Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/matteo-renzi-antifa-tamadas-jogallamisag-tiszteletben-tartas-magyarors... (2024.03.29. 08:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.12.23. 08:00 Fabius

A kormányszóvivők diszkrét bája

Címkék: fidesz szijjártó péter médiatörvény nagy anna

A mellébeszélés és kimagyarázás lassan tananyag lesz minden magára valamit adó kommunikáció szakon. Nyakó István is docense a szakmának, de amiket a két utódja a napokban összehordott, azon szerintem ő is elsírta magát az irigységtől.

Orbán Viktor Nemzeti Trubadúrjának ostobaságait már megszoktuk, Szijjártóról én is azt hittem, hogy nagy meglepetést okozni már nem tud. Belátom férfiasan, hogy tévedtem. Tegnap a kormányt ekéző hírcunami alatt kiderült, hír az, amit Petya annak tart, az csak úgy, ha ő maga fordítja le a saját nyelvére. Cáfolatul ki is ragadott a híresőből két példát, és addig gyúrta, gyúrogatta, amíg ugyan sokkal kevésbé dehonesztáló nem lett, cserébe kurvára röhejes igen.

Elsőként mindjárt nekiment a Kedves Vezetőnket lediktátorozó luxemburgi külügyér Jean Asselbornnak. Megtudhattuk, hogy a diktátorozás nem a luxemburgi kormány hivatalos álláspontja, hanem csak úgy mondta a kormány külkapcsolatokért felelős vezetője. Azért ez mégse ugyanaz, mintha arról beszélt volna Asselborn, hogy Szijjártó messze csúnyább egy pár mangalicaherénél, és arra tromfolt volna rá, hogy: ez csak a külügyminiszter úr állásponttya, bibibí. Szijjártó azért nem tudott kibújni az itthon, Fidesz koncon szocializálódott bőréből. Előjött belőle a tajparaszt, és bevetette az érv nélküli kormánypárti fórum trollok mindent vivő fegyverét: diszkérten lekomcsizta Asselbornt ősi Kubatov szokás szerint.

Annyira azért nem volt bátor, hogy Merkell kancellár asszony szóvivőjével is megtegye ugyanezt. Mondjuk vicces is lett volna egy jobboldali politikussal szemben, de a fenti példa megmutatja, Petinket nem a jólneveltsége tartotta vissza az esettől. Így jobb ötlete nem lévén fordítási hibára hivatkozott. Mert a jogállam tiszteletben tartására szóló felhívást lehet így, és sehogy másképpen érteni. De majd most lesz nemulass az MTI-nél, mit képzelnek ezek a pernahajderek? Mától kizárólag a Szijjártó fejébe felinstallált szó és betűkészletet használhatják, és punktum! Bár ahogy a késő esti híreket nézem lehet nem ússzuk meg Trubadúr Péter újabb kommunikációs baklövését: mégsem tűrheti szó nélkül, hogy német EU parlamenti képviselők a ma megjelenő Die Welt című lapban Orbán soros elnöklését a "tekintélyelvű rothadás bevonulása azt Európai Unióba" - ként aposztrofálják.

Nemzeti Trubadúrunk ámokfutása olyan gyönyörűre sikerült, hogy szájpárja, Nagy Anna sem akart lemaradni mögötte egy tipegésnyivel sem. A Hírszerzőnek adott interjú valóságos szociológiai tanulmány, hogy lesz egy értelmes, okos nőből tenyérbe mászó, elvek nélküli narobot. Itt elolvashatja a nyájas olvasó, és eldöntheti szerinte a riporter 18 kérdésből hányra adott érdemi választ. Személyes kedvencem, ahogy önálló gondolatok és egymás után pakolt szavak helyett felmondja a leckét, mint egy eminens kislány a katolikus lányneveldében:

Orbán Viktor kijelentése Bécsben a médiatörvényről:

"alaposan tanulmányoztam a szabályozást, annak nincs egy főbb paragrafusa sem, amely ne szerepelne más európai szabályozásokban."

Nagy Anna a Hírszerzőnek:

"végignéztem a törvényt, és egyetlen egy olyan részt sem találtam benne, ami nincs benne valamelyik nyugat-európai ország gyakorlatában."

Csak nem együtt tanulmányoztátok azt a törvényt és az európai összes többit, Cukorborsó? Vagy született egy leirat, hogy egyformát blöfföljön mindenki, ha lehet. Abba nem merek belegondolni, mi járhat az itt ott előforduló szótévesztésért...

