Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.10.05. 08:00 Fabius

Adjatok a kutyának húst!

Címkék: gazdaság fidesz mandiner matolcsy györgy

"Megöntözték a földet,
Nincs kalász, mi a fene!
Tegnap szabadságot kaptam,
Mihez kezdek majd vele?"

Tegnap elkezdődhetett végre igazán az új időszámítás. Budapest is minden kétséget kizáróan a magyarok fővárosa lett ismét, az ország narancsszínbe öltözött, és elkezdődött az őszi ülésszak is a parlamentben. Aki arra vártak, hogy Orbán Viktor miután végre abszolút tutitutira nyerte magát majd most végre kiáll és utat mutat: - nem arra, he! Amarra! - azok csalódtak. Vitya elviharzott Brüsszelbe kedvenc zseboroszlánjával, Szijjártó Péterrel, a többieknek meg csak egymás vállának veregetésére futotta. Még mindig.

Pedig a patópálosodásnak vége lehetne. Matolcsyt maga alá temette a Nemzetgazdasági minisztériumnak hívott disznóól, a jövőévi költségvetés sarokszámait le kéne tenni október 15-ig, és egy rakás dolog van, amit a ki kellene dolgozni végre részletesen. Konkrétumok helyett annyit tudunk, hogy egykulcsos űberbrutál adórendszerünk lesz januártól, ( ha mégsem, akkor 2012-re, de 2013-ra mindenképpen, hisz az a következő választást megelőző év, höhö) lesz Nemzeti Eszközkezelő Társaság, meg lesznek mentve a devizahitelesek, fontolóra vették az energiaszektor különadójának emelését, ami a gáz és áramdíjakra lehet hatással. Orbán Kötcsén 1000 milliárdos elvonásról és ezért fogyó és elégedetlen táborról, később Pintér növekvő szegénységről és ezzel párhuzamosan kiugró bűnözésről beszélt. Szép jövőkép. Kicsit szürke, kicsit depresszív, de a miénk.

Szóval lenne itt mit tisztázni jó gyorsan. Az elég kevés, ha Matolcsytól csak annyi telik, hogy durcás óvodásként hajtogatja: beeeee, engem még mindig szeret a ZorbánViktor, bibibíííí. Ezen kívül a teljesítménye csak arra terjed ki, hogy minden második héten bedönt valamit, ahogy a MOL részvényeivel tette legutóbb.

A kampánynak vége van, a felhatalmazás elment egész a netovább szint hátsó faláig. Tessék végre felnőni a feladathoz, fejezzétek be ezt a töketlenkedést ami most folyik. Matolcsy mehet a levesbe a válogatott publicisztikákból összeollózott Új Széchenyi Tervével, jöjjön  Varga Mihály, és Bathó Ferenc segítségével kezdjen el gazdaságot építeni végre!

Rajcsányi kolléga a mandineren elképzelte a saját Fideszországát. Találó gondolatokat sorolt fel. Találó, mert megszívlelendő tanácsokat oszt a jobberek számára, és találó, mert az általa preferált Fideszország rendelkezik olyan tulajdonságokkal, amiket mi, Fidesz szkeptikusok is elfogadhatónak tarthatunk. Ha másért nem, jobb nem lévén.

"Legszebb álmainkban a jövő végleg elkezdődik, és folytatódik a szabad, polgári, értékeire, hagyományaira büszke Magyarország oly sokszor elakadt építése, melynek kormányzata elősegíti az egyéni és közösségi kezdeményezések kibontakozását."

Én ezzel egyet tudok érteni. Csak kezdődjön már, csináljuk már, bassza meg.

55 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr22345637

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán jobb keze 2010.10.06. 10:42:50

 Én azért Matolcsy György helyében elkezdenék aggódni és komolyan megfordulna fejemben, hogy másik állást kezdek keresni. Meg is magyarázom, hogy miért.   Orbán Viktor, a forradalmi kormány miniszterelnöke hitet tett a nemzetgazdasági minis...

Trackback: Orbán teszi mássá a politikát? 2010.10.06. 08:50:06

Mai posztom címe eredetileg így hangzott: Matolcsy jó csatár, marad a kezdőcsapatban. Arról szerettem volna írni, hogy a napokban a sajtóban felmerült esetleges kormányátalakítást, Matolcsy menesztését nem tartom valószínűnek. Miközben azonban írtam ...

