Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.11.05. 08:00 Fabius

Elszámoltatás, Isten veled!

Címkék: fidesz elszámoltatás budai gyula csányi sándor papcsák ferenc

Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle. Megint.

A megafonban lemerült az elem, a kijelöltekből elfogyott a szusz. Már csak Nemzeti Trubadúr Péter énekelgeti a "felelősök ne úszhassák meg" kezdetű strófát, bár, ha jobban figyelünk ő is inkább csak dúdolja. Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos és zuglói polgármester inkább utóbbi, 4 évig biztos tisztségét választotta az összeférhetetlenségben. Megértem, tényleg. A Pétervárad utca csöndes, nyugodt hely, ráadásul a közgyűlés második ülése óta tele van barátokkal.
Utódja, Budai Gyula pedig egy pitbull vehemenciáját igyekszik előadni a diszpláziás szúnyog meggyőző erejével. Az elszámoltatás meg közben elvérzik, mint Törpilla Aprajafalván, mikor egy botlás következtében kirántotta a tampont magából.

Az elszámoltatás tamponja a Sukoró ügy, ami az Orbán-Lauder találkozó kibukása óta nekik talán jobban kínos, mint bárkinek. Nem is emlegették egészen mostanáig, mikor a kormányzatot ért fenekedés ellentételezéseként megint Gyurcsányt akarják láncon láttatni. Ez ellen semmi kifogásom, sőt. Számoltassanak el mindenkit érdemei szerint, emeljenek vádat, ha van miről. Viszont Budai legutóbbi performansza a főügyésszel a felköhögött garatváladék szintjét súrolta. 2009 áprilisa óta (ekkor indult a vizsgálat) gyakorlatilag nem tudnak bizonyítani semmit, bár Budai Gyula kirohanásai alapján Gyurcsánynak azóta legalább hatszoros életfogytiglani járt volna. A Lauder ügyig egyik szenzációs bejelentés a másik után dőlt meg, Budai ellenben összeszedett kétszer kétrendbeli feljelentést Gyurcsánytól és Bajnaitól. Fasza mérleg, ügyes vagy Gyuszi! Nem is értem, ezeknek az eljárásoknak a lefolytatását miért nem követelted a főügyésztől? Pedig micsoda mennybemenetel lehetne most, friss ropogósan kinevezve az új tisztségre, ha a bíróság kimondaná: neked volt igazad. Helyette kezd a dolog úgy kinézni, mintha Fletó látogatott volna Liliputba, ahol te vagy az izomember. Meglehetősen kínos volna, ha a bíróság az elszámoltatásosdi slusszpoénjaként téged kötelezne nyilvános bocsánatkérésre.
De ne legyünk igazságtalanok, vannak azért kibukó apróbb ügyek. Itt van mindjárt Vági Márton ex NFÜ elnök sajátosan bőkezű ajándékozási szokása, vagy a legfrissebb Benedek Fülöp ügy, ahol fény derült az FVM államtitkár turpisságaira. Mindkettőnek van azonban egy sajátos, apró de nem lényegtelen közös vonása, ami megadja az ügyek sajátos bukéját. Vágit és Benedeket is menesztették a kormányváltás alkalmával hivatalának éléről, ám két ilyen derék jómunkásember mégsem lébecolhat csak úgy munka nélkül az utcán. Még elvesznének ezek a pernahajderek. Tippeljetek, hol kaptak ők mindketten biztos állást?

Igen, bizony, Orbán Viktor fülke - izé- páholytársa, Csányi Sándor mentette meg őket, azóta ott csimpaszkodnak az OTP vezér hóna alatt a hónaljkutyában. Vágiból MLSZ főtitkárt csinált, az éppen másfél éves felfüggesztettjét kilébecolni igyekvő Benedekből meg főtanácsadót. (muhaha) A kínunkban röhögés után ne tartsuk magunkban, mondjuk ki a kérdést hangosan: milyen tanácsokra lehet szüksége Csányinak, amit a nemrég még Budai által elszámoltatni kíván Benedek adhatott neki? A kérdés költői, hisz mindannyian tudjuk: a közpénzek szórásának módja iránt tanácsot kérni ősi oligarcha szokás.

De az oligarchákat most éppen üldözik és elszámoltatják, ugye?