De félre innen a sok tamáskodással és piszkálódással, mikor a frissen kinevezett mindenféle médiaguruk egymás sarkát letaposva igyekeznek a legkülönbözőbb fórumokon deklarálni: ők bizony nem akarnak pártoskodni a rájuk bízott tisztségekben. Ennyi tiszta (narancsban játszó) és független ember láttán nem is értem, hogy merült fel a gondolat egyáltalán? Ókovács Szilveszter például nem akar pártos kurzustévét deformálni a Dunából, és kész a kezére verni mindenkinek, aki megpróbálja.

Koltay András, a Tekintetes Médiatanács tagja pedig egészen a "Nem leszünk Fideszes Médiatanács" kijelentésig merészkedett. Csak a főnök meg ne hallja ezt, Bandi. Mert neki szemmel láthatóan egészen más céljai vannak veletek, a véleményetek meg korlátozottan fog latba esni krízis esetén. Világos, hogy szarul esik mikor az embert rommá fikázzák mindjárt a kinevezését követő első tizedmásodpercben. De lássuk be, a sajtó médiatörvénnyel kapcsolatos félelmeire nem elég tőled egy "a Médiatanács egyetlen tagjában sincs „rosszindulat, hataloméhség és bizalmatlanság” kiszólás. Akkor pláne, ha a főnököd eddig az összes kritikusát elkussoltatta Alkotmánybíróságtól Költségvetési Tanácsig.

Nincs okom kételkedni abban, hogy te a magad részéről tisztességes munkát szeretnél végezni. De abban nagyon is van, hogy nem biztosan lesz erre így lehetőséged. Mert könnyen megkaphatod te is, hogy nem erre kaptál felhatalmazást. Akkor pedig el kell dönteni menthetetlenül, mi fontosabb: a szólás maga, vagy a főnök szava.

280 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr732533936

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Fidesz mumusa - A médiatörvény körülményei 2010.12.24. 10:46:09

A jobboldali politikai elit mindmáig nem tudott elszakadni attól az élménytől, amit az első demokratikusan megválasztott, Antal József vezette kormány kényszerült elszenvedni az "átkosból" megörökölt, alapvetően baloldali kötődésű médiától. A...

Trackback: Gyurcsány takarodj vs. Orbán takarodj – a kritikátlan seggnyalás reneszánsza, avagy most hol vannak a tüntetők? 2010.12.24. 01:26:14

Hideg van, meg válság, meg eltakarodott a főgonosz, macerás ilyenkor tüntetni menni, no meg értelmetlen is, hiszen minden a lehető legnagyobb rendben. Folyik a rendrakás ezerrel, aki másképp látja, hazaáruló, de legalábbis a komenyisták szekértolója. V...

Trackback: Sokszínű Európa kell? Nesztek! 2010.12.23. 18:03:39

Miért cseszegetik már megint a ballib nemzetközi összeesküvők a Nemzeti Összefogás Kormányát, kérem szépen? Amit tesznek, tökéletes összhangban van Európa legalapvetőbb elveivel! Sok szín kell? Nesztek! Orbán Viktor Szíjjártó Péter márkájú megafon...

Trackback: Így köszönti az internet Szalai Pannit 2010.12.23. 14:26:40

Január 1-től mindenkinek QS! szabad a szó, csak legyen a kezeden szabadsághős vagy, szívem, gyere velem Szalai Panni, te vagy a mindenem együtt blogokat tiltunk az interweben úgy érzem én, hogy még csak most vagyunk a legelején hogy ellenőrnő va...

Trackback: Miért volt Orbán tegnap annyi ország annyi újságjának címlapján? 2010.12.23. 13:27:32

A Vincent blog szépen összeszedte a tegnapi európai lapszemléből a Magyarországgal foglalkozó címlapokat, a lista jó hosszú, és nehéz ráhúzni, hogy a "azociálliberálisok megint támadják Orbánt", mivel még a konzerzervatív lapok (pl. Times) is...

Trackback: A sajtószabadság vége? 2010.12.23. 13:23:06

Ténytár A “médiaalkotmánynak” nevezett törvény jelentősen átalakítja a magyar elektronikus médiumok rendszerét, változtat

Trackback: Hírszerkesztés Béláim, Hírszerkesztés 2010.12.23. 12:52:45

Vicces és egyben keserű eljátszani a gondolattal, vajon hogyan szerkesztik manapság a Hír TV, vagy akár az MTV hírműsorait. Mint mezei távkapcsolgató, a következő beszélgetést tudom elképzelni:- Állítsuk össze a hírsorrendet Béláim!- Rendben Béluskám, ...

