Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.11.19. 08:00 Fabius

Tüntetési kiskáté szocialistáknak

Címkék: mszp tüntetés alkotmány

Körbe ért a szocik tüntetési meghívója a neten. Bajban van az ország, a zemberek nem erre adtak felhatalmazást, most mindenkinek tudnia kell, hol van a helye. Aki nem tudja, annak besegítenek:

"Várunk november 27-én, szombaton 11,00 órára Budapestre, a Papp László Sportarénába.
A belépéshez meghívó szükséges, amely az MSZP kék számán a 06-40-33-44-55, illetve az ugyfelszolgalat@mszp.hu címen igényelhető.

Baráti üdvözlettel:
Mesterházy Attila
a Magyar Szocialista Párt elnöke"

Az egy dolog, hogy a tiltakozás céljaként kijelölt pontokkal magam is nagyjából egyetértek, de az egy másik, ahogy ezt megvalósítani szándékoznak ezek a fatökűek. Ugyanis egy tüntetés jó, ha megfelel néhány praktikus szempontnak, ellenkező esetben úgy nyeli el a közöny, mint Orbit rágó a sörszagot.

Legelső és legfontosabb szempont, hogy látsszon a tömeg.
Egyesek szerint az sem baj, ha hallatszik.

Tudjátok, hogy mi fog kilátszani-hallatszani a sportarénából? Ez:
Ha én lennék Orbán Viktor, bizony kimennék puszikát hinteni nektek amiért ennyire sikerült eldugni azokat is, akik vették a fáradtságot a megjelenésre. Ti most a híradóknak és a hírügynökségeknek akartok pózolni, vagy a kormány intézkedései ellen tüntetni? Mert egy zárt helyen lehet tartani babazsúrt nyuszilufis bohócokkal, klubdélutánt megfelelő gázsiért Lendvai Ildikóval bolondozó Kiszel Tündével, házibulit didikéregetést csokifasszal megfejelő Fekete Pákóval, de tüntetést azt nem lehet.

Szóval kéne valami helyszín de sürgősen. Én az Alkotmány utca - Kossuth tér torkolatát javasolnám, ha nem félnék attól, hogy valamelyik dilettáns képes lenne a színpadot felállítani arccal a Bajcsy felé mintegy szimbolizálva, hogy az alkotmány utcájából is kifelé mennek és nem befelé jönnek.

Ha a helyszín és az színpad helyes beállítása megvan, jöhetnek a szónokok. Ezúttal eltekinthet a szoci vezérkar a Bauer féle holdudvar szerepeltetésétől. Róluk pontosan tudja mindenki, mit és miért fognak mondani, én sem szívesen kapnék rágóizomlázat az ásítozástól. Előnyt élvez minden olyan megszólaló, akit nem lehet egy bammámeg' az elmúlt nyóc évet! -legyintéssel hazavágni még a beszéde közben. Ennek megfelelően a beszédkényszerét kiélni kívánó Szanyi Tibort négy kigyúrt marcona tartsa sakkban a rendezvény alatt, esetleg néhány vágóképen feltűnhet a két kezére erősített, hungarocellből kivágott lájkoló jelecske fölött mosolyogva.

A szabadtéri rendezvény nagy előnye még, hogy nem kell hozzá belépő. Pláne nem MSZP forródróton vagy emilben regisztrált belépő. Nem tudom ki volt az a félhülye aki ezt kitalálta, de szerintem sikeresen vágta haza azok megjelenését, akik szerint ugyan az MSZP közel sem az a szekszi párt akivel közösködni akarnak, de az ügy érdekében hajlandóak lettek volna névtelenül elsodródni valahol a tömeg szélén. Ennyi erővel miért nem bíztátok meg Tóth Csabát, az ő rutinjával ment volna a tagtoborzás ezerrel. Hallatlanul sokan lettetek volna. Papíron.

A hűvös idő ne legyen kifogás. A hidegben toporgás + szigorú tekintet kombó  megfelelő távolságból akár határozott toppantásnak is látszhat. Ekkor - talán - azt is mondhatná a közvélemény a: ezek még egy tüntetéshez is hülyék - szajkózása helyett, hogy ezúttal tényleg kiálltatok valamiért.

