Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.10.26. 16:18 Fabius

Abcúg Alkotmánybíróság!

Címkék: fidesz alkotmánybíróság törvényhozás fékek ellensúlyok

Hivatalos és félhivatalos indoklások szerint nem kellett félteni a fékek és ellensúlyok rendszerét attól, hogy kormányközeli bírókkal töltötték fel az Alkotmánybíróságot. Mert legyen bár Schmitt Pál a törvénykezés motorja a mindent(alá)író pennájával, az alkotmánybírók jelentik a jogállamiság garanciáját.

Ezt ugyan hittük is meg nem is, de mától biztosan nem kell tétován bolyongani a bizonytalanságban: pártunk és kormányunk tőlük sem tűri a fékezést és ellensúlyozást.

Az Alkotmánybíróság első ellenkezésének legkisebb jelére bedurcizott a kormány, és mit sem törődve a látszattal magára rántotta a "hazudtunk reggel, éjjel, meg este" gyurcsányi takaróját. Mert a kijelentés, miszerint:

"a kormány kezdeményezi az alkotmány módosítását, hogy azok a kérdések, amelyekről nem lehet népszavazást tartani, kerüljenek ki az Alkotmánybíróság (Ab) hatásköréből. A 98 százalékos különadóról szóló törvényt, amelyet az Alkotmánybíróság kedden megsemmisített, változatlan tartalommal javasolja újra elfogadni a parlamentnek."

...csak azt jelenti, hogy bizony hazudoztatok mindenfélét nemlétező fékekről meg ellensúlyokról.

Ezért szerintem felesleges az alkotmányt a szátok íze szerint módosítgatni minden hasonló alkalommal. Mondjátok ki: Magyarországnak nincs szüksége okvetetlenkedőkre, az Alkotmánybíróság működést meg függesszétek fel. Még ez is kevésbé lenne hányingerkeltő, mint a mindenkori alaptörvény védelmezőiből bohócot csinálni.Azt nyilván nem javaslom, hogy esetleg lassítsatok a törvénykezésen, mert a futószalagról leeső határozatok tele vannak hibával, logikai és jogi zsákutcákkal. Amiket egy megfontoltabb és átgondoltabb szövegezéssel elkerülhetnétek. Mert, ha nem világos most sem az aránytalan végkielégítések megzabolázásának szándékával van baj, hanem annak kivitelezési módjával.

 

 

ÁPDÉT:

Lázár Jánosban csúcsra jár a hisztifaktor, az alkotmánybíróság póráza már meg van szövegezve és be is van nyújtva a bohócligának.

http://www.parlament.hu/irom39/01446/01446.pdf

73 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr892400747

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Abcúg Alkotmánybíróság! 2010.10.27. 06:14:24

Hivatalos és félhivatalos indoklások szerint nem kellett félteni a fékek és ellensúlyok rendszerét attól, hogy kormányközeli bírókkal töltötték fel az Alkotmánybíróságot. Mert legyen bár Schmitt Pál a törvénykezés motorja a mindent(alá)író pennájával, az…

Trackback: Jó lesz vigyázni! 2010.10.26. 16:36:52

Alkotmányellenesnek találta az Alkotmánybíróság a Fidesz kormány egyik első intézkedését, amellyel visszamenőleg vetette ki a közszolgák 2 millió forint feletti végkielégítéseire a sarcot. Ez az új kormány első olyan intézkedése, amely egy jogi fórum e...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az AB monnyon le. Mást úgysem nagyon tehet ;-)
Megint egyet gondoltunk... Igy hát szépen, nyugodtan, de azért szomorúan amiatt, hogy megint igazunk lett, átevickéltetem valahogy a másik poszthoz írott, releváns kommentemet.

Ezek hülyék.. ha már a látszatért fenn kell tartani egy AB-t, nuku beleszólással, nem lenne olcsóbb mindannyiunknak kisorsolni azt a pár helyet a neten, mondjuk a minimálbér háromszorosáért, évente változó vetésforgóban a függetlenség meg a demokrácia jegyében...?

Jelentkezéskor jogi végzettség nyilván kizárva, talárt ne akarjon hordani (az eltérő méretek miatti spórolás ugye..), lábméret 35-45 között.

