Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/gazdasag/2024/04/26/gazdasag-bank-otp-csanyi-sandor-kozgyules-terjeszkedes-felvasarlas/ ... (2024.04.26. 17:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.09.06. 08:00 Fabius

ÁSZ, vagy jövök!

Címkék: fidesz csalás hangfelvétel önkormányzati választás kóny németh marica

Itt van, megjött végre a választási humorfesztivál. A cetli korszak véget ért, kardot rántanak a pártkatonák. Kormánypártunk szorgos jelöltjei és aktivistái nem pihennek egy percet sem, egymás szavába vágva szőnek tervet, hogyan lehetne valami fasza kis vizsgálatot előbányászni a klientúra hasznos tagjainak puttonyából. Mert ne gondolja egyik sem, hogy véletlenül ül ott, ahol! Hóha te, Riska ne! -gondolták ezt a kónyiak is, rittyentettek is nyomban akciótervet akkorát, hogy Carlos a Sakál felzokogott a gyönyörűségtől. Éppen csak köpet esett a leveskébe, hajszál szédült a taknyos pohár peremére, vagyis majdnem sikerült.

Négy évvel az őszödi beszéd után van még olyan balfasz Magyarországon, aki valóban elhiszi, hogy ami titoknak született az titok is marad. A hangrögzítős mobiltelefonok és a zsebben hordható diktafonok világában. Ahha. Nem tudom elterjedt-e már az ilyen-olyan politikusok körében, hogy Mikulás és Fogtündér nincs, a Húsvéti nyúl meg nem tojik semmit nyúlszaron kívül? Mert ha nem, idejét érzem a Nagy Nemzeti Felvilágosító Szeminárium megrendezésének mondjuk Kötcsén.

De alternatív megoldásnak megteszi, ha a nagy közszolgálati átalakításban létrehoznak egy call centert, ami a nyaloncok balfaszságait koordinálja. Legyen elérhető minden pártirodában egy pedigré a segíteni képes pártarcokkal, legyen közvetlen vonal az Állami Számvevőszék, a PSZAF, az APEH, a Médiatanács elnökeihez, akik bemondásra végezzék el amit a pártkotonja kíván.
Az sem baj, ha szerepel rajta az igazságügyekért felelős miniszter, az ember, aki képes ellentmondani Orbán Viktornak, és persze legvégső esetre legyen ott maga a Vezér is. Mit lehet tudni? A vidék fontos, ne akadjon meg a konspiráció egyik szinten sem, lehessen a fejhez menni a lábacskák helyett.

Domokos László meg lehet áldva ezekkel a töketlenekkel. A szóbeszéd szerint tömegével várják a kinyújtott segítő kezét szerte az országban. Szerintem a vizsgálatdömping igény nyilvánosságra kerülése után lehetne ez az önkormányzati kampány plakátja:
Csinos és őszinte volna. Nem lenne szükség rá, hogy Németh Marica, a kónyi iskola igazgatója, önkormányzati képviselő, polgármester jelölt ilyen erkölcsi példát mutasson a rábízott gyerekeknek. Mire neveli ez a szerencsétlen őket? Szabály, törvény, etika, igazság nem számít, mert van az a poszt amiért tarkón hányja magát tükörből is, ha kell. Törtess, kaparj fiam, a pozícióér semmi sem drága, és minden eszköz megengedett!

Őszintén remélem, hogy Hoffmann Rózsa államtitkár asszony levonja az ilyenkor minimálisan elvárható következtetést: egy ilyen embernek a molylepkényi agyával, jellemével semmi keresnivalója nincs az oktatásban. Azonnali obsitlevél az elbocsátó szép üzenettel, best of album a hangfelvételről emlékbe, és mehet isten hírével amerre lát. Mert ha ennek ellenére mégis pozícióban marad, Isten óvja a kónyiakat!
 

ÁPDÉT:

Közleményben tudatta a kónyi Fidesz, hogy ők nemis és dehogyis, csak tiszta szándékból és a vélhetően volt/van/lesz törvénysértések ellen, és szándékos véletlenségből sikerült valahogy éppen zsarolósra a beszélgetés. Pedig ők nagyon nem, istibizi.

Németh Marica ezzel a neménvóttam, tisztelt bíróság! magyárzkodással letaszította a 2010. Önkormányzati Választás Leghülyébb Magyarázkodása trónjáról a méltán népszerű Szanyi Tibor: lájkolj bazdmeg! kampányát.

 

ÁPDÉT 2:

A Fidesz ezúttal meglépte amit kell. Kósa kibaszta a kónyiakat: az Összefogás Kónyért Egyesület jelöltjei nem használhatják a Fidesz nevét és logóját a kampányban. Nekem ez azt is jelenti, hogy a támogatásnak is könnyes szemmel inthetnek hellót innentől.

Riszpekt a döntésért.

