Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/16/belgium-orban-natcon-betiltas-miniszterelnok/ magyarnemzet.hu/kulfold/20... (2024.04.16. 20:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.02.01. 08:00 Fabius

Busongás a Széles Birodalomban

Címkék: bayer zsolt médiatörvény magyar hirlap huth gergely blogszféra

Vannak nagy pillanatok -mondja az előfizetésre buzdító felugráló reklám a Magyar Hírlap oldalán. A csend, a reggeli kávé, a papír illata. Ja, meg a szar átható szaga - tesszük hozzá kéretlenül, ha eszünkbe jut a lap újságíróinak elmúlt napokban történő jajongása.

Az internet maga a fertő, a népek online Bábel tornya, ahol mindenki azt ír, amit akar. Tűrhetetlen, hogy vannak emberek akik véleményt mondanak, és ezzel eleszik a szikkadt zsömlemorzsát is szegény printben utazó újságírók elől. A becsületben kigömbölyödött publicista meg vért izzad egy-egy orgoványi erdős hasonlattal, vagy magából hülyét csinálva széttárt farpofával ugrik rá a fingófára önként. Ésésés még röhögnek is rajtuk ezek a gecik ahelyett, hogy leszáradna a billentyűzetet pötyögtető kezük.

Ekkora a baj a Széles Birodalomban srácok? Sehol egy magabiztos széles mosoly a végre megérkező kánaán fölött, sehol az elvárt hurráoptimizmus sugárzása a havi fixért? Vagy csak a fingreszelésért jár baksis, a rendesen elvégzett munkáért nem? Netán feladatba kaptátok, hogy a beltenyésztettek gyűljenek egy asztal köré, és mondják meg a tutit az internetről és blogokról a megmaradt harminc nézőnek, akik manapság még Korrektúrát néznek Bayer Zsolttal?Azt még értem, hogy Huth Gergely zsigerből képes hülyét csinálni magából, hisz a bér kötelez. A Vincentéktől kapott salleren is tudunk szívből röhögni, de éppen ezért nem világos a szomorúságuk oka. Először azt hittem valami olyan ostobaságon szívják magukat, mint a Médiatanács új blogján megjelenő legelső poszt legelső sora, amiben a tekintetes hatóság a blogszférát jelöli meg fő kritikusának az igazhitűek helyett, és pártbeszédet kezdeményez velünk, elvéve a kizárólagosság akolmelegét az jobber médiamunkásoktól. De aztán Huth kifakadását olvasgatva leesett: ők a megélhetésüket féltik tőlünk. Huth szerint mi vagyunk a senkik, sőt egyenesen a tripla senkik, akik sosem láttak médiatankönyvet, mégis firkálni merészelnek itt mindenfélét.

Nos, kurva nagyot tévedsz kedves barátom!

Ugyanis mi a nép vagyunk így együtt. Bizony, bloggerek, kommentelők véleménytől és szimpátiától függetlenül az a nép vagyunk, akik megválasztották a jelenlegi kormányt és ellenzékét, akiknek a lapotok szól, akiknek az ECHO Tv reklámjai szólnak, akiket előfizetésre buzdítotok a Hírlapban, akiknek kattintásáért imádkoznak a honlapotok hirdetői. Mi vagyunk azok akiknek igyekeztek eladható terméket gyártani, mi vagyunk azok akiknek a kegyeit keresitek a profit, és a fizetésetek reményében. Ha mi nem vagyunk, vagy egyszerűen kíváncsiak nem leszünk rátok, akkor ti sem lesztek. Jó lesz, ha ezt bevésitek valahová mélyen. Mondjuk közvetlenül a másik alapvetés mellé: van véleményünk amit néhányan megosztunk másokkal. Ez nem hivatalos állásfoglalás, nem "hír", nem szenzáció, hanem az adott ember pillanatnyi véleménye. Akkor is, ha éppen nektek nem tetszik.

Ha leírom, hogy Neelie Kroes pórázon fogja sétáltatni Kovács Zoltán államtitkárt, mert a kifogásaira adott válasz nem lesz kielégítő, akkor az szerintem van úgy.
Nem kell vele egyetérteni, lehet rajta vitatkozni, lehet röhögni vagy hörögni a képen, csak egyet nem lehet: elvitatni alkotmányos jogomat a véleményem kinyilvánításától. De ettől ez a blog nem lesz médium, legfeljebb egy online klub, kocsma, ahol a betérő érdeklődők elmondhatják a napi gondolataikat a közéletről ugyanúgy, mintha egy sörözőben ülnénk naphosszat.

