Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.02.06. 08:00 Fabius

VV Buci és a kiválasztás

Címkék: média stohl andrás való világ

Tegnap este megfejtettem az idei Nagy VV Titkot. A hómlesz só negyedik szériájában legnagyobb hangsúlyt a kiválasztás kapta. Úgyis, mint a műsorvezetők és szereplők kiválasztása, ( ugye nem ringatózunk abban a hitben, hogy a nézőknek bármi köze is volt a csapat összetételéhez? ) és úgyis, mit visszatérő műsorelem. A végeredményt látjuk, a tanulságokat meg szedjük színes csokorba:

1: Itt van mindjárt az angyalarcú ámokfutó Stohl András, aki ha akarják, ha nem, a műsor arca. Róla nincs ember akinek a kiválasztás alkalmával ne ez a képzet ugrana be rögtön:
Bizony, nekem is az ugrik be egyből, az ország Egyesszámú Közúti Veszélyeztetése mivel butítja magát aznap este hazafelé menet? A következő kiválasztás alkalmával lehetne közönségszavazás, hogy Buci Szkófild melyik kedvencét fogyassza egészséggel. Alkohol legyen, kokain, vagy érje be egy kis fűvel? Szavazzanak a kedves nézők, Buci örömmel végrehajtja, a Stábon kívül pedig esetleg rittyenthet róla egy mámorosat a BeleValóba.

2: A szereplők kiválasztása is zseniálisan sikerült. Szerintem szempont volt, hogy Bucinak legyen lelki társa, aki mindig önmagát adja, ezért került a bodegába ez az Éva nevű nőimitátor. Kurva kínos lett volna, ha a műsorvezető a legnagyobb alkesz, milyen hitelességgel tudta volna ledorongolni a bódélakókat, mert beszakítják a riportszoba ajtaját, és alkoholért tüntetnek? Éva minden szempontból megfelel a célnak. A csikkszedő hajléktalan szorgalmával öntözgeti össze társai poharából a maradékokat, és politikusokat megszégyenítő vehemenciával ordítva hazudik.3: A kiválasztás mint műsorelem elvileg a feszültséget hivatott generálni. Ehhez képest most Buci leragadt a legminimálisabb problémánál. Valamilyen indíttatásból csak arra volt kíváncsi, hogy akkor most az Olivér taktikázik? Detélleg? Mer'ez most ojjan történelmi pillanat a műsor, a csatorna, meg egyáltalán a hazai televíziózás életében, ami sossenem fordult még elő. Döbbenjünk meg jól, borzongjunk, karmoljuk rojtosra a fotelkarfát, hogy Alkeszosz, a Pinaszájú, és Piatartály Éva tényleg végrehajtják-e amit a fétisként imádott Olivér kiadott nekik.

Közben pedig az egyetlen releváns kérdést nem tette fel. Azt, amire otthon tinédzserek tömege várt zsebkendővel az egyik, szavazásra kész telefonnal a másik kezében:

- Szandika! Te tényleg leszopod Olivért álmában? Bőnyállal mélytorkosan, vagy csak a makkon nyammogva piszmogó vénasszony módra? Mert várja ám a csatorna, hiszen kiválasztva is ezért lettél, és az utolsó utáni legutolsó, istenbizony utolsó utáni legeslegutolsó esélyt is ezért kaptad.

Te vagy Olivér mellett a másik beépített műsorelem, az meg mégse járja, hogy a két kiválasztott még egy kósza dugást se volt képes összehozni a mosókonyhában. Az álompár nem teljesít, pedig az egyik bármit megkap, a másiknak mindent elnéznek. Mi meg nem győzünk röhögni a szerkesztők csalódottságán, hogy Olivérből nem lett Frenky, Szandiból meg BB Évi. A végén még bevetik az univerzálist Stohlt, és neki kell megcsinálnia Piagyűjtőt egy kiadós italozás után.

Ha elmeszelik úgyis csak szőrös férfisegget fog látni a zuhanyzóban hosszú ideig.