Trackback: A médiatörvény bírálóiról 2010.12.23. 12:30:09

A Fidesz által tegnap megszavazott médiatörvény rossz, mert gyakorlati megvalósítása korlátoz(hat)ja a sajtó- és véleményszabadságot, megrendszabályoz(hat)ja az információhoz jutás utolsó épp bástyáját, az internetes sajtót, blogközösségeket is. Tiltak...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lassan csak eljutunk ismét arra a szintre, hogy a lakosság az EU-hoz fog fordulni segítségért a saját miniszterelnökünk ellenében....
birka nép vagyunk.....
@nagymagyarmagyar: az off-shore cég olyan, amilyenbe a Csányi féle cégcsoport van kiszervezve? hogy ne itthon kelljen adózni, hanem máshol? :)
@nagymagyarmagyar: Mit magyarázol a komcsifanoknak !
Ilyen volt a neveltetésük !!
@gyilkos fűegér: nehéz lehet mindennap a gyilkos, embert, istent, méltóságot nem ismerő baloldali cinizmussal és maró gúnnyal szembesülni.
@gyilkos fűegér: alapvetően vicces lehet... reggel felkel, belenéz a tükörbe, egy sikeres-fess fiatalember mosolyog vissza a tükörből. :)
"Orbán Viktor szóvivője szerdán még azt terjesztette, hogy a német kormánynak nincs baja a magyar médiatörvénnyel. Ehhez képest..."

index.hu/belfold/2010/12/23/szijjarto_felreertette_a_nemet_uzenetet/

Hazug embert...
@nagymagyarmagyar: elvtársazd le a jó kva anyádat azt :D te kis utolsó jobberszarcsimbók
@nagymagyarmagyar:
"...és Szíjjártó Péter a példaképem."
hahahahahaha. te bazmeg egy fizetett emeszpés-kommentelö vagy. komolyan ez jutott az eszembe.
nem lehetsz ekkora marha.:))
@Lófasz Hadnagy: azt írod: azért nevezünk droidnak, mert az vagy. Brávó! Ha te ezt leírod akkor biztosan az vagy. Miért vagyok tájékozatlan. MIből veszed? Mert nem azt olvasom amit te?
Mindenesetre azt bebizonyítottad, hogy képtelen vagy más nézeteit elfogadni. Érthető miért. Mert huszon éves vagy.
gyerekek , katasztrofalis a helyzet , es nem a fidesz miatt, utalom hogy magyar vagyok
mihelyt lehet elhuzok az orszagbol,
szerencsere ez a media torveny segit benne, mert politikai uldoztetes cimszo alatt befogad egy normalis allam

rohejes ez az orszag
@ursus artos: fogjuk rövidre. BUTA vagy. Amivel semmi gond sincs, csak ne próbáld OKOS-nak beállítani magad, mert szopni fox mint a torkos borz.

Én figyelmeztettelek...
Fordítsuk meg a dolgot! Keressünk olyan külföldi megnyilatkozásokat, amik arról szólnak, hogy milyen fasza is az új magyar médiatörvény, illetve követendő példaként állítják be! Na?
"Sosem felejtem el a diktatúra 8 évét ahol nem lehetett kimenni az utcára anélkül, hogy kilőjjék a szemed és be ne vigyenek a fogdába agyonverni csak azért mert igazi magyar ember vagy és fidesz szavazó. "
Kedves nagymagyarmagyar, ez a szöveg annyira tetszik, hogy (ha hozzájárulsz) idézni foglak .
Ha nem járulsz hozzá, akkor is.
Csak azért, mert az elmúlt 1,8,12, 20 (nem kívánt törlendő) évben ekkora marhaságot soha, sehol nem olvastam.
" egyformát blöfföljön mindenki, ha lehet." ez jó :)
hát íme egy újabb hír petí igazmondó juhász szavahihetőségéről:

index.hu/belfold/2010/12/23/szijjarto_felreertette_a_nemet_uzenetet/
Az index úgy tesz alá a fidesz ellenzékének, hogy az ellenzék legostobább kommentátorainak a jelenteti itt meg.
Nem rossz!
@méhészborz: Ez tényleg egy zombi.....vagy Fradi kemény mag.... ?
@finomanarancs: te a nagy okosságodban csak ennyit tudsz hozzátenni?
@fandalinda: Kifejtenéd ,...mert így értelmetlen...mint védeni a védhetetlent !
@DSityu: Nekem nem jár a Fehérorosz , a Kubai és a Bolíviai sajtó.....
@bolemann:

TGM meg Gyurcsány odatelefonált a német kormánynak is.
@fandalinda:

"az ellenzék legostobább kommentátorainak a jelenteti itt meg."

ez mit jelent? :)
@ursus artos:

Tudod mit, igazad van! A cinizmus, és maró gúny jogát fenntartom magamnak! Tisztelni meg azt fogom, aki kiérdemli! De egy Szíjjártót???

