Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.10.09. 08:00 Fabius

Család, vagy nem család?

Címkék: család fidesz költségtérítés lázár jános házasság novák előd

Pálffy István, önkéntes család és házasságügyi attasé mondta a héten:

"a házasság és a család intézménye törvényi védelmének megteremtését az alkotmány írja elő, sok keresztény ember számára a házasság szentség, a hagyományos család pedig a magyarság megmaradásának egyik záloga."

Éppen kiesett a szájából a mondat, Lázár János Fidesz frakkervezér felkapta a földről és lendületből bevágta a csalánosba.

Lázár a fidesz.hu-n tartott online fogadóóráján kifejtette: 2014-től megtiltják, hogy házaspárok országgyűlési képviselők lehessenek. Nocsak, no! Erre már nem csak az egyszeri honpolgár kapta föl a fejét, de szerintem maga Pálffy is elemelte szája elől a hungarikumos üveget.

Mivanmivanmivan?!

Most akkor a házasság mégsem szentség, a család meg nem a magyarság megmaradásának záloga? Lejárt a zálogcédula, vagy Lázár János nem igaz keresztény? Esetleg a házastársuk mellett ülő országgyűlési képviselők nem fognak családot alkotni 2014-től?

A parlament egyetlen jelenlegi házaspárjának férfi tagja, Novák Előd nyilván felkapta a vizet ezen a kinyilatkoztatáson. Lázár féltékeny! -mondja, és lehet ebben némi igazság. Hol jelent meg a Fidesz frakkerfőnökéről extramacsó címlap színesen nyomott szépújságban a felesége jóvoltából? Sehol! Naná, hogy féltékeny, mikor neki ennyi jut, amíg a leskelődő paparazzik még a pad alatt is Novák Elődöt fedezik fel Dúró Dóra közvetlen közelében, pedig ő elvileg ott sincs.
Persze, ha felidézzük a III. köztársaság parlamentjeinek emlékezetes házaspárjait Torgyán doktoréktól Vereséken keresztül Nyakó Istvánékig, akkor érteni véljük a szándékot. Nyakóék költségtérítése a papíron külön lakással és annyi kilométerdíjjal, amiből naponta megtehették a Miskolc-Budapest távot két autóval túl ment a józan felfogóképesség határán.

Ezzel mindössze egy apró probléma akad: miután Seres Mária összegyűjtötte a népszavazásnyi aláírást a költségtérítésről, nyomban akadt a problémára megoldás: tavaly júniusban a parlament kétharmados többséget igénylő módosítással szavazta meg Göndör István javaslatát, ami nemes egyszerűséggel átkeresztelte a költségtérítést javadalomra. Ehhez még nem volt szükség a Fidesz hatalomátvételére, csont nélkül alakult nagykoalíció, és a csókpuszi pajtások  340 igen, 19 nem, 2 tartózkodás szavazata miatt érvényes döntés született. Lázár János hogy szavazott ekkor?

Vagyis biztos az, hogy nem a képviselői javadalmakat kell helyretenni, hanem a házas feleket kell kirekeszteni az országgyűlésből?  Most, mikor a csapból és az alkotmánytervezetekből is a család és a házasság intézményének védelme folyik? El kéne tudni dönteni, hogy melyik jelszóra forgatjátok jobban a szemeiteket.

Lázár slusszpoénként bedobta még, hogy az álláshalmozóknak is ejnye bejnye, és korlátozás következik. Nem tudom, erről előzetesen konzultált-e mondjuk a 11 posztot betöltő Tilki Attilával és a mostanában nagy posztgyűjtővé vált Papcsák Ferenccel. Vagy említett urak kiválóságuknál fogva csakis szabályt erősítő kivételek lehetnek?

67 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr752357490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A házasság szent. Aki házas, egyáltalán ne politizáljon, hiszen a zemberek permanens szolgálata rengeteg erőt, energiát igénylő tevékenység, helyette csináljanak inkább kisbabákat.
Szerintem a fideszben minden képviselő íróasztalán ott lapul egy cetli ilyesféle szavakkal, mint
nemzeti
együttműködés
zemberek
keresztény
konzervatív
házasság
elszámoltatás (a sor hosszan folytatható),
amelyeket minden képviselőnek random módon naponta egyszer de inkább kétszer el kell mondania nyilvánosság előtt.
De mivel demokratikus párt, abban szabad kezet kaptak, hogy milyen kontextusban használják őket.