29 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr852458374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bakker, ezek ENNYIRE hülyék????????????
"A belépéshez meghívó szükséges, amely az MSZP kék számán a 06-40-33-44-55, illetve az ugyfelszolgalat@mszp.hu címen igényelhető."
Balfaszok!
Na ez egy igazi tüntetés lesz :P
Már látni vélem az ellenforradalmi hangulatot :P
Eddig nem ismertem a regisztrált tüntető fogalmát, de most már rögzítettem :(
@Artaban: Én is megkaptam tőlük az ominózus levelet. Majdnem válaszoltam rá, de aztán mégse...
Most láttam milyen szánalmas a plakátja ennek a tüntetésnek vagy minek.
Vörös esernyő nyitogatás? Röhej!
Ez komoly? Mert viccnek fasza :-D Hol kell regisztrált tagnak lenni az ilyen vicces spamok gyűjtéséhez? Kedves Mesterházy úr, névsorolvasás is lesz? Az igazolatlanul hiányzók meg büntetésből előfizetnek a Népszavára? :-))
@néma bárány: Jól mondod.
Nemrég olvastam valahol, hogy valamelyik észlény a párttagságot össze akarta kötni- kötelező jelleggel- a Népszava előfizetésével.

Rögtön kedvet is kaptam a belépéshez...!
@Artaban:

A Népszava előfizu is Szanyi kapitány egyik hallatlanul kreatív ötlete volt :-) Könnyen lehet, hogy a pinceklub hangulatú regisztrált tüntetés is az övé.
@Fabius: nem is olyan rossz ötlet egyébként.

Ha kifordítom, és arról beszélne, hogy aki belép, annak a párt biztosítja az előfizetést...amíg tag.
Ha erre még rápakolják a HVG-t a Népszabadságot,- vagy, amit akartok-, akkor a legnagyobb taglétszámmal küzdő párt lenne...!
@Artaban:

Nagyjából az egyetlen esélyük most, hogy legalább a jelenlegi tagoknak és az esetleges szimpatizánsoknak igyekeznek alternatívát nyújtani. Szerintem ehhez a tartsátok el mellettünk a pártújságot is kötelező előfizetéssel nem jó módszer.
@Fabius: Ez nem hogy alternatívának nem nevezhető, inkább a körülmények, a valóság totális lesajnálása.

Idős tagok:
örülnek, ha a gyógyszert, közüzemi számlákat, szerény élelmiszer szükségletüket ki tudják fizetni.
Fiatalítás:
ha jól tudom, róluk az terjed, nem szívesen olvasnak.
Nyomtatott sajtó:
ha jól tudom, most éppen a Népszabadság rugózik a régi előfizetők visszaszerzésén...

Lehetne sorolni sokáig, de már így is több figyelmet fordítottunk rá, mint amit megérdemel.
@Artaban:

Igaz. Ettől sokkal érdekesebb azt figyelni, hogy vesznek el Gyurcsány árnyékában. Az általuk is sokat faragott Ferencnek rögtön helyzeti előnye lett velük szemben.

1: időben, még az érdemi döntés előtt vitte utcára a Chartásokat. A tüntetés olyan volt, amilyen, de legalább utánlövés íze nincs.

2: látszottak, lázas igyekezettel próbálta is a jobboldali sajtó lefelé nyomni a megjelentek számát.

3: hallatszottak, ugye emlékszünk Ungváry emlékezetes mondatára, amivel az anyjukba küldte az önkéntes magyarságmeghatározókat?

Ezzel nem azt mondom, hogy kurvaanyázni kell. De azt mindenképpen, hogy csak olyan tüntetésnek van értelme, aminek képes legalább egy fejfelkapást kiváltani. Különben ásítozunk egy kétsoros hírecske fölött unalmunkban.
Mennem kell, de csak leírom még gyorsan, hogy nem tanulnak ezek semmiből.
Már a parlamenti ötvenkettek kiválasztása jelezte a megújulási szándék komolyságát.
Megyénkből olyan kipróbált emberek kerülte be, mint Veres J, Tukacs István, Juhász Ferenc, és nem utolsó sorban Baja F.

