Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.09.01. 08:00 Fabius

Boross Péter alkotmánya

Címkék: fidesz orbán viktor alkotmány boross péter

Szerintem megfázott a nemzeti hóbagoly, elkapta a hini vírus. Mi más magyarázata lehet annak, hogy mostanában olyan furcsaságokat tüsszent magából, ami mellett a beszáradt orrváladék gusztusos édesipari ínyencségnek látszik?

Antall József egykori helyettese itt kísért még mindig közöttünk. Lelkiismeret furdalás helyett lázálmok gyötrik, pedig Orbán Viktor szerint ő felmentést kapott az "elmúlt 20 év kudarca" kategória alól. Az egykori főtanácsadó most az alkotmányt írja társaival, és Vezérét rajongja töretlenül. Imádatának tárgyát az alkotmány szerint is felruházná minden világi hatalommal, mintha nem volna neki így is éppen elég. Szerinte az új alkotmánynak "az egyén és hatalom viszonyáról kell szólnia". De milyen egyénnek mekkora hatalmáról? Boross szerint az alkotmányban már benne lehetne, hogy a kormányfő jelölhetné és nevezhetné ki egyedül a Legfelsőbb bíróság elnökét, az ombudsmanokat, a legfőbb ügyészt és a katonai vezetőket is. Gyönyörű totaliátus, képzelem Gyurcsány Ferenc mennyire boldog lesz majd alkalom adtán ekkora hatalommal felruházva. Mert az alkotmány nem a következő ciklus végéig szól, hanem az esetleges kormányváltás után is érvényben marad. De a láthatóan mámoros Borosst ez kevéssé érdekli Orbán karján tollászkodva.
Innen valóban csak egy lépés az államformánk királysággá változtatása borossi igények szerint. Kilényi Géza alkotmányjogász nonszensznek nevezte Boross fejtegetéseit. Megjegyezte, hogy az alkotmánybíróság is lassan feleslegessé válik, "mert pártkatonák bólogatnak benne".

Boross Péter pedig ha már az állatságok felsorolásánál tartott ismét elővette egykori vízióját, a gyermektelenek különadóját. Dugni, vagy nem dugni?! -ez itt a kérdés, mert a gyerekvállalás nem magánügy! Fogy a magyar, a jókeresztények pedig innentől nem örömszerzési, hanem kizárólag gyereknemzési céllal fognak nemi életet élni. Vagy, ha nemzetietlen módon gyermektelenül üzekednek parázna módon, akkor fizessenek.
Házastársak, élettársak, kapcsolatban élő gyermektelenek legyenek egymás bérbabái, mert "a gyereket nem nevelők is arányosan járuljanak hozzá a közös jövőhöz".
Az arányosság elvét követve a lófaszt tudnám javasolni Boross Péternek. Abból mindjárt kettőt, hogy egy a kezébe is jusson. Ennyi mindenképpen jár ennek a remek, keresztény-konzervatív embernek, aki a meddőség kérdését elintézi egy legyintéssel: "nem kell érzelmi kérdést kreálni az ügyből". Tehát az a szerencsétlen, aki önhibáján kívül nem vállal gyereket is járuljon az államkasszához, és ne hivatkozzon tragédiaként megélt testi fogyatékosságára.

És ez az ember írja Magyarország alkotmányát. Jól kinézünk, basszátok meg!

Ezek mellett eltörpül az alternatív történelemkönyv ötlete, amiből 15-20 évig egységesen tanítani kellene a diákokat. Gondolom ebből gondosan ki lennének fésülve a rendszerváltás első négy évében, Boross belügyminisztersége és miniszterelnöksége alatt privatizáció címén elherdált állami tíz-százmilliárdok. Az állami vagyonnak sikerült a seggére verni pillanatok alatt.
Most a mi seggünk kiporolásán ügyködik a jóember, amíg hagyjuk neki.

Ha egyszer szobrot állít majd valaki az imádattal kevert ostobaság és szorgalom emlékére, Boross Péter lesz a minta hozzá.