68 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr92424948

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elszámoltatás, Isten veled! 2010.11.05. 14:05:01

A megafonban lemerült az elem, a kijelöltekből elfogyott a szusz. Már csak Nemzeti Trubadúr Péter énekelgeti a "felelősök ne úszhassák meg" kezdetű strófát, bár, ha jobban figyelünk ő is inkább csak dúdolja.

Trackback: Vigyázz, dől a fa! 2010.11.05. 09:46:48

politikai meseAtyafiak, Viktorunk, ki egyszer volt, most van csak igazán, nagy tettekre született e földre. Azonkívül nagy fába vágta a fejszéjét!Barátunk, miután kényelmesen elhelyezkede országunkban, keveselte a mozgásterét, így hát kikacsintott mess...

Trackback: VIP Seggberúgás Zrt. 2010.11.05. 09:30:29

Tisztelt Leendő Ügyfelünk!Engedje meg, hogy tájékoztassuk egy új, izgalmas, soha nem látott lehetőségről! Unja, hogy nyanyák mondják meg önnek különféle hivatalokban, hogy nem építhet hétvégi telkére csillagvizsgálót? Elege van abból, hogy mindenféle k...

Trackback: Történelmi: Gyurcsány a vádlottak padján? 2010.11.05. 09:16:58

Égető szükség van egy elrettentő példára, de az biztos, hogy egy miniszterelnök esetében mindenféle gyanúnak tízszer olyan biztosnak kell lennie. A legfőbb ügyész helyettese a Parlamentben Budai Gyula kérdésére nem cáfolta, hogy Gyurcsány Ferenc is ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naiv vagy, Fabius. Keller talált valamit, anno? Naugye!
Le van ez zsírozva: ma nekem, holnap neked, a színfalak mögött békés egyetértés honol, a cirkusz csak a plebsnek szól.
És hol marad a Lex-Papcsák?
Gyengülnek a fijuk, vagy egyébként is elzavarták volna komoly megbízásából Ferencet?
Kutya kemény világ! Most képzeld el, ha szabadon garázdálkodhatnának! Eftársakk! Hámmá a láccatra se adnak? Bár az ecceri fidesznyik 2 bites droidnak ebből csak az jön le, hogy: "na, na ugye megmondták, hogy a Gyurcsányi megy a sittre..." Aha, eccerikém, te meg a fidesz szopóág tagozatára. Mert tévedés ne essék kb. itt tartanak. Egyébként Fabius - mindjárt megjelennek majd a fityisz narancskomcsi droidjai és heveny komenistázásodba fognak... Oda se nekik, nyugodtan ajánlhatod nekik, hogy olvasgassák Viktorka kedvenc "Rákosi Elvtárs beszédei" című könyvecskét. Evégre Viki is azt forgatja lelkesen, meg az egész frakcióban úgy látom kötelező olvasmány lett!
@Boli:
"mindjárt megjelennek majd a fityisz narancskomcsi droidjai"

Még most osztják a feladatot...:)

P.F. körül egyébként hasznosabb, ha elülnek az indulatok, így lehet, kevesebb trolldroid érkezik!
Nahát, nahát. De hol marad a büszke, a világ legfrankóbb népének hangos elégedetlensége, hogy az egyik leghangosabb igéret holmi hazugság volt? Vagy a GYF elleni koncepciós perre várnak, hisz ha GyF kezein karperec csattan akkor a képviselők 99%-át is lehet vele együtt lesittelni, persze csakis tisztességes eljárásról beszélek, hisz a koncepciós per virtigli komcsi módszer.

Ejnye NERtársak és NERtársnők. Ti vagytok a 21. század magyar komcsijai, csak a színt lecseréltétek a már kikopott vörösről az élénk narancssárgára.
Én értem miért kell az alkotmányt megváltoztatni, hiszen ottt a Schmitt Pál esete. A FIDESZ irányítja.

1. § Magyarország: köztársaság.

2. § (1) A Magyar Köztársaság független, demokratikus jogállam.

(2) A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja.

(3) Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni.

2/A. § (1) A Magyar Köztársaság az Európai Unióban tagállamként való részvétele érdekében nemzetközi szerződés alapján - az Európai Uniót, illetőleg az Európai Közösségeket (a továbbiakban: Európai Unió) alapító szerződésekből fakadó jogok gyakorlásához és kötelezettségek teljesítéséhez szükséges mértékig - egyes, Alkotmányból eredő hatásköreit a többi tagállammal közösen gyakorolhatja; e hatáskörgyakorlás megvalósulhat önállóan, az Európai Unió intézményei útján is.