38 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr842274334

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ÁSZ, vagy jövök! 2010.09.06. 20:51:20

Négy évvel az őszödi beszéd után van még olyan balfasz Magyarországon, aki valóban elhiszi, hogy ami titoknak született az titok is marad a hangrögzítős mobiltelefonok és a zsebben hordható diktafonok világában? Varánusz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ehhez az ismételten NAGYRA sikeredett poszthoz aprócska kiegészítést tennék:

a (k)ORRMÁNYZATI call centert mintha csak hétágúra tervezted volna (vagy csak gyöngülő szemeimet homályosították el a 2030-ra beígért jóléti vátesz könnyei?).

Két elágazást még mindenképpen indokoltnak látnék, mielőtt a bajba került oldaltárs az Isteni Kinyilatkoztatásig eljut a - gondolom menüpontos -közhasznú segélyhívón.

Navracsicstól esetleg elágazhatna - "(F)elszámolási és etikai ügyek" címszó alatt a Papcsák Ferkóhoz, majd függőlegesen felfele "Vezírünk előtamtamja" alpontban magához Szíjjártóhoz juthatna a "lebuktunk, hogy kommunikáljuk" kérdéskörrel nehezen bírkózó, mantra-éhes Bajbajutott.

(többszörös grat.!)
Milyen érdekes, hogy erre használják az ÁSZT. Simicska után el sem tudtam volna képzelni, nahát. Remélem, miharabb a szántás mélységét is mérik. Éljen a Párt, és napjaink Leninje!
Tegye fel a kezét akit meglepett, hogy a stratégiai pontokra ültetett droidokat igyekeznek valóban stratégiai célra felhasználni.

Épül az egypártrendszer, Kádár János sejtelmesen vigyorog pokolbéli krumplilevese fölött.
Fabius, ehhez vedd hozzá, hogy Boross Petya szerint helyes lenne ha a Legfelsőbb Bíróság elnökét(!), valamint az ombudsmanokat(!!!) is a miniszterelnök nevezze ki!

Mondjuk Semjént elképzelem ombudsmanként, (úgy is mint az egyház lándzsájának hegye), ahogy síkraszáll a melegek, a romák meg a szinglik jogaiért...

@néma bárány:
Halloween éjjelén az ország fölött hatalmas, műbőrsapkás koponya jelent meg, szeméből lángok csaptak ki, és egy síri hang azt üvöltötte: A KRUMPLILEVES LEGYEN KRUMPLILEVES!
@gyilkos fűegér:
Esetleg Futó Barnabásból csinálhatnának legfőbb ügyészt. Ő úgyis otthon van a Fideszben.
@Fabius:
Lehetne egy személyben Legfőbb Ügyész, legfelsőbb Bíró, és az Állampolgári jogok biztosa.
Egyszerűbb lenne az ügymenet, és még pénzt is spóroltunk!
Akkó most mire veritek magatokat nyomoroncok.2/3, sőt, 4/3 (smitt pali, alias lecsós pali szerint)mindenre felhatalmazást ad.Pont erre nem adna?A kicsik a nagyok módszerét másolják,az egyszeri gyerek is olyan nagyok akart fngani mint az apja, de beszrt.
@apc: bizony... egyetlen fingban sem szabad megbízni. (még a legkisebbnek ígérkező is rosszul sülhet el)
Szégyenletes és szánalmas ez az egész. 2010-ben, Magyarországon egy ilyen pitiáner, szarrágó társaság van kormányon, élén a kormányfőnek nevezett Főcintányérossal. Az osztrákok (aki netán tud magyarul és felénk jár ismerős) már röhögnek rajtunk, hogy ennyire gáz politikusaik nekik sincsenek, pedig eddig ők voltak európa röheje. De pártunk és kormányunk majd megmutatja! Röhögnek még rajtunk arra! :( KisKöcsögök!
Fejlemény van. Ezúttal meglépte a Fidesz ami elvárható. Ápdét a posztban.
Nem értem a csodálkozást, a cél szentesíti az eszközt. Ennyi!
@Fabius: De azért azt tudjuk, nem azért van ez, mert ezt tették, hanem mert lebuktak. Mert hát a látszat ELVTÁRSAK, A LÁTSZAT!
@Fabius: nocsak, nocsak. A kónyiak erre csúnyán rápacsáltak, de nem baj, legalább végre lett valaminek következménye...
@Boli:

Egyetértünk, de...Az elmúlt 100 napban a látszatra sem adtak. Mi ez, ha nem a grandiózus haladás maga? :-)

Általában meg azt gondolom, ha kritizálunk valamit teljes joggal, akkor értékeljük, ha az elvárható lépés megtörténik. Mindegy mi a kiváltó ok.
@Ordnassac:

Legyen is minden hasonlónak következménye!