Trackback: Orbán teszi mássá a politikát? 2010.10.06. 08:49:40

Mai posztom címe eredetileg így hangzott: Matolcsy jó csatár, marad a kezdőcsapatban. Arról szerettem volna írni, hogy a napokban a sajtóban felmerült esetleges kormányátalakítást, Matolcsy menesztését nem tartom valószínűnek. Miközben azonban írtam ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

még csak 1 napja van vége a kampánynak, te! :)

de ezt mondom én is. csináljanak már valamit!!
@vagyok, aki vagyok...:

Az azonnali és nagyarányú gazdasági forradalom százakárhányadik napján annyit tudunk, hogy valami majd lesz. De az biztos.

Költségvetésnek lennie kéne október harmincig, de a 42 középvezető még ki sincs nevezve akik a kidolgozásért felelhetnének.
De Pintér megmondta, hogy 2 hét alatt rend lesz... Az már tutira eltelt.
Varánusz, ezért legmélyebb tiszteletem és köszönetem, Viszockij, Hobo előadásában a legnagyobb kedvencem, és kb. 10 éve ezt mondogatom, csak nem a kormányokra, hanem a zemberekre...

Tegnap szabadságot kaptam,
Mihez kezdek majd vele?

www.youtube.com/watch?v=pX6JytHwZ5E
Fabius, gratula és ezer köszönet, Viszockij, Hobo előadásában nagy kedvencem, és kb tíz éve az utolsó két sor a mottóm, csak én nem az aktuális kormányokra gondoltam, hanem a zemberekre.

www.youtube.com/watch?v=pX6JytHwZ5E
Különös. Nekem a jelenlegi helyzetről inkább a Bolondok hajója ugrik be. Hoboról egyébként is a fiatalságunk jut eszembe, mikor a Gárdonyiban kerestük a szabadságot arra másfél, két órára. Aztán jött 89', megkaptuk és 20 év alatt gyakorlatilag visszatértünk az egy párt rendszerhez. Igaz, a nemzet csótányát ma celebnek hívják, úgyhogy a fejlődés mégis látható.
Elolvastam az idézett mandiner cikket. Szerintem tegyétek meg, ha eddig nem. Néha jó látni, hogy az ide verődő tökarcúak mellett gondolkodni képes emberek is vannak a jobboldalon.
Már miért ne szaladt volna Brüsszelbe a kormányzásra nyócéveKÉSZENácsingózó, berottyantja őket a vasárnapi kilenctizeddel, nem volt még ország a világon, ahol ekkora totális felhatalmazás állt volna egy kormány mögött, hát mit akarnak még azok ott kint?

A költségvetés benyújtásának határidejére sincs különben törvény, ha meg lett volna, seperc, átírják, félvakkantás nélkül is boldogan nyomnak rá bármely decemberi félórában a harmadosok.

A többi meg posztokat osztogat, már az új henger fényében, megérdemelten ifjú tappancs kullancsok ülnek be a jól fizető helyekre, elég volt hozzá a nyalás-falás, nem kellett a körzetet ismerni, problémákat különösen nem, elősepert út a henyéhez, most már Fidesz logo alatt.

A tegnapi posztban említett, távoli helyeken, lesajnált körzetetekben tisztességgel helytállni próbálók, mint Fejes Attila Fehérgyarmaton, vagy nálunk Zuglóban a magukra hagyott Várnai és hónapok óta semmi háttérrel kampányoló LMP-s jelöltek magukért tették, vagy mindannyiunkért, akik beletörődünk lassan, hogy nincs mit tenni, félre kell nézni, túl fogjuk (?) élni?

A tökéletesen tiszta, becsületes és elkötelezett, városának és a környéknek minden apró-cseprő gondját ismerő
Fejest a "megújulni kívánó", roggyant MSZP még a megyei listán is csak 5. helyre bírta berakni, persze 4 listás helyük lett... Élen Veresjankó, mit lehet mondani...

