Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.09.14. 08:00 Fabius

Családépítő monopolyt az óvodákba!

Címkék: család fidesz parlament pálffy istván

Tegnap hosszú szünet után ismét élőadás volt a Nemzeti Dumaszínházban. Orbán Viktor előadta negyedszer a Hangom Szeretete című beszédét. Hiába no, nehezen múlik a hangom szerelmese én magam vagyok, tépem a szám, míg bele nem halok eufóriája. Legyünk őszinték, van mire büszkének lennie. A beszéd hatványozza a tennivalókat. Először féltéglák közös emelgetéséről beszélt, tegnap óta már egyenesen gerendákat kell hordanunk. Őszintén izgulok, el ne mondja ezt a beszédet ötödször is, mert az önmagára licitálásban egyenesen panelelemeket fog emlegetni, aminek súlyába beledöglünk mindannyian.

Vigasztal, hogy végre igazán karakán emberünk van a Nemzeti Toronydaru Építő Társaság élén. Kövér debütálása lehet siker, ha arra gondolunk, az emelgetéshez kötele már van, egy csigát meg csak lejmolnak hozzá az építkezést segítendő. László igazi erős ember, - hisz Orbánnak is visszaszólt, höhö! - így jó építésvezető lehet a Forradalmi Építőmunkások Nemzeti Brigádjának élén.
Nálam a nap embere mégsem ő, hanem a Legfurcsább Vízió díjas Vona Gábor. Az rendben van, hogy fogy a magyar és aggódunk. De már a programokat is inszeminációval ösztökélnénk megtermékenyülésre?
Vagy hogy másképp gondolja Vona Gábor a hazafias ondót bejuttatni a Fidesz mindenséget jelképező anyaméhébe? A Blikk találgatta, hogy miért hízott meg Orbán Viktor. Közben lehet, hogy egyszerűen csak meg van termékenyítve a Jobbik által, és terhes. Azért az látszik, Kedves Vezérünk is belesápadt ebbe a gondolatba.

Pálffy István is a fogyó magyarságért és a családokért aggódott megint. Szerinte az üdvözítő megoldás, ha már az óvodában propagálni kezdjük a családalapítást.
Igen bazmeg, jól olvasod, szerinte 3-6 éves gyerekeknek kell beszélni arról, hogy ha nem vigyázol szépöcsém, akkor Boross Peti bácsi hülyesége miatt még a végén gyermektelen adót fogsz fizetni, és jó, ha már most megtanulod: te leszel a felelős a magyarság kihalásáért!

Igazad van Pistám! Vegyük el a felhőtlen gyermekkort. Ezzel tömjük mondóka és dalocska, készségfejlesztő játékok és közösségi normákhoz alkalmazkodás helyett a gyerekek fejét. Azokét a gyerekekét, akik átlagos esetben éppen ebben a korban szakadnak ki a 24 órás családi felügyelet alól. Azokét, akiknek egyebük sincs, - normális esetben - mint az addig megszokott apu-anyu-tesó családkép. Kiszakítva ebből rohanjuk le, és mondjuk a háromévesnek: ideje  saját család alapításán gondolkodnod! Tegyünk elé szemléltető ábrákat:
Játszunk velük Családépítő monopolyt, ahol nem a vagyon, hanem a család elérése a cél. Legyenek szerencsekártyák valóságközeli szöveggel: Nyertél! Orbán Viktor bácsi kormánya adót csökkent, így lehetőséged van egy gyereket vállalni! Lépj a szülőotthon mezőre! Vagy: Nincs szerencséd. Devizahitelt vettél fel, a bank elviszi a házad. A következő húsz évben a családalapításból és a dobásból kimaradsz.

Aztán a nagyobbak ballagáskor majd új verset szavalnak:

A kezünkben virágcsokor,
kis szívünkben szeretet.
Köszönjük a baszós tablót
amit kaptunk tőletek.

Óvónéni, jaj de sokszor
Az öledbe vettél,
Vigasztaltál, mikor sírtam,
s útmutatóm lettél.

Családbarát programjukat
megmutattad szívesen,
Nevelgettél, tanítgattál,
türelemmel, kedvesen.

Rózsi néni tantervével,
vár reánk az iskola!
Belénk nevelt családképpel
mehetünk most mi oda!


Ez aztán a család és gyermekvédelmi koncepció! Mondd Pistám! Gyereket mikor láttál utoljára közelről? Úgy értem, tisztán.

 

 

12 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr372294604

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: „Nehogy már az én pénzemből mentsék meg a hiteleseket!” 2010.09.14. 09:41:41

Sefi barátom sörözés közben anyázott nekem egy sort, hogy miért mentik meg a jelzáloghiteleseket. Mondtam neki, inkább írja meg ide, de hagyjon békén sörözni. Íme meglehetősen sarkos véleménye, melyet amolyan vitaindítóként illesztünk be. A reakciókat ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na jó, ezért a posztért érdemes volt

hajnalban merengened.

Különben mit mondott a Vona, merre lelt rá az ominózus megtermékenyítendő Fidesz-programra?

