Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.11.21. 08:00 Fabius

Drogreklám és fasz élőben

Címkék: média rtl klub stohl andrás való világ benkő dániel

Ez a Való világ.

Ezzel az egy mondattal el is intézhetnék a posztot. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem az meg kitalálta régen.

De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az ertéel tagadhatatlanul médiatörténelmet írt tegnap. Olyan gyönyörűen rúgták föl a nemlétező etikai kódexet nekifutásból, hogy Szalai Annusmaris elsírta magát a gyönyörűségtől.

Első körben még csak nevetséges volt Sebestyén Balázs verbális önfelszopása, ahogy az X-Faktor alatt önmagával cseverészett a Való Világ stúdiójából bejelentkezve. Ekkor még nem gondoltuk, hogy ennek később még jelentősége lesz, ezért kiröhögtük oszt'jóestét.

Második körben az ikszet záró műsorelem verte ki nálam a biztosítékot. Beharangozták, mint istenkirálycsászár bulihimnuszt, a legek legjét, amire ember nincs aki nem táncolt még életében, de tééélleg, istibizi komolyan. Bevallom én voltam a hülye, mert nekiálltam találgatni ki-mi lehet ez a szenzációs meglepetés? Ákos az Induljon a banzájjal? Miért ne? Elvégre az ertéel is rendszer kompatibilis Ákosnál a Fidesz közeli tulajdonlás óta. Vagy a tényleg bulihimnusznak nevezhető Halál a májra Sing Sing nóta, aminek vonyítása nélkül valóban nem múlhatott el egy bebaszós-mulatós buli sem? Esetleg Takáts Tamás Pocsolyába léptem-je, ami hasonló indíttatásból nem hiányozhat egy bulicédéről? Esetleg egy Csavard föl a szőnyeget, vagy Hotel Mentol, netán valami a Neotontól a régi idők kedvéért? Frászt.

Csonka Bandit és a Ding-dongot kaptuk.

Na, tegye föl a kezét az, aki bármilyen buliban önként dongott együtt Csonka Picivel! Senki? Gondoltam. A csatorna műsorvezető celebjeinek fényesre polírozása már kitűnően megy, egy hibátlanra összehozott élő műsor már kevésbé. Pedig ekkor még a slusszpoén előtt voltunk egy kicsivel.

A tegnap este meglepetése kétségtelenül a Való világ műsorvezetőinek bevonulása volt. Stohl András felbukkanása még a legdörzsöltebb médiarókákat is meglepte, rólunk pórokról nem is beszélve. Igazi cukiság volt az egykori Manhattan, Rossz vagyok, de használható nótájára előrántani BuciMacit, és jót röhögni a képernyő előtt ülők megnyúlt ábrázatán. Én csak Kolosi Péter kedves édesanyját sajnálom a rátörő akut csuklásroham miatt. Az RTL Klub úgy verte át a komplett magyar sajtót a tévénézőkkel együtt, hogy csak csattogunk, mint izgatott Benkő kezében a fitymabőr.

Klasszikussal élve hazudtak reggel, éjjel és este a nagy Stohltól való elhatárolódásról. Magyarország két lábon járó drogreklámját valóban az ország egyik vélhetően legnézettebb műsorában kell rehabilitálni, felmenteni, és szalonképessé tenni. De lehet, hogy ez Buckó rehabilitációs programjának része, vissza kell őt vinni a kezdetekhez, fel kell idéznie, hogy indult el lefelé a lejtőn a Segal csapat jóvoltából. Vádalku ide, elvégzett de hasztalan rehabilitációs program oda, Stohl nem bírt a vérével, és újra a szippantás és ivás rabjává válva futott ámokot idén tavasszal.

Lehet, hogy ezek az ügyek Kolosi Péter és az RTL Klub erkölcsi normáival összeférnek, de az enyémmel nem.

Ha a nyájas olvasó elhiszi, hogy ettől nincs lejjebb, akkor örömmel jelentem: de van! Mondtam, történelmi volt a pillanat, és itt nem Buci Szkófild ironikusnak szánt poénjaira gondolok, ahogy önmagát hentelve bejelentette: máris lángol a zinternet, a nézők követelik Sebestyén Balázst. Azt a pofátlansághoz asszisztáló Sebestyént, aki, ha emlékszünk, egy órája még önmagával jópofizott, hogy szalad át műsort vezetni a Való világ stúdiójába.

Nem, én a villába beköltöző celebekre gondolok, közülük is elsősorban a Fingpertuk Hősére, aki hű maradt önmagához és az elvárásokhoz. Az első feladatra "hogy, hogy nem" őt jelölték a nézők, neki kellett a jeges medencébe ugrani a következő feladat leírásáért. Hősünk disztingvált úriemberként némileg felöltözve ugrott, merült, felhozott, majd a nappaliba szaladva lehányta magáról a göncöt azon nyomban. És lőn: Faszharcosunk a tőle elvárható teljes faszpompában ácsorgott egy kicsit, amíg a béna keverő kifeketítette a képet.

Mi kellhet több egy valóságsó felvezetéséhez? Egy műsorban az ország drogos celebje a numero uno faszlengetővel. Kedves tévénézők, ez a való világ. Halkan jegyzem meg, Árpa Attilának ettől sokkal kevesebbért kellett felállni anno. Kíváncsi vagyok Szalai Annamária mikor ébred föl a felrúgott éjjeliedényből csordogáló kloáka szagára.

165 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr642462334

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Így utáljuk Bucit 2010.11.25. 15:58:20

A szombat este indult anti-buci csoport máris 5000 feletti tagot számlál.   Stohl András amúgy egy igazi aranyköpés generátor. Volt ugye tavasszal az "Óvakodj a részeg AutóStohl", amit imádtunk. Emlékeim szerint volt ilyen néven Fac...

Trackback: Érett asszonyok dicsérete 2010.11.22. 15:04:12

Wolf Kati és Szíj Melinda. Az egyik művészcsaládból származik, dögös, magas, vagány, hosszú combú, tudatos és szőke. A másik teljesen átlagos hátterű, csúnyácska, alacsony, kicsit trampli, önértékelési zavarokkal küzdő és fekete. Látszólag nem is lehe...

Trackback: Rossz és használhatatlan. 2010.11.22. 12:59:56

bulvármeseAtyafiak, egyszer- kétszer-háromszor volt, azt hittem többet nem lesz. De mégis itt a negyedik rókagerezna a műmájer Való Világ teteméről! Már a neve is tetszik, Való Világ! Tényleg, a láblógatás, vedelés, henyélés egy luxuslakókörnyezetben, ...

Trackback: Stohl Buci, RTL Klub, Manhattan: ízléstelenségből jeles 2010.11.22. 08:34:59

Mink, kisemberek félve és naivan, de sokáig reménykedtünk, hogy na végre, most majd talán legalább a Stohl Buci jól megkapja a magáét, mert talán mégse teljesen frankó, hogy belőve valaki vidáman vadászhassa az útjába kerülőket, ráadásul újra...

