Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.10.25. 08:00 Fabius

Papcsák Fecó visszavág

Címkék: fidesz zugló képviselő testület kovács balázs papcsák ferenc

"...uralkodjék köreitekben pozícióharc és kicsinyesség - mondá az Úr - és megteremté az külsős alpolgármesteri tisztségeket az ő igen nagy kegyelmében..."
 
Papcsák Feri bátyánk, - tudjátok, aki jó fej mert igazságos - ezúttal ingoványos talajra tévedt. Vagy egyszerűen csak rendet tett a renitensek között, és szőrborzolással, ínyvillogtatással tudatta ki is a falkavezér a zuglói önkormányzatban. A képviselő testület alakuló ülésén nem fogadta kétharmados többség - sőt, semmilyen többség - Papcsák igényét, miszerint kebelbarátja és harcostársa, Kovács Balázs legyen a kerület külsős alpolgármestere. Talán mert a XVI. kerületből importált Kovács után nem a testvéri és felebaráti szeretet hangjai szűrődtek át a szomszédból, talán mert úgy gondolták semmi szükség egy senki által meg nem választott tisztviselőre helyettük.
 
De nem addig'a! -gondolta Ferenc, az igazságos - nem lehet, hogy a Nemzeti Együttküszködés Rendszerét lábbal tiporják egyszerű kerületi pártkatonák! Még a végén megérjük, hogy gondolkodni kezd a szavazórobot! Papcsák - feltételezhetően - a tettek mezejére lépett az elmúlt napokban, és elbeszélgetett alattvalóival arról, hogy hol lakik az Úristen.

 
Majd pénteken a testület következő ülésén beterjesztette Kovácsot újra alpolgármesternek. Ugye nem kérdés, hogy ki bújt elő a díszdobozból frissen megválasztva? Igen, bizony, a renitenskedés már csak egy rosszízű emlék valahol a múlt ködében, Kovács Balázs fejére került a kisebbik kerületi korona. A zuglói Fideszben ezzel teljes a Bariközt hangulat, mindenki megtalálta a helyét és szerepét. Az ármány és szerelem vonalat nyomja az Újvári - Máténé - Pusztai trió,  Berényi Betmen és Novák Robin lájkolós barátságát Papcsák és Kovács, már csak egy Rózsa presszó kéne a Pétervárad utcába, hogy teljes legyen a szappanopera érzés. Ahová egy morálisan ingoványos csapost majdcsak találnak különösebb erőlködés nélkül is.

Azért a stáblistában okozott ez egy kis felfordulást. Garaba Imre folyosói pletykák szerint lemondott képviselőségéről. Úgy tűnik neki nem fért bele Papcsák Fideszes hagyományokat követő káderpolitikája abba, amit képviselni kívánt. Ő még talált magában szilárd anyagot, és nem hajlott az aktuális széliránynak megfelelően, mint a rohadt nád. Engem azért érdekelne, választott képviselőink ilyen hajlékonysággal vajon mit fognak képviselni rajtunk? Igen, ti, akiket azért választottunk meg képviseletünkre négy évre, hogy a mi érdekeinket óvjátok és hangoztassátok a kerület közgyűlésében.

Ha magatokért nem tudtok kiállni, hogy akartok értünk?

68 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr732396601

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Papcsák Fecó visszavág 2010.10.25. 20:06:45

"...uralkodjék köreitekben pozícióharc és kicsinyesség - mondá az Úr - és megteremté az külsős alpolgármesteri tisztségeket az ő igen nagy kegyelmében..."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZt hiszem lemaradtam kicsit. Tehát Kovács elvtárs mégis alpolgármester lett? Rendesen megszavazva, megválasztva?
@úriparaszt:

Bizony, a pénteki ülés hetedik pontja róla szólt. A képviselő testület pedig ezúttal megtette kötelességét, és úgy szavazott ahogy elvárták tőlük.
@úriparaszt:

Jah, még valami:

www.szabadfold.hu/eletegeszseg/uvegbe_bujt_segitseg

Ez egy megsüvegelendő gesztus a nógrádiaktól :-)
@Fabius: Kár. Ha csak egyetlen pillanatra is, de felmerült a remény, hogy legalább nálatok a képviselő urak és hölgyek valamilyen szinten mégis a közösség (kerület) érdekeit helyezik előre.
Ez van.
@úriparaszt:

Csodák nincsenek. A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatában a "karakán" kifejezés nem szerepel. Igaz, a teleszart zokni sem...
@Fabius: egy momentumot kihagytál, ami fontos:

Kovács megválasztásáig bent volt a testületi ülésen Pesti Imre főpolgármester-helyettes is. Ami azért elég árulkodó.
@Ordnassac:

A Pesti-Papcsák barátság nem újkeletű:

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=351346

Ha ehhez hozzávesszük, hogy Kovács is tagja volt a Fidesz fővárosi frakciójának, ám most nem került befutó helyre semmilyen listán, akkor nyilvánvaló, kellett neki is egy ilyen szépen kidolgozott hely.
@Fabius: férfiasan bevallva, nem bánom, hogy mégsem Kulcsár lett a polgármester. Nem neki való ez...
@Ordnassac:

Ha Kulcsár és Papcsák a választás lehetősége, akkor egyértelműen Papcsák. Én az elszámoltatási törekvéseit is támogatom, ha valósak, és nem a PR kampányt szolgálják.

Viszont egyrészt kurvára felesleges egy külsős alpolgármestert is alkalmazni négy évig, másrészt se a személy, se a ránk erőltetés módja nem tetszik. Kovács Balázs ittléte a legkevésbé érdeke a kerületnek.

A Pestiesedésről nem is beszélve. Semmi szükség rá, hogy négy év múlva majd Pesti árvákról beszélhessünk, ahogy Hagyóistákról beszélünk most, ha TóCsára nézünk.

Ez a cseber meg a veder esete, és kurva unalmas már.
@Fabius: azért óvatosan a Népszava-értesüléssel. Papcsák és Orbán a Bibóból ismerik egymást, szóval ez szerintem többet nyomott a latba, mint Pesti.
@Ordnassac:

Őszintén szólva nekem mindegy, Orbán és Papcsák honnan ismerik egymást.

Sokkal fontosabb az, hogy választott képviselőink lenyelnek bármit amit le kívánnak nyomni a torkukon. Az önálló gondolkodásnak volt egy halvány kísérlete az alakuló ülésen, amit sikerül nyomban felszámolni.

Ez nem tetszik akkor sem, ha Papcsák és Orbán történetesen tejtestvérek.
@Fabius: a kettő független ettől.

PF polgármester-jelölti kiválasztására akartam utalni OV közti kapcsolatával.

Az, hogy Pesti és Papcsák letolta a Fidesz-képviselőket, megint más tészta. Bár azt sem tartom kizártnak, hogy a háttérben valamit azért azok a fideszes képviselők kaptak valamit.

Mint a szocik. Ők is megszavazták Kovács Balázst, meg is kapták a pénzügyi bizottság elnöki székét.
Már ne haragudjatok, sejtitek, hogy nem akarok belétek kötni, de olyan naivak vagytok, hogy az már meglepő! :(

Komolyan gondolta valamelyikőtök, hogy elfogadható elvek, esetleg tisztesség mellett zajlik le az alpolgármester "választás"?

Gyertek "fel" Fehérgyarmatra!
Nézzétek meg a bizottságok összeállítását önkormányzati és kistérségi szinten!

Azok után illúzióitok tovaszállnak.
Nekem is van teóriám arra, hogy lett PaFe zuglói kiválasztott, meg el/be/hivatott.

Az első ugye egyértelmű, mármint, hogy ki választott..

Na de a második, valahogy így, még a fagyos évelőn, midőn csörrent a telefon a meleg Papcsák lakban egy csillagfényes téli éccakán, úgy 11 táján.

Ferkó telefont fel, suttog, hogy neje fel ne riadjon, majd azon nyomban ejti is le a kezéből, tüskés haján cseppek indulnak lefelé - nem jót jelent a dakota és sumér álmoskönyv szerint sem, ha valakit hivat a Vezető, éjnek idején.

Garázskulcs elő, búcsúpuszi az asszonykának, sose lehet tudni, remegő pizsamagatyára suhogó jogging csak úgy ráhúzva.

Vezír ül, fel sem néz, köszönést nem fogad, elmerülten terepasztalozik.
-Voltál-e már Zuglóban képviselő? - reccsen Fecónkra.
-Zugló..Zugló..hol is...vakargatja tüskéit az áldozat..
-Bmeg, ne azzal törődj, hogy találsz oda, lesz aki odavisz, nem Baktalórántháza az, hogy most már ne akarj tudni se róla, meg nem a Bajcsy kórház, hogy ne bírj négy évig rálelni..