(2) Az (1) bekezdés szerinti nemzetközi szerződés megerősítéséhez és kihirdetéséhez az országgyűlési képviselők kétharmadának szavazata szükséges.

3. § (1) A Magyar Köztársaságban a pártok az Alkotmány és az alkotmányos jogszabályok tiszteletben tartása mellett szabadon alakulhatnak és szabadon tevékenykedhetnek.

(2) A pártok közreműködnek a népakarat kialakításában és kinyilvánításában.

(3) A pártok közhatalmat közvetlenül nem gyakorolhatnak. Ennek megfelelően egyetlen párt sem irányíthat semmiféle állami szervet. A pártok és a közhatalom szétválasztása érdekében törvény határozza meg azokat a tisztségeket, közhivatalokat, amelyeket párt tagja vagy tisztségviselője nem tölthet be.
Ugye ez a dühöngő blog? Beadnám anyósomat, úgy örökre. Látom, itt megértő társakra lelne. :)
@kisa:
Ez az Alkotmányban szerepel. Nem értem? Miért nem támadják ez alapján az Állami szerveket írányító FIDESZT.

(3) A pártok közhatalmat közvetlenül nem gyakorolhatnak. Ennek megfelelően egyetlen párt sem irányíthat semmiféle állami szervet. A pártok és a közhatalom szétválasztása érdekében törvény határozza meg azokat a tisztségeket, közhivatalokat, amelyeket párt tagja vagy tisztségviselője nem tölthet be.

Államhatalmi, népképviseleti szervek:

•Országgyűlés
•helyi önkormányzatok
•közigazgatási szervek (kormány, jegyző)
•bíróságok
•ügyészségek
•egyéb szervek (Állami Számvevőszék, Alkotmánybíróság)
"Az elszámoltatás tamponja a Sukoró ügy, ami az Orbán-Lauder találkozó kibukása óta nekik talán jobban kínos, mint bárkinek."

Nyilván az hogy Orbán talákozott x 100 pénzemberrel akik között volt egy vagy több valamilyen ügyben sáros a kínosabb mint magában a sárban dagonyázni.

Tényleg, jó hogy mondtad mert magamtól ez eszembe nem jutott volna... baszki.
Orbán-Lauder ügy = Orbán valamikor találkozott Lauderrel.

Ennyi a hiteles információ.

Ennél többet nem tudunk. Az, hogy egy baloldali újság spekulál, hogy mi hangozhatott el ott, nem igazán bizonyíték. Vagy hangfelvételt kérünk, vagy kussoljanak.

Ez persze nem zárja ki azt, hogy Orbán pacsizott volna Lauderrel, de meg sem erősíti azt.
@Rwindx: Ohó, ne szépítsük. Ugyan abban a sárban dagonyáztak ezek ketten, személyes szopása Orbánnak, hogy róla is kiderült.
Jó kis szaftos történetek vannak itt parlagon, ami mind a két oldal számára tabu téma. Vajon miért?

Az autópálya kifizetések, leosztások az éppen aktuális erőviszonyok szerint csak a jéghegy csúcsa.

Viszont mondjuk az Antenna Hungária széthordása, még I.Orbán idején, majd az onnan elpárolgó milliárdoknak valóban utána nézhetnél Fabius. Persze csak ha elég tökös vagy hozzá.
2009 nyarán jártam Sukorón. Akkor tetőzött a kaszinóügy. A népeket két dolog hergelte: a csöndes tópart helyébe szánt diznilend és a befektetők rassz-jellemzői. Alig volt szó a telekcsere értékearányairól. Az igazi böszmeség az volt, hogy Fletó úgy hitt a projektumban, mint Matolcsy a 6%-os gdp-növekedésben. Ehhez képest a telekcsere vesztesége szokásos befektetői csalogatónak tűnhetett. Az én szememben most is az eredeti ötlet a baromság, amihez képest a telekcsere nem büntetési tétel.
@papas:

Azt a normálisabb ember tudja, hogy egy öt gyermekes családapa jó esetben a családjáért él és dolgozik.