A listák érdekesek. Tócsa és Kulcsár megmérettetés nélkül befutó helyen, és lefutottnak hiszik annyiban, hogy Papcsák nem listás. Viszont a Janicsák família sem akarja a véletlenre bízni ahogy nézem.
@Fabius: Kulcsár egyáltalán nem biztos, hiszen ha az egyénikben túlnyerik magukat, akkor még az is szép lesz, ha Cseke Vanda bejut (meglep, hogy ő megelőzi Kulcsárt).

Papcsák pedig úgy néz ki, hogy csak polgármester akar lenni és más nem, így minek legyen a kompenzációs listán? (A lefutottság mellett.)

A ZÉK-nél pedig inkább az az érdekes, hogy Janicsákot Tamás László és Kricsfalvi doktor követi.
@Ordnassac: Mi van a Killikkel? Nem ő a ZÉK elnök? Nem látom a listán..Emlékszem, a Szanyi Norris posztnál derekasan védte a sztár melletti kiállásukat, amikor a szokásos erkölcsi fejtegetéseimbe bocsátkoztam vele.

(Remélem, zsenge gólyalánykák is voltak abban a táborkában. Ha itt elpirulnál esetleg, beszámolódat szívesen veszem a privát útvonalon, tanács, minden, Okos Kata,stb. - tudod, nálam minden szinten szinte minden .)
@Ordnassac: Tényleg, milyen a gólyalány felhozatal? Mesélj, kicsit merengenénk! :)
Láttam ezt a Mucuska némbert az RTL híradóban. Háááát, őt sem az eszéért értékelik az biztos. Ráadásul rusnya, akár egy kazánkovács.
@sületlenke: mármint ifj. Killikkel? Azt írta, hogy csak az egyéni jelöltek lesznek rajta. Ezt be is tartották. Még ha szerintem kilógni tűnik a lóláb, hogy Tamás Laca és Kricsfalvi doktor ilyen előkelő helyen van.

@sületlenke: @Boli: Hogyne lettek volna zsenge gólyalányok? Nem is akármilyenek, mi szem-szájnak ingere. Nem panaszkodhattam a felhozatalban. ;-)
@Ordnassac: Bakker, mi (illetve én biztos) már csak irigykedünk és nosztalgiázunk max. Hmmmm...
@Ordnassac: Hmmm... Ilyenkor kicsit mindig elmerengek... Húúú, de rég volt, bakker!
@Ordnassac: Ne hagyd magad itt nyalvánosan kifaggatni, Ordikám! Nekem, diszkrét kicsi Sületlenkének l. sz. írni a részletes infocskát, tudod, privately...
@gyilkos fűegér: na, a múltkor gulyás, most krumplileves, miez? főzős blog?
Ezt a "néhai báránynak" kartam írni, de ott valami gubanc van...
@kiraaaaa: a tojásos nokedli, a töltött káposzta és a lebbencsleves még kimaradt, szóval lehet, hogy jönni fog még. ;-)
@Ordnassac: nincs is ezekben semmi rossz:)) a krumpli leves egyszerű, finom:))mondjuk éhes is vagyok:)

@Fabius: ezzel vitatkoznék, mármint a "mindegy mi a kiváltó ok" megjegyzéssel. Nem hinném, hogy egyedi a szándék, csak napvilágot látott, s muszáj volt így reagálnia a Fidesznek, nem?
@kiraaaaa: a krumplileves tényleg jó, bár vannak kaják, amik jobban vonzanak. ;-)
@Ordnassac: na jó, ez igaz.

@Fabius: úgy értem, hogy szerintem ez nem egyedi ötlet volt, s ha nem derül ki, nem határolódnak el, de nem hinném, hogy máshol nem csinálják sikeresen ezt a taktikát.
@Ordnassac: @kiraaaaa:

Kedves fiatalok! A krumplileves elvtársak Kádár János kedvelt, és Hofi által is kifigurázott mondása volt :-D :-D

Lehet az öreg a lebbencslevest és a tojásos nokedlit is bírta, de azokkal nem példálózott. :-)
@kiraaaaa:

Ahogy fent is írtam: eddig nem határolódtak el semmitől bármit kritizáltunk. Szemrebbenet nélkül ültettek be bárkit bárhova. Most legalább a látszatot kerülni akarják, hogy a kulcspozícióba került embereket hasonló dolgokra akarják használni. Ami ha kiderül, az a tökönszúrással egyenlő. Márpedig ahogy a példa mutatja, eldugott vidéki szervezkedők is hangfelvételre alkalmas cuccokkal járkálnak, és minden kiszivárog.

Naivak ne legyünk, de legalább egy biccentéssel adózzunk a gesztusnak.
@Fabius: tudom, erről még én is hallottam. A szüleim már a Rákosi-rendszerben is éltek. ;-)

A vicc csak arra akart utalni, hogy gulyásról is volt már szó a krumplilevesen túl.
süti beállítások módosítása