Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.12.09. 12:30 úriparaszt

Szövegértelmezés

Címkék: rogán antal tulajdon magánnyugdíj

 

Rogán Antal az Infórádióban:

A magán-nyugdíjpénztári vagyon ügyéről Rogán Antal úgy nyilatkozott: még ma is sokan azt gondolják Magyarországon, hogy ez az ő saját megtakarításuk. 

1997. évi LXXXII. törvény, 5.§ szerint:

(4) A pénztártag követelése - a tulajdonlás elve szerint - a pénztártag tulajdona, amelyre az e törvényben foglaltak szerint kedvezményezett jelölhető. 

Elemi iskola 3-4 osztály játszik? Vagy játszunk a megtakarítás/tulajdon szavakkal?

 

 

23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr472504152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Látom, nálad is kivágta a biztosítékot Kétbites Tóni nyilatkozata. Azért ha impotens pártunk és kormányunk ilyen tempóban kommunizál, jövőre felkészülhetünk arra a nyilatkozatra is, hogy: "Azt még ma is sokan úgy gondolják Magyarországon, hogy a magánbankszámlájuk az ő saját megtakarításuk. Hát tévednek! Az államnak a 2/3 felhatalmazása alapján kötelessége megvédeni azt a kapitalista tőke érdekeitől! Aki külföldre menekítette a pénzét, azokat a magyar nemzet fogja kitaszítani és az állam zároltatni a külföldi számláikat!" Csak úgy kb. idáig jutottam, majd felriadtam és csak annyit morogtam: "Elmész ám te Tóni a p.csába, a kisköcsög főnököddel együtt!"
Tóni, miért kell hazudni?
A jelenlegi "rendszer" szerint az államnak nincs pénze, az adófizetők adják bele a SAJÁT pénzüket, hogy a megfelelő ellenszolgáltatást megkapják (utak, rendőrség, etc.).
A nyugdíj szintén az állampolgár által megtermelt javakból kerül levonásra, ennek fejében a befizető ellenszolgáltatásra jogosult.
Toni, miért kell hazudni?
arrogans toni, ez az a pocs aki autopalya arban epittette a repedezo foutca projektet es a parkolo penzek nem zavarjak milliardos tetelben csak a berelt ferrari?

lol, sok hulye narancsdroid
Mikor van a következő őrsi gyűlése a nariszektának? Csak azért érdekel, mert Rogán elvtárs egyéni indítványa alapján akkor lesz napirenden kívül, gyorsított eljárásban megváltoztatva a törvény most, hogy felhívtad rá a figyelmet :-D

Néddamán'hogy egy törvény visszabeszél a mi Tonyónknak! Ómájgád! Milyen világ ez?? :-D
@néma bárány: Nyugi, csak rövid idő kérdése és tövénybe foglalják, hogy a kormánytagok szava A törvény ;-)
A megtakarítás és a tulajdon szavak fideszkeresztényül nem szentségek, tehát isteniek, hanem az ördögtől valók :-)
Húsz évre végre lettem én
Fülkék ura, kemény legény!
Egér - vezér.

Reszkessen mind a macskanép
Uralmuk volt itt épp elég:
Böszme - eszem.

Aki velem egyet nem ért,
Fizetni fog majd mindenért,
Ebül - repűl.

Helyükre űl majd sok komám,
Osztozik gazdag lakomán,
Éhes - méhes.

Nem jut a népnek több falat?
Ezért kell minden köz falat
NENYI- teni.

Nem ad a bank több maszlagot?
Rájuk csapok, oszt jónapot,
Blamázs-bagázs.

"Legyen itt minden nemzeti!"
Ki ellenáll, felökleli.
Magyar-agyar.

"Narancs szin menden éjjeli!"
Ki tudná mind átfesteni!
Viktor-piktor.

Ha örül Horn és Antall úr,
Hogy győzőnk semmit sem tanúl.
Sekély e kéj.