Érzi Fecó, jobb lesz, ha sunyít, mindig rettegte, Viktornak röntgen a szeme, füle, a hátába lézer építve, mindent tud, de infóját csak akkor satuzza a delikvensre, ha akar valamit.

-Ehun, e! bök a térképre, geodéta is, mindenhez ért,kell is, elvégre biztos négyharmad borítékolva, éppen az új választási körzeteket jelöli ki Anikó asszony féltett konyhaasztalán egy falról lekapott tésztaszűrővel.
- Melléd adom tavaszra a kampányra a Schmittpalkót, kilép veled egypárszor a Bosnyákra, szólok majd, a rózsaszínű inget vegye fel, kajolják majd a kofák a tavaszi barnaság mellé...Augusztusig úgyis tudom nélkülözni a Palit, bár sok dolga aztán sem lesz...göcög magában, olyan ijesztő luciferi gurgulával, de Fecónk, a mit sem tudó, kezd már lassan lehiggadni, nem akkora a baj, mégse csak az ügyvédkedés marad..

Lényeg, Viktornak tervei vannak vele, kalkulál a személyével, nincs itt semmi baj, mitől is volt ő leizzadva, érthetetlen..

A vezér majd megoldja, látszik, kész stratégia van a fejében, mindig is nagy volt benne, bárki bármit sunnyog is a háta mögött..

Nagy bátran lép hát az asztalhoz, kézbe veszi a méltatlan sorsú tésztaszűrőt, és a mindent vállalók elszántságával visszateszi a falra.
Beszédes ez a helyzet. A képviselő-testület akarata nem érvényesülhet káder szinten, mert a nagyember vagy "megveszi" őket, vagy arcukat letépve a torkukba szarik. Tűzfal kirohanását nézve gondolom Tilkilandon is ez a helyzet. Megnyugtatásul nézzetek Miskolcra. Itt Krizára azért is rá kell szólni külön, hogy ne felejtsen el pislogni ez a mamlasz. Ő fogja vezetni a várost, ja, persze.
@Ordnassac: Csak nem előkeveredtél, eltévedtkém...remélem, csuklottál tegnap rendesen...Belenéztél bokros teendőid mellett a tegnapi posztba, vagy meghagytad még az olvasását is nekünk, tudatlanoknak? (tudod, a megasztáros ügy)...
Van pedig egy-két kedves ünnepi megemlékezés személyedről is a kommentek között, ha gondolod esetleg ereszkedj le odáig, megtévedtkém...
@Ordnassac:

A TóCsával felálló szocikra bízni a pénzügyi bizottságot annyit tesz: Kovács Balázsért semmi sem drága. Fasza, jól kinézünk.
@sületlenke:

"Viktornak röntgen a szeme, füle, a hátába lézer építve, mindent tud, de infóját csak akkor satuzza a delikvensre, ha akar valamit.

-Ehun, e! bök a térképre, geodéta is"

:-D :-D
@néma bárány: Hát, látszik is a polgitokon,hogy nem egy akarnok fajta, amúgy sem akadémikusnak néz ki agyilag..Oda az kellett a párt érdekei miatt, nálunk győzött a nagyvalaghoz hosszabban elérő nyelv...

A köz érdekéről meg egyébként sem volt szó sehol sem.
Örülök, hogy látni, már azt hittem, valami baj van, hiányoltam a csak rád jellemző meglátásokat.

Az ősz gyönyörű arrafelé ilyenkor már, tele a hegyoldal rozsdás színekkel, ugye?
@sületlenke: A hegy gyönyörű ilyenkor ( én ott lakok ) azokat a pillanatokat leszámítva, mikor naponta háromszor seprek fel az utcától a bejáratig, hogy a szállóvendégek ne járjanak térdig az avarban :-) Kriza nem egy atomfizikus és egy irodalmár szerelemgyereke. Csak rá kell nézni az irányítása alatt működő MÁV rendelőre, és mindjárt látszik mennyire kompetens bármihez. Sebaj, majd Pelcz anyu virítja a lóvét Brüsszelből ahogy ígérte, csak győzzük kivárni.
"Mi hiszünk a nyílt és szabad versenyben, amit nem torzít semmi" - mondta annak a kormánynak a nemzetgazdasági államtitkára, amelyik különadókat vet ki találomra kiválasztott szektorokra."