Ha nem veszik bele a túlfejlett igazságérzetet, mint kizáró okot, én is ajánlkozom, sőt, bejegyezhetik a székhelyet szerény rezidenciámba is, havi 50+rezsi (fűtés okt. l5-ápr. 15 között max. 20 fokig), esetleg a postát is kinyitogatom, de a Fujitsu Siemensemen lepöntyögöm még a határozatokat is, ha feldiktálja Szíjjártó vagy Répássy a szöveget szkájpon, de jöhet emailben is, amennyiben fizeti a kincstár a jupiszimet.

Nagyonis megfelelek én is, nem jogot végeztem, kussolni meg eddig is kellett, most majd legfeljebb pénzért, nekik is olcsóbb lesz, mi a francnak annyi nagytudású annyi lóvéért akkora bazi nagy épületben, mikor megoldhatjuk olcsóbban is, rakhatják máris fel a honlapra a jelentkezési lapot, oszt' szombat este az ötössel együtt mindjárt megejthetik a sorsolást is a királyin, ha sok dolgától ráér esetleg a Spaletta, ő húzhatja személyesen a neveket az üveggömbből..(vagy nem ő az alkotmány őre mai nap?)
@úriparaszt:

Pedig úgy igyekeztek tompítani a kormány arcon landolását :-) Az egyhangú döntés mellé ezért négyen ( Bihari Mihály, Kiss László, Lenkovics Barnabás és Stumpf István ) igyekeztek bocsi, de tényleg szar lett indoklást is adni a szimpla: szar lett helyett.
@sületlenke:

Diszkrimináció! Az én lábamra a 45-ös cipő gyakran kicsi! Tessék kérem módosító javaslatot benyújtani ennek megfelelően az alkotmánybírák paramétereit meghatározó törvényjavaslathoz!

:-D
@Fabius: jóvanna, mindenre az én rohadt nagy empátiám se gondolhat előre...Ha nem gondolnálak megrögzött monogámnak, kárpótlásul felajánlanám, hogy bármely általad megnevezett szexbombával felvértezve legyeskedhetsz szombaton a Palibá vezette sorsoláson..

Igy azonban legfeljebb arra hivatkozhatnék, hogy a kiírásban biztos szerepelni fog, hogy az illetőnek nem lehet saját blogja, de amúgy is, már ne haragudj, nem élsz te túl nagy lábon?
Nem sokat tétováztak, Lázár máris a tettek mezejére lépett:

www.parlament.hu/irom39/01446/01446.pdf

Az indoklás valóságos gyöngyszem. Bravó!
@sületlenke:

Mit mondhatnék erre? A telefonfülke termetnek megfelelő az alapzat :-))
"A jogállam megszilárdulásával az alkotmánybíráskodás ilyen széles jogköre mára
indokolatlanná vált ."

Ezen besírtam a röhögéstől :-) Nem semmi arcok. Lehet mégis kell keresnem a bolhapiacon egy kalasnyikovot? ;-O
@úriparaszt: Ja, azzal szilárdult meg a jogállam, hogy náluk a sunyi, elhallgatott terveikre összehozott kétharmad...

A piacon azért mégse kalasnyikovot vegyél, hozzál inkább káposztát, oszt' savanyítunk magunknak..Tudsz-é taposni rendesen, vagy majd a Fabius, az ő lábmérete már ismert előttem..
@úriparaszt:
"Lehet mégis kell keresnem a bolhapiacon egy kalasnyikovot? ;-O "

Ne tedd! Nemsokára leírom, miért! :(
@sületlenke: Tévedsz, az az úgynevezett túlélő zsigeri logika (igaz milyen szép így leírva?).
Ha van kalasnyikovod, akkor nem kell magadnad csinálni a káposztát, hanem elveszed attól, aki csinálja, viszont nincs kalasnyikovja ;-)
@sületlenke:

Ha ráérsz, akkor hallgasd végig az ünnepi beszédét drága miniszterelnökünknek! (én megtettem, tanulságos volt)

Fogsz savanyítani káposzta nélkül is!
@úriparaszt: @sületlenke:

Nem is értem mit fanyalogtok ezen a jogállam szilárdulás dolgon. Köztudott, hogy minden erős alap nélkülözhetetlen eleme a beton, abból meg öntöttek eleget a kormányoldalon. :-)