Én NEKIK küldöm Nick Cave-et: This is a weeping song,
But I wont' be weeping long

(hevenyészve kb.: bár a dal egy sirató,
én nem soká sírok)

www.youtube.com/watch?v=thHx7cdoaAc
@sületlenke: Van költségvetési törvény. Okt. 15. a sarokszámok bejelentési ideje, okt. 30 a tervezet elkészültének ideje, vagyis ekkor már a parlament előtt kell lennie a kidolgozott költségvetésnek. Megjegyzem az LMP miskolci szervezete se dúskált semmiben. Se plakátok, se más kampányolható anyagok, ami kevés lett, azt meg szerintem a családi kasszából nyomták. Meg is lett az eredménye, még listán se jutottak be a közgyűlésbe. Jaaaa, hogy mindent elköltöttek Jávorra? Megérte, az utolsó fillérig.
@néma bárány: A blogmotor miatt csak fent látom, hogy nekem írtál, költségvetési törvény, meg sarokszámok, határidők...És?

Mikor zavarta ezeket bármi, egy mozdulat, és más a törvény, mint az önk. választás előtti módosítások a választójogiban.

Most a törvény az, amit ők akarnak. Most, és mindörökké.... Mi lett különben Wolf sorsa?

Látom, befutott az új, "karizmatikus" polgitok. Mégis benyalta a nép, hogy a BAZ megyei nagy magyar keresztény stb. anya Peltzné dömpereli majd a lóvét hozzátok...

Ja, nálunk is azért ment egy saját bevallása szerint 92 éves, mozgássérült szegény öreg szomszédai segédletével szavazni, mert reméli, hogy 40 év után végre megoldják a Kerékgyártó utcában az úttest vízelvezetését, hogy ne legyen kacsaúsztató az úttest mindkét oldala, a Bosnyák tértől négy utcányira...

Megkaptuk a "leiratot", mondta a Papcsák-féle mantrapapírra, úgy fejlődhet csak Zugló, ha kormánypárti a polgármester...
Szegény annyira remélte, hogy megéri még az úttest csatornázását, hogy többen is voltunk, akik kisegítettük a kocsiból a szavazókörbe, én még hazáig is mentem vele... Miért ne legyen neki ennyi reménye...92 évesen.
Én annak tudom be ezt a felettébb óvatos kuplunghasználatot, hogy Viktorék azért tudják: a mi vidékünkön, az "éljen, éljen", valójában nem más, mint az "akasszuk fel" előtti pár perces, vihar előtti csend.
@sületlenke: Krizát ne emlegesd. Ezek a töketlenek a város elsőszámú balfaszára bízták a fejlesztések közepén álló várost. Beszopták a Pelcznés pénzfolyót, mint vezérálmot. Elfelejtették, hogy Kobold 8 éve alatt lófasz se épült, nem léptünk előre egy tyúklépésnyit sem. Dfcwolfék kb annyira szopták be a támogatás nélküli munkát, mint Várnaiék nálatok. Az eredmény annyival rosszabb, amennyivel ismeretlenebb a párt itt, mint pesten.
@néma bárány: A nyomorult blogmotor miatt nincs itt a reflektálásom, aztán meg lehet, hogy kétszer is lemegy. A tied közben itt van. Lényeg, egyetértek az LMP-t illetően is veled. Én különben el is mondtam a nép egyszerű, szókimondó lánya véleményét személyesen Schiffernek a Bosnyákon az egészről. Ahhoz képest, hogy pártelnök, vagy mi, egész jól tűrte, merthogy nem dícsértem a pártvezetést, az tuti. Intelligens ember lévén, kissé kínos lehetett neki ugyan, hogy amint - alkatához egyáltalán nem passzoló - jópofizást kellett volna mímelnie a szombati vásárlók között, nagyjából elmondtam neki, mit kellett volna máshogy csinálniuk.

Van humorérzéke is, mert azt mondta, hogy most már legalább tudja, mit kell tenniük az elkövetkező években. Ezzel együtt.... nem sok pártelnök van azért, aki háromnegyed órán át képes hallgatni egy sületlenkét, miközben kampányolni kell a piacon....
Illés Zoltán mondjon le, az ő emberei ellenőrizték pár napja a tározókat!

A gonosz törpe meghallotta, hogy Gyurcsánynak köze lehet a céghez, vérbeforgó szemekkel eldöntötte, hogy csakis emberi mulasztás lehet. Várd meg a vizsgálatot törpike!

