Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.08.13. 14:59 Fabius

NENYI - a bulla újraírva

Címkék: nenyi orbán bulla dániel péter kaszinótojás fesztivál

Dr. Dániel Péternél Orbán Viktor NENYI-je kiverte a biztosítékot egy ideje. Előbb egy faszbúk csoportot alapított a "bullaellenzők számára", majd egy kaszinótojással megszentségtelenítette magát a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát is.Ma úgy érezte eljött az idő, mikor ideje közelebbi ismeretségbe kerülni a választópolgároknak is a NENYI-vel, ezért megrendezte az első Ellenfülke-Forradalmi és Kaszinótojás Fesztivált az Erzsébet téren. A rendezvény lényegesen nagyobb tömeget vonzott, mint a legutóbbi intsünk be Schmitt Pálnak vaníliás karikával flashmob. Az érdeklődők habitusuk és kreativitásuk szerint értelmezték újra a nemzeti együttműködés nyilatkozatát:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

k

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr902219284

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Izzasztó illegalitás 2010.08.13. 17:50:01

A Mandiner ellátogatott a dr. Dániel Péter által szervezett Ellenfülke-forradalmi és Kaszinótojás Fesztiválra. A fesztivál a tűző pénteki napon sikeresen zajlott le, talán azért, mert a célközönséget a Sziget kevéssé érdekli. A NENYI ellen szervezz demons…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szégyellem magamat helyettetek is.Szájkaratéjban már merünk nagyok lenni,de nem sok azonosítható arcot látok a felvételeken,vagy napszemcsi,vagy nyakig lehúzott kalap.Így hogy a pitvarba fogják
azonosítani a lázadó csürhét,akik még mindíg nem értették meg, hogy ez csak MIÉRTünk van.
Hello apc!

Köszi, hogy átveszed-e nagy terhet rólam, mint egyik "helyettesalszervezőről", aki rohadtul nem jelent meg egyik hírben sem:
picasaweb.google.hu/eva.sipos56/KASZINOBULLA201008031300GODORKLUBMELLETTERZSEBETTER?authkey=Gv1sRgCKq0k8jst_CLhgE&feat=email#

Külgusz Imre vagyok
www.kulgusz.hu
@apc: Külgusz Imre vagyok, az egyik alszervező segédhelyettes, felkonferáló.
www.kulgusz.hu
Bár a képeken nem vagyok, és semelyik hírben sem.
Köszönöm, hogy átvállaltad helyettem a dolgot, így már nem kell szégyenkeznem..
Szép napot!

Imre
Gratulálunk Imre!Mindíg örömömre szolgál, ha az eltévedt bárányoknak megmutathatom a helyes utat.Valaha Én is eltévedt bárány voltam, de ma már a nenyivel kelek és fekszem.Többet ér száz megtért bárány egy jónál.Jobban fizet.
a nemzeti faszság ennyit is ér. orbán jól seggbe lesz egyszer lőve
süti beállítások módosítása