Nagyjából akkorára is zsugorodott a jogszerűség, amekkora szabálykövetési hajlandósággal egy off shore építőipari vállalkozás rendelkezik.
@Bunkológus: mit gondolsz, meddig fogok én élni, hogy ezzel hergeljem magam? Épp elég volt belőle, amit a portálok kiemeltek...Különben is,

Setét van,
oszt még lámpaolajom sincs..
én csak szép szomorúan kezdek kétségbe esni...

nem akar valami civilszervezet az utcára vonulni? mert ez a parlamenti "ellenzék" lószart se ér.
@Fabius: Nem fanyalgok én hanem elégedetten csettintgetek.. pont ilyesmi határozott kormányt szerettem volna. Épp csak a névsor hibás ;-)
@vagyok, aki vagyok...: Nem akar, mert nincs érdek értelmező képessége az embereknek. Én most fütyülésben gondolkodom - van is hozzá sípom, amit a nyakamban hordok és, ha valaki a képembe mer hazudni, azonnal lefütyülöm a közelemből. Egyébként szándékomban áll küldeni az ellenzéknek is, hogy kicsit jobban érvényesülhessen a nem tetszésünk a parlament falai között is. Most milyen jó lenne, ha egyet is tudtam volna választani olyat, aki kíváncsi az őt megbízó polgár akaratának érvényesítésére.(de hát senkiben sem bíztam) Ki kell fütyülni ezt a sok beteget a kormányból, azt nem viselik el hosszú távon.
@vagyok, aki vagyok...:
teljesen egyetértek

s nekem is megfordult már a fejemben, hogy nem kéne valami szerveződést beindítani?
@vagyok, aki vagyok...: az LMP meg Gyurcsány is szervezi, na az utóbbi pont ehhez hiányzott, újabb finom falat a nemzeti szócsőnek...

A trubadúr majd mantrázza (vagy már meg is történt?), hogy a nép akarata az volt, hogy Szilágyiné meg ilyenek ne tarthassák meg a lóvét, így az AB korlátozása csak a nép követelésének végrehajtása, oszt' annyi...

Szerinted amúgy, ki a fene megy el akár az LMP tüntetésére is? A blogoszféra szereplőit leszámítva érdekel ez bárkit is? Ez nem olyan ország.

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/8079/el-a-kezekkel-a-jogallamtol/
hogy RETTEGNEK a mandineren

kolat, sultkrumplit!!! es kajan mosolyt :D
Emberek, Orbántól és hazug, simlis bandájától minden kitelik.

Ha kell, az egész jogállamra fittyet hánynak, és kikerülnek minden akadályt.

Ne engedjük, hogy a diktatúra még nagyobb teret engedjen magának, és ennél rosszabbra forduljon.

Orbán/Lázár itt az idő, húzzatok végre a p.csába.
@Fabius: termeszetesen ez is kepviseloi inditvany

igaz hogy amerikaban is leszarjak az alkotmanyt (kiveve a puskas reszt), de van abban valami amikor az 50 allam haromnegyedenek egyenkent kell rabolintania a valtoztatasra....nem is maceraltak sokat
Pont 3.-án nem leszek Budapesten. Így nem lesz tizenkét ember az Alkotmánybíróság előtt, mert kb. csak ennyi dühös emberre számíthat az LMP (sajnos). Na mindegy, később majd csak lesz egy eső nap is!
@úriparaszt:

Nem hülyeség, amit mondasz! Ha most valamennyien lemondanának:
1. Bebizonyítanák, hogy még maradt valamennyi gerincük (még van benned jó, apám!),
2 Talán a Fidesz is rájönne, hogy a Viktor sok egy kicsit.

@gramercy: Tűzök a Mandinerre!
Most hallottam, Lázár bejelentette, hogy visszamenőleges hatállyal módosítják a globális felmelegedést.

Ne az emberekkel fizettessék meg!
@gyilkos fűegér: helyette választanának 11 másikat, a többi eljárás meg állna addig. Ennek sincs sok értelme.
@Ordnassac: Szerintem van értelme, de nem az a lényeg, hanem a tartás.
Bizonyíthatnák, hogy nem pártkutyák és nem megélhetési alkotmánybírák.
Abban igazad van, hogy lenne helyettük gyorsan újabb focicsapat, de mindenképp kommunikációs bukta a fidesznek, ezáltal fegyver a leendő ellenzéknek. (a mostaniaknak felesleges fegyver, nem érik fel a lőszeresládát)
@Ordnassac: jól van Ordink, látom, ide is csak benéztél azért, a TG-n is kiakadt a nép normálisabbja, nem?

