Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/matteo-renzi-antifa-tamadas-jogallamisag-tiszteletben-tartas-magyarors... (2024.03.29. 08:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.09.18. 08:00 Fabius

Cenzúrázott álszemérem

Címkék: rtl klub tv2 bulvár majka médiatörvény szalai annamária médiahatóság larion zoé

"Rólad szólnak a hírek,
Veled van tele a sajtó,
Aki a pokolra kíván jutni annak
Balra a második ajtó..."

Két új celebet is legyártott a héten a kulturmédia. Az egyik Larion Zoé, aki civilben fotómodell, és a héten Majkát igyekezett levadászni az édesnégyes egyik angyalaként. A másik a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság, ami lassan méltán kerülhet fel a Velvet HCDB listájára a produktumával.

Új médiatörvényünk még nincs, de a szemforgatás már faszául megy. Odáig rendben is lennénk, hogy ideje kicsit rendet vágni a kertévék Maúnikás és Józsibarátos világában. Azt is megértem, ha igyekeznek rostálni a főműsoridőnek számító műsorsáv gyerekekre károsnak vélt tartalmát. Bár, ha arra gondolok, a mesecsatornákon futó japán rajzfilmek mennyi agressziót tartalmaznak, akkor kicsit meddőnek és álságosnak érzem ezt az igyekezetet. De a héten zajló folyamattal szerintem átesünk a ló túloldalára jó magyar szokás szerint.

Az Édesnégyes indulása óta szálka egyesek szemében. Ez talán jobban köszönhető a bulvármédia harsogásának, mint magának a műsornak. Kezdték Kozsó farokméretének elemzésével, folytatták a buzipornós sztorival, most pedig Majka és a kegyeiért harcoló csajok, no meg a négyből három kúrás van porondon. Az egésznek mennyi valóságalapja lehet? Nagyjából kitalálható, a tévékettő a nézettségért tömi tele a Blikk-Bors-Velvet szentháromságot ezekkel a folyosói pletykákkal. Mivel magát a műsort nem láttam, a TV2 videógalériájából igyekeztem pótolni hiányos ismereteimet. Nos, sírtam a röhögéstől. Az adásból kimaradt "szenzációs" videók nagyjából annyira erotikusak és "kemények", mint a szomszéd Erzsi néni nejlon otthonkában, fullasztó nyári délutánon. Képzelem ezek után mennyire lehetett húzós az adásba került anyag, amire máris 8(!!) felháborodott néző panaszkodott a médiahatóságnál. Akik nem haboztak kijelenteni: biza monitorozni fognak, és jaj lesz a szemérmetlenkedésnek!

Egyrészt ez a nyolc néző hány százaléka lehet az összes, éppen az adott műsort nézőknek? Elenyésző. Ennyi szemforgató álszent akkor is lesz, ha Semjén Zsolt fog felolvasni Ady istenes verseiből a vacsora mellé. Kell lesújtani a hatóság teljes szigorával a hatásukra? Kell, hogy Szalai Annamária őrködjön az igazán veszélyben nem lévő erkölcseink fölött?
Eddig azt hittem, mi felvilágosultabbak és kevésbé prűdek vagyunk, mint az amerikaiak. Akik akár maszturbáló hónapot és spricc versenyt is rendeznek a saját szórakoztatásukra szemrebbenés nélkül, de ha a Super Bowl döntőjének szünetében Justin Timberlake letépi a melltartót a Jackson lányról és kikacsint egy bimbó, akkor 300 millió amerikai kapja szeme elé a kezét, és kiállt évszázad botrányát azonnal. Ez a tendencia azokat az időket juttatja eszembe, mikor a szex tabu volt itthon is, és a külföldre kijutottak lopva hordták haza az első pornófilmeket, újságokat, amit csak teljes titokban, elsötétített szobában volt szabad nézni. Akkor a haladást az jelentette, ha Vili apus hangján szólat meg a serényen dugattyúzó atyafi.