30 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr342263493

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hová gurult Boross Péter gyógyszere? 2010.09.01. 08:58:11

A minap jelent meg a Heti Válasz (X. évf. 34. szám, 2010. 08. 26.) újságban egy interjú Boross Péter volt miniszterelnökkel. A bejegyzést azért írom mert több válasza is kifejezetten felháborító, illetve szólnom kell ellene, mert hallgatva még azt képz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem értelek, kedves Fabius. Még mindig nem fogtad fel, hogy 4/3??????? A zemberek FEL-HA-TAL-MA-ZÁST adtak. Erre. Is. Mindenre.
Bár én töritanulmányaimból úgy emlékszem, hogy a forradalmi hevület többnyire királyságokat eltörölni szokott, de sebaj, mink nem vagyunk olyanok, mint a többi nép, mink MAGYAROK vagyunk, mink a KIRÁLYSÁG-ért csinálunk forradalmat.
Boross Péter "Nagybajom"-ban született ami már előre jelezte, hogy lesz vele némi gond.:)
Aktív tevékenységét, nyugdíjbavonulással a rendszerváltást megelőzően befejezte.
Tragikus, hogy nekik (Orbán és nyaloncai) a gyerekvállalás egy kampánykérdés, míg az igazi szülőknek ez bizony awnyagilag minimum huszoniksz évre (sőt lélekben egy életre) szóló vállalás. Majd ha minden szülőnek kötelezett magyar állampolgár összecsalhat és lophat magának százmilliókat akkor lehet presszinálni őket a gyerekvállalásra, meg büntetni a gyermekteleneket. Olyan kurvanagy létbiztosság van hazánkban, hogy hiphopp, jöhet a gyerek, sőt mindjárt kettő. A politikusok kishazánkban már nem is magas lóról szólnak hozzánk, hanem egyenesen a fellegekből. Node majd az ősszel jönnek a megszorítások meg a gazdasági feneklés (lásd a románokat, az elszalasztott hiány sem indította be a gazdaságot), aztán meglátjuk meddig tart ki II. Orbán király négyharmada.
@Valahol Máshol: anyagilag és presszionálni. Picit felment a pumpa a sorokat olvasva....
@Valahol Máshol: Te őszintén hiszed, hogy x év múlva le lehet majd váltani őket?
Királyok meghalni szoktak...
Én azért értetlenül figyelem azt a fajta melankóliával terhes, legyintő mozdulatot, amelynek kíséretében tudomásul képesek venni egyesek az Orbán birodalom kialakításának kísérletét... tán még bólogatva asszisztálnak is hozzá, hogy amikor késő bánat..., majd jól szidni kezdjék ugyanazt a közönséget, akik között olyan viccesnek lett titulálva az orrunk előtt bedöntött szabad gondolkodás és jogbiztonság érzete.
Én bizony mennék már tiltakozni az orbáni akarat ellen, és főként viccelődni nincs kedvem, amikor azt látom, hogy a nemzetre hivatkozva teszi azt, amit. Ez egy gyalázatos akaratú ember, aki ráadásul nincs tisztában tettei következményeivel... még az is lehet, hogy megalomán, beszámíthatatlan... akkor viszont, hogyan lehetséges miniszterelnöknek lennie???
" Őrültek a trónon - Nemere "
- de ez itt a világhálós XXI. sz. - túl a II. Világháború borzalmain...!
(tele síkhülye emberekkel a Kárpát-medence legalja... mind idegurult, aki szellemi színvonalát tekintve a béka popójába kapaszkodik)
@kisa: Orbánnak van ám fiúgyermeke, ráadásul már nagykorú így az utódlás is megoldott! :)

Komolyra fordítva a szót esélytelen, hogy bebetonozza magát, ugyanis a vasfüggöny már rég leomlott. Nem zárhatja be az embereket, főleg nem az internet korában. Az adózással elérték, hogy sokan vitték a céget a szlovákokhoz, románokhoz, akkor szerintük az emberek nem bútoroznak odébb? Mindenkinek egy élete van, véges idővel gazdálkodhat, senki sem fog a királyért és a nyaloncaiért dolgozni. Ha elfogy a kölcsön és mehetünk az újabb hitelért akkor már nem lehet ellenségképekkel (Gyurcsány, Bajnai, IMF, EU, USA, a pénzintézetek, Pirézia, stb.) elfedni a valós gazdasági állapotot. Akkor kezdődik majd az igazi tánc...
Ha az első éjszaka jogát bevezetik a helyi kiskirályoknak, akkor megyek belépek a fityiszbe...:)

