Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/matteo-renzi-antifa-tamadas-jogallamisag-tiszteletben-tartas-magyarors... (2024.03.29. 08:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.07.31. 08:00 Fabius

Gémesi, te balek

Címkék: fidesz önkormányzati választások gödöllő gémesi györgy boros andrea

Gémesi Gyurika megsértődött. Kedvenc homokozójába új, szőke copfos üdvöske érkezett, aki elorozni kívánja tőle az örökös hominátori címet. Szaladt a mászókához ahol az alkupozíciós nagyfiúk a csúcsokat ostromolták oxigénpalack nélkül, de azok kiröhögték: milyen alku Kistáska?
Viccelsz, bolondozol? Nem volt itt semmilyen alku. Elfelejtettél mászókatisztnek jelentkezni a homokozóért? Hátte'hülye vagy, ennyi az egész.

Gémesi Gyurka megszívta az orrát, és szaladt a dadushoz, tegyen valamit az ügy érdekében. De az ovi új dadust kapott, aki Mászóka Kapitány nagynénje. Futott a csoportba, ahol régi óvónénije könnyes szemmel mutatta be utódját, M. Kapitány legidősebb lánytestvérét. Ekkor már pityergett szegényke, dühét felváltotta a csalódottság és kétségbeesés amint az igazgató iroda felé inalt. Az ajtó előtt nagyot fékezett, összegyűrte a folyosói futószőnyeget, és a kilincset markolva feltépte az ajtót. Odabent nagy volt a csönd. Igazgató néni reszkető kézzel cigarettázott, és mélán nézte ahogy a pedellus bácsi lábával a szőnyeg szélén piszkálja a rojtot. Az íróasztal mögött Mászóka Kapitány édesanyja terpeszkedett a fotelban. Apja mögötte állt, és a pedellus bácsi ládájában lévő szerszámokat számolta éppen. Olyan csend volt, hogy a falra kifüggesztett NENYI-n guggoló légy erőlködését is hallani lehetett.

WwwwÁáááááÁááÁÁÁÁÁÁááááááááááááá - törte meg a csendet Gyurka ordítása, aki orrát ingujjába törölve úgy rohant kifelé, ahogy apró lábaitól tellett. Végig szaladt a folyosón, el az ebédlő előtt, ahonnan a déli paradicsomos káposzta befülledt szagát hozta a szél, keresztül futott az aulán, majd feltépte a főbejárat ajtaját, kiugrott a lépcső tetejére, szétszakította magán az atlétát ahogy a tévében látta, majd kiabált ahogy a torkán kifért:

S E G Í T S É G ! Jóemberek, mondja ezeknek valaki, hogy genyózni nem ér!

20 politikában eltöltött és 4 koalíciós év után ember lehet ennyire naiv? Egyezkedni bármiről jogászokkal szóban? Muhaha bazmeg. Se egy hangfelvétel, se azonnali add írásba? Ha Gémesi valóban itt tart, akkor megérdemli amit csinálnak vele. Lehet pankrátorkodni a ring közepén és mellet dülleszteni látványpolitikus módra...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...de a közönség egy része úgyis csak a táblahordó lányt vizslatja. Pláne, ha mond is valami érdekeset, mint esetünkben Boros Andrea. Szerinte:

"nagyon káros lenne a városnak, ha egy 68 százalékos parlamenti többség idején még mindig Gémesi maradna a polgármester"Hát nem cuki? A kampány még sehol, de Boros Andrea már lengeti a lófaszt két kézzel. Egészen pontosan hogy kell azt érteni, hogy káros egy városnak, ha nem a 68 százalékos Fidesz fogja adni a polgármesterét? Csak nem arra céloz drága ügyvédnő, hogy hátrányos megkülönböztetésben lesz része a renitenseknek? Vagy ez csak afféle lányos zavarból fakadó elszólás, amire ma délelőtt majd megérkezik a cáfolat, hogy magácska kizárólag a saját véleményét hangoztatta, meg különben is már lemondott az indulásról? Ilyet is láttunk már, és nem lennénk meglepődve ezúttal sem. Párttársai éppen most adtak példát arra, milyen rugalmasan tudják értelmezni a megállapodásokat.

Gémesi és Gödöllő nagy szarban van. Nekem beugrott az is, hogy Schmitt Pali államfősége alatt rosszul venné ki magát egy 1984-es olimpiára kiutazni nem tudó olimpikon, pozícióban a székesfővárostól látótávolságnyira. Legyen bárhogy, Gémesi csak veszíthet az ügyön. De legalább a naivitása kiölhetetlen, és már ez is valami.

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr142188634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A hála nem politikai kategória. Ha ezt egy politikus nem tudja... Pláne, ha hisz a hasonszőrüeknek... De mit foglalkozik mindezzel? Ha jól csinálta és csinálja, az emberek megválasztják! Indulhat független jelöltként, bele..arva a Fidesz levesébe. Ha ezt a komoly érvet (68%?) tudja csak hozni a csajszi, akkor úgyis bukik. Vagy van más is? Milyen volt a fickó arra? Hogy vezette a város? Ismeri valaki?
Óóóóóó, ilyeneket kicsiben is lejátszanak, a Jobbik és a Barikád házatáján is véltem felfedezni hasonlót.......
Politikus alapoz bármit politikus ígéretre? :-D Gémesi az év lúzere eddig :-D
@azért.sem: Te, ez már júniusi cikk... De amúgy tényleg elég érdekes dolgokat vetett fel. A Dani gyereknek meg egész jó publikációi vannak azóta, hogy kicsit visszatért a földre. Lehet, hogy minden embernek át kell élnie hasonló katarzisokat, hogy meglássa, hogyan működik a világ... A politikusok, meg ebből is látszik, mennyit érnek, mint ember!
@azért.sem: @Boli:

A Mór megtette kötelességét, a Mór mehet tipikus esete.

Lejönni földközelbe tanulságos eset. De Gémesinek volt erre húsz éve, amiből négyben megtapasztalhatta a koalíciós partnere alkuképességét. Mit nem lehetett abból megtanulni?

A linket fórum tényleg érdekes :-)
Gémesi ellustult polgármesterként, azelőtt bezzeg nagyon ismerte és alkalmazta is a kikönyöklő módszereket.
Jó lenne már valami változás Gödöllőn és jó lenne ha ez a lokálmahinátor club eltünne a sülyesztőbe Gémesivel együtt. Ez nem balek, hanem nagyon is tudatosan cselekszik, mindenkit átver, gátlástalanul hazudik, már legalább öt féle képen adta elő a történetét. Sajnáltatja magát, és ez a balek nép meg beveszi.
süti beállítások módosítása