Parlamenti tudósítás rulez! :-D
@néma bárány: már ne haragudj, muszáj vagyok az avar dolgába (is) belebüfögni, mert bármilyen nagy tisztelőd vagyok is, mégiscsak fiúból vagy te is, aki ugye genetikailag eleve nem lehet egyszerre kreatív, meg pragmatikus is ..

Szóval a portára (ahol a te gondod ezek szerint a romantika) nyilván nem lombhullató kell, kényelmes hapsiknak való örökzöldet oda, télen is nézheted ingyen, az őszi színkavalkádot meg ültesse és seperje más, dolgozzanak vele, azt is nézhetitek olcsóért a vendégekkel együtt, kifelé a kerítésen, meg a szobaablakból :-D

(azt azért nem mondod, hogy még patakod is van a közelben...már ott is vagyok lombot seperni)
@sületlenke: :-D Tudod mifelénk az erdő nem úgy van, hogy mi ültetjük. Én egyetlen dolgot ültettem ide, a kecót a fák közé :-) Patak sajna nincs, de egy használhatónak mondott barlangfürdő akad a fákon túl, cirka 5 percnyi sétára :-) Tavasszal szervezzetek ide egy blogtalit, szívesen látom a törzsgárdát.
@sületlenke: Ne javasolj olyat, amiből baja lehet. Ezek nyilván 60 éves fák, tudod mibe kerül a büntetés, ha kivágja őket?
@legeslegujabbkor: régen láttalak, örülök, hogy benéztél újra, de azért ne veszítsük el a maradék humorérzékünket is, sok minden már úgysem maradt még mosolyra sem, én pl. a kedvenc fiúkat csesztetem itt a blogon kínomban...
@Fabius: nem jól rémlik, hogy az izgága Tócsa beül a parlamenti szoci frakciót aláaknázni? Jobb lenne, ott már nagy kárt nem tehet, meg meg is érdemlik, de azért hogy nálunk képesek voltak a Bazsiért nagy nemzeti mutyiegységre...hát, tényleg jó kilátás...
@sületlenke:

Jól rémlik, TóCsa tényleg felesküdött, hogy értünk és a hazáért fog ezentúl, istibizi tényleg.

De a frakciótagság és a kerületi képviselőség nem zárja ki egymást. Így én úgy tudom, TóCsa, Pelyva, Imre Gergely alkotja a szoci frakciót.

De javítson ki valaki, ha tévedek :-)
@Fabius: TCs lemond nem? várhatóan a következő K-Cs L lesz, nem? kevés a hely, spórolni kell.
@kodó tamás:

Én nem tudok TóCsa lemondásáról, se visszaléptetéséről. Elvileg létezik az MSZP-nél összeférhetetlenség, hogy ne foglalják egymás elől a helyet, de ez csak a fővárosi közgyűlés-parlament vonalon kötelező.

Így engem meglepne, ha TóCsát kivonnák a fogalomból. De támogatnám lelkesen az ötletet, bárki legyen az értelmi szerzője :-)
@Fabius: akkor csak nyugodtan türelmesen várd meg a következő űlést
@kodó tamás:

A próféta szóljon belőled, kedves Tamás! Ámen.
@néma bárány: mondtam én, hogy született úriember vagy, na..A barlangfürdői látogatást azonban a környékbeli turizmus érdekében jobb, ha én kihagyom, még a nem fürdőruhás látványomtól is elapad a víz ijedtében, oszt lőttek a bevételnek nálatok...
@Fabius: ha gondolod a fidesz jövöjét is felvázolom... de csak nagy vonalakban
@kodó tamás: áldjon meg a jó isten, kedves zuglói kerülettársunk, Tamás! Kutya legyek, ha értem, mit akartál mondani, na jó, közismerten nehéz a felfogásom, meg azt is értem, hogy feldob a forradalmi hangulat a TG kaszinóban, az biztos, ha néha belenézek, látom, tényleg kilógsz a nagy többségből gyors észjárásoddal, gondolom pont az ezáltal rádtört izgalmi állapot miatt jársz oda...