 

57 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr102641404

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az orvos háziasítása 2011.02.06. 18:18:38

 Az ember kezdetben háziasította a farkast. Majd a macskát, utána a marhát, a birkát, a disznót, a görényt... De aztán eljött az idő, amikor háziasította az orvost.Fordulópont volt ez az emberiség történetében.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azért a műsor legőszintébb pillanata az volt, amikor Stohl csillgoó szemmel lélegzett fel, hogy a szavazás eredménye szerint csak egy hétig kell kibírniuk alkohol nélkül, és ezzel egyidőben megsemmisítő pillantást vetett a szponzor általelé erőltetett kólásüvegre, amit lekében már 100x elátkozott. Látszott hogy átérezte annak a súlyát, hogy szélsőséges esetben még két hétre is megvonhatják lelki társaitól az alkoholt. Mohács ehhez képest...
Szerepelhet-e az vajon a szerződésükben ,hogy a Balázs-Buci-Lilu triónak nem ugathatnak vissza vagy gyakorolhatnak némi kritikát.
Játékszabályok ide vagy oda, időnként azért egy velősebb megjegyzést el tudnék képzelni bentről, hogy ugyan már Buci, amilyen szabályokat te megszegtél, maradnál inkább csendben te trágyakupac.
Szerintem ezt nem kéne itt reklámozni. Szerintem.
Hogy szakadna a nyakukba egy raklap Alien. Hogy helyeznék túlélősóvá átalakítva az egész kócerájt Comodo szigetére. Hogy kínoznák halálra mindet a Sötét Toronyban. Hogy hajítaná bele Chuck Norris az egész bagázst az Univerzum legnagyobb Fekete Lyukába. Hogy a neveznék ki a szerkesztőt a Halálcsillag parancsnokának abban a pillanatban, amikor a Millenium Falcon berepül a szellőzőaknába...

Szerencsére azt még eddig megúsztam, hogy ebből a foscunamiból egyetlen másodpercet is végig kelljen néznem, viszont legutóbb, családlátogatás apropóján vendégségben voltam, ahol kénytelen voltam megtekinteni az x-fasztor "kiesik-e a faszszopó, denevérfülű kis hülyegyerek vagy nem?" részét, már attól úgy éreztem magam, mint akit szellemileg keresztre feszítenek.
Szerintem Buci mellet ne említsd a füvet.
Ez az ember nem méltó a gandzsára.
@gyilkos fűegér: Igazad van, be kellene tenni egy Alient, hátha pörgősebb lenne az amúgy dögunalom VV :)
Buci egy gáz...Bár szerintem balázs és Lilu is...Eggyi erővek Kiszel Tünci és Pákó is le tudná vezetni a műsort.. Jut eszembe Pákót kéne beküldeni... Szandika egész éjjel nem aludna...
Ez méltatlan téma ezen a blogon. Felejtsétek már el Bucit. Intézi a bíróság. Tiszteljétek a színészetét.
A Stohl Andrást pocskondiázók elfeledkeznek egy nem mellékes tényről. Nemcsak ő (SA), hanem rajta kívűl számos ember okozott balesetet, ittas-drogos állapotban. De az ő nevük ismeretlen, rejtve maradt a nyilvánosság előtt. SA ismert ember, így a nemcsak a büntetést, hanem a megvetést is el kell viselnie. Szerintem minél több a pocskondia, annál kedvezőbb helyzetbe kerül SA ügyvédje. Ui., a fellebbezésnél hivatkozhat a "közvélemény" nyomására, akár még elfogultsággal is támadhatja a bíróságot. A védelem, a törvényes lehetőségek kihasználása mindenkinek joga. Természetesen nem mindegy, hogy ki mennyi pénzt tud erre áldozni.
Félreértés ne essék: nem felmenteni, nem védeni akarom SA-t! Mint ember, elítélem a tettét. De nem az én feladatom, hogy a jogos büntetése (remélem lesz) mellett még ellehetetlenítsem az életét. A sors, ha akarja, úgy is megteszi. Kapjon példásan szigorú büntetést, viselje el, ülje le, fizessen kártérítést, és mi emberek nyugodjunk meg. Semmire sem megyün a pocskondiákkal. Remélhetőleg SA-nak van lelkiismerete, és számoljon el ő saját maga azzal. Az sokszor keményebb, mint bármíly szigorú, a törvény által előírt büntetés.
Sajnálom, hogy művelt, tehetséges ember lévén idáig süllyedt. Sztem kiváló színész, annak is kellett volna maradnia, de elnyelte őt (is) a "celebvilág".
Remélem senki nem értette félre a mondanivalómat.

