Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.09.08. 10:21 Fabius

Free híradó!

Címkék: fidesz híradó mészáros antónia köztévé élő gábor

Utópia helyett éljen a valóság! -mondja Orbán Viktor - főleg az az alternatív valóság éljen, amit közvetíteni kívánunk felétek. Hír az, amit jóváhagytunk, amire ráütöttük az Ellenőrizte Magyarország Kormánya pecsétet. Minden más fantazmagória, utópia, vízió vagy éppen csúsztatás. Mi ellenőrizzük miről kell értesülnötök, milyen formában, hány percben és ki által.

Élő Gábor a párt ökle lett a köztévében. Acélos tenyerében jól mutat a kasza, ám mégsem lett tőle egyszerű paraszt. Jómunkásember ő, aki a pártbúl nyeri ki a zoxigént, megvédve ezzel a sajátjait Mészáros Antónia atomtámadással felérő kérdéseitől. Mégis mit képzelt ez a némber, ez a Morganába oltott Keleti boszorkány? Igájába hajthatja szegény kis kormánypárti mumpicokat? Ideges és arrogáns viselkedést kényszeríthet (a)Rogán(s) Antalra? Hát a lófaszt! Nem addig'a!

Elég volt a kálmánolgai mentalitásból. Soha többé pisKósázást! A tárgyilagos kérdéseknek nincs keresnivalójuk a köztévében. Legyen béke, szabadság és cenzúra! Legyen a közmédia a kormány legfőbb PR intézménye, legyen hírszerkesztő Szijjártó Péter. A tévémacit nyugdíjazzuk, helyette mondjon mesét Big Hand Anti.
Történelmi pillanat ez, adózzunk neki a jelentőségének megfelelő tisztelettel. A Fidesz kézivezérlésű hírműsorai egy dologra lesznek jók: leárt szavatosságúvá teszik Lendvai Ildikó cenzorozását. A köztévé vadonatúj műsorstruktúrája egyébként is csak arra alkalmas, hogy növelje az emberek tizedmásodpercre bontott továbbkapcsolási hajlandóságát. Így legalább nem kell azon sem töprengeni, nézzünk-e még Estét vagy közhíradót. Ezeket csak az igazhitűek nézik majd nenyi mintás szőnyegen térdepelve vallásos áhítattal.

Kár, hogy pártánusz kompatibilitás nekünk kerül milliárdokba évente.
 

12 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr792279771

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Drága mellébeszélés 2010.09.08. 11:56:02

Én tökre megértő vagyok, de tényleg. Megértem, hogy ilyen a nemzetközi hangulat, hogy alapvetően az eurót nem szeretik a népek - mármint a kizsákmányoló és nemzetünket rabigába döntő nemzetközi tőkét szolgáló brókernépség -, meg hogy a hangulatromlás k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem értem, mi szükség van erre? Tényleg ennyire be kell szarni, ha egy riporter belekérdez a kötelezően felmondott szövegbe? Nincs elég pártmédium, ahol minden mantra előtt fényesre szopkodják ezeket a lúzereket? A hír és echo tévék nézettségén mérhető volt eddig is, mennyien kíváncsiak a Fidesz kontroll nélküli retorikai faszságaira, meg az egyoldalú híradásokra. A nézettségük bármilyen grafikonon szabad szemmel alig látható. De ezek legalább nem a mi pénzünket költötték.
@néma bárány: a 2/3-os forradalom ezért ennél többet kíván ;-)
Hát, biza, tanultak saját múltjukból. Amikor a 2002-es választások előtti pénteken a most a naftalinból előszedett Halász Zsuzsa bő nyállal nyalta az orbáni ánuszt, már az is kontraproduktív volt.
@úriparaszt: Pontosan mit is? Hogy háromból két tévé fidesznyik legyen, és az atv legyen az ellenpont? Jobbos Szempont Gulyás Pistával, akit majd megcáfol Drága Bulgár úr a másik adón? :-)

Szép új világ.
@néma bárány: "A hír és echo tévék nézettségén mérhető volt eddig is, mennyien kíváncsiak a Fidesz kontroll nélküli retorikai faszságaira, meg az egyoldalú híradásokra. A nézettségük bármilyen grafikonon szabad szemmel alig látható."

Az indokot te magad megvilágítod. Bár a kertévékhez képest még mindig elenyésző a nézettsége, de átlagosan ott van a harmadik helyen a királyi tévé. Mondjuk, ha Mészáros Antóniában van némi tartás akkor be nem áll valami himbilimbi teaműsorba égetni magát, hanem otthagyja őket a 'csába. Amúgymeg pártállástól függetlenül semmi szükség jelenlegi struktúrájában az MTV-re. Egy felhízlalt, mesterségesen életben tartott vízfej az egész, természetesen az adófizetők pénzéből.
Az mtv vígan megélne abból az elkövetkező években, ha szépen elkezdenék leadogatni azokat a filmeket, színházi közvetítéseket, előadói esteket, interjúkat miegymást, ami az archívumukban van. De lehet, hogy ha a 60-a, 70-es, 80-as évek tévéhíradóit, panorámáit és sportközvetítéseit adnák le újra, azzal is nagyobb nézettségük lenne az elkövetkező időkben, mint így, mert 2 fix nézőt már elveszítettek.
@Valahol Máshol: Egyet azért kihagytak a számításból: az atv-hír tv bekerül a földfelszíni sugárzásba. Vagyis nem csak az RTL-TV2-M1 szentháromság lesz fogható az ország bármely pontján akár lepke antennával. Aki unja a pártközlemények beolvasását híradó címén, választhat magának egyéb opciókat is. Így eléggé mellé megy a közszolgálati okosítás, felértékelődik Kálmán Olga és az Egyenes beszéd. Oda majd csak a tökösebbek járnak.
@kisa: Hármat. M. Kiss Csaba Szempontját és Mészáros Antóniát kedveltem és néztem. Ezután nem fogom.
@néma bárány: Pontosan mi is ezek - meg még néhány műsor miatt (szólás szabadsága, a magyarok történelme, mareggel-obersovszky nélkül, főtér, alacarte) - néztük az m1-et.
@néma bárány: az csak a minimum! inkáb az összes, hisz csak úgy hiteles ;->
Na jól van ! nem csak engem húzott fel az a hír :). Persze nincs jól, mert megint újabb moslék kerül az emberek szeme elé. Ez már tényleg 1984 ala Orbán. Én bizony az utolsó adómról mondok le, amit hébe-hóba még nézhettem és láttam is benne valamit. Szempont már egy éve nincs, A la Carte még hamarabb megszűnt - ahogy szivárgott a fidesznyik befele. Magyarország története iskolába való sorozat volt, ahogyan a legjobban közelített a valóság felé az Este és a Szólás szabadsága is. Véleményvezérnél láttam a kérdést; milyen műsorképzésre volna igény? Magasan vezetett a magaskultúra és a közéleti műsorokra való igény...
Igazatok is van, az ATV-hez áramlanak az intellektuális beállítottságúak tömegei (bár csak foghatnám!)... talán átvehetnék a lányokat, akiket én is nagyra tartok, csak még Bombera Krisztinát nem vettem a szárnyaim alá. Vegyek lottót? Egy kézi csapat mellett legyen egy adó is? Ej, de tudnék szakértő kormányt is csinálni! :)
süti beállítások módosítása