Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.09.16. 09:15 Fabius

Seggreforgók

Címkék: mszp fidesz önkormányzati választás kántorjánosi pavelcsák istván

Jó a győzteshez tartozni! Éljen soká a csordaszellem, virágozzék minden falu és egyéb település sokáig, akinek olyan következetes vezetése van, mint Kántorjánosinak! Csak aztán egy selyemzsinór be ne csússzon valahogy, összerondítva a szépen felépített csudiboldogságot.

Legutóbb az ötös számú párttagkönyv tulajdonosa megírta, idézem:

"ilyenféle alakokkal tele voltunk 1998 és 2002 között is már. De most nem leszünk tele. "

Innen üzenem kedves Bayer Zsolt, de, bizony tele lesztek most is seggreforgókkal. Akiknek mindegy az ánusz színe, íze, ők bizony kúpformát és fapofát felvéve becsusszannak az aktuális győztes farpofái közé. Itt vannak megint az általad is elítélt aktuális emberek, akik a "szocik hátsójából lógtak ki". Ti pedig támogatjátok, narancs dresszbe bújtatjátok minden gond nélkül.

Pavelcsák István, Kántorjánosi polgármestere és polgármester jelöltje igazi túlélő. Neki mindegy, hogy az MSZP és Veres János, vagy aktuálisan a Fidesz és Tilki Attila szebbik felét kell célba vennie, ő megteszi örömmel. Mert tartozni kell valahová, ilyen alapon meg miért ne mindjárt az aktuálisan hatalomban lévőkhöz? Akár minden ciklusban lehet színt váltani, lehet a betyárkörtéket kerülgetve eljutni a célig. Nem számítanak se elvek, se Bayer Zsoltok tiltakozásai ezek szerint, ha "meghúzza magát és kussol, ellavírozhat akármeddig".

Csak egyre vigyázz Pavelcsák István! Nehogy szádra vedd az ősfideszeseket, mert az egyetlen bűnnek ez látszik a fülkeforradalom utáni kétharmados világban.

54 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr782299776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"lehet a betyárkörtéket kerülgetve eljutni a célig"

Erről egy illusztrációt, ha lehetne...:-D
Miért kellene a betyárkörtét kerülgetniük,magyar élelmiszerből, magyar gyomorból ízes magyar betyárkörtét mindenkinek, akinek jár.A smittpali díj mellé lehetne mellékelni pár formatervezettet, hisz a természet ajándéka.
"Mint megtudtuk, Pavelcsák István a szocialistáktól azért pártolt el, mert "ahogy mindenki, úgy ő is keserű szájízzel vette azt tudomásul, amik történtek az országban, nem beszélve arról, ami Budapesten történt". A polgármester a Fideszt az MSZP-nél tisztességesebb pártnak tartja, ezért állt be mögéjük."
Ez így teljesen korrekt, nem is értem, mi a baj vele. Miért kell egyből prejudikálni? A fidesz minden "megtértet", a helyes utat felismerőt, a liberalizmusból a személyiségfejlődés rögös útján önmagához hasonlóan konzervatívvá nemesedett embert szélesre tárt ánusszal vár és fogad.
@kisa: Őőőő...de nem arról volt itt nagybaszó, hogy kétharmados győzelem után nem lesznek ilyenekkel tele? Vagy Bayer ötös számút is elsodorta magával a Nemzeti Együttműködés? :-) Ő is pucsít azóta, mint a gárda oroszlán? Nagy úr a muszáj.
Mivel jelzett falu polgármesterének lányát személyesen ismerem, ezt a posztot inkább most offolnám.
@néma bárány: Én úgy gondolom, hogy a zsoca erős cuccot nyomott, amikor ezt mondta. Mert logikusan CSAK ilyenekkel lehet megtölteni MINDEN önkormányzatot, ha nem 8 általánost végzetteket akarnak polgármesternek. Most nincs kedvem kimatekozni, hogy egy 3-500 fős faluban hány olyan ember van, akiben van annyi ambíció, hogy ilyen posztra áhítozzék, és azok közül hányan konzervatív gondolkodásúak, hányan nem. Az ilyesféle ambíciók ráadásul pont feltételeznek bizonyos fajta, "simulékonyságot", hogy ne mindig a seggnyalás szót használjam. Ráadásul az ősi szittya mondás szerint is fejétől bűzlik a hal, elég arra gondolni, hogy t.ME-künk kit talált legmegfelelőbbnek a KE-i posztra, szóval cseppet se vagyok meglepve, és akkor még olyan apróságokról nem is beszéltünk, mint a Vidékfejlesztési Minisztérium költségvetési főosztályának új vezetője.
@Ordnassac: Értem, offolsz a személyes érintettség okán. (Csinoska, okoska, hozzádvalódka legalább?)- én viszont pont emiatt szólok (ehhez is) hozzá.