Nem gondolod, hogy ezek után ideje lenne itt ezen a blogon is valami népszerű szavazósdit indítani, mondjuk melyik jobbikos dalia melyik kormánypárti nőneműt részesítse egyesülésben?

Gondolom, azért mégsem a vezíri alhast kívánnád kilenc hónapra kivonni a forgalomból?

Kedvenc Ordink, ha betérsz szerény hajlékunkba, nem dobnál fel ide egy listácskát a szóba jöhető hölgyekről, urakról a szavazás előmozdítása érdekében?

Én, sajna, bizonyos okokból nem bírok már részt vállalni eme felemelő, nemzetmentő akcióban.

De, hogy ne csak a kereplőm járjon megint, leteszem a nemzet asztalára én is szerény vállalásomat.

Igy, szeptember végének közeledtével eldobhatom esetleg az özvegyi fátylat, és személyes live imitationt vállalhatok a józanéletű Esvánnyal az óvodai családi életre nevelés témájában, ezáltal tehermentesítvén frakciótársát, nemzeti Rózsaszálunkat, hogy csak és kizárólag a NAT megírására koncentrálhasson, élőkkel és holtakkal, apácákkal és papokkal, minden rendű és rangú válogatott cigánylegényekkel karöltve (szakmabeliek kizárva).
A terhes Orbán...óóóbazmeeeg :-D Pálffy egy fasz! Aki ilyet kitalál az klinikai eset.
@sületlenke:

Vona nem részletezte a program melyik részébe húzná bele varázsvesszejét, melyik lenne az a pont, ami a szerelemgyerek létrehozásra sarkallná. Gondolom mindegyikbe, hogy egy focicsapatnyi kis lurkó legyen belőle. Valamire alapozni kell a jövő magyar válogatottját is.
Most hol van a sok lelkes sunázó,most meg lehet mutatni, ki a szó szerint tökös legény.
@Fabius: anális inkább, mer' ugye:
"„Egy dolgot nem tudok magamban tartani - most a hölgyek és a gyengébb idegzetűk ne figyeljenek -, az volt a cím, hogy anális erőszakkal fenyegettél. Lehet, hogy az volt a baj, hogy nem váltottad be az igényt” - ez Vona Gábor Jobbik-elnök reakciója Zagyva György Gyula jobbikos képviselő szavaira, aki azzal fenyegette a Hetek újságíróit a szélsőjobboldali rendezvényen, hogy: „Lehúzhatnánk a gatyátokat, és meg…nánk titeket. És ha innen kikerülnétek, senki sem hinné el.”"
Bocs, kétszer mentem el.
@ Fabius

Te, én ezt nem értem. Gondoltam, mire előkerülök, licitek és ajánlások tömegétől hemzseg majd a blog, és nem.

Én ezt semmi mással nem tudom magyarázni, mint azzal, hogy nem látják a látogatók benned a Nemzeti Egység létrehozásának egyértelmű szándékát.

Mert hát ugye az egy dolog, hogy hajnali merengésed a Szanyi válasza utáni sóvárgással telik, majd - még ugyanazon nap, ha jól látom, lefekvés előtt (?), azon melegében beugrasz egy másik posztba, és a hazai folyadék másik avatott szakértőjének deheroizálásába kezdesz, csak úgy, melegváltásban?

Hát hol itt a hozzájárulás a konszenzushoz?

Jó, értem én, a tégla, zsarátnok, meg pláne gerenda-emelgetés derogál, nade poharaké, kérlekalássan?

Mi lenne, ha e két elismert lé-szakértőt egy asztalhoz terelnéd inkább, egy jó kis pohár emelgetésre?
Jó, mondjuk nem tudom, mibe fájna ez a végén, mert a Nemzeti Sommelier szakterülete mondjuk közismert, de ismereteim meglehetősen hiányosak a Kapitány ivászati irányultságát illetően.

Úgyhogy ne sóvárogj, álmodozz itten, hanem légy kovásza a nemzeti Pohár Konszenzusnak.

/ Amennyiben független, elismert médhenfürallesz szükséges az akcióhoz, szerény, pártatlan csekélységemet tudnám ajánlani, mivel bizonyíthatóan megyei orosz nyelvi szavalóversenyt nyertem az átkosban a Forradalmi Ifjúsági Napok keretében a Kacsalov kutyájával, majd ideológiai ellensúlyként még abban az évben meztélláb vettem részt a Máriapócsra tartó Nagyboldogasszony búcsún, személyesen cipelve gyülekezetünk zászlaját (na jó, bevallom, némi tükrös mézeskalács reményében)./
@sületlenke:

Konszenzusos alapon deheroizálok bárkit, ez nem elég? :-) Főleg azok a lészakértők csípik a szemem, akik érvek helyett csak sírni tudnak, hogy ójajdenemár... Mi a Nemzeti Egység, ha nem ez? :-)
Tudom, hogy régi, de ez a terhes Orbán:)) fáni
süti beállítások módosítása