Ki tudja, lehetek még én is haszonélvező?
Én egyszer megbocsátottam Boross Péternek a médiaháborúért, miután 2002-t követően értelmesebben kezdett gondolkozni, mint a Fidesz. Miután tavaly otthagyta a madöföt, visszatért a fideszhez, és ahhoz a gátlástalanságot, amit az elmúlt 8 évben ő is elutasított. Ezzel nálam az utolsó lehetőségét is eljátszotta. Nem sokban különbözik a puhatestűek rendjébe tartozó Szmissz Pulitól.
@Valahol Máshol: Csak egy kevés alkotmánymódosítás és a választási törvény módosítása kell hozzá, hogy egyszerűen NE TUDJ másra szavazni. Lehet millió párt, de nem tudsz választani, mert esélyük se lesz. Az első jelei ennek a tendenciának már láthatók. (1948-ban az elődpárt már megcsinálta)
Pesszimista vagyok, és kicsit tartok attól, hogy igazam lesz, de ne legyen!
Lesz itt még "Orbán, takaroggy!". Viktorunk és kicsiny csapata nem érti meg, hogy ez itt nem Kína, hanem Európa. Valamint láthatólag azt sem fogja fel, hogy ötvenvalahány százalékos részvétel mellett a tisztelt választók kb. hatvan százaléka (a két forduló átlagolva) szavazott pártjára. Ez ugye az összes választópolgár egy harmada max, de biztos nem kettő...
@kisa:

"Csak egy kevés alkotmánymódosítás és a választási törvény módosítása kell hozzá, hogy egyszerűen NE TUDJ másra szavazni. Lehet millió párt, de nem tudsz választani, mert esélyük se lesz."

Lám, Bp.-n is úgy néz ki Taplós Pista bácsi mellett csak a Nem Is Akarok Főpolgi Lenni Horváth Csaba képes indulni. Komoly választási lehetőség. Aki meg lenne olyan barom, hogy függetlenként induljon a főpolgármesterségért,eleve lemondhat, mert nincs az a Kubatov-listákkal szaladgáló apparátusa, mint egy pártnak, amely ennyi cetlit zsákmányolni tudna. És a Zemberek még tapsolnak is hozzá.
Ahol lakom, gyakorlatilag minden körzetben egy jelöltre lehet szavazni majd. Szép új világ! Még az állampártnak is volt annyi esze, hogy fenntartva a látszat-demokráciát 1985-ben bevezesse a kötelező többes jelölést. Ferót parafrazálva: Egy jelölt van előttem, melyiket válasszam?
@DArchAngel: Teljesen mindegy, hogy a teljes lakossag hany szazaleka szavaz rajuk. A le nem adott szavazatok nem szamitanak bele a vegeredmenybe! Meg nehany kis valtoztatas az alkotmanyon es a valasztoi torvenyen es senki masra nem lehet majd szavazni, mint Viktatorra es az altala kijelolt aktualis "ellenzekre". Bar azon sem lepodnek meg, ha az ellenzeknek is o lenne a miniszterelnok jeloltje. Es a kor bezarult. Ujabb 20 ev helyben topogas, vagy eppen lecsuszas. Sajnos media vezerelt, idiota emberekre nem lehet bizni, hogy az orszag jovojerol dontsenek. A demokracia nem ilyen viszonyokra lett kitalalva es nem is tud mukodni ilyen kozegben. Vagy valodi demokracia kell, ahol nem a partok dontenek a valasztasi jatekszabalyokrol, vagy cenzusos valasztas, ahol IQhoz vagy iskolazottsaghoz van kotve a szavazas.
@csak ezeket ne: az IQ és a végzettség nem esik egybe, nem jó.
@kiraaaaa: Ja, tényleg, első Orbán, bocs :) Remélem az öreg Freud ezt nem olvassa :)