Lévén SzSzB megyéből, és pont az érintett ogy. körzetből származó, ma is ott reménytelenkedő, kiterjedt rokonsággal,- kivételesen- tárgyszerűen az alábbi észrevételeket tenném a fény irányába forduló kántorjánosi napraforgó kapcsán:

1. Pontosítanék annyiban, hogy az úriember nem nyalhatott Tilkinek, mert ezen funkcióhalmozó két kiskirálysággal odébb, Fehérgyarmaton tarolgat.

2. Itt jelenleg Simon Miklóska az ogy. képv., ő váltotta Veres Janeszt a székben. Kántorjánosi ebben a körzetben van.

simonmiklos.hu/valasztasok/2010ogy/2010ogy.htm

3. El nem tudom képzelni, mi a jó istenben működhetett együtt a település érdekében Veress a Pavelcsákkal, mivel hiteles szemeim valamint ottaniak tapasztalatai szerint Jankó még szülővárosáért, Nyírbátorért sem tett semmi maradandót, nemhogy a vk. egyik szomorú kis falvacskájáért, állítson bármit is a jelenlegi polgármester asszony (mellesleg V.né Szabó Évi barátosnéja, azé, akit listán berakatott apuci az ogy-ba az elmúlt ciklusban, tán, ha kétszer szólalt fel a nagyasszony, na jó, értjük, kellett még az a kis lóvé a családi büdzsébe)

www.drveresjanos.mszp.hu/3399-Nyirbator

4. Ez meg kicsinyke adalék Simon Miklóskához, jelenleg a körzet egyéni ogy. képviselője, Nyírbogát polgármestere, egykori kisgazda (mi más..)
A jövőre nézvést is ezt a popócskát kell kutatnia a jó Pavelcsáknak a fellendülés érdekében

nol.hu/archivum/archiv-494251

5.Úgyhogy mondhat, agitálhat, papolhat stb. bármit is itt a két finom felkent Zsóti, a Bayer meg a Gréczy, szépen összeérnek itt a dolgok, ahogy kell, ahogy meg lett írva, Kántorjánosi meg nem várhat semmit,sehonnan és senkitől, sem akkor, sem most, és soha az életben.
@sületlenke: Csak okvetetlenkedés: megyei szinten nagyon is nyalhatott a jóember Tilkinek, ahogy Veresnek. Mindkettő a pártja megyei elnöke is.
@kisa: Csak nekem tűnik úgy, hogy a "csak ilyen" emberek mennyire fel tudják értékelni a semmit? Ha választanom kéne csak ilyen és a zéró között, a nulla vonzó alternatíva lenne.
@sületlenke: nem olyan szinten ismerős. A lány egyik korábbi gólyám.
@néma bárány: Meglehet, hogy a Pavelcsák próbált mindenhova nyalakodni...Nagyon is elképzelhető...Nézd csak meg a középső link alját, ahol a polg.mester asszony úgy dicsekszik Nyírbátor fejlesztéseivel, mintha nem az NFÜ Eus pénzeiről, hanem Dr Veress áldozatos kormány-felajánlásáról lett volna szó...