Röhejes, hogy a kormánypárt és így a médiahatóság házi csatornája az RTL Klub milyen fortélyt eszelt ki az ilyen hülyék, és saját maguk ellen. Az induló Való Világnak etikai kódexet írna maga a médiahatóság, ami szabályozná, hogy mi mehet le adásba. Igen ám, de a rázós jeleneteket elvinnék a Romániában székelő zsebcsatornához, a COOL-hoz. Oda ugye nem ér el a hatóság keze, nem kell az ellenőrzéssel és a panaszokkal érdemben foglalkozni. Az fel sem merül, hogy a zuhanyzóban kúró Új Frenkiket egyszerűen nem adják le, mert akkor oda a bulvár csapta égzengés, és unalomba fullad az egész mindjárt a második napon. Olyan apróság, hogy a háztartások jelentős százaléka rendelkezik a COOL-t is tartalmazó csomaggal, és így dugába dől a családvédelmi és erkölcsrendészeti program, az nem számít. Ügyes, nem mondom.

Kíváncsi vagyok mikor jön el a pillanat, amikor valamelyik prominensünknek kiesik a szájából ez az idézet:

"Én mindig is jó szándékú gyerek voltam, csak mire a szándékom végére értem, rossz lett."

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr772304671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Off!

Megosztom veletek új kedvenc idézetemet, el lehet gondolkodni, hogyan képzeli a nyilatkozó betartani, betartatni!
Van benne némi erotika, de minden egy irányba mutat!

"Ne is menjen pedagóguspályára az, akinek egyáltalában eszébe jut az internetre pornóképet feltölteni" MTI

Egy pillanatra hangosan felkacagtam.
Egy pillanatra. De lehatoltam a nyilatkozat mélyrétegeibe. Mert mélye, az van neki!
Vajon szaporodni, esetleg céltalanul üzekedni lehet majd szerencsétleneknek?

Azt hiszem, nem kell a kérdést sem feltennem, kitől származik a gyönyörű gondolat!
Hát azért azt én se helyeslem, ha a diákok a tanárnő pornóképein vihognak. (vajon fordítva miért szinte elképzelhetetlen?)
@kisa:
Azon a tanerőn, aki feltölti saját pornóképeit, nem fogunk összeveszni. :))
Szalai Annamária Lara Croftként azért üt...
@Tűzfal: @kisa:

Azért a hobbipornós tanerő a másik véglet, amit én nem általánosítanék. De Hoffmann Rózsikának ne legyen már köze hozzá, hogy egy tanár hol-kivel és hányszor.

Egyébként fordítva miért volna elképzelhetetlen? Ott van Boróka Bolls, aki 18 évesen már a szárnyait próbálgatta. Hónapokkal azelőtt meg még a padban ült... :-)
Most ünneprontó leszek, azt hiszem: mert az édesnégyes - és tök mindegy, hogy ki van benne - az mi? Én belenéztem... de ha ezt emberek kibírják? akkor cseréljenek velem, légy szíves! Letiltani azonnal! :)
... a pornóval kapcsolatosan hasonlóan vélekedem - helyből: nézni nem szokásom, mert amiket láttam? ... hát azok gyalázatosak! (jobb voltak a tiltottak anno, abban még volt némi erotika - ezek meg egyszerűen csak ocsmányak és tök egyformák)
Azt sem értem, miért kellene felháborodni azon, hogy a pedagógus NE csináljon ilyen szerepeket se előtte, se közben - Ne ez legyen a privát szórakozása! - még ha liberálisan is, mert a pucéran való mutatkozás igénye már annyira alacsony színvonalra utal, hogy azt nem igen tudnám összeegyeztetni egy pedagógusi attitűddel. Végül, igenis nagyon nem mindegy, hogy milyen csatornákon miket adnak, mert egyre inkább ott tartunk, hogy a média neveli fel a kölköket és ezek a kölkök nem is hallgatnak már a józan észre... Ez a média nagyon nagy szemétsége, és az összes kormány gyalázata, hogy nem csapott még közéjük... én tutira sötétíteném már a "barátos" szappanfolyamokat is. Néha odanézek... és hát, vannak benne olyan üzenetek, hogy olyankor nem is csodálkozom a töketlen állapotainkon. Kigenerálták egyenesen azokat a gondolkodási módokat, amiktől amúgy szenvedni szokásunk... a hétköznapokban és nem a tévé előtt. Ugyanis mintaként kizárólag azt látjuk, amit a tévében látunk... az életben már nem néznek egymásra az emberek. Senki nem tud eszmét cserélni (eszmecserére nincs lehetőség) - észre vettétek?
süti beállítások módosítása