csupa intellektuális ember, egyik sem abból él, hogy a népet hülyíti a pillanatnyi népszerűség érdekében.
Ez aztán a kiválóság.
Muhaha...
Majd szólj, ha nobel díjas fizikusok, vagy más független, nem az állásukért vagy a koncukért remegők arcok állnak mögé.
Félreértések elkerülése végett, nem nézem le ezeket az embereket, lehet hogy meggyőződésből állnak ott, de tévedni emberi dolog, a Bajnai kormány két klasszissal jobb volt. A mostani kormány havonta többet árt az országnak, mint más átlagos kormányok fél év alatt.
Ha rajtam múlna, ezért a pofátlanságért cserébe elvenném a kocsiját azt biztos. Aztán kapjon például egy normális, de egyszerű és gazdaságos autót, például egy skoda fabiat. És még mindig jobb helyzetben van, mint az a pármillió ember, aki ha autózni akar, bizony fizetnie kell érte...
@igényes: @Boli:

Őszintén szarok Orbán fóbiáira. Tőlem lehet komplexusos, lehet kistökű addig, amíg nem nekünk kerül sokba.

Legyen ő a mérce: Multivan fullos verzió 16 miller, egyénire extrázva mondjuk húsz. 200 ezerért bérlik neki, rendben. Ez a plafon, a csinovnyikok mind ez alatt legyenek kötelesek a mi pénzünkön autókázni. Ráadásul fontosságukkal és nélkülözhetőségükkel arányosan csökkenő értékben.
Ennyi demagóg faszt
@megint: Szerintem is, a sok köcsög itt nyomja demagóg szart! Miközben a komcsik ma kormányon vannak! Áááá, bakker, szar egy világ!
@néma bárány: Ne má'! Még a hobbyjukat is mi finanszírozzuk az elvtársaknak! Focistadion Debrecen és hasonlók... Ja, szar demagóg duma, de 2x10 milliárdba kerül! Bakker, az én hobbymat mi a f.szért nem támogatják, csak pl 0,1 millárddal? tudom, én vagyok a marha, hogy ennyivel beérem, nem merek NAGYOT ÁLMODNI!
@nagymagyarmagyar: Igen-igen, arra vártam mert mentem volna velük és itt hagytam volna a tefajtád idióta faszokat megrohadni! Buzi-e vagy?
"olyan járművel tegyem meg, amely percenként lerobbanhat"

Nem hinném, hogy ma bármelyik autótipus csak úgy lerobbangat. Még a Suzuki sem. Hülye duma! Én most egy Ford Focussal járok, már öt éve. Soha nem robbantam le!

A másik, hogy az autópályán a megengedett sebesség 130km/h. Ha villogóval, 160-as átlagot megy, akkor is csak félórát spórol, gyakorlatilag max 15 percet.

Szóval az egész érvelés hülyeség. Janikának kellett egy fasza kocsi és ki is bulizta magának. Legalább valami normális mesét talált volna ki!

Egyáltalán, miért használnak a politikusok kék villogót???? Mi olyan sürgős? Nem mentenek életeket!