Szóval az alján látható a Demján-féle alapítvány, én sem tudtam, hogy Demján is onnan jött, az ex-egészségügyi miniszter és szép emlékeket ébresztő bizonyos Dr Molnár Lalánk ottani gyökereit ismertem, de Demjánról én is most szereztem tudomást. Igy már magyarázatot lelhetünk, hogy került bele a Trigránit Veress égisze alatt a léhűtési negyed projektbe a Nyugati pu-nál...
@néma bárány: A szavazólapon, sajnos, nincs dislike. És sajnos, ilyenekkel lesz tele az ország összes települése, főleg azok, ahol eddig szoci vagy független pogimester volt. A narancssárga most tuti befutó, hát mindenki arra fogad.
Nem is lesz nagy a nyeremény...
A Fidesz-Szűrös Mátyás análparti69 óta nem tudom mit csodálkoztok...

A másik a 2 éve egész életében gyakorló vallásos ájtatoskodó fasz.

Ami a poszt címét illeti, híres lettem vazze!
:-D

Jé az ellenőrző az análpartit aláhúzza, az análparti69 -et meg nem.
Ez mitől van?
@sületlenke: Demján hazánk univerzális oligarchája. Minden rendszerrel kompatibilis, szerintem Smitty talléros is lesz hamarosan. Divat az NFÜ és EU pályázati pénzeket saját, jótékony forrásként aposztrofálni. Igaz, néhány NFÜ forráshoz Veress seggén keresztül vezetett az út, ahogy most a Matolcsyén keresztül fog. Ezt hívom én Országos Célbanyalásnak.
@kisa: Egy szebb világban kétharmados győzelem és fülkeforradalom után én bizony megengedném magamnak a luxus, hogy azt mondjam: ti ne. Nem adom a nevem, logóm, színem, mert az abszolút nulla mellett a semmi is valami. Csak ugye ehhez is tartás kéne, ami nincs.
@néma bárány: Pont ezt nem értem én se, illetve igen, de mégse. A fidesz színeiben egy kehes, sánta, vak ló is nyerne, és az mennyivel hitelesebb lenne, mint az ilyenféle alakok.
Mondjuk, a zembereket se értem, de ez nem újkeletű nem értés...
@gyilkos fűegér: Ennél találóbb megfogalmazás nincs erre az emberfajtára :-)) Szállóige lesz a nyelvi leleményedből meglátod :-)
Nyald a cigó Orsós seggét,
ezzel seggreforgó lettél,
ami kijön alul a Viktorból az legyen az ebéded,
amit felül röfög ki, az passzol a kicsiny eszednek.
Nocsak, a hol szoci, hol jobbikos trollunk, nestrot10! Aki odáig vitte, hogy még a híresen moderálatlan TG blogról is kivágták...
Kántorjánosi polgármeterének sajnos kutya kötelessége nyalni, mert különben semmit nem tud felmutatni a választóinak. Ha nem nyal, akkor neki nem lesz fizuja, a faluban meg nem lesz útfelújítás, közmunka stb...

De hogy az ilyen Bayer féléknek miért kell Orbán seggéből kipofázni azt nem értem!
Szerintem csak a fiatal demokraták nem nyalnak. A fiatal demokraták ezért persze semmiféle poziciót nem is kapnak. Az örökifjú demokratáknak meg nem kell nyalniuk, nyaltak már eleget. Örökifjú például Sitt Pál. A frissen végzett egyetemisták, főiskolások, szakmunkások némelyike is jelentős pozicióba került. Remélem ezt tudják a fiatalok is. Szerintem nagy valószínűséggel a most frissen végzettek már álláslehetőséget is kapnak és tanulva a múltból kölcsönt is, ami csupán az inflációt követi.
Mi is a FIDESZ? (mindenféle párttól távol állok) Fiatal Demokraták Szövetsége, mondják. Sajnos nem fiatalok, nem országosak. A Szövetség is megkérdőjelezhető, mert állandóan változtatások vannak. Így érzem.
Szerintem egy k betű hiányzik, mert a szövetség korlátozott. FIDEKSZ!