Az meglett ember, akinek
szívében nincs se anyja, apja,
ki tudja, hogy az életet
halálra ráadásul kapja
s mint talált tárgyat visszaadja
bármikor - ezért őrzi meg,
ki nem istene és nem papja
se magának, sem senkinek.
(J. A.)
@nagymagyarmagyar: na itt bukott le. Csak provokál. Frocliz. Élő embernek nem lehet Szíjjártó a példaképe.
Pinocchiótoknak meg már akkora az orra , hogy kilóg a határon túlra is.....
@ursus artos: @nagymagyarmagyar:
ennél a két zakkantnál nagyobb hülyét még nem láttam.
folytassátok nyugodtan. remek pillanatok ezek.
@dimitrij:

Éghet keményen a vonal TGM-nél! :-D
Most a kobránál a labda.
Várom az újabb sajtótájékoztatót.
@nagymagyarmagyar: ne te mondd mar meg nekem, hogy ki az igazi magyar. gusztustalan amit itt muvelsz!
Vigyázat! luxemburgi intervenciós csapatok a határon! nemzetközi brigádok gyülekeznek hogy megvédjék magyarországot saját magától! A vörös emigráció már megalakította az ellenkormányt (bajnai) és jön a tankok mögött! Jaj és a konzervatív német kormány szabaddemokrata de nem homofób külügyminisztere is megintett minket és elmagyarázza hogyan kell törvényt hozni egy független államban. Most aztán összecsináltuk magunkat.
@tankréd:

Amíg Németország fizeti az összes köcsög balkáni, mediterrán hülyeállam által okozott károkat, addig bizony ő fújja a passzátszelet.

Kezdhetsz rettegni.
@tankréd:

Ha már itt tartunk, én némi összefüggést vélek felfedezni ama tény, hogy Németországban nem gáz, hogy meleg a külügyminiszter, meg pl Berlin polgármestere, és ama tény között, hogy Németország úgy néz ki, ahogy, Magyarország meg úgy, ahogy.
@firefly: Sztem Szíjjártó már firkálja a reakcióját. Az érvek között fog szerepelni, hogy a német külügyminiszter homoszexuális, ráadásul liberális párti, tehát eleve hiteltelen, a luxemburgi szocialista kollégájával együtt. Az, hogy mindketten (a német és a lux. külügymin. is) egy-egy keresztény-konzervatív kancellár ill. miniszterelnök kormányának a tagjai, az ebből a szempontból teljesen érdektelen.
@gyilkos fűegér:
És hazánk legnagyobb exportőre. Lehet izmozni, nekik meg lehet más beszállítókat keresni. Szerinted Kik fognak nagyobbat szopni.
@Dohányzó Zsiráf:

És természetesen TGM megy Gyurcsány telefonált nekik, hogy lejárassák ezt a derék kormányt.
"Aztán a német külügyminiszter telefonon adott tanácsokat Martonyi Jánosnak, hogyan kellene módosítani a törvényt."

Úgy elképzelem, ahogy Westerwelle tollbamond Martonyinak, ő meg buzgón bólogat és jegyzetel :))
Dörgött az ágyú és zúgott a nép.
Vérzett a föld és zengett az ég.
Győzött az Orbánék hős serege
Nyolc év könnyét így mosta le.

Április 11-ről szóljon az ének,
Felszabadulva zengje a nép.
Érctorkok harsogva zúgják a szélnek
Felszabadítónk hősi nevét!

ORBÁN VIKTOR, ORBÁN VIKTOR!!!
Emberek, hogy én hogy benyaltam nagymagyarmagyar szövegeit. Végigolvastam az összes kommentet és csak most az utolsó egy két kommentjénél vettem le, hogy szivat minket. Le a kalappal, idegesítően élethű volt.
Na de fijúk, érdemes egymást anyázni a tetű politikusaink miatt, vagy tud valaki egy nevet mondani, az elmúlt húsz év magyar politikusai közül, akit ki lehetne emelni, mint nagy magyar jellemet? A baj az, hogy nem, de mindnek megtelt a zsebe, amíg próbált Minket meggyőzni, hogy nekünk most milyen jó, vagy nektek jó volt, jó lesz? Ne egymást szidjátok, hanem ezeket a barmokat.
@nagymagyarmagyar: ééééééééééss a pont repül az "i"-re. szép volt haver.
Az egész annyira szomorú és nevetséges, hogy a hányinger kerülget. Ez a szóvivő nevű figura egyenesen a Svejkből lépett ki. Még nem tudom, hogy Dub hadnagy, vagy Biegler kadét. Nem irigylem, szar egy beosztás, sunyiság és nagy adag demagógia kell hozzá, pofátlansággal fűszerezve.
Egy mai blog címe : " Szíjjártó tévedett , a németek beszóltak..." - nos , Szíjjártó nem tévedett, hanem HAZUDOTT , mellébeszélt , csúsztatott ....
@kíváncsivagyok:

Gondolom Indexék nem akarnak 25 gurigás bírságot. Mondjuk azért őket tökösebbnek gondoltam.
@Kandabula: Nem tehetek róla , de ah Szíjjártó megjelenik a képernyőn, megborzongok és elkapcsolok azonnal.....egyszerűen nem tudom megérteni , hogy egy ekkora senkit, demagóg , mellébeszélő , hazug genyát hogy lehet futtatni.....
@Lófasz Hadnagy: Valóban , igaz hogy "csak" jan. 1 - n lép életbe a törvény , ....de valószínűleg ez is VISSZAMENŐLEGES lesz , mint Pinocchiónál már megszokhattuk......
@nagymagyarmagyar:

"Testek, csontok és szivek
álma legyen jéghideg.
Aranyak közt, kő alatt,
kőágyon vacogjanak,

amíg nem lesz Nap, se Hold,
s minden csillagot kiolt
világvégi szélvihar
mit a Sötét Úr kavar."

(Tolkien: A Gyűrűk Ura (A Buckamanó Dala))
@kíváncsivagyok:

Nem érted? Vess egy pillantást a híveikre és mindent megértesz.
@kíváncsivagyok: Afrancba, én is ezt akartam írni...
Bár ez már természeti törvény számba megy, mint az energia megmaradás.
petike mindig is egy utolsó csicska volt, aki közben olyanféle spekuláns üzletemberré nőtte ki magát, amilyenekről a "nyugdíjvédelem" kapcsán beszélt. mindenesetre jövőre lesz osztálytalálkozó, nekem is, és neki is, lévén egy gimnáziumba jártunk, némi időeltolódással, és bátran kijelentem, hogy részegen elkövetett tetteimért felelősséget vállalok, előre is.
egyébiránt nagy anna kurválkodása pedig ékes bizonyítéka annak, hogy a narancsosok kiveszik az emberből a velőt, mert arra szomjaznak, azzal kenegetik fáradt izületeiket, hogy tovább tudják szopni a nagyságos orbán falloszát. remélem eljutnak oda ahol már az mszp mosolyog rájuk, szemérmes kacajjal örvendezve, a büdös szarfaszú semmirekellő csicska nyomorékok szemétlededobójába, a süllyesztőben, két présfal közé.
ki kell jelenteni, hogy ma Magyarországon nincs olyan párt, amire rábíznám a pohár szilveszteri viszkimet, öt kibaszott percre. ha van is, az túlságosan is szereti a fákat.

remélem elpusztulnak rákban, petike is, viktor is, meg az egész rohadt tákolmányuk, tömjénzsoltival, csicska tiborral, farkas flórival, gabival, lacival, tomival, gyurival meg a többi idiótával együtt. legyen palotaforradalom, vezesse fellegi és martonyi és hende, és réthelyi, és fordítsanak egyet azon a homokórán, mert lepereg az idő, és még mindig a 80-as években kotlunk kádár apánk tojásai felett, ti szarok.
Én már csak azon csodálkozom,hogy ez a blog,társaival,véleményvezér híroldalaival együtt ezen csodálkozik. Amikor ezek az oldalak nagymértékben hozzájárultak,hogy a választásokon a Finesz kerüljön győzelmi pozícióba. Mást sem olvastam évek óta,csak a baloldal lejáratását,mocskolását.. Most,hogy kinyílt ezen véleményformáló blogok és híroldalak szeme,bőszen kiállnak a sajtószabadság mellett,és azokat támadja,akiknek fenekét nyalta sok éven át..Most egyétek meg,amit főztetek magatoknak. Rajongjatok továbbra is,az általatok hatalomra segített jobboldali diktatúráért.. Szavatok sem lehet,hiszen ezt a pártot és ezt az embert akartátok a kormányba..Saját magatokat nyírtátok ki a jobboldal tömjénezésével,a saját sírját ásta meg a jobboldali szimpatizáns média..
@szerjóska:

Egy ország nevében fogsz ütni. Hajrá.
@attila.1969.:

Ezt most egy kicsit félrekopiztad...
@gyilkos fűegér:

Ugyan, hagyd :-) Régen fideszbérenceztek már le utoljára, kell a változatosság.
A kommunikációs ámokfutás egyre szebb lesz :-)

"A legfontosabb ígéretünket, hogy húsz év után nem fogjuk becsapni a választóinkat, teljesíteni fogjuk." -mondta Lázár János ma.