De ha már ide is benéztél, oszd meg lécci velem, szegény csököttel is, mi a rózsás lópikulát akartál mondani, de ne csak úgy röptében, lécci....
@sületlenke: :)
na végre valaki látja zsenialitásom:)
a szovicceimre is tudnál vmi jot mindani mielőtt inygen felvilágosítalak?
:)

pl a nertársak! vagy a retroika (dézsavü retorika) vagy az A-rettegők és B-rettegők azaz á-rrettegők és bér-rettegők

na jo megkíméllek
@sületlenke: amugy szerencséd hogy joistennek szolitottál.

na szval a sütkérezés vége: figy

a cociknál a legfontosabb e-társak se jutottak szóhoz (ugyi uj savazás meg minden)
sok a kielégületlen coci. és a vasat benn kell tartani.
R-go a cociknál nincs állás halmozás.
Horváth ment fővárosba, Tócsa ment OGY-be, utána még egy fő coci megy helyi testületbe, azaz a következő fontos ember? de ez már mindegy is.

ha érdekel elmondom miért halmozzák az általános propagd ellenére az "ÉL-vezetek"-et a fideszesek... erre is rágyöttem... józan parazst vagyok.

23 ból 8 kerület lesz. most a forradalomkor, a győzelem mámorában lehetett pár embert hitegetni, kihagyni... (pl Rátonyi stb)
de 2014-ben kevesebb posztot remélnek veszteni...

soroljam a kerület határokat? :)
@kodó tamás: Inkább rajzold. Valami amőbaforma?
@kodó tamás:

Nono, csak lassan azzal az ivással! Előbb a köz tájékoztatása, bódulat csak aztán :-))

- Fidesz jövő,
- Kerülethatárok

sorrendben légyszi :-)
@Fabius: a fidesszel kezdem mert azzal hamar végzünk:)

kész

na jo egy kieg: A JÖVŐ ELKEZDŐDÖTT (esztergom)

a másik kerületek
BUda: észak és dél (felezd meg)
PEST: 3. hungária gyűrűig: ROGÁNIA
4. É-pest ANTITÓTH a XIII-XVI-X vasuti gyűrűig, vízszintesen az expo alatt a X "felezve" a vísutnál, szép vizszintes.
5. dél pest a többi ugyanigy
6-7-8. körvasúton kívül kb egyformán 3 részre
lehet csepel +1 (de inkább nem, azaz inkább beleértve)

kicsit számolgasd hogy kijön-e a kb 180-240 ezres lakosság mindenhol (kivéve a belváros ami mindegy). Pl. az észak pest (XIII-XIV-X) az tökéletes.

buda szerinted 400-500 ezres? XI+XXII = II+XII+III ?
Mindenkinek, aki itt van még, vagy benéz...Nem azért mondom, de a Kodó mostani fellépését nekem köszönhetitek...Pazar előadás volt, Tomikám! Hogy a francba ne ihatnál, rászolgáltál...És hogy zseni vagy-e? Mi az hogy! Nagyonis! Dőlök is lassan ágynakfele'
@kodó tamás:

Hmmm...ha tényleg nekifognak az átalakításnak, lehet ebben valami.

No, nembánom, most már ihatsz! Egészségedre! :-))
@sületlenke:

Ha neked köszönhetjük, akkor: kösszépen ;-)
@Fabius: ki másnak, szerinted? Beléptem a kaszinóba, Ordinak írtam, ahogy ide szoktam máskor is figyelmeztetni, hogy zuglói poszt a Varánuszon, csak ennyit.

A kutyaütő kedvencem látom még mindig nem jött, de Tomink, aki gyakorlatilag egész nap ott ontja a poént, benézett, mi meg (én legalábbis) kaptunk egy sót..., hogy úgy mondjam.

Jó éjt mindenkinek előbb-utóbb (tudom a szokásaidat, egyszer említetted, mi a nap vége nálad).
@sületlenke: mivel sem a Megasztárt, sem az X-Faktort nem nézem, így azok a posztokra általában nem szoktam reagálni. :-)
@Fabius: Pelyva lett a bizottság elnöke. Folyosói pletykák szerint pedig Tócsa lehet, hogy lemond, miután ogy. képviselő lett.
@kodó tamás: meglepne, ha Kovács-Csincsákot hoznák, valahol a lista legvégére rakták. Szoci külsős bizottsági tag Demeter Mártából, Lévai Sándorból és Sógor Lászlóból lett. A legutóbbi testületin Sokacz Anikó is ott volt.
@kodó tamás: annyi különbséggel, hogy önk. képviselő és ogy. képviselő lehetsz egyszerre a szociknál. Ez belső pártérdekeken bukott meg (belső infó).
@sületlenke: amúgy nem láttam az üzenetet, nem figyeltem a TG blogot egész nap.

