Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.12.18. 18:53 Fabius

Semjén adventi imája

Egyedüli jelöltként Semjén Zsoltot választotta elnökévé a Fidesz Hűseges Alattvalóinak Szövetsége.
Választmányuk hitet tett a Fidesz-KDNP szövetség mellett megfelelő áhítattal. Az ima szövegét Semjén Zsolt mondta elő a megjelenteknek:

Jóságos Mennyei Atyánk! Hűséges szolgáidat irántad való lángoló szeretettel ajándékoztad meg! Ez a szerető lendület segített minket arra, hogy kijelölt Apostolodat, Zsoltot újra (és újra, és újra, és újra) vezetőnkké válasszuk, hogy bölcsen hirdesse igéd örök(!!) igazságait! Lángoló lelkületünk forrása Fiad, Zsolt szentséges teste, aki szívébe fogadott Téged, és naponta odaadóan imád.

Kegyelmed erejéből elsők tudunk lenni szolgálatodban, minket más cél el nem vakít! Fogadjuk, hogy a restség bűnébe nem esünk, szavazni kérdés, kétkedés nélkül egyszerre fogunk, ahogy Mennyei Atyánk, ezt elvárod tőlünk! Köszönjük, hogy irányításod alatt "a Fidesz vált egy szabadelvű pártból kereszténydemokrata ihletettségű párttá." Így nem érhet minket az a vád, hogy mi idomultunk a Te nagyszerűségedhez, holott Te magad formáltad fényességes orcádat a mi képünkre.

Érted tudunk alázatosak maradni megpróbáltatások idején, követünk téged az eszmék viharos tengerén, csak vezess minket Urunk! Minket el nem tántorít 3000 milliárd ellopott nyugdíj vádja, nem tántorítanak olyan világi hívságok, mint Alkotmánybíróság iránti rajongás. Az oltári szentség erősítsen meg téged, és veled együtt minket is, mert a jövőben kurvára szükségünk lesz rá! Ezért fogadjuk, hogy a Szent Kettős Tagság intézményét holtunkig megőrizzük!

Adj nekünk valamit az alma és a dió öröméből! Add, hogy örömmel szemlélhessük békésen szunyókáló képviselőinket a frakcióban! Add, hogy felismerjük mikor nem kell végre két kézzel kapaszkodni az ajándék bejglibe! Szabadíts meg minket a gyűlölettől, az acsarkodástól, meg ettől a Papp Tibi nevű trónbitorlótól! Add, hogy gyakran tudjuk így kezdeni a Veled való beszélgetést: Köszönjük Istenünk! Bocsásd meg vétkeinket, és add, hogy a választók is megbocsássanak nekünk egyszer!

Adj békét, Szent Koronát, kereszténységet az alkotmányba!

Ámen!

ui: bazzeg, Urunk, azért lehettél volna körültekintőbb: sms-ben értesíteni kinevezésemről nem túl Isteni jel....

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr192524504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

en arra lennek kivancsi, hogy az ima a keres? netan ajanlas? esetleg koveteles?

akarhogy is, mi a helyzet az Ur Nagy Tervevel? mi ertelme van Istennek lenni ha minden 2-bites imadkozhat es elbaszhatja a tervet?
Nabazz! Mondd, hogy csak szórakozol, és nem Orbán jelölte ki Semjént is sms ben, ahogy csinálta a többiekkel :-D :-D
Semmit sem tudtok. Volt majdnem mási jelölt is. Csak aztán visszalépett. A kádéenpé demokratikus párt!
süti beállítások módosítása