A műsor, a többi szereplő pedig egy betűre sem méltó, és szánombánom, de néha nézem.
Én simán félreértettem, de az utolsó előtti mondattal összezavartál.
Most akkor utáljam Stohlt vagy ne?
"Hogy szakadna a nyakukba egy raklap Alien. "
Ezen mennyit röhögtem, kurva jóóóóóó!!!!
@puszták éhes vándora:

Tévúton jársz!
Mert az igaz, hogy jó néhányan elkövették ugyan azt a vétséget, mondhatni bűntényt, mint amit Stohl. De mondj még egy embert, aki főműsoridőben odadugja az arcát az emberek elé, és a szabályok betartásáról, meg a túlzott alkoholfogyasztásról szónokol, ájtatos pofával. NO és akkor a tegnapi böffentéséről még nem szóltam, amiben kevesellte a nézők által megszavazott egyhetes alkoholmegvonást, mondván ő három hetet adott volna nekik.
Akkor mi vajon miért legyünk elnézők Buci úrral?
Egy szánalmas fosbuzgár az egész, csak a szponzori szerződések miatt kell futnia addig amíg megrendelték
Könyvlájn:

Az milyen lenne, amikor az éjszakai, infrakamerás felvételen azt látnád, hogy a brunyálásról visszatántorgó Faszlekosz mögött a padlóról lehullva hangtalanul földet ér, majd a mit sem sejtő hülyegyerek mögött teljes háromméteres magasságában feltornyosul egy éjfekete alak...

Na, de lenne is nézettség!

A neveddel meg jól megszopattál, negyed óráig azt bogarásztam, hogy a közismerten viktoriánus erkölcsiségű, trágár kifejezést sosem használó Fabius melyik szavamat találta tiltottnak...

:-D
@gyilkos fűegér: Nyertes ötlet... Alient nekik! Legalább lenne bent egy szimpatikus figura, akinek drukkolni lehet. :)
Mi a nyavaja az az Alien? Még nem találkoztam vele. Ha valami szar amerikai dolog, akkor nem is érdekel. Az a hülye, aki komolyan veszi a szatócstévéket, meg az ilyen műsoraikat. Lazítsatok fjjúk, jányok, úgy sokkal könnyebb.
@gyilkos fűegér: De azért úgy látom, ott mélyen legbelül vágysz rá, hogy meg nézhesd, mert csak olvasgatod mi a fasz történik?!!!
@Peremartoni Krisztina: Magához a művésznőhöz van szerencsém ?
persze, a művésznő imádja azt a szót, hogy fosbuzgár.
"Mi a nyavaja az az Alien?" Idegen. Ezt a radiokabarebol tudom, mert megmondta ja Hadhazi, hogy az idegenvezeto angolul alien driver :)
A posztot toló is beillene villalakónak a stílusából és mondanivalójából ítélve.

Már elnézést kérek a véleményszabadságomért.
ezt a műsort látva senki nem mondhatja, hogy nem volt igazuk a kedves náciknak, és nincsennek alsóbb, meg felsőbbrendő emberi egyedek!!)))))
@Kókuszmenyét:

Annyi sms-t kapna, hogy még elcsalni sem lehetne!