Tudjuk, hogy valaki áll mögötte, mert ugye korábbi munkahelyei ekkora vagyon felhalmozást nem engednek meg.

Ment volna el dolgozni, nem annál egyszerűbb valakinek a támogatásából megélni, annak érdekeit képviselni. Amit Orbán kapott, azt a támogatóitól kapta, mi pedig a 100 x-or megfizettük beleértve Orbánt, neki is muszáj hálásnak lennie a kenyéradó gazdájához.

Kérdezem mit tett egy kisgyermekért, tanulóért, hallgatóért, dolgozóért, nyugdíjasért, munkanélküliért?

Látom viszont napról napra megy előre és vagyont szerez, nem nekünk!
@Rwindx: @SiKom: Hát persze. "Nem volt közgyűlés" - ha ez mond valamit...
Te szerencsétlen posztoló ! Már miért lenne kínos Orbánnak ? Azért mert találkozott Lauderrel ? Az miért kínos te ütődött szarvasmatha ??? Annak a kínos, aki törvénytelenül kiemelt beruházássá nyilvánította a Sukoró panamát. Nem Orbán tette ezt, hanem Gyurcsány. Micsoda tipikus ostoba poszt, Orbán találkozott Lauderrel, ez kiderül a posztból és persze megtudjuk ez égbekiáltóan nagy hiba, ám, hogy Gyurcsány mit panamázott Sukoró körül az nem mi ? Tipikus degenerált balos okoskodás. Csak annyit tud, hogy Orbán találkozott az izraelivel de már ez elég az istenbarmának, hogy kombináljon, az azonban, hogy a gyurcsány-kormány mit művelt sukoró körül az nem üti meg a ingerküszöbét. Hányok az ilyenektől és több milliónyian hányunk - csak szólok...
@kisa: jó poén, de a fiatalabbaknak a szőlő birtok nélkül nem biztos, hogy mond valamit
Ugyanaz amikor a számomra felfoghatatlan mértékben faszjancsi Avar megszellőztette, hogy Orbánt faképnél hagyta Sárközy... Na abból is milyen tombolás lett, a nagy semmiből. Hogy hőzöngött az egész faszkalap baloldal ezen a baromságon és persze - tegyük hozzá - hazugságon... A józanabbja tudta, hogy Orbán és Sárközy szinte baráti viszonyban vannak, lévén együtt ülnek a EU PArlamentben ahol Orbán a legnagyobb EUs párt alelnöke, de az orbán vérére csahos ostoba kisebbség akkora palávert csinélt ebből a semmi hírből hogy zengett bele Hungária.
@kisa: Nagyjából semmit nem mond, merthogy valóban nem volt közgyűlés. Még mindig az Orbánt övező urbánus legendák - 99%-ban konkrét hazugságok - adják meg az értelmét az életeteknek ? Szánalom...
@hunocska: annak idején, még a közgázon, megpróbáltuk tanárokkal közösen megoldani orbánvitya vagyonosodásának rejtélyét, de nem sikerült. szomorú, de tény, hogy a mi képességeinket meghaladta ez a pénzügyi bravúr. talán ezért nem mi vezetjük ezekben a forradalmi időkben az országot.
Nem hinném, hogy az orbán_lauder találka véletlennül derült ki. Valszeg Lauder megmondta, hogy most valaki borítani fog. Vagy ti vagy én. Így, hogy Szíjjártó helyettese árulta el, nem is volt annyira fajsúlyos.
@Lucernaböde: Mi a túró? Neked csak délelőtt tízkor kezdődik a munkaidőd a Szentkirályi utcában?
@Lucernaböde: ezek szerint te vagy ma szolgálatban
Az iNdex is egy nagy marha, hogy ilyen baromságot a címlapjára tesz. Én magam már egy jó ideje sokkal kisebb mértékben olvasonm az Indexet, mert hányok a mérvadónak és kompetensnek tekintett - mert ha címlapon van ugye automatikusan azzá válik az olvasó nép számára - ostoba blogok címlapra helyezésétől.
@Lucernaböde:

Kedves Böde!