Az eddigi legszebb gyöngyszem (gondolom, mindenki hallotta, de nem árt néha felidézni, mert annyira szép és megható, hogy a könnyeit törölgeti a zember):

videotar.mtv.hu/Videok/2010/10/03/19/Onkormanyzati_valasztas_2010__Szijjarto_Peter_Fidesz_.aspx

Én minden nap meghallgatom, legalább kétszer.
Eh, nem sikerült link, lúzer júzer:

videotar.mtv.hu/Videok/2010/10/03/19/Onkormanyzati_valasztas_2010__Szijjarto_Peter_Fidesz_.aspx
Gyermeknemzési népbiztos meg lehetne Dajcs Tamás.
Hajráf Radi igazi hungarikum:) Éljen soká a Keresztény Demokrata NévPárt.
Azért a hét vicce a Nagycsaládosok Egyesületlenségének alkotmánymódosító javaslata: A kiskoruaknak is legyen szavazati joga, amit a szüleiken keresztül gyakorolnak. Elképzeltem:
Szavazás napján ül a család kedvence , Bubuska a bilin, és aszerint, hogy milyen szinü az eredmény, apuci-anyuci arra apártra adja a szavazatát.
spenot volt tegnap = Hajrá LMP
Paradicsomszósz= legyen az Mszp
sárgarépafőzelék = irány a FIDESZ
ha csak hagyományörző barna= Jobbik

Kérünk még néhány ilyen kiváló alkotmánymódosító javaslatot, ha lehet
A világ legjobb állása lehet a Fidesznél szövegírónak lenni. Ész nem kell hozzá, megszakadni sem kell, csak a szokásos marhaságokat variálni.
"Lázár a fidesz.hu-n tartott online fogadóóráján kifejtette: 2014-től megtiltják, hogy házaspárok országgyűlési képviselők lehessenek."
és az alkotmány meg le van szarva?
persze tudjuk, majd jól átszabják a fijjug - de akkor is, a kőfaragókkal és a balettáncosokkal mi lesz???
Namármost, ha törvényesen védeni akarjuk a házasság meg a család intézményét, akkor szerintem tilccsuk be az alkoholfogyasztást is a családosoknak, mivel, mint köztudott, a túlzott alkoholfogyasztás tönkreteheti a családokat.
És hát hogy is van ez? Nem úgy, hogy a konzervatív keresztény férfiú megismeri élete társát, elveszi feleségül és juhhé, jöhetnek a gyerekek?

velvet.hu/celeb/palffy60210/
Jah, ez lemaradt:
Pálffy Dóra (lánya)
István 17 éves lánya Debrecenben él. Amikor megszületett és kihozták a babát megmutatni Istvánnak, a tévés ránézett az újszülöttre és megkérdezte a nővért: Szebb nincs? Azóta Dóri gyönyörű kamaszlánnyá fejlődött, akire István nagyon büszke.

Pálffy Márton (fia)
István és Judit 4és fél éves kisfia. A tévés állítja: pontosan tudja melyik volt az a pillanat, amikor Marci megfogant. Azt viszont szülésig István nem tudta, mert nem akarta tudni, hogy fia lesz-e vagy lánya. Pedig Judit tudta, de kibírta, hogy ne árulja el a titkot párjának.
www.palffyistvan.hu/sajto_palffycsaladfa
@kisa: Mé nem mennek abba a nemzeti vérzivataros picsába,mind aháromszázakárhányan?
Egyre szarabb ez a blaug.
@kisa: Cak remélni tudjuk,hogy egyre kevesebb józan pillanatainak egyikében fogant szegényke.
@P.mester: Nem Dajcsnak híjják,hanem Dojcs mindenkitmegdugokmindenkinekgyereketcsinálokutánaotthagyombeléptetőrendrszipus Tompika
@Szittyós Feri: Akkor ne olvasd! Hess, nem kötelező idejárni böfögni!
Ha jól emlékszem, a vagdalthúskonzerveket át nem vevő nyugdíjasokat kidoboltató Lázár elvtárs is felvesz "költségtérítés" címén évi 4-5 milliót, hogy zárnám be a Nostromo űrhajóba egy mozgásérzékelővel, meg egy bugylibicskával.
Pállfyról jut eszembe, az megvan, hogy:

"Olyan vagy elölről, mint a pávián hátulról!"
@gyilkos fűegér: Hogy most mennyit, azt nem tudom. 2002-2006 között 18 millát. De az infláció, ugye, meg a nemzetközi helyzet...
belfold.ma.hu/tart/rcikk/a/0/161839/1
@becike4: Vannak neki olyanjai? A megnyilvánulásaiból ez nem egyértelmű.
Ennek a Pállfy-ngnak zsugorodik az agya. No meg a mája!

