Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/belfold/2024/04/29/vitezy-david-kinai-vasut-repter "A tervek szerint a gyorsvasút a buda... (2024.04.29. 12:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.11.09. 08:00 Fabius

Enyém, tiéd, miénk

Címkék: fidesz alkotmány magántulajdon staubinger néni

Miénk az utca - miénk a ház,
miénk a számla - miénk a gáz,
miénk a lekvár - miénk a vár,
miénk a haszon - miénk a kár.

Nevetek mindig - ha rágondolok,
remélem látszik - hogy boldog vagyok,
ugye látszik?! - óh, igen!
ugye látszik?! - óh igen!

Édes Aranyos Viktorkám, Kedves Vezetőnk!

Özvegy Staubinger Benőné, Nagykaporlaki Eleonóra Dóra Sára vagyok, a Te Mártika nénid! Tudom, sok a dolgod mostanában, ezért csak egy pillanatot rabolnék el a Nemzeti Együttműködés Rendszerének tökéletesre csiszolására szánt idődből. Ne haragudj érte, de haladéktalanul biztosítanom kell Téged a támogatásomról.

Mert ami tegnap történt Édes Viktor, az igenis a történelmi kódexek lapjaira kívánkozik! Minden magyarok nevében kijelenthetem, hogy a magántulajdon hanyagolása az alapjogok közül igenis kívánatos ebben az országban! Picsába a kapitalizmussal! Hisz egy az ország, egy a zászló és egy a tábor is! Akkor meg mit osztozkodunk itt olyan világi dolgokon, mint pénz, ruha, lakás, autó, magánnyugdíj?! Emlékszel, mikor biztattalak, hogy a Pozsgay Jimmyt tartsátok melegen, mert hasznos lesz még az alkotmányozási folyamatban a maga rutinjával? Itt az eredmény, Viktorkám, az EREDMÉNY!

Még mondja az a snájdig Lázár Janika, hogy nincs Nálatok a Bölcsek Köve. Pfff, dehogy nincs. Másról nem is szólhatna a Nemzeti Együttműködés rendszere, mint arról, hogyan váljon az ország egy nagy, boldog, önsegélyező kalákává. " Mindenki képességei szerint, mindenki szükségletei szerint" részesedjen a közjóból, szüntessük meg végre az osztályokat! Vegyük vissza a privatizált dolgainkat, pusztuljon a magántulajdon és jöjjön helyébe a köztulajdon! Legyen végre társadalmi egyenlőség!

Éld csak bele Magad, ahogy legközelebb Kötcsén átmész a Gyurcsányiékhoz, és kiveszed kezéből a vakolókanalat! Még csak egy einstand sem kell, hogy kicsússzon a szádon. Nem piszkálnának sem a MAL irányításáért, sem a magánnyugdíjpénztárak vagyonának herdálásáért ezek a mocskos komancsok. Elvehetnéd Gyenesei Pistától a tulipiros selyem alsóját, Molnár Oszkártól a gumikalapácsot, de még Vona nevetséges pincérmellénye is a Tiéd lehetne.

Meg bedobhatnád a közösbe Pinológus Lacit a kedvünkért.

Mert ránk is gondolni kell ám! Az új köztársasági elnökkel nekem is csak a bajom van. Mit izél ez ilyen hülye beszólásokkal, hogy ő a zemberek embere akar lenni? Mintha a zasszonyok emberének lenni nem volna már divat... Na, mindegy, azért néha bejárnék a Sándor palotába egy krémesre hozzá, legfeljebb vinném magammal Pinológus Lacit is, hogy legyen egy komPotens fiú is abban a nagy házban. Időnként elküldeném a kormányőröket a piacra, és végre enyém lehetne Krajcné strasszköves pillangóval díszített retikülje is a bánáti bazsarózsa mintás otthonkájával együtt. Egyik nap Kiszel Tünde szemöldökében pompáznék, a másikon Geronimo Mária ( Te, ez nem valami dakota??) száját próbálnám ki, a harmadik napon meg akkora csöcsöket varratnék fel magamra, hogy a Zalatnay Cini sápadtra sírná magát bánatában!
Sej, micsoda világ lesz ez Viktor Drágám! Ne feledd, mi Veled vagyunk és mögötted állunk!

Szeretettel és el nem múló hittel ölellek: Márta néni.

ui: én mindig mondtam, hogy ezek a mocskosok a történelmet is meghamisították! Mert ez az Engels meg a Marx jobboldali közírók voltak, az hóttziher!

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr32435192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A poszt tökéletes karikírozása az újlelkű néptöbbségnek. A magántulajdon szentsége csorbításának minden formája a kommunizmus felé tett első lépés. Staubinger néni rulez!

Nem is értem mi ez a csend? A törzsgárda sem vágja mire akart célozni a jóember?
Nemcsak teljes mellszélességgel támogatom Mártuskát, egyenesen a kezdeményezés élére állok! Tegyünk felajánlást elvtársak, elvtársnők a haza oltárán, hadd érezze Viktor, hogy mögötte állunk szorosan!

Tegye hát meg mindenki javaslatát, felajánlását a nemzetellenes magánból az egyesítő közösbe!