Kodó benézhetne szintén, hadd élvezkedjünk legalább egy kicsit.

Te sajna a sorsolásos bíró-választáson nyilván szóba se kerülhetsz, lévén jogtudós, Fabiust a lábmérete meg a saját blog zárja ki (bár írhatna esetleg főzőblogot, vagy kertészetit).
Tényleg, ott még a nagy lábának is hasznát veheti, a Kőbányai úti Oázisban minden év április 1-jén mindenki annyi százalék kedvezményt kap a növényekből, amekkora a lábmérete. Láttam olyat is, aki a 6 év körüli kisgyereket 60 centis bohóc-surranóban csúszkáltatott a kedvezményért.

Hát igen, találékony nép vagyunk.

Ezeket is jól megtaláltuk magunknak, hogy Kodó sztájelban a poszthoz is visszatérjek....
Na de tényleg, milyen módon lehetne kulturáltan leírni, hogy a "kurva anyját az összes ilyen cinikus köcsögnek"? Komolyan, mert nem szeretnék alpári lenni! Ennek a lázár gyereknek a pökhendi képe láttán piszkosul viszket a tenyerem... Valaki leb.szhatna már ennek is egyet! Egy ország érezné magát egyből jobban! Na de ami késik, az nem múlik! Elődke is megvolt Tominak.. :)
@sületlenke:

A blogszférát azért nagyon is érdekli a dolog. Rajtuk, rajtunk keresztül sok emberhez elér, hogy nem feltétlenül jó ez ami most történik. Mellesleg soha ennyire egységes álláspontokat nem lehetett olvasni egy adott ügyről, nagyjából azonos időben:

Gazda Albert:

index.hu/velemeny/2010/10/26/kell_nekunk_ez_a_vacak_alkotmanybirosag/

Mandiner:

mandiner.blog.hu/2010/10/26/kotmany

Török Gábor:

torokgaborelemez.blog.hu/2010/10/26/269_hol_van_a_rubicon

Archiregnum:

archiregnum.blog.hu/2010/10/26/nemzeti_ellentmondas_rendszere

Michael Night:

michaelknight.blog.hu/2010/10/26/jo_lesz_vigyazni

Sárdobáló:

sardobalo.blog.hu/2010/10/26/a_szabadsag_vege

Walter Melone:

waltermelone.blog.hu/2010/10/26/eleg_volt_63

Piroslap:

piroslapok.blog.hu/2010/10/26/csunyan_viselkedett_az_alkotmanybirosag_ezert_a_fidesz_jol_megbunteti

...és ezek csak azok, akiket én olvasok.
Lázártól nem semmi ez a cinizmus!
Ellenforradalmárok vagytok mind!
Azok sorsával pedig tisztában vagytok! Vagy nem?
@Bunkológus: Dehogynem, meg az elmebetegekével is! :)
@Bunkológus:
Igen. (remélem, nem rám értetted?)

politikus lesz belőle...
Magyarországon az elithez tartozik! Vagy nem?
@Fabius: Láttam, tényleg sokan foglalkoznak a témával. Az is sanszos, hogy pár ezer ember olvassa ezeket a blogokat, portálokat. Több nem nagyon, kommentelni még kevesebb fogja, megmozdulni, vagy bármit is tenni még annál is. Nem is lehetne semmit, az is ténykérdés. Attól még a nagy-nagy többség nem is tud róla, nem megfelelő tájékoztatást kap - direkt néztem ma a kertévéket, amit azért a nagybetűs néz...egy-két mondat, a királyi dettó, megszűrt fogalmazás, éppen a lényeg nem volt benne. De sajnos, nagyobb baj, hogy a masszát nem is érdekli....

Na, úgyhogy, írhat itt száz blogger, olvashatják x ezren, aztán annyi. Ennyit lehet tenni.

Ez van és reménytelen.
@sületlenke:

Ehh...nehéz ügy. Egy esetleges demonstráció felrázná kicsit a közvéleményt. Az LMP néhány tucat aktivistája önmagában kevés ehhez. Gyurcsány képes tömeget mozgatni, ha akar. Akkor lennének néhány ezren, ami már azért jelzés értékű a kormány számára is: ne higgyétek, hogy nem megyünk az utcára.