Jó pár egyházi szertartás és rettenetes hacacárén átesett asszonyt láttam az idők folyamán elkurvulni.

Lenne egy javaslatom. Csupán pedagógiai célzattal hadd lehessen őket kicsit megpofozni. Csak kicsit, nem nagyon.

Semmi bajom az értelmes nőkkel. Ezerből tíz ilyen. De maguk alatt vágják a fát amikor a buta, kretén nőtársaiknak adnak hatalmat. És tök jól mutatnak ezekben a pozíciókban csak senki nem meri a szemükbe mondani, hogy irdatlanul segg hülye vagy lányom, azért kapod a kiemelt fizetésed, hogy befogd a pofád. Minden nagyobb cégnél található ilyen nőivarú véglény.
Nem tudom mi a baj ezzel, attól még nem megy tönkre egy család, ha csak az egyik szülő képviselő. szerintem egy újabb poszt a semmiről. Gratulálok.
Ebben tényleg nincs semmi logika, hogy férj és feleség nem lehet együtt országgyűlési képviselő... Váljanak el?

Ebben nincs semmi álláshalmozás (szemben azzal, hogy a Fidesz-frakció egyharmada polgármester), csak a Jobbikkal akarnak kicseszni. Bár a Jobbik nem tartozik a kedvenceim közé, ez akkor sem szép húzás.
@Judea: Komolyan nem érzed át annak a súlyát, hogy a választhatóság alkotmányos jogát akarja csak úgy kénye-kedve szerint átírni egy jöttment Lázár János?

Ha én azt mondanám, hogy 2014-től a Lázár János nevű emberek ne lehessenek képviselők, arra meg azt reagálnád, hogy miért, olyan sok más nevű ember is van még az országban?
A szavazok megválasztották mindkettőjüket, hogy miért az az ő dolguk (gondolom okuk volt rá), nehogy már Lázár úr felülbírálja a választókat.
És ha az Ő feleségét is megválasztanák ?
Törvényt módosítana ?

www.ringkavezo.dxn.hu
@kisa: Téged honnan szalajtottak baszki? HESS :DDD Most jöttél a disznóólból? :D

Amúgy ha nem tetszik a véleménynyilvánítás akkor ki lehet kapcsolni a kommentelés lehetőségét. Bár nem teljesen értem, mi a baj azzal, ha a nagy szarozás-gecizés-köcsögözés-naridroidozás közepette valaki hasonló stílusban nyilvánít véleményt :D
@kávéfüggö: egyikőjüket sem választották meg, listán jutottak be.
Segítsen mindenki ahogy tud, a vörösiszap károsultaknak! Tel. 1749!!
Esztergom a Nemzeti Hős Város, Felcsút, Alcsút a testvérfalvak!

Illés emberei ellenőrizték a tározókat, a tulajok mellett ők is felelősek!

Itt az emberi mulasztás orbán eltárs!
Az ellenzék mire vár, miért nem kéri számon Illést???
@kisa: most a "felhatalmazás" a legfelkapottabb fideszes szó, egyébként Szijjártó, meg az Orbánklón Cserpalkovics a fő ismételgetője az aktuális lózungoknak, ők adják a jelet :D
"csont nélkül alakult nagykoalíció, és a csókpuszi pajtások 340 igen, 19 nem, 2 tartózkodás szavazata miatt érvényes döntés született. "

Ki volt az a 19?
Pont az a lázár ugat, aki a legtöbb költségtérítést vette fel 2002-2006 között. Több, mint 20 milliót. Számla nélkül.
A jó édes ősi foglalkozást űző egyenesági nőnemű felmenődet!
@Szittyós Feri: Itt hol olvastál a tiedén kívül "szarozás-gecizés-köcsögözés-naridroidozás"-t?
Én csak azt nem értem, hogy ha nem tetszik, minek olvasod? És ha már elolvastad, miért nem érdemben szólsz hozzá?
@kisa:
ez rohadt jó, még a tizenéves gyerekeim is röhögnek szegény szíjjártón, a nemzeti ügyek polgári kormányának emberének beszédén.
@Utó Pista: Ne túlozzunk, kérem, csak 18-at.
@_John_Doe_: Örülök, hogy sikerült vidám perceket szereznem, bár az érdem nem az enyém! :-)
@kisa: Ez tényleg nagyon jó, ugye nem fotosopp? Mondjátok, hogy nem.... :DDDDD
@Selli69: Hogy lenne az? Az M1 közszolgálati televízió adása a választások éjszakáján. Amúgy a saját fülemmel is hallottam, először el se akartam hinni. Másodszor se, ezért rákerestem.
@kisa: Persze-persze, de némely gaZemberek mindenre képesek, hogy ellehetetlenítsék a nemzeti ügyek nemzeti kormányának nemzeti politikusait (hö).....szomorú ez (bruhaha), de hát ez van...Nade a saját fülednek hiszek. Én mást néztem akkor, saját, jól felfogott érdekemben, de most már nagyon sajnálom :-)
valahogy egyre fogy a nemzet :-)
@Selli69: Nekem nincs más. Mondjuk én legszívesebben kikapcsoltam volna, de életem társa ragaszkodott hozzá. Ezt hallván azt mondtam, hogy megérte. :-)
ez ugye ugyanaz a lázár jános, aki a 18 milliós ktsgtérítéséről volt elhíresült?