@kisa: Valóban, a választási szabályrendszerek, törvények, eljárások csűrésével és csavarásával lehet olyat játszani, hogy mindenhol csak a narancsos komcsik jelöltje indulhat, de ahogy évtizedekkel ezelőtt megbukott az elődpárt, úgy meg fog bukni a narancsos szinezetű utódja is. A gazdasági helyzetet, az életszinvonal folyamatos romlását nem hazudhatod emelkedésnek hosszútávon, a választópolgár pedig önző lény, csakis a saját hasa érdekli. Az ellenségkép meg olyan, hogy az hosszútávon csak a droidoknak elég, 2012-ben, de legkésőbb 2013-ban eredményeket kell felmutatni, méghozzá érezhető, nem pedig csak a kamu kimutatásokban megjelenő eredményeket, különben lehet akármilyen a narancsos választási rendszer, ha a nép akarja, akkor elsöpri a felcsúti hazudozót is. A kulcs a NÉP kezében van, ha droidország leszünk akkor ez van, magunknak akartuk, de én már nem tudom elhinni, hogy itt megbuktathatatlan egypártrendszer lehet, akármilyen alkotmányt írnak a Pozsgay-féle őskomcsik a Mindenható Forradalmi Négyharmados Vezérnek.
Szerencse, hogy ebből a Boross féle szerelemből nem lehetnek utódok. Képzeljétek el hány ornitológus kéne összegyűjteni a sok kis zsebhóbaglyot. Bár legalább volna valami valódi hungarikum exportcikkünk, amit ketrecben mutogathatnának világszerte.
elobb-utobb megyunk bagolyvadaszatra

amugy meg a kurva anyadat borospeter: a szinglihordak fizetik a legtobb adot, a gyermekvallalas meg szeles retegek (nem csak a ciganyok) lassacskan egyetlen beveteli forrasa

de talan abbol kellene kiindulni, hogy akarhany gyerek van, amig nincs munka, addig talan nem ez az elsodleges problema....te faragatlan tusko hobagoly
gyermektelenségi adót legutóbb Szálasi tervezett. Csak hogy tudjuk hová tenni az ötletet.
@kisa: Az alkotmánymódosítás és a választási törvény piszkálása lehet veszélyes játék. Már látszik, hogy a kicsik nehezen állítanak főpolgármester jelöltet, ha egyáltalán sikerül.

Így Tarlós-Horváth párharc lehet. A Fidesz ellenesek megtették azt a szívességet a szociknak, hogy elsőként tudtak jelöltet állítani a fővárosban mindenhol a támogatásukkal.

Felteszem a kérdést: vajon ha ezek ketten maradnak, ki fogja kapni a Fidesz ellen protestálók szavazatait? Bingó. Eddig még minden alkalommal voltak elegen a fővárosban, akik nem akarták akkor sem a Fideszt, ha Demszky dilettáns. Ha nem lesz választható alternatíva akkor Horváthnak és a maszopnak nagyon is reális esélye lesz minden pont úgy tartani, ahogy most van.

Ha egy ilyen sallert benyelnek Orbánék, akkor olyan rohamléptekkel fogják lazítani a választási törvényt, hogy nem győzzük majd követni.
Nabakker, pont erről beszélek. Idén kettő közül választhatunk. És négy év múlva? Fél éve rettegek a fidesz 2/3-tól, és eddig minden bejött, amitől féltem. Szerintem 4 év múlva pont ott leszünk, ahol 1948-ban: nem lesz választás, illetve lesz, de nem választás, hanem szavazás. És lehet majd mondani: "Igen, AKARJUK".
Ja, és mi fszt csináljak, ha tarlós és horvát lesz az alternatíva?
Egyre szűkül a demokrácia, úgy érzem.
Eddig is keveselltem a parlamentben jelenlévő 4-5 pártot, de így, a fidesz 4/3 mellett aztán tényleg olyanok mint a harmatos bolhafing.
@kisa: Szerintem nem értettél meg. Ha a most ők is megeszik amit főztek, akkor gyorsan visszaállítanak mindent a régi eljárás szerint. Ha a kiszorítósdi nem jött be, akkor újra élni fog az oszd meg és uralkodj elv.

