Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.10.12. 16:57 Fabius

Fridi vs Berényi Miki

Címkék: rtl klub megasztár tv2 friderikusz sándor barátok közt x faktor

Éljenhurrá. Győzelem. Megszűnt a szombat esti frász, hogy mit nézzen az ország: X Faktort vagy Megasztárt? Friderikusz Sándor megmutatta. Egy országnak.
Rettenetesen váratlan, meglepő, nagyvonalú bejelentést tett a TV2 : átpakolják a Megasztárt a pénteki halálsávba. Teszik mindezt a nézők iránti tiszteletből és alázatból, aminek semmi köze nincs semmilyen anyagi érdekhez. Nincs köze hetek óta veszni látszó nézettséghez, szombatonként erősen megoszló sms-t küldő tömeghez és a reklámozók csalódottságához.

Köszönjük TV2, köszönjük Fridi, köszikösziköszi!

Igaz, hogy néhány hete világos, Friderikusz népi kezdeményezése mint egy önbeteljesítő jóslat úgy fog megvalósulni ránk, a mi érdekeinkre hivatkozva. Korunk Média Nostradamusa vajon tényleg látja a jövőt előre? Mert a pénteki műsorsáv és a Bariközt magában hordozza az újabb bukfenc és a következő áthelyezési időpont lázas keresgélésének lehetőségét. Ugyanis a Berényi klán nem szokta hagyni csak úgy, hogy holmi jöttmentek befurakodjanak eléjük.

Képzeljük el amint Berényi Miki a rá jellemző találékonysággal ezúttal Tillát rabolja el, tartja fogva, és a székhez kötözve puhítja mindaddig, amíg Eszenyi Enikő Liptai Claudiával ki nem sírja Berényi Andrásnál, hogy segíjjen má', cserébe megkaphatja Gusztos Bencét örökbe fogadható cseregyereknek.Mi lesz, ha Barta Zsolt észreveszi, hogy Fridi belopózott a Rózsa presszó raktárába, és az onnan elcsórt Aloe Vera termékekkel ápolja magát? Az erdőben végzi ő is, mint Kertész Géza, és neki szól aznap a búcsúdal?Komolyan nem számoltak vele, hogy ezen a héten már levelekkel fogja őket bombázni a BDJKNYK (Bariköztösök Demokratikus Jogaiért Küzdő Nyugdíjasok Köre) szervezet, új mozgalom alakul Szabadítsátok Ki Vilit! - néven, vagy egyszerűen csak visszatér Hoffer Józsi általános épületgépész, hogy Berényi Klaudia ténsasszony kívánsága szerint nézőnek öltözve szabotálja a Megasztár felvételeit?

Ne basszatok ki velünk! Még a végén Magdi anyus is képes lesz feltámadni!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr912365934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Trilla kép istenkirály :-D A körkettő meg bekaphatja ezzel a népbutítással. Szokás szerint addig fogják pakolgatni ezt is, amíg nem fogja nézni a kutya se.
Kertész Gézát megölte ez az Aloe Verás csávó? Beszarás. AZ első részt láttam tíz évvel ezelőtt ebből a szappanból... nem vagyok képben. Youtube-on fenn van ez a jelenet? Tényleg megdugta Zsófit (ööö, az ki?)?
@Valahol Máshol:

Őőőőő...lebuktam :-) Annyira vagyok képben, hogy a jelenet valós, mert orrvérzésig nyomták a szeptemberi újraindulás előtt a promót: kinyírja Barta Gejzát Zsófi megdugásáért, vagy ne nyírja? Szavazz!

De, hogy mi történt valójában....?

Valaki esetleg megvilágosítja ezt a kardinális problémát? :-)
@Fabius: Ezzel megfogtál, ebben biztosan nem tudok segíteni :-))
Ezek tényleg a Bariközt idősávjába pakolták a megaszart? Nem hiszem el. Ezek is szopni járnak az erdőbe, mint a vadász a medvés viccben.

Nem tudom, kinyírta-e Zsolt a Gézát, de azt szívesen végignézném, ahogy a Rózsa Bisztróba beszabadul egy tucat alien. Bár ezt már lehet hogy mondtam.
@Fabius: Ennyit bevállalhattál volna értünk, hogy végignézed, mi is történt! :)
süti beállítások módosítása