bájos.
@Italo Balbo: Nyílván itt Lex Novák-Dúróról is beszélhetünk, de Lázár nem egy "jöttment". Egyébként meg ha van rajta kalap azabaj, ha meg nincs azabaj. Inkább menjetek lapátolni.
@Judea: Nem a kalap a baj. Hanem az, hogy butaságokat beszél.

Ley Borkai
Lex Járai
Hirtelen ez a kettő jut eszembe, de nyilván lesz Lex Papcsák, Új Lex Járai, ha sikerül végre eltüntetni Simort és Járait tenni a helyére.

Szeretem az ilyen testre szabott törvényeket.
@kisa: Nincs mire reagálni, a bejegyzés logikai bukfenceket vetve próbál érvelni, miközben a végére eljut oda hogy nincs mondanivalója. Ezt én úgy hívom, szar. Volt szdsz-szavazók körében divat levezetni mostanában a frusztációt ilyen és hasonló bejegyzésekkel.

Ha meg nem olvasnám el, akkor hogy alkothatnék róla véleményt? :D

PS: azt a Lex Járait elég ciki emlegetni, ui nem született ilyen törvény. Sebaj. :DDD
@Judea:

Nem az a baj, hogy nincs Lázáron sapka. A 18 milla költségtérítés a baj, meg a személyekre szabott törvények. Ha szerinted ezek bagatell dolgok, mondhatni esztétikai problémák ("nincs rajta sapka"), na az is baj.
@Szittyós Feri: Az akarat megvolt rá, tudtommal. És nem rajtuk múlott, hogy nem lett belőle törvény.
Hol a logikai bukfenc,kifejtenéd?
Megmagyarázom:
Amikor azt írod, hogy egyre szarabb ez a blog, ezzel azt jelzed, hogy szerinted már az eddigi posztok is szarok voltak. Akkor minek olvasod a blogot?
És innen folytatódik, hogy ha elolvastad, satöbbi...
Mert az a legnagyobb baj a magyar belpolban, hogy házaspárok is lehetnek egyszerre képviselők. Minden más csilivili, minden más oké, de ez a házaspáros dolog, na ez tényleg kiveri a biztosítékot.
Részeges István röfögött valamit? hmm..nem hallatszott idáig...súlytalan a KDNP Fidesz csökevény amúgy is:)
@kisa: Te Kisa, ennek a Szittyósnak van esetleg saját blogja? Mert ha ennyire fikázza a Varánuszt, szívesen olvasgatnám az övét is belpolitikai témákban, nekem sem kötelező egy ilyen stílus, mondanivaló, logika, stb. nélküli gagyit olvasgatni, meg kommentelgetni.

Szólj, ha megtudtad, hol van jobb, már ott is vagyok...
@Judea: Hogy a Lázár nem egy "jöttment", azért azt kétségbe lehet vonni elég erősen. Fő lóvé-felvevő, közpénzből finanszírozott pozíciók élharcosa. És erre nem válasz az, hogy na és a szocik...Ki lettek csappantva, ez a rohadt nagy győzelem meg jórészt éppen az ő minősíthetetlen kormányzásuk, lóvé-lenyúlásuk, meg a Fidesz választók elől eltitkolt terveinek köszönhető.