Ilyen rosszul a környezetem még soha nem értékelte saját helyzetét. FIDESZ szimpatizánsok is vannak közöttük.
Varánusz, csak te ne tévessz seggirányt.
se nem fiatalok, se nem demokratak
@Fabius:

És most látom, index címlap! Értitek: KIBASZOTT INDEX CÍMLAP BAZMEG! Bocsássatok meg, nem tudom folytatni...nem látom a monitort a könnyeimtől...ez ÉLETEM FÉNYPONTJA!
(Mely tényből rögvest az is nyilvánvalóvá válik, hogy miféle életem lehet.):-D
@hunocska:

Az a legnagyobb gáz, hogy gyakorlatilag semmi ellenzékük. Az LMP egyenlőre lófasz, a Jobbik már induláskor is blöff volt, azóta a helyzet picit romlott (ennél csak az lenne rosszabb, ha még komolyan is gondolnák a baromságaikat), az MSZP átment stand up comedy-be.
Itt tartunk most.

Vannak közalkalmazott ismerőseim, szó szerint minden nap úgy mennek be, hogy lehet, hogy ma várja az asztalon a levél őket, hogy másnap már nem kell jönni.
Zsolti még mindig szlovák rendszámú kocsival jár? Vagy Ovi miatt hajlandó adót is fizetni ebben az országban?
még jó, hogy az ilyen szerencsétlen komcsiknak már csak a bloggolás maradt. remélem lassan mindenhonnan eltűntök!
@Alvarez: Ha hajlandó adót fizetni, én hajlandó vagyok őt befizetni egy NENYI-05 rendszámra.
@thinker_: a komcsik tényleg jó lenne ha eltünnének. Kezdheted Pozsgayval, Schmittel, Gubcsival az eltüntetést. Ha ezzel megvagytok, pofázhattok róla máshol is. Addig viszont titeket lehet lekomcsizni, joggal.
Bp. IV. kerület polgármestere, Dr. Derce Tamás is pompásan beleillik minden aktuális seggbe...
Ha a saját érdekei mellett a faluét is szem előtt tartja, akkor ez nem akkora probléma - maximuma a hithű párttagoknak.
@gyilkos fűegér: análparti 69-ben többen vettek részt... Szűrforgató Matyesz a Kis Csintalannal spékelve némi Pozsgaival.. V.I.P. csapat.. Gödöllőn kivégezték a régi seggnyaló Gémesit (akart volna nyalni de nem volt mit... Beelőzték) Csömörön egy 20 éves harácsolás után az alpolgármester zöldből nari lett... Barna szart nyalt érte de most nari lehet...:-) Amúgy egy korrupt tetvedék...
Szerintem csak a Jobbik korrekt politikai erő.
A többi kalap szar.
@thinker_: folytatnám a néma bárány által elkezdett felsorolást: mondjuk a két szép bajszosotok, Martonyi meg a Kövér Laca (utóbbinál ne feledd az első etap liberalizmusát se, sajnálom, ha ciki esetleg így utólag), tovább is van, mondjam még?

Vagy válts esetleg találóbb nicket. Mit szólnál a thinker helyett a brainwashed szóhoz?
@Cuppanj a végére!: Légy objektiv! Helyi szinten az aljanép jobbikos.. Lehet okádni mindenkire... Demagóg szar a dumájuk. Faszfejeknek ollé! Kocsmában nyomják az elvetélt hülyeségeiket. Amúgy a jobbikos nős istenfélő gárda kapitánynak is mellé csusszant a farka ... Nem jobbak a libsik??? Ők ezért nem basztatnak ,mert megkúrod a haverod csaját és még a világ pofájába is lehazudod...
@Erick: hát, ha csak a farkad vezérel, ill. a blogger seggluka...
@Jamesboci: segglyuka...Így írd faszfej! Jobbikos fogalmazásból felmentett primitív...
@Erick:
neked már Kádár teleszarta a fejed, ugy is maradtál.
a stilusod maga az ember.
A Fideszen nem kell csodálkozni. Az elmúlt 20 év garnitúrája, annyi hogy kevesebbet sikkasztanak meg lopnak, de legalább nem feltűnően teszik mint a szocik, és kifele meg azt kommunikálják hogy nem. Az LMP egy üres lufi nincs semmi programja, azon kívül hogy minden legyen ződ. A Jobbik az egyetlen korrekt politikai szereplő látszik hogy törekszenek arra hogy soraikban és Magyarországon is végre rend legyen. Persze néha mondanak olyanokat ami annyira felháborítja a bűnpártoló "emberijogvédő" médiumokat mint az index hogy azonnal elkezdenek sápítozni és kiteszik főoldalra.
Na ez a legviccesebb, mert aztán az ember elolvassa a cikket kicsit utánanéz hogy hogy is hangzott el valójában és rájön hogy józan paraszti ész szerint is igazuk van a Jobbikosoknak. -> Ingyen reklám..

