Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/hadhazy-akos-ket-szerzodest-kotottunk-kinaval-es-a-kinai-rendor... (2024.04.26. 11:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.12.03. 08:00 Fabius

Putyin, alien, foci vb

Címkék: fidesz orbán viktor putyin mol malév gázimport

Mit csinált vajon Orbán Viktor Moszkvában? Valamiért nem harsogják a hírek, hogy Kedves Vezetőnk mekkora sikereket aratott a szláv oroszlán barlangjában. Így meg az a képzete támad a jó hírekre szomjazó honpolgárnak, hogy nem a Nemzeti Együttműködő tiszteletére rendeztek vacsorát, hanem ő maga volt azon a fő fogás.

Orbán Viktor Moszkvában megkapta a semmit, zsebre tette jól, gondosan megőrizte, és nagyobb sikerekkel kecsegtető helyszín után nézett. Az orosz vezérkar olyan, mint a kivénhedt elefántbika: nehezen felejt. Őket nem érdekli az Orbánra jellemző kettős beszéd, nem hatja meg, hogy mást mond itthon, és megint mást mindenhol máshol, ahol hülyének nézhetik szavaiért. Ezt játszotta már több esetben a Bajnai kormánnyal nemzetközi szinten és itthon, és ezt játssza most is a Déli Áramlattal. Gyurcsány még hazaáruló volt, mert támogatta Putyinék Ukrajnát elkerülő, minket is könnyebben kiszolgáló vezetékét, amit most ő maga is lájkolna gőzerővel. Tegyük fel a kérdést, ami adja magát, és faggatózzunk, hogy: te is fiunk, Viktor, elárultad a hazát? Vagy csak megjött a józan eszed, ami érvénytelenné teszi itthoni kijelentéseidet szokás szerint.

Furcsa érzés lehet üres zsebbel, üres kézzel kunyerálni menni valakihez. Ez a hoztam is, meg nem is nem realitás, hanem népmesei motívum. Ennek megfelelő lehetett a fogadtatása is, mikor a Szurgut MOL részvényeinek kedvezményes kivásárlásáról, a Malévről, és a gázimportunk felülvizsgálatáról kezdett alkudozni. Úgy csinálta Moszkvában is, ahogy itthon szokta: ígért jó nagyot, ami jó messze van. 2020! - mondta Matolcsysan - akkor jön majd a kánaán, ti csinálhatjátok a Paksi erőmű új blokkjait! Meg talán egyszer metró kocsikat is rendelünk még, esetleg fúratunk metróalagutat egészen Záhonyig.

Utóbbin Putyin elgondolkodott: ezt az opciót lehet kérni kéne. Ezzel el lennénk 2100-ig, minket és a metróépítésünk munkamorálját ismerve. Aztán eszébe jutott a gázimport több, mint felét bonyolító Panrusgázt terhelő válságadó, a Szurgut korlátozása a tulajdonjogának gyakorlásában, és egy semmitmondó - persze, majd hívjál, maradjunk azért kapcsolatban - nyilatkozattal útjára engedte. Viktor még utolsó aduként bedobta a tutit, amit a titkosabbnál is titkosabb szolgálatunk szerzett meg egyenesen a NASA-tól: Pszt! Az amcsik két nap múlva bejelentik, hogy új létformát fedeztek fel! De nem kell beszarni! Várja őket valami meglepi a mikroszkóp alatt, höhö.
Még emésztette magában a történteket, mikor zsebében felharsant az Amúri partizánok dala, vagyis sms-t kapott: Mi foci vébét is rendezünk. Ölellek, Putyin.

13 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr432489725

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lezabálták a műanyag kerítését! Rohadtul jogos a felháborodás! 2010.12.03. 10:37:51

Mindenki el van szállva a NASA bejelentésétől, pedig a volt Csehszlovákiában már 25 éve tudnak egy máig beazonosíthatatlan fajról.Természetesen rohadtul jogos a felháborodás hazánkban, amikor a kerítésen átugráló veteményeket vagy kisebb értékű tárgyak...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Mit csinált vajon Orbán Viktor Moszkvában?"

Mit csinált volna? Állt a szőnyeg szélén. Egyben megkapta az új feladatait.
Nem dobta be a "ha nem léptek ki a MOLból önként, akkor államosítjuk" dumát? Pedig az hatott volna.
@néma bárány: lájk! :)))

egyébként, akit érdekel a Nagy Utazás Krónikája:

kitekinto.hu/bem-rakpart/2010/12/02/viktor_ez_most_mire_volt_jo

Gondolom egyébként, hogy ez úgy megy, hogy a putyinnak, mielőtt találkozna a hogyishívják, daragij vengerszkij urbánnal, oppardony, orbánnal, elmondja neki a felkészítőembere, Oleg tíz mondatban a tutit. (Bele kell férni: tizenegyediknél agyönlövi vagy letépi a fejét egy cukamájgerivel.) Ez alatt a 10 mondat alatt putyin tájékozódik széleskörűen(baszottul nincs ideje többre, muszáj neki ennyivel beérnie), majd bejön a daragije szlovanszki, oppardony vengerszki premjerminisztr, gazsulál nagyerőkkel, majd kiesik a száján a feje. Kicsit beszélnek erről arról, Oleg jegyzetel, hogy legközelebb is legyen mit mondania a tízmondatában, putyin meg nyugtázza, hogy fényesre nyalta seggét ez a meginvalaki. Aztán könnyes búcsú, kifele menet putyin odamorogja olegnek, hogy üzeni szásának, hogy gyártsák le az atomblokkot vengríjának nyócpéldányban. (7 úgyis selejt lesz.)