Vagyis 2030-ban már nem lesz becsapás, de addig...:-D

gulyas.blog.hu/2010/12/23/lazar_beismerte
egyébként aki fidesz fanatikus, az szükségszerűen mazochista is?
csak mert én a helyükben keresnék egy kis lyukat valami sötét sarokban, és abban húznám meg magam úgy négy évig.
de nem. ezek jönnek mellett döngetve észt osztanak, és nem értik, ha elviszi őket a szél.
@attila.1969.: Ezt mindenhova bekopizod te barom?
@attila.1969.: észre kellene már venni végre, hogy van egy igen nagy társadalmi csoport, aki egyik jelenleg a parlamentben ténykedő politikai csoportot sem tartja kívánatosnak, tehát ha ezt, vagy az előzőt kritizálja, az nem azt jelenti, hogy az előző, vagy a mostani garnitúrát szeretné a hatalmon látni... a fekete és a fehér színen kívül is vannak további színek.
Azért Attila mond valamit. Viktoréknak még a gondolata is nemzetmentőként volt értékelve ezeken az oldalakon, úgy 80/20 százalék arányban.
20 volt aki rákérdezett, hogy is akarja, miként gondolja?! Ezért is leugatták a kérdezőt.
Most megfordult az arány, és felmerül a kérdés, hogy újak az arcok (hozzászólók), vagy a szemek nyíltak ki, esetleg szimplán csak az "örökelégedetlen" típusú, 1.0 verziójú magyar honpolgárok (hondroidok) a régi 80%-ból megtértek?
Itt annyi sok jó Szakember meg szólalt ,hogy lesz probléma a kormányrúd , ha 40 év mulva a haladó baloldal megszerzi.
Itt annyi sok jó Szakember meg szólalt ,hogy NEM lesz probléma a kormányrúd , ha 40 év mulva a haladó baloldal megszerzi.

Elnézést kérek ,előző posztomba értelem zavaró hiba került !
@Kandabula:

Szíjjártó tananyag lesz, nem vitás. Egy ekkora barom droid nyomot kell, hogy hagyjon.
@Munkáslevelező:

Figyelj, te amúgy magyar vagy, vagy a google-fordító fordítja a faszságaidat albánból???
Van humora a cikkirónak, és ez jó. Hihetetlen viszont, hogy mennyire öntelt, beképzelt ez a kormány, és az ő szóvivői. Bárki, bármit külföldi v. belföldi mondhat amit akar, mindenki hülye. Kész :(
bolemann 2010.12.23. 14:45:20
"Orbán Viktor szóvivője szerdán még azt terjesztette, hogy a német kormánynak nincs baja a magyar médiatörvénnyel. Ehhez képest..."

index.hu/belfold/2010/12/23/szijjarto_felreertette_a_nemet_uzenetet/

Hazug embert...

Petya Petya.. Te szopni jársz ide :)
Vajon miért ugrik be Petyáról a mára már legendává vált Iraki Tájékoztatási Miniszter?
Szerintem nincs velük semmi baj. Emlékeztek Batízra ? Na, az tényleg gáz volt :(
jaja, akkorát néztem, majd röhögtem, mikor előhúzta a komcsi kártyát a luxemburgi faszira!! nem akartam hinni a fülemnek! :))))))
@dtk74: közöm nincs a bloghoz, meg annak szerzőihez, de egy faszi akit nagyon sokra tartok (igen komoly intellektus) azt mondta, hogy úriember mindig ellenzékben van. :)
Jóféle liberális vicc jut eszembe erről a posztról:
- Te rasszista vagy!
- Nem vagyok.
- Akkor azt gondolod!
- Nem gondolom.
- De gondolhatnád!!!
@atila68: gondolom hiába is kérném, hogy fejtsd ki az összefüggést a szóvivők gyászos teljesítménye, meg az elcseszett poén között...
@dimitrij: Nem tudom mi bajod van Fabius poénjaival, de ne haragudj n tőlem várd, hogy megmagyarázzam neked ha esetleg valamelyiket nem érted. Sajnálom, de nem én vagyok a kompetens.
@atila68: vegyük át mégegyszer: nem a poént, hanem az összefüggést kellene megmagyarázni. gondolom csak meg tudod mondani, hogy miért jutott eszedbe a posztról ez a vicc.
GYEREKEK! (mert én má öreg vagyok) mondanék néktek valamit, a mikor virágzott-zik a
politikai humor ------- amikor fellendül a diktatúra, jobbra hajlik a fűzfa ága ----- mert nézzük
csak a harmincas évek humorát, nézzük csak milyen volt 98-03 között a humor? milyen volt
2002-től a humor (volt helyette utcai politizálás ami nem humor kategória) és milyen most ?
akárhová kattintok - tájékozódom - olvasom a kommenteket - halálra röhögöm magam , mert
a rakétákat megyszégyenítő ívben emelkedik a HUMOR CSILLAGA május óta , és azt hiszem
soha nem látott magasságogba ível ! ó ha ezt HOFI megélhette volna ???????
OV ennyi balfékkel garantáltan bukni fog.
@atila68: pontosabban nem vagy képes arra, hogy megmagyarázd mit miért írsz le... ez azért egy komoly szint. :)
@Lófasz Hadnagy: Azt mondják , csak jan 1 - vel lép életbe a törvény,.....(lehet hogy ez is visszamenőleg....?)
Szijj ártó miatt a világ előtt égünk, a buta Semjén miatt csak itthon!!