Most annyi változott, hogy a mutyi legalizálásra kerül, és törvényes lesz akkor is, ha netán bármit is megtud róla a közvélemény. Na, efelől vannak erőteljes kétségeim.
@sületlenke: Nincs. De veretes hozzászólásai vannak más blogokban.
Írtam.
@sületlenke: Óóó, most x évig az lesz, hogy de a kammancsok is, és azok sokkal többet, sokkal pofátlanabbul. Az előjelek nézve még ez se biztos, hogy igaz lesz.
@Judea: Most nagyon hatásvadász leszek: Azokhoz képest, akik meghaltak a szabad választásokért, igenis egy jöttment. Pillanatnyi politikai haszonért az anyját is eladná
@Italo Balbo: Utolsó mondatra: mint mindegyik...sőt sok olyan is, aki nincs ilyen székben. Alkotmánymódosítás? Minden egyes parlamenti ülés alá "vécémalacot"! Legalább a szag ne terjengjen, mikor oda sz*rnak, ahonnan esznek...
@Judea: Lázár ugyanolyan jött-ment,mint a többi megélhetési,közpénztolvaj képviselő,csak a szemellenzősök nem látják.
@Illés fideszes Búbos Banka azonnal mondjon le!: Szerintem nem kell felkérni, lemond ő magától is. Igazi népnemzeti, keresztény, magyar polgár.
@Judea: Hát már hogy lenne jött-ment, ő a 18 millió Ft-os polgármester és orszgy. képviselő.
@gastro vazze: Tulajdonképpen Szijjártó és Cser-Palkovics mikor, hol és milyen munkát végeztek a nemzet érdekében, hogy ilyen nagy az ázsiójuk? Egy városi legenda szerint Győrben Szijjártó engedélye nélkül Borkai még egy pohár vizet sem ihat.
ugyan-ugyan, nem kell itt aggodni

hatra kell dolni, betolni a kolat+sultkrumplit es kajan vigyorral konstatalni ahogy a kovetkezo 4 evben a NARIDROIDOK arcarol eloszor lefagy a mosoly majd elonti az agyukat a ver es teliszajjal, pruszkolve nekiallnak kommunistazni...ezuttal mar a jo helyre celozva

aztan megvalasztjak 30 %-os reszvetel mellett 3/4-es tobbseggel a nacikat

akkor majd lehet megint feltankolni kolabol meg sultkrumplibol..meg puskabol
@kisa: Igen, mert a bibliában is az van hogy "ne lopj többet, mint a másik", én is olvastam, ez a keresztény értékrend egyik alapja.
@Yeto: Óóó, valami alteros bibliában? :-)
Képviselői cölibátust!!!
Hát nemtom, de erről a pállfy gyerekről hallottam ezt-azt. Ha igaz akkor qrva vicces, hogy pont ő dumál a házasság szentségéről meg a keresztény erkölcsről.
Bár lehet én vagyok maradi és keresztényéknél divat qpiba járni.
Kedves Mindenki, látom komolyan felhergeltétek magatokat. Azóta több infóm van. A kedves képviselő viccnek szánta a kijelentését. Tudom erre azt mondjátok, hogy utólag korrigál. Erre nincs bizonyítékom, de azt, hogy a poszt a semmiről szól azt továbbra is fenntartom.

Egyébként általában az ilyen eseteknek a 90%-ban kiderül, hogy nem komoly. Csak az a baj, hogy ti meg mindent túllihegtek. :)
@Judea:

Kedves Judea, az, hogy te mit tartasz fenn magadnak magánügyed. Viszont az poszt továbbra is arról szól, hogy kormánypárti képviselőink egymásnak szögesen ellentmondó faszságokat beszélnek.

Az, hogy egy frakcióvezető és egy frakcióvezető helyettes ellentmondásba keveredik azonos táboron belül nem vicces, ellenben röhejes. :-)

Ja, azt viszont eltaláltad, azt mondjuk utólag magyarázkodik. Már, ha valóban megteszi valahol nyilvánosan, és nem rajtad keresztül üzenget.
@Judea: Te, és ha már bennfentes vagy ilyen magas körökben, azt is megsúgták, hogy melyik ajnározottad vonta vissza a kijelentést?

A keresztény erkölcsi etalon esetleg (vagy ő is csak a butykost?), vagy a másik délceg közpénzőrző, aki szerinted nem jöttment? Hogy az esethez méltó olcsó szóviccecskével éljek: a Lázár a hódmezővásárhelyi rónából jött, a pénz meg ment.
@Judea: Ja, és köszönjük a szíves tájékoztatást, gondolom első kézből származik, biztos együtt lapátoltatok, ahogy voltál olyan édi másoknak ajánlani.
Mit szólnának vajon ma a szombati címlap fideszes droidjai? Éljen, taps, Viktor, Viktor, demokrácia...Biztos.
@withoutus:

Engem sokkal jobban érdekel, hogy mit szólnának, ha holnap Viktor az ő cégükre mondaná, hogy einstand...
süti beállítások módosítása