Ezek után persze nem is akarnak róla tudni lent Pesten, hogy az MSZP-t az egyszerű párttagok szemében egy ember képviseli hitelesen, aki "tökös és belevaló", Gyurcsány Ferenc!

Nem tudom, mikor választanak új sasokat náluk, de ha akar Gy. F. király lesz pártján belül.
Köszönjük MSZP!

Ezek ellenére úgy csinálnak ebben a témában is, mint a kiskrakep a pelusban, aki bekakilt.
Kicsit pityeregnek, és a többit láthatjuk mindannyian.

Nem lenne ez baj. Most is állítom, azt szeretném, ha sokunknak nem is kellene tudnia, kik a döntéshozó politikusaink, de addig, míg ez nem lesz természetes, addig mindannyiónk bőrére megy, ha NINCS ÉRTÉKELHETŐ ELLENZÉK.

Egy blogger társunk szerint Magyarországon a blog társadalom az egyedüli hiteles és ütős ellenzék.

Kezdem elhinni!
@Artaban: "Egy blogger társunk szerint Magyarországon a blog társadalom az egyedüli hiteles és ütős ellenzék."
Ez így igaz, de szerintem pont a bloggertársadalom az, amelyik inkább a gép előtt ül, és nem szívesen megy tüntetni.
De ki tudja, lehet, hogy eljön még az az idő...
@Artaban: Miről beszélsz addig, amíg kicsiben is csak a régi arcok betonozása megy? Ha csak ezt a blogot követed is feltűnik pár dolog: hol van az a csóka, aki valami útmegnyitás kapcsán hajlandó volt szembe menni a fővárosi közgyűlessel? Hol van a tilkilandi Fejes, aki tavasztól őszig 5%-ot hozott a kiskirályon? Sehol. Lófaszt kaptak nem érvényesülési lehetőséget. Amíg ők számítanak páriáknak, és a fogatlan ebek rágásra képtelenül nyammognak a csonton, addig a nevük kuss-hallgas-ne ugass.
ez most tényleg komoly? nohiszem...
Egy plusz röhögnivaló péntek estére a másik irányból

hirszerzo.hu/publicisztika/20101119_balsors_akit_regen
@sületlenke:

Seresnek elgurult...szerencsére :-D :-D Zseniális írás!
Képzeljétek el, hogy elmarad a Bastille ostroma, mert összeomlik a számítógépes regisztrációs rendszer!

"Hogy Táncsicsot? Meghívó?"

Amúgy tartsák a Budavári Labirintusban, és szedjenek belépődíjat.
@Palmer Eldritch:

Hahotát nem fikázzuk!!!

Peterdi felejthetetlen írásai a cseles Nátrádival, az okos Nehadomával és a snájdig Remetével...

(sír)
Mazsolák voltak, azok is maradtak... Szánalmasan gyengék, komolyan röhögök néha rajtuk, mert ennyire, ha beépített fityiszes emberek lennének azok, akik ezeket az ötleteket adják nekik, akkor sem lehetnének tényleg ennyire hülyék. Szánalmasan gyenge és hülye is ellenzéknek ez a társaság. Nem értik az ellenzéki szerepet még mindig, vagy nem akarnak úgy viselkedni? Nincs határozottságuk, nem tudnak nyilatkozni, nem tudnak megjelenni, nincsenek elképzeléseik és éles, a kormány baromságaitól elhatárolható véleményük, mely realitásokra és tényekre épülne! Kommunikálni pedig végképp nem tudnak! Mit akarnak? Szerintem ők sem tudják... Szánalmasak... Ha komoly alternatíva szeretnének lenni, akkor alapvetően máshogy kéne megfogalmazniuk magukat és legalább valami kézzel fogható és konkrét, karakteres irányvonalat kéne felmutatniuk. Felmérés, tervezés, kivitelezés, elemzés, tanulságok levonása - ebből semmire sem képesek!!! Ettől olyan messze vannak, mint Viktorék a demokráciától! Oszt ez Viktorék szerencséje... Mert amíg ilyen balf.sz és mazsola ellenzékük van, addig övék a világ. De hát a cociknál a töketlenség és a múlt úgy látszik kötelez! Szerencsétlenek...
Ezen nem térek napirendre,mármint a szervezésen. Jó hogy előbb nem kell lájkolni a rendszerüket.