Azt sunyizta a kisember, hogy a Matolcsy a jobbkeze, azzal törli a seggét!
@sületlenke: Remélem mindent elmondtál amit itt szoktál :-) Nekik jókora változásokra van szükségük. Ez a mentalitás, hogy mindent egyért, a vidékiek meg le vannak szarva, nem életképes. Meg nem szimpatikus. Ha nem a szervezeti felépítéssel, a vízfej helyett az alapszervezetek támogatásával fogják kezdeni, én nem voksolok rájuk többet. Hogy akar engem egy pesti rétegpárt képviselni? Na ugye.
@sületlenke: "Ezzel együtt.... nem sok pártelnök van azért, aki háromnegyed órán át képes hallgatni egy sületlenkét, miközben kampányolni kell a piacon...."

:-D
@Ordnassac: Ordi, te hálátlan! Te is ott voltál, láttad a purparlécskát - bár szegény Schiffer gyerek nem sok szóhoz jutott, azt elismerem - illetve láthattad volna, ha nem a Rátonyi Flórácskát jojózod a szemeiddel, aki amint megnyerte az indexes szépségverseny 3. helyét, stande pityere - gondolom életében először, kampánycélokból - megjelent a Bosnyákon.

Te, drága jó Ordikám, olyan állapotba kerültél a leányzó látványától, hogy ráestél a jobbikos standra, és ha el nem kapunk a Schifferrel, tudós zavarodban alá is írod a belépési bumázskát a Vonáékhoz...
@sületlenke:

Pedig ugyebár közéd is lövethetett volna! :-D

Apropó, Nestrot10-nek lassan több neve lesz, mint Arathorn fia Aragorn-nak.
Most olvasom, hogy Orbán Adenauer nem válna meg semmi pénzért Matolcsy Erhardtjától :-D Azt elfejtette megemlíteni, hogy vajon a disznóólat maga körül mikorra kell felszámolnia a Csodálatos Jobbkéznek.
@sületlenke: Ööö... azért ez most túlzás, több szempontból is. :-P

Amúgy igazad van (ugyanis figyeltem :-P ), de kérdés, hogy lesz-e ennek a kispurparlénak következménye.

Ami Rátonyi kisasszonyt illeti, ha az LMP-stand mögül sikerült volna a kettővel odébb szökellnem a Jobbik-standhoz, akkor én távolugró-bajnok lennék. :-D

(Disclaimer: felhívom a figyelmet a smileykra. ;-) )
@néma bárány: ha belegondolok, hogy Adenauert Erhard követte a kancellári tisztségben... Igaz, csak három évig volt, mert nem volt olyan vezető alkat, mint az öreg Konrad.
@gyilkos fűegér: a hosszúnevű nickek nem nestrot10, ugyanis ő hol szoci, hol jobbikos troll (zsidózza Schiffert, cigányozza Orbánt, de azért az ATV-t élteti), míg a hosszúnevű nickek egy LMP-s trollt szokott takarni (igen, ilyen is van már...)
@sületlenke: :-D Megjegyzem Te vagy a hálátlan :-)) Szegény Ordi igazán megérdemelte volna, hogy Flóra kislányt szórakoztatod negyvenöt percet Schiffer helyett. Hová lett a fórumtársias szolidaritás?? :-D Bár, ha belegondolok az esetleges következményekbe a leírtak alapján... :-D
@Ordnassac: Ugye elnézed, ha nem szeretnék belegondolni, hogy Matolcsy Erhardt egyedül kancellárkodik itt nálunk. Még nem gyötörnek rémálmok, és üdvös volna, ha ez így is maradna. :-)
@gyilkos fűegér: Jut eszembe: a seggreforgók szállóige terjed ám már itt keleten is. Nagyjából a bubópestis sebességével :-)
@néma bárány: a Pavelcsák nevű, akiről írott poszt apropóján megszületett a seggreforgók kifejezés, újra polgármester Kántorjánosiban.

Ugyanúgy Kovács Lajos Nagyecseden, akit személyes gondomleszráddal fenyegetett meg a jobbos média etalonja, a jó Bayer.

És Nyírbátorban maradt az MSZP-s polgármesterasszony, a nagyon becsületes Veressjanó és Janóné szívbéli barátosnéja, bár a képviselőtestület fideszes többségű.

Janókánk megyei közgyűlési listás is, nyilván makulátlanabb a múltja, mint a fehérgyarmati Fejesnek, aki nagy ártatlanságában képes volt felvállalni a polgármesterjelöltséget MSZP-s támogatás alatt, elvetélt fellépés a Tilki dölyfkirályság ellen.