Viszont:

a, a hatékonysága erősen kétséges,

b, megint az utcán politizálnak majd az emberek trappoldát játszva. Mi különbözteti ezt meg a Fidesz populizmusától?
@sületlenke: a TG blogon a poszt éjfélig túllépte az 1000 kommentet és igen sokan kiakadtak. 13 trackback volt, az se semmi.

Azonban tartok tőle, hogy ez kevés. Gyurcsány meg inkább árt az ügynek...
@Fabius: gyanítom holnap a VV és a Vastagbőr is fog erről írni.
@Ordnassac:

Írjon is, mindenki minél többet. Legalább lárma legyen, ha egyéb vétó lehetőség nincs.
@Fabius: a zemberek még a 2/3ad mámorában élnek majd ha belelóg a bilibe a kezük, akkor felébrednek.az ilyen ab csak úri huncuttság,ez még nem érdekül minket.meg má lefőtt az első adag pálesz, a törköly meg érik, abbú lesz jó gatyaszaggató,harjá viki.
@sületlenke: A zemberek ettől nem fognak felébredni. A zemberek ingerküszöbe a pénztárcánál kezdődik, majd ha rosszabbul élnek, akkor esetleg meghallják azokat a hangokat, amiket kicsit előbb kellett volna.
A Fideszn eleget tölt(ött) a kasszába (válságadó, magánnyugdíj eltérítés, átlépés a magánból állami nyugdíjba, ..+ ami még jöhet), hogy egy darabig ne kelljen igazi, jövőbemutató változásokat (struktúrális reformok, racionalizálás) csinálni.
A jelenlegi kérdések (most) nem fájnak a Tecsó vagy Ósan kasszánál.
A kommunikáció szinte tökéletes, 20 éve gyakorolják, a frakció egyelőre szorosan összezárt.
Egyszerűen semmi _olyan_ nem történik, ami megingathatná a Fidesz hívőket.
Aki jelezhetne (alkotmánybíróság) az vélhetően nem fog. Esetleg Sólyomról tudom elképzelni, hogy hasonló szituban felállt volna, a jelenlegi gárdáról nem. De ne legyen igazam :)
A lényeg, hogy minimum 2 ciklusra ott van a Fidesz ahová a nép választotta.
Lesz szép új alkotmány, benne a címer, meg 'Mi akik hiszünk' esetleg nagy jóindulattal 'ti, akik másképp gondoljátok', meg szent korona, nagymagyarok, síp,dob, nádihegedű. Tessék zászlót lobogtatni és egyelőre nem gondolkodni...
@úriparaszt: "a frakció egyelőre szorosan összezárt"

Hidd el, a torta előbb-utóbb elkezd fogyni, és akkor egymásnak esnek. Dantont Robespierre nyírta ki, Röhmöt Hitler, Trockijt Sztálin, így megy ez.
@Dr. No: Nem volt véletlen az 'egyelőre' kitétel ;-)
@Ordnassac: Nyertél. S bár nyílván kétes a hatásossága a blogokon írtaknak, azért jó, ha minél többet foglalkoznak a dologgal. Nem mellesleg: a vélemény - még - szabad. Éljünk ezzel a joggal. Véleményem szerint a büdös életbe nem fogok a FIDESZ-re szavazni. Immár nincsenek illúzióim elbaszott négy év lesz ez megint.
@kiraaaaa:

"nem kéne valami szerveződést beindítani?"

Blog Párt.
Értelmetlen első ránézésre.
De! Képzeld el, melyik pártnak lenne ilyen profi az írott sajtója?

Ja! Ha valaki lesz olyan bolond, hogy komolyan veszi és belevág, akkor alapítótag szeretnék lenni!
1-3. számú tagkönyvre tartok igényt!
Ki ne hagyjatok!
Erről az egészről kényszeresen egy dr Bubo szösszenet jut az eszembe:

"A terápiának léteznek olyan formái, ahol már az is eredménynek számít, ha legalább az orvos életben marad."
Nálunk már megy a szervezkedés a tüntetéshez való csatlákozásról. Néhányan úgy gondolják ideje Viktornak is kijelölni a felhatalmazása határait. Mert ha másra nem is, egy állas kiosztására mindenképpen alkalmas a megmozdulás. Mert bár felül a Cárja, alul a sleppnek árja, azért a nép az úr.
@néma bárány: Jó lesz igyekezni azzal a tüntetéssel mindenkinek...