Ha sikerült felfogni és megérteni a lényeget akkor elkerülhető, hogy a következő egybites összekeverje a teli bilit a cowboy kalappal.
 

28 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr232629529

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Huth-ok bosszúja 2011.02.01. 15:56:46

Huth Gergely, a Magyar Hírlap nevű Széles Gábor-szócső fizetett publicistája lapjuk szombati számában nekirontott szerzőtársunknak, Pásztörpercnek (Trollok támadása). Történt pedig, hogy Huth Gergely ült a monitor előtt, olvasta blogunk egyik legjobb p...

Trackback: Busongás a Széles Birodalomban 2011.02.01. 15:54:02

Vannak nagy pillanatok -mondja az előfizetésre buzdító felugráló reklám a Magyar Hírlap oldalán. A csend, a reggeli kávé, a papír illata. Ja, meg a szar átható szaga - tesszük hozzá kéretlenül, ha eszünkbe jut a lap újságíróinak elmúlt napokban történő ja…

Trackback: Véres kardot hoztam 2011.02.01. 09:37:59

Véres kard jár körbe a blogszférában.   Hadba hív a bloggerek véres kardja, írtam volna bevezető mondatként, ha újságíró lennék. De nem vagyok az és nem is kívánok ebben a szerepben tetszelegni.   Nem úgy, mint a megélhetésükért a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Végülis a rendszerváltás szerencsegyereke a műszertechnikás ujtőkés (videoton, ikarus) fenntarthat egy saját mocsarat, és zavarja a
körülötte létező normális élővilág hangja.
Hogy ez az Orbán fiú milyen könnyen manipulál mindenkit :)

Kinevez egy bohócot államfőnek, és a zemberek kin röhögnek, kit csúfolnak, kit szégyellnek? Nem Orbánt, hanem az elnököt, aki valszeg fel se fogja mit ír alá, mi van körülötte, csak csinálja amire szíjjártó sms-ben utasítja, oszt jónapot.
ugyanígy van szalai pornómáriával, az ÁSZ elnökkel, rákay filippel, lázárral meg a többivel is, és bizony ugyanígy van a seggében melegedő lakájmédiával, akik jót röhögnek hogy kamu melóból ilyen jól megvannak, és magasról leszarják ki mit ír a neten. egész létük, írásaik témája, tartalma, iránya, stílusa, mindene Orbántól függ, és tessék ez a blog sem a gazdit kritizálja, hanem egy aktuális silány bohócot, egy újabb gumicsontot amit eléjük dob Orbán.
Dehogy a megélhetést féltik ezek, az biztosítva van a ciklus végéig. Az önképet féltik, az egyes számú véleményvezér státuszt, amit leturháztok napról napra az írásaitokkal. Lássuk be, egyik másik blogger mellett Bayer Zsolt nem látszik többnek egy habos nyálat prüszkölő idiótánál. Huth médiatörvény kritikáját olvasva még azt hittem kicsit legalább kilóg a sorból, de belátom tévedtem. A Vincentes hisztivel felpofozta saját magát.
Lehet azért blamálják magukat, hátha Neelie Kroes őket is úgy fogja pórázon vezetni, ahogy a képen van?!
lassan a blogszféra már többet foglalkozik magával, mint bármi mással... huthok ide vagy oda, ez kezd kicsit uncsi lenni
Bértollnokok, végetek van!

Éhezni fogtok!
Bayer Zsolt maga a megtestesült balsors a himnuszban...

Nekem csak az a fura, hogy ha minden egyes médiát illető rendelkezést egy balos kormány vezetett volna be, akkor az miért lenne kommunista diktatúra és ez így mitől jogos és igazságos demokrácia?
az utolso keprol lemaradt a lassan lecsorgó fos
Ezek az újságírók a ludditákra hasonlítanak, akik szétverték a szövőgépeket, attól félve, hogy elveszi a munkájukat.

És van is félnivalójuk, elvégre egy ismert újságíró csupán attól ismert, hogy valaki felületet biztosít neki egy olvasott lapban, Huth pedig azt az időt sírja vissza, amikor csak kevés ember tudott lapot csinálni.