Ha ezek után Szijj ártó Péternek értelmezési gondjai támadnának, segítünk: a német kormány akkora pofont adott a magyarnak, hogy a fal adja a másikat.

Szarjankók takarodó, nem a világ hülye!!
@nagymagyarmagyar: Hát, te nem vagy normális !!!!
Szijj ártó miatt a világ előtt égünk, a buta Semjén miatt csak itthon!!

Ha ezek után a vízfejű /hidrocefal/ Szijj ártó Péternek értelmezési gondjai támadnának, segítünk: a német kormány akkora pofont adott a magyarnak, hogy a fal adja a másikat.

Szarjankók takarodó, nem a világ hülye!!

Ne lépj át a nyugdíjpénztárukba, megbukik a költségvetés!
@nagymagyarmagyar: nem gyűlölet az ahogy a nyuggerek néznek rád, hanem szánalom.
@szerjóska: szíjjártó petike szerinted el mer menni egy osztálytalálkozóra? Még a védett útvonalait is naponta váltogatja.
@finomanarancs:
Ja, én is azon gondolkodtam, hogy nézhetnek a közéleti szereplő (úgy is, mint apuci, anyuci, férj) szemébe esténként a családtagok, ha az értelmi színvonaluk valamelyst túltesz egy átlagos búbosvöcsökén.
Nagymagyarnak grat, télleg sokáig beszoptam, hogy komolyan gondolta a dolgait, de ez lehetetlen, mert ennyi ésszel kizárt, hogy akár be tudna kapcsolni egy kompjútert. Azt meg nem hiszem, hogy a Béközép Nemzethagyományápoló Polgári Társulás közös összefogással önti írásba a lényéből áradó igét. Köszi, skac, megröhögtettél e korai órán. Ha megadod a címed, csinálok Neked egy Szíjas-Vityós étkészletet, hogy etalonjaid képéről kortyolgathasd a kumiszt.
Valamint ne nagyon követeljetek senkin levezetést semmilyen témában, erről azok a békebeli ezoterikus TV műsorok ködlenek fel, melyekben az önjelölt polihisztor csont nélkül el tudott jutni a Szaturnusz túlsó feléről Attila fejedelem Szent Nyughelyén át az Ufókig húsz mondatban úgy, hogy még levegőt sem vett közben. Télleg TGM irányítja a Világot. Őt meg a Fásizsüli, aki persze robot belülről. Mi az, hogy ne hiszed??? Bizonyítsd be, hogy nincs matematikai esélye!
Még több ilyet, könyörgöm! Úgy sem lehet már sokáig.
Akkor most én kormánypárti troll leszek és büszkén vállalom ! Jó trollnak lenni, de tényleg...

A Küldetéstudat-Klub Rádióban a napokban egy küldetéstudattal teli mameluk "jogi szakértőt" faggattak a Média Törvényről. Szerencsétlen jogászt majd széttépte a "műsorvezető" (mondjuk ez azért túlzás, műsorvezetőnek nevezni azokat az alakokat), de nem tudott az új médiatörvényre vonatkozólag elítélő véleményt kirángatni a saját szakértőjéből, így a műsor végén elvágólag Ő mondta el a Gyurcsány Párt Platform Szövetség Stb. véleményét mint tényt.

Néhány nappal később egy szintén Küldetéstudatos "kulturális mameluk" volt a vendég, aki szintén jó véleménnyel volt a média törvényről, szóval végül helyette is a mikrofon másik oldalán lévő bértollnok harsogta az egyen-véleményt.