A következő nyilván a gyülekezési jog megnyirbálása lesz, az indoklás is kézenfekvő: megszilárdult jogállamban a népakarat érvényesül, kvázi nincs mi ellen tüntetni.

A népimádat kifejezésére azért meghagyják a mindenkori hatalom melletti harcos kiállás eszközét, kijelölik rá a Nemzeti Győzelem napját április 25-re, hogy a rajongó nép együtt ünnepelhessen dicsőségés Vezérével.

Különbusz hozza majd a zembereket a Felvonulási, akarom mondani Nemzeti Ujjászületés terére, ahol a trikolóros tribünön atyai mosollyal égbe magasztosult Győző előtt vonulhat el a nép.

Ő maga elégedett arccal gebeszkedik lefelé a korlát mögül, leereszkedően engedi, hogy az előtte masírozó tömegek megszoríthassák kezét, miközben hátulról Kövér és Lázár markolják a lábát, nehogy az imádott lecsússzon a nép közé a nagy tolongásban.

Jobbján Navracsics áll glédában, kezében vietnami balzsam, azzal dörzsöli minden harmadik percben a Vezér kézfogásba belegörcsösödött jobbját.
A műsoros pódiumon a Szalai A.-Selmeczi-Hoffman R. trió ropja a kánkánt, a látogatottság alapján kiválasztott száztagú bloggercsapat zenéjére, ez utóbbiak odaédesgetése és lecsillapítása céljából.

A kivevítőn a rabláncon elvezetett Gyurcsányt ábrázoló végtelenített video látható, a jogosbüntetésétvégreelnyert üveges szemmel motyogja maga elé: demokraták, ébresztő...

Ezt szerencsésen nyomja el a hangszórókból a tömeggel együtt harsogó Egy a jelszónk, a béke, harcba boldog jövőért megyünk kezdetű örökbecsű..

A nagy diadalmenetet kaján elégedettséggel szemléli egy nagy fekete varjú, a nagy zenebonára repült ide innen nem messziről, egy vörös márvány sírkő mellől a Fiumei útról..
@sületlenke: Trubadúr Péter Nemzeti Nyelvpödörce című esztrádműsorát, és Lázár János Hé paraszt, mi a kurva anyád kezdetű versét kihagytad a felsorolásból :-D Meg ugye azt is, hogy Szinginyűvő Pista állandó készültséget tart a rendezvény alatt nyelvcsap gyulladás elszenvedő szerencséseknek.
Hamar meglesz az a "Viktor takarodj!"
@néma bárány: ajaj, és még mi mindent kihagytam...De ez itt a kreatív törzsközönség blogja (is), nyugodtan egészítse ki mindenki belátása szerint a műsort meg a fellépőket is.

Én mindenképpen bevenném még így utólag az első szoknyaklikk jogát, ami a trióval fellépő száztagú bloggerzenekar legjobbjának jár, nyilván mentorom és ihletőm, Fabius a választásra jogosult.

De amilyen szemérmes, tuti, hogy nem osztja meg a publikummal, mely magas posztú rokolya közszemlére klikkelését választaná...
@sületlenke: Szerintem kizárásos alapon Selmeczi lesz a választottya :-) Szalai mindig belepofázna mit nézzen a tévében, Hoffmann előírná mit olvasson és milyen nyelvet tanuljon, míg Gabesznál jó helyen van a nyugdíja, de ha Orbán mégis einstandolja, akkor a kiflit simán elcsórja a Tescoból. Éhenhalás kizárva :-D
@néma bárány: ezt is tudtam előre, te kis átlátszó bárány, meg azt is, hogy te is pont így döntenél...Naná, hogy a háromból a ropogós kiflicsücsök szoláriummal, meg a nyugdíjkassza kócs...Hát a kis kopott lábtörlőcském innen a bejárat elől nem kéne?