Parlamenti közvetítést néztem (őszi szünet van az egyetemen).
@Ordnassac: ugy tudom ő volt okt3ig a frakciovezetője... a többiek azért esnek ki mert nem hallottam a nevüket (kivéve Lévai) és mert már kaptak megbízatást...
@Ordnassac:

Pm jelölt is Pelyva volt, első helyen mégis TóCsa csusszant be listáról. Na, kb az ő jelenléte mellett nagyjából ennyit jelent, hogy Pelyva (vagy más) a bizottsági elnök.

Tényleg remélem, hogy igazatok lesz, illetve helytálló a pletyka.

Érdekesség:

mandiner.hu/cikk/20101025_helyreigazitas
@Fabius: Tócsa a tulajdonosi bizottságban van, ha jól emlékszem.
@kodó tamás: Sokacz Anikó az MSZP irodavezetője és 4. volt az MSZP-listán. Amúgy, ha valóban K-CSL-t akarták volna, akkor miért a lista legvégére rakják?
@Ordnassac: :-)

Mindegy hol van TóCsa, amíg itt van. Nézd az előző ciklus pénzügyeit:

www.mno.hu/portal/704071

Add hozzá, hogy ekkor tagja sem volt a képviselő testületnek. Most meg vezetik a pénzügyi bizottságot...
@Fabius: a tulajdonosi erősebb a pénzügyinél. Ezzel akartam erre utalni. ;-)
@Ordnassac:

Én meg nem utalgatok, hanem egyértelműen azt akarom: Tóth Csabát a kétes szarjaival elvigyék innen a lehető legmesszebbre :-))
@Fabius: arra várhatsz szerintem...

Az még elképzelhető, hogy lemond önk. képviselői helyéről, de meglepne, ha másról is.
@Ordnassac:

Ha az önkormányzatból kiszorul az elég. Nincs már a Weinek féle vezetés, kintről nem tud úgy lobbizni ahogy eddig. Pelyva meg alapból nem hasonszőrű, állítják ezt azok, akik még tanácselnök korában dolgoztak az irányítása alatt.
@Fabius: 2008 őszétől LEO alatt se tudott szart se tenni, de senki se...
tanulság: egy agyatlan barmot kell választani polgármesternek...
@kodó tamás: Mindentudó Tamáska, mi a tipped jegyző-utódra, meg Bokor követőre?
@sületlenke: a tegnapi sületlenségeid után erre mit mondjak?

a kerület határok koncepcióm szerinted fals?

a jegyzőről tudok, de
a Bokort is lecserélik?
:) ezt el is felejtettem.
@kodó tamás: 1. koncepciódban van logika, kérdés, egyezik-e fülkésekével
2. Bokort rég le kellett volna, nyilván az utód pont olyan "átlátható" garázdálkodást folytat majd, csak éppen más színekben. Tócsa van állítólag a tulajdonosi bizottságban, vagy miben, úgyhogy garancia adott.
3.Ha gyakrabban szólsz hozzá itteni posztokhoz is, az én sületlenségem is hátha kelésnek indul, tanulékony vagyok, tegnap pl. már önállóan gyártottam magamnak néhány nicket trollkodás céljából.
4. Gyakoribb fellépésed ezen a blogon egyébként is üdvös lehet, oszd meg hát gyakrabban elméd sziporkáit ilyen eccerű estisekkel is, hadd tudjak már én is valamerre tapogatózni legalább az elejtett szikrácskáidon...(Értékelve leszel, nem úgy, mint a kaszinóban...)
@sületlenke: nyelved mind a kétélű penge

nem tudom, hogy mi tét legyek...

elől vicsorogsz, hátul a farkad csóválod...

óvatos leszek...

a nikgyártás az komoly termelőmunka... a GDP is nő ettől.
@sületlenke: reagáltam neked a Boyle'r posztban. :-)
süti beállítások módosítása