Van olyan aki elhiszi, hogy akár Merkel asszony, akár a szélsőbaloldali radikális luxemburgi miniszter, látta valaha a média törvényt, egy fenét a magyar Gyurcsányista-Liberális brancs tüzelte fel Őket, mert amúgy is divatos ejrópában a nem ballib vezetés alatt álló országokat cseszegetni.
Merkel nem kereszténydemokrata? Már ő is komcsi bérenc?
És az a luxemburgi jóember már egyenesen szélsőbalos? Még jó, hogy ilyen sok okos ember jár ide, van mit tanulni. :)
@nagymagyarmagyar: Te agymosott barom,akarsz róla beszálni?
@tlog: From Wikipedia, the free encyclopedia

Jean Asselborn
Jean Asselborn (born 27 April 1949 in Steinfort) is a Luxembourgian politician. Since 31 July 2004, he has been the Deputy Prime Minister and Minister for Foreign Affairs and Immigration in the government led by Jean-Claude Juncker.[1]
He became Mayor of Steinfort in 1982 and served in that position until 2004. He was first elected to the Chamber of Deputies of Luxembourg in 1984, and in 1989 he became head of the Luxembourg Socialist Workers' Party parliamentary group.

A Luxemburgi Szocialista Munkáspárt a luxemburgi pártpaletta bal szélén található. Joggal nevezhető szélsőségesnek.
@sibenik:
"Van olyan aki elhiszi, hogy akár Merkel asszony, akár a szélsőbaloldali radikális luxemburgi miniszter, látta valaha a média törvényt"
Dehogy hiszem. A konzulátusok nem tájékozódnak, csak fogadásokat rendeznek. Arra vannak kitalálva.
Bezzeg Nagy Anna! Ő végig nyálazta 27 ország médiatörvényét.
@sibenik: "Van olyan aki elhiszi, hogy akár Merkel asszony, akár a szélsőbaloldali radikális luxemburgi miniszter, látta valaha a média törvényt, egy fenét a magyar Gyurcsányista-Liberális brancs tüzelte fel Őket, mert amúgy is divatos ejrópában a nem ballib vezetés alatt álló országokat cseszegetni. "
- Hű de hülye vagy! Egy követségen egész csapatok vannak arra hogy elolvassanak minden szart és jelentsenek a saját külügyminisztériumuknak, idézve mi az amit fontosnak tartanak. Ezt aztán a külügyi stáb odaadja a vezetésnek. Ha hülyeséget írnak, vagy hamis adatokra támaszkodnak, röpülnek.
Ha ezek alapján külföldi diplomaták aggódnak, az sokkal hitelesebb így mintha az emeszpé aggódik. Ráadásul ezek a követségi csapatok, kurvára semlegesek, őket csak a száraz tények érdeklik, a törvények jogi szövegei, a jelszavak nem. Húzd már ki a a fejed Orbán seggéből, töröld ki a szart a szemedből és nézz körül!
@dimitrij:Megbocsáss de ebben nem is vennék részt, nem az én műfajom.
Ha valamit nem értesz arról nem a másik tehet.
Boldog Karácsonyt!
@nagymagyarmagyar:
1: komenyista nótát citálsz, te galád, dicső VEZÉR-ed dicsőítésére?? Hát már annyi sem telik tőled, hogy írj egy vadiújat? Ennyit sem érdemel meg?? Meglásd, ezért megorrolnak rád....
2: nálam április 11. eddig dupla ünnep volt. Egyrészt szülinapom "ünnepe" (bár utóbbi pár évben már nem örültem neki annyira...), másrészt József A. kapcsán a Költészet Napja. Könyv-fanként dupla ok volt ez könyvtáram szokásosnál nagyobb mértékű bővítésére, évről évre (a szokásos mérték -buxa okán- havi 1-2 kötet, antikvárium esetén netán több is). De idén nagyon nem örültem ennek a napnak. Nem a kormányváltás hervasztott (sőt: oké, jöjjék a friss erő, a friss koncepció!), hanem a 2/3. Az, ki régóta várja-vágyja a hatalmat, nem az önuralmat fogja első (sokadik) körben gyakorolni. Megtehetné, talán meg is teszi, nem lehetetlen, de nem túl valószínű. Nem tetszett a 2/3. Megkaptam azoktól, akikkel erről beszélgettünk: borúlátó vagy, túlzol, nem kell rémísztgetni sem mást, sem magadat! Ez volt akkor. Most már másképpen vélekednek az akkor túlzással vádolók: a valósághoz képest bárcsak az lenne, amitől akkor tartottam! Az ugyanis jóval kevesebb lenne...
Hogy aztán te hogy látod-éled meg, azt nem tudom. Gondolom, neked minden sokkal klasszabb azóta: tuti a munkád, dupla a fizud, mindenki előre levett kalappal köszönt. Nem vagy te véletlenül fideszes képviselő-akármi? Mert a fentiek manapság csak náluk állják meg a helyüket. Ezesetben viszont nem csoda, ha ódákat óhajtasz zengeni imádatod tárgyáról. Figyu, amit leírtál, az nem óda! Műfajilag, ugye...
süti beállítások módosítása