Ha megoszlik és feldarabolódik az ellenség (mert aki nincs velünk, az ellenünk van, ugye) akkor elkerülhető az erők nem kívánt tömörülése.

Én valami ilyesmire számítok.
@DArchAngel: Sokan,sokadszorra fenyegetőznek ezzel...Csak egyet nem értek,ez az állítólagos sok millió emmber mi a fenéért nem megy már el szavazni(választani)!!!
Magyarázza már el nekik valaki,hogy ha otthon maradnak győzike-mónika stb-show-t nézni,az is egyfajta választás...
Minden jó úgy, ahogy van,döntsenek helyettem mások !!!
@zoldx: nem ám az említett műsorokat nézik a távol maradók! - azt a szavazó 2/3 szereti :).
Én pl. azért nem megyek szavazni, mert nincs kire... azaz nem tudom egyiket sem választani. És ez az, amire rájátszanak a jelenlegiek mellett az újak is sajna. Mert nem képesek olyan jelöltek (ki)állítására, akikből nem a korrupciós gátlástalanság sír le az előéletükből. Megtehetem, hogy fütyivel szavazok, azt is, hogy mellé írom mindnek, hogy miért nem ikszelek rá... És akkor mi van? Hallottál Te ilyenről, hogy mennyi az érvénytelen szavazat? Engem elkerült, de gondolom elenyésző a számuk. Szavazzak a viccesekre? Minek? Jópofa hülyéket eddig is találtam, de olyant aki MONDANA VALAMIT és avval egyet is érthetnék, bíznék is benne, hogy meg is valósítja.... OLYAN NINCS! Előbb legyen, és akkor tuti szavazó válik belőlem. Addig viszont otthon maradok (mérgemben), mert a TV-k is csak szart fröcsögnek, pedig már látszódnia kéne a médiapolitikus által ígért változásoknak... az én választási lehetőségem itt is abban merül ki, hogy nem kapcsolom be a dobozt. De ettől még ez az én döntésem volt. A nemszavazás lényege éppen abban áll, hogy nem adom (nem érdemli ki senki) a voksom az ilyen vagy olyan, de SZARRA.
Hidd el, utánajártam az összes jelöltnek (kis városban elég könnyű)csak hogy ne maradjon fideszes egy se... na, mit találtam? ugyanolyanokat, tán még a tivornyáik is közösen szerveződtek velük, de hogy a múltjuk alapján a kecskét nem bíznám rájuk az tuti - nem hogy a várost. Szerintem épp az volna a leggusztusosabb és figyelemfelhívóbb TILTAKOZÁS, ha táblákkal a kezünkben, ki-ki leírná, és magasra tartaná, hogy miért NEM TUD SENKIRE SEM SZAVAZNI. De az is elég lenne, ha odasereglene az a néhány millió, aki tényleg nem dőlt be egyik szarházi politikusnak sem, és csak állna a kapu előtt szép hosszú tömött sorokban... és beszélgetnének egymással a gondjaikról. Estére egész sokan lennénk ilyenek - biztos vagyok benne :). (pont ettől félnek egyébként - mondhatnám retteg ettől a fidesz és a többi kicsike is)
BOROSS EGY VÉN MÁJFOLTOS, agysejtjei nem termelődnek újjá...agyilag leamortizálódott, feszengő, beteg ember. !SÚLYTALAN!
Polgártársaim! A jövő elkezdődött! Régi karácsonyokon ajándék volt a narancs...Most kapunk narancsot télen ,nyáron. Jó gyümölcs az. Ha a gyereknek szorulása van kifacsarjuk és máris szétfossa a klotyót.. Remélem ,h ezt a sok narancsot benyelve mi nem fossuk szét magunk annyira ,mint ez sejthető...
De kibaszott buta vagy, bloggerkám.

Pontosan ezért minden funkciót továbbra is kétharmadhoz kötnek, bízva benne, hogy a vörösöknek sose lesz...

Jelenleg MSZP + LMP együtt egyharmadott se tesz ki :-)

Szóval nem Orbi nevezi ki a kulcsembereket egyszemélyben, hanem a parlament.
süti beállítások módosítása