Na úgyhogy ennyit a blogtársiasságról, látod, követem az eseményeket, amik posztonként említésre kerültek. Persze Szabolcsot külön is, szülőmegyém, sok-sok emlékkel, rokonnal, ismerőssel.... És nagyon-nagyon sok sohasemmijóval...
@Ordnassac:

Kösz az infót, kis híján hülyén haltam meg!
:-D

Remélem Matolcsyból nem lesz Szent Jobb, mert akkor majd őt is kísérgethetjük...
@sületlenke: Igazából Ordit akartam ugratni azzal a blogtársiassággal meg a sok szmájlival :-) Tudom, hogy képben vagy, arra is emlékeztél amit Krizáról mondtam. A felsorolt nyírségi anomáliák érdekesek. Kíváncsi vagyok, Bayer Zsotyó és a testület mit szól majd ehhez? Fehérgyarmat meg külön történet. Tilki kiskirálysága nem piti, magán hordozza az uralkodás minden jelét és arroganciáját. Vele szemben elindulni önmagában is bátorság. Fejes blogját én is láttam, figyeltem az írások nyelvezetét és el kell ismerni, nyoma sincs a szanyi-i turhakommunikációnak. Megnéztem a videókat is, az ember képben volt, és még azt is megengedte magának, hogy verbálisan elegáns legyen. Nagy szó ez ma a szociknál.
@Fabius: "Költségvetésnek lennie kéne október harmincig, de a 42 középvezető még ki sincs nevezve akik a kidolgozásért felelhetnének."

Eddig egész jól elvoltunk e 42 középvezető nélkül (apropó, a 42 nem ismerős valahonnan?), biztos, hogy szükség van rájuk?
@néma bárány: Abszolút intelligens, és tényleg képben van a Fejes. Jók a videók, kisemberek problémáiról szólnak, és az ottaniak is eszméletlen nagy véleménnyel vannak róla...Ami természetesen ebben az országban nem jelenti azt, hogy elmennek és megválasztják ... sőt.

Hogy lett itt nálunk l5 fideszes egyéni befutó? Titánfiúk, titánlányok, soha nem jártak a környéken sem, nemhogy tudnák a megoldandó gondokat... De nem is ezért lettek képviselők ők sem, nyilván....A csini Flórából vajon mennyi haszna lesz a körzetének? Vagy a lányom körzetében
nyert 20 éves semmiheznemértő, ám fidelitasos kapaszkodóból mit látnak majd az ott lakók?
@gyilkos fűegér: A Nemzetgazdasági is egy gyűjtő minisztérium, ahol fűnyíró elven fejeztek le mindenkit. Az üzemszerű működéshez nem ártana az a 42 ember.
@sületlenke: Ha Fejeshez hasonló emberek váltják a veresjancsikákat, az mindenképpen haladás. Kérdés az, hogy az őstulok pártjuk mennyire fogja tolerálni a sorból kilógó, változást akarókat? Nem lennék meglepve, ha a pártja kezdené ki először. Láttam Zugló letarolását. Focisták, színésznők és gyerekek fognak képviselni benneteket? A kiscsávó lejött már a tápszerről, eszik már előke nélkül?
@néma bárány: 4 fidelitasos jutott be + Garaba Imre, Majzik Edit (az általad említett focista és színésznő) + 4 eddigi önkormányzati képviselő (köztük Harrach Péter sportszervező fia), illetve egy bringás vállalkozó, egy civilszervezetes, egy szakközgazdász, egy korábbi MDF-es helyi képviselő és egy mérnök.

Amúgy a sületlenke által említett Borbély Ádám 22 éves és a helyi Fidelitas elnöke, valamint a helyi Fidesz irodavezetője. Tudom, hogy a lényegen nem változtat, csak a pontosság kedvéért írtam le. :-)
@néma bárány: Attila szokta pásztázni a blogot, egyszer - az én kommentemhez - hozzá is szólt, emlékezetem szerint a Szanyi Norris pórázonban ecseteltem a fideszes Illés meg az azóta VI. kerületi polgármester negédeske l2 évvel ezelőtti összefüggéseit, és akkor szólt hozzá az Attila.

Szerintem őstulkok, seftesek, sunyik és simlisek között neki nem sok keresnivalója, és nem is hinném, hogy nagy tetszést aratna közöttük egy ilyen karakter.