Én azt nem értem, hogy lezsidózzátok a Sorost, Sárközyt, a legveszteségesebb OTP elnökét elítéli a vezéretek, majd mindenkinek egy jó nagyot nyaltok. Hozzáteszem a Kínai Kommunistákat barátnak nevezitek, de egyben szövetkeztek a KDNP-vel, a roma lakosággal. Mindenki jó, ha hatalmat és pénzt oszt/hoz.

Tényleg egy érdekes párt a tiéd.
@Lucernaböde: "Nagyjából semmit nem mond, merthogy valóban nem volt közgyűlés."

- Aha, na ez az erkölcsi szintedet is jól mutatja, fidesz droid!
@papas: Nem, nem vagyok szolgálatban. amit írtam az igaz, logikusan nem nagyon támadható. Ugye nem mondod te is Mr./Ms. Tömény Szánalom, hogy Orbán találkozása Lauderrel az kurvára kínos, de hogy törvénytelenül a Gyurcsány kiemelt beruházássá nyilvánította a 10 milliárdos értékvesztéssel megpanamázott telekügyet az nem , mi ???
@belekotty: Nem vagyok droid. Te viszont annál inkább. Vagyunk még egyébként 2 699 999 -en olyan fidesz izék - hogy mondtad faszfejkém ? - Fidesz droid ??? Ha ha ha !!
Inkább azon tépelődj majomember, hogy Ferkó mikor kerül börtönbe és akkor majd szervezd az 50 fős tüntetésed a börtön elé...
@belekotty: Mellesleg az aki a öszödi beszédet igazságbeszédnek tekinti és nem érzi, hogy annak azonnali és visszavonhatalan következménye kellett volna legyen Gyurcsányra - azonnali lemondás, politikából végérvényesen eltakarodás - annak tényleg baj van az erkölcseivel. Mondjuk magyar baloldaliság és erkölcs egymást kölcsönösen kizáró fogalmak, ezt tudjuk rég.
@Lucernaböde: Ahm. Attól, hogy, valamit, ami sárga, mint egy kacsa, hápog, mint egy kacsa, mi nem kacsának hívunk, hanem szitatungának, azért az még kacsa...
@belekotty: A XIII kerületben vagyok egy társasházban és véletlenül olvastam ezt a Tömény Szánalom blogbejegyzést. Akar a fene veletek bíbelődni, de annyira ostobának és hazugnak éreztem a posztot, hogy nem bírtam ki, hogy ne reagáljak. Amúgy szarok rátok szerencsétlenek.
@kisa: Hú de okos voltál ecsém ! Azt a kurv@! Tehát Orbán a bűnös mi, mert ránézett lauderre, de Gyurcsány - a magyar rodosz kolosszusa, Cicerót lealázó "papírbólakkorsemolvasokhahülyeségetmondok" minden idők legnagyobb rétora - akkor sem bűnös, ha TÖRVÉNYTELENÜL 10 MILLIÁRDOS KÁRT OKOZÓ AKTUS AKTORA VOLT, MI ????
Ez vagy te, nyomorult féreg.
Na szevasztok szerencsétlenek ! Csá csumi.
@néma bárány: @kisa:
Tehát Orbán is állami telekcserézett, világos.
@Lucernaböde:

Kedves Böde!

Muszáj elolvasni a leveleidet újból és újból. Győzikével járhattál egy osztályba, mert a szófordulataid hasonlóak. Sikerült befejezni?
Ha ezzel a szánalmas ürüggyel akarod mentegetni ezt a paranoiás, korrupt ámokfutót, hogy Orbán találkozott Lauderrel, akkor azért keressél mán valami ütősebbet.
@Lucernaböde: Nos, csak arra próbáltam utalni, hogy készülj a nagy csalódásra: ahogy az nem volt közgyűlés, itt se lesz "TÖRVÉNYTELENÜL 10 MILLIÁRDOS KÁRT OKOZÓ AKTUS AKTORA VOLT"'