Jöhet a következő!
Foci, az jó, bennem is keltett asszociációt.

Fel lesz itt melegítve a merjünk nagyot álmodni, vagy milyen címszóval futtatott hagymáz. Olimpiát nem, majd foci-világduhajt rendez a Kárpátok kotkodája, nehogy lemaradjon szellemi mentora mögött.

El is kezdte, Kósa papának közpénzes stadion, aztán hazarendelik kampányolni a szívdöglesztő Deszép Tomit Brüsszelből, az elismert sportdiplomata Snájdigvigyor meg köztársasági elnökként a fociban is szakértő lesz.

Az orosz medve beszállhat stadionok építésébe is, ha nem önállóan lesz a "rendezzünk bármit, csak rendezzünk", hát betársulhatunk mellé szervezőként 8 év múlva.

Ott is Putyin lesz még, meg itt is az Örök Mákony, Malév dolga is letudva, röpködnek majd a gépek a debreceni, szolnoki, miskolci stb. stadionokba, hozzák - viszik a népet.

Bár én arra tippeltem, hogy az orosz alkotmány gyakorlati alkalmazását kívánja tanulmányozni náluk, de tévedtem. (Megtettem helyette én).

Az orosz alkotmány normális, európai szöveg (más kérdés, mit tartanak be belőle, a jogi érvényesítés lehetősége viszont nem kizárt).

Az otthonhoz való jogtól a magántulajdon védelméig csomó normális dolog van benne, állami tulajdonba vétel bírósági eljárást követően (!), kizárólag előzetesen meghatározott és teljes kártalanítás mellett (35.cikkely). Hatalom forrása a nép, még a népszavazás intézménye is fennáll. (Akit érdekel, a linken Chapter 1 és 2 az érdekes)

Egy nálunk lényegesen vallásosabb ország a szekularizációt nevesíti, kiemelvén, hogy minden egyház egyenlő.(!) A preambulumban sem találni utalást semmiféle ideológiára, az "érzelemrokonító forraszték" még a nagy orosz lélek számára is "csak" a haza.

Nemhogy ilyen-olyan történelmi korona, de még a teljesen semleges Volga Anyácska sem szerepel az alkotmányukban. Pedig őt legalább nem emberi beavatkozás -, maga a természet csinálta.

www.constitution.ru/en/10003000-01.htm
ugyan, ha Qatar rendezhet akkor Felcsut is
Hát, engem elkeserített a NASA bejelentése. Most vakarhatom le a tetőről az S.O.S feliratot, meg olthatom el a kertben, meg a környező erdőkben gyújtott jelzőtüzeket.
@néma bárány: "...az hatott volna." Putyi elvtárs meg előkapta volna a fiókból kis szolgálati Makarovját és szitává lőtte volna a kis mitugrászt. Bár azzal mi is jobban jártunk volna! :)
@rdos: Miért, valaki azt hitte, ez a kis p.cs kimegy és hasra esnek tőle? Max. kezet csókolhat Putyinnak és az a 10 perc is csak 6 lehetett, ha a lépcsőházat is belevesszük. Megbeszélték, hogy tök hideg van, meg esik a hó. "Na szeva Viktor, húzzál haza és tartsd magad ahhoz amit mondtam, akkor te sem jársz rosszul. Mindig figyelj csak ránk, hisz nemrég mondtad, keleti szelek fújnak. Kifele menet vehetsz egy pirogot a tálból!"
Ti fiúk itt mindannyian marha jókat mondtok kedvenc Mákonyunkról, egytől egyig mindegyikőtöket nagy dumára ihlet. Hát én meg bevallom, hogy félek tőle. Félelmetes a kiszámíthatatlansága.
Mit csinált vajon Orbán Viktor Moszkvában?

Miután ahhoz kellett mennie, akit kizavart '98-ban a magyar gazdaságból, ahhoz, akit szembeköpött a Déli Áramlattal, ahhoz, akivel a labdarúgó vb-n tüntetőleg nem fogott kezet, állt teleszart nadrággal és bárgyún megpróbált mosolyogni...

Őt meg konkrétan kiröhögték...
@sületlenke: Tudod mit? Szerintem féljen Viktor a mi kiszámíthatóságunktól. Eddig ha valami/valaki nem tetszett azt hazavágtuk kedves mamához vinnyogni, stabilan és üzembiztosan. Ezt már ő is tapasztalta, így pontosan tudja, hogy nem kivétel ő sem.
süti beállítások módosítása