Trackback: Az álvilág valósága 2010.11.21. 17:30:01

Amikor meghallottam, hogy igényesen szórakoztatna a Való Világ 4., majdnem leestem a székről a röhögéstől.Amikor tegnap azt is közhírré tették, hogy etikai (!!!) kódexet fogadtak el a műsorra vonatkozóan, különös tekintettel a majdan esetleg egészen bi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annyira örülök, hogy ebből egy kibaszott másodpercet sem láttam. Nállam ott lett vége, hogy Balázs tipeg TahóVilágot vezetni.

Azt még nem néztem meg, hogy mikor adja napi adagban a tévé a Tahót, de arra az időre az én tévémen tuti a Retek elsötétítése. A nézettségi adatokra kíváncsi leszek, ennyi év távlatából a felmelegített sz*rt eszi-e még a magyar?
Az én állam is leesett Buci láttán. Azt a jó szokásomat ismét felveszem, mint már annyiszor, hogy amíg ezek a ..világok és társaik mennek, nem nézem az adott csatornát. Nem hiszem, hogy sokat vesztítenék vele. Eddig se, ezután se.Amúgy meg , ahol ez egykor mélyen tisztelt és szeretett lantművészünk megjelenik, nálam elsötétül a képernyő és olvasni ktzdek. Mindig rájövök, hogy sokkal jobban kedvelem ezt:-)
admin.freeblog.hu/edit/cstrtk/entries/editor#id=5518247
- már túl vagyok a traumán (fent), de nem vagyok képes megemészteni. Amit a magyar televíziók megengednek maguknak,az túl ment minden határon: a jó érzésén, a szakmai szempontokén, a tisztesség és az erkölcs határain. A jogról, a hitelességről nem is beszélve... de akkor miről van szó?
Arról van szó, hogy szándékosan és erőszakkal köpnek a jó modorra, az ízlésre, az emberek maradék szórakozási lehetőségeire - végső soron saját ocsmányságukat erőltetik a magyar emberekre. No, a TV sem a NER szellemében herdálja el adóforintjainkat! TILTAKOZOM! (nekem ilyenekre semmi igényem NINCS)
Én sem hittem a szememnek, amikor megláttam Bucit--azonnal átkapcsoltam, bekaphatják!
Átvertek volna ha egy másodpercet is foglalkoztatna ez a fosstalicska műsoruk!
ezek már igazi mariana-árok mélységek.
a gond az,hogy elhiszik magukról,hogy ez jó.
Magyarország,én így NEM szeretlek!
miert csodalkoztok meg mindig,
ez a kolosi evek ota ugy porszivozza az anyagot mint egy ipari tisztitoberendezes,
mar foga sincs rendes,
magyarorszag, szerresetek igy
"..mint Benkő kezében a fitymabőr.." - hát, momentán, neki nincs
Én sem néztem ezt a fost, egy másodpercet sem láttam belőle. Amikor elkezdődött az első VV és BB, addig nem néztem tévét, amíg ezek végleg ki nem koptak a kínálatból...és most visszagondolva, mennyire boldog ember voltam! Azt hiszem, ez az időszak most ismét el fog jönni.
@gramercy: Nekem soha nem is volt tevém.
Semmi gond kollégák, ez már csak így van, és így lesz, ebben a következmények nélküli országban.
Értelmes embert hidegen hagyja a bulvártévék színes zaja, szemete. Nem foglalkozik vele, legfeljebb tiltakozik, ha irritálólag a képébe tolják, címlapon.
szerencsére már csak hír és sportműsorokra redukálódott a tv előtt töltött időm.
röviden és lényegretörően: The show must go on..
a legundorítóbb és esküszöm megrázó hogy hogy lesz mindenkiből cinkostárs aki ebben a retekcsapatban játszik!..bár mit várhatnánk?..egymást tartják el ezek a rohadékok: vagyis a LÉT A TÉT
Hogy te milyen prüd lettél mióta az RTL-ben megnőtt a fidesz érdekeltség.
nagyon jó ez az írás.
@Yashima: téged mi a faszért nem tiltanak ki te kurva anyád?
@dombovarivanda: Te ugye nem AZ a Vanda vagy?..
Hát, ha szeretett vezetőnk most példát óhajt statuálni, bemutatva az új korszak új törvénykezését, akkor Stohl a sitten végzi.Nem kicsit,nagyon.
Az ertéel pedig megint elsötétül 4-5 év múlva emiatt, 30 percre.

Viszont: pénz beszél.......márpedig a ertéel tulajdonlásában is ott a fidesz, a pénzt pedig ők is szeretik.naná!
"evallom én voltam a hülye, mert nekiálltam találgatni ki-mi lehet ez a szenzációs meglepetés? Ákos az Induljon a banzájjal? Miért ne? Elvégre az ertéel is rendszer kompatibilis Ákosnál a Fidesz közeli tulajdonlás óta. Vagy a tényleg bulihimnusznak nevezhető Halál a májra Sing Sing nóta, aminek vonyítása nélkül valóban nem múlhatott el egy bebaszós-mulatós buli sem? Esetleg Takáts Tamás Pocsolyába léptem-je"

Azért az "1975-ös Eurovíziós dalfesztivál győztese" jelző után már gyanakodhattál volna :)
nyilván nem. bár jobban belegondolva, ATTÓL a vandától kitelne, hogy saját névvel regisztrál.
@hoseman: Tévedni méltóztatott. A LÉ A TÉT...
@gramercy:
"8 eve nincs tevem "

És ezért mi mindannyian kellőképpen csodálunk is téged. Én sajnos ideológiailag még nem vagyok ennyire fejlett.

Persze, az is lehet, hogy félreértettelek, tevém nekem sincs.
Sőt! Nekem nem is volt!
Érdekes, hogy senki nem nézi ezeket, de elolvassa a hozzá kapcsolódó cikket és még kommentel is, ha valami nem érdeki az embert, akkor nem is olvas róla blogot, pláne nem írok kommentet arról, hogy fú de rossz volt tegnap az adás, bár nincs tv-m és nem néztem soha 1 részt se ezekből :D
szégyen gyalázat! aki nézi – megérdemli! nem kell nézni, még suttyomban sem. kár az rtl-ért, ezt nem kellett volna!
@gyvy: igen...egy enyhe naivitással küzdök már évek óta:)
egy komolynak látszó blogot miért érdekel az hogy mi megy az egyik kereskedelmi adón vagy a poszt-toló célja hogy teljes a lap ?
@morden2: erre a válasz talán az hogy: közérdek... talán a kommentelő emberkéknek nem mindegy hogy országuknak 'polgárait' milyen szarral etetik....talán..
Igazából csak az faktor részéhez tudok hozzászólni, mert a VV-t elkapcsoltam a Buci manhattenes vonyítása és a Jimmy poén után. A VV innentől követhető a beharangozókból is, ami a híradó előtt és után megy.
A Faktorban a döntő közeledtével egyre esik a "sztár" színvonal. A következő adásban már Papp Rita csovicsovodzsaszpere jön, csak nem tudom, hogy onnan már hova lejjebb?
most akkor ezt ugy kene, hogy alaki barmit elkovet az utana eltefogytiglan nem dolgozhat, vagy csak azt amit kijelolne neki?
jo, ne lehessen rendor vay biro stb.
de szinesz....
@hagyma: mi az hogy színész...! ez a példakép a fiataloknak? ha te vagy én csináltam volna ezt, már rég a börtönben ülnénk.
@hagyma: ez a kérdés most komoly vagy már te is szívtál valamit??
@hagyma: egyébként dolgozhatna mondjuk kőbányában, vagy közhasznú munkát. bár egy ilyen féreggel az utcámat sem söpörtetném föl
@psmith: én azt sem tudom, miaza TV