Ma a webkonferenciák korában még utazni is felesleges!
nagymagyarmagyar 2011.01.28 15:45:08
Újra leírom a gyengébbek és a komcsik kedvéért. Sohasem hazudtam. Valahogy nem fér a fejembe, hogy lehet olyan ember szavát megkérdőjelezni aki bevallottan sohasem hazudott. Vállalom a hozzászólásaimat, amik az igazságon kívül semmi mást nem tartalmaznak. Arról nem én tehetek, hogy egyesek máshogy értelmezik az igazságot.
nagymagyarmagyar 2011.01.28 20:27:19
@adflexum: Ügyes történelem hamisítás. Soha nem írtam ilyeneket. De egy hazug manipuláló komcsitól nem is vár mást az ember csak a másik lejáratást. Nem jött be komcsi. Ilyet bárkiről ki lehet találni. A Fideszes pártkönyvem ami itt van mellettem nem hazudik. Te is tömlöcben végzed ha rajtam múlik.
ooops.
az eredeti kérdésre válaszolva,hogy mennyit ér a Lázár gyerek?
Nekem semmit.Kössön életbiztosítást,ha annyira fél az utakon vagy járjon személyvonattal--az utóbbi 10évben nem volt komoly vasúti baleset,míg közúti..na az volt néhány...
vagy gyalog..ha Petőfi is el tudott gyalogolni néhány száz km-t,és a doni hadifoglyok is...
@nagymagyarmagyar: Babám, te full hülye vagy. Fogalmad sincs az egészről és még írogatsz is róla?
Nem tom, hogy gabika spec az én magánnyugdíjpénztáramról mit tud majd kideríteni, mikor az kb.5.000,-, azaz ötezer forintot tett el 2010-ben a pénzemből. Közben a hozamom több volt mint a befizetésem, kb. 180.000,-Ft. Ember, egész évre összvissz ötezerbe került a több millió forint kezelése. Nézd majd meg a bankszámlakivonatodat barátom, hogy arra mit fizetsz egy év alatt, vagy számoltasd ki a bankoddal. Oszt megkapod rá tizedikén a minimálbért? Haggyá mán!
Kutakodjon csak a gabika, biztos már sóvárogott egy kis bizottsági pénzre. Kb. annyi értelme lesz, mint a csontváz keresgélésnek. De a bizottsági tagságért azok is tuti felmarkolták a zsét.
Nyugdíjtőzsde? Mikor kb. 2 éve, hogy részvényt tartalmazó portfóliót VÁLASZTHATSZ! Vagyis a te döntésed. 2009-ig ez tök tabu volt. Te meg nyomod itt a szar szövegüket? Saját gondolatokra nem futja?
Vagy csak provokálsz?
No de itt a téma a lázár jános (Kádárnak is volt egy ilyen nevű bábja, vagy rosszul emlékszem?) audija. Röviden, kapd be jani, de ne az enyémet.S8 egy olyan országban, ahol autópályán is max, 130 km/h a megengedett sebesség, bizony túlzás. Pl. egy friss ropogós 1.6-os Megane kiválóan elég erre a célra. Simán megy 130-at, töréstesztje lazán 5 csillagos. Lehet, hogy az S8-é is, de mint tudjuk NCAP 60 km/h-val csinálja a teszteket. 100 felett egy karambol lutri bármilyen autóban. Pedig fideszes létére egész értelmesnek tűnt a faszi. Vagy csak a név kötelezi?
@jani74: Volt kisz titkárok gittegyletének a tagkönyvére vagy büszke? Pedig kis korodban rád is biztosan büszkék voltak a szüleid.
De remélem a tagdíjat fizeted rendesen, nehogy már az én adómból kelljen állami támogatást juttani a pártodnak. Apropó, a roppant gusztusos magyar pártfinanszírozási rendszerrel mennyire vagy elégedett? No, ki vele! Ne titkold, nem szégyen az!
Nyenyi, Schmitt Pál, luxusverda?

Kezdem azt hinni, hogy Viktor direkt bokszzsáknak használja ezt a dilettáns hülyét, hogy legyen kin hangosan röhögni egy frakcióülésen!