Én egész népemet fogom
Megszerzett kétharmados jogon,
Hülyi-teni.
Ha így megy tovább, az új alkotmány igen rövid lesz, úgy egy mondatos: minden a miénk. Aláírás: kétharmad.
Azért kiváncsi lennék, hogy valójában hány olyan félnótás van (a blog.hu-n jelenlévő néhányon túl), aki tényleg elhiszi ezt a sok maszlagot ("sajnos" én a közvetlen környezetemben egy ilyet se ismerek)
@K0vasz: Nézd meg a top listát, hol szerepel Mindenki Tónija!
Szerintem meg ha így folytatják, akkor legkésőbb 2012-ben újra választhatunk.

Hiába na, a XI-ik században már nem lehet bolsevik/kommunista államosító diktatúrát csinálni. Erről lecsúsztak a fiúk vagy 100 évvel.

A Rogán-ról meg kiderült, hogy ugyanolyan kétbites, agyatlan megmondóember mint a Papagájkommandós Szíjjártó. Bármikor képes szembe is köpni magát hazudozás közben, ha az Orbán megmondja neki, hogy kell.
Ez a tóni egy idióta. Mint látszik, elbukott volna a PISA teszten. Is.

Sajnos erre már nem is lehet mit mondani. Normális elme védhetetlen ezekkel az arrogáns tudatlan pökhendi lehülyéző faszok ellen.
Nem kellett volna az elmúlt 10 év alatt 2000 milliárddal többet elkölteni a közbeszerzésekre, mármint a haver pályázók zsebébe tömni, hogy aztán visszakapják, és akkor most nem kellene elrabolni a nyugdíjat.

Szerintem azt kellene csinálni, hogy az elmúlt 12 év összes parlamenti képviselőjét lecsukni, pártállástól függetlenül. Mert mindegyiknek benne volt a keze a lopásban, amikor arról volt szó, hogy a saját zsebet kell tömni, akkor fene nagy barátok voltak.

Mocskos tolvajbanda. Köztörvényes valamennyi.
Ezen kellene inkább szégyenkezni a parlamenti bűnbandának, nem a rendesen adófizetők megtakarításaira ácsingózni.

index.hu/gazdasag/magyar/2010/12/09/igy_mutyiztunk_el_2000_milliard_forintot/

Itt kellene bűnt kiáltani a Selmeci Gabikának nem a nyugdíjpénztárak körül.
@asola: elmondom hogy rogán ALAPÍTÓ ATYJA a papagájkommandónak, répa robival meg a már elfeledett, ismeretlen sasvári szilárddal.
Lehet, hogy R. Antal csak besegít az Alkotmánybíróságnak. S. Gabriella már kijelentette, hogy nem fél attól, hogy el fogják meszelni a törvényüket.
@Pajtás: Nagyon szellemes! Valahol publikálnod kellene, tedd fel a facebookra! Az én estémet minden esetre feldobtad, pedig elég depis vagyok már ettől a sok sz.rtól,ami nap, mint nap megy.
@Pajtás: Délután hallottam ezt az eget verő buziságot ettől a fasztól!
De neked köszönhetően most már tudok röhögni is :)
@asola: Nem hiszem el , hogy nem emlékszel a fidesz "uralkodásának" a kezdetére.A Szíjgyártó helyett , akkor a Rogán mondta egész nap a fröcsögő szöveget. Olyan undorító volt már akkor , hogy minden mondata után sugárban hánytam. Azután kigondolták, hogy majd megteszik polgármesternek és kb 1 évig csendben, vagy inkább kussban volt. Azután 2006-ban őt választotta az V. kerületi idióták polgármesternek. Miközben minden nyugdíjas évente kapott 1 kiló krumplit, addig Rogán lelopta a kerületet, üzletelt Csipakkal és Vajnával és értékesítette az V. ker. drága ingatlanait miközben 1 milliárd pluszból 16 milliárd!!!!ft adósságot csinált.Nemrégen 2. Hunvaldként kezdték emlegetni.Nemrégen költözött a II. kerületi Pasa-parkba többszázmilliós értékű lakásba. Nem véletlen tehát , hogy ő volt az egyik média-törvény benyújtója.Jsa és folyékonyan hazudik,élő adásban azt mondta Süveges Gergőnek, hogy 18 milliárd adóssággal vette át a kerületet ez a szemét volt KISZ-titkár.
Majd nézzétek , hogy milyen öltönyökben feszít ez a szemét hazug genya a parlamentben. Neki a sok sikkasztás után már nincs szüksége a mnyp-i vagyonra, viszont kell a gazdinak. Amúgy a beceneve szerint a druszám.
Törvényt senki se olvas. Tévét sokan néznek, rádiót sokan hallgatnak, blikket sokan olvasnak.