Ilyen anti-TVs arcok előbb utóbb minden Tv műsorokkal kapcsolatos blogban-postban megjelennek. Most már csak az "én csak NatGeo-t, Discoveryt és Spektrumot nézek" típusok hiányoznak.
@hagyma: Nézd, miniszterelnök stb. minden további nélkül lehet. De műsorvezető egy trash reality-ben?? Nem gondolod? Ez egy ilyen ország.
Egy pillanat ! A "Fidesz közeli tulajdonlás" nem igaz,mert a retekklub túl sokat kért és a felek nem egyeztek meg.
DE VAN MEGOLDÁS! Ez pedig nem az,hogy az a két-három retekklub-főnök aki ezt jóváhagyta dugjon fel magának egy-egy sünt./Pedig élő adásban ennek garantáltan csúcs-nézettsége és óriási reklámbevétele lenne./ A megoldáshoz kellene 1 /azaz: egy/ olyan képviselő aki egyéni indítványként 1 mondattal kiegészíttetné a médiatörvényt. Ez a mondat kb. arról szólna, hogy rendőrségi vagy bírósági eljárás alatt álló vagy büntetett előélettel rendelkező személy kizárólag riportalanyként jelenhet meg bármely médiában. Kizártnak tartom,hogy bármely képviselő ez ellen szavazna /??/és ezzel az egy mondatattal megnyugtatóan és jogszerüen le lehetne zárni az ügyet. Hajrá pártok, hajrá képviselők,lehet babért aratni !!
@morden2: Én sem nézek tévét, mégis elolvastam a blogot, sőt - és most szörnyedj el - még kommentelek is. Hogy miért, ha a műsorok nem érdekelnek és nem is nézem őket? Csak azért, mert én is undorítónak találom az ertéel párfordulását, ahogy a pénzért sutba dobja állítólagos elveit.
Stohl megkérdezte Benkőt..odabent művész vagy polgárpukkasztó embert látunk?..Egyben van a kettő-felelte Benkő...Mindig kell a cirkusz és mindig lesz bohóc is..és mennyire nem hülye az öreg...:)
hat pont miniszterelnok nem lehet
de szinesz miertis nem?
peldakep?
muhhhaha, miota peldakep egy szinesz, akkor sem volt mikor annak allitottak be
azt hogy milyen szinesz fogalmam sincs
sose lattam
de akkor mindenki aki csal lop hazudik balesetet okoz st. irja elo a torveny a kobanyat
1. Amit a Benkő már nem először elkövetett az nem közszeméremsértés? Ha én kimegyek az utcára és elkezdem villogtatni a pélóm, akkor elvisznek a rendőrök meg kb jól meg is picsáznak, ami ennek az embernek is kijárna már végre.
2. Amikor ledobta a gatyát akkor Stohl sértődötten mondta, hogy a Benkőt nem akarják látni, más olvassa fel a feladatot. Ne játsza már a sértődöttet. Mindenki tudja, hogy a Benkő egy nem normális barom, és azért küldték be, hogy csinálja a botrányt. A feladat is amit kaptak erre hajaz... szóval ne játsza az eszét.
3. A Benkő egy okos ember, tudja mit kell csinálnia, van ennek esze. A sok hülye ember meg beveszi ezt az egészet, dehát ahogy mondta, cirkusz kell a népnek és ő lesz ehhez bohóc...
@hollario:
aj felreertettelek
naja
@daju: ultessek le
de addig es utana vegezheti a munkajat, mint /majdnem/ mindenki mas
namos' leszögezem ezennel, hogy én nem nézek TV-t.
kettő: bé, mint bálásh -amellett, hogy unokatesó- egy faszparaszt
három: a világ odakint vár, emeld fel a segged a fotelből!
ja a mugy 3 tv-m van , nezem is, de az itteni realityket sem nezem
es NG se nezek mar mert mindent tudok a vizipokok parzasi szokasairol
ajo filmeket megnezem es viszonylag sok sportot
az asszony meg nezi a vetelkedoit, meg a sorozatait ez a CSI Miami meg ilyen baromsagok:)
bigbradert nem nezunk
/ sose akarunk peldakepet nezni a tv-ben, szineszeket meg focit, azt igen/
ja es meg annyit ha az RTL-t gyoziket meg vv-t stb-t, annyian nem neznek ahanyan allitjak magukrol
mar nem lennenek
aki tenyleg nem nezi annak a neje nezi, meg azpja, vagy a gyereke
vagy csak ugy megy a tv, veletlenul eppen mikor Majka dug
de hát miért ne vezethetne egy műsort, amiben embereket bezárnak valahova, és onnan nem jöhetnek ki
@smartdrive: csak ha őt zárják be. Fotocellás bejárat, de fotocella csak kívül van...
@alles: nem vagyok anti-tv arc kiskocsog

csak amit nezek a bbc-n, az hbo-n, az rt-n, video podcaston, youtube channelen, letoltok itms-bol v torrentrol, megnezek a moziban, szinhazban es nagyritkan opereban annak ertelme is van

ami meg a magyar mocsokbol esetleg erdekel azt 2 perccel a elo utan meg tudom nezni online, pl automania
RTL = Tutti-frutti. Evvel kezdte s igy folytatja!
Nem kell nezni ezeket a szarokat es kesz. Kapcsoljatok at NG-re vagy a Spectrumra, az osszes buzi kertv meg szarjon sunt.
Jól megfogalmazott iromány,természetesen igaz is,de azért itt is a dolog vicces oldalát kell szerintem nézni.
Régebben engem is idegesítettek ezek az emberek,de rájöttem hogy csak azért mert ezek tényleg elhiszik magukról hogy ők az ország nagy sztárjai akiket imád a közönség.Pedig nem erről van szó.Az emberek jót röhögnek azon hogy mekkora IQnullás bunkók,akik pár forintért teljesen hülyét csinálnak magukból,bármilyen tahóságra képesek és amikor
megteszik hátradőlnek azzal a megnyugtató hittel hogy ők a sztárok.Számomra ez ma már inkább röhejes mint idegesítő.
Őszintén,hát nem lesz röhögőgörcsöd amikor meglátod például "Beaasszony" bamba értelmetlen képét,vagy ha hallgathatod Benkő
"intelligenciától és műveltségtől duzzadó" megszólalásait? Szerintem igen.És akkor jó bizony a műsorvezető is.Lássuk be!Egy ilyen "nívós sztároktól" hemzsegő műsort azért akárki nem vezethet.Kiváló választás egy drogos-alkoholista kretén meg egy világ butája liba.:)
@alles: itt vagyok miben segíthetek?
:)
amugy meggyozodesem az emberekben van egy kukkolo gen
erre epul a vv is
0. mijaz a tévé?
1. Nincs is tévém
2. Van tévém, de nem nézem
3. Van tévém, de csak dvd-t nézek rajta
4. Tvkettőt és retekklubot elvből nem nézek
5. Én már csak natgeot és spektrumot nézek
@kisa: én csak a minimaxot, de annak is kuaanyját.Már ami a játékdömpinget illeti.