:)
Nekem 1 db golyót megér, hogy fejbe lőjék.
Ebben a faszorrú Lázárban van pár vonyóhúzás is, nem hiszem, hogy a sok szolizástól ilyen barna. Ezért olyan kedves a hasonszőrű főnökének és ezért viselkedik igy.
Büdös suttyónak saját pénzből szakadt Suzukira se futotta volna, most, hogy más pénzéből teheti azonnal egy luxusautót követelt az ótvaros segge alá.
A jó anyját neki, ki kéne számolni, hány átlagadózó havi adójába kerül, hogy a köcsögnek havi 600 + benzinpénz + sofőr-t állnak az adózók.
Utána még cinikusan a kamerába is mondja a féreg, hogy ez neki jár.
Dzsentrit játszik a szemét falusi purdé más pénzéből, olyan mint a Győzike.
Ebben a faszorrú Lázárban van pár vonyóhúzás is, nem hiszem, hogy a sok szolizástól ilyen barna. Ezért olyan kedves a hasonszőrű főnökének és ezért viselkedik igy.
Büdös suttyónak saját pénzből szakadt Suzukira se futotta volna, most, hogy más pénzéből teheti azonnal egy luxusautót követelt az ótvaros segge alá.
A jó anyját neki, ki kéne számolni, hány átlagadózó havi adójába kerül, hogy a köcsögnek havi 600 + benzinpénz + sofőr-t állnak az adózók.
Utána még cinikusan a kamerába is mondja a féreg, hogy ez neki jár.
nem felejtem el, pár hónapja még hogy járt a pofája, emlegette, hogy védeni kell az emberek pénzét, most meg épp azt tapsolja el a szutyok.
Dzsentrit játszik a szemét falusi purdé más pénzéből, olyan mint a Győzike.
@captain morgan: Olvass vissza légyszíves, azok idézetek "nagymagyarmagyar" bejegyzéseiből
@Enrico72: És a "FIDESZ FRAKCIÓ"-T kijafaszom fizeti, mi, talán a Nagyságos Miniszterelnök úr? Az adófizetők keservesen megkeresett forintjait tapsolják el rongyrázásra, magamutogatásra. Hányingerem van ezektől az öntelt, felfuvalkodott hólyagoktól.
Most épp a távhős törvényjavaslat benyújtásának megtisztelő szerepe jutott neki. :)
No de ettársak! A NYENYI-ben ez is biztos benne vót, csak akik itten lázonganak, nem óvasták e figyelmesen! A párttitkár ettárs fijja, a felcsúti focista is megmondta, hogy ez itten minden fa.za, csak a sok elégedetlenkedő ellenfülkeforradalmár el akargya vonni a figyemünket azokról a hihhetetlen és kanfasztikus eredményekrül, amit pártunk és kórmányunk elírt itten-e! - Na már most ezekhez képest Füligg Jimmy és Török Szultán kismiskák, pláne a rablás szakterületén, hogy szegény Reich Jenőt ne is említsem, amint forog a sírjában! Mégis inkább az ő munkássága érdekel, mint ezek a narikomcsik!
Muszáj röhögnöm magamon. :)))))
"nagymagyarmagyar" és ez az "enrico" két(vagy egy) súlyos troll. És mi itt ugrunk rájuk. Soha többé.

DON'T FEED THE TROLL !!!!
Egyébként meg nesze neked Lázár János:

totalcar.hu/magazin/szerelem/drtrabi/
@KovA: egyik rendor sem merne ilyet csinalni, ne almodozz :)
@egyittlakó: @eremita: figyelemre méltó amit Fabius elküldött - www.hazaeshaladas.hu/
@Enrico72: Vagyis akkor te fizeted Lázár Audiját. Gratulálok, jó helyen van a pénzed!
Ez a Lázár makákó már az elmúlt években is arról volt híres, hogy ő volt az, aki a legtöbb támogatást vette fel (kb. 17 milla)számla nélkül - ahogy azt a honatyáknak kell!
kuruc.info/r/6/74091/

miről is papolt lázár 2007-ben????????????
Sajnos itt is mutatkozik a nagy átverés.
Nem ez az ember volt véletlenül az, aki saját városában pellengérre állította azokat az értelmiségieket, akik önhibájukon kívül nehéz anyagi helyzetbe kerültek, de nem voltak hajlandóak segédmunkások között szedni a szemetet? Nemcsak a szociális támogatást vonta meg tőlük, de még a nevüket is feltette egy internetes listára.
@néma bárány: nem értek egyet. a választópolgár nem büntet, vagy ha igen, csak lohol az események után.
1-fidesz már volt hatalmon. jó volt? nem. akkor most mit keresnek itt megint?
2-ha 4 év után folyton leszavazzák az éppen aktuális hatalmat az mire vezet? ha mindig utána vagyunk okosok?
Mennyit ér nekünk Lázár János?

semennyit nem ér, kössék fel
A biztonság fontos dolog"

akkor járjál vonattal.
tehervonattal, abba befér az arcod
süti beállítások módosítása