Az igazság nem valami zsemle, amit kettévágsz, megvajazol, beteszed a sonkát-paprikát és mehet az uzsistáskába. Nem valami ilyen kézzelfogható dolog.

Az igazság az, amit hallasz, látsz, olvasol. Ezt a modern marketingben már tanítják. Mivel törvénykönyveket nem lapozgatunk, a rogán meg a csapból is folyik, ő lesz az igazság.

És ehhez még alkotményt sem kell módosítani.
@Humperdickk: "Törvényt senki se olvas. Tévét sokan néznek, rádiót sokan hallgatnak, blikket sokan olvasnak."

Pontosan. Toncsika nagyon jól tudja, hogy amit mond, az hazugság. De ezt kell mondania, mert a MaNem olvasóinak és a hörrtévé nézőinek ez nagyon logikusan hangzik.
Manyup-üggyel foglalkozó blogok tucatjain olvastam ezt az érvet, megtoldva azzal, hogy a manyup-tagok gyakorlatilag meglopják a nem manyup-tagokat azzal, hogy maguknak harácsolják a pénzt.
Ez van. A narancslé mindent elborít, főleg a narancsfejekben.
@Pajtás: ez nagyon ott van :) publikáld valahol, amíg lehet :)
@Pajtás:
Ez naggggyon jóóó! :D Pláne az eredteivel összevetve....
Amúgy részemről ragaszkodom a javamhoz. Igaz, én még az átkosban szocializálódtam: amit megszereztem a saját munkámmal, azt a magaménak tekintem. Az is igaz, hogy fullmaterialista létemre is egyetértek azzal is: ne kívánd felebarátodét! Szóval, melózni tudok, lopni nem, így aztán nem kimondottan én vagyok a jövő nemzedéke. Node mi a frászt csináljak a kölkömmel? Mire tanícccsam? Legyen olyan, mint én? Akkor hogy lesz belőle (életkorát figyelembe véve) a jövő nemzedéke, mely életképes is lesz?? Vagy tanítsam az ellenkezőjére? Hogyan, ha nekem sem megy?
Ezt a problémát valahogy meg kellene oldanom... miközben füstöl a fejem a "Szép új világ" kialakítása miatt.... Ja, és nekem már itt a gyerek, nem is kicsi, kérdez is, olvas is, node akinek még nincs gyereke, az vajon eszeveszett gyerekgyártási projektekbe kezd, elvégre fogy a magyar?? Netán a kilátásokat mérlegelve a kotonviselést max pisilési időszakra függeszti fel, biztos-ami-biztos alapon? Ha utóbbi (elvégre lehet hülyének nézni bárkit, attól az még nem lesz az....), akkor mi lesz 25-30 év múlva a nyugdíjbefizetésekkel? Mostanság kéne ugyanis legyártani-megszülni azt a generációt, amelyik majd akkor nyugdíjbefizető lesz.... Node ilyen kilátások mellett? És itt nem is az anyagiakra gondolok elsősorban (tény, hogy ez is fontos szempont), inkább a formálódó diktatúra a riasztó. Tán ez is a külföldi munkavállalás-letelepedés felé tolja a fiatalabbakat (és nem csak őket....)?
Vagy szimplán értetlen és beszari vagyok, nem is úgy van az egész, hanem teljesen máshogy, rosszul érzem, ez nem is rossz nekem, sőőőt, kimondottan jó, tehát ne ordícccsak?
Lehet. Oké, hülye vagyok....
süti beállítások módosítása