(Jó éjt, léptem, humorizálhatunk itt kínunkban, amit akarunk, a lényeg nem változik...Holnapra sem, és még vagy 20 évig.)
Én ott leszek 3-án...
Hogy akarunk erős ellenzéket, ha mi magunk se állunk mögéjük?
@apc: Mire a zembereknek a bilibe lóg a keze, addigra késő lesz.
Remélem, néhány narancshuszár azért kezdi fájlalni a fejét, de legalábbis lehull róluk a narancsszemüveg.
Megrohadt az a narancs, oszt már büdösödik is rendesen! Apránként kezd ciki is lenni! :)
@néma bárány: @sületlenke:

Ezúttal mellé lőttetek :-)) Szalai a klikk, mert régi vágyam egy ordítva vezérelhető távkapcsoló :-D Kell a francnak a szikkadtra szoláriumozott kiflicsücsök :-)
@kisa:

Szerintem én is kimegyek.
Ha Szijjártó narancskomcsi elvtársnak és talpnyalóinak kis középső ujjamat felmutatom, akkor azért sejtheti, hogy mi is a véleményem róluk! Mint nem igazán balos, többet és normálisabb viselkedést és politizálást vártam volna, nem olyant, ami csúfot űz a jogállamból és amiben szembeköpik saját magukat és a néhány hónappal ezelőtti mondandójukat, valamint a zembereket! Mocskos bolsi világ készül... Nagyapám mindig mondta, hogy ezek a komcsik, bolsik egyszer még visszajönnek! Egyébként ilyenkor indul be a "népi humor"... kep.index.hu/1/0/175/1758/17589/1758941_3fd5a72701f23e5107f923b0a5f54c74_wm.jpg evégre valamivel vissza kell vágni a hatalomnak... :) kepviselofunky.blog.hu/2010/10/25/olvasoink_szerint_orban_viktor_egy
@Fabius: Akkor ketten már leszünk. A 10 LMP-s mellett. :-)
@Boli: Az egy mérgesgomba. Az árnyék a képen. :-)
@Boli: Érdekes, a vonatkozó index-oldalon ez a kép ki van cenzúrázva! Nem tudom mire vélni, vagy hogy véljem-e egyáltalán valamire.
@kisa:

Semmire. A képaláírásban ott van az eredeti linkje :-)
Nagy a ....kalapja! Gomba, gomba - volt ott még néhány ilyen "gomba" a teremben!
@Fabius: Megtaláltam, hát persze. Ez a legszellemesebb. :-)
@Boli: Minimum 2 /3-nyi ilyen ... gomba van ott!:-)De inkább több. :-)
Azért a gombák közt is elindult valami... Néhány gomba elkezdett gondolkozni!
Mnetem, nyugodalmast!
Ha pesti lennék én sem gondolkodnék tovább - simán mennék. Talán Gyurcsánynak is odaszólnék, hogy inkább ne szóljon egy szót sem! Elég a gyaloglás :) elég lenne a tömeg... mert nem hülyék az emberek! Rengetegen csak arra várnak, hogy legyen kivel megmutatni az ellenállását a kormánnyal szemben. Az egyedüli probléma az LMP és a szocik értelmesebb részével, hogy elképzelhetetlennek tartják a fideszes ellenzék stílusát. (intelligensebbek annál) Ezért viszont nem szabad otthon maradni, mert az egyszerű polgár a normális demonstrációban benne volna, de a rendbontástól irtózik. Ezért gondolom én, hogy szónoklatot kizárólag az LMP vállalhatna... hiszen azt is hirdetik magukról, hogy lehet más a politika. Legyen más, mint az előző ellenzéké volt, de legyen! Legyen kifejezve az elégedetlenség az utcán, ha már a parlamenti arány semmit nem tesz lehetővé. De akkor mutassa meg az LMP, hogy igenis komolyan mondta, amiket mondott. Okos fiúk és lányok azok, írják meg a szövegeket, vigyenek blogokat azok részére olvassák fel hangosan, akik nem tudnak a neten lógni. Mert ők nagyon sokan vannak, csak nem tudják, hol és hogyan kifejezni az ellenérzéseiket. De itt is lehet talit megbeszélni... küldj egy meghívót, hol mikor van a gyülekező és tuti, hogy nem 10 LMP-s lesz ott, hanem 10ezer vagy több.A hülye fidesz mellesleg csak ebből ért, ha látja, hogy nem csürhe nyomul ellene, mint annak idején ők szedték össze azokat, akik pénzért bármire hajlandóak voltak nekik. Itt viszont egész más a felállás, nem de bár?
süti beállítások módosítása