De biztos engedi ezt az új médiafőnök néni? vagy ez s keresztényi, meg etikus, meg nenyis? eh!
Nem hiszem hogy egy átlag VV néző erkölcsi értékrendjét megrázná Stohl vagy egy ráncos fasz. Igazából pont a helyükön is vannak egy ilyen műsorban. Azoknak, akik szeretik.
@alles: Itt vagyok. Mondjuk ezeken kívül HírTV-t, Echo-t és HBO-t is nézek.

Egyébként mi ebben a gond, rengeteg embert nem érdekelnek a ker. TV-k, sőt eleve a vetélkedős műsorok. Stohl miatt én nem is ezekre a TV-kre haragszom, (nem is nézem, le is szarom, kiket alkalmaz) hanem a bíróságra. Ennek a csókának kb. 3 éves börtönbüntetését kellene töltenie.
Profik voltak, ma mindenki erről beszél.
Az a hülye, aki erkölcsiségről posztolgat a VV-vel összefüggésben.
Ember, te varánuszos, hát miafasz bajod van?
6. Van TV-m, és koncertek mennek rajta, mert a dvd lejátszóm önmagában sajnos nem elég a lejátszásukhoz, hehe!

Vicces egyébként a minden bulvárszemetet benyelő ember; és a divatból, álértelmiségből, saját véleményalkotás nélkül TV-től elhatárolódó ember is.

Az RTL amúgy nagyon szenny, az egész tegnapi este, amit csaptak, az egy színes gennyhalmaz, meg néhány iratlan szabály felrúgása. Nem kell ahhoz erkölcsharcosnak lenni, hogy erre MINIMUM csóváljuk a fejünket.
Elsétáltam egy kirakatba rakott tv előtt, ahol épp Buci májerkedett. Odafordultam a barátnőmhöz: mégis ő vezeti? Erre ő: úgy néz ki.

És mentünk tovább. Kb. 3 mp-et láttam ebből a műsorból, és mit ne mondjak, nem veszítettem semmit. Azt hiszem, legközelebb még a kirakati tv-ket sem nézem meg.
@A nép fia:

Te egy nagybetűs, modern értelmiségi vagy. Lennék a helyedben!
Kedves Szerző,utolsó mondatodban kloáka helyett fekáliát akartál írni,ugye?A kloáka a madarak segge;az nem csordogál.
@Saints and Thieves: Nem értem a replydet :/ Én se láttam de látom akkor ennél a sorozatnál is megvan a hírverés:P Amúgy hülye kérdés, de az új vv arról szól, hogy celebek laknak a házban "átlag" emberek helyett?
@samba pa ti: az marihuana árok!!!! :D
amugy ezt nem lehet már kommentálni annyira mélyen van. ha szembe jönne velem ez a tetü akkor tuti beszólnék neki... bárcsak azt is bejátszanák a fókuszban...
a gond csak az, hogy 2-3 millióan nézik. őrület.
pedig körülnézhetnének a lakásukban is...
Stohl nem Segal-éktól lett drogos, előtte is az volt és számolatlanul törte az autót. De akkor még csak egy kis színész volt.
Jó írás! Az rtl elmehet a francba a sunyiságával és a gátlástalan pofátlanságával együtt.
"éjjeliedényből csordogáló kloáka szagára"

kloáka: hu.wikipedia.org/wiki/Klo%C3%A1ka
az ilyenért tényleg kár lenne a továbbiakban még pénzt is kérni.

amúgy meg nem gondolom, hogy tényleg 2-3 millióan nézik, olyan lehet, mint a megaszar sms-szavazásai. valami oltári nagy átb****s, elvégre nem mindegy a hirdetőknek a nézettség :)
én csak NatGeo-t, Discoveryt és Spektrumot nézek
Ti tényleg ennyire nem értitek a bulvármédia működését? Én biztos voltam benne, hogy a buci vezeti a műsort.
Ahogy olvasom a kommenteket látom, hogy senki se nézi a műsort. Akkor ki a rosseb küldi azt a sok sms-t? Álszent az egész ország!
@Jamesboci: Igaz,de az sem csordogál(csak a tartalma),pláne nem az éjjeliedényből kifele.
Nem kötekedek, csak kijavítottam egy hibás mondatot.
Ez a blog az amúgy is nulla hírértékű kereskedelmi média szennyére reagál egy még nagyobb lapát szarral.

Maradok a fent említett, NatGeo, Discovery és Spektrumnál.. Attól, nem lesz senki ilyen agyhalott mint a cikk írója
Amikor beharangozták a "legnagyobb házibulihimnuszt", majd bejött Csonka Pici, a szobában tartózkodó egyéb tv nézőkkel csak meredt szemekkel bámultunk egymásra, majd valaki ízesen feltette a kérdést: "Ki ez a szaralak?"

Ez volt az este egyik abszurd fogása a csatornától, a másik pedig Buci. De az is lehet, hogy szimplán idegesíteni akarják amúgy Szalai Annamarit, akinek tisztában kell lennie vele, hogy az RTL-t nem lehet csak úgy elhallgattatni, mert a látszatszabadság egyik bástyája lesz a következő, kétharmadtól sújtott években.
Amikor beharangozták a "legnagyobb házibulihimnuszt", majd bejött Csonka Pici, a szobában tartózkodó egyéb tv nézőkkel csak meredt szemekkel bámultunk egymásra, majd valaki ízesen feltette a kérdést: "Ki ez a szaralak?"

Ez volt az este egyik abszurd fogása a csatornától, a másik pedig Buci. De az is lehet, hogy szimplán idegesíteni akarják amúgy Szalai Annamarit, akinek tisztában kell lennie vele, hogy az RTL-t nem lehet csak úgy elhallgattatni, mert a látszatszabadság egyik bástyája lesz a következő, kétharmadtól sújtott években.
@csakegysrác:
Én is.
Ráadásul meg tévém sincs 1937 óta.
Stol mer nincs bortonben?????(bamit valaszoltok, nem tudom, magyarazatkepp elfogadni) en kibaszottul lemaradtam...
A Barabás Évi is szépen bénázott,megmutatta a szaunát,majd a kamerát ami elött nem marad rejtve semmi a bent történik,csak éppen az a tömör fal túloldalán volt felszerelve.2 méterrel arréb meg azt mondta hogy még most is végzik az utolsó simításokat és még tisztítják az ablakokat-közben pedig épp egy sötétítőfóliát ragasztottak az üvegre.
@Fabius: és ezek alapján a végbél csordogál? az éjjeliedényből?
csoffatt főzőkolbászzzz! a kutyauristenit nekiJE!!!!!!!
minek is kell nézni? minek is kell írni róla?
minek is kellett olvasnom ? :(
1. Mekkora primitív társaság vagytok, hogy egy olyan műsort fikáztok, amit épeszű ember nem néz???