ááá, ki megy íy el? meg minek? hol itt az erő? Elméleti úton, bezárva megbeszélni a teendőket, minek?
Sajnos én még mindig ott tartok, hogy a szocik, akik egyrészt áttértek a kapitalista hitre, másrészt kormányon arra nem vették a fáradságot, hogy rendre utasítsák a tahó ellenzéket (fideszt)... azok most is inkább csak összejátszanak a vezérrel és egyesítették erőiket a politika színpadán. A forgatókönyv bizony változatlannak tűnik, csak sokkal durvább lett az előadás - no és szépen játsszák a mellékszereplői feladataikat. Vagy ennyire hülyék? De gyanúm szerint tökéletes egyetértés van közöttük - inkább, mint sem valódi tiltakozási szándék.
Érdekes módon, aki tiltakozni akart, az már régen megtette...
Látszatfenntartó erők uralják az országot - mindenütt... és mi vagyunk a barmok, hogy még mindig hol ennek, hol annak ülünk fel. (holott tisztában vagyunk az igazsággal is)
@Boli: @kiraaaaa: @térfél:

Ennyire bénák. De mondok valami mást is:
Hogy lehet felmérni, kik a mozgósítható aktivisták név szerint? Bingó...ha önként jelentkeznek be "jegyért".

Ezzel magában semmi baj, minden szervezet szereti tudni kik azok a tettrekészek akire számíthatnak. Kubatov lista, ugye ismerős? Megjelölve a ki-mire-mikor hajlandó rovatkákkal.

A baj annyi, ezt összekötni a regnáló kormány elleni tiltakozással óriási baklövés.
Még egy szempontra szeretném így éjféltájt felhívni a figyelmet (v.ö.: Hajnali részegség) HAUGYANIS Viktorunk "Forradalomnak" hív egy szimpla országgyűlési választást, valamint "Szabadságharcnak" az IMF-el megszakadt tárgyalásokat, ellenzéke pedig "tüntetésnek", egy zárt helyen, regisztrációs, belépős, dresszkódos pogácsazabálást, akkor valószínű, hogy a hamarosan kirobbanó Polgárháborút is elég szoftos eszközökkel fogjuk lezavarni. Szerintem ezeknek még a paintball is kemény lenne, úgyhogy én a vízeslufikra, vagy egy párnacsatára tippelek a Nagyréten.

Más:

Seress írása kurva jó! Pali bátyánk azóta persze kibocsátott magából egy nyilatkozatot, miszerint: "nemisénvoltam!". Ezúttal higgyük el a bohócbácsinak, hogy tényleg nem tudott róla, ez viszont azt jelenti, hogy a Nemzeti Együttbénázás Rendszere odáig fokozódott, hogy esténként ketreceiket elhagyó diszgráfiás orángutánok preambulumokat írnak, majd azt minden további nélkül fel is teszik a Hivatal honlapjára.

Itt tartunk most!

:-D
@gyilkos fűegér: iGEN! a tiszteletlenség magas foka mindennel és mindenkivel szemben - a kizárólagos önérvényesítés, lehetőleg mindenki ellenében. Itt tartunk. Ez már anarchia? - azt hiszem igen... az utcán mindenképpen, a hétköznapi együtt nem élésben is, végül a parlamentben és a kormányzásban is. A nagy büdös semmi és egymás semmibe vétele. Tahó népség lettünk. (kivétel, akik nem)
@térfél:

A káosz igazságos, amennyiben bárkit elkaszálhat, ahogy azt valamennyiünk példaképe, Joker is mondta.

Ez a "rendszer" nem az.
süti beállítások módosítása