Ja bocs, hogy most a Fideszről van szó? Szóra sem érdemes zsinagógaavató korrupt banda... Igaz hogy Orbán alapvetően szimpatikus de a pártja nem.
@Jamesboci: Kádár a te és hasonló faszok fejét szarta tele kiscsikó! A mindenható állam termelés nélkül a ti vesszőparipátok! Majd csinál neked mobiltelefon tartó tarsolyt a Budaházy haverod ha valaha kiengedi a Zsidesz....Abból majd lesz bevétel:-) Ja meg a lószőr fonat ajándékokról se feledkezz meg!
Nemzetgazdagság:-)
Duma duma duma.....ráadásul rém ostobán és rém trágár módon.
Van ennek értelme?
Megkérdezném itt a címlapos pattanóbogár áradatban, nincs-e itt valaki Nagyecsedről vagy környékéről, és bosszút állt-e a Kovács Lajoson a talpig született úriember? (A falu különben gyönyörű és mindentől messze-messze van, bár tudom, hogy ez itt senkit nem érdekel).
@Erick:
beteg vagy.olvasd vissza, miket irogattál...
@kisa: "A narancssárga most tuti befutó, hát mindenki arra fogad.
Nem is lesz nagy a nyeremény..."

Ez óriási megjegyzés volt, nagyon tetszik!
..nemtom..., nekem most az a Seggreforgók valahogy nem jött be !

Tucc te ennél jobbat is Zsolti ! :)
@sületlenke: nem vagyok nagyecsedi, de a Fidesz indít pm-jelöltet Kovács Lajos ellen:

www.valasztas.hu/ov10vt/j42111.jsp?MAZ=16&TAZ=103
@Ordnassac: Köszi, Ordi.
Ami most itt van, az nem nekünk való szerintem. Olvasd el majd ráérő idődben ezt, posztnak kicsit hosszúnak tűnik, de messze megéri, a legátfogóbb elemzés, amit valaha olvastam. Nem tudom, ki az ürge,de az sicher, hogy kenterbe ver bárkit. Teliholdas éjszakán akár mind a hét rész belefér. Jó éjt.

demokrata.budapestoldal.hu/
@sületlenke: a figura időnként kommentel TG-blogon.
@Ordnassac: Na, csak szánd rá magad egyszer, hogy elolvasod. Eszméletlenül jó, össze se vethető imádott TG-tek ezzel. Az ott mismásoló lavírozás, így is, úgy is érthető, egyetlen önálló következtetés nélkül. Tudom, hogy Te nem így gondolod, tiszteletben is tartom, de attól még olvasd el, fogod értékelni. Csá, léptem.
Így fél egy körül újra átolvastam az összes kommentet, annyi itt a röpködő ánusz meg segg, hogy úgy nézünk ki mint az análisan fixáltak terápiás csoportjának éves rendes közgyűlése.

Na bazmeg, az ánuszt aláhúzza a helyesírás ellenőrző, a segget meg nem, most már biztos, hogy itt valami öszeesküvés van.

Az összesküvést is aláhúzta!
Meneküljetek!
Ha szarul írom, akkor meg persze, hogy aláhúzza.
Trollkodás befejezve.
süti beállítások módosítása