És nyugodj le, az, hogy az egyik csaló, nem jelenti azt, hogy a másik nem az. Nem kell ennyire egy személyre projektálni se az imádatot, se a gyűlöletet, mert árt az egészségnek.
azért azt összemosni hogy valaki(k) szerződést kötnek és azt hogy egy leendő miniszterelnök találkozik a befektetővel nagyon gyenge próbálkozás.
@Rwindx: Nem, orbán - ő is! - a pozícióját kihasználva állami forrásból dotálta kedvenc cégét, olyannyira etikusan, természetesen, hiszen az erkölcsiség a jobboldal epitheton ornans-a, hogy "ne mi nyerjünk a legtöbbet".
Honnan szeditek a tízmilliárdos buktát? A legzordabb becslés se ment öt fölé. Az se szép, de a levegőbe kiabálni sületlenségeket se az.
@stratez: Na, látom megjött végre a hivatásos! Nekem valami olyasmi rémlik, hogy egy most már elítélt bróker, hivatkozott egy "Gyurcsányira" és azon lovagoltatok megállás nélkül, holott az illető nem is találkozott vele.
Az akkor erkölcseitek mások voltak mint a mostaniak? Az erkölcs nálatok ugyanúgy egy átöltözés kérdése mint a liberális/konzerv váltás?
benedek fülcsi előzetese azt mutatja, hogy kirobbant a régóta esedékes orbán - csányi háború. tavasszal még csányi gazdára fogadtam volna, de most inkább viktort érzem esélyesnek. és viktor azt is jól látja, hogy msot mindent megtehet, 2-3 év múlva pedig lehet, hogy semmit. nem csodálkoznék, ha csányitól-hernáditól elvennék a mol-t a fiúk.
talan elovehetnek annak a hulyegyerek ugyvednek a nyilatkozatat amikor a valoperes eljarasban belokte hogy egy tokaji(vagy milyen nem tudom) telek NEM AZ OVE, hanem Orbane, az o neve az iraton csak a zsebszerzodes miatt van rajta :)))
@Lucernaböde: még az óvodások is tudják, hogy ha simicska és puch nem adják áldásukat egy üzletre, akkor az meghiúsul (ld. sukoró). Ha benne lehetnek, akkor az működik (ld. Margit híd felújítás sokszoros áron). Majd üres órádban figyeld a KÖZGÉP (simicskáé) nevét.
@Lucernaböde: (Lauder nem izraeli, hanem cseh-amerikai, Blummal ellentétben).
Imádom, amikor a narancs (vagy legyen az akár lila) ködtől elhomályosult elmék elektromos kisülései szikráznak a fórumokon és lángba borítják az épeszű, konszolidált diskurzus gyenge lábakon álló fatákolmányát.

Aquinói Szent Tamás mondta vala: "Timeo hominem unius libri! (félem az egykönyvű embert!)"

Amúgy meg, elszámoltatás?! Már az elején viccnek indult, kedves Fabius!
Megkezdték a szemétdomb szélét, de mélyebben valahogy nem akarózott nekik kapirgálni. Álljon itt csak két név, tisztán demonstrációs céllal: Mr. kocsis és kapolyi l.
@kisa:
Hmm, azt állítja hogy Orbánnak kínosabb Lauderrel való találkozás mint azoknak akik lezargatták az állami telekcserét. Itt ha jól értem azt akarja a jóember sugallni hogy Orbán és fidesz nyakig benne van a Sukkoró ügyben, jobban mint bárki más.

Most szerinted ez következik abból amit leírtál vagy sem?
@Boli:
Azért csak nem volt mind ellopott pénz a szocik informatikára elumbuldázott pénze, hiszen mennyivel gyorsabb amőba szoftverük van a fideszdroidnál!
Mert míg utóbbiba még csak a választ próbálták bepötyögni, addigra a Boli nevű változat már az összes amőbapanelt beépítve komplett választ ís megírta rájuk!;-)
@Rwindx: Hogy Fabius mit akar sugallni, azt nem tudom, én meg a világon semmit nem akarok sugallni. Csak próbálom kicsit hátráltatni OV szentté avatását.
Ügyes kis poszt.
@Rwindx: Szerintem nem jól érted. Ha akar valamit sugallni Orbán-Sukoró vonalon az az, hogy a Lauder ügy nem lett tisztázva egyértelműen. Jobber megmondóemberek osztották az észt, de hivatalosan mindenki kussol róla azóta is. Ha nincs takargatni való, vajon miért?
@Lucernaböde: A magyar politikus és az erkölcs kizárható fogalom,pártállás nélkül hazug jellemtelen megélhetési gecik.
@Lucernaböde:
Rendben, akkor Orbán egy nem közgyűlésen mondta, hogy "de ne mi nyerjük a legtöbbet".
Igazad van, sokkal jobb.
@kisa: ennyi, nem több, nem kevesebb. többször próbálták már publikálni részletesen a mikéntjét, de valahogy komoly orgánumig még nem tudott eljutni a dolog :)
javaslom a témában: www.kibulizottorszag.net/
@belekotty: persze hogy koponyegforgatok, mind azok