A dolog ahhoz hasonlít, mint amikor a lemezkiadók panaszkodnak a netes másolás miatt ahelyett, hogy új üzleti modellel állnának elő. Huthnak is adaptálódnia kellene, de ő inkább a régit rendszert szeretné fenntartani, amelyben ő a privilegizált megmondóember. Nem fog neki sikerülni, ahogy a lemeztársaságoknak sem sikerül.
Szanalmas es atlatszo is egyben. Kisse groteszk az a rezzenestelen tekintet amivel menetelnek neki a falnak, es amikor nekimennek egy helyben menetelnek tovabb.
Talan nem mindenki _ezek_ alapjan itel meg majd minket az EU-ban (majd arulok olyan polot hogy "NEM Orbanra szavaztam!", nemetul, franciaul es angolul persze) de ketsegkivul arnyalja kis hazankrol kialakitott nemzetkozi kepet az orbanista kistrollok amokfutasa (=EU elnokseg).
ejnye no, a bloggerek magyarországot és a magyar népet támadják! pár hete már tudjuk, hogy kedves vezető=magyarország és magyar emberek.

szerintem mea culpázzunk egy sort és mélyedjünk el magunkban.

(mondjuk én politikai posztot soha nem írtam, de a polidiliről kitiltottak örökre, mert szídtam a zemberek kormányát)
Hát, miről is kéne szólni ma, ha nem Huthról - ki az a Huth ?

-Orbán nem ment el Davosba a Világgazdasági Fórumra.
-102 ezer legjobbankereső úgy döntött, inkább mégse tagja a nemzeti közösségnek
- 6 százalékos áramár emeléssel az áramár csúcsunkat is megdöntöttük
-
-
-
Milyen színtelen lenne a Magyar sajtó paletta az álbarba Hírlap nélkül. Ne bántsd a magyart!
Oké, mindjárt olvasom.
De nem személy szerint szántam.
Olyan vörösposztó fílingem volt ezzel a Huth-témával kapcs.
@agyvihar: orbán nem hagyja, hogy ez a féreg és bayer stb pénz nélkül maradjon... az elmúlt 9 hónap ellopott százmilliárdjaiból telik
sunáznám
mármint a Neeliet (Nellit?)
:-)
@walter77: Az, hogy volt honnan venni a fidesz-nek a mintát csupán annyiban más, hogy ők meg is akarták csinálni, nem csak álmodoztak a dologról.
Megint jeles ;)...(vagy inkább már kitűnő ez)!
Varánusz, sajnos te egy gyűlölködő, moslék faszkalap vagy. Na modrálj, moderálj, moderálj, mint anyád, Lendvai Ildikó tanított!
@Éljen a Legőszintébb Igazságbeszéd!Éljen Gyurcsány:

Nem moderállak kisfiam, ez itt nem a Széles Birodalom, itt szabad a vélemény. :-)
Mulatságosan ostoba vagy, nem tudod megkülönböztetni a blog nevét a szerzőétől :-))
No, táncolj bohóc, hadd röhögjünk.
@Fabius: te is egy tipikus gyűlölködő, fröcsögő fasz vagy. Azzal a különbséggel (a fasztól), hogy ami belőled fröcsög, abból sosem lesz itt élet Magyarországon.
Fabius Minimus Cunctator, te szánalmas véglény, látom, nem bírtad a tempót. Jobb is, csak kiröhögtetted magad.
@Éljen a Legőszintébb Igazságbeszéd!Éljen Gyurcsány: Te! Gyurcsány most készül visszavonulni... nem késtél el? (annak viszont örülök, hogy mi - értelmes emberi lények vagyunk többségben, szerinted is. Köszi!)
@térfél: Hát, nem semmi figurákat szór be ide a címlapos szél időnként... Ezen az Igazságbeszéden azért lehet röhögni, még ha csökött is az ürge.

De nézz be a következő posztnál a Muad nevezetű kommentelő Néma báránynak meg Humpinak adresszált felsőbbrendű oktatásaira...Nagy tudású és értelmes pasi, sok mindenről van releváns ismerete, az látszik. Ettől függetlenül dermesztő alak, ijesztő cinizmussal. Kihívás, na. A rejtett pszichológusi énem élvezkedik, az értelmem meg tiltakozik ellene. Na igen, sokfélék vagyunk.
süti beállítások módosítása