2. Mekkora szervilis nyálgépek vagytok, hogy az ország önjelölt cenzora után sírtok???

Baszki, ti a kommunizmust sírjátok vissza!
@FGSuperman: Mi a tóban laktunk... :D:D
Dögvész Zolee annó megmondta a tuttit:
" Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ,
Pénz, drogok, fegyverek, na meg a pinák. "

drog megvolt, pénz van benne, pinák is lesznek
Így a VV fegyver a kultúra ellen:))
Senki sem sírja vissza a kommunizmust, bár tény, hogy volt előnye. A problémát az okozza, hogy ezek a tévék szép lassan kinyírták az igényes tévéműsorokat, sőt még a filmeket is. Mindent újra kell szinkronizálni és darabokra vágni, mert van benne egy csúnya szó, de az, hogy benkő szottyadt kolbásza lengedezik élő adásban, az elfogadható? Megy az agyzsibbasztás, és ennyi. Gusztustalan. Most is a hír TV megy, a retek klub meg fulladjon meg a saját szemetében.
Nekem projektorom van, és ott ugrálok a fal előtt, miközben a való világot nézem, és élvezem, hogy nagyobbak a barmok mint én.
Ami nem érdekel, azt a hátamra vetítem, és egy cseppet sem tartom szégyenletesnek, ha valaki ilyet néz, kommentel, viszont folyton azzal villogni, hogy már megint olyanról olvasok/kommentelek, ami annyira de annyira nem érdekel stb, az elég, hát legyen fura?!
Ja, és már tegnap reggel úgy ébredtem, hogy alig vártam az estét, jön e buci, lesz e botrány? Legyen! Legyen! És lőn!
Nem lett volna buci, most nem derülhetne ki az sem, hogy meddig fogják tűrni a valóban kissé szalonképtelenné vált pofáját.
Kb. tíz adás és senki nem fog emlékezni Stohl bűneire.
Benkőről meg annyit, hogy ha az elmúlt pár évben a lantjátékáról vagy a képeiről cikkeztek volna, arról beszélgettek volna vele pl. a Reggeliben és emiatt égne a kommentelők körme alatt a billentyűzet, valószínűleg nem villantana.
Csak hát a kultúrára úgy általában szarik mindenki, te magad is, ha nem így lenne, írhatnál egy kritikát mondjuk az egyik koncertjéről.
Benkő csak azt teszi ki a képernyőre, ami a mai fogyasztók 90%-ának jár: egy nagy f.szt. És ennek titkon örül is mindenki, különben miről beszélgetnénk? A gitárjátékáról nem, az biztos.
Fabius: ahogy már megjegyezték, a kloáka teljes képzavar. És a kloáka nem egyenlő végbél. Ivarnyílás, végbélnyílás, húgycső nyílás egyben úgy általában. A szenyvízcsatorna meg számomra ismeretlen. A lényeg, jól írtad a mondandód, de a kloáka csak úgy folyhat ki az éjjeli edényből, ha rothadásnak indul a napon egy madár vagy hüllő adott testrésze.
@Mr. Ray: "Most is a hír TV megy"

minőségi ugrás, mondhatom. lefelé.
Vicces olvasni a sok kommentelőt, hogy így meg úgy nem néznek TV-t, valóságsót meg pláne nem... :) De ha nem nézik, meg sose nézték, meg nincs is tévéjük, akkor mi a benkő f.száért kommentelnek egy ilyen témájú cikket? :)

A csak Discovery-t néző felsőbbrendűeket pedig szintén csak nevetem, mert én is nézek Discovery-t, DE szerintem messze nem annyivel színvonalasabb ami ott megy, mint egyesek hinni szeretnék. A Teutul család chopperépítés címén csak állatkodik, Bear Grylls mindent túlél, rendszeresen pisit iszik, de nála csak az operatőre jobb, aki szintén mindent túlél, plusz viszi a cuccot a vállán, a Mítoszrombolókban Jamie és Adam menetrendszerűen röhögve felrobbant valamit, stb, stb. Tematikus csatorna, meg terjeszt valamennyi ismeretet egy szűk (!!) témakörben, de azért nem sokkal nívósabb, mint az RTL és a TV2.

Én a Való Világ első sorozatát végignéztem, tetszett, viszonylag spontán volt (vagy annak tűnt), egy nehéz nap után hazaesve jó volt lazítani.
Sajnos azóta sokat változott a világ, és a nézettségi verseny nagyon kiélesedett. Szerintem a Benkő és társai, a "celebek" ennek az eredménye, mert kiszámíthatóan, viszonylag rizikómentesen hozzák a rájuk osztott szerepet, azaz tervezhető velük a nézettség. A spontán arcokkal meg be lehet fürödni. Benkő pl szerintem messze nem olyan hülye, mint amilyennek tetteti magát, de jó pénzért felvállalta a médiahülye szerepét.

Nem kell komolyan venni ezt az egészet, és nem kell ilyen agyvérzésközeli indulatokat tükröző kommenteket írni, mert ez a műsor NEM a való világ.
nekem sincs tévém, se rádióm, még postaládám se, nehogy bedobjanak egy prospektust. csak lexikonokat olvasok és szórakozni meg az operába járok.(most láttam Puccsi-tól a Tócsát).Akikről írtok, azoknak még a nevét se hallottam, egy hírességet ismerek, a Sebeőköt, mert az kollégám. azt sem értem mi a f.szt keresek itt, amikor éppen randim lehetne a jobb kezemmel...
egyébként itt ennyi embernek nem adtak távkapcsolót a tévéjéhez? bár arról sem tudom pontosan, mi az...
Remélem csúfos bukta lesz a műsorból, és elmegy a kedvük a hasonló sza.....ok közvetítésétől. Szerintem kritikán aluliak már amit néztem még anno a VV1-ből ezek valóság shownak mondott valamik. Szerintem épeszű ember ilyen játékba még csak be sem nevez, ha meg mégis az meg meghülyül lásd Évike.
Kedves Fabius.

Megnézted és nem az, hogy haverral megbeszéled, aztán el is felejted, hanem még írsz is róla.