itt van ez a Bencsik pocs aki szerint akar fel is lehetne fuggeszteni az alkotmanybirosagot

na ez a koponyegforgato ketszer szdsz szinekben lett megvalasztva polgarmesternek

ennyit a fidesz "elveirol"
@kisa:
Akkor máshogy mondom: ezt állítja.
Idézem mégegyszer: "Az elszámoltatás tamponja a Sukoró ügy, ami az Orbán-Lauder találkozó kibukása óta nekik talán jobban kínos, mint bárkinek."

Engem nem különösebben érdekel hogy Orbán szentté vagy patássá avatják, viszont szeretek a tények szilárd talaján maradni.

@néma bárány: Neked is szól az idézet.
Egyébként mit kellene tisztázni egy üzletemberekkel való találkozáson ami egy a többszázból? Milyen büntetőjogi háttere van a dolognak? Miért nem tisztázza magát minden szervezet aminek tagja vagy vezető beosztásában van? Miért tisztázza magát mindenki aki valaha is találkozott vele? Azért mert egy ilyen felvetés ökörség, csakis sárdobálásra alkalmas, másra nem.
Ja, nem is csodálkozom. BKV-s ügyek még mindig elmeszelve, Szalainé kiengedve, MAL vezérek vígan éldegélnek, ott is kiengedve a bűnbak. Stohl Buci is vígan éldegél, dehogy fog ő börtönbe menni, 50 milliós tartozások Mónikának, Győzikének, Lang Györgyinek, ugyan már, hát miért szólna hozzájuk bármit is az APEH, csak engem szívatnak 132 forintommal. Ez van a fiatalok előtt, lehetsz bűnöző, csalhatsz, lophatsz kedvedre, nem számít, ha híres és celeb vagy, meg politikus. De jaj, ha kisember vagy, akkor kuss legyen, és gürizz ész nélkül, meg tarts el 7 embert magadon kívül. Ja, és ne is álmodjunk magánnyugdíjról, arra állam bácsi ráteszi a kezét, mert már most sem bírják fizetni az ingyenélő rokkantnyugdíjasokat sem.
@Rwindx: És? Erről aztán se Fabius, se te, se senki nem tud hitelesen nyilatkozni, kivéve az érintettet. Fabius úgy látja, és ezt a saját blogjában kiposztolta, hogy kínos a dolog. Szerinted nem kínos. Orbán véleményét meg nem ismerjük, tehát lehet nyugodtan osztani az észt, kinek-kinek a vérmérséklete és pártpreferenciája vagy más egyéb preferencia alapján. Mi is ezzel a gond?
@Rwindx: Ilyen alapon a Fletó-Bajnai-Sukoró vonal emlegetése is ötletelés, ami csak sárdobálásra és szemfényvesztésre jó. A feljelentések aránya köztük és Budai közt 0-4 re áll. Mellesleg a telekcsere miatt Tátrai van előzetesben, mert azt talán tudják bizonyítani. Ezen kívül a fingot harapják.
@kisa: Én nem nyilatkozok, mivel nincs miről. Én mérlegelek. Azt mondja kínosabb mint bárki másnak, nem azt hogy kínos. Az állami telekcsere tény, nem fikció, azt meg valaki aláírta, engedélyezte. Aki ezt megtette annál kínosabb senkinek sem lehet. A konzekvenciát vond le ha akarod.