Zuglót illetően igazad van. Fabiuséknál színésznő, nálam Virág Kriszta volt tornász vagy mi, aztán Garaba, Janicsák, szexi Flóra, ilyenek...egy-két régebbi fideszes, akinek lökete van valamiről, Gyügyei meg Ferdinandy, gondolom ők fognak alpolgármesterkedni és a jó Papcsákot kurkászásra tehermentesíteni.

Az én körzetemben még egyéni ov. képviselő is a tüskefejű Feri, össze kéne adni, mit vesz fel majd ezért. Nehogy azzal gyertek, mint a múltkor, amikor említettem, hogy nyugodtan zsebileg is finanszírozhattak volna az LMP vezérek. Szerintetek nem turkálunk más zsebében.

Szerintem meg nagyon is, mivel ez mind közpénzből van és ebben a totálisan kontraszelektált országban nem érdemek szerint jutnak ezen posztokhoz az érintettek. Ezelőtt sem, most sem, és még kevésbé a jövőben.
@Fabius, nekem a nemzet trubadúrja sokkal jobban tetszett, kérlek, ne becsméreld az oroszlánokat.

@gyilkos fűegér: 42 - megoldják a világ nagy kérdéseit, sőt, választ is adnak rá.

@Ordnassac, ez a nap, sőt, a holnap mondata: "Remélem Matolcsyból nem lesz Szent Jobb, mert akkor majd őt is kísérgethetjük..."
(Nincs benne némi freudi, hogy inkább ott kísérgetnéd? :)
@Ordnassac: áldjon az ég a pontosság kedvéért. Mielőtt még elmegyek fogat mosni, megdícsérlek, hogy itt is kiigazítod ám az adatokat, nem kizárólag a TG kaszinón állsz helyt, itt is megtudhatja Bárány, melyik önk. képviselő mikor bérmálkozott, hagyta ott az élettársát, vagy ment át másik bankfiókba, Zuglót érintve.

Közlöm veled, (csak hogy lásd, kikkel vagy egy blogon), de reagálni már nem tudok, hogy valamelyik nap a Friderikuszról írt Fabius, nos, vele egy gimibe jártunk, nem pont egy évfolyam, de ismertem.

Nagy tehetség volt,de én már akkor érzékeltem holmi narcisztikus vonásokat rajta, aztán eluralkodott az önteltség, a sértődöttség és a nagy "meg nem értettségből" eredő arrogancia a személyiségén, ami sajna megölte a valamikor tényleg nagyra hivatottnak gondolt tehetségét.

Utoljára akkor volt némi emlékeztetője régi önmagának, amikor Lukács Béla fizikust látta vendégül, aztán jött az ominózus Gyurcsány felléptetés a műsorában egy héten át... azt már nem néztem, és azóta mást sem.

Jó éjt, és álmodhatsz akár fideszes bombácskákról is, legyen konszenzus....
@Georgiana: ez gyilkos fűegér szövege volt, nem az enyém, nem akarok más tollakkal ékeskedni, de tényleg jó. ;-)

Amúgy mit szólhat OV ezen mondásához mondjuk Navracsics vagy Varga Mihály?
@sületlenke: a pletykák szerint Janicsák nem ül be az önkormányzatba. Igaz, ebben az esetben lesz helyette egy Tamás László.
Pedig Janicsáknak már nem nagyon megy a Veresegyházi asszonykórus sem és a szinkron stúdió sem, fenn kellene tartani a hatalmas hátát is ....ezért még a nagyon kövér Renáta lányát is képviselőként inditatta ( de az nem jött be), és magát meg polgármesternek, de az sem jött be, pedig a semmittevésből és jó kis korrupcióból hatalmas zsozsót lehetett volna szakítani. Így mint képviselő testületben az a 55-60 ezer forintos havi zsebpénz neki kevés lenne ..és egy " salom"-nak dolgoznia is kellene de azt nem szeretik.....így lehet hogy tényleg nem ül be a képviselő testületbe.
ami a kormányt illetei ez nem Nemzeti Összefogás kormány hanem nemzeti Ötletelés kormány...amikor megalakult azt mondták ez elég szar , de lehet ebből még FOS is--hát..most már bizony nem szar hanem FOS!!!!
A gonosz törpe meghallotta, hogy Gyurcsánynak köze lehet a céghez, vérbeforgó szemekkel eldöntötte, hogy csakis emberi mulasztás lehet. Várd meg a vizsgálatot törpike!
hehehe---ez így van. A kis szaros Orbán úgy fél Gyurcsánytól, hogy gumibugyiban jár!..de fogást nem fog találni rajta---Gyurcsány 100x okosabb nála ( és ezt ő is tudja)
Orbán még egy jóképű öszödi beszéddel sem mer kijönni pedig kimondás nélkül is mindenki tudja: Hazudott éjjel nappal, ébren és álmában....Nem igért semmit csak azonnali nagyarányú adócsökkentést de azt is csak hazudta.... a választói becsukott szemmel nyúltak a szaros urnába mert azt hitték, hogy van benne nekik valami (ez volt a szavazó urna). Most egy darabig még a szavazói nem merik kimondani, hogy " hú de buta magyar vagyok"...hanem majd egy fél év múlva ott csápol a Kossuth téren hogy ORBÁN TAKARODJ!!!!!....
@Felcsút kidobta Orbánt, Esztergom a hős város!:

A Miniszterelnök mentalista lehet. A szakemberei nem voltak ilyen egyértelműek, Ők több okra is hivatkoztak, mint lehetséges katasztrófát kiváltóra.
Ez számomra teljesen érthetetlen:Felcsúton és Alcsútdobozon is kikapott a Fidesz

Orbán Viktor gyerekkorának meghatározó helyszínein vereséget szenvedett a Fidesz jelöltje. Alcsútdobozon és Felcsúton is független jelölt nyert, előbbi településen Oláh Gyárfás, utóbbin pedig Varga György. Mindkét helyen igen szoros volt azonban a verseny, a győztesek alig több mint egy százalékkal kaptak több szavazatot.

Amennyiben valahol ismerik Orbánt és családját, hát akkor itt ezen a két helyen.
Szeretném megosztani az egyik kedvenc Fidesz jelöltemet. Jó a programja... :) Szépen el is tudja mondani.

minap.hu/mivid.php?ext.a24353
@sületlenke:

4. lettem a körzetben. Szinte csont nélkül nyert az MSZP. Ez döbbenetes számomra. Fidesz és Jobbik volt előttem. Nem kicsivel.

Nem a saját pénzemből ment a kampány, ennyit már fejlődtünk! De ami volt, az ennyire volt elég...
@néma bárány: Az volt a kongresszus döntése, ha jól tudom, hogy nem akarják magukat eladósítani, így a pénzt a cédulagyűjtésre elköltötték. A területi szervezetek kaptak pénzt, nálunk is abból csináltak plakátokat.
@dfcwolf: Szerintem ha fejed tetejére álltál volna és úgy ketyegtél volna, akkor se lettél volna képes sokkal többre. Az emberek inkább választják a biztos rosszabbat, mint a bizonytalan jobbat. Ez van. Az LMP-t ki kell építeni, meg kell ismertetni. Erre most van 3 és fél év.
@dfcwolf: mint fentebb, a reménytelenül magukra hagyatottak kapcsán írtam, ezek a szinte eleve elrendelt eredmények nem a Ti szégyenetek...Inkább mindannyiunké...Igy aztán,a nagy tehetetlenségben, a Weeping song linkje Neked is szól...
Kimaradt a mai narkó adagotok?
a Zorbán tehet róla
meg ma Tolcsy
"Konkrétumok helyett annyit tudunk, hogy egykulcsos űberbrutál adórendszerünk lesz januártól, ( ha mégsem, akkor 2012-re, de 2013-ra mindenképpen, hisz az a következő választást megelőző év, höhö)"

Látod, csak a Te kedvedért már további részletek is vannak. :) Ezekből a részletekből én továbbra is azt látom, hogy folytatódik a jobbközép, konzervatív, a középosztályt és a családosokat nem segéllyel erősítő politika. Az ekkora párt esetében elkerülhetetlen populista, demagóg mázon meg át kell tudni látni. Úgy tűnik, hogy az EU is hamarosan letöri az MNYP-kkel kapcsolatos törekvéseinket, így hamarosan költségvetési számok is lesznek, ugyanis véleményem szerintem ezen számokat alapvetően meghatározza a brüsszeli döntés kimenetele.
süti beállítások módosítása