Te vagy a célközönség. Gratulálok.
@morden2: ó, nem, ez nem így van. engem pl. érdekel ez a valóvilág-sztori addig a pontig, hogy mint közéleti esemény vagy médiabotrány mennyire izgatja az embereket itt, meg mit blogolnak róla, de magát a műsort nem élvezem, tehát meg azért nem nézem. szóval simán, de igen... :-)
Én örülök, hogy újraindították a VV-t, eddig is néztem, ezután is fogom nézni. A sok ajvékoló intellektüel backuphatja.
Mi vagyunk azok, akik csak beszélnek és tudjátok mit az RTL profi és pont ezt akarják, legyen téma az új vv. És mi kell ehhez, hát pont ez, amit csináltak, máskülönben lapos lett volna az indulás.

Én is láttam a műsort, és végig is nézte, az céljuk meg ez, hogy x számú ember akármilyen inditatásból, de végig ott maradjon a képernyő előtt.

A jövőheti műsort az is meg fogja nézni, aki eddig nem nézte, csak itt olvasgat erről és igen, ti is, akik itt most ki vagytok akadva, ugyanúgy le fogtok ülni és végignézitek, közben meg majd megbeszélitek egymás közt, hogy ez elképesztő, hu meg ha, jobb esetben még blogot is írtok erről, és komenteket.

A verseny a te időtökért szól, hogy ott töltsétek el náluk az nekik mindegy, hogy közben rajongotok vagy kiakadtok.

Hát, persze, hogy tudták, ha beküldik Benkőt lesz faszvillanás is, persze olyan feladatot adtak, amibe erre lehetősége is lesz, és persze, hogy ő meg is tette, lehet még kérték is rá. Mit gondoltatok, miért követte a kamera a bemenését, miért nem a többieket mutatták. :)

De az x faktor -ban is már volt ilyen média húzás, csak nem nagyon esett le itt senkinek. Ott volt a párharc, adott 2 szereplő, rájuk érkezett a kevesebb szavazat. A csaj lényegesen jobb énekes, mint Vastag, de ez nem számít, a zsűri kihozza 2-2 arányba a nézőkhöz dobva a labdát, a nézők mivel az sms-ek nagy részét általában csajok küldik és általában csajok is szoktak nagyobb fannok lenni, ezért Vastag a győztes. Miért?

Jó a tv.nek, mert azt tartják benn aki több nézettséget hoz, nagyobb az sms küldési aránya és nagyobb a fannok száma is.

Lejátszott és megrendezett volt, a zsűri meg úgy hozta ki magát ebből, hogy ne legyen ciki nekik. Persze, pont az ilyen esetek miatt van páros számú zsűritag.

Higgyétek el a nézettség számít, ők meg most ezeket olvasva nem az jut el, hogy hu ezt elcsesztük, mindenki ki van akadva, hanem az, hogy ez sikerült, megveregetik egymás vállát és készülnek az ennél is nagyobb nézetségre a jövőhéten. :)

De ez nem baj, az üzlet így működik.
Az pedig, hogy szavaztok sms-ben, tök mindegy. Itt sokkal nagyobb pénzről van szó, mint az a pár ezer sms bevétele. A szavazatokat pedig egy ilyen volumenű műsornál nem tétel kicsit finomítani, ha az kell, valószínűleg, ha egyáltalán erre adnak és nem csak úgy kihoznak valami százalékot, akkor erre már be van nekik készítve pár telefonszám, ami átbillenti a mérleget arra, amit ők akartak, nem tétel ilyen műsoroknál pár 100 saját sms elküldeniük. Így még lehet is mondani, de hát itt vannak a közjegyző által hitelesített adatok, mi csak azt csináltuk, amit a nézők megszavaztak. :)
Kit érdekel a Stohl? Nála sokkal nagyobb gazemberek szerepelnek a tévében.
Orbán takarodj!
Mit gondoltok, műsor közben csak egy ember nézi a kameraképeket, és dönti el mi kerüljön ki élőben. Benkő vetkőzését, kb. vagy 5 kamerabeállításból előre látták, hogy gatya már lekerült, és láss csodát pont akkor amikor a többiek bejöttek, becsúszott a képbe. A cirkusz meg volt, a lapok és a többi média ír majd erről, erre volt kitalálva. Stohl pedig, volt a meglepi téma, amiről jól tudták, hogy majd írnak erről, beszédtéma lesz, de bevállalták a hírérték miatt és úgy is vezették fel, hogy ez meglepi legyen, tudták, hogy ki lesznek sokan akadva. De akárhogyan is, tutira jól bevezették a műsort, és valószínűleg, ha nem lesz más és jobb dolgom én is a barátnőmmel megfogjuk nézni a következő beválasztó show-t és majd jókat röhögünk meg szörnyülködünk. És szinte biztos, hogy az itt beírogatok nagy többsége is ugyanezt fogja tenni.
Mindenki azt kapja amit érdemel. Akinek annyi esze van, hogy RTL klubot nézzen, szart kap. Ez kell nektek, nem? Lehet szörnyülködni, anyázni, agyat butítani, meg hülye posztokat írogatni.
@szabadságot: Én is fogom nézni! Olyan izgis lesz, amikor a lepukkant, gusztustalan lantművész ráugrik a pumpa szájú celebre. Jaj, már nagyon várom. Ne okozzanak csalódást! Egyébként is szeretem az igényes műsorok igényes szereplőit. Mert én is igényes vagyok.
A kloáka csordogál? Esetleg abból csordogál!
@A Hannibal Lektűr-attitűd: téleg, Buci a mostani csaját is valami valóságshow-ban szedte össze.
Benkő Dániel Isten áldotta tehetség:
Nem kell letolni a gatyáját ahhoz, hogy f...-t villantson.
Valóban furcsa,hogy itt mindenki sz@rozza a műsort,miközben "nem " is látta.Igaz lehet.Rám is az undor jön,már attól,ha címekben látom a szereplők,celebek,sz@rházik listáját,tetszés szerint.Felháborító,hogy ilyen gyökér,ocsmány szemetet nyomnának az arcunkba.Egy normális filmet,(amiben nem fröcsköl semmi testnedv),aminek értelme,tartalma,üzenete van,eme naccerű adóban sosem látni.
Gyerekek , ne nézzük.A baj az,hogy a statisztikát azok készítik,akiknek érdekük,hogy a műsor menjen tovább." A játéknak folytatódnia kell."Mondta a MOB elnöke a müncheni tragédia okán.Ha belegondolok,a tragédia itt is jelen van.
Szeretnék ehhez hozzászólni.

Köszönöm a megértést, a türelmet.
@piszok alfréd: :DDD

amúgy nem értem ezt a húúdenagy megdöbbenést, és milyen nagy átbaszásról van szó. a posztírónak talán többet kellene média blogokat olvasni. hetek óta lehetett tudni, hogy stohl fogja vezetni a vv-ot. csak a commentcom-on vagy háromszor említették az utóbbi hónapban...
Piszokalfréddal tudok egyetérteni: nem muszáj ezt nézni, ott a távkapcsoló.
A tegnapi eseményekben a legsokkolóbb Csonka András világszám volt, bár ez ugyanakkor röhejes is volt. Mindenesetre ez egy RTL-gazdaságos megoldás, a háztájiból dolgoznak.