:-D
@ifarkas:

Téves. Averzióm van a kertévéktől, csak a Forma 1-et nézem az ertéelen.
Sokat gondolkodtam rajta, hogy hogyan lehet, és mennyire életszerűtlen, hogy Stohl egyetlen kioktató beszólására sem reagált valaki élő adásban, hogy "bazmeg, te ugatsz!?" Valszeg adáson kívül mindig megkapják, hogy SEMMI negatív beszólás Bucikának.
Mindenesetre az messziről lerí a játékosok arcáról, hogy mennyivel jobban bírják Balázst, vagy akár még Lilut is, mint ezt a nagyképű hólyagot.
@oscar dirlewanger:
A kommentedet olvasva pedig senki nem mondhatja, hogy nem vagy egy seggfej.
@Most megteheted: "Visszamentem a fenekéhez és folytattam a popsija dugását a beöntővel és közben néztem, ahogy egyre gyorsabban és erőteljesebben veri a farkát. A beöntő vég ki - be mozgott minden egyes rántásnál. Paul megint nyögött egyet és felkiáltott: Jövök! Kúrd a seggem, kérlek!"

Ezért kár vót.
@Akitlosz: Semmi gond, ezért jó a szólásszabadság.
De szerintem jó a poszt, igaz én nézem VV-t.
@oscar dirlewanger: te lennél az alsóbb, ha jól értem...
Kitosz Mittosz Mikortosz Hogyantosz es a tobbiek, s a haza felviragzik
@Duncan Idaho: ha néhány évtizedel korábban születek, még kisnyalas is lehettem volna!!!!
Ezeknek az ócska műsoroknak a sorsát egyszerűen meglehetne oldani. Senkinek sem kellene néznie, én pl: még egyetlen részt sem láttam belőle, és nem is akarok, de környezetemben úgy látom, hogy a legtöbb ember azért figyelemmel kíséri annak ellenére, hogy fikázzák így való világ meg úgy.
Hiába a média és a kereskedelminek nevezett valamik pénzért mindenre hajlandóak, tömeges agymosásra, nép hülyítésre, divatmajmolásra és semmi sem drága, és semmi sem számít nekik.
Akinek van ingere nézze és hallgassa csak ezt a sok szart.
@Peripetia: amerikai de nem szar, sőt. S addig örülj amíg nem találkoztál vele :D
@gyilkos fűegér: tetszik ez a kirohanás:))
"Hogy szakadna a nyakukba egy raklap Alien."
"Mert várja ám a csatorna, hiszen kiválasztva is ezért lettél, és az utolsó utáni legutolsó, istenbizony utolsó utáni legeslegutolsó esélyt is ezért kaptad."
Naná, hogy ezért kapta. Rá is gerjedt rögvet Olira miután Sanyi beszélt a fejével. Nem is fogják kizavarni most sem, hogy betörték piáért a nyugiszoba ajtaját, hiába mondták, hogy a következö vétsége a villaszabályzat ellen kizárással jár
A bíró is majd szavazhat neten, hogy Stohlt hány évre ültessék le? Ott bezzeg nem fog rinyálni, hogy jajj, csak egy évet kaptam, én ezért a gaztettért 3 évet adtam volna magamnak!
Mért, Buci a legnagyobb király, nem? A sok műműjer, meg óvatos duhaj közt akkora felüdülés egy ilyen igazi törvényenkívüli macsógyerek, hogy szinte már a többieket is elhiszi neki az ember. Jó, egy Olivért csak erős fenntartásokkal, de egy Sebestyén Balázstól még Gombit se nagyon. Buci for president!
Miért hívják a földönkívülieket ALIEN-nek? Mert a földön nem "élien".
Nekem amúgy az tetszett amikor azzal kezdte a műsort, hogy látható a villalakókon, hogy pár hónap bezártság miket okoz náluk. Erre a feleségem megszólalt, hogy majd megtudod te is!
Magyarós "úr"-nak üzenem, h vegye le az "1etlen" hsz-emet, ha nem enged többet reagálni a kis lelkem...! addig is puszi! köszi! :):):)
kezd valami városi legenda kialakulni Buci színészi tehetségéről. Azért annyira nem kell ám ettől hanyatt esni, se moziban se színházban nem fostam össze a bokámat a tehetségétől.
Szarok Bucira.
Szarok a VV-re.