@néma bárány:
Lehet viszont ő vizsgálódik, ha nem jut semmire akkor pofára fog esni, elég nagyot. Ellenben Tátrai tegnap jelentette be hogy belemenne egy vádalkuba. Gondolom ha csicsereg, nem az előző esti mesét fogja előadni. Az ilyen alkukban fajsúlyosabb dolgok szoktak szerepelni. Meglátjuk mi.
@konrada: Még szerencse, hogy 8 és 8.49 között volt néhány perc... Ellentétben veled, ez bőven elég volt nekem megírni. :) Te viszont, csak a kétbites narancskomcsi fideszdroidból ismertél magadra úgylátom! Bár az is elég lassan ment bolsevik elvtárs! Mert ellentétben veled és harcos narancsoskomancs testvéreiddel ez az egész vörösből narancsosba megfakult vezérkultusz és sűrű, a Rákosi elvtársatok "legszebb" idejét idéző korszak messze áll tőlem. Márcsak családi okok miatt is eccerikém. Nektek viszont 20 év után úgy látom nagyon bejön a narancskomcsi világ, a sok volt KISZ, MSZMP titkár, munkásőr elvtárs és csemetéik, talpnyalóik és besúgóik sz.r dumája, melyhez gyönyörűen tapsoltok és bólogattok! Igen, gratulálok ecceriségetekhez!
Egyébként tényleg nem tudom, kinek van kétsége a különböző vizsgálatok kimenetelével kapcsolatban. A dolog tényleg le van zsírozva, a coci majmok alatt is voltak nagy vizsgálatok és a végén mi lett? Na most ugyan ez fog történni, csak a fityisz nevű banda kommunikációs gépezete jobb, de a végén majd valami elévülést, vagy bizonyíthatatlanságot fognak belemagyarázni és erkölcsi elítélésre hivatkozni, mondván törvényileg nem lehetett... Aha, az esti sörözésnél majd együtt csapkodják a térdüket a röhögéstől, hogy a plebs meg milyen indulatokat visz bele és futja a kis köreit a biliben. Kéz kezet mos - akkor és most is - elvtársak... Nemár, hogy valaki elrontsa a politikusi boltot. Ha megint fordul a kocka, akkor majd ők is üljenek? Nem akarhatjátok... :)
@Lucernaböde:

Fater, te ugye az Esélyegyenlőségi Program keretében...?
Az ugye tiszta előttünk, hogy csöbörből vödörbe sodort a forradalmi fülke hangulat... de! Azért az alkotmánynál én leragadtam egy ideje:
" (3) A pártok közhatalmat közvetlenül nem gyakorolhatnak. Ennek megfelelően egyetlen párt sem irányíthat semmiféle állami szervet. A pártok és a közhatalom szétválasztása érdekében törvény határozza meg azokat a tisztségeket, közhivatalokat, amelyeket párt tagja vagy tisztségviselője nem tölthet be. " - kérem szépen, így csinálják ezt a fideszesek? betöltenek valamit, amit nem tölthet be párttag vagy tisztségviselő?
- ám ennél is jobban izgat a másik két valami, ami szerintem egész egyszerűen nem működik - méghozzá azért nem, mert a fidesz az alkotmányban foglaltak ellenében cselekszik:
"2) A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja.
- ugyanis a nem fideszes képviselőknek semmi beleszólást nem biztosítanak, ahogyan a nép közvetlenül sem gyakorolhat hatalmat... vagy igen? és azt hogyan? én nem látok semmi beleszólási lehetőséget... nem hogy akaratnyilvánítást ...?!

(3) Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni.
- a fidesznek bizony minden tevékenysége a hatalom erőszakos gyakorlására és kizárólagos birtoklására irányul - még a vak is ezt látja! Ha ez alkotmányos? én megeszem a kalapom! A másik meg, amitől falra mászom, hogy jogi egyetemet végzettek között senki nincs, aki nem fideszes? Hol vannak a pártatlan elemzők, felvigyázók a fene tudja mi lenne a titulusuk - minimálisan is szakemberek - nincsenek?
Vagy a fidesz törekvései ellen nincs már jogosult ember, aki felléphetne? - holott kötelessége is mindenkinek. A blogszféra viszont pusztába kiáltott szónak bizonyult mióta létezik...
Szóval ne egymást üssük már agyon, hanem azt aki a jogainkon tapos keresztül - ha lehetséges. Lehetséges?
@térfél:

Ezért mentünk ki az utcára, és adtunk hangot a véleményünknek. Hogy mire mentünk vele, az majd hétfő-kedden kiderül.
@Fabius: a delejes ember lekódolta, hogy a fejében miket suttognak a hangok, ezek fényében nem túl sokat várok :-|

index.hu/belfold/2010/11/05/orban_keleti_szel_fuj/
Egyetlen komoly feljelentést nem tett Papcsák.
süti beállítások módosítása