Szerintem nem ezen a fronton kell küzdeni, ott van pl. az M1 remek archívummal, lehet minőségi filmeket mutatni. Egyébként az M2 és a Duna TV ezt remekül gyakorolja, nagyon sok jó filmet, dokumentumfilmet és érdekes beszélgetéseket lehet ezeken nézni. A ker. TV-k szórakoztatásra vannak, akinek nem tetszik, ne nézze.
Ma TV2 23.35 Utolsó tangó Párizsban, Marlon Brandoval. Bár lehet, hogy ez is kiveri a biztosítékot egyeseknél.:)
Amúgy meg nem elvárható a Kolositól. hogy egy kis drogozás után levegye a képernyőről a Stohl-t mikor betegen, hasmenéssel és helyben ülve is kétszer akkora utcácskát szippant egyszerre fel mint azt Stohl a legkeményebb estéin összesen tette. Régebben mielött programigazgató lett csak láttátok volna a Szigeten Paul Oakenfold-on olyan szinten szét csapva, hogy még mi is elszégyeltük magunkat.
A legnagyobb baj, hogy ezt a sok mocskot mindig, mindig, mindig főműsoridőben tolják az emberek képébe BELE !..nem véletlenül....
Ha akarja, ha nem... ezt kapja !

A munkából hazajönnek a zemberek , este bekapcsolják a tévéjüket és ez a szar jön, ömlik feléjük, mint a vörösiszap.....
Bele-bele néztem a Való világ válogatóba, mármint amikor a Fűrész 2-ben éppen reklám volt, akkor átkapcsoltam, és azt kell mondanom, bizonyos értelemben zseniális volt a műsor.

Nevezetesen, hogy (amiket én láttam), azok mind-mind olyan panelek voltak, amiket tökéletes irányítás alatt tartottak a műsor kitalálói. Pontosan tudták, hogy a három jelölt közül kit fognak beszavazni a villába, pontosan tudták, hogy másnap az újságok Stohl András visszatérésével lesznek tele, pontosan tudták, hogy Benkő Dánielt fogják a nézők beküldeni a medencébe, és pontosan tudták, hogy le fogja venni a nadrágját..

ez azonban azt jelenti, hogy az RTL klub tényleg elérte a nyugati színvonalat, a spontán bénácskázást emeletekkel felülmúló tökéletes profizmust.. pontosan tudják, hogy mi kell a nézőknek ahhoz, hogy utálkozzanak/szörnyülködjenek/borogatva legyenek a gyönge idegszálaik, és ezt percenként tudják szállítani. Ebbe belegondolva egyáltalán nem véletlen, hogy ma az RTL Klub Magyarország vezető csatornája.
Huuuu, sokat aludtam??? Nem vettem észre, hogy jogerős ítélet keletkezett közben, s Stohlnak már be kell vonulni??
Legalábbis a posztból és rengeteg kommentből ezt szűrtem le.

Ha mégsem, akkor fogadjuk el, hogy az ártatlanság vélelme őt is megilleti.

Miért van, hogy az emberek zöme tisztában van (gondolja!) a jogaival, de azt nem érzékeli, hogy másoknak ugyanúgy vannak ilyesféle lehetőségei.

Ezen kívül azt sem értem, hogy ki az, aki azt gondolja, hogy egy kereskedelmi tv-ben a jövő generációjának történő példa mutatása az elsődleges cél??? :)))))
@kvadrillio: Tudod, hogy ez hülyeség. Képzeld, TV nélkül is van élet, nálam működik. :)
"Az RTL Klub úgy verte át a komplett magyar sajtót a tévénézőkkel együtt, hogy csak csattogunk, mint izgatott Benkő kezében a fitymabőr."
nem hiszem hogy benko kozeleben tul sok fitymabor lenne.
@macano:
Én például azért olvastam el a posztot, mert valami átverés volt emlegetve az index címlapon, de ide klikkelve totál érdektelen marhaságokat látok. Ki nem szarja le Csonka Picit? Egyébként ki az? Stohl Andrást meg megérdemli a posztíró is, minek nézte a műsort, ha egyszer be volt harangozva a visszatérése? A felháborodást a csatorna nem nézésével lehet legjobban kifejezni. Ja, hogy akkor nem lehetne fikázni?
Tulajdonképpen meg kell köszönnöm az rtl-nek, hogy berakta az anyaszomorító bucit megint vv-t vezetni, mert így végképp elegendő indokot tudok magamnak felsorakoztatni a tévénézés ellen, és ezzel fordított arányban fog nőni a magamra fordított időm.:)
Az egyikben nőket verő és erőszakoló sorozatszínész van, a másikban drogos-alkesz, sorozat-karambolozó színész.
Majomcirkusz.:D
És még csak ki sem vagyok akadva, mert a világ arról szól, hogy az ingerküszöböt kell feszegetni. Mármint a sóbiznisz világa szól erről, nem az enyém, szerencsére.:)
Lilun gondolkodtam, hogy simán bevállalja ezt? Kvázi a pénzért ő is mindenre hajlandó? Kicsit sem gondolkodott el azon, hogy elhatárolódik? Azt kell gondolnom, hogy ő sem különb...
"Pontosan tudták, hogy a három jelölt közül kit fognak beszavazni a villába"

Gondolom, nem lenne nagy informatikai kihívás olyan szavazatszámláló software-t írni, ami a beszavazásra kijelölt jómunkásra érkező sms-eket mondjuk valami 1.1X szorzóval számolja, és ha a hülye közönség mégis a két ellenjelöltre szavaz inkább, akkor az 1.1x elkezd emelkedni a szavazás előrehaladtával. A tévénéző közönség úgysem számol utánna egyesével, a közjegyző valszeg úgysem kódsorról kódsorra ellenőrzi a dolgot, csak úgy általában jelenvan. Ha pedig valami csoda folytán kiderülne, hogy esetleg nem tiszta a szavazás, még mindig lehet technikai hibára fogni a dolgot.
@Lotyó Bridzsida:
"Az egyikben nőket verő és erőszakoló sorozatszínész van"

Kiről van szó? Kezd furdalni a kíváncsiság. :-)

"És még csak ki sem vagyok akadva, mert a világ arról szól, hogy az ingerküszöböt kell feszegetni. Mármint a sóbiznisz világa szól erről, nem az enyém, szerencsére.:)"

Szerintem meg egyszerűen unalmas a TV. A polgárpukkasztás már nagyon elavult módszer a figyelem felkeltésére.
Itt az a szomorú, hogy ma az országban erre van igény, ha nem lenne rá igény akkor nem lenne Valóvilág 4, ez ennyire egyszerű...