Ma hajnalban elhunyt Gary Moore. R.I.P.!
@lobster thermidor: Ha figyelmesen elolvastad, akkor kitünhetett, hogy elítélem, és a példás szigoru büntetés mellett vagyok. Az más kérdés, hogy SA-nak ez a foglalkozása, amitől egy még oly szigorú büntetés sem tilthatja el. Pl.: ha egy ismeretlen cégvezető ugyanebbe a "hibába" esik, azt is el kell tiltani a foglakozásától?
Más a cselekmény megítélése, és más a végzett munkájának a megítélése. Nem a VV műsorvezetést kell alapul venni, hanem az eredeti "szakmáját".
Nincs semmi gond a reagálásoddal, hiszen nem vagyunk egyformák. Én úgy látom, ahogyan leírtam.
@GGG77: stohl nagyon jól vezeti a műsort, nagyon tehetséges ember!
Legközelebb azt kéne megszavazni, hogy Stohl hány hétig ne kapjon alkoholt. :)
A képek mindegyike odab@sz, meg a "Piatartály Éva" is - azon nagyot röhögtem :-)))
Tök jó, már az ált. iskolás gyerekeim is függők, hiába tiltom őket. Nem igaz, hogy nem lehetne ezt a mocskot eltűntetni a 7-es sávból.
Hol van Szalai Annamária??? Ahelyett, hogy lépne, biztos a büntetésre hajt, így többet kaszálhat. Shit...
Ja, és egyre több blogger és híradás is a történéseket elemzi napi szinten, úgyhogy még aki nincs képben, az is mindent tud. Lelki terror, hogy nézd már meg, mit csinálnak.
Én ellenállok :) Most sem olvastam el az irományt, isti bizi.
@oanna333:
az alkoholistat aki veri a csaladjat meg tiszteld azert ha jozan s nem veri jozanul, sot szereti a csaladjat olyankor, ha nem iszik... ugye? nevetseges vagy
@puszták éhes vándora:
elozo hozzaszolasom akar neked is szolhat... fokozottan elitelenbdo aki kozszereplokent tesz hasonlot... a nevtelen alkoholistakat is eliteli a kornyezete,s megbelyegzi elete hatralevo reszere, foleg ha art is nekik, s eletre elkaszaljak... kozszereplo nem erdemli meg ugyanezt?
@irotzsáp:
remelhetoen ez ironikus iras volt .....
... a fulere mondott szoveget csak el tudja ismetelni mindenki...
@Apafia: Hűű! Megérkeztél és kiosztasz mindenkit. Ki vagy Te? A nagy igazmondó? Én nem ismerem Buci életkörülményeit. Te honnan ismered? Együtt isztok? De nem is érdekel. Ami érdekel az, hogy a színházban szórakoztat, örömöt okoz. A magánéletével meg nem kívánok foglalkozni. Máséval sem. Te miért teszed? Sikeresebb mint Te?
Hogy venné őket (buxástól-bucistól-villalakóstól-mindenestől)védelmébe a fityesz!
@oanna333: talán ha felfüggesztett ejnyebejnyét kap, netán pénzbírságot, ezekkel együtt új esélyt, és ezzel az eséllyel élve legközelebb majd téged vagy valamelyik szerettedet "löki fel" a zótójával, akkor majd foglalkozol a magánéletével. Vagy majd akkor is csak a művészete fog érdekelni? Amit a VV-ben "kamatoztat"? .....
@Alec: Ez egy pontos, szabatos válasz az Alienre. Ebből mindent megtudtam. Köszike..., hahahaha
@Peripetia: pötyögd be a google-be, hogy Alien. Az első találat lesz az isten áldjon már meg. :)
süti beállítások módosítása