1. Ne terpeszkedjünk csak úgy magántulajdonban! Jelzáloghitelt mindre, egy tollvonás a Lázártól, oszt' engedményezzük a kölcsönt az állam javára. Amely' tulaj nem tudja visszaaperkálni futamidő alatt, majd fizetik az örökösök, miért, az örökösödési illeték eltörlése bezzeg jó volt?
Nehogy már a két kölyköm csak úgy beleüljön majd a tulajdonba..

2. Nézzünk be a sifonérba, nemzettársak, ki mit talál papírilag, teheti be a közösbe máris, diplomát, nyelvvizsgapapírt, ilyesmit, ne kelljen már módosítgatni semmiféle előírást ezeknek a drága népakarat- végrehajtóknak, ha valamelyik huszonévesüknél hibádzik egy papírka, nosza itt a miénk, hadd boldoguljanak..
Bár egynéhány átkosban szerzett nyelvvizsgával bajok lehetnek, nem azok a mostani félórás szerzemények, főleg a C típusú régiek, de hátha nem öl meg érte a Rózsika, ha nemcsak latin, vagy kínai, de esetleg német, vagy esetemben urambocsá, még angol, francia és orosz is lesz a felajánlásban...

3. Segíthetünk Pistának is a hajléktalanításban...Pótoljuk ki bátran az állami, nagyvonalú 50 milliós forráskát, hadd jusson több a közösből vidékfejlesztésre! Minden 10 ezer lakosú településre stadiont, min. 10 milliárd/Kósa!
Egységes elbánást!

A hajléktalan ügyet meg kezeljük közösen! Nincs az előírva, hogy én is ott pomádézzak egymagam annyi négyzetméteren! Be mindenhova egy-két főt, szépen, koedukáltan, inkább hozzánk, mint az erdőbe, és ki más oldja meg, ha nem mi, a nép?

4. A nagy nemzeti közösért hozott egyéni áldozatok nem maradhatnak visszhang nélkül!
Vissza a napi kidobolást minden településre!
Tegyük közszemlére dicsőségtáblákon a hozzájárulók nevét!

Sőt, a legjobbak szerepeljenek az április 25-i győzelem napi kitüntetettek listáján, személyes meleg kézszorítással a tribünön Viktorunktól!

A szerencsés kiváltságosak akár még Fásy mulatós belépőt is kaphatnának.
"ő a zemberek embere akar lenni? Mintha a zasszonyok emberének lenni nem volna már divat"
Ez szép :)
OFF:
Van valami visszhangja annak a kérdőívnek, amit a nyugdíjasok kaptak? Volt, aki visszaküldte? Vagy ez lett a vége?
On:@Palmer Eldritch: ez nekem is tetszett:)
@kiraaaaa:

Visszhang nulla, eredmény apró: jövőre inflációt meghaladó emelés. Vagyis: kaptál enni, hallgass, mulass.
@Fabius: aham, hát sok hűhó semmiért.
@kiraaaaa:

Inkább szemfényvesztés valamiért.

1: társadalmi egyeztetés látszata felépült,

2: helyzet néhány tizedszázalékkal javult.
@Fabius: értem én, hogy aki a kicsit nem becsüli, a nagyot sem kapja, de nem hiszem,hogy ezt jelenti a társadalmi egyeztetés.
Vagy akkor most minden társadalmi réteg kap levelet?
Aztán asok válaszból, véleményből megalkotják a programjukat, amit a választás előtt kellett volna?
Nekem ez magas.
Staubinger néni leveleiből majd könyv is lesz? ;-)
@kiraaaaa:

A nyugdíjasokat kipipálták, most az aktív társadalmi rétegekkel levelezés jön. Igaz, a feladó a magánnyugdíjpénztár lesz, aki majd értesít, hogy hellószia, bedőltünk.
@Ordnassac:

Egyelőre csak figyelemmel követjük Staubinger néni lelkesedését és levelezését :-) Aztán meglátjuk mi lesz belőle a ciklus végére ;-)
remek

holnapra tema: index.hu/gazdasag/magyar/2010/11/09/30_millio_forint_koruli_tb-jarulekplafon_lesz/

ez egesz egyszeruen elkepeszto

a "nep", a "kozeposztaly" partja, megint honnan von el majd aranyosan tobbet: a szegenyektol

megis a munkavallalok hany szazaleka keres evi husz milka felett? akikre a 98%-os kulonadot is kibasszatok ti szerencsetlen kommunistak

valahol elkepeszto, hogy ezek az aranyos kozteherviselessel kamapnyolnak de nemhogy a progressziv adok basszak a csoruket meg a flat tax is bassza a csoruket
A poszt jó.

Az a vicc, hogy ez nem vicc.

Hasonló gondolatok, más formában: www.nepszava.hu/articles/article.php?id=363649
A kormány arra ösztönzi az embereket (nyilván, mert az állatokat nem érdemes), hogy nyugdíjcélú megtakarításaikat adják át neki, mert nála van a legjobb helyen.

A pénztártag emberek a legutóbbi közvélemény-kutatások szerint ebben a kérdésben nem hisznek olyan arányban Szíjjártó Péternek és Selmeczi Gabriellának, amilyen arányban az kívánatos a kormány szeirnt, illetve amilyen arányban más kérdésekben.

A dilemma feloldását az elkövetkező hetekben érdemes lesz megfigyelni (már készülőben van).
süti beállítások módosítása