Értelmes országokba meg Sthol már börtönben lenne, nem a kamerák előtt,de mindenkire nem vonatkoznak a magyar törvények...
A másik az meg egy primitív és beképzelt zsidó, és sokaknak bejön ez a viselkedés...
De most nem értem ezeket a kirohanásokat... Csak nem bűn nem nézni ezt a fost?
Attól még a jelenségről sokaknak megvan a véleménye. Nekem is, de neki sem állok leírni, mert minek.
@Lotyó Bridzsida:
"Lilun gondolkodtam, hogy simán bevállalja ezt? Kvázi a pénzért ő is mindenre hajlandó? Kicsit sem gondolkodott el azon, hogy elhatárolódik? Azt kell gondolnom, hogy ő sem különb..."
most itt ugye a "szopjatok le mind!" lilura gondoltal...
mokas_gizi:

Máshol sem jobb. Ha összeszámolnánk hány "világsztárnak" volt balhéja, sokadik drogelvonója és a többi... :) Ezek mind ilyenek. Nagyon kell a teljesítmény, nagy a stressz.
@Hefe:
jahh.igaz.:D
én is gyorsan felejtek.
ugárische szokás.:D
@Warlimont:

Phil Collins szerint Isten a kokainnal jelzi, ha túl sok pénzed van.:))
nem értem miért kell ezen pörögni. A műsort a hírverés viszi tovább. Én nem láttam ezt a bohóckodást. Azért a csonka pici műsorgyilkos...ááááááááááááááá
Csak röviden: ez a cikk egy gusztustalan sz@r. Persze az egész VV is az, úgy ahogy van.
Az is megérdemli aki nézi ezt a szart!!
A Stohl meg röhög a markába és cseng a kassza, mert ezt sok - már elnézést - tajparaszt, negatív IQ-val rendelkező Maónikasóról lemaradt egyfogú EZT fogja nézi!
Ja és SMS-ezik a családi pótlékból...
Olyan jó érzés drogos Bucit, "szopjatok le !" Lilut,és más hasonló celebeket leszarni !
Sőt, még az is rendben van, hogy néhányan itt is hírdetik, ők bizony barátnővel együtt nézik majd a VV-t.
Nézzék, nekik készült !
Nekünk pedig maradt pl. szombat késő este az M2-n a csodálatos Al Pacino és Jeremy Irons főszereplésével a Velencei kalmár c. film.
Igaz, ők nem olyan ismertek mint a "retkes" celebek, nekünk keveseknek mégis ők adnak élményt !

A VV-ről pedig, amíg lószar van, veréb is van!
Ezek az VV emberek annyira lesüllyedtek a mocsárba, hogy azért a kis pénzért amit kapnak a részvételükért, már arra is képesek, hogy még jobban lesüllyedjenek.

Remélem sikerrel járnak!
OK, de kia faszom az a szalai annamárija? Valami celeb?
ez a szennytévé semmivel sem rosszabb, mint bármikor megalakulása óta.. hogy nem összeférhető a magasröptű elveiddel? akkor miért nézed?
Eleve ha megnézed ezeket a beszavazando emberkéket..hát..már süt roluk hogy mi a zenei izlésük és filmekböl is mi az amit megnéznének..
Az izlés maga az ember..
Amig pl egy suliban nem lehet levetiteni a Transpottingot +16 karika nélkül,drogmegelözési célbol célbol(mert az egyik lány arra panaszkodott egy vetités után hogy felzaklatta a film),addig majd ezeknek a bekerülteknek a szlengjei,értékrendje(amo biztos irto TRENDI) ömlik majd ránk...
Ez majd nem zaklat fel senikit,akit igen az biztos öreg,jobboldali,alternativ,antiliberális,átlagpolgár.
Elképesztő, hogy az előzetes felmérések alapján ERRE VAN IGÉNY !!! Ebből lhet pénzt csinálni, az ostoba magyarnak ez kell.
Csöcsöket meg pöcsöket nézegetni a meló után este otthon békés családi körben.

Én ezen nem tudok röhögni. Nem szórakoztat. Nem vicces. Nem köt le, nem látok benne semmi olyat, ami értékes információ lenne.

Az ostoba magyarnak ez kell, semmi több.
Ne csodálkozzunk, ha még mindig Bud Spencer filmeket játszanak főműsoridőben....semmiféle igény nincs mondjuk egy 7 év tibetben című tartalommal, mondanivalóval bíró filmre.....

Mit akarunk még....
@gramercy: Ó, csodálatos teljesítmény! Gratulálok! :D
Senki nem néz TV-t, mindenki könyvet olvas mi?
Itt egy toplista, hogy miket is olvasunk:
bookline.hu/news/news.action?id=4238

Ha Bárdos, Frei Tomi a listán akkor simán lesz 1 milla fölötti átlagnézettsége.
Egyébként nézek TV-t, plazmát.
"nincs tévém, nem nézek tévét, csak a natgeót, ki nézi még ezt a szart?"

a kötelező körök után :

az a baj ezzel az egész blogközöséggel,h mindig utána sípolnak, így lemaradtam erről a csodáról - lévén fogalmam sem volt,h lesz.

fordítva nem lehetne? a blogbejegyzés úgyis ugyanaz lenne : fosazegész, szalajinéni, mijenceleb?, liluszopósvideó/balázsfingósvideó, végeavilágnak, butítjákamagyart - de legalább tudnám előre,h lesz :)
@morden2: na ezt én sem értettem soha.
Az érdem, ha valakinek nincs tévéje? Akinek meg van, az egy műveletlen kőbunkó? Esetleg vannak átmenetek?
engem csak a pinás részek érdekelnek, majd szóljatok, ha azok jönnek
@micu:

Nem-e? Hát Rákosi Tamás miért volt kénytelen váratlanul eladni a részesedését? Ugye, nem azt akarod mondani, hogy szarul megy a bolt, és gyorsan kiszállt, mielőtt bukik.
Én a Szones-tól a Starfucker-t nyomtam volna, hadd szóljon...

Csonka Pici, óbazmeg...
Úgy értem, a Stones-tól
Nem tudtam, hogy elkezdődött a Való Világ, de most utánanéztem és most már odakapcsoltam. Ez egyszerűen zseniális. Nehéz volt ennyi hülyét összeszedni, mert ez alapjában véve egy értelmes ország, igaz, hogy én nem nagyon hagyom el Budapest belvárosát és ismerettségi köröm is innen származik. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze ezt a sorozatot és én is megpróbálom rendszeresen nézni. Most lépett be Voksán Virág. Ezt már nehéz lesz überelni.
@raja ram: :-) én biztos nem fogom tudni nézni ezt a szart, az is nagy szó, ha egyet végignézek valaha (valszeg erre sem fog sor kerülni), de miért is ajánlod, hogy nézzék rendszeresen?
@crazyfake: ma megnéztem az 1 órás adást és ilyen elmebeteg dolgot még nem láttam, tehát bátran ajánlom a műfaj kedvelőinek.
miért jó nekem, ha elmebeteg műsorokat nézek, ezt hadd kérdezzem meg, de tényleg, mert én komolyan szeretem az öcélúan dekadens megnyilvánulásaimat, sajnos, de ezt tényleg nem értem. :-)
@raja ram: raja ram, rád válaszoltam. gondolom, kiderült, csak kedves vagyok, asszem. :-)
süti beállítások módosítása